Πρωινό ανέκδοτο:O Kαρατζαφέρης γυρίζει στη Ν.Δ

Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Πρωινό ανέκδοτο:O Kαρατζαφέρης γυρίζει στη Ν.Δ

Δημοσίευση από Sol Invictus » Τετ 02 Δεκ 2009, 08:54

Σημερα το πρωι στο Γιωργο Αυτια ανακοινωσε ο Γιωργος Καρατζαφερης πως τις επομενες εκλογες θα συνεργαστει με τη Ν.δ.Το ακουσα πριν λιγη ωρα και μαλιστα δηλωσε πως εχει ερθει σε επαφη μ ετο νεο αρχηγο της Νδ ,Αντωνη Σαμαρα.Το τραγελαφικο της υποθεσης δεν ειναι τοσο οτι ο Καρατζαφερης γυριζει πισω στη Νδ λες και η αρχηγία και μόνο αυτη ήταν το προβλημα του τοσα χρονια(προφανως επειδη ηθελε τσαρδι μεσα στην Νδ,ρολο και ποστο) ,ουτε το γεγονος πως παρακαμπτει την 6 ετη αντιπολιτευση του στην πρωην κυβερνηση της Νδ(λες και μονο η ηγεσια της εφταιγε για την πολιτικη της) αλλα πολυ περισσοτερο αυτο που ξεστομισε σημερα πρωι πρωι στον Αυτια.Συγκεκριμμενα ο προδερος το Λαος ειπε πως θα θεσει ζητημα προεδρου της δημοκρατιας ωστε τον Απριλιο να τεθει θεμα εκλογων και να απαλλαγει η χωρα απο αυτη την κυβερνηση(Πασοκ) επειδη δεν μπορει να λυσει τα ζητηματα της χωρας.Ναι σωστα μιλαμε παντα για τη 2μηνη κυβερνηση!
Ο προεδρος του λαος μεταλλασετε σε νουμερο ενα πολιτικη καρικατουρα στη μετα Νδ εποχη απο οτι βλεπω,κι ακομα κι αν προσχωρησει στη Νδ η συνεργαστει μαζι της θα αποτελεσει το τραγελαφικο τμημα της με αυτες τις αποψεις.Αποδυκνιει πως το προβλημα του τοσο καιρο ηταν καθαρα προσωπικο(καρεκλα στο κομμα) κι οχι καθαρα πολιτικο ,ειχε προβλημα με την αρχηγια γιατι δεν του παραχωρουσε αυτα που ηθελε και τωρα ξεχνα ενα σωρο σκανδαλα και τη απαραδεκτη πολιτικη της πρωην κυβερνησης σε οικονομια ,εξωτερικη πολιτικη ,κοινωνικα θεματα κτλ και γυριζει στο μαντρι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Πρωινό ανέκδοτο:O Kαρατζαφέρης γυρίζει στη Ν.Δ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Δεκ 2009, 09:22

Αποδυκνιει πως το προβλημα του τοσο καιρο ηταν καθαρα προσωπικο(καρεκλα στο κομμα) κι οχι καθαρα πολιτικο ,ειχε προβλημα με την αρχηγια γιατι δεν του παραχωρουσε αυτα που ηθελε και τωρα ξεχνα ενα σωρο σκανδαλα και τη απαραδεκτη πολιτικη της πρωην κυβερνησης σε οικονομια ,εξωτερικη πολιτικη ,κοινωνικα θεματα κτλ και γυριζει στο μαντρι.
Aποδεικνύει πως ήταν ο χειρότερος πολιτικός ψεύτης (για να μην πω απατεών) όλων των εποχών στην Ελλάδα, καθαρόαιμος Ελλαδοκάπηλος και αποδεδειγμένος πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον παραταξάκιας που αποδείχθηκε πολύ λίγος και ανάξιος των περιστάσεων. :swear: Στην αρχή του κομματικού του εγχειρήματος, ξεγέλασε πολύ κόσμο (και εμένα) βάζοντάς τον στο τριπάκι ελπίδας ότι επιτέλους εμφανίστηκε πολιτικός που νοιάζεται για την χώρα κι όχι για τις παρατάξεις, ότι θα κάνει ρήξεις και ανατροπές γι'αυτήν ακριβώς την χώρα κλ κλπ. Φυσικά, έσπασε γρήγορα αυτή η φούσκα όταν στη θέση των ρήξεων και ανατροπών είδαμε και βλέπουμε ένα σωρό γαργάρες μπροστά σε απίστευτες λαμογιές που αν γίνονταν από πασοκτζήδες, θα ούρλιαζε λαύρος για τη φυλάκισή τους, όχι να'χουν το θράσος να μιλάνε κι από πάνω τώρα ως αυστηροί αντιπολιτευόμενοι (μη χέσω!) . Προσωπικά δεν έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη για το πασοκ, αλλά δεν έχω και μένος. Αν έκανε το πασοκ στα χρόνια το "βαθυ πασοκ", ρεμούλες, αρπαχτές, πράσινο κράτος και λοιπά, δεν είδα τους άλλους τους "ηθικούς" να κάνουν κάτι καλύτερο. Μάλλον χειρότερα και αισχρότερα έκαναν με πιο ηλίθιες πρακτικές. Αυτός φυσικά έχει θέμα τυφλής εμπάθειας με το πασοκ όπως όλοι οι οπαδοποιημένοι γαλάζιοι (και...κουλτουροποιημένοι κόκκινοι βέβαια μην το ξεχνάμε αυτό) και μη μας λένε ότι έχουν θέμα επειδή το πασοκ "έβλαψε" τη χώρα... Το θέμα, η ζοχάδα κι η εμπάθειά τους, παίζει στο γεγονός ότι τους "άρπαξε" ποσοστά- γερά ποσοστά, κι αυτό δεν συγχωριέται. Μπροστά σ'αυτή την εμπάθεια, ο καρατζαφύρερ δεν υπολογίζει ούτε Ελλάδα ούτε Ελληνες.

