Η επόμενη μέρα...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Η επόμενη μέρα...
Tην επόμενη μέρα...
Η νίκη του ΠΑΣΟΚ ήταν σαρωτική, πέρα και έξω από τις προσδοκίες όλων, μια νίκη που δεν έχω ξαναδεί στα χρόνια που ζω (εντός ή εκτός Ελλάδας), την οποία εντίμως και άνευ προκαταλήψεων, οφείλει να αποδώσει κανείς στον Γιώργο τον "χαζό" που "δε μιλάει καλά ελληνικά", αφού μέσα σε ένα χρόνο, εξουδετέρωσε την κρίση στο ίδιο του το κόμμα (το οποίο τον αποδοκίμαζε) και ταυτόχρονα "τάπωσε" την παιδαριώδη, άνευ ουσίας και πολιτικού επιχειρήματος "αντιπολίτευση" του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο μόνο ηλίθια κόντρα έναντι του "κακού ΠΑΣΟΚ" είχε να αντιτάξει μαζί με συνθήματα που κραύγαζαν επαναληπτικά και μονότονα, σύσωμα τα στελέχη της περί "θολών", "νεφελωδών" και "ασαφών" θέσεων του ΓΑΠ, αλλά καμία ουσιαστική απάντηση μπροστά στα ερωτήματα που ετίθεντο για την ανυπαρξία πολιτικής βούλησης, για τη μη τήρηση υποσχέσεων και για την απίστευτη καταλήστευση του δημόσιου χρήματος, που μας έπαιρναν το σκαλπ για να μαζέψουν ώστε να το εξανεμίσουν σε κομπίνες, άνομα λάφυρα και περιττές σπατάλες. Τώρα, γιατί τα ΜΜΕ αισθάνονται πως η ΝΔ πρέπει να "διαγνώσει τι έφταιξε" γι'αυτή την πανωλεθρία, είναι απορίας άξιο αλλά και δικό τους θέμα. Οι λόγοι είναι πασιφανείς και δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει καν ο ΓΑΠ για να τους αφανίσει. Αυτοκτόνησαν μόνοι τους.
Η λαϊκή φωνή κατέδειξε ότι στο χάραμα της νέας μέρας με πρασινη ηλιοφάνεια, δίνει επιταγή (όχι λευκή) αν όχι για να δει τεράστιες αλλαγές, τουλάχιστον να μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει. Αυτά ως προς το γενικότερο κλίμα. Για μένα προσωπικά, ισχύει η υπογραφή μου, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
Αυτό βέβαια δε μ'εμποδίζει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο ΠΑΣΟΚ και να ευχηθώ καλή διακυβέρνηση στον ΓΑΠ. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι κουλά μπορεί να παίξει το σύμπαν
Αν δούμε έστω και το απειροελάχιστο των υποσχέσεων/δεσμεύσεων για αλλαγές, καλά θα'ναι.
Η νίκη του ΠΑΣΟΚ ήταν σαρωτική, πέρα και έξω από τις προσδοκίες όλων, μια νίκη που δεν έχω ξαναδεί στα χρόνια που ζω (εντός ή εκτός Ελλάδας), την οποία εντίμως και άνευ προκαταλήψεων, οφείλει να αποδώσει κανείς στον Γιώργο τον "χαζό" που "δε μιλάει καλά ελληνικά", αφού μέσα σε ένα χρόνο, εξουδετέρωσε την κρίση στο ίδιο του το κόμμα (το οποίο τον αποδοκίμαζε) και ταυτόχρονα "τάπωσε" την παιδαριώδη, άνευ ουσίας και πολιτικού επιχειρήματος "αντιπολίτευση" του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο μόνο ηλίθια κόντρα έναντι του "κακού ΠΑΣΟΚ" είχε να αντιτάξει μαζί με συνθήματα που κραύγαζαν επαναληπτικά και μονότονα, σύσωμα τα στελέχη της περί "θολών", "νεφελωδών" και "ασαφών" θέσεων του ΓΑΠ, αλλά καμία ουσιαστική απάντηση μπροστά στα ερωτήματα που ετίθεντο για την ανυπαρξία πολιτικής βούλησης, για τη μη τήρηση υποσχέσεων και για την απίστευτη καταλήστευση του δημόσιου χρήματος, που μας έπαιρναν το σκαλπ για να μαζέψουν ώστε να το εξανεμίσουν σε κομπίνες, άνομα λάφυρα και περιττές σπατάλες. Τώρα, γιατί τα ΜΜΕ αισθάνονται πως η ΝΔ πρέπει να "διαγνώσει τι έφταιξε" γι'αυτή την πανωλεθρία, είναι απορίας άξιο αλλά και δικό τους θέμα. Οι λόγοι είναι πασιφανείς και δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει καν ο ΓΑΠ για να τους αφανίσει. Αυτοκτόνησαν μόνοι τους.
Η λαϊκή φωνή κατέδειξε ότι στο χάραμα της νέας μέρας με πρασινη ηλιοφάνεια, δίνει επιταγή (όχι λευκή) αν όχι για να δει τεράστιες αλλαγές, τουλάχιστον να μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει. Αυτά ως προς το γενικότερο κλίμα. Για μένα προσωπικά, ισχύει η υπογραφή μου, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
Αυτό βέβαια δε μ'εμποδίζει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο ΠΑΣΟΚ και να ευχηθώ καλή διακυβέρνηση στον ΓΑΠ. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι κουλά μπορεί να παίξει το σύμπαν
Αν δούμε έστω και το απειροελάχιστο των υποσχέσεων/δεσμεύσεων για αλλαγές, καλά θα'ναι.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009
ο Καραμανλής κατάφερε (διότι για κατόρθωμα πρόκειται) το κόμμα του να συρρικνωθεί σε ποσοστά που δεν έχει δει ποτέ η ΝΔ, ούτε καν το 1981 με τον Ανδρέα αντίπαλο. Παράλληλα, το βαθύ ΠΑΣΟΚ καλό θα είναι να μην πανηγυρίζει διότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει λευκή επιταγή, όπως σωστά το έθεσε και η Βίκυ. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να στηρίζουμε, για το καλό μας, οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύπτει από τις εκλογές. Μόνο στην Ελλάδα έχω δει το φαινόμενο να παρακαλάνε και να εύχονται οι οπαδοί αντιπάλων κομμάτων να αποτύχει μία κυβέρνηση ώστε να δικαιωθούν Δηλαδή να καταστραφεί η χώρα ώστε να δικαιωθούν!!
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
Aλήθεια βρε παιδιά, είδατε πώς σταμάτησαν οι καταστροφές οι βανδαλισμοί οι πυρκαγιές, οι αποκαλύψεις σκανδάλων κλπ μόλις προκηρύχτηκαν εκλογές; Aυτό μήπως έχει να πει κάτι;
Oι μπλε ήταν ανίκανοι να σταματήσουν τις καταστροφές πριν, ενώ μετά έγιναν ικανοί; Ή μήπως απλώς κάποιοι ήθελαν να ανεβάσουν ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και όλα τα ανωτέρω ήταν ''μέσα πίεσης'' της κυβέρνησης για εκλογές; Μήπως η ταφόπλακα της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν το ''άνοιγμα'' προς Ρωσία και απλώς αυτό πλήρωσε; Kαι φυσικά πληρώσαμε και όλοι εμείς με τα καταστρεπτικά γεγονότα; Γιατί τώρα όλα είναι ωραία και καλά; Aφού δεν ανέλαβε ακόμη ο πράσινος ήλιος που... ''θα τα διορθώσει όλα αυτόματα'' (''Aράπης, ο λευκός πολιτικός''). Ποιός είναι ο στρατός που καταστρέφει τις περιουσίες των Ελλήνων, καίει τα δάση και ασκεί σε ολους μας ψυχολογική βία για να ανέβει το ΠΑΣΟΚ; Ερωτώ.
Oι μπλε ήταν ανίκανοι να σταματήσουν τις καταστροφές πριν, ενώ μετά έγιναν ικανοί; Ή μήπως απλώς κάποιοι ήθελαν να ανεβάσουν ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και όλα τα ανωτέρω ήταν ''μέσα πίεσης'' της κυβέρνησης για εκλογές; Μήπως η ταφόπλακα της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν το ''άνοιγμα'' προς Ρωσία και απλώς αυτό πλήρωσε; Kαι φυσικά πληρώσαμε και όλοι εμείς με τα καταστρεπτικά γεγονότα; Γιατί τώρα όλα είναι ωραία και καλά; Aφού δεν ανέλαβε ακόμη ο πράσινος ήλιος που... ''θα τα διορθώσει όλα αυτόματα'' (''Aράπης, ο λευκός πολιτικός''). Ποιός είναι ο στρατός που καταστρέφει τις περιουσίες των Ελλήνων, καίει τα δάση και ασκεί σε ολους μας ψυχολογική βία για να ανέβει το ΠΑΣΟΚ; Ερωτώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Δευ 05 Οκτ 2009, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Πολύ σωστό. Αυτό είναι το λεγόμενο φρικτά ανεγκέφαλο παραταξιακό οπαδιλίκι, απ'το οποίο κάποτε ευελπιστώ να βγει μεγάλο μέρος του λαού μας, για ν'αρχίσει να σκέφτεται αντικειμενικά και προς όφελος της πατρίδας και ΟΧΙ της παράταξης που για τους δικούς του ψυχομπουκωμένους λόγους υποστηρίζει ΤΥΦΛΑ.alexandros έγραψε:Μόνο στην Ελλάδα έχω δει το φαινόμενο να παρακαλάνε και να εύχονται οι οπαδοί αντιπάλων κομμάτων να αποτύχει μία κυβέρνηση ώστε να δικαιωθούν Δηλαδή να καταστραφεί η χώρα ώστε να δικαιωθούν!!
Μπάι δε γουέι, για τους υπόλοιπους:
1/ εξεπλάγην με το "καλό" ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εσωτερικές ανοησίες που τους ταλάνιζαν προεκλογικά,
2/ λυπήθηκα που παρά τις προσπάθειές της η Παπαρήγα όχι μόνο δεν κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές του ΚΚΕ, (κι ήταν η τέλεια εποχή για να συμβεί με δεδομένη την έντονη κρίση σε όλα τα επίπεδα) αλλά συρρικνώθηκαν κι όλας. Το αποδίδω α/ στην επείγουσα ανάγκη του εκλογικού σώματος για ισχυρή κυβέρνηση και μια στοιχειώδη σταθερότητα στη χώρα, πράγμα που μπορεί να έβαλε και πολλούς αριστερούς στο τριπάκι να ρίξουν πράσινη ψήφο, β/ στον "αυτισμό" που επιδεικνύει αυτό το κόμμα με την πολιτική του, πράγμα το οποίο ευελπιστώ πλέον να δουν ότι τους κάνει ζημιά και να αλλάξουν νοοτροπία.
