Εντάξει, αυτό είναι μια ιδιόρρυθμη αντίδραση του Απόμακρου. Έλεος που θα ζητάς συγνώμη για ένα υποκοριστικό της λέξης "σχόλιο". Δεν το εξέλαβε κανείς άλλος (εκτός ίσως απ'τον Απόμακρο και νομίζω στιγμιαία μόνο) υποτιμητικά.Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:το σχολιάκια ήταν χαρητολογώντας και όχι με διάθεση μείωσης. Αν θελήσω ποτέ να σε μειώσω θα είναι κραυγαλέο. Δεν κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλό μου =Ρ. Συχνά χρησιμοποιώ την κατάληξη -ακι σε λέξεις που λέω, αν σε ενόχλησε σου ζητώ συγνώμη![]()
Δεν αμφιβάλλω!είμαι για μικρό χρονικό διάστημα χορτοφάγος. Μόλις 2 χρόνια, και έχω δει βελτείωση στις εξετάσεις αίματός μου. Έχω δει καλύτερα αποτελέσματα στην υγεία μου.
Εγώ όμως για παράδειγμα, παιδιόθεν ταλανιζόμενη με τρελές αναιμίες (χτυπάω αιματοκρίτες 28) όποτε επειχείρησα καλή διατροφή χορτοφαγίας, σωστή ισορροπημένη κλπ (αυτά που προτείνετε εσύ, ο Άκης, ο Ικαρος μου ήταν πολύ γνωστά από πολύ παλιά), ξεραινόμουν. Κάποτε έφτασε το πράγμα στο απροχώρητο και έπεσα στο 24 οπότε και χρειάστηκα μετάγγιση. Ο γιατρός (όταν του είπα τη διατροφική μου αλλαγή) μόνο που δεν με χαστούκισε. Απέκλεισε ασυζητητί σκέτη χορτοφαγία για την περίπτωσή μου. Γι'αυτό σου λέω... Οι διατροφικές συνήθειες πρέπει να ρυθμίζονται ανάλογα και με τις ανάγκες του οργανισμού, και αυτές ποικίλουν ανάλογα τον οργανισμό.
Και πολύ καλά κάνεις! Παρά τις αντιρρήσεις μου, αυτό ειδικά το εκτιμώ- την ανάγκη να μοιραστείς με τον συνάνθρωπο κάτι που σ'εσένα λειτούργησε καλά.Γι' αυτό και γενικεύω και προτείνω με τον τρόπο μου και στους άλλους αυτό που κάνω. Επειδή νιώθω πολλά θετικά αποτελέσματα από αυτό. Πάντα έτσι έκανα με ό,τι έβλεπα τι μου κάνει καλό και το μοιραζόμουν με τους άλλους.
Σε ό,τι αφορά εμένα, σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούμαι και ασφαλώς δεν θέλω να σταματήσεις. Νομίζω πως μιλώ εκ μέρους των περισσότερων ιδεογραφιτών λέγοντάς το αυτό. Μπορεί να προτάσσω/προτάσσουμε ορισμένοι κάποιες αντιρρήσεις, αλλά αυτό είναι πάντοτε στα πλαίσια του διαλόγου και μόνον.Αν σας ενοχλεί αυτό, μπορώ άνετα να το σταματήσω. Προειδοποίησα εξ αρχής πως αν μου δωθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσω θέματα όπως η οικολογία και η μαγειρική, θα μιλήσω περί χορτοφαγίας.
Δεν έχω παιδιά.. αλλά αν αυτό είναι το πρόβλημα στο να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνω 5-6 για να μπορουμε να μιλάμε μετά