KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 8 (Από Σεπτέμβρη 2014)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 8 (Από Σεπτέμβρη 2014)
https://www.youtube.com/watch?v=Stp9Fkb6zdo
αυτά χθες, πριν ακούσει για το δημοψήφισμα...
θεωρεί πως δε θέλουν στη γερμανώπη να βγούμε και θα επιβάλλουν διπλό νόμισμα...
τώρα βέβαια με το δημοψήφισμα, μπορεί να πραγματευτεί άλλες πιθανότητες,
καθότι λέει ότι μόνο ο λαός μπορεί να επιβάλλει την έξοδό μας απ'την ΕΕ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Επέστρεψε εκτάκτως από την περιοδεία στην Μακεδονια, ένεκα πολιτικών εξελίξεων.
Η εκπομπή της 1ης Ιουλίου, πολύ καλή, μίλησαν πολλοι ακροατές.
https://www.youtube.com/watch?v=y1J-r79CmVc
και της 2ας Ιουλίου
https://www.youtube.com/watch?v=ytmZqK8RQbE
Η εκπομπή της 1ης Ιουλίου, πολύ καλή, μίλησαν πολλοι ακροατές.
https://www.youtube.com/watch?v=y1J-r79CmVc
και της 2ας Ιουλίου
https://www.youtube.com/watch?v=ytmZqK8RQbE
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

https://www.youtube.com/watch?v=WriZxXWSLwo
στο 53 λεπτό περίπου " Ντρέπομαι που υπήρξα 20 χρόνια στο ΚΚΕ"
(ορμώμενος απ'την παρότρυνση του ΚΚΕ να ρίξουν άκυρο οι πολίτες)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

https://www.youtube.com/watch?v=n-8of4gCxpg
σημαντικότατα αυτά που λέει... ενημερώνει και για το τι παίζει στην Ισπανία
Τη μέρα του δημοψηφίσματος
https://www.youtube.com/watch?v=dHx22sseoyY
Λέγανε οι γελοίοι για 53% ΟΧΙ, και 47% ΝΑΙ... μου χα χα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Με το αίτημα της κυβέρνησης στον ΕΜΣ για νέα χρηματοδήτηση, η Ελλάδα πετιέται στον σκουπιδοφάγο.
Υπό καθεστώς ενός οιονεί παγκόσμιου κραχ των χρηματαγορών, η κυβέρνηση υπέβαλλε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αίτηση νέας χρηματοδότησης. Αιτείται νέο χρέος για το παλιό. Με την αίτηση αυτή η χώρα υπάγεται πλέον απευθείας στον μόνιμο μηχανισμό ελγχόμενης χρεοκοπίας και διάλυσης.
Ο ΕΜΣ δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα ίδρυμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας με έδρα το Λουξεμβούργο για τις χώρες της ευρωζώνης που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα χρέη τους. Η συνθήκη για τον ΕΜΣ δεν είναι παρά μία συνθήκη χρέους για την προστασία του ευρώ. Το διοικητικό συμβούλιο και ο διευθύνων σύμβουλος έχουν απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών μελών που οφείλουν να συμμορφώνονται «άνευ όρων και αμετάκλητα», όπως ορίζεται αυτολεξεί στην Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Στην ουσία πρόκειται για το στήσιμο ενός ανεξέλεγκτου οργανισμού με έδρα το Λουξεμβούργο ώστε να μην υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και καμία εξουσία, δικαστική, ή άλλης μορφής.
Ας δούμε τι προβλέπει η Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Επιγραμματικά με το άρθρο 32 παρ. 2 της Συνθήκης: «Ο ΕΜΣ διαθέτει πλήρη νομική προσωπικότητα· έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα:
α) να αποκτά και να διαθέτει κινητή και ακίνητη περιουσία,
β) να συμβάλλεται,
γ) να είναι διάδικος και
δ) να συνάπτει συμφωνία και/ή πρωτόκολλα για την έδρα, όποτε είναι αναγκαίο, για την εξασφάλιση της αναγνώρισης και της επιβολής του νομικού καθεστώτος και των προνομίων και ασυλιών του.»
Η παρ. 3 του ίδιου άρθρου αναφέρει: «Ο ΕΜΣ, η ακίνητη περιουσία, οι πόροι του και τα περιουσιακά του στοιχεία, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας από οιασδήποτε μορφής δικαστική διαδικασία, εκτός εάν ο ΕΜΣ παραιτηθεί ρητώς από την ασυλία του για τους σκοπούς οιασδήποτε διαδικασίας ή βάσει των όρων οιασδήποτε συμβάσεως, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης των χρηματοδοτικών του μέσων.»
Η παρ. 4 του ίδιου άρθρου αναφέρει: «Η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας έναντι έρευνας, επίταξης, δήμευσης, απαλλοτρίωσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κατάσχεσης, αφαίρεσης ή δέσμευσης βάσει εκτελεστικών, δικαστικών, διοικητικών ή νομοθετικών μέτρων.»
