--------------------------------------------------------------------------------
από Seliniasmenos:
Σαν δεν ντρέπεστε ρε! Πάνω απ'ολα η φυλή μας
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Δεν ήθελα να απαντήσω. Οι χοντράδες που μπορώ να πώ δεν έχουν τέλος. Πολλές περνάνε απο τα σημεία της απλής ιδεολογικής αντιπαράθεσης και φτάνουνε στο επίπεδο της χρυσής αυγής, αφού μόνο αυτοί αλάζουνε τον διάλογο με ξύλο.
Επειδή αγαπάω την πατρίδα μου βλέπω ότι την μόνη σωστή λύση που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της είναι η ειρήνη.
Η ιστορία μας έχει δήξει ότι όλοι εθνικιστές ανέκαθεν δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις ανάμεσα στα έθνη και όταν έφταναν τα πράγματα στις συγκρούσεις εξαφανίζονταν. Βλέπε πόλεμος του 1897.
Deutchland Deutchland uber alles...
Και το πιο γελοίο τη υπόθεσης είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι μιλάει για μπύρα και γυναίκες, και κατάντησε να μιλάει για ολοκληρωτισμό στην ψυχή των ανθρώπων.
Παρομοίως φίλε μου, παρομοίως....
Με το να αδιαφορείς για παιδιά που πεθαίνουν ή και να χαίρεσαι επειδή είναι άλλου χρώματος?...
-ακος λόγω της μικρής αξίας
Με το να βγαίνεις έξω με άλλους 100 και να δέρνετε κόσμο?
Αν νομίζεις λοιπόν ότι οι βλακείες που παραθέτεις, περι διάσωσης της πατρίδας απο τους, έστω 500, εθνικιστές δεν μου κάνει καμιά εντύπωση.
Έχω λάβει μέρος σε πορείες με χιλιάδες κόσμο, έχω διαδηλώση έχω φωνάξει, έχω απαιτήσει τα δικαιώματά μου πολλές φορές.
Η έλλειψη παιδείας πάντα οδηγούσε και οδηγεί στην δημιουργία ομάδων (Χρυσή αυγή Γκρίζοι λύκοι κλπ, κλπ )που σαν σκοπό έχουν την φασαρία τους ψευτοτσαμπουκαδες , καταστροφή ξένης περιουσίας κλπ, κλπ,κλπ.
Αλλα προσωπικά θα αναφερθώ στα συγκεκριμένα παιδιά που είναι τα μεγαλύτερα θύματα της υπόθεσης. Κάποιοι χρησιμοποιούν τα νιάτα τους και την ορμή τους τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια.
Τους φουντώνουν τα μυαλά με ακραίες ιδέες πατρίδα ,θρησκεία , οικογένεια τους φανατίζουν εναντίον των Τούρκων ,Βουλγάρων ,Αλβανών κλπ με σκοπό να εξυπηρετήσουν μόνο και μόνο τον δικό τους σκοπό όποιος και αν είναι αυτό
Αδυνατείτε να δείτε πως η κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού δεν επιβάλλει την βία...
Αυτά τα παληκάρια, δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν μίαν ανθρωπότητα στην οποία θα επικρατεί φανατισμός και καταπίεσις.
Κατηγορείτε τους φασίστες, θα ήμουν υπερήφανος εάν τα συναισθήματά σας ήταν έντονα όπως των παιδιών αυτών!
Πολεμάτε μίαν κοσμοθεωρία και διαιωνίζετε το μίσος εναντίον της βασιζόμενοι στις "θηριωδίες" που προβάλλουν διογκωμένες τα ΜΜΕ
Έπειτα, θεωρούν ρατσιστή οποιονδήποτε μισεί τον Τούρκο, τον Αμερικάνο, τον Εβραίο, τον Βούλγαρο ή τον Αλβανό ενίοτε...
αλλα σε θεματα οπως το αν η μακεδονια ειναι Ελληνικη (παραδειγμα) η εποχη του διαλογου εχει παρελθει.
η παρακμη του εθνους ηρθε οταν απεμπολησαμε την μεγαλη ιδεα.
ε τι να γινει. η αφρικανοι στρωσαν οπως στρωσαν κανουν 15 παιδια ο καθενας και περιμενουν τη δυση να τα ταϊσει.δεν θα πληρωσουμε εμεις τα γαμ...τικα
ναι κομμουνιστακο διεθνιστακο, μιασματακο. λογω της μικρης αξιας.
δεν δερνω μεταναστες κομουνιστακο.
