KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:40

Εγω πιστεύω ότι η διαμερισματοποίηση παίζει ΠΑΝΤΟΥ. Ιδίως στην Ελλάδα.
διαμερισματοποιούμε τα προβλήματα και δε λέμε να καταλάβουμε ότι πίσω απ'ΟΛΑ, βρίσκονται οι κύριοι και η ατζέντα τους. Στο ΣΥΝΟΛΟ τους οι αλλαγές που σχεδιάζουν κι εφαρμόζουν θα φέρουν στην τελική το ποθητό αποτέλεσμα της απόλυτης φασιστίλας με την πλήρη παρακολούθηση/έλεγχο της κάθε κίνησής μας, ακόμα και της σκέψης μας.
Το κατάλαβα γιατί ο Αϊκ έφερε τα κόμματα σαν παράδειγμα. Η διαμερισματοποίηση καλλιεργείται και μέσω των γκάλοπ μαθαίνουν τις προθέσεις όλων σαν ομάδες.

Για παράδειγμα γίνεται ένα γκάλοπ που λέει για πρόθεση ψήφου ή για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.
Βγαίνει ο ΚΑΝΕΝΑΣ. Προβάλλουν τον ΓΑΠ σαν καταλληλότερο με 20% αλλά κεκλεισμένων των θυρών ξέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα.

Μετά πάνε παραπέρα. Αλλο γκάλοπ

Να αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων? Βγαίνει ότι ο κόσμος θέλει να αρθεί.
Να μειωθούν οι μισθοί των Δ.Υ να σωθεί η χώρα. Βγαίνει ότι ο κόσμος συμφωνεί.
Στοχοποιούν κάθε φορά μία κατηγορία και μετά κάνουν γκάλοπ. Γκάλοπ στο Γκάλοπ βγαίνει ότι ο κόσμος συμφωνεί με τα μέτρα στο σύνολό τους και θέλει τον ΓΑΠ για πρωθυπουργό. Εστω και αν αυτή η συναίνεση είναι 20%

Το ίδιο και με τις απεργίες. Εκβιάζονται οι υπάλληλοι να μην απεργήσουν ή φοβούνται να μη χάσουν το μεροκάματο και αυτοί που δεν απεργούν θεωρείται οτι συναινούν και πρέπει το μαχαίρι να φθάσει στο κόκκαλο και ότι αυτό τους αρέσει κιόλας.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:42

doctormarkon έγραψε:Και συ τέκνο Βρούτε?
Kι εγώ, τι; Εχει λογική αυτό που λέω... καλοσκέψου το.
Στην προκειμένη, το λιγότερο που μετράει εδώ, είναι οι εκλογές και τα ψηφαλάκια ή τα κομματικά συμφέροντα. Αυτό είναι το μόνο που δε θα'πρεπε να μας απασχολεί τέτοιες ώρες-μέρες-εποχές...
doctormarkon έγραψε:Να φύγει ο ΓΑΠ και να πάει στα τσακίδια πριν φύγουμε ή ψωφήσουμε εμείς.
Το ότι θα έρθει κάποιος άλλος δεν είναι λόγος για να παραμένει ο ΓΑΠ.
Είναι απλώς το άλλοθι για να συνεχίσει την ολοκληρωτική καταστροφή.
Αν έρθει κάποιος άλλος απ'το ίδιο μετερίζι (που δεν βλέπω και κανέναν να μην είναι στην παρούσα πολιτική σκηνή) τα ίδια και χειρότερα με τον ΓΑΠ θα κάνει. Κατάλαβε επιτέλους ότι η ατζέντα και το σχέδιο είναι πράγματα προκαθορισμένα, και όποιος ανέβει απ'τους νεοταξιτοσυνεργάτες, απλά θα εκτελέσει-διεκπεραιώσει. Η ολοκληρωτική καταστροφή θα συνεχιστεί. Ο Άικ είπε, πόσες άλλες ενδείξεις/αποδείξεις θέλετε πια; Και συνεχίζω. Δε σας φτάνουν οι συμπεριφορές ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων απ'τη μεταπολίτευση (δεν πάω πιο πίσω) μέχρι τώρα; Ή θα μου πεις ότι το ΚΚΕ θα το'κανε διαφορετικά; Μα το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα εξουσίας ούτε θέλει να είναι, γιατί αν ήθελε, θα'δινε πρόταση συγκεκριμένη για το τι θα'κανε αν ανέβαινε επάνω, δε θα περιοριζόταν μόνο στις δήθεν εξοργισμένες κραυγές για τα χάλια στα οποία μας βάζουν οι "καπιταλιστικές" (νεοταξίτικες που δεν παραδέχονται τον όρο καν) κυβερνήσεις. Αντιπρόταση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ δεν έδωσε ποτέ. Ούτε θα δώσει, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα, και στο σχέδιο στο οποίο συμμετέχει με τον δικό του τρόπο (επιτείνει τη διαμερισματοποίηση και όχι μόνο) είτε θες να το παραδεχτείς εσύ αυτό δοκτορέσσα μου, είτε όχι.
doctormarkon έγραψε:Και σε αυτό φταίμε λίγο εμείς και ο φόβος μας. Η αναζήτηση τάξης και ασφάλειας δια μέσου μίας ισχυρής και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ Κυβέρνησης.
Φταίμε εμείς και όχι μονο για το φόβο. Φταίμε που επιτρέψαμε να φτάσουν ως εδώ, φταίμε που χάψαμε (και συνεχίζουμε να χάφτουμε) τα όποια ΚΑΡΑψέματα μας τάιζαν τόσα χρόνια (ΟΛΟΙ), φταίμε που δεν ενημερωνόμαστε από διαφορετικές πηγές πλην των ΜΜΕ, φταίμε που στην τελική ανάλυση και επί του πρακτέου, συνεργαζόμαστε με ένα σύστημα που ΞΕΡΑΜΕ να πάρει ο διάολος ότι πάντα λειτουργούσε εναντίον μας.\
Αυτές οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις και όλο το πακέτο μαλακιών που μας πασάρουν ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, θα μας φάει. Ας καταστραφούμε λοιπόν "αυτοδύναμα" όλοι τώρα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:47

