CODEX ALIMENTARIUS

Εικόνα

Συντονιστής: Illuminus

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 3977
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 15:16
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΕΛ-ΛΑΣ
Έδωσε Likes: 17 φορές
Έλαβε Likes: 54 φορές

CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 16 Νοέμ 2009, 16:50

Το ακόλουθο άρθρο είναι της ΔΡ. ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑ. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον.


Codex Alimentarius: Το απόλυτο μέσο αποπληθυσμού !

Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί στους ισχυρούς παγκόσμιους οργανισμούς να «ομογενοποιήσουν» τον κόσμο μέσω του νέου Κώδικα Διατροφής…
Επιμέλεια – απομαγνητοφωνηση: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Πολύ λίγοι είναι προς το παρόν εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius), ενώ και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη αυτή εμπορική επιτροπή.
Σύμφωνα με την ανα κοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κώδικα (http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp), αποστολή του είναι να «προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών και να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, προωθώντας παράλληλα τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής και λαμβάνονται από διεθνείς κυβερνητι κούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς».
Η λειτουργία του Δια τροφικού Κώδικα στηρίζεται σε μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and Agriculture Organization – FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (World Health Organization – WHO).

Η ιστορία του Κώδικα αρχίζει το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας αποφάσισαν ότι ήταν απαραί τητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζο νταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.
Ωστόσο, εμπνευστής του διατροφικού κώδικα στη σύγχρονη -οργουελική- εκδοχή του (σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation, ιατρό Sp. Rima E. Lainbow., από ομι λία της στον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Διατροφής – Codex and Nutricide, 2005–που θα δείτε στο αγγλόφωνο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος)
ΕΙΝΑΙ η εταιρία του DER MEER, ή IG FARBEN που παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγ μα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί…
Μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μελών της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, η εταιρία «διασπάστηκε» σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, τις γνωστές BASF, Hoechst και Bayer. Η ιδέα που εισηγήθηκε ο derMeer μετά την αποφυλάκιση του αφορούσε στον έλεγχο του πληθυσμού μέσα από την τροφή -η οποία έμελλε να υλοποιηθεί αρκετά χρόνια αργότερα.
Η επανεισαγωγή του Κώδικα Διατροφής αποφασίστηκε το 1962 σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ, προκειμένου «να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών». Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή είναι επιτροπή εμπορίου χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από το 2002, οπότε και οι μεγάλες βιομηχανίες επέλεξαν να στη ρίξουν τον Κώδικα (παρά τις εισηγήσεις για αναίρεση του από μι σθωμένο εξωτερικό σύμβουλο αξιολόγησης), αυτός χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημι κών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην τελευταία συνεδρίαση για την προώθηση του Διατροφικού Κώδικα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία από τις 30 Ιου νίου έως τις 4 Ιουλίου 2008, αποφασίστηκε να τεθούν οι ΗΠΑ επικεφαλής χώρα της επιτροπής, με τη σταθερή υποστήριξη των συμμάχων τους (Αυστραλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Σιγκαπούρη και Ε.Ε.).Συντονισμένη απειλή για την παγκόσμια υγεία
Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπο ρίου, έχοντας τη λογική των Ναπολεόντιων νόμων – αντί δηλαδή για τη συνήθη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.
Όπως εξηγεί η δρ. Ριμα Λέυμποου, από την 1η Ιανουαρίου 2010, οπότε η εφαρμογή του Κώδικα θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος-μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή.
Πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυ χίες του κοινού, καταφεύγοντας σε δια βεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρί ζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα.
Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες προτείνεται να τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και, θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν τα εξής:
Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια».
Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία (εκτός και αν οι καταναλωτές μπορούν να παράγουν και να καταναλώνουν την τροφή τους σε τοπικό επίπεδο).
Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας»!!!!!!. Αν ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έπραξε με γνώμο να την προστασία του κοινού, τότε γιατί δεν ενημερώθηκε η αμε ρικανική Κοινή Γνώμη;
Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει «ευεργετικές» ουσίες, όπως το Φθόριο_(3,8 mg ημερη σίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα…
Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θερα­πευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται. Είναι πιθανό να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται για τη διατροφή και αφορούν σε βιταμίνες και μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων που θα δημοσιεύονται σε περιοδικά ή στο Διαδίκτυο, καθώς και προφορικών συμβουλών σε οποιονδήποτε). Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και ίσως να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις για την εμπλεκόμενη χώρα.
Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της γνωστής Μονσάντο.
Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες, Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το , τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ).
Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι στο εξής καμία χώρα δεν θα έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή και να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας τροφίμων που περιέχουν τα παραπάνω -χαρακτηρισμένα ως εξαιρετικά επικίνδυνα, με μόνιμες επιπτώσεις- χημικά, καθώς αυτό θα σήμαινε παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου, οδηγώντας σε εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις.
Ο Κώδικας θα επιτρέπει τη συσσώρευση σε επικίνδυνα και τοξικά επίπεδα της αφλατοξίνης (0,5 ρρο) στο γάλα, Πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρότερη καρκινογόνο ουσία (από τις μη σχετιζόμενες με ραδιενεργό ακτινοβολία), η οποία παράγεται σε ζωικές τροφές που έχουν αναπτύξει μύκητες (μούχλα) κατά την αποθήκευση τους.
Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υπο χρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή άγνωστων και δυνητικά θανάσιμων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Θα επιτραπούν αυξημένα επίπεδα σε κατάλοιπα από -γνωστά για τις τοξικές τους επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα- εντομο κτόνα και φυτοφάρμακα.
Όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η δρ. Ρίμα , βιταμί νες, μέταλλα, ακόμα και βότανα (όπως η εξαιρετικά ευεργετική για το ανοσοποιητικό σύστημα Εχινάτσια) πρόκειται να απαγορευτούν κατά αντίστοιχο τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Διατροφικού Κώδικα.
Μαζική εξόντωση του πληθυσμού
Το γεγονός ότι, στα περισσότερα κράτη (π.χ. στις ΗΠΑ, από το 1995), ισχύουν διατάξεις που καθορίζουν ότι οι διεθνείς κανονισμοί υπερισχύουν των εγχωρίων νόμων καθιστά ουσιαστικά αδύνατη την αναίρεση του Διατροφικού Κώδικα μετά την εφαρμο γή της «εναρμονισμένης» λειτουργίας του από τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου το 2010.
Ο Κώδικας ίσως θα μπορούσε να περιγραφεί ακριβέστερα ως ένας οικονομικά επωφελής μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ, καθοδηγούμενες κυρίως από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, αποβλέπουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τα σημερινά εκτιμώμενα 6,692 δισ., στα εκτιμώμενα 500 εκατ. – μείωση κατά περίπου 93%!
Ουσιαστικά, πρόκειται για την εφαρμογή μιας μεθοδολογίας που βρίσκεται σε αντιστοιχία με άλλες πρακτικές που ήδη τίθε νται σε εφαρμογή για τον ίδιο σκοπό, όπως π.χ. η εισαγωγή ουσιών και στοιχείων στα εμβόλια που καταστρέφουν το DΝΑ και αναστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (ακόμα και στελέχη της γρίππης των πτηνών ή του ιού του HIV), η γενικευμένη χρήση της ασπαρτάμης, η επιβολή των αεροψεκασμών, η χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου κ.λπ.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Προϊόντων Γεωργικής Παραγωγής (ΡΑΟ)και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (WΗΟ), από μόνη της η οδηγία για ελαχιστοποίηση της χρήσης βιταμινών και μετάλλων εκτιμάται ότι θα επιφέρει μέσα σε μια δεκαετία τον θάνατο του λάχιστον 3 δισ. ανθρώπων. Από τους θανάτους αυτούς, το 1 δισ.θα προέλθει απευθείας από τη στέρηση τροφής, ενώ τα υπόλοιπα 2 δισ. θα επέλθουν ως συνέπεια”της κακής ποιότητας διατροφής από εκφυλιστικές ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, όπως είναι οι διάφορες μορφές καρκίνου, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης.
Η χορήγηση τροφής αποστραγγισμένης από κάθε είδους θρεπτι κές ουσίες, βομβαρδισμένης με ακτινοβολία και γεμάτης με τοξίνες, ορμόνες και φυτοφάρμακα-εντομοκτόνα, είναι πραγματικά ο ταχύτερος και πλέον επωφελής οικονομικά τρόπος για τη δημιουργία ενός κύματος κρουσμάτων από ασθένειες, για τις οποίες η πλέον ενδεδειγμένη δράση είναι η επίσης τοξική φαρμακευτική αγωγή.
Η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία περίμενε την επικείμενη εναρμόνιση όλων των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με τον Κοντεξ Αλιμεντάριους για χρόνια…
Αντίσταση στον Κώδικα
Η επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της δρ. Ρίμα, έχει ήδη καταθέσει αγωγές εναντίον της αμερικανικής κυβέρνη σης και αντιμάχεται την εφαρμογή του Κώδικα σε κάθε χώρα όπου πραγματοποιούνται οι τακτικές συνεδριάσεις της επιτροπής, ενημερώνοντας κοινό και εκλεγμένους αντιπροσώπους για τις ολέθριες επιπτώσεις.
Όπως φάνηκε και από τα εξαιρετικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα της διεθνούς αντίστασης στα ίδια συμφέροντα, σχετικά με την επιβολή των μεταλλαγμένων τροφίμων στη σύγχρονη διατροφή, οι μεγάλες πολυεθνικές των τροφίμων, φαρμάκων, γεωργικών και χημικών προϊόντων δεν είναι ανίκητες.
Ο αγώνας της μαχητικής αυτής ιατρού έχει ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες παγκοσμίως ενημερώνονται, αφυπνίζονται και παίρνουν θέση ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα που επιβου λεύονται το μέλλον της ανθρωπότητας…
Σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την βιντεοσκοπημένη ομιλία της αναφορικά με τον Κώδικα Διατροφής ή Codex Alimentarius στην ηλεκτρονική διεύθυνση :ΣΟΣ

