Aiolos έγραψε:
Μήπως περίμεναν το αντίθετο; Μήπως η αποδοχή ενός τέτοιου γεγονότος ως ασήμαντου, θα μπορούσε να κρίνει πόσο ελαστικοί και εκφυλισμένοι έχουμε καταντήσει;
Αν μιλάς για μένα, ασφαλώς και ΔΕΝ αποδέχομαι ένα τέτοιο γεγονός. Και όχι δεν είμαι ούτε ελαστική, ούτε εκφυλισμένη που δεν αντιδρώ σ'αυτό, απλά απαξιώ, κι απαξιώνω τα ΑΤΟΜΑ (ασχέτως σεξουαλικής κατεύθυνσης) που μπήκαν σ'αυτή τη γελοία και ανούσια λογική. Αν αντιδρούσα, θα'δινα αξία σ'αυτή τη λογική, κι εγώ τουλάχιστον, αυτή τη χαρά/ικανοποιηση, ΔΕΝ διατίθεμαι να τους τη δώσω.
Όταν είδα τα σκόπια (επίτηδες τα γράφω με μικρό) να δείχνουν τη σημαία μας ως χαρτί τουαλέτας, έγινα έξαλλη. Όχι φυσικά γιατί έδινα αξία στην άποψή τους, αλλά γιατί γνώριζα πως η νεοταξίλα είχε φροντίσει να "αναγνωρίζεται" η αστοιχείωτη άποψή τους, και να επικυρώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο η κλεμμένη εθνική τους οντότητα. Αυτό ναι, πρόσβαλε τα ιερά και τα όσιά μου, και ναι, μου προκάλεσε έντονη αντίδραση.
Αυτή η ΣΑΧΛΑ από ένα τσούρμο ΣΑΧΛΩΝ απλά δεν έχει νόημα και είναι εμφανής η ηλιθιότητα πίσω από την εμπνευσάρα που τη δημιούργησε. Κι όποιος δεν αντιλαμβάνεται το ανάξιο λόγου σε όλη αυτή την ιστορία, κατεβαίνει στο επίπεδό τους και γίνεται ένα με αυτούς. Αυτή η σάχλα λοιπόν δεν έχει καμιά ουσιαστική αξία, και δεν θα'πρεπε να αποτελεί ούτε καν θέμα συζήτησης, πολλώ δε μάλλον προσβολή.
Αντιδρώντας έντονα σ'αυτό, επικυρώνουμε μια αξία που ΔΕΝ έχουν οι ιταμοί και ανόητοι που το έφτιαξαν ΑΚΡΙΒΩΣ για να μας κάνουν ν'αντιδράσουμε. Μπορεί να μην έχω πρόβλημα με καμία ομάδα ανθρώπων, μπορεί να μην κάνω ρατσιστικές διακρίσεις απέναντί τους, αλλά απαξιώνω τους ανάξιους ΣΕ ΟΠΟΙΑ ομάδα κι αν ανήκουν. Και ομάδα με άλλη ιδιότητα αλλά κατά τα άλλα καραστρέιτ να το έκανε αυτό, την ίδια απαξία θα έδειχνα. Αυτό που θεωρώ αδόκιμο λοιπόν είναι το ότι κρίνετε μια ηλίθια κίνηση, αποδίδοντάς την στο γεγονός ότι είναι ομοφιλόφυλοι. Κι αυτό διότι έτσι τσουβαλιάζονται εκατομμύρια άνθρωποι που μπορεί να ανήκουν στην ίδια ομάδα με αυτούς, (ως προς τη σεξουαλική τους κατεύθυνση), αλλά είναι άτομα σοβαρά, αξιόλογα, και δεν συμμετέχουν σε τέτοιες γελοίες εκδηλώσεις.
Η στολή του Τσολιά είναι ιερή και δε δικαιούται κανένας να την προσβάλλει.
Και το πρόσωπο του Χριστού είναι για μέγιστο ποσοστό των συνελλήνων σου ιερό, αλλά δεν σε βλέπω να τραβάς τα μαλλιά σου, να ωρύεσαι, να απευθύνεσαι σ'αυτούς που τον γελοιοποιούν από βάναυσα μέχρι και χυδαία. Είτε γιατί ο Χριστός δεν έχει την ίδια ιερότητα με τη στολή του τσολιά στις προσωπικές σου θεάσεις, είτε γιατί αυτοί που επιδιώκουν να τον ευτελίσουν δεν ανήκουν (δηλωμένα) στους γκέι, είτε γιατί παίζουν και τα δυο... Είναι δύο μέτρα δυο σταθμά αυτό ή δεν είναι;
Κατά τα λοιπά...
Συμφωνώ ότι είναι καρακραγμένο να απαιτούν δικαιώματα που ήδη έχουν.
Επίσης ΞΑΝΑ-διευκρινίζω για όσους δεν έχουν δει παλιότερες τοποθετήσεις μου, πως απαξιώνω
το κραγμένο είτε από γκέι είτε από στρέιτ (ναι, υπάρχει και σε στρέιτ έκδοση) ,
κι όχι την σεξουαλική κατεύθυνση του καθένα. Αυτή ειπαμε, ΔΕΝ με αφορά και ΔΕΝ με απασχολεί. ΔΕΝ θεωρώ κανενός την κατεύθυνση απειλή για τους υποτιθέμενους "νορμάλ", και βρίσκω και υπερβολικές και άτοπες τις αντιδράσεις για τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές του καθενός.
Αυτή είναι προφανώς η ειδοποιός διαφορά στο σκεπτικό μου με τη συλλογιστική πολλών.