Οι παρ. 5 & 6 του ίδιου άρθρου αναφέρουν: «Τα αρχεία του ΕΜΣ και όλα τα έγγραφα που ανήκουν στον ΕΜΣ ή βρίσκονται στην κατοχή του είναι απαραβίαστα. Οι χώροι των εγκαταστάσεων του ΕΜΣ είναι απαραβίαστοι.»
Ενώ οι παρ. 8 & 9 του ίδιου άρθρου αναφέρουν: «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως. Ο ΕΜΣ απαλλάσσεται από οιαδήποτε υποχρέωση έγκρισης ή αδειοδότησης ως πιστωτικό ίδρυμα, πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών ή άλλου είδους επίσημη αδειοδοτημένη, ή ρυθμιζόμενη οντότητα δυνάμει των νομοθεσιών εκάστου μέλους του ΕΜΣ.»
Μάλιστα στο άρθρο 32 παρ. 8 της Συνθήκης ίδρυσης του ΕΜΣ προβλέπεται: «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως.»
Με άλλα λόγια ο δανεισμός και οι εγγυήσεις που θα αποσπάσει ο ΕΜΣ από το κράτος μέλος που έχει τεθεί υπό την κηδεμονία του «δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως.» Κι έτσι το κράτος οφειλέτης είναι αναγκασμένο να υποστεί ότι έχει αποφασιστεί ερήμην του χωρίς να έχει καν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης ώστε δήθεν να πετύχει τίποτε περιορισμούς, ρυθμίσεις, ελέγχους και μορατόρια στον τρόπο δανεισμού του από τον ΕΜΣ.
Τι γίνεται όταν ο ΕΜΣ εγκρίνει την έναρξη ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος προς την Ελλάδα; Τότε συντάσσεται «με το ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ μνημόνιο κατανόησης («ΜΚ») όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι που θα συνδέονται με τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής. Το περιεχόμενο του ΜΚ αντικατοπτρίζει τις αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν και το μέσο χρηματοπιστωτικής συνδρομής που έχει επιλεγεί.» (άρθρο 13, παρ. 3) Επομένως κάθε νέα χρηματοδότηση, οφείλει να συνοδεύεται από «μνημόνιο κατανόησης», όπως αυτά που μας έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα.
Το καινούργιο είναι ότι το «ΜΚ [Μνημόνιο Κατανόησης] συνάδει πλήρως με τα μέτρα συντονισμού των οικονομικών πολιτικών που προβλέπονται στη ΣΛΕΕ [Συνθήκη Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης], ιδίως με τυχόν πράξεις του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε γνώμης, προειδοποίησης, σύστασης ή απόφασης απευθυνόμενης στο ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ.» (στο ίδιο άρθρο) Δηλαδή αυτή την φορά το Μνημόνιο δεν είναι μια διμερής συμφωνία με το υπό χρηματοδότηση κράτος, όπως είναι η Ελλάδα, απόρροια μιας συγκεκριμένης δανειακής σύμβασης. Εντάσσεται στη ΣΛΕΕ και στο δίκαιο της ΕΕ.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πώς η εφαρμογή του μνημονίου δεν είναι κάτι ξεχωριστό από την συμμετοχή της χώρας μας στην «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» Κι επομένως η τήρηση του μνημονίου, εντάσσεται στο άρθρο 28 του Συντάγματος που «προβλέπει περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της,» προκειμένου να διευκολυνθεί η «συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης,» όπως ρητά αναφέρεται στην ερμηνευτική δήλωση του συγκεκριμένου άρθρου.
Γι’ αυτό και η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπογράφει το ΜΚ εξ ονόματος του ΕΜΣ» (παρ. 4) και επίσης η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή – σε συνεργασία με την ΕΚΤ και, εφόσον είναι εφικτό, από κοινού με το ΔΝΤ – επιφορτίζεται με την παρακολούθηση της συμμόρφωσης προς τους όρους που συνοδεύουν τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής.» (παρ. 5).
Με άλλα λόγια το κράτος μέλος που δανείζεται απευθείας από τον ΕΜΣ χάνει όχι μόνο την εθνική του κυριαρχία, αλλά την ίδια την κρατική του υπόσταση. Η κυβέρνηση οφείλει "άνευ όρων και αμετάκλητα" να ακολουθεί κατά γράμμα ότι αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΣ. Δηλαδή, με την ένταξή μας στο ΕΜΣ, τελειώσαμε σαν Ελλάδα. Μετατρεπόμαστε σε οικόπεδο υπό εκκαθάριση του μηχανισμού. Κι όλα με αριστερά στην κυβέρνηση.
