κατοχικός...
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: κατοχικός...
Δεν μπορώ να κρίνω να δεχτώ ή να απορρίψω ένα σχέδιο αν δε γνωρίζω και τη τελευταία του λεπτομέρεια.
Πετάς μια κουβέντα περί του σχεδίου σου αλλά πουθενά και σε κανένα δεν το αποκαλύπτεις και περιμένεις τι,να σου πούμε εντάξει για κάτι άγνωστο.
Τα όσα λες για τον εαυτό σου είναι το ίδιο σουρεαλιστικά με τον πολέμαρχο.
Παρουσίασε το σχέδιο λεπτομερώς να το μελετήσουμε να το σκεφτούμε.
Πετάς μια κουβέντα περί του σχεδίου σου αλλά πουθενά και σε κανένα δεν το αποκαλύπτεις και περιμένεις τι,να σου πούμε εντάξει για κάτι άγνωστο.
Τα όσα λες για τον εαυτό σου είναι το ίδιο σουρεαλιστικά με τον πολέμαρχο.
Παρουσίασε το σχέδιο λεπτομερώς να το μελετήσουμε να το σκεφτούμε.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 82 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Σήμερα ημουν παραλια με φιλους .Κατσαμε,μιλησαμε,ηπιαμε καφέ,ρίξαμε και τις βουτιες μας στα γαλαζια νερα του Ιουνιου..Σωραίοι τα φιλαρακια μου..Ξέρουν πως εγω δεν ανηκω πουθενα,ήθελαν να μου περάσουν το μηνυμα πως τωρα είναι η αλλαγή που όλοι περιμένουμε .Εδω θα συμφωνήσω με τον Πυροσβέστη.Δεν γίνεται έτσι ξαφνικά σε μια 10 ετία ας πούμε να πάρεις τον ελεγχό,όταν άλλοι επι χιλιάδες χρόνια δουλευουν πάνω σἐμας.Δεν γίνεται πρακτικά.Μπορείς όμως να αλλάξεις πολλά μέσα σου ώστε να μην επηρεάζεσαι από ενέργειες βαμπιρ...όπως το χρήμα,ενέργεια/χρόνος,όπου αυτά μετουσιώνονται όταν δεν τα έχεις σε αγχος ,φόβο και ανασφάλεια.Ότι χειροτερο για το Νου και το σώμα.Όταν τα έχεις τα λεφτά δεν σε ενδιαφέρουν,εστιαζεις αλλου.Στην καλοπέραση.Και τωρα που εστιασαν πολλοι,σάμπως θα ελευθερωθουν ;Όχι βεβαια.Αυταπάτες !
Το βίντεο που έκανε ο stranger, έχει αρκετα κοινά με τα όσα λέει ο Σώρρας στους υποστηρικτές του.Αυτή είναι η δική μου επεξεργασια.Γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθον,επίσημη και μη επισημη ιστορία,προβλέπεις το μέλλον.Και αυτό θα είναι μια από τα ίδια....Εδω θελει Κωστη Παλαμα .Τον Γκρεμιστή....Να γίνει ο καθένας μας συντονισμένα και απο ένας γκρεμιστης.Γινεται ; ΟΧΙ...Γι'αυτο και πάντα ,σε κάθε εποχη,οι λίγοι που κανουν τη διαφορά,ασχετου για το τι θα πει ο κόσμος γι΄αυτους.Τα είπε και ο Νιτσε στον Αντιχριστο...Αλλά δεν βαριεσαι ,ποιος διαβαζει Νιτσε ;! Τα έχουν πει και πολλοι άλλοι..αλλα δεν βαριεσαι !!! Μικρος ο βιολογικος μας κύκλος ,ότι φάμε και ότι πιουμε..ετσι δεν λεν οι περισσότεροι ; Και μετα θέλουν και αντίσταση και αλλαγες τρομάρα τους...
Ελα ομως που στην ουσια δεν ειναι μικρος ο κυκλος μας !
Θα μου πει κάποιος..ασε την ιστορια στην άκρη αλκινοε,τι κανουμε τωρα ; πως μπορουμε να τους γραψουμε στα παλια μας τα παπουτσια ; Υπάρχουν τροποι,αλλά θελει θεληση και η θεληση προυποθέτει αυτογνωσια και αυτή άλλα και τα άλλα ακόμα άλλα...θελει Ζαρατουστρα !
Το βίντεο που έκανε ο stranger, έχει αρκετα κοινά με τα όσα λέει ο Σώρρας στους υποστηρικτές του.Αυτή είναι η δική μου επεξεργασια.Γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθον,επίσημη και μη επισημη ιστορία,προβλέπεις το μέλλον.Και αυτό θα είναι μια από τα ίδια....Εδω θελει Κωστη Παλαμα .Τον Γκρεμιστή....Να γίνει ο καθένας μας συντονισμένα και απο ένας γκρεμιστης.Γινεται ; ΟΧΙ...Γι'αυτο και πάντα ,σε κάθε εποχη,οι λίγοι που κανουν τη διαφορά,ασχετου για το τι θα πει ο κόσμος γι΄αυτους.Τα είπε και ο Νιτσε στον Αντιχριστο...Αλλά δεν βαριεσαι ,ποιος διαβαζει Νιτσε ;! Τα έχουν πει και πολλοι άλλοι..αλλα δεν βαριεσαι !!! Μικρος ο βιολογικος μας κύκλος ,ότι φάμε και ότι πιουμε..ετσι δεν λεν οι περισσότεροι ; Και μετα θέλουν και αντίσταση και αλλαγες τρομάρα τους...
Ελα ομως που στην ουσια δεν ειναι μικρος ο κυκλος μας !
Θα μου πει κάποιος..ασε την ιστορια στην άκρη αλκινοε,τι κανουμε τωρα ; πως μπορουμε να τους γραψουμε στα παλια μας τα παπουτσια ; Υπάρχουν τροποι,αλλά θελει θεληση και η θεληση προυποθέτει αυτογνωσια και αυτή άλλα και τα άλλα ακόμα άλλα...θελει Ζαρατουστρα !
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- firefightergr
Τις τελευταίες μέρες ειδικά το μυαλό μου δεν είναι τόσο στη κρίση και στα χάλια μας αλλά στις βόμβες που σκάνε στα κεφάλια των ρωσόφωνων και παλαιστινίων.
Εχεις να πεις κάτι σχετικά stranger,για το πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν καλύτερα;
Εχεις να πεις κάτι σχετικά stranger,για το πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν καλύτερα;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ακούγεται και από άλλους είμαι σίγουρη αυτή η ονομασία που σου προσδίδεται,stranger έγραψε:Κατοχικος χαχαχα...μου ακουγεται σαν αρωστεια η σαν μια κατηγορια ιδιαιτερη προς αποφυγη !!
αλλά στα ΙΔΕΟ, δηλώνω ένοχη εγώ, αφού άνοιξα εγώ το τόπικ με αυτόν τον τίτλο...
Φυσικά όχι με τη μορφή αρρώστειας, όπως θα δεις και στο εναρκτήρο
ποστ αυτού του νήματος, εδώ
Κατά τα λοιπά, είναι πολλά τα σημεία της διαδρομής σου που αντηχούν
σωστά και αληθινά μέσα μου, κι αυτό είναι κάτι που σ'το'χω ξαναπεί.
