BODY-BUILDING
Συντονιστής: kostas
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Re: BODY-BUILDING
και κάτι τελευταίο πρίν σηκώσω την φούστα μου επιδεικτικά (για να μην σκονίζεται) και φύγω:
ακόμα δεν μου απάντησε κανείς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ γι'αυτον τον χορευτή. Όλο υπεκφεύγετε... ώρες είναι να μας πείτε πως ειναι και χάλια ο τύπος να ξεραθώ στα γέλια!
ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΩΡΕ!!!! ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ! Γιατί στην παραλία θα έπεφταν όλες στα πόδια του, κι εσείς θα χρησιμεύατε μόνο για να τις μαζεύετε απο χάμω να μην πέφτει συνωστισμός... ΞΟΥ!
(έφυγα...την γλυτώσατε)
ακόμα δεν μου απάντησε κανείς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ γι'αυτον τον χορευτή. Όλο υπεκφεύγετε... ώρες είναι να μας πείτε πως ειναι και χάλια ο τύπος να ξεραθώ στα γέλια!
ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΩΡΕ!!!! ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ! Γιατί στην παραλία θα έπεφταν όλες στα πόδια του, κι εσείς θα χρησιμεύατε μόνο για να τις μαζεύετε απο χάμω να μην πέφτει συνωστισμός... ΞΟΥ!
(έφυγα...την γλυτώσατε)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Η πλάκα είναι που με λές μπρατσαρά ένα απλό σώμα έχω, κ πίστεψε με δεν χρειάζομαι αυτό για να τραβίξω γυναίκες όπως είπες, αλλά ούτε κ στο πονηρό να σου πάει το μυαλό χεεχεχε. Δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τις γυναίκες ούτε με τις παραλίες, δεν είμαι γω αυτός που θα τρέξει, θέλω κ λίγο ξεκούραση, να τραβιχτώ κ αλλού αλλιώς που λένε. ϊσα ίσα κοιτάω πως να τραβηχτώ κ να ξεφύγω απο μερικές μέδουσες που μου ρουφάνε το μεδούλι, έχει πονέσει το αυτή μου κ το χέρι μου να κρατάω κινητό,. μέχρι κ 5 ώρες το κράτησα με χρονομέτρηση.Acid{RFE} έγραψε:Σου έχω δώσει εγώ την εντύπωση η είπα κάπου οτι είναι μάστ κ οτι είναι το ανώτερο έλεος κ νόμιζα οτι με έπιανες γενικά εσύ σαν άτομο :shock
Σόρρυ αλλά έχω αργό ίντερνετ σπίτι κ δεν μπορώ να το δώ. Γι'αυτό δεν παρατήρησα.
τώρα με σκότωσες..νόμιζα οτι ήσουν εσύ :p Πάει η φαντασίωση με τους υπαρκτούς μπρατσαράδες, ξέρεις, που ρωτάμε συχνά πυκνά κι εμείς: ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ; Τελικά πάλι δεν είναι εδώ! Φτού...Αυτός που βλέπετε στην φότο μου, είναι Ο Λού Φερρίνο, το 1970 έχει βγάλει τον Ηρακλη Ι&ΙΙ
Είσαι τρελή τέλος, είμαστε φτιαγμένιιιι ο ένας για τον άλλον τέλος, με το που άκουσα την φωνηιιιιιιιιιιι στο κινητό κατάλαβαμε οτι είμαστε ο ένας για τον άλλον τέλος.
Η διάθεση σου με ανεβάζει.{την ψυχολογία, για να μην εκτεθώ!!!}
Είμαι ο Γιώργος κ σας πληροφορώ οτι μόλις τελείωσα.Τέλος.