Άρθρο αναρτηθέν εδώ:
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015 ... .html#more
Υπό καθεστώς ενός οιονεί παγκόσμιου κραχ των χρηματαγορών, η κυβέρνηση υπέβαλλε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αίτηση νέας χρηματοδότησης. Αιτείται νέο χρέος για το παλιό. Με την αίτηση αυτή η χώρα υπάγεται πλέον απευθείας στον μόνιμο μηχανισμό ελγχόμενης χρεοκοπίας και διάλυσης.
Ο ΕΜΣ δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα ίδρυμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας με έδρα το Λουξεμβούργο για τις χώρες της ευρωζώνης που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα χρέη τους. Η συνθήκη για τον ΕΜΣ δεν είναι παρά μία συνθήκη χρέους για την προστασία του ευρώ. Το διοικητικό συμβούλιο και ο διευθύνων σύμβουλος έχουν απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών μελών που οφείλουν να συμμορφώνονται «άνευ όρων και αμετάκλητα», όπως ορίζεται αυτολεξεί στην Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Στην ουσία πρόκειται για το στήσιμο ενός ανεξέλεγκτου οργανισμού με έδρα το Λουξεμβούργο ώστε να μην υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και καμία εξουσία, δικαστική, ή άλλης μορφής.
Ας δούμε τι προβλέπει η Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Επιγραμματικά με το άρθρο 32 παρ. 2 της Συνθήκης: «Ο ΕΜΣ διαθέτει πλήρη νομική προσωπικότητα· έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα:
α) να αποκτά και να διαθέτει κινητή και ακίνητη περιουσία,
β) να συμβάλλεται,
γ) να είναι διάδικος και
δ) να συνάπτει συμφωνία και/ή πρωτόκολλα για την έδρα, όποτε είναι αναγκαίο, για την εξασφάλιση της αναγνώρισης και της επιβολής του νομικού καθεστώτος και των προνομίων και ασυλιών του.»
Η παρ. 3 του ίδιου άρθρου αναφέρει: «Ο ΕΜΣ, η ακίνητη περιουσία, οι πόροι του και τα περιουσιακά του στοιχεία, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας από οιασδήποτε μορφής δικαστική διαδικασία, εκτός εάν ο ΕΜΣ παραιτηθεί ρητώς από την ασυλία του για τους σκοπούς οιασδήποτε διαδικασίας ή βάσει των όρων οιασδήποτε συμβάσεως, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης των χρηματοδοτικών του μέσων.»
Η παρ. 4 του ίδιου άρθρου αναφέρει: «Η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας έναντι έρευνας, επίταξης, δήμευσης, απαλλοτρίωσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κατάσχεσης, αφαίρεσης ή δέσμευσης βάσει εκτελεστικών, δικαστικών, διοικητικών ή νομοθετικών μέτρων.»
Οι παρ. 5 & 6 του ίδιου άρθρου αναφέρουν: «Τα αρχεία του ΕΜΣ και όλα τα έγγραφα που ανήκουν στον ΕΜΣ ή βρίσκονται στην κατοχή του είναι απαραβίαστα. Οι χώροι των εγκαταστάσεων του ΕΜΣ είναι απαραβίαστοι.»
Ενώ οι παρ. 8 & 9 του ίδιου άρθρου αναφέρουν: «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως. Ο ΕΜΣ απαλλάσσεται από οιαδήποτε υποχρέωση έγκρισης ή αδειοδότησης ως πιστωτικό ίδρυμα, πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών ή άλλου είδους επίσημη αδειοδοτημένη, ή ρυθμιζόμενη οντότητα δυνάμει των νομοθεσιών εκάστου μέλους του ΕΜΣ.»
Μάλιστα στο άρθρο 32 παρ. 8 της Συνθήκης ίδρυσης του ΕΜΣ προβλέπεται: «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως.»
Με άλλα λόγια ο δανεισμός και οι εγγυήσεις που θα αποσπάσει ο ΕΜΣ από το κράτος μέλος που έχει τεθεί υπό την κηδεμονία του «δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως.» Κι έτσι το κράτος οφειλέτης είναι αναγκασμένο να υποστεί ότι έχει αποφασιστεί ερήμην του χωρίς να έχει καν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης ώστε δήθεν να πετύχει τίποτε περιορισμούς, ρυθμίσεις, ελέγχους και μορατόρια στον τρόπο δανεισμού του από τον ΕΜΣ.
Τι γίνεται όταν ο ΕΜΣ εγκρίνει την έναρξη ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος προς την Ελλάδα; Τότε συντάσσεται «με το ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ μνημόνιο κατανόησης («ΜΚ») όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι που θα συνδέονται με τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής. Το περιεχόμενο του ΜΚ αντικατοπτρίζει τις αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν και το μέσο χρηματοπιστωτικής συνδρομής που έχει επιλεγεί.» (άρθρο 13, παρ. 3) Επομένως κάθε νέα χρηματοδότηση, οφείλει να συνοδεύεται από «μνημόνιο κατανόησης», όπως αυτά που μας έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα.
