Γιατί αυτά πρέπει να λεχθούν, έξω από τα δόντια
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Γιατί αυτά πρέπει να λεχθούν, έξω από τα δόντια
Άλλαξες ...ενώ εμμένεις στις θέσεις σου!!!
Μάϊστα, κάτσε να βρω το τηλέφωνο του πιπερόπουλου (ξέρεις, του γνωστού ψυχολόγου ).
Μάϊστα, κάτσε να βρω το τηλέφωνο του πιπερόπουλου (ξέρεις, του γνωστού ψυχολόγου ).
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Μάλλον δεν έπιασες καλά το νόημα. "Ξέχασες" να προσθέσεις στα παραπάνω την φράση "με αποτελέσματα καταστροφικά ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ". ΓΙατί αν κάποιος κάνει κάτι απαράδεκτο στον εαυτό του, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ τι κάνει (αυτό είναι και το νόημα του άρθρου). Σ'αυτή την κατηγορία εμπίπτουν όλοι όσοι δεν 'συμφωνούν' με αυτό που εμείς θεωρούμε παραδεκτό, άρα ο μισός πληθυσμός και βάλε διαβιεί βίον απαράδεκτον για ας.Η ένσταση έγκειται στο οτι εξαρτάται απο τις επιλογές. Εάν κάποιος επιλέξει κάτι απαράδεκτο -με κίνητρα αρνητικά, εγωιστικά, ευτελή και αποτελέσματα καταστρεπτικά-, δεν θα σεβαστώ ούτε την επιλογή του ούτε τον ίδιο.
Αν αυτό που κάνει, όμως, επηρεάζει αρνητικά τη ζωή των άλλων, τότε έχεις και δικαίωμα και υποχρέωση ν'ασχοληθείς μαζί του, να μην τον σεβαστείς αν θες να τον κυνηγήσεις κι όλας αν χρειάζεται. Μόνο να προσέξεις μη γίνεις εσύ αυτό που κυνηγάς, με άλλα ρούχα!
Τους υπόλοιπους ας τους αφήσουμε ήσυχους...επιτέλους.
ΥΓ τα παραπάνω σχόλια τα έκανα, μια και ασχολούμαστε με την λεπτομέρεια της χρήσης της γλώσσας, η οποία ομολογώ πως μπορεί ν'αλλάξει ολόκληρα νοήματα αν παραληφθούν λέξεις κλειδιά.
ΥΓ2 Λιζ, καλή μου...εξαίρετο το άρθρο σου...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Ombrax
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και με κατανοητή δομή, για ένα τόσο σύνθετο θέμα.
Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια!
Δεν έχει νόημα να ψάχνεις να βρεις αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο,
μόλις καταλάβεις ότι απλώς έχει νερό μέχρι τη μέση...
μόλις καταλάβεις ότι απλώς έχει νερό μέχρι τη μέση...
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Είναι ένα κείμενο που παρ' ότι γραμμένο πριν ενάμισι χρόνο, παραμένει επίκαιρο. Καλό θα είναι σιγά σιγά ο κάθε ένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του χωρίς παρωπίδες και εγωισμούς. Δεν είναι ανάγκη να πει το αποτέλεσμα προς τα έξω, φτάνει μόνο να το ξέρει ο ίδιος.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έτσι είναι. Κάποια πράγματα είναι διαχρονικά και πρέπει να είναι.Kariatida έγραψε:
Είναι ένα κείμενο που παρ' ότι γραμμένο πριν ενάμισι χρόνο, παραμένει επίκαιρο.
Κι επειδή η διαδρομή αυτή είναι διαχρονική, φρονώ πως πάντα -διαχρονικά- διαρκώς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Αν την καταθέτουμε και στον περίγυρό μας, ακόμα πιο καλό (για όσους αντέχουν τη μαγκιά) και σ'ένα βαθμό λυτρωτικό, αφού δίνουμε ένα "επίσημο" και οριστικό (για το μυαλό μας) κλείσιμο σε λάθη που ήδη αναγνωρίσαμε και επιδιώκουμε "γενική επισκευή" του ΕΙΝΑΙ μας, με πρώτη βασική απόφαση, να μην τα ξανακάνουμε...Kariatida έγραψε:Καλό θα είναι σιγά σιγά ο κάθε ένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του χωρίς παρωπίδες και εγωισμούς. Δεν είναι ανάγκη να πει το αποτέλεσμα προς τα έξω, φτάνει μόνο να το ξέρει ο ίδιος.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble