φυσικά και δεν υπάρχει και φυσικά και δε θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο...ION 4ever έγραψε:Από την άλλη, υπάρχει καμιά δήλωση του Σωρρα η της end γενικότερα
που να μιλάει για ρευστό ζεστό χρήμα όπως λες?
Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν κάτι τέτοιο.
αυτο ακριβώς λέω.
Παλιότερες διαδρομές σου, με έκαναν να πιστεύω πως θα επέλεγες έναν πιο πρωτότυποION 4ever έγραψε:βγαίνει ο κάθε πικραμένος πρακτορομασωνάκος
και λέει ότι του κατεβεί, αστήριχτα και με υποθέσεις.
χαρακτηρισμό ρε παιδί μου, απο το να υιοθετείς
και το "πρακτορομασονιλίκι" που επικολλάται σαν ταμπέλα
σ'όσους αντιπαλεύουν/αντικρούουν και πολεμούν την end.
ION 4ever έγραψε:Και όλοι αυτοί που παρουσιάζεις και εδώ στο φόρουμ τις τελευταίες ήμερες
ως δια μαγείας επανδραστηριοποιήθηκαν μόλις εγινε ανακοίνωση
για την μεγάλη συγκέντρωση των Ελλήνων στην θεσσαλονίκη.
τυχαίο? δεν νομίζω Αρελα.
αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις έστω την επικεφαλίδα αυτού που έφερα εδώ, με το ποστ μου της 2ας του Φλεβάρη (αυτό εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 45#p231145 ) θα είχες διαπιστώσει ότι η παρουσίαση του γράφοντα έχει ημερομηνία October 4, 2012 at 8:04am, επομένως δεν πρόκειται για καμία επαναδραστηριοποίηση- τουλάχιστον του γράφοντα. Αν θεωρείς ότι εγώ επαναδραστηριοποιήθηκα, σε διαβεβαιώ πως είναι καθαρά συμπτωματικό (τι διαισθητικό τραλαλά έχω ρε παιδί μου... ) αφού δε θα μπορούσα να γνωρίζω για τη μεγάλη συνάντηση των Ελλήνων στη Θεσ/νίκη... Βλέπεις, απ'τη μια έχουμε το ντεφάκτο δεδομένο ότι εγώ στα μάτια των σωρρικών αποκλείται να νοούμαι ως πραγματική Ελληνίδα, (πρακτορομασονάκι μπορεί... τίποτα δεν αποκλείω πια), από την άλλη, λείπουν και τα δικά σου ενημερωτικά βρε παιδί μου.
Το βέβαιο είναι ότι δεν παρακολουθώ την end ώστε να ενημερώνομαι.
Αν έφερα την παρουσίαση που προανέφερα, ήταν γιατί "έπεσα τυχαία πάνω της", μου άρεσε, και είπα να τη μεταφέρω ολόκληρη για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook. Κάνε μου μήνυση γι'αυτό τώρα...
Νισάφι κοπελιά. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινιά, και εκεί που μας χρωστάγανε δε γίνεται να μας πάρουν και το βόιδι... αυτά είναι πρακτικές άλλων, μην ενδίδεις σ'αυτές και συ.ION 4ever έγραψε:ενώ λοιπόν δεν έχει βγει κανένας από εκείνους στους οποίους απευθυνθήκαν
να δώσει μια απάντηση
Έχουν τεθεί εκατοντάδες ερωτήσεις στις οποιες δεν σταθήκατε ικανοί να δώσετε απαντήσεις, κι επειδή αδυνατούσατε, χαρακτηρίζατε τον οττο, εμπαθή, πρακτοράκι, προβληματικό και όλα τα υπόλοιπα. Δεν κατάλαβα ποιες απαντήσεις περιμένετε εσείς και από ποιους τελικά.
Αυτά που "πήρες χαμπάρι" διεξήχθησαν στην (κλειστή) ενότητα των επιτίμων, πράγμα που γνωρίζεις. Στο βαθμό που γνωρίζεις επίσης ότι ο κώδικας επιτιμων (τον οποίο είχες υπογράψει) δεν επιτρέπει να δημοσιοποιείς διαλόγους που εκτυλίσσονται σε κλειστές ενότητες, και παραβίασες συνειδητά και εσκεμμένα αυτόν τον κανόνα, (μόνο εσύ κι ένας Θεός ξέρετε γιατί) κι αφού πω ότι λυπάμαι που θα σου στερήσω τη χαρά να αράζεις στον καναπέ με το κομπολόι και να απολαμβάνεις αυτα που "παίρνεις χαμπάρι" τόσο πολύ ώστε να μην αντιστέκεσαι στην ευτελή (της ξεφτίλας δηλαδή) πρακτική της έκθεσης πραγμάτων που ακόμα κι ο Τάλως είχε την ακεραιότητα, εντιμότητα και ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ να ΜΗΝ εκθέσει δημόσια αν και τον αφορούσαν άμεσα, και με δεδομένη την απώλεια κάθε ίχνους εμπιστοσύνης που μου είχε απομείνει στο πρόσωπό σου το στάτους σου έχει ήδη αλλάξει μαζι με κάποιες άλλες προσβάσεις που σου έχουν αφαιρεθεί.ION 4ever έγραψε:Είναι αλήθεια ότι δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία αν και πήρα χαμπάρι
τα περί οττον και ταλως (και αρρώστησα για άλλη μια φορά ) αλλά τα απόλαυσα
αραχτή στο καναπέ παίζοντας με το κομπολόι.
