Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 25 Ιούλ 2009, 13:02

Θα σταθώ αρχικά σε κάποια υπερτονισμένα σημεία του Παναγιώτη με τα οποία θα διαφωνήσω.
Από φυσιολογικής απόψεως είναι ένα από τα ισχυρότερα δηλητήρια και προσβάλλει τόσο το κεντρικό όσο και το περιφερειακό νευρικό σύστημα
Δηλητήριο ισχυρό; Μωρέ μπράβο... 35 συναπτά χρόνια "προσλαμβάνω" αυτό το δηλητήριο καπνίζοντας, (δεν το καυχιέμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα) και δεν δηλητηριάστηκα τόσο ισχυρά, ώστε να τινάξω τα πέταλα ακόμα. Ποιος είμαι, ο Highlander? :loco: Επίσης, τόσο το κεντρικό όσο και περιφερειακό μου νευρικό σύστημα είναι μια χαρά.
Μπορώ να προτάξω ( ανθρώπους που χτυπήθηκαν από νευρολογικές παθήσεις όπως πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας ,νόσο του Γουίλσον κλπ, που δεν έκαναν ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή τους. Γνωρίζω δύο προσωπικά. Μια κοπελιά που γνώριζες κι εσύ απ'το Ελλάδα Μυστήρια (ας μην πούμε όνομα) - και τη γυναίκα του ξαδέρφου μου, που παρουσίασαν ξαφνικά αμφότερες σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν κάπνιζαν.

Προκαλεί, επίσης, ζάλη και ναυτία καθώς και ανορεξία. Ο εθισμός που προκαλεί στους καπνιστές είναι ιδιαίτερα ισχυρός, καθώς μόνο το 20% των συστηματικά καπνιστών καταφέρνουν να κόψουν το κάπνισμα με την πρώτη προσπάθεια.
Μια μικρή ζάλη ένιωσα όταν πρωτοκατέβασα καπνό, και έκτοτε καμία. Όσο για την όρεξη, όντως μου τη μειώνει, αλλά όχι όσο θα'θελα :loco: (πράγμα που δε θεωρώ απαραίτητα κακό με δεδομένο το πρόβλημα παχυσαρκίας που μαστίζει πολλούς ανθρώπους).
Συμφωνώ για τον ισχυρό εθισμό, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να απαγορευτεί από την εξουσία, όπως δεν απαγορεύεται ο καφές, η κοκα κόλα και άλλα εθιστικά. Τα εθιστικά εκείνα που ΔΕΝ θολώνουν την κρίση μας, δεν πρέπει να απαγορεύονται αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε ευνομούμενη και δημοκρατική πολιτεία που προστατεύει τις ατομικές ελευθερίες. Αν επιλέξω ατομικά να "βλάψω" τον εαυτό μου, το έχω αυτό το δικαίωμα απ'τη στιγμή που δεν βλάπτω τον άλλον (μη μου πεις για το παθητικό κάπνισμα, είναι αστείο μπροστά σε ένα σωρό άλλα κέρατα που εισπνέουμε και δε βγάζουμε άχνα για αυτά) και όποια πολιτεία προσπαθεί να παρέμβει σε ατομικές επιλογές μου, είναι φασίζουσα.

Μπορώ επίσης να καταδείξω δύο πολύ κοντινούς μου που έκοψαν το κάπνισμα με την πρώτη, και τον Απόμακρο επίσης, από τους φίλους μας στα ΙΔΕΟ.
Η αποχή από το κάπνισμα συνήθως προκαλεί, εκτός των συμπτωμάτων στέρησης, ισχυρή αύξηση της όρεξης, με συνέπεια οι καπνιστές να εμφανίζουν σωματική πάχυνση.
Κι αυτό ακόμα το λες με αρνητικό τόνο, ενώ είναι γεγονός ότι η νικοτίνη έχει τουλάχιστον ένα καλό. Να βοηθάει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού.