Η απάντηση ήταν ποιό πάνω αλλά εσύ πετάς γρήγορα, εγώ φταίω.???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Acid{RFE} την Δευ 23 Φεβ 2009, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Mantam Froufrou
εγώ δεν το κατάλαβα γιατί κοιμόμουν, όπως κάνω απο το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τους τελευταίους μήνες Αν σου υποσχέθηκα κάτι μην ετοιμάσεις ακόμα κοστούμιΕίσαι τρελή τέλος, είμαστε φτιαγμένιιιι ο ένας για τον άλλον τέλος, με το που άκουσα την φωνηιιιιιιιιιιι στο κινητό κατάλαβαμε οτι είμαστε ο ένας για τον άλλον τέλος
(πάλι δεν απαντάς...τέλος ευκαιριών, καταγράφεσαι ως ζηλεύων αφόρητα την απόλυτη μυική τελειότητα του Acosto...αχ...αχ....Acosto!)
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
τί λες τώρα; είμαι ερωτευμένη.. είδες τί ωραίες κινήσεις που έκανε; ποιος το κοιτάει το κορμί... πωπωωωωωω τι χορός ... τι κίνηση... απαπα.......βρε τί δεν καταλάβατε επιτέλους απο το βίντεο? Δεν σας το έβαλα για να δείτε την εσωτερική του αρμονία και τις ικανότητές του στο μπαλέτο (που είναι απίστευτες πάραυτα...τον έχω δεί σε άλλο βίντεο, να ακινητοποιειται στον αέρα, στην κυριολεξία!!!), το έβαλα να δείτε το απίστευτο κορμί του.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Κοίτα απο αυτό που σου έγραψα την δεύτερη σειρά που λέει σόρρυ έχω αργό ίντερνετ στο σπίτι κ δεν μπορώ να το δώ. Όχι κουστούμι έ χμμμμ
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Mantam Froufrou
Πνεύμα -αν δεν μου κάνεις ασύστολη πλάκα- σ'αγαπάω! Κι εγώ ερωτεύτηκα την κίνησή του και το ταλέντο του, κι έχει τύχει να ερωτευτώ πολλούς ταλαντούχους ασχέτως (παντελώς ασχέτως) εμφάνισης!!!! Μ'αρέσουν οι ταλαντούχοι άνθρωποι, μ'αρέσουν οι δημιουργοί, η αρμονία, η ομορφιά που βγαίνει απο μέσα προς τα έξω!τί λες τώρα; είμαι ερωτευμένη.. είδες τί ωραίες κινήσεις που έκανε; ποιος το κοιτάει το κορμί... πωπωωωωωω τι χορός ... τι κίνηση... απαπα.......
Συγκινήθηκα...υπάρχει άνθρωπος που με νιώθει
(όχι σαν τα γομάρια τους φουσκωμένους...σορρυ, no offense )
Ψάξε κι άλλα βίντεό του Πνεύμα...θα πάθεις πλάκα! Σε κάποια αποθεώνεται κάθε δύο λεπτά! Ο άνθρωπος περπατάει στον αέρα βρε σύ...ελέγχει το κορμί του λές κι είναι βιολί, κάτι, πάντως όχι σώμα! Acosto, acosto...
α σόρρυ...καλά δικαιολογείσαι, αλλά να το δείς με την πρώτη ευκαιρία κάπου, να παίρνεις μαθήματα!Κοίτα απο αυτό που σου έγραψα την δεύτερη σειρά που λέει σόρρυ έχω αργό ίντερνετ στο σπίτι κ δεν μπορώ να το δώ.
- Spirit oF Fire
δεν σου κάνω καθόλου πλάκα, παράλληλα διαβάζω την βιογραφία του =Ρ
βρήκαμε θέμα τώρα =Ρ
νομίζω πως με την τέχνη αυτό συμβαίνει.. ερωτεύεσαι κάθε φορέα της, κάθε τι που σε κάνει να νιώθεις έντονα και ο τύπος είναι το κάτι άλλο. Σαφώς δεν συγκρίνεται με το body building sorry
βρήκαμε θέμα τώρα =Ρ
νομίζω πως με την τέχνη αυτό συμβαίνει.. ερωτεύεσαι κάθε φορέα της, κάθε τι που σε κάνει να νιώθεις έντονα και ο τύπος είναι το κάτι άλλο. Σαφώς δεν συγκρίνεται με το body building sorry
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Μα γιατί νομίζετε οτι είμαστε κομπλεξικά κ λέτε σόρρυ??? Μα εξήγησα οτι δεν χαλιέμαι ρε κουνελάκι.