δεν ξερεις τον νουμερο ενα κανονα οτι δεν ασκειτε ο φυλετισμος σε προσωπικο επιπεδο.
προτιμω να δειρω εκεινους που τους φεραν.
ειτε θα γινουμε περισσοτεροι ειτε θα ειμαστε οι τελευταιοι.
οπως και να χει εμεις θα πολεμαμε και σε οποιον αρεσει.
ναι με χαρακτηριζει η ελλειψη παιδιας.
σιγουρα δεν πρεπει να συμβαινουν παραβατικες συμπεριφορες απο καμια ομαδα εκτος κι αν αυτη η ομαδα γινει ενα υπολογισιμο πληθος οποτε πια δεν μιλαμε για παραβατικη συμπεριφορα αλλα καινουριο νομοθετη.
καλο ειναι να αποφευγουμε την βια.
Κατηγορείτε τους φασίστες, θα ήμουν υπερήφανος εάν τα συναισθήματά σας ήταν έντονα όπως των παιδιών αυτών!
Αυτοί οι άνθρωποι εξοστρακίσαν το Εγώ τους και εντάχθηκαν σε πατριωτικές οργανώσεις στις οποίες οφείλουμε κι εμείς την ύπαρξή μας, εννοώντας πως όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουμε χάρη σ' αυτούς.
Σαμποτέρ, φυσικά και ευαγγελίζονται μίαν παγκόσμια Ειρήνη, όπως οι Ρωμαίοι την Παξ Ρομάνα με την διαφορά ότι στην εποχή μας θα επικρατεί η Παξ Αμερικάνα!!!
Clairvoyant_ έγραψε:αλλα σε θεματα οπως το αν η μακεδονια ειναι Ελληνικη (παραδειγμα) η εποχη του διαλογου εχει παρελθει.
'Ηγγικεν η ώρα των όπλων !!!Στα όπλα ή αλλιώς στ άρματα στ άρματα εμπρος στον αγώνα... 8)
η παρακμη του εθνους ηρθε οταν απεμπολησαμε την μεγαλη ιδεα.
Μήπως εξαιτίας της Μεγάλης ιδέα πήρα τα @@ μας στην Μικρά Ασία το 22??![]()
ε τι να γινει. η αφρικανοι στρωσαν οπως στρωσαν κανουν 15 παιδια ο καθενας και περιμενουν τη δυση να τα ταϊσει.δεν θα πληρωσουμε εμεις τα γαμ...τικα
Όλα τα λεφτά μωρό μου όλα τα λεφτάααα , για τα λεγόμενα σου τα δολοφονικάααα (καλή η διασκευή σε Βίσση??? 8) )
ναι κομμουνιστακο διεθνιστακο, μιασματακο. λογω της μικρης αξιας.
Δεν σε εξύβρισα και το λέω αυτό προς τους διαχειριστές του χώρου...
δεν δερνω μεταναστες κομουνιστακο.
δεν ξερεις τον νουμερο ενα κανονα οτι δεν ασκειτε ο φυλετισμος σε προσωπικο επιπεδο.
προτιμω να δειρω εκεινους που τους φεραν.
Δεν κατονόμασα ποιες κατηγορίες βγαίνεις να δείρεις...Μου αρκεί που λες τισ προτιμήσεις σου πάντως...
8)
ειτε θα γινουμε περισσοτεροι ειτε θα ειμαστε οι τελευταιοι.
οπως και να χει εμεις θα πολεμαμε και σε οποιον αρεσει.
Κι έτσι θα παραμείνετε...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ
![]()
ναι με χαρακτηριζει η ελλειψη παιδιας.
Καλά αυτό δεν χρειαζόταν να το παραδεχτείς...![]()
σιγουρα δεν πρεπει να συμβαινουν παραβατικες συμπεριφορες απο καμια ομαδα εκτος κι αν αυτη η ομαδα γινει ενα υπολογισιμο πληθος οποτε πια δεν μιλαμε για παραβατικη συμπεριφορα αλλα καινουριο νομοθετη.
καλο ειναι να αποφευγουμε την βια.
Να υποθέσω ότι οι 100 είναι υπολογίσιμο πλήθος έτοιμο να δείρει και να νομοθετήσει???
