Aυτό που μου μένει παιδιά από αυτό το ενδιαφέρον τόπικ είναι ότι , τόσο ο Ράϊφ όσο και ο Χάμπλ του mms , λένε ότι τα καρκινικά κύτταρα προέρχονται από ιούς.
Ο μεν Ράϊφ λέει ότι οι ιοί είναι η αιτία της ανεξέλεγκτης αύξησης των καρκινικών κυττάρων (γιά να τρέφονται από αυτά), και ο Χάμπλ ότι είναι αναερόβιοι ( ;) διορθώστε με αν το γράφω λάθος, και τους πολεμάει με το mms .
Πιστεύω και στις δύο θεραπείες, ανεξάρτητα εάν ο πατέρας μου για τους δικούς του λόγους σταμάτησε το πρωτόκολλο mms.
Αυτό που αναφέρει ο Ράϊφ για το ότι οι σκοτωμένοι ιοί πρέπει να αποβληθούν από το σώμα ( να αποτοξινωθεί ) άρα δίνει ένα χρονικό όριο εφαρμογής της θεραπείας με μεσοδιαστήματα αποτοξίνωσης,
το ίδιο ισχύει και για το πρωτόκολλο.
Πρέπει να αποβληθούν οι σκοτωμένοι ιοί , άρα σε ηλικιωμένους που εφαρμόζουν το πρωτόκολλο χρειάζεται η λήψης πολλών υγρών και ουροκαθετήρ απαραιτήτως !!!!
Ιονίνο μου η αλήθεια είναι ότι παρά τις φρενιασμένες τους προσπάθειες αεροψεκασμών , η τελευταία εβδομάς είναι μέσα στην τρελλή ηλιοφάνεια . Δεν παλεύεται το νησί του Ηλίου
Εξ ού και οι φωταψίες
Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΡΕΪΜΟΝΤ ΡΑΪΦ........
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΡΕΪΜΟΝΤ ΡΑΪΦ........
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)