Λάβετε θέση υπογράφοντας την διαμαρτυρία στο παραπάνω βίντεο στη θέση http://www.healthfreedomusa.org
1 φαξ,1 τηλεφωνημα διαμαρτυριας ή 1 εμαιλ=13000 άτομα!!!!
κάτι που τρέμουν για την επανεκλογή τους όλοι οι κυβερνώντες
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχήν σας

ΔΡ. ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑ

Επιστημονική Φαντασία; Χμμμμμ… Δεν ξέρω… Εσείς;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 3164
Εγγραφή: Τετ 29 Αύγ 2007, 19:26
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 16 Νοέμ 2009, 19:10

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 16 Νοέμ 2009, 21:10

Αν αυτα εφαρμοστουν θα ειμαστε καπως ετσι:
Εικόνα
Mηπως αυτος ειναι ο σκοπος; να μας μετατρέψουν σε γκουλς χωρις καμια ζωτικότητα για να ημαστε υπακουοι;
Απο τη μια δεν θα υπαρχουν βιταμινες (μειωση της ζωτικοτητας) απο την αλλη ο υδραργυρος στα εμβολια που λειτουργει σαν τεχνιτη λοβοτομη.
μηπως εκει παει το πραμα;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 57004
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1370 φορές
Έλαβε Likes: 2226 φορές

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Νοέμ 2009, 01:25

Το πράμα πάει στην εξόντωση τεράστιου όγκου πληθυσμών στον πλανήτη.

Τα λέει και πρώην υπουργός της Φινλανδίας πια! εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 152#p92152

Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμάς ο ύπνος και ο διάολος θα μας πάρει... :?
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2381
Εγγραφή: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:39
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 23 Ιαν 2010, 13:36

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2381
Εγγραφή: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:39
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 23 Ιαν 2010, 13:37

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2381
Εγγραφή: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:39
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 23 Ιαν 2010, 13:38

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 775
Εγγραφή: Πέμ 14 Ιαν 2010, 11:28
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 23 Ιαν 2010, 13:59

Διατροφή απαλλαγμένη από τοξικές ουσίες , λήψη βιταμινών , μη λήψη χημικών φαρμάκων και εμβολίων , είναι το κλειδί για ένα υγιές ανοσοποιητικό με συνέπεια την αποφυγή σοβαρών ασθενειών ακόμα και του καρκίνου.

Αυτό είναι που δεν θέλουν.
Δεν μας θέλουν υγιείς.