sevdalone έγραψε:Αυτός ο Νέηβιντ Άικ, όποτε τον παρακολουθώ, μιλάει μεσ' την καρδιά ένα πράγμα. Μ' 'εχει βοηθήσει πολύ στην αφύπνσή μου και συνεχίζει... Πάντα έχει να σου δώσει το κάτι παραπάνω.
Aκριβώς τα ίδια νιώθω και προσλαμβάνω από τον άνθρωπο φίλε.
Μέσα στη λαμογιά, τα κτηνώδικα ξεπουλήματα, το ψέμα και την υποκρισία που περίσσεψε πια, αυτός είναι ένα δείγμα της γενιάς μου, για τον οποίο μπορώ να νιώθω περήφανη.

Το ξανανέβασα γιατί είχα κάνει ένα απαράδεκτο λάθος γράφοντας "ροζ επανάσταση" αντί για "επανάσταση των ρόδων" (rose revolution), και δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι... (έλεος με το μπλακ άουτ του μυαλού μου ορισμένες φορές- άκουσα rose και σκέφτηκα ροζ... ζντουπ! :nuts: ), και το ξαναδίνω εδώ για όσους δεν το είδαν.

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 10:11

Εγώ σε καταλαβαίνω Βασούλα από ποιά σκοπιά το λες γιατί γνωριζόμαστε ένα χρόνο και έχω δει τη γενικότερη πορεία σου μέσα από άρθρα και βίντεο.

Αλλά αυτοί που κινούν τα νήματα είναι ικανοί να πιαστούν από μία φράση όχι απαραίτητα δική σου αλλά από αυτό που σκέφτεται όλος ο λαός.

Και μετά τον ΓΑΠ τι? Δεν αλλάζει τίποτα. Που να τρέχουμε τώρα........

Ο Σαμαράς είναι από το ίδιο κλαμπ.
Αλλά οι Πασοκικές κυβερνήσεις και γενικότερα οι σοσιαλιστικές αν λάβουμε υπόψη και τις ομοιότητες με την Αργεντινή έχουν την τάση να περνάνε τα πιό σκληρά μέτρα και να είναι περισσότερο δουλικοί προς τα ξένα κέντρα από τους "δεξιούς" ........."συντηρητικούς" κλπ.

Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να εκμεταλλευτούν τον συνδικαλισμό προς όφελός τους, να τον συγκρατήσουν ή να τον καταπνίξουν ή να τον πουλήσουν τάζοντας θέσεις.

Στην Αργεντινή αυτοί που έκαναν ζημιά ήταν οι αυτοαποκαλούμενοι "Περονιστές" που θα συνέχιζαν υποτίθεται τη σοσιαλιστική και φιλολαική πολιτική του Περόν και έκαναν ακριβώς το αντίθετο.

Δεν είναι θεμα κομμάτων αλλά συσχετισμού δυνάμεων μέσα στο πολιτικό σύστημα.
Αν δεν φύγει ο ΓΑΠ τα δικαιώματα θα συρρικνωθούν τόσο πολύ ωστε δεν θα υπάρχει πιά πιθανότητα εξέγερσης.

Γιατί η εξέγερση δεν γίνεται από τους εντελώς εξαθλιωμένους όπως δεν γίνεται και από τους βολεμμένους.

Εχουμε μία μεγάλη διαφορά από την Αιγυπτο......................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην Αίγυπτο υπήρχε ένας τεράστιος πληθυσμός που δεν είχε τίποτα ΠΟΤΕ. ΤΙΠΟΤΑ και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ούτε χρέος.

Εδώ με την ανεργία και με τις περικοπές και την αύξηση φορολογίας όλοι ζουν με χρέη. Και το χρέος είναι μία αλυσίδα που δένει και συντηριτικοποιεί.
Κάνει τους επικυρίαρχους να σε παίζουν σαν σκυλάκι με το κόκκαλο που του το πάνε όλο και πιό πάνω όλο και πιό πάνω για να το αναγκάσουν να χοροπηδάει.
Ετσι και στην Ελλάδα. Όταν όλος ο κόσμος τρέχει με το κεφάλι κάτω για να μη μείνει άστεγος και τρώει από τα σκουπίδια αναζητώντας προσωπική λύση έστω και ρουφιανεύοντας τον διπλανό του τότε θα είναι πάρα πολύ αργά.................
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 10:26

doctormarkon έγραψε:Και μετά τον ΓΑΠ τι? Δεν αλλάζει τίποτα. Που να τρέχουμε τώρα........
Eξυπακούεται φιλενάδα πως δεν στηρίζω κανέναν ΓΑΠ η κανένα κόμμα εν προκειμένω. Είναι γνωστή η ακομμάτιστη στάση μου στο πολιτικό σκηνικό. Σαφώς και δε με διακατέχει η ηττοπάθεια του δεν αλλάζει τίποτα.

Απλά δεν δέχομαι πλέον σ'αυτή τη φάση της ζωής μου άλλα ΗΜΙΜΕΤΡΑ.
Αφού για μένα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι στο παρόν πολιτικό σκηνικό δεν βρίσκεται ούτε ένας που να μην ευθυγραμμίζεται με την ατζέντα, ή αν δεν ευθυγραμμίζεται συνειδητά, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ κυνηγώντας τα δικά του συμφέροντα ή "ιδεώδη", εξυπακούεται ότι δε μ'ενδιαφέρει μια απλή αλλαγή προσώπου (και της κουστωδίας του) το τιμόνι.

Υποστηρίζω ενθέρμως την πλήρη ανατροπή του συστήματος, όχι τη μούφα "ρήξη και ανατροπή" που ευαγγελιζόταν ο άλλος ο γελοίος (που στο τέλος όχι μόνο δεν ανέτρεψε αλλά και ΕΣΚΥΨΕ :moonie: )- γιατί αλλιώς θ'αλλάξει ο μανολιός απλά και αυτό μπορεί να παρηγορεί προσωρινά ορισμένους, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Η διαφορά μας δεν είναι όσο μεγάλη νομίζεις. Έγκειται ίσως μονάχα στο ότι εγώ ΠΙΣΤΕΥΩ πως είναι εφικτή μια τέτοια ανατροπή, εάν και εφ'όσον αρκετά μυαλά θα'χουν πάρει επιτέλους τη σωστή ρότα ΕΞΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ (που είδαμε τα χαϊρια τους ως τώρα) - μια σωστή ρότα (με πρώτο γνώμονα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ και όχι τα κόμματα/ιδεολογίες) και στις αντιλήψεις και στις αντιδράσεις τους (εμπράκτως).
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 12 Φεβ 2011, 11:51

Να έρθει ότι ήρθε και στην Αίγυπτο... ο στρατός, μήπως και μπει μια τάξη.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 13:05

Blue Ice έγραψε:Να έρθει ότι ήρθε και στην Αίγυπτο... ο στρατός, μήπως και μπει μια τάξη.
Θα δούμε τι (νέα?)τάξη θα μπει στην Αίγυπτο...

Κι όταν μπει, τότε τα ξαναλέμε αν θέλουμε κι εμείς τα ίδια...

Αλλά ρε Φωτεινούλα, με "πληγώνεις" λίγο... :aman:

Αυτή τη στιγμή η Αίγυπτος- για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους- έχει στρατιωτική χούντα.

Αν υποψιαστώ ότι είσαι απ'αυτούς που απλά δε γουστάρεις την τωρινή νεοταξίτικη φασιστοκρατορία και θες να πέσει για να ανέβει η φασιστοκρατορία της προτίμησής σου... θα πεθάνω! :hysteria:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 12 Φεβ 2011, 15:00

Το αν είναι χούντα ή όχι στην Αίγυπτο θα δείξει, είναι νωρίς ακόμα...

Η ανάληψη της κατάστασης από τον στρατό μπορεί να έχει τα αποτελέσματα του 1967 μπορεί όμως και της Επαναστάσεως της 11/9/1922

Η δημοκρατία δεν σημαίνει "έχουμε 10 κόμματα και κάνουμε εκλογές", είναι μια κατάσταση που απαιτεί από τους πολίτες να έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Οι πολίτες και οι πράξεις τους κάνουν την δημοκρατία. Και τώρα δεν έχουμε, είχαμε πριν ασυδοσία και τώρα έχουμε χούντα... Ίσως λοιπόν ο στρατός είναι μια λύση γιατί αν είναι να περιμένουμε κάποιον εκτός ΝΤΠ πολιτικό πολύ φοβούμαι ότι θα περιμένουμε αιωνίως....

Οι Αιγύπτιοι δεν ξέρω ποσο έτοιμοι είναι για την δημοκρατία... θα το δούμε...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 17:56

Blue Ice έγραψε:Το αν είναι χούντα ή όχι στην Αίγυπτο θα δείξει, είναι νωρίς ακόμα...

Η ανάληψη της κατάστασης από τον στρατό μπορεί να έχει τα αποτελέσματα του 1967 μπορεί όμως και της Επαναστάσεως της 11/9/1922
Φιλενάδα, η παρούσα κατάσταση στην Αίγυπτο δεν έχει σχέση με το '22.
Σε ό,τι με αφορά, μέχρι στιγμής κι αν δεν αλλάξει τίποτα- μετάβαση σε κάτι άλλο, παίζει χούντα στην Αίγυπτο. Και πάντα θα παίζουν χούντες στον Αραβικό κόσμο όσο περνάει απ'το χέρι των νεοταξιτών. (συμπεριλαμβανομένου και του Ισραήλ)
Η δημοκρατία δεν σημαίνει "έχουμε 10 κόμματα και κάνουμε εκλογές", είναι μια κατάσταση που απαιτεί από τους πολίτες να έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Οι πολίτες και οι πράξεις τους κάνουν την δημοκρατία. Και τώρα δεν έχουμε, είχαμε πριν ασυδοσία και τώρα έχουμε χούντα... Ίσως λοιπόν ο στρατός είναι μια λύση γιατί αν είναι να περιμένουμε κάποιον εκτός ΝΤΠ πολιτικό πολύ φοβούμαι ότι θα περιμένουμε αιωνίως....
Ασε μη μιλάμε για δημοκρατία καλύτερα, γιατί άπαντες την έχουμε καραξεσκίσει αυτή την έννοια. :help:
Οι Αιγύπτιοι δεν ξέρω ποσο έτοιμοι είναι για την δημοκρατία... θα το δούμε...
Σοβαρά; Πιστεύεις ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων στον πλανήτη που δεν θέλει, δεν αξίζει -ή όπως λένε τα λαμόγια "δεν είναι έτοιμος"- για να'χει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες που θα τους ξεχωρίζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απ'τα ζώα σε κλουβιά; :freak:

Μπαι δε γουέι, μας τίμησαν πάλι και τα taxalia

http://taxalia.blogspot.com/2011/02/dav ... video.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από theo » Σάβ 12 Φεβ 2011, 19:28

αν καταλαβα καλα...
εκτος απο το να λεμε σε καινουργια μελη αν ειναι ελληνες η οχι...
προχωραμε ακομα περισσοτερο και εχουμε αποψη για το αν ενας λαος διακιουτε να εχει δημοκρατια η οχι......και μαλιστα προτεινουμε το στρατο για τη μονη λυση ωσπου ο λαος της αιγυπτου να ειναι ετοιμος ......