Βέβαια για το hellascoin δεν κατανοώ πολλά, καθότι και ξανθιά και καθόλου
"διαβασμένη" στο συγκεκριμένο θέμα σου. Έχω κι εγώ το έρεισμα και τις απορίες του πυροσβέστη, στον οποίο, μπορώ να απαντήσω μόνο στο εξής ερώτημά του
με το λιγοστό (σ'αυτά τα ζητήματα) μυαλό που διαθέτω..:
στα bitcoin ίσως? Και πάλι θα πω πως δεν ξέρω πώς λειτουργούν αυτάfirefightergr έγραψε:που εφαρμόστηκε με επιτυχία το σχέδιο;
τα "νοητά" χρήματα, αλλά ξέρω τον Χόλι (που δυστυχώς σπάνια μπαίνει) που
έβγαλε κάποια λεφτά απ'αυτό και είχε πει και κάποια πράγματα γι'αυτό εδώ
μέσα, αλλά δεν τα βρίσκω τώρα. Βρήκα μόνο ένα σχετικό τόπικ μας εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 70#p202970
Κοίταξες όμως στα μηνύματα (μέσω google) στο κανάλι σου;alkinoos έγραψε:Το σχόλιο που διαγράφτηκε είναι αυτό,άντε τη πρώτη να αποκρύφτηκε.Τη δεύτερη ;
Μήπως σου απάντησε εκεί και δεν τα είδες;
Αν δεν ξέρεις πού να τα βρεις, (κι εγώ πρόσφατα τα ανακάλυψα) πας
στο video manager (διαχειριστής βίντεο? πώς το λέει στα ελληνικά)
και κοιτάς εδώ και κοιτάς το πεδίο που λέει messages (μηνύματα)
γιατί το inbox το έχουν καταργήσει πλέον...
Αλλά έτσι κι αλλιώς είπες ότι μιλήσατε στο fb, οπότε εκεί θα σου είπε
ό,τι είχε να σου πει... και χαίρομαι, γιατί βαρέθηκα να κάνω σεμινάρια
για τα νέα ηλίθια κόλπα του ΥΤ... άλλωστε δεν τα ξέρω κι εγώ
τόσο καλά...
Κατά τα λοιπά, μ'αρέσει η συζήτηση που ανοίξατε
και ελπίζω να συνεχιστεί...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 82 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
ArELa έγραψε:Κοίταξες όμως στα μηνύματα (μέσω google) στο κανάλι σου;alkinoos έγραψε:Το σχόλιο που διαγράφτηκε είναι αυτό,άντε τη πρώτη να αποκρύφτηκε.Τη δεύτερη ;
Μήπως σου απάντησε εκεί και δεν τα είδες;
Όχι,δεν βρήκα τίποτα στα μηνύματα..
ΟΚ,να θεωρήσω πως δεν το είδε.
Η διαγραφή του σχολίου,όπως είπα και παραπάνω,στα κατοχικά νέα
και στην συνέχεια το μπλοκάρισμα ήταν τα μισά λεφτά
...τα άλλα μισά τα κρατώ για μένα
Υ.γ Δεν θα σχολιάσω άλλο στο εδώ θέμα..δεν αξίζει για μένα
Δείχνει πως έχω παραπονιάρικη συμπεριφορά...και δεν είναι έτσι
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- firefightergr
Το bitcoin είναι μεν ψηφιακό νόμισμα αλλά σε καμμία περίπτωση δε πέτυχε κάτι (ακόμη) που να είχε αντίκτυπο στη ζωή μας.
Το bitcoin δεν είναι στο εξωτερικό,είναι παντού όπως θα είναι και το hellascoin.
Ποιός ο λόγος δημιουργίας ακόμη ενός ψηφιακού νομίσματος όταν ήδη υπάρχουν 100άδες.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Cryptocu ... currencies
Η αξία του μεταβάλλεται όπως αυτή των μετοχών,σημειώθηκε και κάποιο περιστατικό όπου χάθηκαν μερικά εκατομμύρια (MtGox).
Για τη χρήση τους απαιτείται η ύπαρξη Η/Υ καθώς και γνώσεις ασφάλειας διαδικτύου διότι μπορεί να πέσει κανείς θύμα κλοπής.
https://altcy.com/how-to-secure-your-cryptocurrencies/
Δεν ελέγχεται από κανένα κεντρικό φορέα τράπεζα,κράτος κλπ και είναι αφορολόγητο.
Ολα αυτά προς το παρόν στο μέλλον δε γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί.
Η αξία που έχει προκύπτει από την αποδοχή που του δίνουν όσοι συναλλάσονται με αυτό.
Οι τράπεζες δεν το δέχονται ούτε οι κυβερνήσεις ως μέσο συναλλαγής.
Από κάποιους θεωρείται αναρχικό νόμισμα και ότι βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο.
Σίγουρα απειλεί το παρόν οικονομικό σύστημα αλλά θα περάσει πολύς χρόνος για να το πετύχει,εκτός και αν οι εξουσιαστές βρουν κάποιο τρόπο να το εμποδίσουν.
http://www.zerohedge.com/news/2014-03-0 ... ll-succeed
http://bitcoinmagazine.com/10702/econom ... e-bitcoin/
Το bitcoin δεν είναι στο εξωτερικό,είναι παντού όπως θα είναι και το hellascoin.
Ποιός ο λόγος δημιουργίας ακόμη ενός ψηφιακού νομίσματος όταν ήδη υπάρχουν 100άδες.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Cryptocu ... currencies
Η αξία του μεταβάλλεται όπως αυτή των μετοχών,σημειώθηκε και κάποιο περιστατικό όπου χάθηκαν μερικά εκατομμύρια (MtGox).
Για τη χρήση τους απαιτείται η ύπαρξη Η/Υ καθώς και γνώσεις ασφάλειας διαδικτύου διότι μπορεί να πέσει κανείς θύμα κλοπής.
https://altcy.com/how-to-secure-your-cryptocurrencies/
Δεν ελέγχεται από κανένα κεντρικό φορέα τράπεζα,κράτος κλπ και είναι αφορολόγητο.
Ολα αυτά προς το παρόν στο μέλλον δε γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί.
Η αξία που έχει προκύπτει από την αποδοχή που του δίνουν όσοι συναλλάσονται με αυτό.
Οι τράπεζες δεν το δέχονται ούτε οι κυβερνήσεις ως μέσο συναλλαγής.
Από κάποιους θεωρείται αναρχικό νόμισμα και ότι βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο.
Σίγουρα απειλεί το παρόν οικονομικό σύστημα αλλά θα περάσει πολύς χρόνος για να το πετύχει,εκτός και αν οι εξουσιαστές βρουν κάποιο τρόπο να το εμποδίσουν.
http://www.zerohedge.com/news/2014-03-0 ... ll-succeed
http://bitcoinmagazine.com/10702/econom ... e-bitcoin/
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Σ'αυτό πάω πάσο. Όπως προείπα, νόμιζα πως η διαγραφή κλπ έγιναν στο κανάλι,alkinoos έγραψε:Η διαγραφή του σχολίου,όπως είπα και παραπάνω,στα κατοχικά νέα και στην συνέχεια το μπλοκάρισμα
όχι στα κατοχικά...
όσοι σε ξέρουμε εδώ στο χρονικό διάστημα που συμμετέχεις σε συζητήσεις,alkinoos έγραψε:Δεν θα σχολιάσω άλλο στο εδώ θέμα..δεν αξίζει για μένα
Δείχνει πως έχω παραπονιάρικη συμπεριφορά...και δεν είναι έτσι
μπορώ να βεβαιώσουν πιστεύω, πως δεν είναι καθόλου έτσι.
firefightergr έγραψε:Το bitcoin είναι μεν ψηφιακό νόμισμα αλλά σε καμμία περίπτωση δε πέτυχε κάτι (ακόμη) που να είχε αντίκτυπο στη ζωή μας.
Το bitcoin δεν είναι στο εξωτερικό,είναι παντού όπως θα είναι και το greek coin.
ο λόγος είναι πως γίνεται μια προσπάθεια τουλάχιστον να χτυπηθεί το νομισματικό μονοπώλιο των ολιγαρχών. Μπορεί να μην βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα,
αλλά υπάρχουν κι οι μετέπειτα γενιές. Γι'αυτό και αποφάσισα (και κατάφερα κάποια στιγμή ) να ψηφίσω hellascoin όπως υποδεικνύει ο κατοχικος εδώ http://www.katohika.gr/2014/07/hellasco ... thino.html
κατά τα λοιπά, σίγουρα ξέρεις περισσότερα από μένα επί του θέματος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
και ο γκονος μεσα ...Ερευνητές, Aντιστασιακοί, Επαφικοί, Διορατικοί, Αφυπνιστές και Δάσκαλοι
no comments!!!