Μας θέλουν αδύναμους , εξαρτημένους από τα φάρμακα τους....ενταγμένους σε έναν φαύλο κύκλο - αρρώστια...φάρμακα/θεραπεία ==>> περισσότερη αρρώστια....περισσότερα φάρμακα/θεραπεία...........αποβλάκωση.θάνατος
Εικόνα

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 3977
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 15:16
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΕΛ-ΛΑΣ
Έδωσε Likes: 17 φορές
Έλαβε Likes: 54 φορές

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 18 Μαρ 2010, 16:52

Ένας Πυλώνας της "Πράσινης ανάπτυξης"...Όταν τα μεταλλαγμένα θα επιβληθούν για λόγους "υγείας"

Όποιος ελέγχει την τροφή, ελέγχει και τους ανθρώπους…

Ο απώτατος σχεδιασμός υποδούλωσης που συντάχθηκε στον Καναδά χωρίς όμως (ακόμα) να εγκριθεί, εισάγεται έντεχνα στις ΗΠΑ.

Φανταστείτε μια ειδυλλιακή εικόνα: Το παιδί είναι άρρωστο και η μητέρα του φέρνει μια κούπα χαμομήλι μαζεμένο από τον κήπο. Ξάφνου, ακούγονται εκρήξεις και πάνοπλοι στρατιώτες εισέρχονται στο σπίτι συλαμβάνοντας τη μητέρα!

Ζοφερό μέλλον. Δείτε όμως το διωγμό των αγροτών, τον εξαναγκασμό χρήσης χημικών στις καλλιέργειες, τη μετάλλαξη των σπόρων και εξαφάνιση της κληρονομικής χλωρίδας. Την συγκέντρωση των σημείων παροχής τροφίμων (super market), τις δημιουργίες κολοσσών παραγωγής (monsanto, Knorr), την ερήμωση της υπαίθρου και αποξένωση των ανθρώπων από τη φύση. Αγνωσία του σημερινού αστού σε οποιαδήποτε μορφή παραγωγής τροφής τον καθιστά έρμαιο στην εξουσία του τροφίμου. Ανίκανο να αντιδράσει.

Μάθετε τα παιδιά σας τα βασικά της καλλιέργειας. Φτιάξτε ένα μποστάνι κάπου, σε ένα προσβάσιμο χωριό. Θα σας κοστίσει λιγότερο από μια βραδιά στα μπουζούκια. Η μόνη αντίσταση είναι η αποκέντρωση και η δημιουργία μικρών, οικογενειακών εστιών διατροφής. Ξεκινήστε σήμερα!

Η αστυνομία τροφίμων στις ΗΠΑ, ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική-Ο νόμος HR 875

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να σκλαβώσει με κάθε μέσο την ανθρωπότητα.

Γνωρίζουν οτι οταν ελέγχεις την τροφή, ελέγχεις απόλυτα τους ανθρώπους.

Στις ΗΠΑ λοιπόν, προσπαθούν να περάσουν νόμο που θα απαγορεύει την ιδιωτική καλλιέργεια απο μεμονωμένα άτομα. Η νομοθεσία αυτή στοχεύει ξεκάθαρα στην ιδιωτική καλλιέργεια και ζωοτροφία, που αποσκοπεί στο να έχει ο άνθρωπος τα προς το ζείν σε περιόδους οικονομικής ένδειας και έλλεψης αγαθών.

Σε όποιον έχει κήπο στην αυλή του σπιτιού του ή κάποιο μέρος όπου εκτρέφει για ιδιωτική χρήση ζώα, θα του επιβάλλεται πρόστιμο.

Θεσπίζει συγκεκριμένους τρόπους παραγωγής τροφίμων. Όποιος δεν καλλιεργεί με τις «νόμιμες» μεθόδους θα διώκεται.Αυτό το νομοσχέδιο έχει τεθεί στο συμβούλιο των επιτρόπων και θα δούμε στο άμεσο μέλλον αν ψηφιστεί. Η αλήθεια είναι οτι ελάχιστοι απο τους Αντιπροσώπους το έχουν διαβάσει.

Αυτό είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ συχνά στις ΗΠΑ. Η άγνοια των διοικούντων σε τέτοια θέματα τους οδηγεί στο να λαμβάνουν τις αποφάσεις τους σύμφωνα με τις προτροπές των «ειδικών» πάνω σε αυτά.

Αν μια τέτοια νομοθεσία περάσει, θα είναι καταστροφική για τον απλό κόσμο γιατι έτσι οι άνθρωποι θα είναι ανήμποροι να προστατευτούν σε μια περίοδο κρίσεως.

Η νομοθεσία αυτή όμως είναι «ευλογία» για τα μεγάλα εργοστάσια καλλιέργειας όπως η Mosanto, η ADM και η Sodexo Tyson.

Θα επηρεάσει όποιονδήποτε παράγει τρόφιμα, ακόμα και εάν δεν τα πωλούν αλλά μόνο τα καταναλώνουν. Θα θέσει κυριολεκτικά όλους τους ανεξάρτητους αγρότες και τους παραγωγούς τροφίμων εκτός της αγοράς, λόγω των τεράστιων χρηματικών ποσών που χρειάζονται για να συμμορφώνονται προς τις γεωργικές μεθόδους παραγωγής των εργοστασίων.

Εάν οι άνθρωποι επιλέξουν να καλλιεργήσουν χωρίς χρήση των βιομηχανικών πρότυπων, όπως τα χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα θα υπόκεινται σε ποικιλία παρενοχλήσεων από αυτό το εντελώς νέο οργανισμό που ποτέ δεν προυπήρξε. Σωστά, μια ολόκληρη νέα κυβέρνητική οργανωση συστήνεται απλά και μόνο για την αστυνόμευση των τροφίμων, φυσικά για την της προστασία μας.

Σημεία κινδύνου:

-Νομικά δεσμεύει τα κρατικά υπουργεία γεωργίας και καλλιέργειας προς την εφαρμογή των ομοσπονδιακών κατευθυντήριων γραμμών που αποτελεσματικά θα στερήσει από την κρατική εξουσία να κάνει τίποτα άλλο από το να ασκεί αστυνόμευση στα τρόφιμα για χάρη της ομοσπονδιακής διεύθυνσης.

-Στην ουσία ποινικοποιεί τη βιολογική γεωργία, αλλά δεν χρησιμοποιεί τον όρο βιολογική.

-Επηρεάζει οποιονδήποτε καλλιεργεί τρόφιμα, ακόμα και αν δεν τα πωλεί αλλά τα καταναλώνει.