Χεστήκαμε αν γυρίσει πίσω και ενσωματωθεί στη ΝΔ. Έτσι κι αλλιώς το κόμμα του δεν έχει λόγο ύπαρξης πια. Αφού μετά την απίστευτη εκλογική πανωλεθρία της ΝΔ παρέμεινε σ'ένα φτωχομπινεδιάρικο ποσοστό και δεν κατάφερε να γίνει τρίτο κόμμα, είναι επί της ουσίας ένα παρασιτικό κόμμα-ουρά της δεξιίλας και τίποτα παραπάνω. Αν βάλει θέμα προέδρου δημοκρατίας και καταφέρει να το "περάσει" στο Σαμαρά και γίνουν πάλι εκλογές, ε, πάλι θα γελάσει κι η γομάρα της λάμπραινας, αφού πάλι θα γίνουν ρόμπες ξεκούμπωτες εκλογικά. Μακάρι να ξαναγίνουν εκλογές. Μου'λειψε ένα καλό και ξεκαρδιστικό γέλιο σαν αυτό που έριξα όταν τους είδα να τρώνε 10,5 ίντσες τον Οκτώβρη και να μην έχουν ξεπεράσει ακόμα τον πόνο στα οπίσθιά τους :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 02 Δεκ 2009, 12:08

καλα αμα γινει τετοια κωλοτουμπα... :banghead:
πολυ γελιο :swear:
οχι και εκπληξη δηλαδη...[με την εκλογη του αντωνη θα επαιζα στο στοιχημα με αποδοση 1,10 το κωλοτουμπιασμα καρατζαφ προς νδου] :swear:

:swear:
αφασια

υπερανω ολων οι διαχρονικες αξιες κοινωνικοταξικες και εθνοπατριωτικες [μηπως πλεον να ξανακαταλαβουμε πως ταυτιζονται...] απο αριστερα μεχρι δεξια ολοι στον αγωνα για τη λευτεργια!!!περα απο προσωπολατρειες και κομματικες ψυχαναγκαστικες προσκολλησεις
εκας οι βεβηλοι
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 02 Δεκ 2009, 17:26

Aρελα έγραψε:Στην αρχή του κομματικού του εγχειρήματος, ξεγέλασε πολύ κόσμο (και εμένα) βάζοντάς τον στο τριπάκι ελπίδας ότι επιτέλους εμφανίστηκε πολιτικός που νοιάζεται για την χώρα κι όχι για τις παρατάξεις, ότι θα κάνει ρήξεις και ανατροπές γι'αυτήν ακριβώς την χώρα κλ κλπ.
Με εκπλήσσεις...

Η διαδρομή και ο λόγος του ανδρός είναι ο ορισμός (για σεμινάριο) του φτηνού και ανέξοδου πολιτικαντισμού.

Αλλά, άντε τον ίδιο δεν τον είδες, τους συνεργάτες του δεν τους έβλεπες;

Τα μπουμπούκια μου…

(Μα, καλά πώς είναι δυνατόν; Υπάρχει άτομο με το στοιχειώδη πολιτικό νου, τη μέση νοητική και συναισθηματική νοημοσύνη, που θα μπορούσε ποτέ να πάρει στα σοβαρά, ακόμα και στην αρχή, τον Καρατζαφέρη και την παρέα του;)
Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Τετ 02 Δεκ 2009, 21:48

Συμφωνώ με τον λαλίστατο προλαλήσαντα Apomakro! :lol:
Ο Καρατζαφέρης ξέρει πολύ κάλα το παιχνίδι που πάιζει...Από τις τότε που ίδρυσε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ προσπαθούσε να το παίξει "η φωνή της λογικής". Απλά σαν πονηρός καιροσκόπος που είναι πλέει :sail: όπου φυσά ο άνεμος. Μιλάμε για πολιτική καρικατούρα... Ο Ψωμιάδης με τον οποίο γελάνε όλοι (ή σχεδόν όλοι γιατί όπως φαίνεται ένα 10% των ψηφοφόρων της ΝΔ τον παίρνει στα πολύ σοβαρά)είναι πιο σοβαρός και σταθερός στα πιστεύω του.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 10:31

Γιατί διασκεδάζω αφάνταστα όταν βλέπω πρώην θαυμαστές/στριες - ψηφοφόρους του Καρατζαφύρερ να φωνάζουν σαν απατημένοι σύζυγοι; Αχ...πατριωτάρες σας έπιασε κορόιδο και ο Γιώργος με τον λοιπό θίασο του παράνομου τηλεοπτικού σταθμού Τηλε-πιάστη. Μην ανησυχείτε, πάντως, υπάρχει η Χρυσή Αυγή να σας στεγάσει, το άλλο το κόμμα του έγκλειστου χουντικού του Ντερτιλή ΕΛΑΝ νομίζω, ενώ κάτι πήρε το αυτί μου πως ορισμένοι πάνε να ξαναστήσουν το ΕΝΕΚ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2009, 10:56

Απαξιώ να απαντήσω στον Ιφικράτη, γιατί εκτός του ότι την είδε ο ίδιος αλάθητος, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για ξεγελασμένους και να τους ειρωνεύεται μάλιστα, όταν ο ίδιος έχει γίνει υποχείριο της απύθμενης και συχνά ανθελληνικότατης θολοκουλτούρας, που θέλει όποιον αγαπάει την πατρίδα του και αγωνίζεται (με όποιον ηλίθιο ή έξυπνο τρόπο μπορεί) για τα δίκια της και κατ'επέκτασιν για τα δίκια όλης της ανθρωπότητας, καραφασισταριά του κερατά, κάνοντας γαργάρα το γεγονός ότι πρώτο και καλύτερο το δικό του νεοεποχίτικο ιδεολογικό μετερίζι της παρακμίλας, δίνει μαθήματα φασισμού!

Πάω στον απόμακρο που έθεσε ένα εύλογο ερώτημα, και είμαι βέβαιη χωρίς κακή προαίρεση και χωρίς να πιάνεται από μια ειλικρινή μου δήλωση σαν αφορμή για να προάγει τις δικές του αηδίες (όπως έκανε ο φίλτατος πρώην Ιφικράτης, νυν Κλας- όπως λέμε κλάσιμο? :loco: )
Apomakros έγραψε: Με εκπλήσσεις...
Γιατί καμάρι μου σε εκπλήσσω; Δήλωσα ποτέ ξύπνια, πανέξυπνη ή σπίρτο που ανάβει με τη μία; Ή μήπως δήλωσα ποτέ αλάθητη και δεν το ξέρω; Μην εκπλήσσεσαι, είμαι μάλλον μέσων νοητικών δυνατοτήτων και τίποτα το ιδιαίτερο στην ουσία... το μόνο που είναι ίσως κάτι σπάνιο στις προσεγγίσεις μου είναι το γεγονός ότι έχω τα @@ (ψυχονοητικά) να παραδέχομαι τα λάθη μου σε αντίθεση με πολλούς που τα εξωραϊζουν και θέλουν να τα πασάρουν ες αεί ως σωστά.

Η διαδρομή και ο λόγος του ανδρός είναι ο ορισμός (για σεμινάριο) του φτηνού και ανέξοδου πολιτικαντισμού.
Όχι απ'την αρχή... Είναι έξυπνο άτομο στο βαθμό που μπορεί να αφομοιώνει αρκετά γρήγορα τις "διδαχές", γιατί δεν ήταν κι ο φωτεινός παντογνώστης, αλλά ο Σοφιανόπουλος (σπουδαίος άνδρας κατ'εμέ, πολυπράγμων και πολυεπίπεδα μορφωμένος) του έδωσε πολλά...
Αλλά, άντε τον ίδιο δεν τον είδες, τους συνεργάτες του δεν τους έβλεπες;

Τα μπουμπούκια μου…
Άντε καλά, μη μπαίνεις στο τριπάκι των πολλών που απορρίπτουν αβλεπί πρόσωπα και πράγματα επειδή έτσι θέλει να σκεφτόμαστε το "πολιτικώς ορθό" σύστημα. Υπήρχαν (αλλά αμφιβάλλω πως θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν για πολύ) άτομα αξιόλογα εκεί μέσα. Όσοι ήταν φτωχομπινεδιάρικοι πολιτικάντηδες με μορφωτικό προκάλυμμα (βλέπε Αδωνη) θα πάνε με μαθηματική ακρίβεια στον αγύριστο γιατί ήδη αρχίζει να τους "ξερνάει" και ο λαός και το σύστημα, ή θα βολευτούν σε παρακατιανή θεσούλα μέσα στην γαλάζια παραταξίλα.

(Μα, καλά πώς είναι δυνατόν; Υπάρχει άτομο με το στοιχειώδη πολιτικό νου, τη μέση νοητική και συναισθηματική νοημοσύνη, που θα μπορούσε ποτέ να πάρει στα σοβαρά, ακόμα και στην αρχή, τον Καρατζαφέρη και την παρέα του;)
Είναι δυνατόν και θα σου πω γιατί: Γιατί μέσα σε πολιτικάντικα παρατράγουδα που που καταδείκνυαν καθημερινά πόσο φέουδο της νεοταξίλας έχουμε καταντήσει, άκουγα ή μάλλον ΝΟΜΙΖΑ πως άκουγα κάποιον να μιλάει για Ελλάδα. Του είχα πει μάλιστα "Δεν έχω την αυταπάτη ότι οι πολιτικοί λένε αλήθειες, ξέρω ότι μας πασάρουν παραμύθι... Απλά το δικό σου παραμύθι μου γουστάρει περισσότερο γιατί μυρίζει Ελλάδα". Γέλασε με νόημα...Τότε (η ηλίθια) δεν κατάλαβα το νόημα...

Απ'τη στιγμή που γύρισε το τροπάρι του κι άρχισε να μιλάει για πολυκατοικίες, και (φευ!) πήρα χαμπάρι (επιτέλους!) , και ξύπνησα για τα καλά και έκανα στροφή χιλίων εκατόν ογδόντα μοιρών. Και δεν κατάλαβα, δεν μπορεί κανείς να δει το λάθος του, να το αναγνωρίσει και να ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ; Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ. Κι ο αναμάρτητος (αλάθητος) πρώτος το λίθο βαλέτω. Αυτός που δεν είναι ικανός ποτέ να δει ή να αναγνωρίσει τα λάθη του είναι για πολλά λιθάρια και μπάτσες, φρονώ, όχι αυτός που το κάνει στην τελική, με κόστος να'ρχονται μερικοί τύπου Κλας και σε στυλ κλασ-ίματος, να σε τρασάρει επειδή το ομολογείς ευθαρσώς.

