Προσωπικά δε με βολεύει καθόλου. Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω έτσι.
Τι τους πιάνει και χαλάνε ένα ήδη καλό, στρωτό και αναγνωρισμένο στυλάκι
δεν τους καταλαβαίνω...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Κι ομως μπορει. Τα περι σατανισμου τα βρισκω παπαριες οχι γιατι δεν ενδεχεται να συμβαινουν αλλα γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει καμια αποδειξηdoctormarkon έγραψε:Ναι αυτές οι ατάκες προσβάλλουν.
Αλλά ότι η υπόθεση της Άννυ δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται έχει δίκιο.
Πολλά εγκλήματα τέτοιου είδους έχουν δύο σκοπούς.
Ο ένας είναι η τελετή
Ο δεύτερος είναι ο περιορισμός των ελευθεριών δίνοντας συνεχώς "εξετάσεις" ακόμα και αν θα κάνεις παιδιά.
Κανένας πατέρας δεν μπορεί να σκοτώσει το παιδί του στα καλά καθούμενα όσο κτήνος και αν είναι όσο διεστραμμένο μυαλό και αν έχει.
Κανένα κτήνος δεν μπορεί να σκοτώσει έτσι απλά ένα μωρό.
Δεν μπορώ να το δω έτσι απλά.
Αδύνατον να το συλλάβω σαν ιδέα.
Δεν το αποδέχομαι.
Συμφωνώ. Και βέβαια υπάρχουν κτήνη, δεν είναι καλά και σώνει όλες οι απεχθείς πράξεις αποτέλεσμα υπολογισμένων κινήσεων που αποδίδονται σε τελετές. Όχι οτι δεν γίνονται, αλλά υπάρχουν και αρκετοί τρελοί εκεί έξω.Βάλε και την πρέζα στην εξίσωση και έχεις άνετα έναν δολοφόνο.Divine Sinner έγραψε:Κι ομως μπορει. Τα περι σατανισμου τα βρισκω παπαριες οχι γιατι δεν ενδεχεται να συμβαινουν αλλα γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει καμια αποδειξηdoctormarkon έγραψε:Ναι αυτές οι ατάκες προσβάλλουν.
Αλλά ότι η υπόθεση της Άννυ δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται έχει δίκιο.
Πολλά εγκλήματα τέτοιου είδους έχουν δύο σκοπούς.
Ο ένας είναι η τελετή
Ο δεύτερος είναι ο περιορισμός των ελευθεριών δίνοντας συνεχώς "εξετάσεις" ακόμα και αν θα κάνεις παιδιά.
Κανένας πατέρας δεν μπορεί να σκοτώσει το παιδί του στα καλά καθούμενα όσο κτήνος και αν είναι όσο διεστραμμένο μυαλό και αν έχει.
Κανένα κτήνος δεν μπορεί να σκοτώσει έτσι απλά ένα μωρό.
Δεν μπορώ να το δω έτσι απλά.
Αδύνατον να το συλλάβω σαν ιδέα.
Δεν το αποδέχομαι.
το σχέδιο αχιλλέας προτείνει συγκεκριμένα πράγματα. Το έχει στο μπλογκ,kat_woman έγραψε:Θα το ξαναδιαβάσω και πάλι, όμως, γιατί, παρ' όλη τη μαχητικότητά του, δεν είδα να προτείνει και κάτι συγκεκριμένο.
πέρα από τα όποια σχέδια και το όποιο θέμα ορίζει κανείς ως "στόχο", ΑΥΤΟ είναι που πρέπεικατοχικός έγραψε:ΔΕν υπάρχουν αρχηγοί, εσύ είσαι ο αρχηγός , εμείς είμαστε ο αρχηγός. Δεν υπάρχει ΚΟΝΟΜΑ όπως σου έμαθαν τόσα χρόνια, υπάρχει μόνο ζωή,χρόνος ,ελευθερία και αγώνας! Και αν κακομοίρη σε έμαθαν να σκιάζεσαι μάθε ότι σκιαγμένος και ελεύθερος δεν μπορεί να ύπαρξή!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!
Κάνεις λἀθος Βίκυ.Μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με τον Νίκο,αλλά αυτό δεν με τυφλώνει.Προσεγγίζω τα αρνητικά,διότι η λεπτομέρεια εκεί είναι.Αν δω άρθρο που να με εκφράζει δεν θα διστάσω να χειροκροτἠσω,που το έχω κάνει δηλαδή.Κατἀ την άποψη μου ,αν κάποιος θέλει να προσφέρει, (και δεν αναφέρομαι στον Νίκο και μόνο,αλλά σε όλους τους ανθρώπους) με όποιο τρὀπο μπορεί θεωρώ το βρἰσιμο ως τακτική λάθος.ArELa έγραψε: Το συγκεκριμένο, δεν το είχα δει και ευχαριστώ τον Αλκη που το έφερε, παρά το γεγονός
ότι κι εκείνος τον προσεγγίζει μάλλον αρνητικά.
δεν κάνω λάθος, αυτο΄ακριβώς εννοούσα. Δεν τυφλώνεσαι ούτε πάσχεις από μονομέρεια.alkinoos έγραψε:Κάνεις λἀθος Βίκυ.Μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με τον Νίκο,αλλά αυτό δεν με τυφλώνει.
Το πήρε από εδώΈτσι εξηγούνται καποια πράγματα περί της φίμωσης των site & blogs εναλλακτικής ενημέρωσης και ΓΝΩΣΗΣ!...
Η είδηση είναι από το zougla.gr... και ήρθε την κατάλληλη στιγμή αναρώτησης μου εμένα και των φιλικά προσκείμενων blogs katohika.gr και iplani.blogspot.gr στο τι παίζει με το μερικό μπλοκάρισμα των σελίδων μας στο facebook...
Όπως καταλαβαίνεται: Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.... κ με λίγα λόγια: ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ!
Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο... τα υπόλοιπα ειναι στην κρίση σας...
Να είστε καλά για τη στήριξη...
Οκ αυτο ειναι θεμα νομοθεσιας.Στο fb ακόμα δεν έχω "μαυρίσει", αλλά κάποτε (το '13) που πήγα να ανεβάσω βίντεο που κρίθηκε
(από τη φατσοβιβλιο-διοίκηση) ως αντισημιτικό, όχι μόνο δε μου επέτρεψαν να το ανεβάσω,
αλλά με προειδοποίησαν πως αν το ξανακάνω, θα μου κλείσουν το λογαριασμό.
Νομοθεσία φίμωσης.Divine Sinner έγραψε:Οκ αυτο ειναι θεμα νομοθεσιας.
για σένα μπορεί να είναι αστείος. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι και για κάποιους άλλους.Divine Sinner έγραψε:Ελα βρε ενοχλητικος ο κατοχικός. Γελάνε και οι σοκολάτες.