αν υπήρχε η δυνατότητα like ο Αλκίνοος έχει τα περισσότερα.
βρίσκεσαι σε κάλο δρόμο φίλε.
κατά τα άλλα αν βγάλετε άκρη με τον γκονο σφυρίξατε κλέφτικα...
Πυροσβέστη χαιρετώ!!! την οικογένεια σου και τα μάτια σου!!!!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
ουσιαστικά, τα κατοχικά νέα μέσα, ως αντιστασιακό μπλογκ. (είπαμε, ΚΑΙ αντιστασιακοί )ION 4ever έγραψε:και ο γκονος μεσα ...Ερευνητές, Aντιστασιακοί, Επαφικοί, Διορατικοί, Αφυπνιστές και Δάσκαλοι
Αν σ'ενοχλεί το πρόσωπο (επειδή αφιερώθηκε το τόπικ στον δημιουργό του), δεν έχεις λόγο να παρακολουθείς το νήμα. Άσε να το παρακολουθούν και να συμμετέχουν σ'αυτό, όσοι δε ζορίζονται...
ε, δε στα ζήτησε κανείς, εσύ ήρθες και τα'ριξες.ION 4ever έγραψε:no comments!!!
Καλώς έκανες βέβαια, έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάζεις,
αλλά όταν το κάνεις, το "no comments" είναι άτοπο νομίζω.
Ξέρουμε πως πολεμώντας την END ο Γκόνος,ION 4ever έγραψε:κατά τα άλλα αν βγάλετε άκρη με τον γκονο σφυρίξατε κλέφτικα...
σου θίγει ιερά και όσια, αλλά μη σκίζεις και το μαγιό σου,
καλοκαίρι έχουμε, θα το χρειαστείς.
Γιαα το αν θα βγάλουν άκρη ή όχι, όσοι το επιδιώκουν
είναι άλλης τάξης ζήτημα που δε σε αφορά (και σίγουρα δε σε κόφτει
για το καλό των διαλόγων εδώ μέσα...)
Άσε που μένει (ακόμα) να φανεί.
Πολύ πιθανό να δικαιωθείς και να μη βγει άκρη, διότι συχνά παίζουν
δυσκολίες σ'αυτά που επικοινωνούν άνθρωποι διαφορετικών
αντιλήψεων, αλλά αυτό δεν καθιστά τη δική σου τοποθέτηση εδώ
καλής προαίρεσης, με δεδομένο ότι αυτό που επικοινωνείς, εκπορεύεται
απ'την εμπάθεια που σου προκαλεί η θέση του για την ομάδα END
Διαπίστωση: Θλίβομαι που εξακολουθείς να μην έχεις να ποστάρεις/να πεις
κάτι θετικό πλέον, τουλάχιστον όταν μπαίνεις στα ΙΔΕΟ. (με εξαίρεση
τις μαγειρικές ίσως?)
Φιλική συμβουλή: Χαλάρωσε και με την εμπάθεια και τη φανατίλα.
Είναι κακοί σύμβουλοι και λίαν τυφλωτικοί μάλιστα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Και εγώ χάρηκα που σε είδα αρελα!!!
There is a crack, a crack in everything
- ArELa
- Founder-Administrator
thanks. same here.ION 4ever έγραψε:Και εγώ χάρηκα που σε είδα αρελα!!!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απο επιθεσεις εχω συνηθισει και δεν με αγγιζουν πια καθολου , θεωρητικα οι ωριμοι ανθρωποι σχηματιζουν αποψη μονο αν οι ιδιοι εχουν μια εμπειρια η γνωση! Η μεθοδος λασπης δυστηχως επηρεαζει πολλους συναθρωπους μας που εχουν εγκλωβιστει στην επιφανεια πληροφοριας! Εχω μαθει πια να ξεσκαρταρω τους ανθρωπους απο την μεθοδο και στρατηγικη πολεμου πυ επιλεγουν να χρησιμοποιησουν ... αρα δεν εχω να πω τιποτα για τον φιλο οπαδο του Ψωρρα !
Τωρα θα παρακαλεσω το εξης λογικο...μιας και στην παρεα σας ειμαι ο μονδικος που δημιουργησε κρυπτονομισμα , δεν θα ηταν ποιο λογικο να με ρωτησετε οτι θελετε να σας απαντησω απο το να σχηματιζετε απψη που ισως να ειναι εξυπνα στημενη ετσι ωστε να σας οδηγησει σε λαθος σεινηρμους;
Χωρις να θελω να προσβαλω τον φιλο που ειπε καποια πραγματα για κρυπτονομισματα θα ηταν καλυτερο να μιλησουμε με ερωτησεις να σας απαντησω ...γιατι ελληνικο ψηφιακο ... γιατι τωρα ..ποιοσ ο στοχος ... πως θα κερδισει...γιατι θα κερδισει κοκ!
Εχω κανει ενα ηχητικο ... στην προηγουμενη αναρτηση και αναλυω κια λιγο την θεση μου για το θεμα πληροφοριας γενικα αν θελετε διαβαστε την..
Συγνωμη για τα ορθογραφικα γραφω με ταχυτητα γιατι με πιεζει παρα πολυ ο χρονος ..
Να σται καλα
Τωρα θα παρακαλεσω το εξης λογικο...μιας και στην παρεα σας ειμαι ο μονδικος που δημιουργησε κρυπτονομισμα , δεν θα ηταν ποιο λογικο να με ρωτησετε οτι θελετε να σας απαντησω απο το να σχηματιζετε απψη που ισως να ειναι εξυπνα στημενη ετσι ωστε να σας οδηγησει σε λαθος σεινηρμους;
Χωρις να θελω να προσβαλω τον φιλο που ειπε καποια πραγματα για κρυπτονομισματα θα ηταν καλυτερο να μιλησουμε με ερωτησεις να σας απαντησω ...γιατι ελληνικο ψηφιακο ... γιατι τωρα ..ποιοσ ο στοχος ... πως θα κερδισει...γιατι θα κερδισει κοκ!
Εχω κανει ενα ηχητικο ... στην προηγουμενη αναρτηση και αναλυω κια λιγο την θεση μου για το θεμα πληροφοριας γενικα αν θελετε διαβαστε την..
Συγνωμη για τα ορθογραφικα γραφω με ταχυτητα γιατι με πιεζει παρα πολυ ο χρονος ..
Να σται καλα
Τωρα ειδα την εβδομη σελιδα , οπως εχω ξαναπει εχω τεραστιο προβλημα χρονου....
Ακουστε με προσεκτικα , οτι εχω πει ειναι γραμενο στο κατοχικα νεα και στο σχεδιο αχιλλεας , ολα οσα υποστηριζω ειναι ξεκαθαρα σαν πληροφορια αναλυμενη πληρως, τον σκληρο πυρηνα των κινησεων μου τον μαθαινουν μονον τα αδερφια μου.
Δεν ζηταω ουτε πολιτικη εξουσια , ουτε δανεικα , ουτε στηριξη απο κανενα , ...με δικια μου πρωτοβουλια, υλη , ρισκο και θυσια υποστηριζω ολα οσα κανω και οποιος θελει ακολουθει!!!!!!!
Για να κολουθησεις ομως θελει να βρεξεις κολο να αφησεις την επιφανεια και να τα δεις ..εκει ειναι αν εσεις δεν εχεται χρονο να τα διαβασετε μην τρωτε τον δικο μου!
Στυλακια του στυλ μου εκοψε σχολια δεν περνανε τουλαχιστον στην δικη μου ματια της δικαιοσυνης ....οταν πολεμω την επιφανεια πληροφοριας και ερχετε ο καθενας να περασει την ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ του δεν θα το επιτρεψω...