Τη φτήνεια στους πολιτικάντηδες μπορώ να τη συγχωρήσω, ενίοτε να γελάσω και μ'αυτούς... Αυτό που δεν του συγχωρώ του συγκεκριμένου φτηνελέ, είναι να παίζει με το συναίσθημα του απλού ανθρώπου (ή του χαζού όπως της αφεντιάς μου), εμπορευόμενος-καπηλευόμενος Ελλάδα, για να εξυπηρετήσει γελοίες παραταξιακές/κομματικές/πολιτικές ΑΤΟΜΙΚΕΣ φιλοδοξίες του. Και στο βαθμό που ο κύριος έκανε και κάνει ανοιχτά πλέον-ακριβώς αυτό , όχι μόνο τον αποτάσσω σαν τον σατανά, αλλά τον θεωρώ και χειρότερο απ'τους οικολόγους-τσιράκια του Σορος για παράδειγμα, που στο φινάλε δήλωσαν (απ'τα χείλη του "Ελληναρά" Τρεμόπουλου) απ'την αρχή τι μπουμπούκια είναι.

Αυτά και αμαρτίαν ουκ έχω - πλέον :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 11:20

Γιατί διασκεδάζω αφάνταστα όταν βλέπω πρώην θαυμαστές/στριες - ψηφοφόρους του Καρατζαφύρερ να φωνάζουν σαν απατημένοι σύζυγοι; Αχ...πατριωτάρες σας έπιασε κορόιδο και ο Γιώργος με τον λοιπό θίασο του παράνομου τηλεοπτικού σταθμού Τηλε-πιάστη. Μην ανησυχείτε, πάντως, υπάρχει η Χρυσή Αυγή να σας στεγάσει, το άλλο το κόμμα του έγκλειστου χουντικού του Ντερτιλή ΕΛΑΝ νομίζω, ενώ κάτι πήρε το αυτί μου πως ορισμένοι πάνε να ξαναστήσουν το ΕΝΕΚ.
Λύστε τα εσωτερικά σας στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα που πάτε να διασπαστείτε στα 2 ή στα 3 και να ξανακαταντήσετε περίγελος, και μετά κάντε κριτική στους εθνικιστές.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 11:30

Απαξιώ να απαντήσω στον Ιφικράτη, γιατί εκτός του ότι την είδε ο ίδιος αλάθητος, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για ξεγελασμένους και να τους ειρωνεύεται μάλιστα, όταν ο ίδιος έχει γίνει υποχείριο της απύθμενης και συχνά ανθελληνικότατης θολοκουλτούρας, που θέλει όποιον αγαπάει την πατρίδα του και αγωνίζεται (με όποιον ηλίθιο ή έξυπνο τρόπο μπορεί) για τα δίκια της και κατ'επέκτασιν για τα δίκια όλης της ανθρωπότητας, καραφασισταριά του κερατά, κάνοντας γαργάρα το γεγονός ότι πρώτο και καλύτερο το δικό του νεοεποχίτικο ιδεολογικό μετερίζι της παρακμίλας, δίνει μαθήματα φασισμού!
Εγώ φταίω που σας ενημέρωσα για άλλα «πατριωτικά» κόμματα που μπορούν να σας στεγάσουν, αφού σας κεράτωσε ο Καρατζαφύρερ. :P
Λύστε τα εσωτερικά σας στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα που πάτε να διασπαστείτε στα 2 ή στα 3 και να ξανακαταντήσετε περίγελος, και μετά κάντε κριτική στους εθνικιστές.
Εκεί στην Χρυσή Αυγή το λύσατε τελικά το θέμα για το αν οι Αλβανοί είναι φυλετικοί αδελφοί μας; Ποια φραξιά υπερίσχυσε; :lol:
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 11:51

Εγώ φταίω που σας ενημέρωσα για άλλα «πατριωτικά» κόμματα που μπορούν να σας στεγάσουν, αφού σας κεράτωσε ο Καρατζαφύρερ.

Πάλι καλά που έχουμε και τον Κλας να μας "ενημερώνει"...

Αν πρόκειται όμως για τέτοια "ενημέρωση" που μας έκανε (περί... ΕΛΑΝ και νεκραναστημένου ΕΝΕΚ), τότε.... κλάφτα Χαράλαμπε...

Για τον ΣΥΡΙΖΑ θα μας πεις τώρα τι θα κάνετε;
Εσύ με ποιους είσαι;
Με τους πασοκογλείφτες Ανανεωτικούς, με τον Τσίπρα και το Αριστερό Ρεύμα ή με τον Αλαβάνο και τις συνιστώσες;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2009, 11:53

KASSANDROS έγραψε:
Εσύ με ποιους είσαι;
Με τους πασοκογλείφτες Ανανεωτικούς, με τον Τσίπρα και το Αριστερό Ρεύμα ή με τον Αλαβάνο και τις συνιστώσες;
Επειδή δεν το βλέπω να σου δίνει ευθεία απάντηση, τον "κόβω" με τις...συνιστώσες (ξέρεις, αυτά τα μπουμπούκια παιδιά) :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 11:56

Επειδή δεν το βλέπω να σου δίνει ευθεία απάντηση

Δεν βαριέσαι... συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια..
:angel: :angel: :angel: :angel:
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 12:06

Aν είναι όμως με το αλαβανοσυνιστωσέικο, τότε μιλάμε για το .. κλουβί με τις τρελές...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 12:07

Αν πρόκειται όμως για τέτοια "ενημέρωση" που μας έκανε (περί... ΕΛΑΝ και νεκραναστημένου ΕΝΕΚ), τότε.... κλάφτα Χαράλαμπε...
Εχεις να τους προτείνεις τίποτα άλλο;
Δεν ξέρω.

