Περισσότερα όταν δεν θα είμαι κουρασμένος.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
H foto στο παρακάτω μακρυνάριAs far as "ANONYMOUS" is concern ...Your friend should know that there is
a Psychological Warfare with the Internet...the Establishment (along with NWO)
realize that way too much info is going through the Internet, some real stuff
some disinformation as well .
Wikileaks is most likely an Israeli Mossad connected operation to "Expose" some real stuff MIXED with stuff they want to Plant....
Rupert Murdoch story is also part of the same type of network
(info mixed with disinformation and propaganda Globally)...
they only show the tip of the Iceberg on this guy....
BOTTOM LINE ...THEY ARE USING THE EXCUSES OF "HIKING" with a possible Breach
of "National Security" TO TRY TO BRING NEW "LEGISLATION" ON THE INTERNET.
because in a "Phony Democracy" (it is what we are)
the free exchange of information is a threat to
the World Government Agenda and Corporate establishment...
So "Anonymous" might be just part of the Pentagon or Nato Intelligence
conducting "special ops" in order to claim that the Internet might be a danger to
"National Security" and to force Governments to Act against it....
Anything to maintain Power and Control over the masses they are SICK !
WE have in the US a New Agency
which is part of the Pentagon US Cyber command,
it is suppose to Protect against Cyber attack
but I suspect that they doing a lot of "spying" and "Hiking" as well
The Agency logo is attached (including a secret code which nobody was able to figure out)
Συγγνώμη φαίνεται ὅτι ὁ σὐνδεσμος δὲν δουλεύει, δοκιμᾶστε:]http://www.miracl.../md5.php[/url]
για συνέχειαΗ περίφημη ομάδα χάκερς με το όνομα «Anοnymous» έκανε πράξη αυτό που «απειλούσε» καιρό πως θα κάνει και έφερε τα πάνω-κάτω στον κόσμο του διαδικτύου για πολλές ώρες.
Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος όπως είναι η.........
Ένωση Κινηματογραφικών εταιριών mpaa.org, ηΈνωση Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας) riaa.com και ηUniversal Music.
Αιτία αυτής της επίθεσης, που είναι το κλείσιμο της ιστοσελίδας η οποία διαχειρίζεται και διαμοιράζει αρχεία, το megaupload.com καθώς και η σύλληψη της υπεύθυνης του site στη Νέα Ζηλανδία.
Και αυτό έγινε μια μέρα αφότου η Πράξη Κατα της Διαδικτυακής Πειρατείας (ΣΟΠΑ) μπήκε στο συρτάρι.Και την αμέσως επόμενη ημέρα το Μεγκααπλοουντ πέφτει κάτω και ακολουθούν μαζί και κυβερνητικά σάϊτ, μήπως λέω μήπως όλο αυτό είναι μια πρόφαση για να μας πείσει η κυβέρνηση πως χρειαζόμαστε περισσότερο "έλεγχο";ION 4ever έγραψε:Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012για συνέχειαΗ περίφημη ομάδα χάκερς με το όνομα «Anοnymous» έκανε πράξη αυτό που «απειλούσε» καιρό πως θα κάνει και έφερε τα πάνω-κάτω στον κόσμο του διαδικτύου για πολλές ώρες.
Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος όπως είναι η.........
Ένωση Κινηματογραφικών εταιριών mpaa.org, ηΈνωση Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας) riaa.com και ηUniversal Music.
Αιτία αυτής της επίθεσης, που είναι το κλείσιμο της ιστοσελίδας η οποία διαχειρίζεται και διαμοιράζει αρχεία, το megaupload.com καθώς και η σύλληψη της υπεύθυνης του site στη Νέα Ζηλανδία.
Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: O ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..! http://worldjudge2012.blogspot.com/2012 ... z1k61QrN4S
Under Creative Commons License: Attribution
Ούτε και εγώ ξέρω τι να σκεφτώ.Σίγουρα είναι "περίεργη" ιστορία.ILLUVATAR85 έγραψε: Δεν ξέρω τι σκέφτεστε εσείς για αυτούς αλλά εγώ πιστεύω πως αν δεν είναι (οι ανώνυμοι) χρήσιμοι ηλίθιοι, τότε είναι όργανα της νεοταξίλας.
Την πέμπτη ήταν 19 Ιανουαρίου.Το βράδυ της Πέμπτης
στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του...
Εγώ αν και πιάστηκα από νωρίς μαζί τους και έκανα και δύο μεταφράσεις σχετικών βίντεοΔεν ξέρω τι σκέφτεστε εσείς για αυτούς αλλά εγώ πιστεύω πως αν δεν είναι (οι ανώνυμοι) χρήσιμοι ηλίθιοι, τότε είναι όργανα της νεοταξίλας.
Το παραπάνω είναι όλα τα λεφτά!Επιθέσεις ένθεν και εκείθεν είναι αναμενόμενες.
το ποιοί είναι οι ένθεν και οι εκείθεν είναι ένα θέμα.
Δεν είναι πάντα ίδιοι.
ούτε οι ένθεν ούτε οι εκείθεν.
Εδώ έχω τις αμφιβολίες μου και ένα καλό παράδειγμα είναι η αναζήτηση στο GoogleΤο διαδίκτυο δεν μπορεί να γίνει ποτέ απόλυτα ελεγχόμενο και να χειραγωγηθεί εξ ολοκλήρου.
Όλοι οι άλλοι χώροι που χειραγωγούνται έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
Αυτοί που έχουν το χρήμα κρατούν και τα κλειδιά της γνώσης στα υψηλά κλιμάκια.
Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα στην επιστήμη, στον τύπο, στη μουσική και στις εκδόσεις.
Στο διαδίκτυο η γνώση έχει περάσει στους χρήστες.
Αυτό όμως καλέ μου φίλε δεν γίνεται με τον τρόπο που νομίζουμε ότι γίνεται ...skion έγραψε: Ας έμπαιναν αν μπορούσαν στις Ευρωπαικές τράπεζες, στην IMF, στη Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και να έσβηναν όλες τις δανειακές υποχρεώσεις και δοσοληψίες των φτωχών λαών που αυτά τα μεγαθήρια διαφεντεύουν.
Στο λινκ του σάιτ που έδωσα, υπάρχει ανεβασμένο και αλλου.alkinoos έγραψε:Δε πρόλαβε να ανέβει το βίντεο,μπλοκαρίστηκε ! ..τι γελοίοι που είναι