Ο φιλος που το συνεχιζει το θεματακι να μαθει κατι...αν ο ιδιος ειναι ανικανος να διαβασει 50 αρθρα για να κατανοησει τι ειναι το 188 και τι το 818 δεν φταιω εγω...και βεβαια δεν θα του δωσω το δικαιωμα απο τεμπελια η αντινοηση να επηρεασει εστω και ενα συνανθρωπο μου με σχολιο του στυλ.....μιμισε τον188..... σε προσωπικο μηνυμα μου ειπες προχθες οτι εκανες πλακα και δεν το ενοουσες ...σημερα βλεπω οτι το συνεχιζεις ...
Για να εξηγουμαστε λοιπον μια και καλη...σε παρεουλες του σωρρα και στημενα σχολια εχω ξαναβρεθει ... επειδη ατο τον καιρο κανω κατι πολυ πιο σημαντικο απο οτι μπορειτε να φανταστειτε δεν προκειτε να αφησω κανενα και το εννοω κανενα να παιξει το παιχνιδι της αντινοησης με την Ελληνικη αντισταση ..και το ελληνικο ψηφιακο νομισμα !
Για μενα πειτε οτι γουσταρετε , θα καψετε μονο αυτους που ειστε ικανοι να επηρεαζετε , δυστηχως δεν μπορω να τους βοηθησω το εχω παρει αποφαση !
Αν ξανακουσω οτιδηποτε , υπονοια , πληροφορια που δεν υσχιει για το ελληνικο ψηφιακο νομισμα θα κινηθω με ολα τα νομιμα δικαιωματα μου εναντιων σας !!
Ξαναλεω να μηννομιζετε οτι δεν το εννοω το ελληνικο νομισμα ειναι πιστοποιημενο στο ελληνικο κρατος ...εχω το δικαιωμα ακομα και την χρηση του ονοματος του σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ να ζητησω ηθικη και οικονομικη βλαβη!!
Στην πολυ Καλη μου φιλη βασουλα... Βασουλα προστατεψε σε παρακαλω την φιλια μας και απαγορευσε σε οσους στο παιζουν εδω μεσα αγνοι και φιλικοι να ξαναμιλησουν για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!
Κυριοι δεν θα ξανα απντησω σε κανενα απο εσας γιατι μετα το διαβασμα της προηγουμενης σελιδας κατανοησα ποιοι ειστε και τι προσαπθειτε να κανετε, στον δικο μου κοσμο του παιδιου αν ειμασταν στην γειτονια θα σας εριχνα παρα πολυ ξυλο οπου σας εβρισκα .
Παρτε το εγωιστικα παρτε το οπως θελεται , βρισκομαι στο αλιβερη ,καραβο στο λιμανη με ξερουν και οι πετρες οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα τον περιμενω ...οποιος απο την αλλη θιχτηκε ο εγωισμος του τον περιμενω εξισου!!!
Να στε καλα ...και ζητω συγνωμη απο τους λιγους που εδω μεσα βρισκονται απο αγαπη για την αληθεια ...αλλα στην μικρη πορεια μου εναντια στο σκοταδι εμαθα να ειμαι απολυτος οταν αναγνωριζω σκατοψυχους!!
Ακουστε με προσεκτικα , οτι εχω πει ειναι γραμενο στο κατοχικα νεα και στο σχεδιο αχιλλεας , ολα οσα υποστηριζω ειναι ξεκαθαρα σαν πληροφορια αναλυμενη πληρως, τον σκληρο πυρηνα των κινησεων μου τον μαθαινουν μονον τα αδερφια μου.
Δεν ζηταω ουτε πολιτικη εξουσια , ουτε δανεικα , ουτε στηριξη απο κανενα , ...με δικια μου πρωτοβουλια, υλη , ρισκο και θυσια υποστηριζω ολα οσα κανω και οποιος θελει ακολουθει!!!!!!!
Για να κολουθησεις ομως θελει να βρεξεις κολο να αφησεις την επιφανεια και να τα δεις ..εκει ειναι αν εσεις δεν εχεται χρονο να τα διαβασετε μην τρωτε τον δικο μου!
Στυλακια του στυλ μου εκοψε σχολια δεν περνανε τουλαχιστον στην δικη μου ματια της δικαιοσυνης ....οταν πολεμω την επιφανεια πληροφοριας και ερχετε ο καθενας να περασει την ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ του δεν θα το επιτρεψω...
Ο φιλος που το συνεχιζει το θεματακι να μαθει κατι...αν ο ιδιος ειναι ανικανος να διαβασει 50 αρθρα για να κατανοησει τι ειναι το 188 και τι το 818 δεν φταιω εγω...και βεβαια δεν θα του δωσω το δικαιωμα απο τεμπελια η αντινοηση να επηρεασει εστω και ενα συνανθρωπο μου με σχολιο του στυλ.....μιμισε τον188..... σε προσωπικο μηνυμα μου ειπες προχθες οτι εκανες πλακα και δεν το ενοουσες ...σημερα βλεπω οτι το συνεχιζεις ...
Για να εξηγουμαστε λοιπον μια και καλη...σε παρεουλες του σωρρα και στημενα σχολια εχω ξαναβρεθει ... επειδη ατο τον καιρο κανω κατι πολυ πιο σημαντικο απο οτι μπορειτε να φανταστειτε δεν προκειτε να αφησω κανενα και το εννοω κανενα να παιξει το παιχνιδι της αντινοησης με την Ελληνικη αντισταση ..και το ελληνικο ψηφιακο νομισμα !
Για μενα πειτε οτι γουσταρετε , θα καψετε μονο αυτους που ειστε ικανοι να επηρεαζετε , δυστηχως δεν μπορω να τους βοηθησω το εχω παρει αποφαση !
Αν ξανακουσω οτιδηποτε , υπονοια , πληροφορια που δεν υσχιει για το ελληνικο ψηφιακο νομισμα θα κινηθω με ολα τα νομιμα δικαιωματα μου εναντιων σας !!
Ξαναλεω να μηννομιζετε οτι δεν το εννοω το ελληνικο νομισμα ειναι πιστοποιημενο στο ελληνικο κρατος ...εχω το δικαιωμα ακομα και την χρηση του ονοματος του σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ να ζητησω ηθικη και οικονομικη βλαβη!!
Στην πολυ Καλη μου φιλη βασουλα... Βασουλα προστατεψε σε παρακαλω την φιλια μας και απαγορευσε σε οσους στο παιζουν εδω μεσα αγνοι και φιλικοι να ξαναμιλησουν για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!
Κυριοι δεν θα ξανα απντησω σε κανενα απο εσας γιατι μετα το διαβασμα της προηγουμενης σελιδας κατανοησα ποιοι ειστε και τι προσαπθειτε να κανετε, στον δικο μου κοσμο του παιδιου αν ειμασταν στην γειτονια θα σας εριχνα παρα πολυ ξυλο οπου σας εβρισκα .
Παρτε το εγωιστικα παρτε το οπως θελεται , βρισκομαι στο αλιβερη ,καραβο στο λιμανη με ξερουν και οι πετρες οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα τον περιμενω ...οποιος απο την αλλη θιχτηκε ο εγωισμος του τον περιμενω εξισου!!!
Να στε καλα ...και ζητω συγνωμη απο τους λιγους που εδω μεσα βρισκονται απο αγαπη για την αληθεια ...αλλα στην μικρη πορεια μου εναντια στο σκοταδι εμαθα να ειμαι απολυτος οταν αναγνωριζω σκατοψυχους!!
- firefightergr
Γειά σου και εσένα ΙΟΝ ελπίζω να είσαι καλά και ότι κάνεις να σε κάνει ευτυχισμένη.
Με την αγορά χρυσού ήμουν επιφυλακτικός γιατί δε μου περίσσευαν να τον αγοράσω,με το ψηφιακό νόμισμα είναι διαφορετικά τα πράγματα και δε βλέπω να υπάρχει τίποτα το κακό,το υποχρεωτικό ή το ύποπτο.
Στήριξα ελπίζω,ψηφίζοντας και εγώ στο σχετικό σύνδεσμο και κατέβασα την εφαρμογή του πορτοφολιού.
Δυστυχώς από εδώ και πέρα δε γνωρίζω πως μπορεί να μου φανεί χρήσιμο ή τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω.
Ίσως να μη ζω για να το δω να πετυχαίνει αλλά δε πειράζει ίσως πνευματικά απολαύσω τα αποτελέσματα.
Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι ο τρόπος του stranger είναι κάπως περίεργος,τον δέχομαι κατά 50% για την ώρα,αν θα γίνει 100% ή 0% θα δείξει το αύριο.
Βίκυ αν γνωρίζεις κάτι επί του θέματος βοήθα τη κατάσταση μιας και είστε φίλοι γιατί ο τύπος είναι πολυάσχος αλλά και μυγιάγγιχτος.
Με την αγορά χρυσού ήμουν επιφυλακτικός γιατί δε μου περίσσευαν να τον αγοράσω,με το ψηφιακό νόμισμα είναι διαφορετικά τα πράγματα και δε βλέπω να υπάρχει τίποτα το κακό,το υποχρεωτικό ή το ύποπτο.
Στήριξα ελπίζω,ψηφίζοντας και εγώ στο σχετικό σύνδεσμο και κατέβασα την εφαρμογή του πορτοφολιού.
Δυστυχώς από εδώ και πέρα δε γνωρίζω πως μπορεί να μου φανεί χρήσιμο ή τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω.
Ίσως να μη ζω για να το δω να πετυχαίνει αλλά δε πειράζει ίσως πνευματικά απολαύσω τα αποτελέσματα.
Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι ο τρόπος του stranger είναι κάπως περίεργος,τον δέχομαι κατά 50% για την ώρα,αν θα γίνει 100% ή 0% θα δείξει το αύριο.
Βίκυ αν γνωρίζεις κάτι επί του θέματος βοήθα τη κατάσταση μιας και είστε φίλοι γιατί ο τύπος είναι πολυάσχος αλλά και μυγιάγγιχτος.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
Όσοι έχουν κατεβάσει Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Μπορούν τώρα να παράγουν νομίσματα !
Πάμε να παράγουμε νομίσματα ο καθένας μόνος του σήμερα;
Για τις επόμενες τρεις μέρες μόνο μέχρι να ξεκινήσουν τα ελληνικά pools θα ξεκινήσουμε να παράγουμε νομίσματα !
Ανοίγουμε το πορτοφόλι μας και κάνουμε τα εξής ... πατάμε βοήθεια ---------> παράθυρο αποσφαλμάτωσης ----------> κονσόλα ----------->δίνετε την εντολή setgenerate true και κλείνετε την κονσόλα όχι το πορτοφόλι, όσο είναι ανοιχτό παράγει μόνο του άλλα παίρνει λίγο χρόνο!!
Αυτό κάνουμε κάθε φορα που ανοίγουμε το πορτοφόλι μας και θελουμε να "σκάψει" για νομίσματα !!
Καλά έσοδα , αληθινά , πραγματικά , καθαρά ,με εσενα ιδιόκτητη!
Όσοι περισσότεροι ακολουθήσουν τόσο μεγαλύτερη αξία των νομισμάτων!
Όσες περισσότερες εταιρίες ακολουθήσουν τόσο μεγαλύτερη η αξία!
Έχουμε όλη την εβδομάδα επαφές με ξένους και Έλληνες επενδυτές ! Έχουμε μπροστά μας ένα δρόμο όμορφο για την επιτυχία όλων μας!
Η κάθε προσφορά σου για το ελληνικο ψηφιακο νόμισμα , η κάθε σου επεξήγηση στον συνάνθρωπο βοηθά να πετύχουμε ένα μεγάλο βήμα προς την Ελευθερία !
http://www.katohika.gr/2014/07/osoi-exo ... smata.html
Πάμε να παράγουμε νομίσματα ο καθένας μόνος του σήμερα;
Για τις επόμενες τρεις μέρες μόνο μέχρι να ξεκινήσουν τα ελληνικά pools θα ξεκινήσουμε να παράγουμε νομίσματα !
Ανοίγουμε το πορτοφόλι μας και κάνουμε τα εξής ... πατάμε βοήθεια ---------> παράθυρο αποσφαλμάτωσης ----------> κονσόλα ----------->δίνετε την εντολή setgenerate true και κλείνετε την κονσόλα όχι το πορτοφόλι, όσο είναι ανοιχτό παράγει μόνο του άλλα παίρνει λίγο χρόνο!!
Αυτό κάνουμε κάθε φορα που ανοίγουμε το πορτοφόλι μας και θελουμε να "σκάψει" για νομίσματα !!
Καλά έσοδα , αληθινά , πραγματικά , καθαρά ,με εσενα ιδιόκτητη!
Όσοι περισσότεροι ακολουθήσουν τόσο μεγαλύτερη αξία των νομισμάτων!
Όσες περισσότερες εταιρίες ακολουθήσουν τόσο μεγαλύτερη η αξία!
Έχουμε όλη την εβδομάδα επαφές με ξένους και Έλληνες επενδυτές ! Έχουμε μπροστά μας ένα δρόμο όμορφο για την επιτυχία όλων μας!
Η κάθε προσφορά σου για το ελληνικο ψηφιακο νόμισμα , η κάθε σου επεξήγηση στον συνάνθρωπο βοηθά να πετύχουμε ένα μεγάλο βήμα προς την Ελευθερία !
http://www.katohika.gr/2014/07/osoi-exo ... smata.html
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
Μιάς και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει ούτε καν ο stranger να σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις και πληροφορίες που βρήκα σχετικά.
Η διαδικασία "εξόρυξης" όπως λέγεται του νομίσματος (το διαπίστωσα στη πράξη ξεκινώντας πριν 1 ώρα) εκτοξεύει τη χρήση του επεξεργαστή στο 100%
αυτό πρακτικά σημαίνει (αν δεν έχεις multicore cpu) ότι αυτομάτως ξεχνάς τη περίπτωση ταυτόχρονα με την εξόρυξη να κάνεις π.χ επεξεργασία βίντεο (θα κάνει αιώνες να γίνει).
Αν κάποιος έχει 2,3,4,6,8 πύρηνο επεξεργαστή έχει τη δυνατότητα από το task manager να ορίσει πόσοι από τους πυρήνες θα απασχολούνται από το πορτοφόλι και το σκάψιμο.
Αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα γρήγορα τότε χρειάζεσαι έναν υπολογιστή αποκλειστικά να "σκάβει".
Η διαδικασία της εξόρυξης είναι και χρονοβόρα αλλά και ενεργοβόρα,ανάλογα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή cpu,gpu γιατί πολλοί χρησιμοποιούν και την επεξεργαστική ισχύ της κάρτας γραφικών.
Επίσης υπάρχει ένα εμπόριο ειδικών υπολογιστών (asic miner) που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη π.χ του bitcoin και στοιχίζουν από 190 ευρώ εως 2000 χιλιάδες περίπου.
Ακόμη δεν έχω ούτε κλάσμα του HLC στο πορτοφόλι μου αλλά το λαπιτόπι βουίζει το φουκαριάρικο από το ζόρι.
Η διαδικασία "εξόρυξης" όπως λέγεται του νομίσματος (το διαπίστωσα στη πράξη ξεκινώντας πριν 1 ώρα) εκτοξεύει τη χρήση του επεξεργαστή στο 100%
αυτό πρακτικά σημαίνει (αν δεν έχεις multicore cpu) ότι αυτομάτως ξεχνάς τη περίπτωση ταυτόχρονα με την εξόρυξη να κάνεις π.χ επεξεργασία βίντεο (θα κάνει αιώνες να γίνει).
Αν κάποιος έχει 2,3,4,6,8 πύρηνο επεξεργαστή έχει τη δυνατότητα από το task manager να ορίσει πόσοι από τους πυρήνες θα απασχολούνται από το πορτοφόλι και το σκάψιμο.
Αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα γρήγορα τότε χρειάζεσαι έναν υπολογιστή αποκλειστικά να "σκάβει".
Η διαδικασία της εξόρυξης είναι και χρονοβόρα αλλά και ενεργοβόρα,ανάλογα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή cpu,gpu γιατί πολλοί χρησιμοποιούν και την επεξεργαστική ισχύ της κάρτας γραφικών.
Επίσης υπάρχει ένα εμπόριο ειδικών υπολογιστών (asic miner) που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη π.χ του bitcoin και στοιχίζουν από 190 ευρώ εως 2000 χιλιάδες περίπου.
Ακόμη δεν έχω ούτε κλάσμα του HLC στο πορτοφόλι μου αλλά το λαπιτόπι βουίζει το φουκαριάρικο από το ζόρι.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
το έκλεισα, ο θόρυβος του ανεμιστήρα του λάπτοπ είναι σπαστικός νυχτιάτικα.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Λυπάμαι που δικαιώθηκε η πεποίθηση της Ιονίτσας (κι επιβεβαιώθηκαν κι οι φόβοι οι δικοί μου) πως δε θα βρούμε άκρη...
Μια ο τσεκρυράτος λόγος του Πυροσβέστη μας που σίγουρα παρανοήθηκε (εύκολο αν δεν τον "ξέρει" κανείς) ως επίθεση, μια κάτι αποστάγματα απ'τη κόντρα Αλκη και Stranger που δεν πολυκατάλαβα, μια η βέβαιη έλλειψη χρόνου του φίλου μας του Stranger (εξακολουθώ να θέλω να τον θεωρώ φίλο ΚΑΙ των ΙΔΕΟ, όχι μόνο δικό μου), μια η σίγουρη κούρασή του από επιθέσεις που είναι δεδομένο πως θα'χει δεχτεί, μια η (λογική) αμυντική του θέση απέναντι σε προσεγγίσεις που εκλαμβάνει ως επιθετικότητα, μια και η ευθιξία του που κι εγώ διέκρινα, μας έφεραν σ'ένα επικοινωνιακό αδιέξοδο.
Ωστόσο, ο Πυρό επιχείρησε και κατάφερε (μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον) να κάνει πολλά περισσότερα σε σχέση με το hellascoin,απ'ό,τι οι υπόλοιποι. Κι αυτό το βρίσκω θετικό και αποδεικτικό των καλών του προθέσεων. Προσωπικά έφτασα μέχρι την ψηφοφορία. Παρακάτω δεν πήγα, αφ'ενός γιατί είμαι πολύ ζώον για να κατανοήσω πως παίζεται αυτή η ιστορία, αφ'ετέρου γιατί το λαπ τοπ μου, δεν έχει τις δυνάμεις, και σίγουρα ούτε τις αντοχές για να κάνει "σκάψιμο" όπως το περιέγραψες, Νάσο.
Επίσης, το άρθρο που μετέφερες με το λινκ στο τελευταίο σου (μέχρι στιγμής ποστ) είναι ωραιότατο, και μακάρι να το καταφέρναμε όλοι αυτό... Όμως, αφ'ενός είναι αδύνατο να καταφέρω να μην ανεβάσω τίποτα αρνητικό...( τουλάχιστον σαν είδηση, σαν μετάδοση κάποιας κατάστασης στον κόσμο... όχι εκπορευόμενο από μένα, αλλά με αντίκτυπο σε μένα) .
Εδώ σ'αυτή την αλληλεπίδραση ας πούμε, είδα και αρνητικά που δεν εκπορεύονταν από μένα, αλλά είχαν αντίκτυπο και σε μένα (και σε όσους διάβασαν το νήμα εννοείται) και σίγουρα δεν κατάφερα ν'αντισταθώ στον αρνητισμό που φυσιολογικά εισέπραξα απ'την ανάρτηση της ΙΟΝ. Και λέω "φυσιολογικά", διότι ανταπάντησα στον δικό της αρνητισμό. Και διότι το θέμα μου με την ΙΟΝ πάει πολύ πιο βαθιά από ένα ποστ αρνητισμού που ανέβασε εδώ, ή από τη διαφορετική οπτική που κουβαλάμε αμφότερες στο θέμα της END. Έχει να κάνει με πράγματα που δέχθηκα απ'ευθείας από εκείνη, ως κάθετα, αδικαιολόγητα και απαράδεκτα αρνητικά, πέρσι, λίγες ώρες πριν πάω για το πρώτο μου χειρουργείο.
Kι αυτά είναι η ουσία, που δεν κατάφερα (ακόμα) να ξεπεράσω...
Τα νιώθω ακόμα πραγματικά ασυγχώρητα, αλλά νιώθω επίσης πως κάποια στιγμή (σύντομα ελπίζω) θα υπερβώ αυτής της κατάστασης γιατί το οφείλω πρώτα στον εαυτό μου (και δευτερευόντως σ'εκείνη), να ΜΗ νιώθω αρνητισμό ή να ΜΗΝ κατακρατώ αρνητισμό, για ανθρώπους που με έβλαψαν στο βαθμό που με πλήγωσαν βαθιά. (Το δικό μου λάθος εδώ βέβαια, είναι δεδομένο. Και είναι ότι ανοίχτηκα αρκετά και πίστεψα αρκετά σε μια φιλία, ώστε να επιτρέψω να με βλάψουν-πληγώσουν) Στόχος μου είναι απλά αυτός. Να πάψω να νιώθω αρνητικά. Δε θα υποκριθώ λέγοντας πως θέλω ν'αρχίσω να νιώθω και αγάπη. Απλά να πάψω να νιώθω αρνητικά. Κι αφού στοχεύω σ'αυτό συνειδητά, κάποια στιγμή θα το καταφέρω. Μέχρι τότε, ζητώ συγνώμη απ'όποιον τύχει να υποστεί (διαβάζοντάς με) κάποιον αρνητισμό που βγάζω.
Επιστρέφοντας στα προσφάτως αναρτηθέντα (και πέραν των δικών μου ατομικών θεμάτων) έχω μια βαθύτατη επιθυμία:
Αυτό που είπε ο Νίκος εδώ, ετοιμοπόλεμος με αρνητικό πρόθεμα, και όχι γιατί είναι ο ίδιος αρνητικός, αλλά λόγω α/ευαισθησίας και αμυντικότητάς του απ'τη μια και λόγω β/ του ότι είναι φυσικό να μην γνωρίζει πραγματικά με ποιες προθέσεις και ψυχισμό τον αντιμετώπισαν κάποια παιδιά των ΙΔΕΟ σ'αυτό το νήμα (φυσικό διότι δεν έχει καθημερινή "τριβή" μαζί τους ώστε να έχει "πιάσει την αύρα τους" ως έχει κι όχι απ'τα λόγια τους- της επιφάνειας όπως ο ίδιος λέει...)
Αυτό λοιπόν που είπες Νίκο μου εδώ...
όπως μας αξίζει κι όπως θα'πρεπε να περνάμε όλοι εμείς που συνειδητά επιλέγουμε να δίνουμε μάχες για το Φως και για το σπάσιμο εφιαλτικών δεσμών...
Τότε δεν αμφιβάλλω πως θα βρίσκαμε άκρη... κι όχι μόνο μια, αλλά πολλές.
Αυτή είναι η θετική μου επιθυμία κι αυτή θα πασχίσω να πραγματώσω με κάποιον τρόπο, -όσο περνάει απ'το χέρι μου δηλαδή, γιατί δυστυχώς τα παιδιά που είχαν τον πρώτο λόγο εδώ- Πυροσβέστης και Αλκης- βρίσκονται πολύ μακρυά... αλλά ποτέ δεν ξέρουμε, ούτε πρέπει να αποκλείουμε τίποτα...