Το καινούργιο είναι ότι το «ΜΚ [Μνημόνιο Κατανόησης] συνάδει πλήρως με τα μέτρα συντονισμού των οικονομικών πολιτικών που προβλέπονται στη ΣΛΕΕ [Συνθήκη Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης], ιδίως με τυχόν πράξεις του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε γνώμης, προειδοποίησης, σύστασης ή απόφασης απευθυνόμενης στο ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ.» (στο ίδιο άρθρο) Δηλαδή αυτή την φορά το Μνημόνιο δεν είναι μια διμερής συμφωνία με το υπό χρηματοδότηση κράτος, όπως είναι η Ελλάδα, απόρροια μιας συγκεκριμένης δανειακής σύμβασης. Εντάσσεται στη ΣΛΕΕ και στο δίκαιο της ΕΕ.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πώς η εφαρμογή του μνημονίου δεν είναι κάτι ξεχωριστό από την συμμετοχή της χώρας μας στην «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» Κι επομένως η τήρηση του μνημονίου, εντάσσεται στο άρθρο 28 του Συντάγματος που «προβλέπει περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της,» προκειμένου να διευκολυνθεί η «συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης,» όπως ρητά αναφέρεται στην ερμηνευτική δήλωση του συγκεκριμένου άρθρου.
Γι’ αυτό και η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπογράφει το ΜΚ εξ ονόματος του ΕΜΣ» (παρ. 4) και επίσης η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή – σε συνεργασία με την ΕΚΤ και, εφόσον είναι εφικτό, από κοινού με το ΔΝΤ – επιφορτίζεται με την παρακολούθηση της συμμόρφωσης προς τους όρους που συνοδεύουν τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής.» (παρ. 5).
Με άλλα λόγια το κράτος μέλος που δανείζεται απευθείας από τον ΕΜΣ χάνει όχι μόνο την εθνική του κυριαρχία, αλλά την ίδια την κρατική του υπόσταση. Η κυβέρνηση οφείλει "άνευ όρων και αμετάκλητα" να ακολουθεί κατά γράμμα ότι αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΣ. Δηλαδή, με την ένταξή μας στο ΕΜΣ, τελειώσαμε σαν Ελλάδα. Μετατρεπόμαστε σε οικόπεδο υπό εκκαθάριση του μηχανισμού. Κι όλα με αριστερά στην κυβέρνηση.
Άρθρο αναρτηθέν εδώ:
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015 ... .html#more
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator

Είναι η πρώτη φορά που δε μπόρεσα ν'ακούσω αυτές τις αλήθειες , στην χθεσινή εκπομπή
στο ε-ροι.
Απλά με ξεπερνάει αυτό το τριπάκι απελπισίας. Αρνούμαι να μπω σ'αυτό...
Το βάζω, γιατί ίσως να μπορέσω να το διαχειριστώ αργότερα
και ίσως να θέλουν να το ακούσουν άλλοι...
https://www.youtube.com/watch?v=n8TCHplzSzs
στο ε-ροι.
Απλά με ξεπερνάει αυτό το τριπάκι απελπισίας. Αρνούμαι να μπω σ'αυτό...
Το βάζω, γιατί ίσως να μπορέσω να το διαχειριστώ αργότερα
και ίσως να θέλουν να το ακούσουν άλλοι...
https://www.youtube.com/watch?v=n8TCHplzSzs
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

https://www.youtube.com/watch?v=dLsQLaN4OII
Ουφ Θεέ μου...
Δυστυχώς έχει επιχείρημα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον ακούω γιατί πρέπει, αλλά δε βοηθάει
να αναθαρρήσουμε. Αν κάνει κάτι, είναι να φέρνει την απόφαση για ξεσηκωμό πιο κοντά
στην πραγμα<τικότητά μας... αλλά ποιοι έχουν πια το κουράγιο και την ψυχή
να ξεσηκωθούν...
Υπερβολικός λέει η δοκτορέσσα. ΜΑΚΑΡΙ να έχει δίκιο...
αν επαληθευτούν αυτά που λέει για το τι μας περιμένει
το επόμενο δίμηνο και για τις τράπεζες γενικότερα (από το 35:57)
καλύτερα να πάρω κάτι να κοιμάμαι διαρκώς...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
θα το ακουσω Βικυ...
στις εκπομπες του τα λεει καλα.ειναι εντυπωσιακος.σοσουμαν επιπεδου Τραγκα αλλα προς την αριστερα.
στις πραξεις λιγο το χανει(αναφερομαι σε καταγγελιες πρωην στελεχων του κομματος)..
Βεβαια στα λογια κ ο Μπαρουφακης ελεγε φοβερα πραγματα..Αλλα στην πραξη...