-Επηρεάζει οποιονδήποτε που παράγει κρέατα κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των άγριων θηραμάτων.

-Η νομοθεσία αυτή έχει τόσο ευρύ πεδίο ισχύος που κάθε μορφή καλλιέργειας ή παραγωγής τροφίμων μπορεί να καθίσταται παράνομη. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες που είναι περίεργο αναλογιζόμενοι το μέγεθος της νομοθεσίας.

-Στο τμήμα 103 είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου για την διοικητική πτυχή της νομοθεσίας. Θα επιτρέψει το διορισμό μονίμων υπαλλήλων μέσα από εργοστάσια γεωργίας και καλλιέργειας και τα καρτέλ και ο χαρακτηρισμός τους ως εμπειρογνώμονες που θα τους επιτρέπει να καθορίζουν και να ερμηνεύσουν τη νομοθεσία.

Τίνος το μέρος νομίζετε ότι πρόκειται να πάρουν;

-Στο τμήμα 206 ορίζει τι θα πρέπει να θεωρείται ως εγκατάσταση παραγωγής τροφίμων και ποια θα είναι τα μέτρα που θα πρέπει να επιβληθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων.

Η διατύπωση της νομοθεσίας έχει τόσο ευρεία ισχύ ώστε ακόμα και για τον κήπο στην πίσω αυλή θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο και περισσότερα.

-Στο τμήμα απαιτείται το Υπουργείο Γεωργίας και Καλλιέργειας να ενεργεί ως αστυνομία τροφίμων και να επιβάλει τις απαιτήσεις παραγωγής τροφίμων. Αυτό στερεί τη δύναμη του κράτους και αποτελεί παραβίαση της 10ης τροποπολογίας του Συντάγματος(των ΗΠΑ αλλά και των περισσοτέρων).

Μήπως ο Στάλιν δεν πολιτογράφησε γεωργικές μεθόδους παραγωγής που επέτρεπαν στη διοίκησή του να αποκτήσει τον έλεγχο της προμήθειας τροφίμων;

Μήπως ο Στάλιν δεν χρησιμοποίησε τα τρόφιμα για τον έλεγχο του λαού;

Με αυτή τη νομοθεσία προχωρούν στην φίμωση των υπουργών σχετικά με το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να πούν στον λαό, συνταγματολογεί κανόνες που θα αναγκάζουν τους ανθρώπους να βασίζονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση,ενώ αυτοί θα ασκούν τον έλεγχο των χρημάτων και των τροφίμων. Και πως ονομάζεται αυτό; Δικτατορία και απόλυτος έλεγχος.

Ένα πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως ελάχιστοι,αν υπάρχουν κάποιοι,έχουν διαβάσει την νομοθεσία και όταν το θέμα έρθει προς ψήφιση είναι,περισσότερο απο πιθανό οτι θα λάβουν υπόψην τους τη γνώμη κάποιου άλλου για το πως θα ψηφίσουν.Το άλλο για το οποίο είμαι πολύ σίγουρος είναι οτι,αυτή η νομοθεσία έχει συνταχθεί απο λομπίστες και ειδικούς της βιομηχανίας.

http://olympia.gr

http://lalei-kairia.blogspot.com
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 57004
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1370 φορές
Έλαβε Likes: 2226 φορές

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Μαρ 2010, 20:34

Τα έχει πει αυτά εν συντομία ο Άλεξ σε βίντεό του που έχω ήδη μεταφράσει. Στο τελευταίο δε που ανέβασα καταδεικνύει πως πλέον ομολογούν ανοιχτά ότι ρίχνουν το δηλητηριώδες φθοριούχο νάτριο στο νερό ύδρευσης και πολύ πιθανά και λίθιο. Και φυσικά ό,τι γίνεται εκεί, μην αμφιβάλλουμε ότι γίνεται κι εδώ.

Χάθηκε όμως ένας χημικός να αναλύσει το νερό, να διαπιστώσει την ύπαρξη βλαβερών χημικών και άλλων ουσιών σ'αυτό, να τα βγάλει στη δημοσιότητα να τους κάνει ρόμπα; Ποιος έχασε τα κότσια βέβαια, για να τα βρει κάποιος... :swear:
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Δημοσιεύσεις: 1370
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 02:22
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Μακεδονία - Ελλάς
Έλαβε Likes: 1 φορά
Επικοινωνία:

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 22 Μαρ 2010, 15:35

Γράφει ο Μάριος Δημόπουλος, Κλινικός Διατροφολόγος, Fellow of American Council of Applied Clinical Nutrition.

Πολύ λίγοι στη χώρα μας είναι εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του Codex Alimentarius (Διατροφικού Κώδικα), ενώ ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που έχουν αντιληφθεί τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την εμπορική επιτροπή και τι ολέθριες συνέπειες θα έχουν οι ρυθμίσεις της για την παγκόσμια υγεία. Το Codex Alimentarius δημιουργήθηκε το 1962 ως μια υποεπιτροπή των Ηνωμένων Εθνών, με εντολή vα καθορίσει οδηγίες πάνω σε θέματα εμπορίου τροφής και να ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο των τροφίμων. Το Codex Alimentarius ελέγχεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Heallh Organization-WHO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and AgraiultuTe Organlzation-FAO). Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του (http//www.codex-alimentatlus.net), αποστολή του είναι να προστατεύσει τον καταναλωτή και να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών του διεθνούς εμπορίου. Οι αρχικές του προθέσεις μπορεί να ήταν αλτρουιστικές, αλλά στη συνέχεια άρχισε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και της βιοτεχνολογίας. Αν ψάξουμε καλύτερα την ιστορία του Codex Allnientarius θα δούμε ότι οι προθέσεις του δεν είναι αγαθές, όπως αποκαλύπτει η εκπρόσωπος του Natural Solutlons Foundation, ιατρός Rima Ε. Lainbow. Το Codex εμφανίζεται το 1962 σε μια συνεδρίαση του ΟΗΕ, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών. Από το 2002 όμως οι μεγάλες βιομηχανίες αποφάσισαν να στηρίξουν το Codex. Από τότε χρησιμοποιείται για την στήριξη των συμφερόντων πολυεθνικών εταιρειών, ιδιαίτερα των φαρμακευτικών εταιρειών και των βιομηχανιών αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους. Το Codex Allmentarius δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (World Trade Organization WTO). Όταν η εφαρμογή του γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, όποιο κράτος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του θα αντιμετωπίσει βαριές οικονομικές τιμωρίες.

Το Codex Alimentarius έχει δυο Επιτροπές που αφορούν στα τρόφιμα. Σε μια οπό αυτές την “Codex Επιτροπή στη Διατροφή και τα Τρόφιμα για Ειδικές Διαιτητικές Χρήσεις” (Codex Committee on Nutrition and Foods for Speciat Dietary Uses, CCNFSDU), πρόεδρος είναι ο Dr. Rolf Grossklaus, ένας γιατρός που πιστεύει ότι η διατροφή δεν έχει σχέση με την υγεία. Το 1994 ο Grossdaus δήλωσε ότι τα θρεπτικά συστατικό είναι τοξίνες και επέβαλε τη χρήση της τοξικολογίας (Risk Assessment, Καθορισμός Κινδύνου), για να αποτρέψει τα θρεπτικά συστατικά να έχουν οποιαδήποτε επίδραση στους ανθρώπους που λαμβάνουν διατροφικά συμπληρώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Grossklaus τυχαίνει να είναι ο κάτοχος της εταιρείας Καθορισμού Κινδύνου που συμβουλεύει την CCNFSDU και την επιτροπή Codex επ’ αυτού του θέματος. Αυτή η εταιρεία κερδίζει χρήματα όταν οι υπηρεσίες τοξικολογίας χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των θρεπτικών συστατικών. Το Codex αποτελείται από πολλά standards και οδηγίες. Μια από αυτές, η Vitamin and Mineral Guideline (VMG), έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μόνο πολύ χαμηλές δόσεις βιταμινών και μετάλλων και να κάνει τα κλινικά αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά παράνομα. Πώς μπορεί το VMG να περιορίσει τις δόσεις βιταμινών και μετάλλων; Με τη χρήση, του Risk Assessment για τον καθορισμό των θρεπτικών συστατικών.

Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από το Codex Alimentarlus να τεθούν σε ισχύ και θα είναι αμετάκλητες περιλαμβάνουν τα εξής: – Απαγόρευση των ζωτικών θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμινών και μετάλλων για πρόληψη ή θεραπεία οιασδήποτε πάθησης. Τα συστατικά αυτά θα χαρακτηρίζονται ως τοξίνες ή δηλητήρια. Εκατοντάδες διατροφικά συμπληρώματα αποδεδειγμένης ασφάλειας και διατροφικής αξίας χρησιμοποιούμενα από εκατομμύρια ανθρώπους θα εξαφανιστούν από τα ράφια φαρμακείων ή θα είναι διαθέσιμα μόνο με ιατρική συνταγή.

- Κάθε είδος τροφής θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία.

- Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή δυνητικά επικίνδυνων για την υγεία γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Η Monsanto θα ωφεληθεί πολύ από την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων Τροφών.

-Πάνω από 300 επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων τα οποία είναι κυρίως συνθετικά θα επιτρέπονται. Ο Dr. Robert Verkerk, ο οποίος είναι ιδρυτής και διευθυντής της Alliance for Natural Health, είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το ότι κανένα ενδιαφέρον δεν έχει δοθεί για τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τη μακρόχρονη έκθεση σε πρόσθετα τροφίμων.

-Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της Monsanto.

- Σε όλα τα ζώα που προορίζονται για τροφή θα χορηγούνται ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες.

-Θα επανεισαχθεί στη διατροφή η χρήση επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων, η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες. Το Codex επιτρέπει 3.275 διαφορετικά εντομοκτόνα.. Δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τη μακρόχρονη επίδραση από την έκθεση σε εντομοκτόνα στα τρόφιμα.

- Θα επιτρέπονται επικίνδυνα τοξικά επίπεδα (0,05) αφλατοξίνης στο γάλα. Η αφλατοξίνη είναι το δεύτερο πιο ισχυρό καρκινογόνο (μη σχετιζόμενο με ραδιενεργό ακτινοβολία) συστατικό για τον άνθρωπο.

Καμιά χώρα δε θα έχει δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή τέτοιων τροφίμων που περιέχουν τέτοιες χημικές ουσίες ή και να απαγορεύσει την κυκλοφορία τους, διότι κάτι τέτοιο σημαίνει παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου.

Είναι πιθανό να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται για τη διατροφή που αφορούν σε βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων που δημοσιεύονται σε περιοδικά ή στο Διαδίκτυο. Το 2002 μια Ευρωπαϊκή Ντιρεκτίβα (2002/46 ΕΟΚ) παρουσίασε οδηγίες για τα διατροφικά συμπληρώματα. Ο σκοπός της οδηγίας είναι η εναρμόνιση της αγοράς συμπληρωμάτων διατροφής σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ντιρεκτίβα αυτή έχει ορίσει μια λίστα επιτρεπόμενων συστατικών που πρέπει να περιέχονται στα διατροφικά συμπληρώματα και θα θέσει και ανώτερα επίπεδα βιταμινών και μετάλλων που θα περιέχονται σε αυτά. Το κακό έγκειται στο ότι τα διατροφικά συμπληρώματα για να είναι νόμιμα θα πρέπει να περιέχουν χαμηλές δόσεις βιταμινών και μετάλλων. Ο κόσμος δεν θα έχει ελεύθερη πρόσβαση σε συμπληρώματα υψηλής περιεκτικότητας και ποιότητας σε βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά. Οι ρυθμίσεις αυτές δεν θα περιοριστούν μόνο στις βιταμίνες και στα μέταλλα. Προβλέπονται περιοριστικές ρυθμίσεις και για τα αμινοξέα, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ωμέγα 3 και ωμέγα 6), τα προβιοτικά και τα εκχυλίσματα φυτών. Υπάρχει κίνδυνος δεκάδες ασφαλή και αποτελεσματικά βότανα που χρησιμοποιούνται από την κινεζική και ινδική ιατρική να μην επιτρέπονται να κυκλοφορούν στην Ευρώπη.

Το Codex Alimentarius δεν έχει να κάνει τίποτα με την προστασία του καταναλωτή, αλλά εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών οργανισμών και ιδιαίτερα των φαρμακευτικών εταιρειών. Η Natural Solutions Foundation εξηγεί ότι τα Codex είναι μια εμπορική επιτροπή που έχει δημιουργηθεί για να ελέγχει πως τα τρόφιμα και τα διατροφικά συμπληρώματα παρασκευάζονται και πωλούνται στον καταναλωτή. Έχει δημιουργηθεί για το κέρδος και όχι για την ανθρώπινη υγεία. Θέλει να απαγορεύσει τα φυσικά θεραπευτικά προϊόντα και να προωθήσει τα μη ασφαλή για την υγεία φάρμακα. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως στρέφονται στα φυσικά προϊόντα υγείας (διατροφικά συμπληρώματα και βότανα). Όσο περισσότερα φυσικά προϊόντα υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερα φάρμακα αγοράζουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φοβούνται αυτή τη στροφή του κόσμου και έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των φυσικών προϊόντων υγείας. Το Codex Alimentarlus είναι ένα έξυπνο μέσο για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από την απώλεια εισοδημάτων που προκαλεί η στροφή του κόσμου στα φυσικά προϊόντα υγείας.

Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από εκφυλιστικές παθήσεις λόγω περιορισμένης λήψης διατροφικών θρεπτικών συστατικών, εάν επιτραπεί στους ισχυρούς παγκόσμιους οργανισμούς να ομογενοποιήσουν τον κόσμο μέσω του νέου Κώδικα Διατροφής. Κάποιοι φτάνουν να λένε ότι το Codex Alimentarius αποτελεί το μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, από μόνη της η οδηγία για μείωση των επιπέδων βιταμινών και μετάλλων θα επιφέρει μέσα σε μια δεκαετία το θάνατο σε εκατομμύρια ανθρώπων από εκφυλιστικές ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, όπως είναι οι διάφορες μορφές καρκίνου και οι καρδιαγγειακές παθήσεις. Αν αναλογιστούμε ότι οι ρυθμίσεις για μείωση των επιπέδων βιταμινών και μετάλλων θα συνοδευτούν από ρυθμίσεις που θα επιβάλλουν την ακτινοβολία των τροφίμων, τη χρήση επικίνδυνων εντομοκτόνων και φυτοφαρμάκων και τη χορήγηση ισχυρών αντιβιοτικών και αυξητικών ορμονών σε όλα τα ζώα που προορίζονται για τροφή, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι το Codex Atimentarius θα συμβάλει στη μαζική εξόντωση του πληθυσμού. Οι ρυθμίσεις του Codex λέγεται ότι έχουν επιβληθεί παγκοσμίως ήδη από το τέλος του 2009. Βρισκόμαστε δηλαδή στην παγκόσμια επιβολή ρυθμίσεων που θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση σε φυσικά διατροφικά συμπληρώματα, θα μας υποβιβάσουν την ποιότητα της διατροφής μας και θα υπονομεύσουν την υγεία μας. Πόσοι από εσάς έχετε πληροφορηθεί για όλα αυτά; Γιατί μας έχουν αποκρύψει όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν; Ποιοί τελικά είναι αυτοί που παίζουν με την υγεία μας;

http://vatopaidi.wordpress.com/2010/02/ ... ntarius-2/
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Evnous
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: Τετ 17 Μαρ 2010, 15:39
Irc ψευδώνυμο: Evnous
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Evnous » Τετ 24 Μαρ 2010, 20:51

"νόμος.HR875"

"Από το Δεκέμβριο του 2009 ψηφίστηκε νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες ο ΗR875 περί εκσυγχρονισμού της ασφάλειας των τροφίμων (“Food Safety Modernization Act”). Όλοι οι μικροί αγρότες και οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων θα πρέπει να συμπληρώνουν μια ειδική φόρμα-αίτηση προς τις υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά τους για παραγωγή τροφίμων, εφόσον ικανοποιούνται οι προδιαγραφές που επιβάλλει ο νόμος. Οι προδιαγραφές για τις «αποδεκτές» μορφές καλλιεργειών θα αποκλείουν με σχετικές αυστηρές ρήτρες τους μικρούς παραγωγούς, καθώς θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών παραγωγής γενετικά τροποποιημένων προϊόντων όπως η Monsanto. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό ρεπορτάζ αμερικανικού δικτύου στο βίντεο που ακολουθεί, μεταξύ άλλων, ο αγρότης θα πρέπει να είναι σε θέση να αναφέρει πότε είναι διατεθειμένος να καταναλώσει το προϊόν που παρήγαγε! Έτσι με την ψήφιση του ν.HR875 ουσιαστικά θα απαγορεύεται σε όποιον έχει κήπο στην αυλή του σπιτιού του να εκτρέφει για ιδιωτική χρήση ζώα και να καλλιεργεί λαχανικά! Όλος ο αγροτικός πληθυσμός ή όσοι ελάχιστοι απομείνουν στις Η.Π.Α. οδηγούνται τελικά στην υιοθέτηση υβριδίων. Οι παραγωγές προϊόντων πλέον θα γίνονται μόνο με συγκεκριμένους σπόρους τους οποίους θα παρέχουν οι γνωστές πολυεθνικές. Προφανώς λοιπόν και επίσημα πλέον θα τρώμε ότι μας δίνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων κάτι που σημαίνει πως ίσως γίνουμε και μελλοντικά... πειραματόζωα και με τον νόμο, καθώς το «μοντέλο» αναμένεται να προωθηθεί και στην Ευρώπη...
(Είναι μήπως θεμιτή επί του προκειμένου, η συνειρμική σύνδεση των μεγάλων πυρκαγιών που ξεσπούν τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη προτίμηση στις αγροτικές χώρες της Μεσογείου, όπως Ελλάδα, Ιταλία, νότια Γαλλία, Ισπανία και καταστρέφουν μεγάλες καλλιεργημένες εκτάσεις;)".

http://hellenic-spirit.blogspot.com

Υ.Σ. Να δείτε που σε λίγο θα μας λένε και ποιές ώρες πρέπει να τρώμε και ποιές ν αφοδεύουμε. Θα υπάρχουν μάλιστα και ποινές ποσόστωσης :και των φαγώσιμων και των αφοδευμάτων.. :freak:
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1799
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 19:17
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Exciter » Τετ 24 Μαρ 2010, 21:30

Evnous έγραψε: Έτσι με την ψήφιση του ν.HR875 ουσιαστικά θα απαγορεύεται σε όποιον έχει κήπο στην αυλή του σπιτιού του να εκτρέφει για ιδιωτική χρήση ζώα και να καλλιεργεί λαχανικά!
Σαν να βλέπω το Λιακόπουλο να λέει "εγώ σας τα έλεγα από το 200Χ".