Κλείνω λοιπόν μ'αυτή την ευχή και μ'ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους σας
Μια ο τσεκρυράτος λόγος του Πυροσβέστη μας που σίγουρα παρανοήθηκε (εύκολο αν δεν τον "ξέρει" κανείς) ως επίθεση, μια κάτι αποστάγματα απ'τη κόντρα Αλκη και Stranger που δεν πολυκατάλαβα, μια η βέβαιη έλλειψη χρόνου του φίλου μας του Stranger (εξακολουθώ να θέλω να τον θεωρώ φίλο ΚΑΙ των ΙΔΕΟ, όχι μόνο δικό μου), μια η σίγουρη κούρασή του από επιθέσεις που είναι δεδομένο πως θα'χει δεχτεί, μια η (λογική) αμυντική του θέση απέναντι σε προσεγγίσεις που εκλαμβάνει ως επιθετικότητα, μια και η ευθιξία του που κι εγώ διέκρινα, μας έφεραν σ'ένα επικοινωνιακό αδιέξοδο.
Ωστόσο, ο Πυρό επιχείρησε και κατάφερε (μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον) να κάνει πολλά περισσότερα σε σχέση με το hellascoin,απ'ό,τι οι υπόλοιποι. Κι αυτό το βρίσκω θετικό και αποδεικτικό των καλών του προθέσεων. Προσωπικά έφτασα μέχρι την ψηφοφορία. Παρακάτω δεν πήγα, αφ'ενός γιατί είμαι πολύ ζώον για να κατανοήσω πως παίζεται αυτή η ιστορία, αφ'ετέρου γιατί το λαπ τοπ μου, δεν έχει τις δυνάμεις, και σίγουρα ούτε τις αντοχές για να κάνει "σκάψιμο" όπως το περιέγραψες, Νάσο.
Επίσης, το άρθρο που μετέφερες με το λινκ στο τελευταίο σου (μέχρι στιγμής ποστ) είναι ωραιότατο, και μακάρι να το καταφέρναμε όλοι αυτό... Όμως, αφ'ενός είναι αδύνατο να καταφέρω να μην ανεβάσω τίποτα αρνητικό...( τουλάχιστον σαν είδηση, σαν μετάδοση κάποιας κατάστασης στον κόσμο... όχι εκπορευόμενο από μένα, αλλά με αντίκτυπο σε μένα) .
Εδώ σ'αυτή την αλληλεπίδραση ας πούμε, είδα και αρνητικά που δεν εκπορεύονταν από μένα, αλλά είχαν αντίκτυπο και σε μένα (και σε όσους διάβασαν το νήμα εννοείται) και σίγουρα δεν κατάφερα ν'αντισταθώ στον αρνητισμό που φυσιολογικά εισέπραξα απ'την ανάρτηση της ΙΟΝ. Και λέω "φυσιολογικά", διότι ανταπάντησα στον δικό της αρνητισμό. Και διότι το θέμα μου με την ΙΟΝ πάει πολύ πιο βαθιά από ένα ποστ αρνητισμού που ανέβασε εδώ, ή από τη διαφορετική οπτική που κουβαλάμε αμφότερες στο θέμα της END. Έχει να κάνει με πράγματα που δέχθηκα απ'ευθείας από εκείνη, ως κάθετα, αδικαιολόγητα και απαράδεκτα αρνητικά, πέρσι, λίγες ώρες πριν πάω για το πρώτο μου χειρουργείο.
Kι αυτά είναι η ουσία, που δεν κατάφερα (ακόμα) να ξεπεράσω...
Τα νιώθω ακόμα πραγματικά ασυγχώρητα, αλλά νιώθω επίσης πως κάποια στιγμή (σύντομα ελπίζω) θα υπερβώ αυτής της κατάστασης γιατί το οφείλω πρώτα στον εαυτό μου (και δευτερευόντως σ'εκείνη), να ΜΗ νιώθω αρνητισμό ή να ΜΗΝ κατακρατώ αρνητισμό, για ανθρώπους που με έβλαψαν στο βαθμό που με πλήγωσαν βαθιά. (Το δικό μου λάθος εδώ βέβαια, είναι δεδομένο. Και είναι ότι ανοίχτηκα αρκετά και πίστεψα αρκετά σε μια φιλία, ώστε να επιτρέψω να με βλάψουν-πληγώσουν) Στόχος μου είναι απλά αυτός. Να πάψω να νιώθω αρνητικά. Δε θα υποκριθώ λέγοντας πως θέλω ν'αρχίσω να νιώθω και αγάπη. Απλά να πάψω να νιώθω αρνητικά. Κι αφού στοχεύω σ'αυτό συνειδητά, κάποια στιγμή θα το καταφέρω. Μέχρι τότε, ζητώ συγνώμη απ'όποιον τύχει να υποστεί (διαβάζοντάς με) κάποιον αρνητισμό που βγάζω.
Επιστρέφοντας στα προσφάτως αναρτηθέντα (και πέραν των δικών μου ατομικών θεμάτων) έχω μια βαθύτατη επιθυμία:
Αυτό που είπε ο Νίκος εδώ, ετοιμοπόλεμος με αρνητικό πρόθεμα, και όχι γιατί είναι ο ίδιος αρνητικός, αλλά λόγω α/ευαισθησίας και αμυντικότητάς του απ'τη μια και λόγω β/ του ότι είναι φυσικό να μην γνωρίζει πραγματικά με ποιες προθέσεις και ψυχισμό τον αντιμετώπισαν κάποια παιδιά των ΙΔΕΟ σ'αυτό το νήμα (φυσικό διότι δεν έχει καθημερινή "τριβή" μαζί τους ώστε να έχει "πιάσει την αύρα τους" ως έχει κι όχι απ'τα λόγια τους- της επιφάνειας όπως ο ίδιος λέει...)
Αυτό λοιπόν που είπες Νίκο μου εδώ...
θα ήθελα πολύ να γυρίσει προς το θετικότατο... να μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι εμείς, είτε στο Αλιβέρι, είτε στην Αθήνα, να πίναμε μια ρακή, ή ένα τσιπουράκι, ή ένα κρασάκι, ή μια μπύρα (ή φραπεδιά με bailey's, που είναι το δικό μου αγαπημένο), να συζητούσαμε από καρδιάς κυρίως και λιγότερο απ'το μυαλό, και να περνάγαμε όμορφα, αγαπησιάρικα κι ανθρώπιναstranger έγραψε:Παρτε το εγωιστικα παρτε το οπως θελεται , βρισκομαι στο αλιβερη ,καραβο στο λιμανη με ξερουν και οι πετρες οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα τον περιμενω ...οποιος απο την αλλη θιχτηκε ο εγωισμος του τον περιμενω εξισου!!!
όπως μας αξίζει κι όπως θα'πρεπε να περνάμε όλοι εμείς που συνειδητά επιλέγουμε να δίνουμε μάχες για το Φως και για το σπάσιμο εφιαλτικών δεσμών...
Τότε δεν αμφιβάλλω πως θα βρίσκαμε άκρη... κι όχι μόνο μια, αλλά πολλές.
Αυτή είναι η θετική μου επιθυμία κι αυτή θα πασχίσω να πραγματώσω με κάποιον τρόπο, -όσο περνάει απ'το χέρι μου δηλαδή, γιατί δυστυχώς τα παιδιά που είχαν τον πρώτο λόγο εδώ- Πυροσβέστης και Αλκης- βρίσκονται πολύ μακρυά... αλλά ποτέ δεν ξέρουμε, ούτε πρέπει να αποκλείουμε τίποτα...
Κλείνω λοιπόν μ'αυτή την ευχή και μ'ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους σας
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Το ξανάβαλα να σκάβει από τις 8:36 το πρωί και τίποτες ακόμη, ούτε σκόνη δεν έβγαλα.
Εγώ κάποιες απορίες είχα,δε θέλησε να μου τις λύσει ο stranger,μια από αυτές ήταν και η περίφημη υπεροντότητα που την έχει χιλιοαναφέρει.
Σχετικά με το νόμισμα όπως είπα πιστεύω ότι έχει καλές προθέσεις και μιας και δεν απαιτεί χρήματα για να συμμετέχει κανείς δεν το απορρίπτω.