Εν κατακλείδι:
Το τσιγάρο θεωρώ πως βλάπτει άμεσα κυρίως τους πνεύμονές μας με την πίσσα. Επίσης αυξάνει την αρτηριακή πίεση, πράγμα που όντως είναι βλαπτικό σε βαθμό επικινδυνότητας για τη ζωή μας.
Τη νικοτίνη αυτή καθ'εαυτή δεν την δαιμονοποιώ στο βαθμό που το κάνεις εσύ με απόλυτες τοποθετήσεις, και κατέδειξα πιο πάνω σημεία στα οποία διίσταμαι.

Είμαι όντως εθισμένη στη νικοτίνη, και είναι ένας εθισμός μου που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν είμαι διατεθειμένη να διακόψω, παρά το γεγονός ότι τον θεωρώ αδυναμία μου και δεν είμαι καθόλου περήφανη γι'αυτόν. Μη νομίζεις λοιπόν ότι λόγω του εθισμού μου δίνω συγχωροχάρτια. Πραγματικά έτσι τα βλέπω τα πράγματα όσον αφορά συγκεκριμένα τη νικοτίνη.

Εσύ τώρα που δεν είσαι εθισμένος, και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ :thumb: πες μου και επί του θέματος τη θέση σου γι'αυτόν τον νόμο-επιβολή.

Εγώ ήδη έχω εκφράσει τη διαφωνία μου, η οποία έχω κάνει παραπάνω από σαφές ότι είναι επί της αρχής κι όχι επειδή με ξεβολεύει προσωπικά.

Εσύ συμφωνείς με το νόμο, ή όχι;
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 25 Ιούλ 2009, 20:16

καμια τετοια υποχρεωση δεν εχει η πολιτεια.
Οι συνηθειες του καθενος ειναι δικη του δουλεια.
Εσύ δεν είσαι αυτός που είπες ότι αν είχες τη δυνατότητα, θα απαγόρευες την εμπορία τσιγάρων;
Δηλητήριο ισχυρό; Μωρέ μπράβο... 35 συναπτά χρόνια "προσλαμβάνω" αυτό το δηλητήριο καπνίζοντας, (δεν το καυχιέμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα) και δεν δηλητηριάστηκα τόσο ισχυρά, ώστε να τινάξω τα πέταλα ακόμα. Ποιος είμαι, ο Highlander? :loco: Επίσης, τόσο το κεντρικό όσο και περιφερειακό μου νευρικό σύστημα είναι μια χαρά.
Μπορώ να προτάξω ( ανθρώπους που χτυπήθηκαν από νευρολογικές παθήσεις όπως πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας ,νόσο του Γουίλσον κλπ, που δεν έκαναν ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή τους. Γνωρίζω δύο προσωπικά. Μια κοπελιά που γνώριζες κι εσύ απ'το Ελλάδα Μυστήρια (ας μην πούμε όνομα) - και τη γυναίκα του ξαδέρφου μου, που παρουσίασαν ξαφνικά αμφότερες σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν κάπνιζαν.
Κι εγώ γνωρίζω άλλες 100 περιπτώσεις (η μία προέρχεται από την οικογένειά μου) ανθρώπων που πέθαναν ή αρρώστησαν βαριά, με κύριο υπεύθυνο το τσιγάρο.
Η βλαπτικότητα του τσιγάρου είναι πλέον αποδεδειγμένη. Είναι μια κοινωνική μάστιγα και δεν χρειάζεται να δαιμονοποιήσω τίποτα, γιατί αντικειμενικά δεν υπάρχει καλή πλευρά στο τσιγάρο, παρά μόνο κακή.
Κι αυτό ακόμα το λες με αρνητικό τόνο, ενώ είναι γεγονός ότι η νικοτίνη έχει τουλάχιστον ένα καλό. Να βοηθάει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού.
Η νικοτίνη όπως αναφέρω, έχει και θεραπευτικές ιδιότητες αλλά όταν χορηγείται με σωστό τρόπο και σε σωστή δόση. Σίγουρα δεν βοηθάει την επιτάχυνση του μεταβολισμού όταν χορηγείται μέσω τσιγάρου.
Εν κατακλείδι:
Το τσιγάρο θεωρώ πως βλάπτει άμεσα κυρίως τους πνεύμονές μας με την πίσσα. Επίσης αυξάνει την αρτηριακή πίεση, πράγμα που όντως είναι βλαπτικό σε βαθμό επικινδυνότητας για τη ζωή μας.
Τη νικοτίνη αυτή καθ'εαυτή δεν την δαιμονοποιώ στο βαθμό που το κάνεις εσύ με απόλυτες τοποθετήσεις, και κατέδειξα πιο πάνω σημεία στα οποία διίσταμαι.
Επίσης μειώνει τις αισθήσεις, καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα, προκαλεί γήρανση του δέρματος, μειώνει τον αριθμό των αιμοσφαιρίων και κατ' επέκταση εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.
Η "απόλυτη τοποθέτηση" δεν είναι δική μου αλλά ενός επιστήμονα. Οι γνώσεις μου για τέτοια θέματα είναι στοιχειώδεις και όταν θέλω να εκφράσω τη γνώμη μου, επισκέπτομαι επιστημονικές πηγές.
Είμαι όντως εθισμένη στη νικοτίνη, και είναι ένας εθισμός μου που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν είμαι διατεθειμένη να διακόψω, παρά το γεγονός ότι τον θεωρώ αδυναμία μου και δεν είμαι καθόλου περήφανη γι'αυτόν. Μη νομίζεις λοιπόν ότι λόγω του εθισμού μου δίνω συγχωροχάρτια. Πραγματικά έτσι τα βλέπω τα πράγματα όσον αφορά συγκεκριμένα τη νικοτίνη.
Στο παρόν θέμα είπες, αντιδρώντας στον "αντικαπνιστικό" νόμο, ότι "ο κόρφος του Έλληνα ζυγό δεν υπομένει". Είναι αστείο αυτό, γιατί παραβλέπετε τον ζυγό - εθισμό τον οποίο έχετε θέσει στον κόρφο σας εδώ και πολλά χρόνια εσείς οι καπνιστές. Ένας ζυγός που δεν σας αφήνει να χαρείτε την πραγματική ελευθερία και ανεξαρτησία, αν δεν τον φέρετε μαζί σας τακτικώς... επομένως, ο κόρφος σας υπομένει ένα ζυγό με τη δική σας συναίνεση.
Εσύ τώρα που δεν είσαι εθισμένος, και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ :thumb: πες μου και επί του θέματος τη θέση σου γι'αυτόν τον νόμο-επιβολή.
Είπα ότι είνα γελοίος και θεωρώ πως έγινε για να θολώσει τα νερά.
Εσύ συμφωνείς με το νόμο, ή όχι;
Φυσικά και δεν συμφωνώ. Αυτός ο νόμος συμπορεύεται με την λογική των "ημιμέτρων", η οποία με βρίσκει αντίθετο.