3/ Το ποσοστό του Καρατζαφέρη , για να πω την προσωπική μου αλήθεια, θα το προτιμούσα μικρότερο- όχι τόσο ώστε να μη μπει στη βουλή, γιατί όντως θα κάνει καλή αντιπολύτευση, αλλά θα το'θελα οριακό στο 3-3,2% γιατί α/ υπήρξε κατάφορα προκλητικός στις δηλώσεις του Σ'ΟΛΗ τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας β/ κατέδειξε με σαφήνεια την παραταξιακή του πρεμούρα, προδίδοντας όλους αυτούς που είχαν "χάψει" ή ήθελαν να χάψουν το παραμύθι του ότι έβαζε πρώτη την Ελλάδα γ/ αποδείχθηκε υποκριτής ολκής, Ελλαδοκάπηλος, κάλπικος, καιροσκόπος και ούτε καν ακροδεξιός (όσοι τον έλεγαν έτσι) που σέβεται τον εαυτό του. Τον σιχάθηκα πραγματικά, ίσως και περισσότερο απ'τους οικολόγους, αφού αυτοί τουλάχιστον λένε στα ίσα εξ αρχής τι πρεσβεύουν.
4/ Οι οικολόγοι δεν κατάφεραν να μπουν μέσα παρά το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αβαντάρισμα των ΜΜΕ, πράγμα για το οποίο χαίρομαι, και εύχομαι να μην μπουν ΠΟΤΕ τα αρχι-ανθελληναριά που ξετσούπωσαν απ'το πουθενά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
εγώ εύχομαι κάποιο πραγματικά οικολογικό κόμμα να μπει στην βουλή, αλλά το κόμμα αυτό να ασχολείται μόνο με την οικολογία και όχι να έχει κάτω απ το τραπέζι κι άλλα σχέδια...
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Βασικά μπορείς να το αποδώσεις και μόνο στην χαζή ΝΔ, η οποία κατάφερε να είναι τόσο κακή κυβέρνηση, ώστε να φαντάζει το Πασόκ πανάκεια και σωτήρας (αυτό ήθελε πολύ προσπάθεια ) Όχι, σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε ο Γιωργάκης, με τις 'δυνάμεις' και τις 'ικανότητες' που δεν ξεπερνούν το κινηματογραφικό "Πάμε" του προεκλογικού του βίντεο, να κερδίσει τον κόσμο...οφείλει να αποδώσει κανείς στον Γιώργο τον "χαζό" που "δε μιλάει καλά ελληνικά",
Δυστυχώς, άρχισαν ήδη να παίζουν το παιχνίδι τους, όταν πριν ακόμα τις εκλογές άλλαξαν το παραμύθι, κι άρχισαν να μιλάνε για 'καμμένη γη' και άδεια ταμεία! Πριν φώναζε ότι υπάρχουν λεφτά για να δωθούν στον κόσμο, ξαφνικά, πριν πάρει την εξουσία, ξέρει τι λεφτά υπάρχουν,και αν θα μπορεί να τα δώσει. Πάγια τακτική των μεγάλων κομμάτων: "Εμείς θέλαμε, αλλά δεν μας άφησαν φράγκο οι προηγούμενοι"... θα ξεράσω...Η λαϊκή φωνή κατέδειξε ότι στο χάραμα της νέας μέρας με πρασινη ηλιοφάνεια, δίνει επιταγή (όχι λευκή) αν όχι για να δει τεράστιες αλλαγές, τουλάχιστον να μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει. Αυτά ως προς το γενικότερο κλίμα. Για μένα προσωπικά, ισχύει η υπογραφή μου, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
Επίσης, το καταπληκτικό και άλλος ένας λόγος που την έφαγε ο Κωστάκης (εκτός της ηλιθιότητάς του, γενικώς) ήταν που με το καλημέρα σας, ο Γιωργάκης μας ανακοίνωσε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί την συμφωνία με τη Ρωσία. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο Ομπάμα του έστειλε τα συγχαρήκια μαζί με κάποιες οδηγίες προς ναυτιλομένους, κι ο μάγκας μας το αμερικανάκι σκύβει το κεφάλι και δεν κοιτάζει το συμφέρον της χώρας, μην στεναχωρήσει τον Ομπάμα τον νοιάζει.
Εγώ Αλέξανδρε δεν θέλω να πάει χάλια αυτή η κυβέρνηση, γιατί όντως αγαπώ την Ελλάδα. Μακάρι να κάνει την έκπληξη ο Γεώργιος και να τηρήσει και τις υποσχέσεις του, και να καταφέρει να μην χρεώσει παραπάνω αυτή την έρμη χώρα (εμάς δηλαδή). Δυστυχώς όμως, είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρει, όπως δεν τα έχει καταφέρει καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα, και απλά μας βουλιάζουν περισσότερο στα σκατά, ακριβώς επειδή ο κάθε Ομπάμα ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ βουτηγμένους στα σκατά, για να μας έχει του χεριού του. Όταν δω κυβέρνηση να κοιτάξει πρώτα το συμφέρον της χώρας, τ'όρκίζομαι θα τους ψηφίσω, κι ας είναι κι ο Καρατζαφέρης!!!
Αν αλλάξουν πολιτική, θα τους μουτζώσω πρώτα εγώ που είμαι απλά συνεργαζόμενη, και μετά τα μέλη του! Ποιος είναι ο αυτισμός; Το ότι αρνούνται να συνεργαστούν με άτομα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ προσπαθούν να συρρικνώσουν την δύναμη του πολίτη σε όλα τα επίπεδα, και να τους κάνουν υποχείριό τους; Μερσί, δεν θα πάρω... Αν είμαστε μόνο για το 7,2%, ας μείνουμε εκεί, ας μείνουν και λιγότεροι, αλλά τουλάχιστον να έχουμε την αξιοπρέπειά μας, κι όχι να ντρέπομαι να λέω τι ψηφίζω, δηλαδή! Μη σώσει και γίνει ποτέ κυβέρνηση, αν είναι να γίνει σαν τα μούτρα τους. Λέξεις-καραμέλες, όπως 'ο αυτισμός' μας είναι για να τ'ακούνε οι άσχετοι και να γουρλώνουν τα μάτια με τρόμο. Οι ίδιοι που δίνουν ψυχή και σώμα (και κ...ο) για να κοιτάξουν το τομάρι τους, αδιαφορώντας για το σύνολο. Προσωπικά, είμαι πολύ περήφανη που παραμένουν σταθεροί στην πολιτική τους. Και δεν ιδρώνει τ'αυτί μου με τέτοια...στον "αυτισμό" που επιδεικνύει αυτό το κόμμα με την πολιτική του, πράγμα το οποίο ευελπιστώ πλέον να δουν ότι τους κάνει ζημιά και να αλλάξουν νοοτροπία.
Οι Αριστεροί του ΚΚΕ δεν ψήφισαν άλλο κόμμα, να'σαι σίγουρη. Άλλο κόμμα ψήφισαν κάτι παιδαρέλια που ψάχνουν ακόμα να δουν το συμφέρον τους, κι ελπίζουν ότι ο Γιωργάκης θα τους βρει δουλειά, ή θα δώσει δάνεια στους γονείς τους για να ξεχρεώσουν. Ναι, ναι, ναι, το έκαναν κι αυτό, ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΤΣΙ; Μην πει κανείς ότι είναι φήμες, ΤΟ ΕΖΗΣΑ και γέλαγα... Άφησαν τα γενικόλογα, και μοιράζουν σε προσωπικό επίπεδο δάνεια καλέ...
Εγώ το είπα του πατέρα μου: "δεν τους έλεγες, μωρέ, πως ψηφίζεις κι εσύ πασόκ, να σε ξεχρεώσουν;"
Είμαστε για γέλια και για κλάμματα, κι ακόμα δεν ανέλαβαν επισήμως... βοήθειά μας...
Δεν μπορεί να υπάρξει κόμμα που ν'ασχολείται μόνο με την οικολογία, και κατά τη άποψή μου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει. Η οικολογία είναι μέρος μιας πολιτικής, αλλιώς δεν υπάρχει λύση. Οι αιτίες των προβλημάτων είναι πολιτικές (όχι κομματικές, μην το μπερδεύεις)... Δεν θα λυθεί ποτέ το πρόβλημα της ρύπανσης των ποταμών, αν δεν τηρηθούν πχ οι νόμοι που αφορούν στις βιομηχανίες, και για να τηρηθούν αυτοί, πρέπει να αλλάξει η σχέση κράτους-βιομηχάνων. Δεν είναι πολιτικό αυτό;εγώ εύχομαι κάποιο πραγματικά οικολογικό κόμμα να μπει στην βουλή, αλλά το κόμμα αυτό να ασχολείται μόνο με την οικολογία και όχι να έχει κάτω απ το τραπέζι κι άλλα σχέδια...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator
Σ'αυτό συμφωνώ. Αλλά αυτό ισχύει για όλους, (ακόμα και για τον "Ελληναρά" Καρατσαφέση όπως αποδείχθηκε) όχι μόνο για τον ΓΑΠ. Μη γελιέσαι. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, ΟΛΟΙ προσκυνάνε τη νεοταξίλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και καλά θα κάνουμε να το πάρουμε απόφαση αυτό, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει (αν ποτέ υπάρξει) κανάς μεσσίας ή εθνοσωτήρας. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να ευχόμαστε είναι να διοικεί το προτεκτοράτο μας, αυτός που θα μας πιο γλυκά και μαλακά, στο όνομα και κατά τα κελεύσματα του όποιου λαμόγιου-μαριονέττας που θα'χει ανεβάσει η ελίτ της νεοταξίλας στο πλανηταρχείο.κι ο μάγκας μας το αμερικανάκι σκύβει το κεφάλι και δεν κοιτάζει το συμφέρον της χώρας, μην στεναχωρήσει τον Ομπάμα τον νοιάζει.
Το μόνο που πιστώνω στον Κώστα ως θετικό, είναι η προσπάθειά του να συνεργαστεί με τον Πούτιν, με αγωγούς και τα ρέστα, αλλά κι αυτό δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας, αφού τα ντόπια νεοταξίτικα λαμόγια του τεντωναν τα σχοινιά ακινητοποιώντας τον.
Δε συμφωνώ φυσικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που δίνεις στον "αυτισμό" της Παπαρήγα, πάλι στο όνομα συναισθηματισμών και "αξιοπρέπειας"- που δεν είναι άλλο από καλωπισμένο/χρυσωμένο χαπάκι εγωϊσμού έτσι όπως το τοποθετείς τουλάχιστον... (άσε που την "αξιοπρέπεια" δεν την σκέφτηκαν όταν τους αβαντάριζε οικονομικά η ΝΔ, και με τη χρήση των τυπογραφείων του οίκου του λαού αλλά και με το θέμα του Γερμανού...)Μερσί, δεν θα πάρω... Αν είμαστε μόνο για το 7,2%, ας μείνουμε εκεί, ας μείνουν και λιγότεροι,
Δεν μπορείς να μιλάς για λαό και να τον σνομπάρεις ταυτόχρονα. Ή θ'αγωνίζεσαι ΜΕ το λαό, ή θ'αγωνίζεσαι μόνος σου, και τότε μη μας λες ότι το κάνεις ΓΙΑ το λαό. Είναι η απόλυτη αντίφαση και σκανδαλώδες σχήμα οξύμωρο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
Δεν μπορείς να το αποδώσεις μόνο στην μια πλευρά... Αν δεν εμπιστευόταν καθόλου ο λαός τον Παπανδρέου, και περισσότερο τον Καραμανλή, τοτε δεν θα έβγαινεMantam Froufrou έγραψε: Βασικά μπορείς να το αποδώσεις και μόνο στην χαζή ΝΔ, η οποία κατάφερε να είναι τόσο κακή κυβέρνηση, ώστε να φαντάζει το Πασόκ πανάκεια και σωτήρας (αυτό ήθελε πολύ προσπάθεια ) Όχι, σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε ο Γιωργάκης, με τις 'δυνάμεις' και τις 'ικανότητες' που δεν ξεπερνούν το κινηματογραφικό "Πάμε" του προεκλογικού του βίντεο, να κερδίσει τον κόσμο...
ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ποτέ δεν μίλησε ο Παπανδρέου για γεμάτα ταμεία, ο σκοπός είναι η αλλαγή της φορολογικής λογικής με σκοπό το "γέμισμα" κάποιον ταμείων για να γίνουν αυτές οι παροχές, ποτέ δεν είπε ότι όλα είναι μέλι γάλαMantam Froufrou έγραψε:Δυστυχώς, άρχισαν ήδη να παίζουν το παιχνίδι τους, όταν πριν ακόμα τις εκλογές άλλαξαν το παραμύθι, κι άρχισαν να μιλάνε για 'καμμένη γη' και άδεια ταμεία! Πριν φώναζε ότι υπάρχουν λεφτά για να δωθούν στον κόσμο, ξαφνικά, πριν πάρει την εξουσία, ξέρει τι λεφτά υπάρχουν,και αν θα μπορεί να τα δώσει. Πάγια τακτική των μεγάλων κομμάτων: "Εμείς θέλαμε, αλλά δεν μας άφησαν φράγκο οι προηγούμενοι"... θα ξεράσω...
Το κακό με την Ρωσία ποίο είναι; δε ξέρω για τι μιλάς... Αλλα απ την άλλη δε νομίζω ότι καμιά χώρα θα ήθελε να μην τα πηγαίνει καλά με την Αμερική, Είναι ανάγκη να την έχεις κοντά σου. όλο κακόβουλα σχόλια είμαστε, ένα τηλέφωνο πήρε ο Ομπάμα για συγχαρητήρια και αρχίσαμε να λέμε διάφορα...Mantam Froufrou έγραψε:Επίσης, το καταπληκτικό και άλλος ένας λόγος που την έφαγε ο Κωστάκης (εκτός της ηλιθιότητάς του, γενικώς) ήταν που με το καλημέρα σας, ο Γιωργάκης μας ανακοίνωσε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί την συμφωνία με τη Ρωσία. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο Ομπάμα του έστειλε τα συγχαρήκια μαζί με κάποιες οδηγίες προς ναυτιλομένους, κι ο μάγκας μας το αμερικανάκι σκύβει το κεφάλι και δεν κοιτάζει το συμφέρον της χώρας, μην στεναχωρήσει τον Ομπάμα τον νοιάζει.
Μην καταδικάζεις κάποιον πριν καν βγεί! δεν τον έχεις δει να κυβερνάει ούτε ξέρεις τι θα κάνει τις επόμενες μέρες. Το οτι έζησε στην Αμερική δεν τον κάνει αμερικανάκι και για να ξέρεις οι περισσότεροι Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό είναι περισσότερο Έλληνες απο κάτι αλλους που θέλουν να λέγονται έλληνεςMantam Froufrou έγραψε:Εγώ Αλέξανδρε δεν θέλω να πάει χάλια αυτή η κυβέρνηση, γιατί όντως αγαπώ την Ελλάδα. Μακάρι να κάνει την έκπληξη ο Γεώργιος και να τηρήσει και τις υποσχέσεις του, και να καταφέρει να μην χρεώσει παραπάνω αυτή την έρμη χώρα (εμάς δηλαδή). Δυστυχώς όμως, είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρει, όπως δεν τα έχει καταφέρει καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα, και απλά μας βουλιάζουν περισσότερο στα σκατά, ακριβώς επειδή ο κάθε Ομπάμα ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ βουτηγμένους στα σκατά, για να μας έχει του χεριού του. Όταν δω κυβέρνηση να κοιτάξει πρώτα το συμφέρον της χώρας, τ'όρκίζομαι θα τους ψηφίσω, κι ας είναι κι ο Καρατζαφέρης!!!
Ξανά μην καταδικάζεις πριν ακόμα τον δεις.Mantam Froufrou έγραψε: Είμαστε για γέλια και για κλάμματα, κι ακόμα δεν ανέλαβαν επισήμως... βοήθειά μας...
Συμφωνώ, και με το παραπάνω.Mantam Froufrou έγραψε:Δεν μπορεί να υπάρξει κόμμα που ν'ασχολείται μόνο με την οικολογία, και κατά τη άποψή μου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει. Η οικολογία είναι μέρος μιας πολιτικής, αλλιώς δεν υπάρχει λύση. Οι αιτίες των προβλημάτων είναι πολιτικές (όχι κομματικές, μην το μπερδεύεις)... Δεν θα λυθεί ποτέ το πρόβλημα της ρύπανσης των ποταμών, αν δεν τηρηθούν πχ οι νόμοι που αφορούν στις βιομηχανίες, και για να τηρηθούν αυτοί, πρέπει να αλλάξει η σχέση κράτους-βιομηχάνων. Δεν είναι πολιτικό αυτό;
Θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τις αλλαγές, βέβαια δε περιμένουμε να αλλάξουν όλα και να γίνουν τέλεια απο την μία μέρα στην άλλη.
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
Κατα την αποψη μου καθαρα οικολογικο κομα δεν μπορει να υπαρχει.
δεν γινετε ο καθε ακτιβισμος να εχει βλεψεις να γινει κυβερνηση.
ε πως θα γινει; αν γινει κυβερνηση θα ασχοληθει μονο με την οικολογια; και τα αλλα θεματα;
πχ θα καιγεται η αθηνα απο τους κουκουλοφορος και το μελημα θα ειναι να μην χρησιμοποιηθουν δακρυγονα γιατι ειναι χημικα;
Οσων αφορα την παπαρηγα. ειναι αληθεια οτι ειναι η μονη που εχει σταθερες θεσεις.
επισης η ιδια λεει "ψηφιστε μας κι ας μην ειστε κομμουνιστες". αυτο δεν ειναι περιχαρακωμενη σταση ουτε αυτιστικη.
δεν γινετε ο καθε ακτιβισμος να εχει βλεψεις να γινει κυβερνηση.
ε πως θα γινει; αν γινει κυβερνηση θα ασχοληθει μονο με την οικολογια; και τα αλλα θεματα;
πχ θα καιγεται η αθηνα απο τους κουκουλοφορος και το μελημα θα ειναι να μην χρησιμοποιηθουν δακρυγονα γιατι ειναι χημικα;
Οσων αφορα την παπαρηγα. ειναι αληθεια οτι ειναι η μονη που εχει σταθερες θεσεις.
επισης η ιδια λεει "ψηφιστε μας κι ας μην ειστε κομμουνιστες". αυτο δεν ειναι περιχαρακωμενη σταση ουτε αυτιστικη.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αφού συμφωνήσω με την προσγειωμένη, αμερόληπτη και ωριμότατη λογική του Κωστή
να συμπληρώσω έναν σχολιασμό στη θέση της Πέγκυς μας που παρέλειψα νωρίτερα:
Θα τον δούμε και θα κρίνουμε. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Κι εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες, κι εγώ θα χρησιμοποιούσα ίσως την ίδια φράση, εκτός απ'το "είμαι σίγουρη". Θα έλεγα "πολύ φοβάμαι" αντ'αυτού.
Τεσπα, ξημέρωσε μια καινούργια μέρα! Έστω και λίγο πράσινος, ο ήλιος είναι όμορφος. Φτιάξε κέφι και μέτρα τις ευλογίες σου, έχεις πολλές, και τελευταία μια μπουμπού που έχω λυσσάξει να τη γνωρίσω! Τις κατάρες μας εδώ είμαστε να τις ξορκίζουμε, και πάντως να μην τις αφήνουμε να μας κυριεύουν!
Φιλούμπες
να συμπληρώσω έναν σχολιασμό στη θέση της Πέγκυς μας που παρέλειψα νωρίτερα:
Σε μια ανάσα θετική στο "μακάρι" και αρνητική στη "σιγουριά" σου. Πάλι οξύμωρα και αντιφατικά ΚΑΙ (νιώθω-διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) προκατειλημμένα. Δε θέλω να βλέπω τέτοιες απολυτότητες και κακή προαίρεση με το καλημέρα σας. Χαλάρωσε λίγο μανάρα, στο φινάλε ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να τα κάνει απ'τον Κώστα; Σοβαρά τώρα...Εγώ Αλέξανδρε δεν θέλω να πάει χάλια αυτή η κυβέρνηση, γιατί όντως αγαπώ την Ελλάδα. Μακάρι να κάνει την έκπληξη ο Γεώργιος και να τηρήσει και τις υποσχέσεις του, και να καταφέρει να μην χρεώσει παραπάνω αυτή την έρμη χώρα (εμάς δηλαδή). Δυστυχώς όμως, είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρει,
Θα τον δούμε και θα κρίνουμε. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Κι εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες, κι εγώ θα χρησιμοποιούσα ίσως την ίδια φράση, εκτός απ'το "είμαι σίγουρη". Θα έλεγα "πολύ φοβάμαι" αντ'αυτού.
Τεσπα, ξημέρωσε μια καινούργια μέρα! Έστω και λίγο πράσινος, ο ήλιος είναι όμορφος. Φτιάξε κέφι και μέτρα τις ευλογίες σου, έχεις πολλές, και τελευταία μια μπουμπού που έχω λυσσάξει να τη γνωρίσω! Τις κατάρες μας εδώ είμαστε να τις ξορκίζουμε, και πάντως να μην τις αφήνουμε να μας κυριεύουν!