στις εκπομπες του τα λεει καλα.ειναι εντυπωσιακος.σοσουμαν επιπεδου Τραγκα αλλα προς την αριστερα.
στις πραξεις λιγο το χανει(αναφερομαι σε καταγγελιες πρωην στελεχων του κομματος)..
Βεβαια στα λογια κ ο Μπαρουφακης ελεγε φοβερα πραγματα..Αλλα στην πραξη...
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Μιλούσαν στην αρχή για τις ουρές στην Πορτογαλία για ένα πιάτο σούπα πολλαπλάσιες από αυτές στα ΑΤΜ
Στην Ισπανία βλέπουμε επίσης εικόνες με άστεγους που κοιμούνται κάτω από γέφυρες και στα πεζοδρόμια.
Κι όμω στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τέτοιες εικόνες.
Η Ισπανία και η Πορτογαλία πάνε καλά
Γιατί εδώ η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική?
Εγώ ξέρω την απάντηση τουλάχιστον τη μισή.
Και ο Καζάκης τα είχε πει κάποτε.
Γιατί δεν είναι και ψεύτης.
Τερατολόγος είναι και τα φουσκώνει.
Αλλά υπάρχουν και κάποιες παράμετροι που χαλάνε τα σχέδια.
Αυτό ούτε ο Καζάκης δεν το αρνείται.
Λέει σωστά πράγματα κατά καιρούς
Στην Ισπανία βλέπουμε επίσης εικόνες με άστεγους που κοιμούνται κάτω από γέφυρες και στα πεζοδρόμια.
Κι όμω στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τέτοιες εικόνες.
Η Ισπανία και η Πορτογαλία πάνε καλά
Γιατί εδώ η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική?
Εγώ ξέρω την απάντηση τουλάχιστον τη μισή.
Και ο Καζάκης τα είχε πει κάποτε.
Γιατί δεν είναι και ψεύτης.
Τερατολόγος είναι και τα φουσκώνει.
Αλλά υπάρχουν και κάποιες παράμετροι που χαλάνε τα σχέδια.
Αυτό ούτε ο Καζάκης δεν το αρνείται.
Λέει σωστά πράγματα κατά καιρούς
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

η κατάσταση έγινε πλέον τραγική.doctormarkon έγραψε:Γιατί εδώ η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική?
Και όχι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν τερατολογεί, λέει τι ακριβώς παίζει (στο 20:00 περίπου) εφ'όσον
θα δεσμευτούμε με τον ΕΣΜ, με βάση τους κανόνες και του "μνημονίου κατανόησης"
που είναι καταγεγραμμένα στην ΕΕ.
Όποιος θέλει τα ακούει
https://www.youtube.com/watch?v=Z3FIA_ipaFg
Όποιος δε θέλει, μπορεί να συνεχίσει να λαγοκοιμάται χαλαρά,
μέχρι να ξυπνήσει και αναγκαστικά και πολύ άγρια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Η διαπραγμάτευση δεν σταματά ποτέ.
Ότι ορούς και να βάλουν όλα είναι και θα παραμένουν ανοικτά.
Ανά πάσα στιγμή το θέμα μπορεί να ξεκινήσει από μηδενικής βάσης.
Μην τρομάζετε.
Ότι ορούς και να βάλουν όλα είναι και θα παραμένουν ανοικτά.
Ανά πάσα στιγμή το θέμα μπορεί να ξεκινήσει από μηδενικής βάσης.
Μην τρομάζετε.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν τρομάζω.
Αντιστέκομαι όμως (πνευματικά...)
Αντιστέκομαι όμως (πνευματικά...)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Καλά κάνεις και αντιστέκεσαι πνευματικά.
Θα αντισταθούμε και σωματικά.
Δεν είχαμε αυταπάτες για το ψύριζα
Αλλά ο Καζάκης προαναγγέλλει καταστροφές αλλά μόνο με την οικονομικίστικη προσέγγιση.
Αν το δεις μόνο οικονομοτεχνικά έτσι είναι.
Οπότε δένεις μία πέτρα στο λαιμό και πας στο Φλοίσβο ή στο Σκοινιά για να πνιγείς.
Χμμμμμμ ο Σκοινιάς λίγο ρηχός πέφτει για πνίξιμο και σε κάνει να το σκεφτείς καλύτερα.
Αφύπνιση λοιπόν και να το ξανασκεφτούμε.
Έτσι όσοι μένουν Δυτική Αττική ας προτιμήσουν τα Αστέρια της Γλυφάδας που το νερό είναι στο γόνατο όσο βαθιά και να πας.
Όποιος ακούει τον Καζάκη και ετοιμάζεται να πάει να πνιγεί ας σκεφτεί ότι δεν είναι η ζωή όλο οικονομικά και αριθμοί.