Πιστεύω ότι οι καπνίζοντες και γενικώς όσοι βλάπτουν συστηματικώς την υγεία τους, δεν σέβονται όσο θα έπρεπε το σώμα τους και συνεπώς τον εαυτό τους. Συγγνώμη αν σας προβάλλει αυτό, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό και κυριότερο κριτήριό μου για τους ανθρώπους, αλλά έχω την πεποίθηση πως όταν νοσεί το σώμα, νοσεί και το πνεύμα. Το σώμα είναι η κατοικία του πνεύματος και δεν είναι ανεξάρτητα, αλλά αλληλένδετα και αλληλεξαρτημένα.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 25 Ιούλ 2009, 20:44

Aλλο τα τσιγαρα αλλο το φαστ φουντ Αιολε. δεν υπαρχει παθητικο φαστ φουντ :p
Aπο εκει και περα θα μπορουσε να απαγορευθει η πωληση των χαμπουργκερ σε παιδια.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 25 Ιούλ 2009, 20:46

πες μου και επί του θέματος τη θέση σου γι'αυτόν τον νόμο-επιβολή.
Α, και κάτι ακόμα... δεν υφίσταται νόμος-επιβολή κατ' εξαίρεση, γιατί γενικώς οι νόμοι επιβάλλονται είτε αρέσει είτε όχι σε μερικούς.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 25 Ιούλ 2009, 21:04

Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα των καπνιστών να καπνίζουν. Έχω μεγαλώσει με δύο γονείς καπνιστές/φουγάρα οπότε λογικό είναι να το καταλαβαίνω. Αυτό που κανείς δεν έχει σκεφτεί είναι τα δικαιώματα όσων δεν καπνίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Γενικά είμαι πολύ ανεκτική στους καπνιστές. Δεν ενοχλώ ούτε γίνομαι σπαστική με ατάκες "σβήστο" κλπ. Όμως οταν σε μία σταση λεωφορείου σέβομαι το δικαίωμά σου να καπνίσεις, σεβάσου ότι απομακρύνομαι από εσένα και μη με ακολουθείς για να μου φυσήξεις επιδεικτικά τον καπνό στο πρόσωπο. Όταν είμαι σε ένα πούλμαν του κτελ με κλιματισμό, ναι, θέλω να με σεβαστούν και να μην καπνίζει ο οδηγός μέσα. Γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό καρκίνου από κάπνισμα το έχουν οι παθητικοί καπνιστές επειδή εισπνέουν αυτό που εκπνέει ο καπνιστής. Δεν αντιλέγω, όλοι έχουμε δικαιώματα. Το θέμα μας δεν είναι ποιανού τα δικαιώματα θα καταπατηθούν περισσότερο αλλά να υπάρξει μία λύση που θα βοηθάει και τις δύο πλευρές. Όμως κάτι τέτοιο χρειάζεται παιδεία, κάτι που δυστυχώς μας λείπει.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Τετ 02 Δεκ 2009, 20:15

Ξέρετε τι μου αρέσει σ' εμάς τους Έλληνες πάντως. Ενώ οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και μη π.χ Γερμανοί, Εγγλέζοι σαν τους αμνούς ακολουθούν πειθήνια τους νόμους και τους κανόνες που τους φορτώσανε στην πλάτη, εμείς εξακολουθούμε και τους γράφουμε στα τρυφερά μας... Οι νεοταξίστες (νεοφασίστες) μου φαίνεται πως δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με εμάς και πιστέψτε με χαίρομαι πολύ γι'αυτό. :jumper:
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 08 Δεκ 2009, 00:19

Προσωπικα δεν πιστευω πως οι καπνιστες και οι αντικαπνιστες εχουν κατι να μοιρασουν. Οταν ο ενας σεβεται τα δικαιωματα του αλλου συνυπαρχουν αρμονικα. Επι χρονια το καπνισμα ηταν μερος της ζωης και της κουλτουρας μας. Ηταν το σημα κατατεθεν για ενα αγορι οτι εγινε ανδρας. Ενα must. Για πολλα χρονια οι καπνιστες θελοντας και μη, πιστευαν οτι εχουν ολο το δικιο με το μερος τους. Οτι ναι, ειναι εθισμενοι κλπ.
Εγω πιστευω οτι ολα αυτα ειναι μπαρουφες. Δεν σεβομαι εναν ανθρωπο που μου φυσαει επιδεικτικα τον καπνο στα μουτρα για να με δει να βηχω. Δεν σεβομαι αυτον που καπνιζει μεσα σε κλιματιζομενο χωρο γεματο παιδια. Δεν σεβομαι αυτον που δημιουργει μια τσιχλοφουσκα εγωισμου και αλαζονειας πιστευοντας οτι ειναι ο αρχοντας του κοσμου απλα και μονο επειδη καπνιζει.
Αντιθετα δεν σεβομαι ολα αυτα τα φρικια που με το που θα δουν καποιον να καπνιζει σε ακτινα χιλιομετρου αρχιζουν να βηχουν επιδεικτικα και ταπεινωνουν τον ανθρωπο που θελει να καπνισει.
Το υπερτατο ολων ειναι ο σεβασμος. Περιμενω και απαιτω απο εναν καπνιστη, αν θελει να σεβαστουμε τον εθισμο του, να σεβαστει τους χωρους οπου υπαρχουν ατομα με αναπνευστικα προβληματα καθως και παιδια. Να σεβαστει χωρους που ως προσφατα ηταν λημερια του χωρις καμια αντισταση. Ακομα και σε ταξεις γυμνασιου εμπαιναν με τα τσιγαρα οι ιδιοι οι καθηγητες. Εχει παραγινει το θεμα και ειχε ξεφυγει απο καθε ελεγχο. Δεν ξερω τι παιζει με τα υπερ και τα κατα του νομου, ομως καιρος ηταν να μαζευτουν λιγακι τα πραγματα. Συγνωμη στους φιλους καπνιστες αλλα ως εδω πια.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Cloud
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Cloud12
Έλαβε Likes: 33 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cloud » Τετ 16 Δεκ 2009, 23:31

Kariatida έγραψε:Προσωπικα δεν πιστευω πως οι καπνιστες και οι αντικαπνιστες εχουν κατι να μοιρασουν. Οταν ο ενας σεβεται τα δικαιωματα του αλλου συνυπαρχουν αρμονικα. Επι χρονια το καπνισμα ηταν μερος της ζωης και της κουλτουρας μας. Ηταν το σημα κατατεθεν για ενα αγορι οτι εγινε ανδρας. Ενα must. Για πολλα χρονια οι καπνιστες θελοντας και μη, πιστευαν οτι εχουν ολο το δικιο με το μερος τους. Οτι ναι, ειναι εθισμενοι κλπ.
Εγω πιστευω οτι ολα αυτα ειναι μπαρουφες. Δεν σεβομαι εναν ανθρωπο που μου φυσαει επιδεικτικα τον καπνο στα μουτρα για να με δει να βηχω. Δεν σεβομαι αυτον που καπνιζει μεσα σε κλιματιζομενο χωρο γεματο παιδια. Δεν σεβομαι αυτον που δημιουργει μια τσιχλοφουσκα εγωισμου και αλαζονειας πιστευοντας οτι ειναι ο αρχοντας του κοσμου απλα και μονο επειδη καπνιζει.
Αντιθετα δεν σεβομαι ολα αυτα τα φρικια που με το που θα δουν καποιον να καπνιζει σε ακτινα χιλιομετρου αρχιζουν να βηχουν επιδεικτικα και ταπεινωνουν τον ανθρωπο που θελει να καπνισει.
Το υπερτατο ολων ειναι ο σεβασμος. Περιμενω και απαιτω απο εναν καπνιστη, αν θελει να σεβαστουμε τον εθισμο του, να σεβαστει τους χωρους οπου υπαρχουν ατομα με αναπνευστικα προβληματα καθως και παιδια. Να σεβαστει χωρους που ως προσφατα ηταν λημερια του χωρις καμια αντισταση. Ακομα και σε ταξεις γυμνασιου εμπαιναν με τα τσιγαρα οι ιδιοι οι καθηγητες. Εχει παραγινει το θεμα και ειχε ξεφυγει απο καθε ελεγχο. Δεν ξερω τι παιζει με τα υπερ και τα κατα του νομου, ομως καιρος ηταν να μαζευτουν λιγακι τα πραγματα. Συγνωμη στους φιλους καπνιστες αλλα ως εδω πια.

καλησπέρα μετά από πολύ καιρό έχω την τιμή να γράφω και πάλι εδώ :)(αν με θυμάστε μετά από τόσο καιρό)
σύμφωνώ απόλυτα μαζί σου ..... η καλύτερη λύση αυτή και όχι μια απαγόρευση.....
Ταξιδεύοντας στο γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος 8 μέτρα .
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 17 Δεκ 2009, 00:19

Σε θυμόμαστε Συννεφούλη.
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω :xara:
Μη μας ξαναχαθείς. Έλα και στο κανάλι κανά βραδάκι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 17 Δεκ 2009, 23:24

theo38 έγραψε:μπορω να κανω οτι θελω αρκει να μην σας ενοχλω.

αν σε ενοχλει φωτη το τσιγαρο μην κατσεις μαζι μου.
αν ερθεις σπιτι μου εχω καπνιζω ,αν θες καπνισε και εσυ.
αν ερθω σπιτι σου δεν θα καπνισω.

χαχα να και τα παραξενα συμφωνουμε σε κατι χαχαχα

μονο που αφησες μια ακομα επιλογη εκτος... την 4η
ειπες...
""αν σε ενοχλει φωτη το τσιγαρο μην κατσεις μαζι μου"" πολυ σωστο!!!!
το αναποδο?
καθομαι καπου σε κλειστο χωρο.. καφε πχ
και ερχεσαι εσυ... θα κατσεις η οχι? η πρεπει να φυγω εγω?
:dance:

(μιλαμε για περριπτωση που ο νομος δεν εχει ακομα εφαρμοστει) γτ το δυσκολο ειναι σε αυτη ακριβως την 4η επιλογη και εκει θελω να δω την κριση σου...