Φιλούμπες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ο Γεώργιος Παπανδρέου -ο παλιός- καλός και χρυσός, αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος. Παιδί με εβραία.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
Καταρχήν, Κωνσταντίνε, δεν καταδικάζω κανέναν χωρίς να έχω έρεισμα... Ο τύπος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του. Η τακτική του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια που ακολούθησε κι ο Κώστας πριν βγει, κι ο ένας κι ο άλλος. Όλο θα, θα, θα, και μετά, "ναι μεν, αλλά...". Ποτέ δεν είπε ότι τα ταμεία είναι γεμάτα (Βικάκι), αλλά με τ'αυτιά μου τον άκουσα να λέει πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"... Αφού υπήρχαν λοιπόν πριν, και το ήξερε, γιατί ξαφνικά δεν υπάρχουν; Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό; Γιατί όλοι του πασόκ επικεντρώθηκαν με το που βγήκε να λένε ότι τα ταμεία είναι άδεια...πολύ μας το πιπιλάνε...δεν σου κάνει ούτε αυτό εντύπωση;
Και συγγνώμη, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τον κύριο, όταν είπε ότι θα διαπραγματευθεί εκ νέου το θέμα του αγωγού με την Ρωσία... Μία συμφωνία ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ για την Ελλάδα, και δεν του άρεσε... ή μάλλον δεν άρεσε στον Ομπάμα. Παίρνει κόκκινη. Και βεβαίως-βεβαίως, αυτό το "όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με την Αμερική", να το πεις στη Γαλλία, την Γερμανία και τη Ρωσία! Που χέστηκαν για την Αμερική, εν ολίγοις! Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμή μας, αυτό είναι το λάθος μας, και γι'αυτό θα προσκυνάμε στον αιώνα τον άπαντα... Και την αμερική μπορούμε να την παίξουμε (αν είχαμε τ'@@, θα τους παίζαμε με την γεωγραφική μας δύναμη καταρχήν, κι όχι μόνο) και την ευρώπη ακόμα. Εδώ η Ισλανδία του τίποτα και δεν έχει ακόμα ευρώ, γιατί απλά αρνήθηκε...τόσο απλό. Από διπλωματία παίρνουμε μονίμως 0, και δεν φαίνεται να θέλουμε ν'αλλάξουμε τακτική. Αυτό σημαίνει, πως όταν κρίνουν κάποιοι ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε μακεδονίες, αιγαία και δεν συμμαζεύεται, θα βρουν έναν τρόπο να μας το πασάρουν (μα με πόλεμο, μα με άλλα πιο ήπια μέτρα).
Ο λαός δεν είναι ότι εμπιστεύτηκε τον Γιώργο, είναι ότι ΔΕΝ εμπιστευτόταν πια τον Κώστα (και καλά έκανε) και αγχώθηκε να τον διώξει, θεωρώντας πως μόνο μία επιλογή είχε... Είναι γνωστό το σενάριο.
Θεωρώ, πως έχω κρίση αρκετά καθαρή, και σύμφωνη με αυτό που θεωρώ δικό μου συμφέρον και συμφέρον των παιδιών μου (και των παιδιών των υπόλοιπων Ελλήνων).
To πότε αβαντάριζε οικονομικά η ΝΔ δεν το ξέρω... πες μου να θυμηθώ, αλλά αυτό με τον Γερμανό καταντάει αστείο! Όλοι την είχαν πέσει στο ΚΚΕ, και όσο και να τους προκαλούσε το κκε να φέρουν τις αποδείξεις τους, κανείς δεν μπόρεσε ν'αποδείξει τις κακεντρέχειές τους... Μη μου πεις πως το πασόκ περίμενε στοιχεία από τη ΝΔ για να αποδείξει αυτό που ήθελε... γιατί τότε σημαίνει πως δεν είχε τίποτα στα χέρια του, παρά μόνο εικασίες, κι αν με εικασίες έκανε τέτοιο κυνηγητό (που θύμιζε άλλες εποχές, θα πω...) τότε είναι για φτύσιμο, έτσι δεν είναι;
Μην το αναμασάμε, λοιπόν, γιατί αναμασάμε προεκλογικά τερτίπια και ψηφοθηρίες του πασόκ και του ΛΑΟΣ. Αυτοί είχαν πάθει τη μεγάλη σύγχιση, ασφαλώς, οι μεν γιατί ήθελαν τις ψήφους απ΄το κκε, οι δε(ν) λόγω μένους γενικώς προς άπαντα αριστερό.
Όπως και να'χει, εννοείται πως έχουν να φάνε μεγάλη κατάρα από'δώ, αλλα μεγαλύτερο κυνήγι απ'΄τον δρόμο. Τώρα που γέννησα κιόλας, μου χρειάζεται η άσκηση. Εσείς ετοιμαστείτε, εντωμεταξύ, να πάρετε σύνταξη στα 65 (άντρες, γυναίκες και παιδιά), και πολύ σύντομα στα 70, ετοιμαστείτε να χάσετε τίποτα έξτρα ή επιδόματα (αν παίρνατε), λόγω βαρέων και ανθυγιεινών, και άλλων... και το κυριότερο, ετοιμαστείτε για τη Νέα Παιδεία του Γιωργάκη, και εν καιρώ και για τις διαπραγματεύσεις σε γη και ύδωρ (ελληνικό πάντα)... Μετά δεν θα μιλάω, απλά θα σας διαβάζω και θα κουνάω το κεφάλι μονολογώντας "don't wanna say, I told you so", έτσι, για να με καταλαβαίνει κι ο Γιωργάκης :p
Σέβομαι το δικαίωμα του Έλληνα στο να είναι ξύπνιος, δεν σέβομαι τον Έλληνα που κοιτάει την πάρτυ του, ούτε τον Έλληνα που φοβάται...για να τα διαχωρίζουμε τα πράγματα, χωρίς μεγάλα λόγια.
Ουφ, καιρό είχα να γράψω σεντόνι (νόμιζα ότι είχα χάσει το touch) :PpP
Και συγγνώμη, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τον κύριο, όταν είπε ότι θα διαπραγματευθεί εκ νέου το θέμα του αγωγού με την Ρωσία... Μία συμφωνία ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ για την Ελλάδα, και δεν του άρεσε... ή μάλλον δεν άρεσε στον Ομπάμα. Παίρνει κόκκινη. Και βεβαίως-βεβαίως, αυτό το "όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με την Αμερική", να το πεις στη Γαλλία, την Γερμανία και τη Ρωσία! Που χέστηκαν για την Αμερική, εν ολίγοις! Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμή μας, αυτό είναι το λάθος μας, και γι'αυτό θα προσκυνάμε στον αιώνα τον άπαντα... Και την αμερική μπορούμε να την παίξουμε (αν είχαμε τ'@@, θα τους παίζαμε με την γεωγραφική μας δύναμη καταρχήν, κι όχι μόνο) και την ευρώπη ακόμα. Εδώ η Ισλανδία του τίποτα και δεν έχει ακόμα ευρώ, γιατί απλά αρνήθηκε...τόσο απλό. Από διπλωματία παίρνουμε μονίμως 0, και δεν φαίνεται να θέλουμε ν'αλλάξουμε τακτική. Αυτό σημαίνει, πως όταν κρίνουν κάποιοι ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε μακεδονίες, αιγαία και δεν συμμαζεύεται, θα βρουν έναν τρόπο να μας το πασάρουν (μα με πόλεμο, μα με άλλα πιο ήπια μέτρα).
Ο λαός δεν είναι ότι εμπιστεύτηκε τον Γιώργο, είναι ότι ΔΕΝ εμπιστευτόταν πια τον Κώστα (και καλά έκανε) και αγχώθηκε να τον διώξει, θεωρώντας πως μόνο μία επιλογή είχε... Είναι γνωστό το σενάριο.
Πόσο χειρότερα εννοείς΄άμεσα ή έμμεσα; Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά δύσκολο να τα κάνει χειρότερα, αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Προσωπικά, δεν ήθελα κάποιον που απλά δεν θα τα έκανε χειρότερα, αλλά κάποιον που θα πάλευε να μας βγάλει απ'το αδιέξοδο, και τέτοιος δεν βγήκε. Μην μου πεις ότι βιάζομαι και προτρέχω πάλι. Το πράγμα φάνηκε με το καλημέρα σας, όπως σας απέδειξα! Αλλά αν προτιμάς το "πολύ φοβάμαι", άλλαξέ το... το ίδιο ακριβώς εννοώ, γιατί όταν εγώ φοβάμαι κάτι είναι επειδή είμαι σίγουρη για το τι μού'ρχεται κατακέφαλα...βλέπεις δεν φοβάμαι και πολλά πράγματα πιαΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να τα κάνει απ'τον Κώστα;
Α γεια σου! Εννοείται πως συμφωνώ. Δεν στην σπάει λοιπόν, όταν κάποιος προσπαθεί ν'αναλάβει αυτόν τον ρόλο; Δεν βαρέθηκες να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα;Αλλά αυτό ισχύει για όλους, (ακόμα και για τον "Ελληναρά" Καρατσαφέση όπως αποδείχθηκε) όχι μόνο για τον ΓΑΠ. Μη γελιέσαι. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, ΟΛΟΙ προσκυνάνε τη νεοταξίλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και καλά θα κάνουμε να το πάρουμε απόφαση αυτό, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει (αν ποτέ υπάρξει) κανάς μεσσίας ή εθνοσωτήρας.
Δεν είναι θέμα συναισθηματισμού! Ούτε ο παππούς μου έκανε στη Γιάρο, ούτε τη γιαγιά μου την βάραγαν και την βίαζαν, επειδή ήταν κομμουνίστρια τα Αγγλάκια. Οπότε, δεν με "δένει" τίποτα με το ΚΚΕ, ούτε καν ο Λουξ, με τον οποίο συχνά αντιδρώ γιατί μ'αρέσει να τον ανάβω! Βασικά, ο τελευταίος δεν είναι καν σίγουρος αν ψηφίζω κκε! :pΔε συμφωνώ φυσικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που δίνεις στον "αυτισμό" της Παπαρήγα, πάλι στο όνομα συναισθηματισμών και "αξιοπρέπειας"- που δεν είναι άλλο από καλωπισμένο/χρυσωμένο χαπάκι εγωϊσμού έτσι όπως το τοποθετείς τουλάχιστον... (άσε που την "αξιοπρέπεια" δεν την σκέφτηκαν όταν τους αβαντάριζε οικονομικά η ΝΔ, και με τη χρήση των τυπογραφείων του οίκου του λαού αλλά και με το θέμα του Γερμανού...)
Θεωρώ, πως έχω κρίση αρκετά καθαρή, και σύμφωνη με αυτό που θεωρώ δικό μου συμφέρον και συμφέρον των παιδιών μου (και των παιδιών των υπόλοιπων Ελλήνων).
To πότε αβαντάριζε οικονομικά η ΝΔ δεν το ξέρω... πες μου να θυμηθώ, αλλά αυτό με τον Γερμανό καταντάει αστείο! Όλοι την είχαν πέσει στο ΚΚΕ, και όσο και να τους προκαλούσε το κκε να φέρουν τις αποδείξεις τους, κανείς δεν μπόρεσε ν'αποδείξει τις κακεντρέχειές τους... Μη μου πεις πως το πασόκ περίμενε στοιχεία από τη ΝΔ για να αποδείξει αυτό που ήθελε... γιατί τότε σημαίνει πως δεν είχε τίποτα στα χέρια του, παρά μόνο εικασίες, κι αν με εικασίες έκανε τέτοιο κυνηγητό (που θύμιζε άλλες εποχές, θα πω...) τότε είναι για φτύσιμο, έτσι δεν είναι;
Μην το αναμασάμε, λοιπόν, γιατί αναμασάμε προεκλογικά τερτίπια και ψηφοθηρίες του πασόκ και του ΛΑΟΣ. Αυτοί είχαν πάθει τη μεγάλη σύγχιση, ασφαλώς, οι μεν γιατί ήθελαν τις ψήφους απ΄το κκε, οι δε(ν) λόγω μένους γενικώς προς άπαντα αριστερό.
Όπως και να'χει, εννοείται πως έχουν να φάνε μεγάλη κατάρα από'δώ, αλλα μεγαλύτερο κυνήγι απ'΄τον δρόμο. Τώρα που γέννησα κιόλας, μου χρειάζεται η άσκηση. Εσείς ετοιμαστείτε, εντωμεταξύ, να πάρετε σύνταξη στα 65 (άντρες, γυναίκες και παιδιά), και πολύ σύντομα στα 70, ετοιμαστείτε να χάσετε τίποτα έξτρα ή επιδόματα (αν παίρνατε), λόγω βαρέων και ανθυγιεινών, και άλλων... και το κυριότερο, ετοιμαστείτε για τη Νέα Παιδεία του Γιωργάκη, και εν καιρώ και για τις διαπραγματεύσεις σε γη και ύδωρ (ελληνικό πάντα)... Μετά δεν θα μιλάω, απλά θα σας διαβάζω και θα κουνάω το κεφάλι μονολογώντας "don't wanna say, I told you so", έτσι, για να με καταλαβαίνει κι ο Γιωργάκης :p
Ω, να με συγχωρείς πάρα πολύ. Μη μου πεις πως εσύ δεν μπορείς να δεις ότι τα 4/5 των Ελλήνων (και λίγο είπα) έχει υπνωτιστεί και τους παίζουν σαν μαριονέτες όλοι;;; Μη μου πεις πως δεν θυμώνεις με την μαλάκυνση που έχει βαρέσει τον Έλληνα; Δεν είναι δυνατόν να μου λες ότι επειδή είναι στο σύνολό τους ή βολεψάκηδες και παρτάκηδες ή απλά κοιμισμένοι, δεν θ'αγωνιστώ για να ξυπνήσουν; Αλλά δεν θα τους ξυπνήσει κανείς με το ζόρι, Βίκυ. Δεν θέλω να πιάσω κανέναν απ'το μαλλί και να του πω "Κοίτα, πόσο μ...ς έχει καταντήσει", θέλω να μάθει ν'αναγνωρίζει τι είναι αυτό το γαργαλητό που νιώθει στα οπίσθιά του, και να καταλάβει πως δεν του κάνει κάποιος μασάζ, απλά του έχει ανοίξει τόσο πολύ απ'το πολύ φίκι-φίκι, που δεν τον πονάει πια... Αυτό θέλω να γίνει... Δυστυχώς, τον εξαθλιώνουν σιγά-σιγά και με σχέδιο, οπότε, λόγω έλλειψης σοκ, είναι δύσκολο να ξυπνήσει, αλλά ποτέ των ποτών δεν θα τους θεωρήσω και παντελώς άμοιρους ευθυνών. Τα θέλουν και τα παθαίνουν, και θα το πω και θα γεμίσει το στόμα μου: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...τα παιδάκια μου τι φταίνε, μόνο;Δεν μπορείς να μιλάς για λαό και να τον σνομπάρεις ταυτόχρονα. Ή θ'αγωνίζεσαι ΜΕ το λαό, ή θ'αγωνίζεσαι μόνος σου, και τότε μη μας λες ότι το κάνεις ΓΙΑ το λαό. Είναι η απόλυτη αντίφαση και σκανδαλώδες σχήμα οξύμωρο.
Σέβομαι το δικαίωμα του Έλληνα στο να είναι ξύπνιος, δεν σέβομαι τον Έλληνα που κοιτάει την πάρτυ του, ούτε τον Έλληνα που φοβάται...για να τα διαχωρίζουμε τα πράγματα, χωρίς μεγάλα λόγια.
Ουφ, καιρό είχα να γράψω σεντόνι (νόμιζα ότι είχα χάσει το touch) :PpP
- ArELa
- Founder-Administrator
Ε ρε γμτ μου, με βάζεις τώρα να υπερασπιστώ τον ΓΑΠ? Πλάκα μου κάνεις;
Έλεος τι τριπάκι μεσημεριάτικα...Θου Κύριε...
Όσο για τα "λεφτά υπάρχουν" το άκουσα κι εγώ και σίγουρα θα υπάρχουν, αν αναλογιστείς ότι τα λαμόγια εισέπρατταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είτε από φπα είτε από εισοφρές, είτε απ'ό,τι θες, από σένα, από μένα, απ'τον διπλανό σου... Κι όταν ο ΚΚ (Καραμανλής) του είπε "πού θα τα βρείτε τα λεφτά κ. Παπανδρέου", θεώρησα δόκιμη την απάντηση "πού πήγαν τα λεφτά να λέτε". Εμένα αυτό μου'μεινε πιο πολύ απ'τα "λεφτά υπάρχουν" στο οποίο κόλλησες για ν'αποδειχθεί ντε και καλά μια φαυλότητα που δεν είδαμε ακόμα. Πρόσεξε, ΔΕΝ αποκλείω καθόλου να τη δούμε, (το πιθανότερο είναι να τη δούμε πολυεπίπεδα, ούτε εγώ πιστεύω σε πολιτικά θαύματα), αλλά εφ'όσον ως τιμονιέρης (πρωθυπουργός) εκ των πραγμάτων, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, κι εφ'όσον είδα να κουμαντάρει το κομματικό του καράβι καλά, περιμένω να δω τη συνέχεια. ΔΕΝ θα προκαταλάβω τίποτα, ούτε θα το προεξοφλήσω. Όταν βγήκε ο Καραμανλής, δεν το χάρηκα καθόλου (γνωρίζεις την έμφυτη αντιπάθειά μου στη γαλάζια πτέρυγα ), αλλά και πάλι είπα "κάτσε να τον δούμε, κι αν διαψευσθώ θα του βγάλω το καπέλο". Το ότι απ'το 2007 και μετά τις φωτιές πια, άρχισα να εκφράζω φανερά τη δυσαρεσκειά μου, θα πρέπει να το βρίσκεις λογικό. Κόκκινη κάρτα μετά από 3,5 πέτρινα , ΑΝΙΚΑΝΑ, και απαίσια (για το δικό μου το μυαλό) χρόνια διακυβέρνησης. Κι αν έδωσα στον ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ Κωστάκη "περίοδο χάριτος" αρκετά μεγάλη, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να νιώσω τώρα ότι δεν δικαιούται την ίδια και μικρότερη ο ΓΑΠ. Κι αυτό δεν καταλαβαίνω με σας. Στην απίθμενη φθορά και ΔΙΑφθορά που εμφάνισε η γαλάζια πλευρά, δεν ωρύεστε. Με το ΠΑΣΟΚ ή τον ΓΑΠ ή και τους δυο, βγάζετε φλύκταινες. Καταλαβαίνω ότι σας στερεί ποσοστό σημαντικό, αλλά οκ θα'πρεπε τουλάχιστον να χτυπάτε και τον Κωστάκη με την ίδια ένταση,που στο φινάλε έχει ήδη δείγμα γραφής.
Για την αδυναμία μας να καταλάβουμε τη δύναμή μας, θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά πρέπει να την καταλάβουμε ΟΛΟΙ, όχι μερικοί και διάσπαρτοι... Μόνο αν ΟΛΟΙ ΣΥΣΩΜΟΙ αντιδράσουμε, θα έχει αποτέλεσμα η όποια μας προσπάθεια έναντι της νεοταξίλας. Τα'χουμε πει αυτά.
Προεξοφλείς...προεξοφλείς... αλλά δεν σε αδικώ καθόλου.
Για τα όσα θέτεις για το ΚΚΕ, τα διάβασα, τα πρόσεξα, αλλά δε θα απαντήσω, γιατί είσαι και λεχώνα και δε θέλω να βγάζεις καπνούς και απ'τα αυτιά Έτσι κι αλλιώς δε συμφωνούμε, μην μας παιδεύω λοιπόν.
Για τα συντάξιμα, αισιόδοξη σε βρίσκω. Εγώ αμφιβάλλω αν ΘΑ ΠΑΡΩ σύνταξη καν!
Έλεος τι τριπάκι μεσημεριάτικα...Θου Κύριε...
Πρώτον, αν με βάλεις να συγκρίνω Κώστα και Γιώργο ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ (χέστηκα για τις παρατάξεις και το ξέρεις) ο ΓΑΠ, ξύλινος, πύλινος, βλαμμένος και όπως αλλιώς θες πές τον, παίζει καλύτερα και στο μάτι μου και στις συγκρίσεις. Πρώτον Ο Κώστας πήρε το θώκο αρχηγού παράταξης λόγω ονόματος και μόνον και όχι λόγω περγαμηνών ή πρότερης εμπειρίας έστω και εργασιακής- γιατί πολιτικής τι είχε; Απλός βουλευτάκος, αφανής στα μάτια μου μέχρι ν'ανέβει. Πήρε μετά την πρωθυπουργία έχοντας πλήρη άγνοια του αντικειμένου, και πλήρη έλλειψη εμπειρίας έστω και σε υπουργείο, έστω και σαν υφυπουργός...πόσο μάλλον πρωθυπουργία. Ο ΓΑΠ απ'την άλλη, μπορεί να'χε το όνομα, αλλά ούτε τις ευλογίες του Αντρέα είχε, ούτε την πλήρη αποδοχή του κόμματος, όπως την είχε ο Κωστάκης. Έκανε κάμποσες δουλειές από πιτσιρικάς (φοιτητής) και έχει μακρόχρονη εμπειρία σε κυβερνητικά σχήματα. Έφαγε τον κωλοπόλεμο της αρκούδας μέσα στο ίδιο του το κόμμα μετά την ήττα του 2004, όπου μόνο το 28% τον στήριζε και όχι μόνο έλυσε αυτά τα προβλήματα με πυγμή (και όχι ψευτο-τσαμπουκάδες) αλλά ανέβασε το ποσοστό του κόμματος μέσα σε ένα χρόνο θεαματικά. Έφαγε πόλεμο/απαξία και από τα ΜΜΕ (που τώρα τον γλύφουν οι ξεφτίλες), πάλι σε αντίθεση με τον Κωστάκη που όλοι τον χάιδευαν και απορούσα τι του έβρισκαν...Mantam Froufrou έγραψε:Καταρχήν, Κωνσταντίνε, δεν καταδικάζω κανέναν χωρίς να έχω έρεισμα... Ο τύπος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του. Η τακτική του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια που ακολούθησε κι ο Κώστας πριν βγει, κι ο ένας κι ο άλλος. Όλο θα, θα, θα, και μετά, "ναι μεν, αλλά...". Ποτέ δεν είπε ότι τα ταμεία είναι γεμάτα (Βικάκι), αλλά με τ'αυτιά μου τον άκουσα να λέει πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"... Αφού υπήρχαν λοιπόν πριν, και το ήξερε, γιατί ξαφνικά δεν υπάρχουν; Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό; Γιατί όλοι του πασόκ επικεντρώθηκαν με το που βγήκε να λένε ότι τα ταμεία είναι άδεια...πολύ μας το πιπιλάνε...δεν σου κάνει ούτε αυτό εντύπωση;
Όσο για τα "λεφτά υπάρχουν" το άκουσα κι εγώ και σίγουρα θα υπάρχουν, αν αναλογιστείς ότι τα λαμόγια εισέπρατταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είτε από φπα είτε από εισοφρές, είτε απ'ό,τι θες, από σένα, από μένα, απ'τον διπλανό σου... Κι όταν ο ΚΚ (Καραμανλής) του είπε "πού θα τα βρείτε τα λεφτά κ. Παπανδρέου", θεώρησα δόκιμη την απάντηση "πού πήγαν τα λεφτά να λέτε". Εμένα αυτό μου'μεινε πιο πολύ απ'τα "λεφτά υπάρχουν" στο οποίο κόλλησες για ν'αποδειχθεί ντε και καλά μια φαυλότητα που δεν είδαμε ακόμα. Πρόσεξε, ΔΕΝ αποκλείω καθόλου να τη δούμε, (το πιθανότερο είναι να τη δούμε πολυεπίπεδα, ούτε εγώ πιστεύω σε πολιτικά θαύματα), αλλά εφ'όσον ως τιμονιέρης (πρωθυπουργός) εκ των πραγμάτων, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, κι εφ'όσον είδα να κουμαντάρει το κομματικό του καράβι καλά, περιμένω να δω τη συνέχεια. ΔΕΝ θα προκαταλάβω τίποτα, ούτε θα το προεξοφλήσω. Όταν βγήκε ο Καραμανλής, δεν το χάρηκα καθόλου (γνωρίζεις την έμφυτη αντιπάθειά μου στη γαλάζια πτέρυγα ), αλλά και πάλι είπα "κάτσε να τον δούμε, κι αν διαψευσθώ θα του βγάλω το καπέλο". Το ότι απ'το 2007 και μετά τις φωτιές πια, άρχισα να εκφράζω φανερά τη δυσαρεσκειά μου, θα πρέπει να το βρίσκεις λογικό. Κόκκινη κάρτα μετά από 3,5 πέτρινα , ΑΝΙΚΑΝΑ, και απαίσια (για το δικό μου το μυαλό) χρόνια διακυβέρνησης. Κι αν έδωσα στον ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ Κωστάκη "περίοδο χάριτος" αρκετά μεγάλη, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να νιώσω τώρα ότι δεν δικαιούται την ίδια και μικρότερη ο ΓΑΠ. Κι αυτό δεν καταλαβαίνω με σας. Στην απίθμενη φθορά και ΔΙΑφθορά που εμφάνισε η γαλάζια πλευρά, δεν ωρύεστε. Με το ΠΑΣΟΚ ή τον ΓΑΠ ή και τους δυο, βγάζετε φλύκταινες. Καταλαβαίνω ότι σας στερεί ποσοστό σημαντικό, αλλά οκ θα'πρεπε τουλάχιστον να χτυπάτε και τον Κωστάκη με την ίδια ένταση,που στο φινάλε έχει ήδη δείγμα γραφής.