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Spirit oF Fire
δεν ζητώ από εσένα συγνώμη, αλλά από το Body Building .... =Ρ
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Οοοοοοο τότε να με συγχωρείς εμένα, να σας αφήσω να τα πείτεΠνεύμα Φωτιάς έγραψε:δεν ζητώ από εσένα συγνώμη, αλλά από το Body Building .... =Ρ
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Mantam Froufrou
η καρδιά μου αναπήδησε απο ευτυχία Πνεύμα!
Ασχέτως-σχετικώς τώρα, και επειδή κάπου είπε κι ο Γιώργος για τα αγοράκια και τί θέλουν (τί τους έπεισαν να θέλουν λέω εγώ), βλέπαμε μία ταινία προχθες στην ΝΕΤ νομίζω, Ντάνυ ο χορευτής λεγόταν...ο άντρας μου θυμόταν πως ήταν αληθινή ιστορία, εγώ δεν πρόλαβα να δώ την αρχή...
λοιπόν, ένας 10χρονος, γιός ανθρακωρύχου (!!!) και λάτρη του μποξ που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε πόλη ανθρακωρύχων στην Αγγλία και έζησε και την μεγάλη απεργία των ανθρακωρύχων τότε επι Θάτσερ (μιλάμε για φτώχια και κατάντια), ορφανός απο μητέρα, τον στέλνει ο πατέρας του να μάθει μποξ. Δίπλα αποτ ην σχολή του μποξ υπάρχει μία αίθουσα μίας φτωχιάς πλήν τίμιας δασκάλας μπαλέτου, και ο μικρός τυχαία βλέπει -περιμένοντας- ένα μάθημα μπαλέτου...και το ερωτεύεται...αρχίζει να πηγαι΄νεισ τα κρυφά...κρύβει τα παπουτσια μπαλέτου στα γάντια του μποξ, το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο, η δάσκαλα θέλει να τονστείλει για οντισιον στην βασιλική ακαδημία μπαλέτου (την ΕΛΙΤ, έτσι;). Το ανακαλύπτει ο πατέρας, γίνεται ένας χαμός, σταματάει, κάποια μέρα τον πιάνει στην σχολή μπαλέτου, του τα χώνει, καιο μικρο΄ς απο αντίδραση αρχίζει να χορεύει μπροστά του, βλέποντάς τον ο πατέρας του καταλαβαινει τί έχει μπροστά του, αλλάζει γνώμη, γιατί βλέπει καταρχήν την αγάπη του μικρού, αλλά και το ταλέντο του. Τελικά, πουλάει ό,τι μπορεί (κοσμήματα της γυναίκας του πχ) και τον χρηματοδοτεί ο ίδιος να πάει στην οντισιόν. Πρέπει να πώ εδώ πως εντωμεταξύ ο κολλητός του του αποκαλύπτει οτι είναι γκεύ και του την πέφτει (γύρω στα 12 αυτό), κι αυτός του λέει πως επειδή του αρέσει το μπαλέτο δεν σημαίνει πως είναι γκευ).
Ενιγουει, μας τον δείχνουν μετά στην πρώτη παράσταση του βασιλικού μπαλέτου, γύρω στα 18 του, που είναι πρωταγωνιστής....μόνο που θυμάμαι την σκηνη ανατριχιάζω...Μπαίνει στην σκηνή σαν ο κύκνος (στην λίμνη των κύκνων) κάνοντας ένα θεαματικό αλλά υπε΄ροχο, αρμονικό και ΔΥΝΑΤΟ άλμα στον αέρα...μιλάμε...δεν έχω δεί πιο ΑΝΤΡΑ στην ζωή μου (μπορεί να είναι και γκέυ ο τύπος, δεν τον ξέρω, αλλά εκείνη την ώρα ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ, με νιώθεις;)...