και εκει ειναι που τρωγωνται πολλοι
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 19 Δεκ 2009, 14:25

Ξέρετε τι μου αρέσει σ' εμάς τους Έλληνες πάντως. Ενώ οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και μη π.χ Γερμανοί, Εγγλέζοι σαν τους αμνούς ακολουθούν πειθήνια τους νόμους και τους κανόνες που τους φορτώσανε στην πλάτη, εμείς εξακολουθούμε και τους γράφουμε στα τρυφερά μας... Οι νεοταξίστες (νεοφασίστες) μου φαίνεται πως δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με εμάς και πιστέψτε με χαίρομαι πολύ γι'αυτό.
Μάλιστα, βαπτίζουμε την ελληνική ΜΑΛΑΚΙΑ σε μαγκιά και νομίζουμε ότι έτσι αντιστεκόμαστε στους νεοταξίτες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
AI8HR
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από AI8HR » Κυρ 07 Φεβ 2010, 02:01

:xara: :D :)
ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 02:14

STAVRAETOS έγραψε:
Ξέρετε τι μου αρέσει σ' εμάς τους Έλληνες πάντως. Ενώ οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και μη π.χ Γερμανοί, Εγγλέζοι σαν τους αμνούς ακολουθούν πειθήνια τους νόμους και τους κανόνες που τους φορτώσανε στην πλάτη, εμείς εξακολουθούμε και τους γράφουμε στα τρυφερά μας... Οι νεοταξίστες (νεοφασίστες) μου φαίνεται πως δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με εμάς και πιστέψτε με χαίρομαι πολύ γι'αυτό.
Μάλιστα, βαπτίζουμε την ελληνική ΜΑΛΑΚΙΑ σε μαγκιά και νομίζουμε ότι έτσι αντιστεκόμαστε στους νεοταξίτες.
Δεν κατάλαβα πού βλέπεις την μαλακία. Το καπνίζειν; Έχουμε ή δεν έχουμε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης; :conf: Αν θέλω να καπνίζω, καπνίζω, και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος ή δικαίωμα να το λέει μαλακία.

Όσο για το καπνίζειν σε δημόσιους χώρους, έχουμε ήδη αναπτυχθεί επ'αυτού, και δε νομίζω ότι έχει νόημα ή θα μας βγάλει σε κοινή συμφωνία/οπτική η συνέχιση αυτών των αντιγνωμιών.

Μπορούμε βέβαια να αναλύσουμε κάτι που δεν αναλύθηκε αρκετά στο παρόν τόπικ, και αυτό είναι η πρεμούρα των κυβερνώντων να επιβάλλουν αυτό το μέτρο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με όλες τις άλλες δυτικές χώρες. Με μια πρώτη σκέψη λέω πως ή δοκιμάζουν την προθυμία μας να υπακούμε σαν προβατάκια ή παίζει και κάτι άλλο που βρωμάει ακόμα πιο πολύ. Και στο βαθμό που πιστεύω ότι αυτή η επιβολή ΔΕΝ έγινε επειδή νοιάζονται για το καλό και την υγεία μας, συμφωνώ απόλυτα με το ποστ του Holy που θεώρησες μαλακία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 07 Φεβ 2010, 02:40

Θα το ξαναπώ: Όταν βαφτίζουμε τη δήθεν αντίσταση σε ένα σωστό μέτρο για τους δημόσιους χώρους ως μαγκιά, τότε ναι είναι εκδήλωση της ΜΑΛΑΚΙΑΣ του Έλληνος.

Πριν μερικά χρόνια πλάκωσα στο ξύλο έναν "θεριακλή" που ήθελε ντε και καλά να κάνει κάποιες τζούρες στον Ηλεκτρικό. Με αυτές τις μλκς εκείνων που δεν σέβονται τίποτε στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης ελευθερίας τα παίρνω άγρια.