Ρε συ, χάλασε ή δε χάλασε η δουλειά με τον αγωγό ΗΔΗ, από την Δώρα? Πού ήσουν εσύ δηλαδή; Δεν το ξέρεις; Πάντως ο ΓΑΠ δεν τη χάλασε. Όσο για το τι θα κάνει τώρα ο ΓΑΠ, δεν το'χω καταλάβει να σου πω την αλήθεια. Την επαναδιαπραγμάτευση που λέει ο ΓΑΠ την εκλαμβάνεις πώς; Ότι θα το σκεφτεί αν θα συμφωνήσει; Και γιατί όχι "θα προσπαθήσει να διορθώσει" τις παπαριές της αμερικανόδουλης Δώρας και του συναφιού της; Τεσπα, δεν ορκίζομαι, μπορεί εσύ να'χεις δικιο και να θέλω να το βλέπω εγώ αλλιώς. Θα δούμε και επ'αυτού, κι αν έχεις δίκιο, εννοείται πως δε θα διστάσω να το παραδεχτώ και να τα σούρω μαζί σου.Και συγγνώμη, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τον κύριο, όταν είπε ότι θα διαπραγματευθεί εκ νέου το θέμα του αγωγού με την Ρωσία... Μία συμφωνία ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ για την Ελλάδα, και δεν του άρεσε... ή μάλλον δεν άρεσε στον Ομπάμα. Παίρνει κόκκινη. Και βεβαίως-βεβαίως, αυτό το "όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με την Αμερική", να το πεις στη Γαλλία, την Γερμανία και τη Ρωσία! Που χέστηκαν για την Αμερική, εν ολίγοις!
Η Ιρλανδία τελικά ψήφισε 56% υπέρ του συμφώνου Λισσαβώνας... Άσε...Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμή μας, αυτό είναι το λάθος μας, και γι'αυτό θα προσκυνάμε στον αιώνα τον άπαντα... Και την αμερική μπορούμε να την παίξουμε (αν είχαμε τ'@@, θα τους παίζαμε με την γεωγραφική μας δύναμη καταρχήν, κι όχι μόνο) και την ευρώπη ακόμα. Εδώ η Ισλανδία του τίποτα και δεν έχει ακόμα ευρώ, γιατί απλά αρνήθηκε...τόσο απλό.
Για την αδυναμία μας να καταλάβουμε τη δύναμή μας, θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά πρέπει να την καταλάβουμε ΟΛΟΙ, όχι μερικοί και διάσπαρτοι... Μόνο αν ΟΛΟΙ ΣΥΣΩΜΟΙ αντιδράσουμε, θα έχει αποτέλεσμα η όποια μας προσπάθεια έναντι της νεοταξίλας. Τα'χουμε πει αυτά.
Ναι, όντως δεν εμπιστευόταν πια τον Κώστα. Αλλά η διαφορά είναι συντριπτική και πολύ μεγάλη για να μην αποδοθούν και στον ΓΑΠ κάποια εύσημα εδώ, ΑΝ θέλουμε να'μαστε αντικειμενικοι, τουλάχιστον για την ποιότητα της δικής του προεκλογικής εκστρατείας, έναντι της εκστρατείας τύπου καφενείου των γαλάζιων.Ο λαός δεν είναι ότι εμπιστεύτηκε τον Γιώργο, είναι ότι ΔΕΝ εμπιστευτόταν πια τον Κώστα (και καλά έκανε) και αγχώθηκε να τον διώξει, θεωρώντας πως μόνο μία επιλογή είχε... Είναι γνωστό το σενάριο.
Άντε και συμφωνούμε σ'αυτό λοιπόν. Μισό να ανάψω ένα τσιγάρο, να πιω μια γουλιά καφέ και να σου πετάξω ένα χαμόγελοΠόσο χειρότερα εννοείς΄άμεσα ή έμμεσα; Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά δύσκολο να τα κάνει χειρότερα, αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να τα κάνει απ'τον Κώστα;
Προσωπικά, δεν ήθελα κάποιον που απλά δεν θα τα έκανε χειρότερα, αλλά κάποιον που θα πάλευε να μας βγάλει απ'το αδιέξοδο, και τέτοιος δεν βγήκε. Μην μου πεις ότι βιάζομαι και προτρέχω πάλι. Το πράγμα φάνηκε με το καλημέρα σας, όπως σας απέδειξα! Αλλά αν προτιμάς το "πολύ φοβάμαι", άλλαξέ το... το ίδιο ακριβώς εννοώ, γιατί όταν εγώ φοβάμαι κάτι είναι επειδή είμαι σίγουρη για το τι μού'ρχεται κατακέφαλα...βλέπεις δεν φοβάμαι και πολλά πράγματα πια
Προεξοφλείς...προεξοφλείς... αλλά δεν σε αδικώ καθόλου.
Φιλενάδα, έχω πλήρη επίγνωση πως ΟΛΟΙ δυνητικά με δουλεύουν. Το ότι θέλω να παραμυθιάζομαι κατά καιρούς, μη μου το προσάπτεις. Μαθαίνω τόσα για τις φαυλότητες της νεοταξίλας, που αν δεν έκανα προσωρινό shut down αυτού του κομματιού του μυαλού μου, τώρα θα'χα τρελαθεί ή θα'βγαινα έξω με κανά καλάζνικοφ κι όποιο λαμόγιο πάρει ο χάρος!Α γεια σου! Εννοείται πως συμφωνώ. Δεν στην σπάει λοιπόν, όταν κάποιος προσπαθεί ν'αναλάβει αυτόν τον ρόλο; Δεν βαρέθηκες να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα;Αλλά αυτό ισχύει για όλους, (ακόμα και για τον "Ελληναρά" Καρατσαφέση όπως αποδείχθηκε) όχι μόνο για τον ΓΑΠ. Μη γελιέσαι. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, ΟΛΟΙ προσκυνάνε τη νεοταξίλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και καλά θα κάνουμε να το πάρουμε απόφαση αυτό, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει (αν ποτέ υπάρξει) κανάς μεσσίας ή εθνοσωτήρας.
Για τα όσα θέτεις για το ΚΚΕ, τα διάβασα, τα πρόσεξα, αλλά δε θα απαντήσω, γιατί είσαι και λεχώνα και δε θέλω να βγάζεις καπνούς και απ'τα αυτιά Έτσι κι αλλιώς δε συμφωνούμε, μην μας παιδεύω λοιπόν.
Για τα συντάξιμα, αισιόδοξη σε βρίσκω. Εγώ αμφιβάλλω αν ΘΑ ΠΑΡΩ σύνταξη καν!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Eγω συμφωνω πως ειναι ακομα νωρις να κρινουμε τον ΓΑΠ ως προθυπουργο.
Απο κοματικης αποψης ομως. ενα κομμα αν αποτυχει θα πρεπει να καταδικαζεται απο τους ψηφοφορους να μην μπενει καν στη βουλη.
εμεις διαγραφουμε μετα απο μια τετραετια το τι εκανε το καθε κομμα. με αποτελεσμα να μας κυβερνουν εναλαξ.
ειμαστε λαος με μνημη χρυσοψαρου. θυμομαστε μονο τι εκανε η κυβερνηση που μας κυβερνουσε την τρεχουσα τετραετια, και ξεχνουμε οτι το πασοκ δεν ειναι κανα καινουριο κομα.
20 χρονια κυβερνουσε.
Απο κοματικης αποψης ομως. ενα κομμα αν αποτυχει θα πρεπει να καταδικαζεται απο τους ψηφοφορους να μην μπενει καν στη βουλη.
εμεις διαγραφουμε μετα απο μια τετραετια το τι εκανε το καθε κομμα. με αποτελεσμα να μας κυβερνουν εναλαξ.
ειμαστε λαος με μνημη χρυσοψαρου. θυμομαστε μονο τι εκανε η κυβερνηση που μας κυβερνουσε την τρεχουσα τετραετια, και ξεχνουμε οτι το πασοκ δεν ειναι κανα καινουριο κομα.
20 χρονια κυβερνουσε.