Δεν το αναφέρω ειρωνικά, καθώς πράγματι τον θυμάμαι σαν τώρα, και πάνε τουλάχιστον 4 χρόνια από τότε, εξ ου και το Χ στο 200Χ, να λέει ότι δεν θα μπορεί ο καθένας να έχει οικόσιτα ζώα αλλά θα είναι αναγκασμένος να αγοράζει ό,τι του πασάρει η Νέα Τάξη (εκείνος έλεγε ότι η ΝΤ θα διαθέτει κρέας από κρεατόμαζα που θα παράγεται εργαστηριακά, χωρίς να υπάρχει ζων ζώο και έδειχνε και δημοσιεύσεις που ανακοινωνόταν η τεχνική δυνατότητα γι'αυτό).

Αν υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας νεφελιμ, ελ, λευκές μαύρες και πουά αδελφότητες κλπ κλπ δεν ξέρω, αλλά για το συγκεκριμένο πρέπει να του δώσω το credit.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1799
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 19:17
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 15 Απρ 2010, 00:48

Έφερα ερχόμενος από την Ελλάδα και έδωσα στο γραφείο μερικά πορτοκάλια από τον κήπο μας, για να δουν πως είναι τα πραγματικά πορτοκάλια. Το έφερε λοιπόν η κουβέντα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας (δικηγόρος), και είχαμε τον εξής διάλογο:

- Πολλοί προβλέπουν ότι σύντομα θ'απαγορευτεί η εκτροφή κατοικιδίων, ακόμα και για προσωπική χρήση (αναφορά στον codex alimentarious), του λέω.
- Υπερβολικές ανησυχίες, μου λέει. Αυτά δεν γίνονται.
- Αν πριν 10 χρόνια σας έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσε κάποιος να κρατηθεί στο UK για 28 μέρες χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, δεν θα απαντούσατε το ίδιο;
- Fair point!
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 12472
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 92 φορές
Έλαβε Likes: 234 φορές

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Απρ 2010, 01:09

Ευχαριστώ τον apomakros που έβαλε το βιντεάκι μου από το youtube.

Ήδη τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει να προπαγανδίζουν και να κινδυνολογούν ότι το λάδι που πέρνουμε από το θείο ή τον μπατζανάκη από το χωριό είναι επικίνδυνο και να προτιμάμε τυποποιημένο ελαιόλαδο.
Ήδη αρχίζει η προπαγάνδα για την επικινδυνότητα των συμπληρωμάτων και ότι πρέπει τα συστατικά να τα παίρνουμε από τις "τροφές" Ποιές τροφές? Αυτές που ακτινοβολούνται για να μην έχουν συστατικά?

Θέλουν να μας ξεκάνουν αλλά πρώτα θέλουν να μας ξεφριαγκιάσουν να φάμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στους γιατρούς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 57004
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1370 φορές
Έλαβε Likes: 2226 φορές

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Απρ 2010, 13:16

doctormarkon έγραψε:Ευχαριστώ τον apomakros που έβαλε το βιντεάκι μου από το youtube.
Και που να'ξερε ότι θα'ρχόσουν στα ΙΔΕΟ και θα μας κέρδιζες όλους! :ups:
Ο φίλος μας λείπει αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να επανακάμψει γρήγορα.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Παρ 09 Απρ 2010, 20:56
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Orion » Πέμ 15 Απρ 2010, 18:10

Μωρε εχει να πεσει "παρανομη " καλιεργεια και "παρανομη" κτηνοτροφια ...
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2381
Εγγραφή: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:39
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 08 Μάιος 2010, 11:54

Αντιδράσεις φέρνει η πρόταση του νομάρχη περί του καθορισμού οικόσιτων ζώων


Πολλές αντιδράσεις και σχόλια προκαλεί η απόφαση του νομάρχη Ευρυτανίας κ.Κοντογεώργο και της Διεύθυνσης Γεωργίας και Αλιείας , για τον καθορισμό των οικόσιτων ζώων και τον επιτρεπόμενο αριθμό αυτών εντός και εκτός οικισμών.
Από μηνύματα που λάβαμε...από πολίτες και επαγγελματίες διαμαρτύρονται διότι εντός κατοικημένων δήμων διατηρούν πολλοί φάρμες ζώων δίπλα στα τουριστικά καταλύματα τους και θα αναγκαστούν να τα κλείσουν.
Επίσης δεν περιλαμβάνονται και άλλα είδη ζώων παρά μόνο αιγοπρόβατα,πτηνά και κουνέλια.
Η απόφαση αυτή είναι προς την σωστή κατεύθυνση μιας και υπάρχει σε πολλούς δήμους της Ευρυτανίας ανεξέλεγκτη η χρήση καλυβών και στανών κοντά σε σπίτια και οικισμούς απλά πρέπει να ρωτηθούν και οι πολίτες και οι επαγγελματίες ώστε να μην ζημιωθούν από το μέτρο αυτό.

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _8565.html
Aντε,καλη αρχη...

Κυριε νομαρχα-κυριε νομαρχα,καποια εχει δυο παπακια στο σπιτι... :cool:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1799
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 19:17
Φύλο: Άνδρας

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Exciter » Τετ 14 Ιούλ 2010, 03:04

Orion έγραψε:Γμτ. αυτο το ""κακο" εχει η μαυρη φατρια , δεν μπορεις να αναρτησεις ολοκληρο κειμενο πουθενα :lol:
Ξέρω, άσχετη φαινομενικά παράθεση, αλλά υπομονή.

Έχουμε λοιπόν φρέσκο από τον Μάρκο ντε Σαντ, σπαρταράει: Η ταχύτητα είναι αυτό που χρειάζεται η ψυχή του σκύλου
Το οποίο έχει και το παρακάτω απόσπασμα, μάλλον το μεγαλύτερό του μέχρι σήμερα που μπορεί να πει αυτούσιο σε άλλο μπλογκ (έντονα δικά μου):
Μάρκος ντε Σαντ έγραψε:Εδώ τζούφιασαν ακόμα και τα σκυλιά. Ο συγγενής του λύκου βρέθηκε να τρώει χορτάρι και μπισκότα. Τα μισά έχουν έλκος στο στομάχι και τα άλλα μισά νεφρική ανεπάρκεια. Τις προάλλες μια γνωστή μου φιλοξενούσε ένα σκύλο θηρίο της αδερφής της και το τάιζε εκείνα τα σκατολοΐδια που αγοράζει κανείς με το τσουβάλι στο σούπερ μάρκετ. Την μια μέρα μπέζ, την άλλη πράσινα, την άλλη καφέ. Εννοείται ότι το σκυλί ήταν χώμα. Πήγαινε πάνω-κάτω αλλά κάπου το’χανε το νόημα. Με έπιασε απογοήτευση να το βλέπω. Γάτα πέρναγε δίπλα του και ούτε που την έπαιρνε πρέφα.