Ότι τα πράγματα ανατρέπονται σε χρόνο dt
Αλλά από την άλλη στον καπιταλισμό δεν βλέπεις προκοπή.
Δεν φταίει το νόμισμα αλλά ο Καπιταλισμός.
Αυτά που λέει ο Καζάκης δεν εφαρμόζονται σε καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα με το Στουρνάρα Διοικητή της ΤτΕ η οποία κρατικοποιείται μόνο με επανάσταση και λαϊκή εξουσία.
Θα αντισταθούμε και σωματικά.
Δεν είχαμε αυταπάτες για το ψύριζα
Αλλά ο Καζάκης προαναγγέλλει καταστροφές αλλά μόνο με την οικονομικίστικη προσέγγιση.
Αν το δεις μόνο οικονομοτεχνικά έτσι είναι.
Οπότε δένεις μία πέτρα στο λαιμό και πας στο Φλοίσβο ή στο Σκοινιά για να πνιγείς.
Χμμμμμμ ο Σκοινιάς λίγο ρηχός πέφτει για πνίξιμο και σε κάνει να το σκεφτείς καλύτερα.
Αφύπνιση λοιπόν και να το ξανασκεφτούμε.
Έτσι όσοι μένουν Δυτική Αττική ας προτιμήσουν τα Αστέρια της Γλυφάδας που το νερό είναι στο γόνατο όσο βαθιά και να πας.
Όποιος ακούει τον Καζάκη και ετοιμάζεται να πάει να πνιγεί ας σκεφτεί ότι δεν είναι η ζωή όλο οικονομικά και αριθμοί.
Ότι τα πράγματα ανατρέπονται σε χρόνο dt
Αλλά από την άλλη στον καπιταλισμό δεν βλέπεις προκοπή.
Δεν φταίει το νόμισμα αλλά ο Καπιταλισμός.
Αυτά που λέει ο Καζάκης δεν εφαρμόζονται σε καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα με το Στουρνάρα Διοικητή της ΤτΕ η οποία κρατικοποιείται μόνο με επανάσταση και λαϊκή εξουσία.
- ArELa
- Founder-Administrator

οχι, δεν είχαμε. Κάποιοι σαν κι εμένα, (μη κομματικοποιημένοι ή ενταγμένοι σε ιδεολογικά μοντέλα που προτάσσουν τα κόμματα) απλά έδωσαν ένα περιθώριο αμφιβολίας παρά τα όσα γνωρίζαμε.doctormarkon έγραψε:Δεν είχαμε αυταπάτες για το ψύριζα
πότε θα γίνει κατανοητό ότι η μανιέρα περί "καπιταλισμού" δεν έχει πρακτική ουσία εδώ?doctormarkon έγραψε:Δεν φταίει το νόμισμα αλλά ο Καπιταλισμός.
Καπιταλισμό είχαμε και το 70 και το 80... σε εποχές που κάποιοι από μας ΖΗΣΑΜΕ
και ζήσαμε ΧΩΡΙΣ την ομπρέλα ενός κοινού νομίσματος που μας πνίγει. Καπιταλισμό
δεν είχαμε και τότε? Ω ναι, είχαμε. Είχαμε όμως και το δικό μας νόμισμα, και είχαμε
τη δυνατότητα να ορίζουμε (έστω και στραβά) τα του οίκου μας, πολύ περισσότερο
από τώρα.
Κι αυτοί οι κάποιοι που έζησαν εκείνες τις εποχές, θα'πρεπε να ξέρουν πως αυτό που διαμορφώθηκε τώρα, ΔΕΝ είναι απλά καπιταλισμός, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Είναι κολλεκτιβισμός,
δηλαδή η συλλογή ΟΛΟΥ του πλούτου απ'τους κρατούντες, μαζί με την σταδιακή
αλλά άγρια αφαίρεση κοινωνικών παροχών (περίθαλψη, συντάξεις, κράτος πρόνοιας γενικότερα)
ΔΕΝ είναι απλά καπιταλισμός αυτό που ζούμε. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους.
Δεν προαναγγέλλει μόνο καταστροφές και εκτός απ'την "οικονομικίστικη" οπτική, εκφράζειdoctormarkon έγραψε:Αλλά ο Καζάκης προαναγγέλλει καταστροφές αλλά μόνο με την οικονομικίστικη προσέγγιση.
και εθνική/πατριωτική θέση, που λίγοι εκφράζουν σήμερα, δυστυχώς, πλην των Χ/αυγιτών
που τη στρεβλώνουν έχοντας άλλη ατζέντα....
Ο καζακης προαναγγέλλει κι άλλα, πολύ πιο σημαντικά, όπως πραγματικό κι όχι θεωρητικό
(στα λόγια) αγώνα, σαν αυτόν που προτάσσει δήθεν μου τάχα μου το ΚΚΕ, αλλά προτείνει
άκυρο στο δημοψήφισμα στο οποίο θα μιλούσε ο λαός. Δηλαδή πρότεινε να μη μιλήσει ο λαός...