Και ο Φούκας έντονα συναισθήματα είχε...Είσαι υπερήφανος και γι αυτόν??? Ερωτώ....![]()
Αυτοί οι άνθρωποι εξοστρακίσαν το Εγώ τους και εντάχθηκαν σε πατριωτικές οργανώσεις στις οποίες οφείλουμε κι εμείς την ύπαρξή μας, εννοώντας πως όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουμε χάρη σ' αυτούς.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαμποτέρ, φυσικά και ευαγγελίζονται μίαν παγκόσμια Ειρήνη, όπως οι Ρωμαίοι την Παξ Ρομάνα με την διαφορά ότι στην εποχή μας θα επικρατεί η Παξ Αμερικάνα!!!
Συμφωνώ!...ΚΑΡΑ-ΛΟΛ?????
Δεν νομίζω ότι έχουμε σημεία επαφής, σαν 2 ευθείες παράλληλες...
Κλείνοντας ένα έχω να πω: Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!! (Ναι καλά βλέπετε....)
Seliniasmenos έγραψε: Μια που ανέφερες την Μακεδονία, μάλλον παρέβλεψες τον Μέγα Αλέξανδρο, που αν και έκανε κατακτητικό πόλεμο, στην αυτοκρατορία του υπήρχε η ανεξιθρησκεία.
Μίλησες για τους Δημοκρατικούς Αθηναίους που θανάτωσαν τον Σωκράτη αλλά παρέβλεψες να αναφέρεις τον ίδιον τον Σωκράτη.
Παρέλειψες και τα δελφικά παραγγέλματα...
Τέλος αν δεν είναι ο Έλληνας ανθρωπιστής, τοτε προφανέστατα δεν είμαι Έλληνας. Αν δεν είναι ο Έλληνας ανθρωπιστής τότε είναι ντροπή να είμαστε Έλληνας. Αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν ντρέπομαι καθόλου...
Όπως έχω πει σε μια παλιότερη υπογραφή:
Δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνας. Ντρεπομαι για εκείνους που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι είναι Έλληνες.
Με πολλους απο τους συνομιλητες εδω μεσα μας χωριζει ιδεολογικη,ηλικιακη και αγωνιστικη αβυσσος.
Στην συγκεντρωση στην πλ.κολοκοτρωνη δεν εγινε καμια καταληψη της πλατειας τουλαχιστον πριν τις 5 το απογευμα,μαζευτηκαν ,μιλησανε και κανανε πορεια αναποδα στη σταδιου.Ολοι μαζι μαζι με τους ασφαλιτες στην στοα της κοραη πρεπει να ηταν το πολυ 150 ατομα.
Και για οσους γνωριζουν μου θυμισε τις συγκεντρωσεις που κανανε καποτε στου μακρυγιαννη.
Εγώ βλέπω εδώ έναν ημιμαθή είρωνα που αδυνατεί να απαντήσει σοβαρά και τεκμηριωμένα κι έτσι χλευάζει και ειρωνεύεται.
Εγώ δεν θα πω τίποτα γελοίο και αστείο για να γελάσω, ευτυχώς έχουμε εσένα εδώ
Εν τέλει, θα με ανησυχούσε αν είχαμε σημεία επαφής εμείς οι δύο. Στην ουσία μού ανέβασες το ηθικό.
Βλακάκο...
Για μένα πάλι είναι ασόβαρα
Να σαι καλά.... 8)
Posted: Mon Dec 11, 2006 4:56 pm
Αυτοκρατορία... δείξτε μου έναν που ταυτίζει την Αυτοκρατορία που απαρτίζεται από διαφορετικούς λαούς με την Χώρα για να σας δείξω έναν που δεν ξέρει τι του γίνεται.
Επίσης, στην Αυτοκρατορία υπήρχαν και πολλές γλώσσες, να το θεσπίσουμε κι αυτό; Να μην καταπιέζουμε, ε; Όπως είχαν οι ανατολίτες τις 56 γυναίκες πρέπει να έχουμε κι εμείς... τι; Διαφωνείς; Αααα... να κάνουμε και περιτομή, όπως οι εβραίοι...
Πιες ένα καφέ, μίλα για την θέωση στο σεξ... ά! Και μια καλημέρα ή καληνύχτα, συγκίνησε και μερικούς εδώ για να λες με το δίκιο σου πως είσαι πατριώτης...
Εγώ βλέπω εδώ έναν ημιμαθή είρωνα που αδυνατεί να απαντήσει σοβαρά και τεκμηριωμένα κι έτσι χλευάζει και ειρωνεύεται.
Εγώ δεν θα πω τίποτα γελοίο και αστείο για να γελάσω, ευτυχώς έχουμε εσένα εδώ.
παιδες,ξεφυγατε 'λιγο' απο το θεμα η μου φαινετε?
Χεχ... ασόβαρα; Μαρξιστική διάλεκτος είναι αυτή;