δεν ντρεπεστε???
δεν εχετε τσιπα καθολου πανω σας????
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 12 Φεβ 2011, 21:03

ArELa έγραψε: Σοβαρά; Πιστεύεις ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων στον πλανήτη που δεν θέλει, δεν αξίζει -ή όπως λένε τα λαμόγια "δεν είναι έτοιμος"- για να'χει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες που θα τους ξεχωρίζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απ'τα ζώα σε κλουβιά; :freak:
Όπως προείπα η δημοκρατία εξαρτάται πάντα από την πνευματική κατάσταση και το επίπεδο παιδείας των πολιτών. Διαφορετικά υπάρχουν άλλα καθεστώτα που μας δίνουν την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας.

Αν στην Αίγυπτο δημιουργηθούν 4 κόμματα και ψηφίζουν ότι θέλουν σε εκλογές αυτό θα είναι δημοκρατία;; Το ίδιο κάνουμε και εμείς εδώ 36 χρόνια νομίζοντας ότι έχουμε δημοκρατία αλλά τελικά έχουμε ολιγαρχία.

Αυτή τη στιγμή το επίπεδο της παιδείας, όχι μόνο στην Αίγυπτο, αλλά σε όλη τη Γη είναι τόσο χαμηλό που δύσκολα θα βρεθεί κάποιο κράτος με πραγματική δημοκρατία.

Οι Αιγύπτιοι βέβαια έκαναν ένα βήμα προόδου σε σχέση με το καθεστώς που είχαν, το αν είναι έτοιμοι να το διαχειριστούν θα το δούμε. Γιατί όπως ξέρεις αν δεν υπάρχει σωστή διαχείριση της επιτυχίας τότε αδίκως οι πανηγυρισμοί...

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 21:27

Μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Η εξελίξεις θα δείξουν.

Το θέμα είναι όχι πως θα διαχειριστούν οι Αιγύπτιοι αλλά πως θα διαχειριστούν τα ξένα κέντρα αυτή την εξέγερση και την εκδίωξη του Μουμπάρακ.

Απ ότι κατάλαβα από το βίντεο με τον Αϊκ και συμφωνώ, οι εξεγέρσεις δεν είναι υποκινούμενες αλλά υπάρχει μία διαλεκτική σχέση ανάμεσα στην εξέγερση και το λαό που την κάνει και σε αυτούς που κινούν τα νήματα.

Τίποτα δεν είναι σκηνοθετημένο ή υποκινούμενο, αλλά πάντα υπάρχει η τάση να χειραγωγηθεί προς όφελος των επικυρίαρχων. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τους βγει. Αλλά ακόμα και αν δεν τους βγεί θα προσπαθήσουν και πάλι να το χειραγωγήσουν. Εξαρτάται από το λαό σε τι καταστατική θέση θα βρίσκεται κάθε φορά και αν θα κάνει ένα βήμα μπροστά.

Οι άνθρωποι δεν είναι Πόκεμον και κάθε σχέση εξουσίας όσο άνιση και αν είναι, είναι ασταθής και ανα πάσα στιγμή ανατρέψιμη.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 21:30

Σε πολλά blogs αναφέρουν αυτή την εξέγερση σαν εξέγερση του Ιντερνετ. Σαν κάτι έξω από τη θρησκεία και το Ισλάμ.
Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 21:47

Συμφωνώ κατά βάση με την Φωτεινή, αλλά θεωρώ την αυθόρμητη λαϊκή εξέγερση ατόφια. Το πώς μανιπουλάρουν τα καθικοκάθηκα την κατάσταση είναι πολύ πούστικο, αλλά δεν μπορώ να το αναλύσω με τεκμήρια, χωρίς τη βοήθεια του Τάρπλευ. Ο άνθρωπος έχει ιστορική και γεωπολιτική γνώση που εμένα τουλάχιστον, με κάνει αμόρφωτο στουρνάρι...

Δεν αντέχω να μεταφράσω μιας ώρας βίντεο πάλι, αλλά θα επανακάμψω με τα σημεία κλειδιά που επισήμανε, τα οποία πιστεύω ότι θα συμβάλλουν στο τόπικ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 22:18

Κανείς δεν είναι αμόρφωτο στουρνάρι σε αυτό το θέμα όπως και κανείς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυθεντία.

Σίγουρα θα θέλουν να έχουν τον έλεγχο της Αιγύπτου. Όχι μόνο ως γεωπολιτικής θέσης αλλά και ως απόκρυφης αρχαίας τεχνολογίας. Αυτό είναι και το κοινό σημείο μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας.
Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι όπως κι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν τεχνολογία τελείως διαφορετική από αυτή που ξέρουμε γιατί βασιζόταν σε άλλες αρχές και νόμους της φύσης.