Βασικά με τον Αλαβάνο.

Και αφού απάντησα καθαρά και στα ίσα. Νομίζω ότι πρέπει να απαντήσεις και στο δικό μου ερώτημα. Ας το επαναλάβω, γιατί αρχικά το έκανες γαργάρα. Ποια φραξιά υπερίσχυσε στην Χρυσή Αυγή; Αυτή που υποστηρίζει ότι οι Αλβανοί είναι φυλετικά αδελφοί μας ή, η αντίπαλη;

Αρελα:
Επειδή δεν το βλέπω να σου δίνει ευθεία απάντηση, τον "κόβω" με τις...συνιστώσες (ξέρεις, αυτά τα μπουμπούκια παιδιά) :loco:
Το ότι ο αγαπημένος σου χρυσαυγίτης δεν απαντάει καθόλου σε αυτό που τον ρώτησα, δεν το είδες φυσικά. Ρε γμτ ...πως το λένε ...για αυτήν που θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει; :P
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 12:09

Aν είναι όμως με το αλαβανοσυνιστωσέικο, τότε μιλάμε για το .. κλουβί με τις τρελές...
Ρε ξεκόλα λίγο, δεν ξέρω τι έπαθες και όλο εκεί το γυρνάς, στην ειδικότητα σου. Ομως δεν είναι όλα ζήτημα κώλου. :P
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 12:32

Ιδού το πρώτο δείγμα:

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 49&catid=9

Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 36,1%, η ΝΔ ακολουθεί με 29,1%, το ΚΚΕ με 5,6%, ο ΛΑΟΣ με 3,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%.

Και εις ανώτερα, χοντροτζαφέρη και λοιποί κεντροδεξιοί καιροσκόποι....

Πάμε λίγο και στο φίλο μας τον Κλας, που φλέγεται από ενδιαφέρον για το τι θα κάνουν οι εθνικιστές:
Εχεις να τους προτείνεις τίποτα άλλο;
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική σωστή επιλογή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Τα περί ΕΛ.ΕΝ και δήθεν νεκραναστημένου ΕΝΕΚ είναι 1000% άκυρα (για διαφορετικούς λόγους το καθένα).

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, λες ότι δεν ξέρεις τι θα κάνετε.
Αυτό δεν είναι είδηση. Είναι ηλίου φαεινότερο.
Λες ότι είσαι με τον Αλαβάνο. Δεκτή η απάντηση.
Εκτιμάς δηλαδή τις πολιτικές ικανότητές του, ή απλά είσαι με κάποια εκ των συνιστωσών;

Νομίζω ότι πρέπει να απαντήσεις και στο δικό μου ερώτημα. Ας το επαναλάβω, γιατί αρχικά το έκανες γαργάρα. Ποια φραξιά υπερίσχυσε στην Χρυσή Αυγή; Αυτή που υποστηρίζει ότι οι Αλβανοί είναι φυλετικά αδελφοί μας ή, η αντίπαλη;

Δεν μιλάω εκ μέρους της Χ.Α, αλλά ξέρω ότι στην Χ.Α δεν υπάρχουν φράξιες.
Εσύ προφανώς θα είδες μία σχετική συζήτηση ιστορικού περιεχομένου που έγινε στο φόρουμ της Χ.Α, και εξ'αυτού θα έβγαλες το αβίαστο συμπέρασμα ότι υπάρχουν φράξιες.

Λοιπόν, η έκφραση διαφορετικών απόψεων σε μία διαδικτυακή συζήτηση ιστορικού περιεχομένου πάνω σε ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα, δεν συνεπάγεται κατ'ανάγκην και τον φραξιονισμό.

Προφανώς, έχεις επηρεαστεί από τις ποικίλες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον χώρο σου, μία εκ των οποίων είναι και ο φραξιονισμός.
Δηλαδή, κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 12:56

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική σωστή επιλογή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Τα περί ΕΛ.ΕΝ και δήθεν νεκραναστημένου ΕΝΕΚ είναι 1000% άκυρα (για διαφορετικούς λόγους το καθένα).
Ε, είδες που είσαι άδικος. Πρώτη - πρώτη σύστησα την Χρυσή Αυγή και τα άλλα δύο (ΕΛΕΝ είναι; Δεν το θυμόμουν καλά τ' όνομα) για εναλλακτικές λύσεις. Λοιπόν πατριώτες συμφωνώ με τον Κάσσανδρο, η θέση σας είναι μόνο στη Χρυσή Αυγή, πουθενά αλλού.
Λες ότι είσαι με τον Αλαβάνο. Δεκτή η απάντηση.
Εκτιμάς δηλαδή τις πολιτικές ικανότητές του, ή απλά είσαι με κάποια εκ των συνιστωσών;

Δεν ανήκω ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε κάποια συνιστώσα. Απλά θεωρώ ότι οι προτάσεις του Αλαβάνου είναι πιο σωστές για τη δομή του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μιλάω εκ μέρους της Χ.Α, αλλά ξέρω ότι στην Χ.Α δεν υπάρχουν φράξιες.
Εσύ προφανώς θα είδες μία σχετική συζήτηση ιστορικού περιεχομένου που έγινε στο φόρουμ της Χ.Α, και εξ'αυτού θα έβγαλες το αβίαστο συμπέρασμα ότι υπάρχουν φράξιες.