“Καλά,” της λέω της γνωστής μου, “τι σκατά το ταΐζεις το ζωντανό;”
“ Σκυλοτροφή,” μου λέει, “την καλύτερη της αγοράς.”
“ Να το ταΐσω κι εγώ μια φορά;”
“ Όχι,” μου λέει, “έχει μάθει να μην τρώει από ξένους.”
“'Ντάξει” της είπα, “να το χαιρόσαστε το σκυλοκομοδίνο σας.”

Μεταξύ μας το λυπήθηκα το κακόμοιρο γιατί η εικόνα του έμοιαζε με προφητεία για το δικό μας μέλλον. Ότι σε δέκα χρόνια από σήμερα θα τρώμε όλοι υποχρεωτικά μεταλλαγμένα φύκια. Δε γαμιέται λέω, καθένας με τη μοίρα του, ξένο σκυλί είναι, τι με κόβει;

Πέρασε μια βδομάδα. Ήταν η ημέρα της κρεατοφαγίας. Είχα γονατίσει κάτι χοιρινές όνειρο και βγήκα στο μπαλκόνι να τελειώσω το κρασί μου. Να’ σου ο σκύλος αποκάτω, στον κοινόχρηστο. Κοίταξα τα απομεινάρια στο πιάτο και τις κοκάλες από τα στέκια και μπήκα στον πειρασμό. Κατέβηκα κάτω και πλησίασα το πορτοκαλί φυτό που έμοιαζε με σκύλο.

“Πώς σε λένε ρε κοπρίταρε;”
“ Γούφ,” έκανε εκείνο.
“ Οκέι Γούφ, εμένα με λένε Μάρκο.”
Το ζωντανό ήρθε κοντά με μύρισε, κούνησε την ουρά του, όλα κομπλέ.
“Τώρα που δεν είμαι πια ξένος, για περίμενε να σου δείξω κάτι να μου πεις τη γνώμη σου.”
Εκείνο με κοίταξε περίεργα. Πήγα στο σπίτι και ξαναγύρισα με την πιατέλα.
“Για τσίμπα εδώ...”
Του έριξα ένα κοκαλάκι με λίγο κρέας επάνω. Το μύρισε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μετά το εξαφάνισε. Του πέταξα μια ολόκληρη μπριζόλα που είχε περισσέψει. Την χλαπάκιασε αμάσητη. Δεν έχω ξαναδεί σκύλο να τρώει με τόση λαιμαργία. Την τρίτη δόση την άρπαξε στον αέρα, όπως και τις επόμενες. Κράπα-κρούπα τα τσάκισε όλα τα κόκκαλα, το θηρίο. Το μάτι του γυάλισε. Μετά βάλθηκε να με κοιτάει σαν να μου έλεγε, “Αυτό ήταν, δεν έχει άλλο;”

Εκείνη τη στιγμή σαν να ήταν παραγγελία, μια κυρία Γάτα ξεπρόβαλλε από το διπλανό οικόπεδο, όλο νάζι.

“Κοίταξε να δεις Γούφ,” του λέω, “γάτα δεν πρέπει να περνάει έτσι. Σκύλος είσαι ρε πούστη μου δεν είσαι προβατίνα… Πάρ’τη γάτα ρε γαμώτο! Άρπαχ’την!”

Ο Γούφ συσπειρώθηκε και μούγκρισε καρφώνοντας το βλέμμα του στη γάτα που του έδειχνα.

“Φάτην την πουτάνα!”

Ο Γούφ γάβγισε άγρια και όρμηξε προς τη μεριά της γάτας. Εκείνη φυσικά έδωσε δυό πήδους και χάθηκε πίσω από μια μάντρα.

Μετά από δυό-τρεις ημέρες, η γνωστή μου που φιλοξενούσε τον Γούφ με πέτυχε στο δρόμο.
“Τι του έκανες του σκυλιού;”
“…Εγώ; Τι να του κάνω;”
“Δεν τρώει τα μπισκότα και γαβγίζει γάτες. Πριν σε γνωρίσει ήταν πολύ ήσυχο.”
“ Ρε Σόνια, ειλικρινά τώρα, σου φαίνομαι για τύπος που ασχολείται με σκυλιά;”
“ Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι, αλλά μακριά από το σκυλί.”
Αυτό, λίγο πιο πάνω από το προηγούμενο, είναι πιο μικρό, και πιο αθυρόστομο, ποιητική αδεία, αλλά και ταμάμ για το εδώ νήμα:
Μάρκος ντε Σαντ έγραψε:Όταν δεν ελέγχεις το σώμα σου δεν μπορείς να ελέγξεις ούτε το μυαλό σου. Ψάχνεις να βρεις γαμημένο φυσικό βούτυρο να φτιάξεις ένα πιάτο φαΐ της προκοπής και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Μόνο χημικά υποκατάστατα και σκατολοΐδια becel, αρχιδέλ, πουτσέλ και πάει λέγοντας. Διαβάζεις την σύνθεση στην πίσω πλευρά του κάθε κουτιού και σου σηκώνεται η τρίχα με το τοξικό μείγμα που πάνε να σου πλασάρουν ως γκουρμεδιά.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: CODEX ALIMENTARIUS

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 14 Ιούλ 2010, 03:21

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι τα βιολογικά προϊοντα θα βγουν εκτός νόμου.
Σκοπος τους δεν ειναι να αφανίσουν την ανθρωπότητα αλλα να μειώσουν τους πληθυσμούς της κατώτερης κοινωνικής τάξης.
Οποτε ναι μεν θα υπαρχουν υγιεινα προϊοντα αλλα θα πρέπει να πληρώσεις κατι παραπάνω για να τα εχεις.
ηδη αυτο συμβαινει με τα βιολογικά. που εχουν την τριπλάσια τιμη των συμβατικών
Απάντηση

Επιστροφή στο “Νεα Τάξη Τραυμάτων”