Δεν ξέρω εαν υπάρχει τόπικ για τους λεγόμενους "τόπους δύναμης", τα τελουριακά ρεύματα ή γραμμές λέϊ.

Γιατί οι πυραμίδες δεν αφήνουν πουθενά σκιά ούτε πάνω στις έδρες τους? Μόνο κατά τι μέρες λίγο πριν και μετά την ισημερία σκιάζεται η μισή έδρα από τη μία Πυραμίδα του Χέοπα που σημαίνει ότι οι έδρες κάνουν μία ανεπαίσθητη γωνία αόρατη.

Πιθανότατα σημεία όπως η Γκίζα ή οι Δελφοί να έχουν ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στρατηγηκούς σκοπούς ή επιστημονικούς.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 13 Φεβ 2011, 03:32

Επισημάνσεις του Ταρπλεϋ:

1/ Τι απειλές εκτοξεύτηκαν σε μια νύχτα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Αίγυπτο, για να παραιτηθεί τελικά ο Μουμπάρακ;

2/ Χθες βράδυ ο Ομπάμα έξαλλος στο Λευκό Οίκο απειλούσε να απολύσει τον Πενέτα (δ/ντή τηςCIA) για την ανικανότητα και βλακεία του.

3/ Πριν παραιτηθεί, λύσσαξαν γιατί για τους αμερικάνους αυτό δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να φανεί ότι ορθώνει ανάστημα στις ΗΠΑ. Γιατί αν γίνει αυτό, θα έχουμε μερική κατάρρευση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σε μια περιοχή που για κάποιο λόγο θεωρούν μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας. Ποιος ξέρει τι απειλές δέχτηκε κατά της ζωής του και της οικογένειάς του για να "κατέβει" από το θώκο...

4/ Η Αμερική χρηματοδότησε την εξέγερση. Αυτό ειναι το πρώτο ντόμινο στην στρατηγική αποταθεροποίησης. Βασικά αυτό είπαν οι Μπρεζίνσκι και Κίσινγκερ... (λέει ο Άλεξ) - Ο Τάρπλεϋ απαντάει ότι αυτό ελπίζουν. Είναι μάθημα για όσους ξέχασαν τον Σάχη, τον Μάρκος και άλλους. Τώρα εμφανίζεται αυτό ξανά.

5/ Ο Σόρος εμπλέκεται στέλνοντας χρήματα, ενώ ο Μπρεζίνσκι δίνει ιδεολογική κατεύθυνση. Τώρα λένε προχωράμε στη Συρία, τη Σ. Αραβία, το Ιράν, την Κίνα, τη Ρωσία...γιατί όχι; Οι απόπειρές τους δεν έχουν όρια.

6/ Βολεύει τον Ομπάμα στην εκλογική του καμπάνια. Θα εμφανιστεί καλύτερος απ'τον Μπους που κινητοποίησε πολεμική μηχανή, κι έκανε πανάκριβο πόλεμο, ενώ αυτός ρίχνει καθεστώτα μέσω υπολογιστών.

7/ Πριν 3 χρόνια ο Τάρπλεϋ είχε πει ότι θα χρησιμοποιούσε μαριονέτες-καμικάζι για να ρίξει κυβερνήσεις με λαϊκές εξεγέρσεις που χρηματοδοτεί ο Σόρος.

8/ Ο Μουμπάρακ παρέδωσε στο στρατό, ο λαός δεν έχει καμία σχέση μ'αυτά που παίζουν στο παρασκήνιο- απειλές των ΗΠΑ κατά της Αιγύπτου. Στο Ιράν δεν επηρεάζουν. Στη Αίγυπτο επηρεαζουν ακόμα και με τα τρόφιμα.