Καλό θα είναι να ακούσεις και το απόσπασμα που δίνω παρακάτω, γιατί καταλαβαίνω πως
είναι δύσκολο ν'ακούσεις 1,5 ώρα εκπομπή. Εγώ προτείνω μόνο 2 λεπτά.
Άκουσέ τον σ'αυτά και θα δεις τι άλλο προαναγγέλλει.
http://www.tubechop.com/watch/6405138
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Το ΚΚΕ πρότεινε ένα συγκεκριμένο άκυρο όχι στα μέτρα Τσίπρα όχι στα μέτρα Γιούγκερ γιατί θα ερμηνευτεί το όχι ποικιλοτρόπως.
Και να πως ερμηνεύτηκε.
ΌΧΙ θέλουμε κι άλλα μέτρα και μνημόνια δεν μας φθάνουν του Γιούγκερ.
Για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε.
Το είπα και θα το πω ξανά Μια φορά να κάνει το ΚΚΕ λάθος.
Είπα ότι κερνάω ρακές τον Αχινό αν τα αισιόδοξα που λέει βγουν αληθινά.
Αν βγούν όλα του Καζάκη όσα λέει τότε θα πίνουμε ούζα με τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ. Θα κερνούν αυτά αλλά όχι ούζα Αναμα και αγία κοινωνία σμύρνα και λιβάνι Αλληλούια

Και να πως ερμηνεύτηκε.
ΌΧΙ θέλουμε κι άλλα μέτρα και μνημόνια δεν μας φθάνουν του Γιούγκερ.
Για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε.
Το είπα και θα το πω ξανά Μια φορά να κάνει το ΚΚΕ λάθος.
Είπα ότι κερνάω ρακές τον Αχινό αν τα αισιόδοξα που λέει βγουν αληθινά.
Αν βγούν όλα του Καζάκη όσα λέει τότε θα πίνουμε ούζα με τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ. Θα κερνούν αυτά αλλά όχι ούζα Αναμα και αγία κοινωνία σμύρνα και λιβάνι Αλληλούια
- ArELa
- Founder-Administrator

Ήδη είπα πώς το ερμήνευσα στην "πολιτική επικαιρότητα".doctormarkon έγραψε:Το ΚΚΕ πρότεινε ένα συγκεκριμένο άκυρο όχι στα μέτρα Τσίπρα όχι στα μέτρα Γιούγκερ γιατί θα ερμηνευτεί το όχι ποικιλοτρόπως.
Και να πως ερμηνεύτηκε.
Φέρνω ένα απόσπασμα από την "ερμηνεία" μου εδώ, για να το δεις.
Αναφερόμενη στον Μυτιληναίο που είπε "μικρονοϊκούς και παρανοϊκούς" όσους από
το ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ΟΧΙ ή ΠΑΡΩΝ, είπα:
και προσέξατε κάτι? Μόνο οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι "μικρονοϊκοί και παρανοϊκοί". Οι του ΚΚΕ τι είναι?
Αυτοί δεν είναι ούτε μικρονοϊκοί, ούτε παρανοϊκοί βέβαια, όπως δεν συμπεριλαμβάνονται
στη "συμμορία της δραχμής", όπως καζάκηδες, κατσανέβηδες και όσοι τολμούν να αρθρώσουν
λέξη για εθνικό νόμισμα. Θα μου πείτε...το ΚΚΕ μπορεί να μιλάει για "απεγκλωβισμό από την ΕΕ",
αλλά δε μιλάει για εθνικό νόμισμα... Μάλλον πιστεύει πως αν φύγουμε απ'την ΕΕ, δε θα χρειαζόμαστε
καθόλου νόμισμα...Ότι θα καλυπτόμαστε με αέρα κοπανιστό...
Έχω μια καλή ιδέα σε ποια "συμμορία" ανήκουν αυτοί οι "επαναστάτες" που παρότρυναν
"άκυρο" στο δημοψήφισμα, αλλά ας μου επιτραπεί να μην την κατονομάσω. Ο νοών νοείτω
κι ο καζάκης επαληθεύεται διαρκώς και σε πολλά σημεία, αλλά δεν επαναπαύεταιdoctormarkon έγραψε:Για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε.
σ'αυτές τις δάφνες, ούτε κάθεται στ'αυγά του, απλά επικρίνοντας αφ'υψηλού
τα τεκταινόμενα (όπως κάνει το ΚΚΕ σήμερα)
Μιλάει για ΑΓΩΝΑ με τα γράμματα κεφαλαία, όπως δεν άκουσες (ακόμα- αλλά παροτρύνω
να ακούσεις) στο απόσπασμα που σου έδωσα παραπάνω.
'Ενα είδος αγώνα το οποίο δεν διανοείται ούτε καν να προτείνει
το ΚΚΕ, πόσο μάλλον να τον κάνει. Με κλανιές και επικρίσεις δεν βάφονται αυγά.
Δεν είμαι κομουνίστρια, αλλά αν ο κομουνισμός εκφραζόταν στην Ελλάδα όπως
τον προτάσσει ο καζάκης, (κι όχι όπως το κάνει το μεταλλαγμένο κομουνιστικό μόρφωμα
που λέγεται ΚΚΕ του σήμερα) θα γινόμουν αδίστακτα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Γιατί ένας τέτοιος κομμουνισμός, όχι μόνο θα ήταν αθρωπιστικός και δόκιμος,
όχι μόνο θα μου επέτρεπε να δώσω πραγματική μάχη και αγώνα για την πατρίδα
και την εθνότητά μου, αλλά θα με ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ να το κάνω!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Τα σχετικά της συμφωνίας από το 8:16 και μετά
https://www.youtube.com/watch?v=fP5ua3mt_c8
δεν υπάρχει κανά εικονίδιο που να τραβάει κανείς τα μαλλιά του?

https://www.youtube.com/watch?v=fP5ua3mt_c8
δεν υπάρχει κανά εικονίδιο που να τραβάει κανείς τα μαλλιά του?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

χθες στην ΕΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=KOYzyvtMUmY
χθες στον μαξιμουμ
https://www.youtube.com/watch?v=-FvrwBhsBT4
στο 8:11 και μετά... αναφέρεται στο γκρέξιτ τύπου σόιμπλε
κι ότι μπορεί τελικά να μας σπρώξουν (η ελληνική κυβέρνηση) προς τα εκεί.
Εξηγεί τι ακριβώς συνεπάγεται το γκρέξιτ του σόιμπλε.
https://www.youtube.com/watch?v=KOYzyvtMUmY
χθες στον μαξιμουμ
https://www.youtube.com/watch?v=-FvrwBhsBT4
στο 8:11 και μετά... αναφέρεται στο γκρέξιτ τύπου σόιμπλε
κι ότι μπορεί τελικά να μας σπρώξουν (η ελληνική κυβέρνηση) προς τα εκεί.
Εξηγεί τι ακριβώς συνεπάγεται το γκρέξιτ του σόιμπλε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

https://www.youtube.com/watch?v=8WXqXV7TvWs
κάποιους σχολιασμούς γι'αυτό το βίντεο, έκανα ήδη εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 96#p257396
συμπληρώνω ότι στην αρχή μιλάει συγκροτημένα και ελεύθερα (χωρίς διακοπές) για αρκετή
ώρα, αναλύοντας το τι συμβαίνει σήμερα...
στο 17:04, του δίνει πάλι το βήμα για "κλείσιμο"
Μιλάει για την παρερμηνεία του ΟΧΙ (εκπεφρασμένη επιθυμία του λαού), με πρωτοφανη τρόπο
στα μεταπολιτευτικά χρονικά της Ελλάδος. Μιλάει για πραξικόπημα και πράξη εσχάτης προδοσίας
από την κυβέρνηση κι ότι βλέπουμε μια άνευ προηγουμένου πολιτική ανηθικότητα, να του λένε
δηλαδή (του λαού) ότι πρέπει να πεθάνεις για να σωθείς....
https://www.youtube.com/watch?v=9OVYvIlNtxU
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

https://www.youtube.com/watch?v=gzhmo_pr4Sc
τελευταία εκπομπή μέχρι τέλη Αυγούστου.
μια παρέμβαση ακροατή στην εκπομπή, κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα
ενδιαφέρουσα αλλά και αξιόλογη.
Για ΚΚΕ, χρηματοδοτήσεις του, επερωτήσεις στη βουλή, πολυεθνικές κλπ.
http://www.tubechop.com/watch/6498712
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το κκε Α.Ε είναι καθαρά συστημικό κόμμα. Αυτό το απέδειξε με την παραδοχή του Κουτσούμπα ότι δεν συμφέρει να φύγει η χώρα από το ευρώ απροετοίμαστη. Προσωπικά συμφωνώ αλλά εκκινώ από εντελώς διαφορετικά ελατήρια. Αυτοί, όμως, που το παίζουν σφόδρα αντιευρωπαϊστές, με αυτές τις δηλώσεις τους καρφώνονται.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- doctormarkon
- Επίτιμος

Κι όμως η έξοδος από το Ευρώ σχεδιάζεται με όρους που θα συμφέρουν πάλι τους ίδιους. Δηλαδή αυτούς τους ίδιους που κερδίζουν σήμερα με τα μνημόνια και την εξαθλίωση.
Και με χρέος και με μνημόνια και με απολύσεις.
Και με χρέος και με μνημόνια και με απολύσεις.