Το ΄μπαλετο είναι πολύ παρεξηγημένο, και πρέπει να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλους πως απο έρευνες που έχουν γίνει οι ...μπαλαρίνοι είναι οι πιο γαμ...ουλες (με γυναίκες) του χώρου των χορευτών, με τους χορευτές γενικά να βρίσκονται στην κορυφή των ενεργών σεξουαλικά, αλλά και στην αλλαγή συντρόφων...Ειναι άκρως σεξουαλικά όντα, με τα ίδια ποσοστά ομοφυλόφιλων όπως σε όλους τους χώρους...καμία διαφορά!
Ο Νουρέγιεφ καλέ είχε π...ει την μισή βασιλική ακαδημία...τί να λέμε τώρα! οι μπαλαρίνες πέφτανε σαν τα πιτσούνια σε καιρό κυνηγιού!
Ξεκολλήστε λοιπόν...κακό στον εαυτο΄σας κάνετε και πιθανά και σε παιδιά που θα συναντήσετε (ή δικά σας στο μέλλον) που μπορεί να έχουν έφεση σ'αυτό και να τα καταστρέψετε...
Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!
νά'σαι καλά
Ασχέτως-σχετικώς τώρα, και επειδή κάπου είπε κι ο Γιώργος για τα αγοράκια και τί θέλουν (τί τους έπεισαν να θέλουν λέω εγώ), βλέπαμε μία ταινία προχθες στην ΝΕΤ νομίζω, Ντάνυ ο χορευτής λεγόταν...ο άντρας μου θυμόταν πως ήταν αληθινή ιστορία, εγώ δεν πρόλαβα να δώ την αρχή...
λοιπόν, ένας 10χρονος, γιός ανθρακωρύχου (!!!) και λάτρη του μποξ που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε πόλη ανθρακωρύχων στην Αγγλία και έζησε και την μεγάλη απεργία των ανθρακωρύχων τότε επι Θάτσερ (μιλάμε για φτώχια και κατάντια), ορφανός απο μητέρα, τον στέλνει ο πατέρας του να μάθει μποξ. Δίπλα αποτ ην σχολή του μποξ υπάρχει μία αίθουσα μίας φτωχιάς πλήν τίμιας δασκάλας μπαλέτου, και ο μικρός τυχαία βλέπει -περιμένοντας- ένα μάθημα μπαλέτου...και το ερωτεύεται...αρχίζει να πηγαι΄νεισ τα κρυφά...κρύβει τα παπουτσια μπαλέτου στα γάντια του μποξ, το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο, η δάσκαλα θέλει να τονστείλει για οντισιον στην βασιλική ακαδημία μπαλέτου (την ΕΛΙΤ, έτσι;). Το ανακαλύπτει ο πατέρας, γίνεται ένας χαμός, σταματάει, κάποια μέρα τον πιάνει στην σχολή μπαλέτου, του τα χώνει, καιο μικρο΄ς απο αντίδραση αρχίζει να χορεύει μπροστά του, βλέποντάς τον ο πατέρας του καταλαβαινει τί έχει μπροστά του, αλλάζει γνώμη, γιατί βλέπει καταρχήν την αγάπη του μικρού, αλλά και το ταλέντο του. Τελικά, πουλάει ό,τι μπορεί (κοσμήματα της γυναίκας του πχ) και τον χρηματοδοτεί ο ίδιος να πάει στην οντισιόν. Πρέπει να πώ εδώ πως εντωμεταξύ ο κολλητός του του αποκαλύπτει οτι είναι γκεύ και του την πέφτει (γύρω στα 12 αυτό), κι αυτός του λέει πως επειδή του αρέσει το μπαλέτο δεν σημαίνει πως είναι γκευ).
Ενιγουει, μας τον δείχνουν μετά στην πρώτη παράσταση του βασιλικού μπαλέτου, γύρω στα 18 του, που είναι πρωταγωνιστής....μόνο που θυμάμαι την σκηνη ανατριχιάζω...Μπαίνει στην σκηνή σαν ο κύκνος (στην λίμνη των κύκνων) κάνοντας ένα θεαματικό αλλά υπε΄ροχο, αρμονικό και ΔΥΝΑΤΟ άλμα στον αέρα...μιλάμε...δεν έχω δεί πιο ΑΝΤΡΑ στην ζωή μου (μπορεί να είναι και γκέυ ο τύπος, δεν τον ξέρω, αλλά εκείνη την ώρα ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ, με νιώθεις;)...
Το ΄μπαλετο είναι πολύ παρεξηγημένο, και πρέπει να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλους πως απο έρευνες που έχουν γίνει οι ...μπαλαρίνοι είναι οι πιο γαμ...ουλες (με γυναίκες) του χώρου των χορευτών, με τους χορευτές γενικά να βρίσκονται στην κορυφή των ενεργών σεξουαλικά, αλλά και στην αλλαγή συντρόφων...Ειναι άκρως σεξουαλικά όντα, με τα ίδια ποσοστά ομοφυλόφιλων όπως σε όλους τους χώρους...καμία διαφορά!
Ο Νουρέγιεφ καλέ είχε π...ει την μισή βασιλική ακαδημία...τί να λέμε τώρα! οι μπαλαρίνες πέφτανε σαν τα πιτσούνια σε καιρό κυνηγιού!
Ξεκολλήστε λοιπόν...κακό στον εαυτο΄σας κάνετε και πιθανά και σε παιδιά που θα συναντήσετε (ή δικά σας στο μέλλον) που μπορεί να έχουν έφεση σ'αυτό και να τα καταστρέψετε...
Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!
ευχαριστούμε. Φέρε βρε μανάρι μου και κανα καφεδάκι, που είμαι γριά κι εγκυμονούσα γυναίκα και δεν μπορώ να σηκωθώ...Οοοοοοο τότε να με συγχωρείς εμένα, να σας αφήσω να τα πείτε
νά'σαι καλά
- Spirit oF Fire
μήπως μιλάς για την ιστορία του Μπίλλυ Έλιοτ και ήταν στο Σταρ και όχι στη Νετ; =Ρ
την έχω δει την ταινία, την πρώτη φορά με το ζόρι (με το σχολείο μας πήγαν, εμάς τους "καλλιτέχνες" της θεατρικής ομάδας) και άλλες δύο φορές μετά επειδή το ήθελα.. άγγλοι ήταν ε; γι αυτό είχαν αυτή τη προφορά =Ρ
στην αρχή μου είχε κακοφανεί αυτό το θέμα με τον ομοφυλόφιλο και ο χορός του μικρού (πάντα αγαπούσα το μπαλέτο, αλλά τις μπαλαρίνες, τους μπαλαρίνους τους συμπάθησα αργότερα, όταν είδα την κεντρική σκηνή =Ρ) μετά όμως βρήκα την ταινία καλή =))
την έχω δει την ταινία, την πρώτη φορά με το ζόρι (με το σχολείο μας πήγαν, εμάς τους "καλλιτέχνες" της θεατρικής ομάδας) και άλλες δύο φορές μετά επειδή το ήθελα.. άγγλοι ήταν ε; γι αυτό είχαν αυτή τη προφορά =Ρ
στην αρχή μου είχε κακοφανεί αυτό το θέμα με τον ομοφυλόφιλο και ο χορός του μικρού (πάντα αγαπούσα το μπαλέτο, αλλά τις μπαλαρίνες, τους μπαλαρίνους τους συμπάθησα αργότερα, όταν είδα την κεντρική σκηνή =Ρ) μετά όμως βρήκα την ταινία καλή =))
- Mantam Froufrou
Α γειά σου!!! ΑΥΤΗ! Καλά μου είπε ο άντρας μου το όνομα, δεν το θυμόμουν!
Ε, αυτή η σκηνή στο τέλος δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!? Δεν είναι ΑΝΤΡΙΚΙΑ μέχρι ανατριχίλας? Ποιός κόναν και αηδίες! Αυτός ήταν άντρας.
Τί να λέμε τώρα...όλα για πάρτυ του Μπίλυ, και του Ακόστο και του κάθε υπέροχου μπαλαρίνου που ευφραίνουν τις αισθήσεις μας (όλες τις αισθήσεις μας μιλάμε)...
Νά'ναι καλά τ'αγόρια αυτά, να ομορφαίνουν τον κόσμο...
κι άσε τους άλλους να ιδρώνουν κάτω απο τις μπάρες (Κάτσ' κάτ'απ'την μπάρα ρεεεεεεεεε!)
Ε, αυτή η σκηνή στο τέλος δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!? Δεν είναι ΑΝΤΡΙΚΙΑ μέχρι ανατριχίλας? Ποιός κόναν και αηδίες! Αυτός ήταν άντρας.
Τί να λέμε τώρα...όλα για πάρτυ του Μπίλυ, και του Ακόστο και του κάθε υπέροχου μπαλαρίνου που ευφραίνουν τις αισθήσεις μας (όλες τις αισθήσεις μας μιλάμε)...
Νά'ναι καλά τ'αγόρια αυτά, να ομορφαίνουν τον κόσμο...
κι άσε τους άλλους να ιδρώνουν κάτω απο τις μπάρες (Κάτσ' κάτ'απ'την μπάρα ρεεεεεεεεε!)
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Κι εγω νομιζα οτι ηταν ο Ασιντ στη φωτογραφια του Αβανταρ....αααααα παραπλανηση των αθωων υπαρξεων....φτου σου Ασιντ.Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:τώρα με σκότωσες..νόμιζα οτι ήσουν εσύ :p Πάει η φαντασίωση με τους υπαρκτούς μπρατσαράδες, ξέρεις, που ρωτάμε συχνά πυκνά κι εμείς: ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ; Τελικά πάλι δεν είναι εδώ! Φτού...Αυτός που βλέπετε στην φότο μου, είναι Ο Λού Φερρίνο, το 1970 έχει βγάλει τον Ηρακλη Ι&ΙΙ
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Αμάν ρε Φρουφρού πλήση εγκεφάλου θα μου κάνεις, δηλαδή εμένα που μου αρέσουν τα δυναμικά σπόρ, δλδ στην πραγματικότητα δεν μου αρέσουν???
Ντέ κ καλά να με κάνεις χορευτή, δεν θέεελω αμάν ποιά!!!
Στο Αββαταρ εγώ είμαι, αλλά στην φώτο που ανέβασα στο τόπικ δεν είμαι εγώ.
Απο μικρό μου αρέσουν αυτά, δεν τα είδα κάπου, πάντα μου άρεσε να βγάζω την αδρεναλίνη μου κάπου πάντα μου άρεσε να διωργανώνω μικρός αγώνες με φίλους, αγώνες πάλης, γενικά ξύλο, όχι τπτ ακραίο φιλικά χτυπιόμασταν.
Απο μικρός την έχω αυτή τη διάθεση, όπως μου αρέσει να παλεύω ΠΟΛΥ κ με γυναίκες, αλλά καμμιά δεν μου κάθεται, μόνο με μία μπορώ κ βρίσκω την υγειά μου, κ δεν έχει κόμπλεξ να κάνει οτιδήποτε.
Δηλαδή τι εσείς οι γυναίκες θα μας τα βουλώσετε όλα, είστε κακές!!! :evil: Μέχρι διαβολικές.
Ντέ κ καλά να με κάνεις χορευτή, δεν θέεελω αμάν ποιά!!!
Στο Αββαταρ εγώ είμαι, αλλά στην φώτο που ανέβασα στο τόπικ δεν είμαι εγώ.
Απο μικρό μου αρέσουν αυτά, δεν τα είδα κάπου, πάντα μου άρεσε να βγάζω την αδρεναλίνη μου κάπου πάντα μου άρεσε να διωργανώνω μικρός αγώνες με φίλους, αγώνες πάλης, γενικά ξύλο, όχι τπτ ακραίο φιλικά χτυπιόμασταν.
Απο μικρός την έχω αυτή τη διάθεση, όπως μου αρέσει να παλεύω ΠΟΛΥ κ με γυναίκες, αλλά καμμιά δεν μου κάθεται, μόνο με μία μπορώ κ βρίσκω την υγειά μου, κ δεν έχει κόμπλεξ να κάνει οτιδήποτε.
Δηλαδή τι εσείς οι γυναίκες θα μας τα βουλώσετε όλα, είστε κακές!!! :evil: Μέχρι διαβολικές.
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Acid πρεπει να γινουμε χορευτες μου φαινεται, το γυναικειο φυλο επιτάσει τετοια προτυπα,
αλλα μετα παλι κλαιγονται οτι δεν παρχουν αντρες..
Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο αντρας δεν ειναι κατι multi-χρηστικο αλλα ειτε ΕΙΝΑΙ ειτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αγνωσται αι βουλαι των Γυναικών
Μηπως τελικα όλοι ειμαστε εκτος θεματος ? (λέμε τωρα, μήπως?)
Της γυναικας η καρδια ειναι μια άβυσος, απο την άλλη πως μπορουμε να τις ρωταμε τι πραγματικά θελουν όταν δεν γνωριζουν ούτε αυτες οι ίδιες τι ακριβως θελουν ?
Ρητορικο ερωτημα εκπορευόμενο απο πραγματικα δεδομενα δυστοιχως..
Τελειωνει με την απλη ρηση ενος σοφού-γεροντα την υιοθετώ,
Καποτε ειχαν ρωτησει εναν παππου σχετικα με το τι θελει μια΄γυναικα και είπε..
''Όποιος ψαχνει να βρεί την άκρη μπερδευεται ακομα πιο πολυ διότι άκρη πολυ απλα δεν υπαρχει.''
αλλα μετα παλι κλαιγονται οτι δεν παρχουν αντρες..
Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο αντρας δεν ειναι κατι multi-χρηστικο αλλα ειτε ΕΙΝΑΙ ειτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αγνωσται αι βουλαι των Γυναικών
Μηπως τελικα όλοι ειμαστε εκτος θεματος ? (λέμε τωρα, μήπως?)
Της γυναικας η καρδια ειναι μια άβυσος, απο την άλλη πως μπορουμε να τις ρωταμε τι πραγματικά θελουν όταν δεν γνωριζουν ούτε αυτες οι ίδιες τι ακριβως θελουν ?
Ρητορικο ερωτημα εκπορευόμενο απο πραγματικα δεδομενα δυστοιχως..
Τελειωνει με την απλη ρηση ενος σοφού-γεροντα την υιοθετώ,
Καποτε ειχαν ρωτησει εναν παππου σχετικα με το τι θελει μια΄γυναικα και είπε..
''Όποιος ψαχνει να βρεί την άκρη μπερδευεται ακομα πιο πολυ διότι άκρη πολυ απλα δεν υπαρχει.''
- Spirit oF Fire
τί να κάνουμε; είναι ανάλογα την έμπνευση και όχι ανάλογα τον μυ =Ρ
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
έτσι Πνευμα Φωτιάς, ανάλογα τη φάση !!!
Ένα πορωτικό βιντεο με ένα απλό συμπληρωματακι του Θεού..
Ένα πορωτικό βιντεο με ένα απλό συμπληρωματακι του Θεού..
- Mantam Froufrou
Εμείς μία χαρά ξέρουμε τί θέλουμε, και σας το έχουμε υπεραναλύσει κιόλας...αν εσείς δεν πιάνετε τα υπονοούμενα, τότε καλά κάνετε και πιάνετε τα βάρη. Eίστε ανεπίδευτοι μαθήσεως, και προσωπικά παραιτούμαι απο την περίπτωσή σας, και ψάχνω youtube για τους Ή ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παίδαρους
(Ασιντ...με τρόμαξες...και δεν κάνει στην ηλικία μου!
Τελικά εδώ γύρω είναι τα μπράτσα...έτσι κοντά μας, να μην νιώθουμε κι ανασφάλεια )
(Ασιντ...με τρόμαξες...και δεν κάνει στην ηλικία μου!