9/ Ο Μουμπάρακ αρνήθηκε να μπει στην πυρηνική ομπρέλα των ΗΠΑ, όπως του προτάθηκε το καλοκαίρι του 2009. Τότε ο Ομπάμα εξέφρασε την επιθυμία να μπει το Ισραήλ, κι οι αραβικές χώρες κάτω από την πυρηνική προστασία των ΗΠΑ. Αυτο σήμαινε πολεμική συμμαχία με το μέτωπο των Αραβικών κρατών Σούνι, με τους Ισραηλινιούς να χωνονται εκεί και να παίζουν παιχνίδια ενάντια στο Ιράν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Φεβ 2011, 15:08

Εικόνα

Σε κώμα έχει πέσει ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ σύμφωνα με το Αλ Αραμπίγια και αναμεταδίδει η βρετανική εφημερίδα ''Guardian''.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μουμπάρακ έπεσε σε κώμα το Σάββατο στην εξοχική του κατοικία στην Κόκκινη θάλασσα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν έχει αποφασισθεί ακόμη από τους οικείους του αν θα μεταφερθεί σε νοσοκομειακό ίδρυμα ή θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του μαζί με τους οικείους του.

Η φήμη αυτή έρχεται να επιβαρύνει το ήδη νεφελώδες πολιτικό σκηνικό της Αιγύπτου που παλεύει να μπει σε φυσιολογικούς ρυθμούς καθημερινότητας, χωρίς να το έχει πετύχει πλήρως μέχρι και σήμερα.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 26&catID=4

Τυχαίο;... Δε νομίζω...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 15 Φεβ 2011, 17:24

Σιγά μην έπεσε σε κώμα... Δικαιολογία να την κάνει ψάχνει...

Υ.Γ. Είδε κανείς τις δηλώσεις νεαρού Αιγύπτιου "ακτιβιστή" , οργανωτή των διαδηλώσεων;;; Τα αγγλικά του καλύτερα και από του ΓΑΠ... Συνεχίστε να πιστεύετε ότι η εξέγερση ήταν αυθόρμητη...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Φεβ 2011, 17:39

Blue Ice έγραψε:Συνεχίστε να πιστεύετε ότι η εξέγερση ήταν αυθόρμητη.
Μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε;

Πιστεύω πως η ανάγκη του λαού για ελευθερία είναι ατόφια. Άλλο αυτό κι άλλο η αυθόρμητη εξέγερση...

Ανέβασα 2 βίντεο, και μια περίληψη άλλης μιας ανάλυσης του τάρπλευ, που δείχνει πάλι δάκτυλο της σια.

Το κώμα μπορεί να ισχύει, στην περίπτωση που του το προκάλεσαν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Φεβ 2011, 10:47

Να προσθέσουμε και μια ... κουλή-αλλόκοσμη-και- δε- συμμαζεύεται νότα στο θέμα;
Να προσθέσουμε...γιατί να μην προσθέσουμε;

Το βιντεάκι μου το'δειξε ο paraplanisi και εντυπωστικα αρκετά μόλις το είδα. (ρε τι ξετρύπωσε το άτιμο το παιδί) Τι εντυπωσιάστηκα δηλαδή... ψιλοφρίκαρα καλύτερα να πω :freak:

Για πάρτε μάτι τι ξεπροβάλλει πίσω απ'την σημαία (που βρίσκεται άκρως δεξιά)...

Τι λέτε πως είναι αυτό το...πράγμα ρε μόρτες;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τετ 16 Φεβ 2011, 10:50

κάτι παρόμοιο άλλης "τεχνολογίας" έχει εμφανιστεί και κοντά στον Μπους το νεότερο.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Φεβ 2011, 11:13

Polikos Arkoudos έγραψε:κάτι παρόμοιο άλλης "τεχνολογίας" έχει εμφανιστεί και κοντά στον Μπους το νεότερο.
το θυμάμαι... εδώ

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τετ 16 Φεβ 2011, 13:08

ArELa έγραψε:Επισημάνσεις του Ταρπλεϋ:

1/ Τι απειλές εκτοξεύτηκαν σε μια νύχτα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Αίγυπτο, για να παραιτηθεί τελικά ο Μουμπάρακ;

2/ Χθες βράδυ ο Ομπάμα έξαλλος στο Λευκό Οίκο απειλούσε να απολύσει τον Πενέτα (δ/ντή τηςCIA) για την ανικανότητα και βλακεία του.

3/ Πριν παραιτηθεί, λύσσαξαν γιατί για τους αμερικάνους αυτό δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να φανεί ότι ορθώνει ανάστημα στις ΗΠΑ. Γιατί αν γίνει αυτό, θα έχουμε μερική κατάρρευση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σε μια περιοχή που για κάποιο λόγο θεωρούν μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας. Ποιος ξέρει τι απειλές δέχτηκε κατά της ζωής του και της οικογένειάς του για να "κατέβει" από το θώκο...