Λοιπόν, η έκφραση διαφορετικών απόψεων σε μία διαδικτυακή συζήτηση ιστορικού περιεχομένου πάνω σε ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα, δεν συνεπάγεται κατ'ανάγκην και τον φραξιονισμό.

Προφανώς, έχεις επηρεαστεί από τις ποικίλες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον χώρο σου, μία εκ των οποίων είναι και ο φραξιονισμός.
Δηλαδή, κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Αν υπάρχουν ή όχι φραξιές αυτοί που είναι στην Χρυσή Αυγή το ξέρουν. Κατά τ' άλλα μην ντρέπεσαι η κυρίαρχη θέση είναι πλέον πως οι Αλβανοί αποτελούν φυλετικά αδέλφια μας. Θα ενθουσιάσει σίγουρα τους «πατριώτες» του φόρουμ αυτή η άποψη. :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2009, 12:59

Clash έγραψε:
Το ότι ο αγαπημένος σου διόρθωση: ιδεογραφίτης δεν απαντάει καθόλου σε αυτό που τον ρώτησα, δεν το είδες φυσικά. Ρε γμτ ...πως το λένε ...για αυτήν που θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει; :P
1/ Aπάντησε απάντησε :loco: (αναμένω με ενδιαφέρον την αντικρουσάρα σου :Ρ)

2/ δεν ξέρω ποια είναι αυτή που θέλει να κρυφτεί, πάντως εγώ δεν κρύβομαι άρα δεν είμαι αυτή. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

ΥΠΟΜΟΝΗΗηηη βραδυ πρωιιιιιι

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 13:13

εριξε μια υποθετικη χαντ γκρηνεηντ..λαμψης και κροτου ο σολινβικτ και αρκεψαμεν παλε
ημι-χιλιοειπωμενα θεματα με ενδιαφερουσες αποψεις...
ρε παιθκια αφου εν ελλαδι εν πολλοις ακολουθειται ενας πολιτικος με το κριτηριο οτι προσμενει ο κοσμος να προδωθει ιδεολογικα - απογοητευθει οσο γινεται πιο καθυστερημενα...ετσι λοιπον προβλεπεται καποιος να γουσταρει καρατζαφ και να ξενερωσει στην κωλοτουμπα ή να παει αλαβανο ή γιωργο και να διαψευσθει στην πορεια...
δηλαδη τι?μονο η αγκυλωση και τα στεγανα αρεσουν?
τεσπα, δεν ειναι μονο τι ψηφιζει κανεις ουτε που λεει πως ανηκει...ειναι και η καθημερινη ανταλλαγη αποψεων- συνδυαζομενη παντα με την αρμοζουσα αισθητικη του διαλογου

ειναι γεγονος οτι υπαρχει μια κρισιμη [?] μαζα πολιτων -ψηφοφορων που αναζητα χωρις
προσωπολατρειες κατι στο υγιως αριστερο-πατριωτικο-οικολογικο και ουχι ακροδεξιο με περιεργα παρελθοντα...να δουμε μπας και ψηθει [κανα θινκ τανκ ]επι της ουσιας κατι τετοιο μεσα στην καρδια της παλιας καλης αντινεοταξικης αριστερας...θα εχουν ενδιαφερον οι αντιδρασεις των παραδοσιακων πυλωνων εκατερωθεν...

επεα πτεροεντα του μπαρνη υπο την αιπηρηα ελληνικου καφε με παιροισυα ουζου...ποιος πετσεβενγκης μου την εκανε παλι..?
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ΥΠΟΜΟΝΗΗηηη βραδυ πρωιιιιιι

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2009, 14:02

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:εριξε μια υποθετικη χαντ γκρηνεηντ..λαμψης και κροτου ο σολινβικτ και αρκεψαμεν παλε
ημι-χιλιοειπωμενα θεματα με ενδιαφερουσες αποψεις...
Aυτά είναι που γουστάρω σε σένα... Σκέψεις, χιούμορ και φοβερές διαδρομές στο ξεχωριστό δικό σου ηχόχρωμα που ομορφαίνει και εμπλουτίζει το παζλ-χαρακτήρων των ΙΔΕΟ.
ρε παιθκια αφου εν ελλαδι εν πολλοις ακολουθειται ενας πολιτικος με το κριτηριο οτι προσμενει ο κοσμος να προδωθει ιδεολογικα - απογοητευθει οσο γινεται πιο καθυστερημενα...ετσι λοιπον προβλεπεται καποιος να γουσταρει καρατζαφ και να ξενερωσει στην κωλοτουμπα ή να παει αλαβανο ή γιωργο και να διαψευσθει στην πορεια...
Ακριβώς! Πώς θα'χε γλύκα και χαρά κάτι πραγματικά ατόφιο και καλό και πώς θα το εντοπίζαμε (μέσα στα σκατά), αναγνωρίζαμε και εκτιμούσαμε αν δεν τιγκάριζε μπροστά μας ο κάδος των απογοητεύσεων/προδοσιών;
Η μπόχα αναδύεται ισχυρή από τον κάδο... Σκουπιδιάρηηηηηηηηηη! Έλα γρήγορα σε παρακαλώ.

δηλαδη τι?μονο η αγκυλωση και τα στεγανα αρεσουν?
Κι εγώ που δεν τα αντέχω αυτά, που να πάω ν'αράξω και να "ανήκω" μου λες;

τεσπα, δεν ειναι μονο τι ψηφιζει κανεις ουτε που λεει πως ανηκει...ειναι και η καθημερινη ανταλλαγη αποψεων- συνδυαζομενη παντα με την αρμοζουσα αισθητικη του διαλογου
Αν ήξερε ο άνθρωπος τα όρια των δυνάμεών του, αν έβαζε σε λειτουργία την αδρανοποιημένη μηχανή της νοητικής του αυτονομίας, δεν θα διανοείτο ποτέ να πει ότι "ανήκει" κάπου, ή ότι θέλει να "ανήκει" οπουδήποτε. Θα καλλιεργούσε την ενότητα και την συνύπαρξη διαφορετικών συνανθρώπων/φιλοσοφιών με έναν κοινό κεντρικό πυρήνα οράματος, και θα γκρέμιζε τα μαντριά, θα ξαπόστελνε τα οπαδιλίκια στις κερκίδες που ακούγονται ουρλιαχτά για την 90-λεπτη ταλαιπωρία μιας μπάλας, αφού εκεί ανήκουν αυτά και όχι στο πολιτικό πεδίο...το οποίο αν ήταν λαμπρό και άξιο, θα'ταν φορέας νόησης, διανόησης, συναδέλφωσης και κοινών προσπαθειών, όχι αγώνων πάλης-συγκρούσεων και διχογνωμιών που φτάνουν ως τα μίση μια ζωή...
ειναι γεγονος οτι υπαρχει μια κρισιμη [?] μαζα πολιτων -ψηφοφορων που αναζητα χωρις
προσωπολατρειες κατι στο υγιως αριστερο-πατριωτικο-οικολογικο και ουχι ακροδεξιο με περιεργα παρελθοντα...να δουμε μπας και ψηθει [κανα θινκ τανκ ]επι της ουσιας κατι τετοιο μεσα στην καρδια της παλιας καλης αντινεοταξικης αριστερας...θα εχουν ενδιαφερον οι αντιδρασεις των παραδοσιακων πυλωνων εκατερωθεν...
Καλύτερα δε θα μπορούσα να τα πω... :clap:
επεα πτεροεντα του μπαρνη υπο την αιπηρηα ελληνικου καφε με παιροισυα ουζου...ποιος πετσεβενγκης μου την εκανε παλι..?
Ο πεζεβένγκης που τα'χshει στην πούγκα! :lol:
Δεν ξέρεις ρε συ πόσο γουστάρω αυτά τα ...μπαρνικά έπεα πτερόεντα! :xara: :ups: :thumb: :urock: Κι όταν μου λείπουν υπερβολικά, τότε σε φωνάζω στο μαγαζί να τα απολαύσω εκ του σύνεγγυς...
ακούς ωρέ;
ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 03 Δεκ 2009, 14:31

Δεν ανήκω ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε κάποια συνιστώσα. Απλά θεωρώ ότι οι προτάσεις του Αλαβάνου είναι πιο σωστές για τη δομή του ΣΥΡΙΖΑ.
Nαι, αλλά οι Ανανεωτικοί, που είναι και πολύ ισχυροί μες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνούν με αυτές τις προτάσεις.
Ο δε Τσίπρας και οι δικοί του είναι εξαιρετικά αμφίβολο πως θα συνεννοηθούν με τον Αλαβάνο και τις συνιστώσες.
Οπότε;

Για τα υπόλοιπα περί Αλβανών, Χ.Α κτλ, ουδέν σχόλιο....
Τελικά, ο φραξιονισμός που σας ταλαιπωρεί σας έχει επηρεάσει σε μη-αναστρέψιμο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 17:08

Το ότι ο αγαπημένος σου διόρθωση: ιδεογραφίτης
Κατ' αρχάς αυτό είναι νέο κόλπο λογοκρισίας; Και που είναι το υβριστικό ή, το προσβλητικό για να κάνεις την διόρθωση; Ο Κάσσανδρος έχει δηλώσει ανοικτά ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή και τον είπα χρυσαυγίτη. Αν πχ ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και τον έλεγα πασοκτζή θα έκανες την ίδια διόρθωση; Οταν σου λέω ότι δεν σε ταυτίζω εγώ με τους φασίστες, αλλα μόνη σου ταυτίζεσαι μετά απορρείς.

1/ Aπάντησε απάντησε (αναμένω με ενδιαφέρον την αντικρουσάρα σου :Ρ)

Αφού «απάντησε, απάντησε», ρώτα τον ρε παιδί μου αν ισχύει ότι η κυρίαρχη θέση στην Χρυσή Αυγή είναι ....«Ελληνες και Αλβανοί, ένας λαός, μια φυλή, μια πατρίδα». Κατά τ' άλλα όπως είπε και ο Κάσσανδρος με τον οποίον συμφωνείς σε όλα και δεν είδα να διαφωνείς ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπάρχει για να στεγάσει τους πατριώτες.
2/ δεν ξέρω ποια είναι αυτή που θέλει να κρυφτεί, πάντως εγώ δεν κρύβομαι άρα δεν είμαι αυτή
.

Ε, ναι, πλέον δεν κρύβεσαι.

Κάσσανδρος:
Nαι, αλλά οι Ανανεωτικοί, που είναι και πολύ ισχυροί μες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνούν με αυτές τις προτάσεις.
Ο δε Τσίπρας και οι δικοί του είναι εξαιρετικά αμφίβολο πως θα συνεννοηθούν με τον Αλαβάνο και τις συνιστώσες.
Οπότε;
Ε, τι οπότε; Σου είπα ότι ξέρω τι θα γίνει; Προσωπική μου επιθυμία είναι οι ανανεωτικοί να φεύγανε, αλλά δεν το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2009, 17:37

Κατ' αρχάς αυτό είναι νέο κόλπο λογοκρισίας; Και που είναι το υβριστικό ή, το προσβλητικό για να κάνεις την διόρθωση; Ο Κάσσανδρος έχει δηλώσει ανοικτά ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή και τον είπα χρυσαυγίτη.
To "νέο μου κόλπο" σ'εκνευρίζει βλέπω. :wink: \
Όμως δεν είναι λογοκρισία, γιατί αν ήταν θα εμφανιζόταν και στο δικό σου ποστ, θα είχα επέμβει και εκεί, πράγμα που δεν έκανα όπως θα διαπιστώσεις αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις.