Ένας λόγος που σου απάντησα στο ίδιο ύφος που έγραψες είναι το πασιφανές ότι μόνο αυτό σε εκφράζει και μόνο αυτο καταλαβαίνεις. Ένας άλλος λόγος που δεν θα σου απευθύνω ευθέως ξανά τον λόγο (τουλάχιστον σ'αυτό το νήμα), είναι ότι όχι μόνο δε θα βγει καμία θετική άκρη, αλλά αν το'κανα θα διαιώνιζα συνειδητά έναν αρνητισμό που ούτε τον επιθυμώ και κυρίως, ούτε τον χρειάζομαι! Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να επιλέγεις να τα λες και να τα βλέπεις όπως σε βολεύουν τα πράγματα, και να στέκεσαι μόνο σ'αυτά που λες και αντιλαμβάνεσαι εσύ, ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ακριβοδίκαια και αντικειμενικά) σ'αυτά που σου απευθύνουν ή τέλος πάντων προσπαθούν να σου επικοινωνήσουν οι άλλοι. Εμένα θα μου επιτραπεί να μη συμμετέχω σ'αυτό, παρά μόνο για ορισμένες διευκρινισεις που χρήζουν και δημόσιας τοποθέτησης, αφού δημόσια μου πεταξες το μπαλάκι με την παραπάνω ατάκα.ION 4ever έγραψε:ένας λόγος συναισθηματικός κυρίως λόγος είναι όλα αυτή η επιθετικότητα
που μου έριξες στην μούρη στα τελευταία μεταξύ μας.
Στην προκειμένη, αναφερόμενη στο τότε, μας λες ούτε λιγο ούτε πολύ πως η επιθετικότητα ξεκίνησε από μένα, ενώ εσύ ήσουν αυτή που την ξεκίνησες την παραμονή της εισαγωγής μου στο νοσοκομείο για πολύ σοβαρή (για τη ζωή μου) επέμβαση, κι η επιθετικότητα εστίαζε στο πώς χειρίστηκα το θέμα σώρρα στο τόπικ εδώ, (αυτό προείχε στη σκέψη σου κι όχι η δική μου δοκιμασία) αφού ένιωσες πως σ'τον προσέβαλα κι αυτόν και έναν χρήστη ο οποίος δεν ένιωθε προσβεβλημένος φυσικά, αφού είχε ΗΔΗ εξομαλυνθεί η όποια δυσαρέσκεια, παρανόηση ή παρεξήγηση μεταξύ μας! Εσύ όμως ένιωθες προσβεβλημένη για λογαριασμό του... πιασ' το αυγο΄και κούρεφ'το. Scripta manent, ΙΟΝ. Υπήρξαν κοινωνοί-και μάρτυρες αυτής της "αγαπησιάρας" αλληλεπίδρασης μεταξύ μας (στο διαχειριστικό -στο οποίο τύγχανες αρκετής εμπιστοσύνης ώστε να έχεις πρόσβαση) , και όσο κι αν προσπαθείς να την στρεβλώσεις, η αλήθεια παραμένει καταγεγραμμένη (με τη χρονική σειρά που ανέβηκαν τα ποστς της καθε μιας μας) και δε στρεβλώνεται με τίποτα.
Σε ότι αφορά το τώρα, επέλεξες να αγνοήσεις επιδεικτικά το κλείσιμο του τελευταίου ποστ μου προς εσένα, που επικοινωνούσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ένα θετκό πνεύμα επιθυμίας για διάλογο κι όχι κόντρα, τα εντελώς αντίθετα δηλαδή απ'αυτά που εσύ επέλεξες να εισπράξεις, και απ'αυτά που μου πασάρησες εδώ...μια απάντηση δηλαδή, με περισσή επιθετικότητα, απαξία, μονομέρεια και έκδηλη την προσήλωση στο ένα και μοναδικό που σε αφορά, κι αυτό είναι η προάσπιση σώρρα, λαμπράκη και end . (όλοι οι άλλοι- απολύτως χεσμένοι και σταλμένοι στον απόπατο των δικών σου συναισθημάτων ).
Εξ αυτού εμπεδώνεται με μπετόν αρμέ πλέον (στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον) πως ό,τι και να σου απευθύνω, το μυαλό σου και το συναισθηματικό σου γίγνεσθαι (κυρίως αυτό) ειναι στραμμένο σε μια και μόνον κατεύθυνση, κατα συνειδητή σου επιλογή απ'την οποία δεν διατίθεσαι όχι μόνο να παρεκκλίνεις, αλλά την οποία δεν είσαι ικανή ούτε και να διευρύνεις, έστω και κατά ένα χιλιοστό. Συνέχισε να κρατάς αυτή τη σταθερή (και παρωπιδική) πορεία, μέχρι να φτάσεις -με δική σου ευθύνη πάντα- στον όποιο προορισμό...
Εγώ δεν θα μπω στη λογική να κρίνω την πορεία, ούτε να κάνω προβλέψεις για το πού θα σε οδηγήσει αυτή. Απλά αποστασιοποιούμαι οριστικά και αμετάκλητα από αυτό το τριπάκι.
Σου ευχομαι μόνο καλή τύχη.