4/ Η Αμερική χρηματοδότησε την εξέγερση. Αυτό ειναι το πρώτο ντόμινο στην στρατηγική αποταθεροποίησης. Βασικά αυτό είπαν οι Μπρεζίνσκι και Κίσινγκερ... (λέει ο Άλεξ) - Ο Τάρπλεϋ απαντάει ότι αυτό ελπίζουν. Είναι μάθημα για όσους ξέχασαν τον Σάχη, τον Μάρκος και άλλους. Τώρα εμφανίζεται αυτό ξανά.

5/ Ο Σόρος εμπλέκεται στέλνοντας χρήματα, ενώ ο Μπρεζίνσκι δίνει ιδεολογική κατεύθυνση. Τώρα λένε προχωράμε στη Συρία, τη Σ. Αραβία, το Ιράν, την Κίνα, τη Ρωσία...γιατί όχι; Οι απόπειρές τους δεν έχουν όρια.

6/ Βολεύει τον Ομπάμα στην εκλογική του καμπάνια. Θα εμφανιστεί καλύτερος απ'τον Μπους που κινητοποίησε πολεμική μηχανή, κι έκανε πανάκριβο πόλεμο, ενώ αυτός ρίχνει καθεστώτα μέσω υπολογιστών.

7/ Πριν 3 χρόνια ο Τάρπλεϋ είχε πει ότι θα χρησιμοποιούσε μαριονέτες-καμικάζι για να ρίξει κυβερνήσεις με λαϊκές εξεγέρσεις που χρηματοδοτεί ο Σόρος.

8/ Ο Μουμπάρακ παρέδωσε στο στρατό, ο λαός δεν έχει καμία σχέση μ'αυτά που παίζουν στο παρασκήνιο- απειλές των ΗΠΑ κατά της Αιγύπτου. Στο Ιράν δεν επηρεάζουν. Στη Αίγυπτο επηρεαζουν ακόμα και με τα τρόφιμα.

9/ Ο Μουμπάρακ αρνήθηκε να μπει στην πυρηνική ομπρέλα των ΗΠΑ, όπως του προτάθηκε το καλοκαίρι του 2009. Τότε ο Ομπάμα εξέφρασε την επιθυμία να μπει το Ισραήλ, κι οι αραβικές χώρες κάτω από την πυρηνική προστασία των ΗΠΑ. Αυτο σήμαινε πολεμική συμμαχία με το μέτωπο των Αραβικών κρατών Σούνι, με τους Ισραηλινιούς να χωνονται εκεί και να παίζουν παιχνίδια ενάντια στο Ιράν.
αν θυμάσαι το έλεγα από την αρχή ότι αυτό ήταν παιχνίδι των αμερικάνων για να βάλουν στην αίγυπτο έναν 100% ελεγχόμενο , που μάλλον θα είναι αυτό το φασισταριό ο νομπελίστας

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 16 Φεβ 2011, 13:55

Το πρώτο μου φαίνεται ως άνθρωπος που φοράει μάσκα, μάλλον κάποιος πράκτορας ή σωματοφύλακας, το δεύτερο με τον Bush απλή αντανάκλαση.

Μάθατε τι έπαθε η κακομοίρα η δημοσιογράφος του CBS από τους Αιγύπτιους

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Φεβ 2011, 14:17

Blue Ice έγραψε:Το πρώτο μου φαίνεται ως άνθρωπος που φοράει μάσκα,

1/Ποιος ο λόγος να φοράει μάσκα;
2/ Και στα χέρια έβαλε αλλόκοτα γάντια μήπως;
το δεύτερο με τον Bush απλή αντανάκλαση.
Ναι, κάποιος που έκανε debunk μας είπε πως ήταν αντανάκλαση των καμερών με τους καμεραμεν, αλλά μου κάνει αστεία η επεξήγηση. Πάντα προσπαθούν να επεξηγήσουν τα ανεξήγητα με μαλακιούλες. Αν ήταν αντανάκλαση, θα χανόταν από την επισκίαση ή τουλάχιστον θα διακοπτετο- όταν ο ώμος του Μπους μετακινιόταν και το ψιλοκάλυπτε...

Τεσπα, διαφωνώ μ'αυτή την ανακλαστική αντίδραση του "εκλογικεύω", ειδικά στο πρώτο βίντεο.

Μάθατε τι έπαθε η κακομοίρα η δημοσιογράφος του CBS από τους Αιγύπτιους
Ναι, βάναυση επίθεση με βιασμό η φουκαριάρα η Λάρα Λόγκαν...

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”