Τελικά εδώ γύρω είναι τα μπράτσα...έτσι κοντά μας, να μην νιώθουμε κι ανασφάλεια )
- Apomakros
Εγώ καμιά σχέση μ' αυτά που συζητάτε, αλλά θυμάμαι πως όταν ήμουνα μικρός είχα κάτι σούστες και ένα bull-worker. Μετά κατάλαβα πως τα κορίτσια δεν παραμυθιάζονταν μ' αυτά και τα παράτησα.
(πιάνομαι για μπρατσαράς;)
- Mantam Froufrou
Eυτυχώς όχι!!!Μετά κατάλαβα πως τα κορίτσια δεν παραμυθιάζονταν μ' αυτά και τα παράτησα.
(έπιασες το νόημα νωρίς...)
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Κυρία Μαντάμ ΦρουΦρού , το πάν στον άντρα είναι να έχει χαρακτήρα αναλείωτο κ να μην αλάζει σύμφωνα με αυτά που θέλουν οι γυναίκες, γιατί γυναίκα αν δεί άντρα ξεκρέμαστο κ παιχνιδάκι χωρίς χαρακτήρα, όποιος κ να ναι, ότι κ να είναι, τον βαριέται κάποια στιγμή, όπως αυτό κοιτάω κ εγώ σε μιά γυναίκα να έχει χαρακτήρα κ να μην είναι απλά όμορφη εικονικά.
Εγώ σαν Γιώργος κάνω κ θέλω αυτά που προστάζει ο εαυτούλης μου κ μόνον{Γι'αυτό με λένε κ ξεροκέφαλο}, μπορεί κάτι να το ακούσω αλλά τον εαυτό μου τον καθοδηγώ εγώ όπως θέλω, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, δεν έχω χαλάσει για κανέναν κ για τίποτα, μέχρι κ στην δουλειά είχα χαρακτήρα, κ το εκτιμούσε το αφεντικό, άσχετα εάν μερικές φορές το παράκανα. Το πάν στον άνθρωπο είναι να έχει χαρακτήρα.
Δεν θεωρώ οτι έχω ορέο σώμα, γιατί έπαψα να γυμνάζομαι καιρό τώρα.
Απόμακρε φίλε εσύ έχεις χαρακτήρα κ άποψη, αυτό μετράει, κ μην τον αλάξεις για καμμία κ για τίποτα, γιατί δεν αξίζει.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ανθρώπου κ του άντρα.
Κυρία Μαντά Φρουφρού καλημέρα
Εγώ σαν Γιώργος κάνω κ θέλω αυτά που προστάζει ο εαυτούλης μου κ μόνον{Γι'αυτό με λένε κ ξεροκέφαλο}, μπορεί κάτι να το ακούσω αλλά τον εαυτό μου τον καθοδηγώ εγώ όπως θέλω, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, δεν έχω χαλάσει για κανέναν κ για τίποτα, μέχρι κ στην δουλειά είχα χαρακτήρα, κ το εκτιμούσε το αφεντικό, άσχετα εάν μερικές φορές το παράκανα. Το πάν στον άνθρωπο είναι να έχει χαρακτήρα.
Δεν θεωρώ οτι έχω ορέο σώμα, γιατί έπαψα να γυμνάζομαι καιρό τώρα.
Απόμακρε φίλε εσύ έχεις χαρακτήρα κ άποψη, αυτό μετράει, κ μην τον αλάξεις για καμμία κ για τίποτα, γιατί δεν αξίζει.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ανθρώπου κ του άντρα.
Κυρία Μαντά Φρουφρού καλημέρα
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Apomakros
Όλοι, φίλε Γιώργο, έχουμε κι από έναν χαρακτήρα, αλλά τι είδους χαρακτήρα.Αcid έγραψε:Το πάν στον άνθρωπο είναι να έχει χαρακτήρα.
Φαίνεται πως αλλάζουμε, αλλά στο βάθος παραμένουμε ίδιοι.
(το είπα πάλι το χαϊκού, δεν άντεξα)
- seliniasmenos
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:η καρδιά μου αναπήδησε απο ευτυχία Πνεύμα!
Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]