Το δύσκολο είναι να βρεις τη τεχνολογία να το κάνεις γιατί για να το κάνεις αποτελεσματικά στοιχίζει πολλά χρήματα.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο stranger βλέπει παντού εχθρούς αλλά ας μας επιτρέψει και εμάς να κάνουμε το ίδιο,δε γνωριζόμαστε και τα χθες ή μάλλον αυτός δε θέλησε να μας γνωρίσει όσο τον γνωρίζουμε εμείς.
Όπως και να έχει το πρόβλημα το έχει εκείνος και ο καθένας από εμάς δε θα δόσει λόγο ο ένας στον άλλο αλλά σε κάποια ανώτερη δύναμη.
Στο παρελθόν του είχα ορμήξει στα κατοχικά σχετικά με το χρυσό και ο λόγος ήταν ότι δε μπορείς να ζητάς στη κατάσταση που βρίσκονται τα οικονομικά μας να σου εμπιστευθεί κάποιος 150 και 300 ευρώ.
Εγώ κάποιες απορίες είχα,δε θέλησε να μου τις λύσει ο stranger,μια από αυτές ήταν και η περίφημη υπεροντότητα που την έχει χιλιοαναφέρει.
Σχετικά με το νόμισμα όπως είπα πιστεύω ότι έχει καλές προθέσεις και μιας και δεν απαιτεί χρήματα για να συμμετέχει κανείς δεν το απορρίπτω.
Το δύσκολο είναι να βρεις τη τεχνολογία να το κάνεις γιατί για να το κάνεις αποτελεσματικά στοιχίζει πολλά χρήματα.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο stranger βλέπει παντού εχθρούς αλλά ας μας επιτρέψει και εμάς να κάνουμε το ίδιο,δε γνωριζόμαστε και τα χθες ή μάλλον αυτός δε θέλησε να μας γνωρίσει όσο τον γνωρίζουμε εμείς.
Όπως και να έχει το πρόβλημα το έχει εκείνος και ο καθένας από εμάς δε θα δόσει λόγο ο ένας στον άλλο αλλά σε κάποια ανώτερη δύναμη.
Στο παρελθόν του είχα ορμήξει στα κατοχικά σχετικά με το χρυσό και ο λόγος ήταν ότι δε μπορείς να ζητάς στη κατάσταση που βρίσκονται τα οικονομικά μας να σου εμπιστευθεί κάποιος 150 και 300 ευρώ.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
κατοχικός...
Να σου πω εγώ τι καταλαβαίνω, μέχρι να'ρθει να απαντήσειfirefightergr έγραψε:Εγώ κάποιες απορίες είχα,δε θέλησε να μου τις λύσει ο stranger,μια από αυτές ήταν και η περίφημη υπεροντότητα που την έχει χιλιοαναφέρει.
ο Νίκος (αν έρθει) εκτενέστερα και πιθανότατα καλύτερα από μένα.
Ο Τζον Λιαρ είπε μεταξύ άλλων (κάποια στιγμή θα μ'αξιώσει να δώσω περίληψη των όσων είπε στο βίντεο που έφερα, αλλά αυτό το είπε στην Κάρι, του project camelot)
πως δεν υπάρχει τίποτα απ'όσα λες, γράφεις, κάνεις, και ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ που να μην καταγράφεται/παρακολουθείται και που να μην έχουν (κάποιοι, όχι απαραήτητα η ελίτ που ξέρουμε εμείς) γνώση για αυτό.
Καταλαβαίνεις πως αν ισχύει κάτι τέτοιο (που κάτι μέσα μου, μου λέει πως μπορεί και να ισχύει) ότι με τη δυνατότητα μιας τέτοιας πρόσληψης πληροφορίας, δημιουργείται αυτόματα αυτή η υπεροντότητα, η οποία θα μπορεί να κάνει συνειρμούς, συνδυασμούς και να επιδρά άμεσα στο πεδίο της αντίληψής μας και στα όσα προσλαμβάνουμε μ'αυτήν.
ίσως η ανώτερη δύναμη να μην θεωρεί απαραίτητο να ζητήσει το λόγο...firefightergr έγραψε:ο καθένας από εμάς δε θα δόσει λόγο ο ένας στον άλλο αλλά σε κάποια ανώτερη δύναμη.
Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιη, είναι πως ο καθένας από μας θα δώσει
ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ λόγο κάποια στιγμή, όσο κι αν νομίζουμε (κάποιοι από μας)
πως δεν έχουμε συνειδησιακούς φραγμούς.
Καλά κάνεις. Το δικό μου πραγματικά δεν έχει τη δυνατότητα.firefightergr έγραψε:Το ξανάβαλα να σκάβει από τις 8:36 το πρωί και τίποτες ακόμη, ούτε σκόνη δεν έβγαλα.
Ωρύεται και βουίζει, μόνο που μπαίνω facebook,. κατοχικά, ΙΔΕΟ, ΥΤ και άλλα ψιλά... Σκέψου να επιχειρήσω κάτι τέτοιο. Θα πάθει εγκεφαλικό.
ένας Θεός ξέρει πως λαχταράει η ψυχούλα όλων μας να φύγει απ'αυτό το ρημαδιασμένο σύστημα. Αλλά όταν δεν ξέρεις πώς να πληρώσεις τα άμεσαfirefightergr έγραψε:Στο παρελθόν του είχα ορμήξει στα κατοχικά σχετικά με το χρυσό και ο λόγος ήταν ότι δε μπορείς να ζητάς στη κατάσταση που βρίσκονται τα οικονομικά μας να σου εμπιστευθεί κάποιος 150 και 300 ευρώ.
και αναγκαία, όταν κάποιοι έχουν παιδιά που πεινάνε ή πεινάνε (στην κυριολεξία) οι ίδιοι, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να διαθέσεις έστω και 1 ευρώ για
την όποια προσπάθεια...όσο καλή/σωστή κι αν είναι αυτή.
Και το λέω και εμπειρικά αυτό. Είμαι τόσο στην αφραγκία σήμερα πχ,
που ψάχνω μέσα στο σπίτι για 20λεπτα, ή 10λεπτα, μπας και μαζέψω
για να πάρω τσιγάρα, τρομάρα μου.
Βέβαια δε μασάω μ'αυτά, έχω περάσει και εποχές χειρότερης πείνας
όταν έμεινα άνεργη στη Ν.Αφρική στα 22 μου, ολομόναχη, αφού
οι γονείς είχαν μετοικήσει στην Ελλάδα. Τα κατάφερα μια χαρά τότε.
Σήμερα δε θα τα καταφέρω που απλά έχω χαρμανιάσει; Σιγά...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Σας έχω νέα έχω στο πορτοφόλι μου τα πρώτα μου 500.00 HLC, Ανώριμα τα λέει,θα περιμένω να ωριμάσουν.
Κερνάω τσίπουρα παλιόπαιδα
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Σε καλή μεριά. ...
Αν και εφόσον καταφέρεις και τα μετατρέψεις έστω και σε 1 ευρώ, τότε αξίζει. ...
Ποια είναι τα επόμενα βήματα ?
Αν και εφόσον καταφέρεις και τα μετατρέψεις έστω και σε 1 ευρώ, τότε αξίζει. ...
Ποια είναι τα επόμενα βήματα ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- firefightergr
Σκοπός δε νομίζω ότι είναι να πλουτίσεις,από ότι γνωρίζω αρχικά θα υπάρξουν καταστήματα με βασικά είδη επιβίωσης.
Η συνέχεια,αν υπάρξει αποδοχή θα είναι παρόμοια με των υπόλοιπων cryptocurrencies.
Η συνέχεια,αν υπάρξει αποδοχή θα είναι παρόμοια με των υπόλοιπων cryptocurrencies.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
firefightergr έγραψε:Σας έχω νέα έχω στο πορτοφόλι μου τα πρώτα μου 500.00 HLC, Ανώριμα τα λέει,θα περιμένω να ωριμάσουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble