Όχι! Εγώ δεν θα πω όνομαΤο ερώτημα πάντως παραμένει... Καζάκη ήFarageθα έχει σήμερα ο Κουικ; Ο Καζάκης δίνει 1,20... λέω να πάω για την έκπληξη εγώ
Δες εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 96#p156696
(χαχα ο άλλος είναι)
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
Όχι! Εγώ δεν θα πω όνομαΤο ερώτημα πάντως παραμένει... Καζάκη ήFarageθα έχει σήμερα ο Κουικ; Ο Καζάκης δίνει 1,20... λέω να πάω για την έκπληξη εγώ
Πάνω που ήμουν έτοιμος να ποστάρω το εν λόγω βίντεο, διαπίστωσα ότι με πρόλαβες, Τότη. Σε ευχαριστώ.totispap έγραψε:
Αν και το βίντεο είναι φτιαγμένο από έναν υποστηρικτή του ΛΑΟΣ εντούτοις θέτει κάποια ερωτήματα που σίγουρα θέλουν απάντηση.
Μπήκα στο σάιτ του ΕΠΑΜ αλλά δεν βρήκα μια εξήγηση για το συμβολισμό του σήματος.Θα μπορούσε να συμβολίζει απλώς
το σκούφο της Γαλλικής επανάστασης και μέχρι εκεί,αλλά με το τριγωνάκι στο κέντρο του σκούφου τί?
Αν ξέρει κάτι παραπάνω ο αχινός πχ ας με διαφωτίσει.
Παιδιά όπως παρατηρήσατε αναφέρθηκα σε βίντεο χωρίς να το παραθέσω.OTTON έγραψε:Πάνω που ήμουν έτοιμος να ποστάρω το εν λόγω βίντεο, διαπίστωσα ότι με πρόλαβες, Τότη. Σε ευχαριστώ.totispap έγραψε:
Αν και το βίντεο είναι φτιαγμένο από έναν υποστηρικτή του ΛΑΟΣ εντούτοις θέτει κάποια ερωτήματα που σίγουρα θέλουν απάντηση.
Μπήκα στο σάιτ του ΕΠΑΜ αλλά δεν βρήκα μια εξήγηση για το συμβολισμό του σήματος.Θα μπορούσε να συμβολίζει απλώς
το σκούφο της Γαλλικής επανάστασης και μέχρι εκεί,αλλά με το τριγωνάκι στο κέντρο του σκούφου τί?
Αν ξέρει κάτι παραπάνω ο αχινός πχ ας με διαφωτίσει.
Ενώ στα λόγια και στα επιχειρήματα ο Καζάκης είναι από τα πιο σωστά άτομα που έχω δει τελευταία (γι αυτό κι αποφάσισα να ανεβάζω απόσπασμα από συνέντευξή του, που δε συνηθίζω), ωστόσο, άσχετα με το γεγονός ότι το βίντεο είναι δημιουργία ενός ατόμου κολλημένου με το ΛΑΟΣ, είναι βίντεο που βάζει φωτιές, και προσωπικά έχω προβληματιστεί πολύ.
freeromie relax!freeromios έγραψε: Παιδιά όπως παρατηρήσατε αναφέρθηκα σε βίντεο χωρίς να το παραθέσω.
Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω και λίγο απογοητευτεί γιατί όλες οι ακτιβιστικές προτάσεις που υποβάλλω απορρίπτονται μετά βδελυγμίας.
Δεν το δείχνω προς το παρόν, αλλά με βλέπω να καταλήγω ιδιώτης με την αρχαία έννοια.. Πολύ θολούρα και δράση μηδέν...
εννοώ το επαμ και όχι τα ιδεο πουION 4ever έγραψε:Αν αυτός ο χώρος δεν σε εκφράζει
μπορείς να αποχωρίσεις.
και με το τελευταίο μήνυμα σου ακουγόσουν πολύ απογοητευμένος,freeromios έγραψε:Ως μέλος του ΕΠΑΜ προβληματίζομαι ΠΟΛΥ όταν ακούω τέτοια...
Ή ο άπελπις αλλά ψύχραιμος (κι όχι τυφλωμένος), στέκεται και ακούει μια διαφορετική πρόταση που δεν πάει κόντρα στη λογική του, απεναντίας τη στηρίζει.Clash έγραψε:Πολύ λόγο έχετε κάνει για τον Καζάκη σε σημείο να μου έρχεται στο νου η παροιμία ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται.
Μόνο η μάνα η γυναίκα του και τα παιδιά του τον ήξεραν πριν εμφανιστεί στο Κρήτη ΤV. To ότι γρήγορα έγινε γνωστός, οφείλεται στο γεγονός ότι άρθρωσε ένα διαφορετικό (και επαναλαμβάνω λογικό) λόγο, σε μια εποχή που ό,τι ακούμε στα καθεστωτικά ΜΜΕ, αποτελεί το θέατρο του παραλόγου.Clash έγραψε:Τι είναι λοιπόν αυτός ο περιβόητος οικονομολόγος;
1/ Απ'ό,τι ξέρω, προέρχεται από την αριστερά. Από το ΚΚΕ απεχώρησε (κατά δήλωσή του) όταν διαφώνησε κάθετα με συγκεκριμένες νοοτροπίες. 2/ Δεν το'παιξε (ούτε δήλωσε) ποτέ "διανοούμενος". Οικονομολόγος είναι που επιπρόσθετα, τυχαίνει να έχει στο νοητικό δισάκι του και άρτια γνώση της (συγχρονης νεοελληνικής αλλά και παγκόσμιας) ιστορίας. 3/ τις λύσεις δεν ξέρω γιατί τις βάζεις σε εισαγωγικά. Σε σχέση με τα γενικόλογα παραληρήματα που ακούγονται ενθεν κα κείθεν, είναι από τους ελάχιστους που βλέπω να προτείνει λύσεις (εκτός εισαγωγικών), ασχετα αν μπορεί κάποιος να διαφωνεί μ'αυτές. 4/ Πρεσβεύει είπες ΕΝΤΟΣ του συστήματος λύσεις; Προφανώς δεν τον έχεις ακούσει αρκετά ή προσεκτικά. Το παρόν ισχύον σύστημα που λειτουργεί με επιθανάτιο ρόγχο, ακούει τις λύσεις που προτείνει και παθαίνει υστερία. Αντιπροσωπευτικό δείγμα το ΛΑΟΣ που έχει εξαπολύσει εμπαθή πόλεμο εναντίον του. Αυτό από μόνο του θα'πρεπε να σου λέει κάτι.Clash έγραψε:Μήπως την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, μήπως την ανατροπή του αστικού καθεστώτος; Οχι βέβαια, ο Καζάκης προέρχεται από τη δεξαμενή των διανοούμενων που ναι μεν αμφισβητούν την υπάρχουσα πολιτική, αλλά αναζητούν «λύσεις» εντός του συστήματος, έστω κι αν αυτές οι «λύσεις» είναι σενάρια οικονομικής φαντασίας.
Λες "καπιταλιστικού συστήματος" κι έξω απ'την πόρτα. Τι εννοείς; Τι σχέση έχει ο καπιταλισμός του '60 ή '70 ας πούμε με αυτό το εξάμβλωμα που παίζει τώρα; Ο Σελέντε κι ο Μαξ Κάιζερ (ειδικά ο δεύτερος δηλωμένος "υγιής" καπιταλιστής) αποκαλούν (πολύ σωστα) αυτό που παίζει στις δυτικές αγορές στον 21ο αιώνα, ΚΟΛΕΚΤΙΒΙΣΜΟ και ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΣΜΟ. Αν υπολογίσουμε ότι η λέξη collectivism εκπορεύεται απ'το ρήμα collect που σημαίνει συλλέγω ή μαζεύω, και ο κορπορατισμός από το corporation (γιγάντιες πολυεθνικές και τράπεζες) το πράγμα μιλάει απο μόνο του. Μια ολιγαρχική ελίτ (τραπεζιτών και όχι μόνο) μαζεύει όλον τον πλούτο με διάφορες κομπίνες, στεγνώνοντας κυριολεκτικά τις πραγματικές οικονομίες των χωρών, με φυσικό παρεπόμενο και την απώλεια της εθνικής τους κυριαρχίας, μαζι με την οικονομική/παραγωγική τους ανεξαρτησία και αυτάρκεια...Clash έγραψε:Από όσο τον έχω παρακολουθήσει η βασική του ανάλυση ξεκινάει από το χρέος, αλλά χωρίς να ακουμπάει το ότι το χρέος και η κρίση του χρέους προέρχονται από τη λειτουργία του καπιταλιστικού συστήματος.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τουλάχιστον! Επανειλημμένα στηλιτεύει το έλλειμα δημοκρατίας που ολοένα και φθείνει.Από εκεί και πέρα τι θα είναι αυτό το νέο σύνταγμα; Τι σόι καθεστώς θα αποτυπώνει;
Κλασικός αλτχαιμερισμός μου... Το διόρθωσα.Divine Sinner έγραψε:Quotaρισες τον κλας με το δικο μου username
Μου'δωσες πάσα να ξαναπώ ότι είμαι ΚΑΘΕΤΑ ΥΠΕΡ της ΑΜΕΣΗΣ δημοκρατίας.Divine Sinner έγραψε:Εχετε αναρωτηθει ποιον σκοπο εξυπηρετει η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια; και ποια μειονεκτηματα της άμεσης πρέπει να αντιμετωπίσει;