Οι άνθρωποι ως κοινωνικά όντα οφείλουμε να σεβόμαστε κάποιους γενικούς κανόνες για την όσο το δυνατόν καλλίτερη συμβίωσή μας και όχι να θέλουμε με το ζόρι να ασκήσουμε τη δήθεν ελευθερία μας σε βάρος εκείνης κάποιου άλλου. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 02:49

Tα'χουμε υπεραναλύσει μέχρις θανάτου αυτά, το ειπα και πιο πάνω. ΔΕΝ θα διαιωνίσω άλλο ΑΥΤΗ την πτυχή του διαλόγου. Αν θες και μπορείς να εστιάσεις στην ανάλυση που πρότεινα, έχει καλώς. Αν δε θες, ή υπεκφεύγεις, δεν πειράζει. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 07 Φεβ 2010, 02:55

Το τι ενδέχεται να μας πασάρουν ως υποκατάσταστο είναι θέμα για άλλη συζήτηση (εκεί κολλάνε τα μπολνταρισμένα γράμματα σου). Το ζήτημα είναι να μην τσιμπίσουμε. :cool:
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:04

STAVRAETOS έγραψε:Θα το ξαναπώ: Όταν βαφτίζουμε τη δήθεν αντίσταση σε ένα σωστό μέτρο για τους δημόσιους χώρους ως μαγκιά, τότε ναι είναι εκδήλωση της ΜΑΛΑΚΙΑΣ του Έλληνος.

Οι άνθρωποι ως κοινωνικά όντα οφείλουμε να σεβόμαστε κάποιους γενικούς κανόνες για την όσο το δυνατόν καλλίτερη συμβίωσή μας και όχι να θέλουμε με το ζόρι να ασκήσουμε τη δήθεν ελευθερία μας σε βάρος εκείνης κάποιου άλλου. :cool:
Σωστός!! :thumb:

Οι κάφροι περισσεύουν σε αυτη την χώρα....δεν μας έφταναν οι ντόπιοι ήρθαν και οι απ`έξω.... :hgamer3:

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:12

[ Το κατά πόσο είναι σωστό ή όχι αυτό, είναι άλλη συζήτηση και θα τράβαγε πολύ μακρυά. Ήδη έχω παραθέσει κάποιο σκεπτικό (στην αρχή του τοπικ) αντικρούοντας κλισέ απόψεις, και γιατί θεωρώ φασιτικό το μέτρο, οπότε αν θες να το πραγματευτούμε, διάβασέ τα πρώτα εκεί πίσω, δεν θα τα επαναλάβω. ]

Τα υπερτονισμένα γράμματά μου εστιαζουν στο γεγονος ότι ΞΑΦΝΟΥ για κάποιο λόγο θέλουν οι πληθυσμοί να μειώσουν και ει δυνατόν να κόψουν το τσιγάρο. Επιμένω να εστιάσουμε σ'αυτόν τον διακαή ΞΑΦΝΙΚΟ πόθο τους , που προσπαθούν να επιβάλλουν σ'όλο το δυτικό κόσμο εδώ και κάτι χρόνια, αλλά εντάθηκε ιδιαίτερα επι΄εποχής Αβραμόπουλου.

Υπολογίζω και τη διάσταση της καταστροφής των καπνοπαραγωγών... γιατί είναι σαφές πως επιδιώκουν να τσακίσουν παντιοτρόπως τους αγρότες, και μέσα σ'αυτούς και τους καπνοπαραγωγούς. Όπως προείπα, παίζει πολύ και η πιθανότητα να μας δοκιμάζουν για να δούν πόσο πειθήνιοι, υπάκουοι είμαστε, αλλά δεν μου φεύγει η ενοχλητική υποψία ότι παίζει και άλλος πιο βρωμιάρικος παράγοντας-λόγος σ'αυτή την ξαφνική πρεμούρα. Ίσως να'μαι υπερβολικά καχύποπτη, δεν ξέρω. Πάντως επιμένω πως δεν επιβάλλουν το μέτρο για το καλό μας και για την υγειά μας. Αυτό ΔΕΝ παίζει με την καμία, άσχετα αν ο πληθυσμός θεωρεί πως αυτοί αποφασίζουν πριν από μας για μας και μας "φροντίζουν". Το ανυπότακτο της φύσης του Ελληνα δεν τους κάνει τη χάρη, και το ότι εμφανίζονται έστω και για λάθος κατ'εσέ λόγους να μην υπακούνε, εμένα μου γουστάρει και επαναλαμβάνω, δεν το θεωρώ μαλακία. Σου υπογράφω με αίμα και με ό,τι θες, πως και να μην ήμουν καπνίστρια, και να σιχαινόμουν τη θέα/οσμή του καπνού, πάλι τα ίδια θα'λεγα. Το αν είναι σωστό ή όχι το μέτρο, είναι άλλο θέμα και άλλο η συντονισμένη και απανταχού συγχρονισμένη επιβολή του. Στην Ελλάδα δεν βλέπω (μέχρι στιγμής) να ευδοκιμεί αυτή η επιβολη, και (μέχρι στιγμής) χαίρομαι γι'αυτό, και επαναλαμβάνω, ΟΧΙ επειδή με βολεύει ατομικά και υποκειμενικά. Ελπίζω να με πιάνεις τώρα.

(Πρέπει να ψάξουμε τους Ερμήδες και τα ζώδιά μας λες για το επικοινωνιακό μπλοκ μεταξύ μας τελευταία; :lol: )

(παρένθεση 2: Αμαν ρε παραπλάνηση, δε θας αφήνεις να μπλοκάρουμε επικοινωνιακά με την ησυχία μας, πάντα μπαίνεις σφήνα στη μέση :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AI8HR

Δημοσίευση από AI8HR » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:13

Βρε παιδιά ενα βιντεάκι έβαλα για να γελάσουμε,απλά ο ελληνικός λαός είναι πιο ατίθασος απο άλλους λαούς και ειδίκα όταν του κόβεις την ελευθερία του αν δείτε το βιντεάκι πιστεύω να καταλάβεται.και αν το παρατηρήσεται λιγάκι πετάει και κάποια υπονοούμενα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:18

Χαχ το είδα κι είναι καλό. Αλλά αγόρι μου, δεν ήξερες πως βάζοντάς το άνοιγες πληγές... Προσπαθούσαμε να χαλαρώσουμε αυτή τη συζήτηση όταν ανοίχθηκε το τόπικ και φτάσαμε σε κάμποσες σελίδες πανάθεμά μας... :argue: :argue: τώρα πάλι δόθηκε η αφορμή να κονταροχτυπηθούμε. :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:20

Εγώ γενικά μίλησα για την Ελληνοκαφρίλα...νομίζω το ίδιο και ο σταυραετός , που απλά χρησιμοποίησε την καπνο-καφρίλα σαν παράδειγμα.

Ειδικά , συμμερίζομαι την καχυποψία σου...και πιθανολογώ ότι το κάπνισμα επιβραδύνει την μαλάκυνση του εγκεφάλου που επιδιώκουν με την μόλυνση των τροφών και του αέρα με βαρέα μέταλλα και διοξίνες.

Να προσθέσω: δεν υπονοώ κάτι αλλά οι περιπτώσεις καρκίνου του πνεύμονα , πλην ελαχίστων , που ξέρω εγώ , ήταν σε ανθρώπους που δεν είχαν καπνίσει ποτέ στην ζωή τους.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
AI8HR

Δημοσίευση από AI8HR » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:25

το θέμα είναι να εχούμε ένα παν μέτρο άριστο,εμείς οι καπνίζονταις να σεβόμαστε τους μη αλλά και η μη να σέβονται εμάς δεν είπαμε να πάμε σε ένα νόσοκομειο η σε ένα κλείστο χώρο και να ντούμανιασω τον τόπο.αλλά όχι και να μου κοβείς ομώς και το τσίγαρο σε σημεία που δεν πειράζω και κανένα,είπαμε δα :embar:
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:28

Σε ποιά σημεία που δεν πειράζεις στο έκοψε;

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
AI8HR

Δημοσίευση από AI8HR » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:32

Στο δρόμο μπορώ να φάω πρόστιμο,άσχετα αν ακόμα δεν το εχούν κάνει αλλά στο νόμο υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Κυρ 07 Φεβ 2010, 03:35

Κακώς!
Δεν το γνώριζα...όπως και όλα τους , εισπρακτικό μέτρο είναι και αυτό.

-Κωστής Παλαμάς-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”