Στο δικό μου ποστ, μπορώ να κάνω και ακροβατικά σε πολυέλαιο αν θέλω. Διευκρινίζω λοιπόν αυτό που αντιπροσωπεύει εμένα. Αν είναι "αγαπημένος μου" σε κάτι ο Κώστας, είναι και θα μπορούσε να είναι μόνον ως συμφορουμίτης μου- ιδεογραφίτης εν προκειμένω, πάντως όχι ως χρυσαυγίτης. Ασφαλώς γνωρίζω ότι δηλώνει ο ίδιος χρυσαυγίτης, αλλά αυτή η πλευρά του σεβαστή μεν (από μένα όχι από σένα), δεν με αφορά δε. γι'αυτό και έκανα τη διόρθωση στο δικό μου ποστ.

Το ότι συμφωνώ με πολλές πτυχές που ξετυλίγει εδώ από το σκεπτικό του, δεν με κάνει χρυσαυγίτισσα, και όποιος με ταυτοποιεί με τη χρυσή αυγή εξ αυτού- (αγνοώντας τις θέσεις μου γενικότερα το φόρουμ, ακόμα και στο στίγμα αυτού του φόρουμ)- έχει μέγιστο πρόβλημα νοητικό, και αυτό είναι όλο δικό του, συγνώμη που δεν θα το κάνω και δικό μου. :cool:

Ε, ναι, πλέον δεν κρύβεσαι.
Ποτέ δεν κρύφτηκα
(και ποτέ δεν υπήρξα ιερόδουλη- να'ναι καλά οι γυναίκες)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 18:20

Arela έγραψε:
To "νέο μου κόλπο" σ'εκνευρίζει βλέπω. \
Όμως δεν είναι λογοκρισία, γιατί αν ήταν θα εμφανιζόταν και στο δικό σου ποστ, θα είχα επέμβει και εκεί, πράγμα που δεν έκανα όπως θα διαπιστώσεις αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις
Οπότε θα μπορώ να το κάνω και εγώ!!!

Ασφαλώς γνωρίζω ότι δηλώνει ο ίδιος χρυσαυγίτης, αλλά αυτή η πλευρά του σεβαστή μεν (από μένα όχι από σένα), διόρθωση:με ξετρελένει ακόμη περισσότερο . γι'αυτό και έκανα τη διόρθωση στο δικό μου ποστ.

Το ότι συμφωνώ με πολλές πτυχές που ξετυλίγει εδώ από το σκεπτικό του, δεν με κάνει χρυσαυγίτισσα, διόρθωση: αλλά μόνο εθνικοσοσιαλίστρια και όποιος με ταυτοποιεί με τη χρυσή αυγή εξ αυτού- (αγνοώντας τις θέσεις μου γενικότερα το φόρουμ, ακόμα και στο στίγμα αυτού του φόρουμ)- έχει διόρθωση: απόλυτο δίκιο
Ε, ρε πλάκες!!!!!!!!

Αρέλα εσύ με μια φραξιά της Χρυσής Αυγής είσαι; Με αυτή που δηλώνει ότι Ελληνες και Αλβανοί είναι ένας λαός ή, με την αντίπαλη;

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2009, 19:23

Εγώ δεν παραποίησα τα λεγόμενά σου. Ο Κώστας δεν είναι μόνο χρυσαυγίτης, είναι και ιδεογραφίτης και ένα σωρό άλλα πράγματα. Διόρθωσα και έβαλα απλά μια άλλη ιδιότητά του, αυτή που με αφορά. Εσύ έκανες πλήρη παραποίηση. Ένα το κρατούμενο και γέρνει εναντίον σου. :thumbsdown:

Όσο για τα εθνικοσοσιαλιστικά μου συναισθήματα, βαρέθηκα να δίνω υπερλίνκς για να παραπέμπω σε τόπικς που δείχνουν ξεκάθαρα τη θέση μου. Την ξέρεις καλά, συνεπώς ένα είναι μόνο το συμπέρασμα, ότι εσκεμμένα στρεβλώνεις και παραποιείς αυτά που πρεσβεύω και έχω ήδη πολλάκις εκφράσει σε πλείστα όσα νήματα αυτού του ιστότοπου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΑΣ!
Αρέλα εσύ με μια φραξιά της Χρυσής Αυγής είσαι; Με αυτή που δηλώνει ότι Ελληνες και Αλβανοί είναι ένας λαός ή, με την αντίπαλη;
Δεν ξέρω για ποιες φράξιες ή φραξίες ή φραξιές μιλάς. Αν όντως οι Αλβανοί είναι δικοί μας φυλετικά, δεν έχω πρόβλημα μ'αυτό. Απεναντίας, είναι ολίγον ανακουφιστικό γιατί θα μπορώ να τους τα σούρνω όταν και όποτε θα βλέπω αηδίες/αχαριστίες/παρανομίες από δαύτους, χωρίς να ταμπελοποιούμαι ως ρατσίστρια γι'αυτό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”