- Mantam Froufrou
My point exactly. Και πρόσεξε, θα μπορούσε να είναι το πασόκ που κυβερνούσε την τελευταία τετραετία, κι η ΝΔ της εικοσαετίας, δεν με νοιάζουν αυτά, για μένα ίδιοι είναι. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, έτσι; ΤΟ αν είναι και για το κκε ειναι μάλλον μια ευτυχής συγκυρία, για μένα πάλι. Δεν ξεχωρίζω γαλάζιους, πράσινους, και οι δύο (για μένα, επαναλαμβάνω) χρησιμοποιούν αυτό που εσύ, Βίκυ ονομάζεις πολιτική του καφενείου. Αυτό το να τάζουν δάνεια, μου θυμίζει εποχές 50-60, κι ας μην τις έζησα, έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά (ακόμα κι απτον κινηματογράφο, έχουμε στοιχεία του τι γινόταν), και θλίβομαι αφάνταστα που φτάσαμε πάλι εκεί, πάλι πίσω στα ίδια κόλπα, πάλι ο έλληνας σκέφτεται με μικροπρέπεια και ηλιθιότητα... Δεν μπορώ ρε... Εσύ κατάφερες να βάλεις το μυαλό σε mode αισιοδοξίας και να δίνεις μια ευκαιρία, εγώ ειλικρινά δεν την παίζω. Εχθές αισθανόμουν τέτοια αηδία για τον ελληνικό λαό, και δεν είχε να κάνει ότι το κκε έχασε μισή μονάδα (μη χέσω δηλαδή, σιγά το ποσοστό) που ψήφισε προφανώς πασόκ!!! :p Δηλαδή, πώς σου ήρθε ότι θα μ'ένοιαζε κιόλας κάτι τέτοιο. Να πήγαινε στο κκε σε κανένα 6%, να πω έχεις λόγο που το λες! Μου την δίνει όμως που ξεχνάνε τόσο εύκολα, το μεν 40 τόσο τοις εκατό, ξεχνά τα είκοσι χρόνια και την ασυδοσία τους, και το υπόλοιπο 30 και κάτι τοις εκατό, ξεχνά τα λιγούρια της νδ. Αυτό με θλίβει αφάνταστα, ήμουν μέσ'τα νεύρα και έφτασα να πω: Τέρμα, δεν ξαναψηφίζω, κι έδωσα και δίκιο στον Ίκαρο ρε, που δεν ψηφίζει! Να πάνε να ψοφήσουν όλοι τους (είπα, παραφράζοντας το 'ψηφίζω', όπως το κάνει η Ξένια, που προφανώς κάτι ξέρει...από μικρό κι από τρελό...) Να πάνε να ψοφήσουν, χέστηκα κι αν πάρουν σύνταξη στα 150!!! Και το εννοούσα, μας θεωρώ πανάξιους της μοίρας μας, πλέον, και αμφιβάλλω αν θα αντιδράσει και κανείς σε περίπτωση που ζητήσει κανείς (ονόματα δεν λέμε) την μακεδονία... Τόσο πολύ τους έχω για ξεφτίλες...ειμαστε λαος με μνημη χρυσοψαρου. θυμομαστε μονο τι εκανε η κυβερνηση που μας κυβερνουσε την τρεχουσα τετραετια, και ξεχνουμε οτι το πασοκ δεν ειναι κανα καινουριο κομα.
20 χρονια κυβερνουσε.
Σιχαίνομαι τον ελληνικό λαό, τους λυπάμαι μεν, και μέχρι πρότινος νόμιζα πως υπήρχε ελπίδα να ξυπνήσουν, αλλά πλέον αμφιβάλλω πολύ σοβαρά... Και μόνο που σκέφτομαι πως η πλειοψηφία των ηλιθίων και κοιμισμένων θα 'σκοτώσει' τόσους νέους στο μέλλον, τα δικά μου παιδιά ανάμεσά τους, με κάνει να θέλω να πάρω την κουμπούρα του παππού μου (που'ταν και φασίστας) και να αρχίσω να πυροβολώ τα περιστέρια στο σύνταγμα, για να μην πυροβολήσω κανάν άλλον!!!
Πλέον λυπάμαι μόνο αυτούς που όντως παλεύουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί τους κυβερνά αυτή η πλειοψηφία των υπνωτισμένων... Δεν είναι τραγικό; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Δεν είναι απίστευτα τραγικό;
Το μόνο στο οποίο συμφωνήσαμε με τον Λουξ (γιατί αυτός με επανέφερε στα λογικά μου....όπως πάντα) είναι πως πρέπει να φύγουμε κάπου μακριά, να βλέπουμε όσο γίνεται λιγότερους ανθρώπους...γιατί οι άνθρωποι κάνουν κακό στην υγεία μας....
Δεν είναι τραγικό, ρε Βϊκυ; Λυπάμαι τα παιδιά μου, πάνω απ'όλα, και τα παιδιά του κόσμου, που δεν ξέρουν τι τα περιμένει... Δεν ξέρουν τι ετοιμάζονται όλοι αυτοί οι μπλε κι οι πράσινοι γιακάδες να υπογράψουν για λογαριασμό τους... '
Αχ, βαχ... κι εσύ μου λες για κκε και μ...ς...ποιος χέστηκε και γι'αυτούς... Νιώσε με, έχω ανάγκη να με νιώσει κάποιος (εκτός απ'τον Λουξ, που μ'ένιωσε στο πετσί του εχθές) :p
- ArELa
- Founder-Administrator
Βλέπω να έχεις την οργή απέναντι στο λαό, που είχα εγώ το 2007. Εσύ για το Πασοκ σήμερα, εγώ για τους γαλάζιους τότε. Βέβαια υπήρχαν και υπάρχουν κάποιες διαφορές. Πρώτον, δεν πιστεύω πως είναι οι ίδιοι. Δεύτερον, θεωρώ πως τότε είχα πιο βάσιμο λογο ν'απορώ πως γίνεται να τους ξανα=υπερψήφισαν, αφού είχε γίνει στάχτη και μπούρμπερι όλη η Πελοπόννησος. Και πάλι όμως ρε φιλενάδα δεν απεκάλεσα τόσον κόσμο πανηλίθιους. Επιμένω ότι πρώτα εμάς που θα χαρακτηρίσουμε κόσμο έτσι, δεν τιμάει αυτό. Και ναι, εγώ πίστευα τότε, όπως κι εσύ πιστεύεις τώρα πως είχα το αλάθητο στην προκειμένη. Και αν δεν το'χα; Κι αν δεν το'χεις; Τότε τι? Μην ξεχνάς ότι πάντα υπάρχει λόγος που γίνεται κάτι. Τότε είπα "είμαστε άξιοι της τύχης μας", ενώ δεν πίστευα ότι εγώ ήμουν άξια καμίας τέτοιας τύχης. Δεν πιστεύω όμως πως είναι δόκιμο να απαξιώνουμε ένα σωρό κόσμο έτσι:
Σε ΠΟΙΟΝ να'δινε αυτός ο ταλαίπωρος λαός την εξουσία τώρα; ; Πάλι στους γαλάζιους; ??? ΓΙΑΤΙ τους πετάς όλους στον καιάδα ως ηλίθιους γκαγκάδες? Τι έπρεπε να ψηφίσουν αυτοί που αποφάσισαν να ψηφίσουν; Να ψήφιζαν μήπως περισσότερο τα μικρά; Μα η Αλέκα το δήλωσε, ΔΕΝ συνεργάζεται (αυτισμός που λέγαμε), οπότε; Αν δεν έβγαινε αυτοδυναμία και δε συνεργαζόταν...μπλα μπλα μπλα...τα'χουμε ξαναπεί και ΔΕΝ καταλογίζω ηλιθιότητα στο λαό που θέλει σταθερότητα και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ή μήπως εξανίστασαι γιατί δεν έβγαλαν το ΚΚΕ;
Είναι δυνατόν να πιστεύεις ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, ότι θα'ταν ποτέ εφικτό να βγει στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ένα κόμα με πολιτικές αγκιλώσεις και στεγανοποιημένους προϊδεασμούς που πάνε πίσω στις αρχές-μέσα του 20ου; Μήπως είδες την Αλέκα όταν τη ρώτησε ο Λιαρέλης "Ας υποτεθεί πως αύριο βγαίνατε πρώτο κόμμα, πείτε μας πώς θα κυβερνούσατε εσείς; Ποιο είναι το πρόγραμμά σας;" Γιατί εγώ την είδα και η γυναίκα ΔΕΝ απάντησε. Δεν ήταν έτοιμη για τέτοια ερώτηση, αιφνιδιάστηκε και το'δειξε. ΔΕΝ ΕΙΧΕ απάντηση γι'αυτό! Συνέχισε το μονότονο "τα δύο μεγάλα κόμματα...μπλα μπλα..." Και σε ρωτώ: Είχε πρόγραμμα και δεν το είπε; Εννοώ κυβερνητικό πρόγραμμα εφικτό και άμεσα εφαρμόσιμο απ'τη στιγμή που (λέω τώρα σπάει ο διάολος πόδια, χέρια, κούτελα, λεκάνες και δε συμμαζεύεται) και πάρει 151 έδρες? Ο φυσικός της χώρος είναι μια δεδηλωμένη "αντίσταση" στη λογική της ταξικής πάλης που ξεπέρασε και η ίδια η Ρωσία προ πολλού, όχι η κυβερνητική προοπτική. Οπότε τι έπρεπε να κάνει το τσούρμο ηλιθίων που στην τελική θέλησε να πάει να ψηφίσει και ψήφισε? Να'δινε που ρε φιλενάδα ισχυρή κυβέρνηση; Στον Καρατσαφέση, τον Τσίμπλα ή τον Περι(χρυσό)γελο που πριν πάει σ'αυτούς τους οικολόγους ήταν με τον Βεργή;
Μα εκεί δε στάθηκα μόνο στην Αλέκα, έκανα μια γενικότερη "ανάλυση" δική μου, για το πώς προέκυψαν τα ποσοστά για όλα τα κόμματα, και είπα τη γνώμη μου για το πού οφείλεται η μικρή πτώση (αντί για άνοδο ΠΟΥ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ να έχει αυτή την εποχή). Στατιστικά και σύμφωνα με τα στοιχεία που'λεγαν οι γκαλοπάδες απόψε, ένας στους οχτώ έφυγε την Κυριακή από ΚΚΕ και ψήφισε ΠΑΣΟΚ. Το απέδωσσα λοιπόν εκεί= σε συνδυασμό πάντα με τον "αυτισμό" που επιμένω πως επιδεικνύει αυτή η παράταξη, αυτισμό που και συ υποστηρίζεις. Δεν το'πα για να σε τσιγκλίσω ή για να "σε νοιάξει", όμως. Απλά διαφωνώ με τη λογική σου αυτή που αποδίδει τη στασιμότητα προς μείωση του ποσοστού του κόμματος σε βαθύ ύπνο του κόσμου μόνο. Δηλαδή φταίνε μονίμως οι "ηλίθιοι Ελληνες" και το ΚΚΕ είναι άμωμο, άσπηλο, αμόλυντο και άμεμπτο ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟ? έλεος φιλενάδα, παρ'το αλλιώς!
Φιλούθκια λέμε καλέ (κυπραϊστί- μη μου πεις ότι το θες και γαλλιστί, δεν τη γουστάρω τη σκατόγλωσσα της γαργάρας με το "γο" )
Εχθές αισθανόμουν τέτοια αηδία για τον ελληνικό λαό
Δεν πάει έτσι ρε φιλενάδα...είναι πολύ χοντρό και άδικο για τόσο κόσμο...Σιχαίνομαι τον ελληνικό λαό, τους λυπάμαι μεν, και μέχρι πρότινος νόμιζα πως υπήρχε ελπίδα να ξυπνήσουν, αλλά πλέον αμφιβάλλω πολύ σοβαρά... Και μόνο που σκέφτομαι πως η πλειοψηφία των ηλιθίων και κοιμισμένων θα 'σκοτώσει' τόσους νέους στο μέλλον,
Να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν τι? Ποιον?Σιχαίνομαι τον ελληνικό λαό, τους λυπάμαι μεν, και μέχρι πρότινος νόμιζα πως υπήρχε ελπίδα να ξυπνήσουν, αλλά πλέον αμφιβάλλω πολύ σοβαρά...
Σε ΠΟΙΟΝ να'δινε αυτός ο ταλαίπωρος λαός την εξουσία τώρα; ; Πάλι στους γαλάζιους; ??? ΓΙΑΤΙ τους πετάς όλους στον καιάδα ως ηλίθιους γκαγκάδες? Τι έπρεπε να ψηφίσουν αυτοί που αποφάσισαν να ψηφίσουν; Να ψήφιζαν μήπως περισσότερο τα μικρά; Μα η Αλέκα το δήλωσε, ΔΕΝ συνεργάζεται (αυτισμός που λέγαμε), οπότε; Αν δεν έβγαινε αυτοδυναμία και δε συνεργαζόταν...μπλα μπλα μπλα...τα'χουμε ξαναπεί και ΔΕΝ καταλογίζω ηλιθιότητα στο λαό που θέλει σταθερότητα και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ή μήπως εξανίστασαι γιατί δεν έβγαλαν το ΚΚΕ;
Είναι δυνατόν να πιστεύεις ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, ότι θα'ταν ποτέ εφικτό να βγει στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ένα κόμα με πολιτικές αγκιλώσεις και στεγανοποιημένους προϊδεασμούς που πάνε πίσω στις αρχές-μέσα του 20ου; Μήπως είδες την Αλέκα όταν τη ρώτησε ο Λιαρέλης "Ας υποτεθεί πως αύριο βγαίνατε πρώτο κόμμα, πείτε μας πώς θα κυβερνούσατε εσείς; Ποιο είναι το πρόγραμμά σας;" Γιατί εγώ την είδα και η γυναίκα ΔΕΝ απάντησε. Δεν ήταν έτοιμη για τέτοια ερώτηση, αιφνιδιάστηκε και το'δειξε. ΔΕΝ ΕΙΧΕ απάντηση γι'αυτό! Συνέχισε το μονότονο "τα δύο μεγάλα κόμματα...μπλα μπλα..." Και σε ρωτώ: Είχε πρόγραμμα και δεν το είπε; Εννοώ κυβερνητικό πρόγραμμα εφικτό και άμεσα εφαρμόσιμο απ'τη στιγμή που (λέω τώρα σπάει ο διάολος πόδια, χέρια, κούτελα, λεκάνες και δε συμμαζεύεται) και πάρει 151 έδρες? Ο φυσικός της χώρος είναι μια δεδηλωμένη "αντίσταση" στη λογική της ταξικής πάλης που ξεπέρασε και η ίδια η Ρωσία προ πολλού, όχι η κυβερνητική προοπτική. Οπότε τι έπρεπε να κάνει το τσούρμο ηλιθίων που στην τελική θέλησε να πάει να ψηφίσει και ψήφισε? Να'δινε που ρε φιλενάδα ισχυρή κυβέρνηση; Στον Καρατσαφέση, τον Τσίμπλα ή τον Περι(χρυσό)γελο που πριν πάει σ'αυτούς τους οικολόγους ήταν με τον Βεργή;
Αισιοδοξίας δεν θα το'λεγα. Σε mode ψυχραιμίας και ΜΗ φθοράς του ψυχισμού μου, ναι. Το έβαλα σ'ένα mode του τυπου "ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, είτε χτυπιέμαι εγώ είτε όχι", και στο ίδιο θα'μουνα ακόμα κι αν ξανάβγαινε ο Κώστας, είτε το πιστεύεις είτε όχι.Εσύ κατάφερες να βάλεις το μυαλό σε mode αισιοδοξίας και να δίνεις μια ευκαιρία, εγώ ειλικρινά δεν την παίζω.
Για μένα όχι. ΚΑΝΕΙΣ πλην των γαλάζιων (άντε να πω μερικών γαλάζιων, γιατί εξαιρώ το ύφος και τη σοβαρότητα κάποιων ) δεν χρησιμοποιεί ξεφτίλα πολιτική του καφενείου. Σήμερα είδα Ντινόπουλο-Βούλτεψη απ'τη μια, Ξενογιαννακοπούλου πως τη λένε και Καστανιδη απ'την άλλη. ΚΑΜΙΑ σχέση το επίπεδο των ανθρώπων. Η Βούλτεψη τρωγότανε, ο Ντινόπουλος... γκρρρρρρ Ειδικά τύποι σαν αυτόν και τον Μεϊμαράκη, με την αλήτικη τραμπουκίστικη νοοτροπία, μου γυρίζουν το άντερο. :evil: Και θα μου το γύριζαν Σ'ΟΠΟΙΑ παράταξη κι αν βρίσκονταν, μόνο που βρίσκονται στη γαλανή, δε φταίω εγώ. Μην τους κάνουμε όλους έναν πολτό-άμορφη αλλά ομοιογενή μάζα. ΔΕΝ είναι. Ακόμα κι ο Τσίπρας κι ο Καρατζαφέσης και η Αλέκα, έχουν ένα ξεχωριστό δικό τους πολιτικό έρεισμα. Πραγματικά και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ - δε μου'μεινε ούτε οργή πια γι'αυτούς, το εννοώ ότι έτσι το βλέπω. Ίσως φταίει το γεγονός ότι απλά οι γαλάζιοι δεν έχουν πρόσωπα σοβαρά να στηρίξουν την παράταξη. Πάντως αυτό που λέω είναι εμφανές σ'όσους παρακολουθούν στοιχειωδώς.και οι δύο (για μένα, επαναλαμβάνω) χρησιμοποιούν αυτό που εσύ, Βίκυ ονομάζεις πολιτική του καφενείου.
Θα μιλάς γι'αυτό το ποστ μου εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 255#p90255Δηλαδή, πώς σου ήρθε ότι θα μ'ένοιαζε κιόλας κάτι τέτοιο. Να πήγαινε στο κκε σε κανένα 6%, να πω έχεις λόγο που το λες!
Μα εκεί δε στάθηκα μόνο στην Αλέκα, έκανα μια γενικότερη "ανάλυση" δική μου, για το πώς προέκυψαν τα ποσοστά για όλα τα κόμματα, και είπα τη γνώμη μου για το πού οφείλεται η μικρή πτώση (αντί για άνοδο ΠΟΥ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ να έχει αυτή την εποχή). Στατιστικά και σύμφωνα με τα στοιχεία που'λεγαν οι γκαλοπάδες απόψε, ένας στους οχτώ έφυγε την Κυριακή από ΚΚΕ και ψήφισε ΠΑΣΟΚ. Το απέδωσσα λοιπόν εκεί= σε συνδυασμό πάντα με τον "αυτισμό" που επιμένω πως επιδεικνύει αυτή η παράταξη, αυτισμό που και συ υποστηρίζεις. Δεν το'πα για να σε τσιγκλίσω ή για να "σε νοιάξει", όμως. Απλά διαφωνώ με τη λογική σου αυτή που αποδίδει τη στασιμότητα προς μείωση του ποσοστού του κόμματος σε βαθύ ύπνο του κόσμου μόνο. Δηλαδή φταίνε μονίμως οι "ηλίθιοι Ελληνες" και το ΚΚΕ είναι άμωμο, άσπηλο, αμόλυντο και άμεμπτο ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟ? έλεος φιλενάδα, παρ'το αλλιώς!
Μιχ μιχ, εγώ σε πρόλαβα και χωρίς να το επιδιώξω, "ακολούθησα" τελικά τον Ικαρους. Φέτος δεν ψήφισα γιατί από Παρασκευή βράδυ είχα πυρετό/ρίγη και δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθώ με 38 πυρετό (που μου κατέβηκε χθες) για να πάω σε κάλπες. Καλύτερα δηλαδή, γιατί δεν ήξερα και ποιον διάολο να ψηφίσω. Δεν γούσταρα να ψηφίσω κανέναν.Τέρμα, δεν ξαναψηφίζω, κι έδωσα και δίκιο στον Ίκαρο ρε, που δεν ψηφίζει!
Σε νιώθω αλλά μην το παίρνεις τόσο επι πόνου. Κάτι προστατεύει την Ελλαδίτσα κι εκεί που πάμε να διαλυθούμε στα εξ ων συνετέθημεν, αναδυόμαστε απ'τις στάχτες μας σαν τα φοινίκια.Νιώσε με, έχω ανάγκη να με νιώσει κάποιος (εκτός απ'τον Λουξ, που μ'ένιωσε στο πετσί του εχθές) :p
Φιλούθκια λέμε καλέ (κυπραϊστί- μη μου πεις ότι το θες και γαλλιστί, δεν τη γουστάρω τη σκατόγλωσσα της γαργάρας με το "γο" )
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν πιστευω πως οποιος ψηφιζει ΠΑΣΟΚ ειναι ηλιθιος, Ο λαος ανεκαθεν ειχε την ταση να παρασυρετε απο τους ρητορες.
αυτο δεν τον κανει ηλιθιο απλα αδυναμο χαρακτηρα με αδυναμες αντοχες.
ειναι δυσκολο να μην παρασυρθεις απο την ρητορια.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εχουν μισθωμενους επικοινωνιολογους. ασους στην ρητορικη και την ψηχολογια του οχλου.
Η νοημοσυνη ενος οχλου ειναι κατα κανονα πολυ μικροτερη απο το μεσο ορο εκεινων που τον απαρτιζουν
Αυτο σημαινει οτι κι ενας επιστημονας μπορει να γινει μερος του οχλου κι εκεινη την στιγμη να αντιδρα σαν ηλιθιος.
Σε αυτο πονταρουν οι επικοινωνιολογοι.
Οι ψηφοφοροι των μεγαλων κομματων ως μεμονωμενα ατομα δεν ειναι ηλιθιοι (δεν ειμαστε λαος καθυστερημενων) ειναι απλα πλανημενοι ανθρωποι που συμμετεχουν σε εναν ηλιθιο οχλο.
Ο οχλος μπορουμε να πουμε οτι ειναι ο ιδιος ενα ον και μαλιστα ηλιθιο. ασχετα αν αποτελειτε και απο εξυπνους ανθρωπους...
αυτο δεν τον κανει ηλιθιο απλα αδυναμο χαρακτηρα με αδυναμες αντοχες.
ειναι δυσκολο να μην παρασυρθεις απο την ρητορια.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εχουν μισθωμενους επικοινωνιολογους. ασους στην ρητορικη και την ψηχολογια του οχλου.
Η νοημοσυνη ενος οχλου ειναι κατα κανονα πολυ μικροτερη απο το μεσο ορο εκεινων που τον απαρτιζουν
Αυτο σημαινει οτι κι ενας επιστημονας μπορει να γινει μερος του οχλου κι εκεινη την στιγμη να αντιδρα σαν ηλιθιος.
Σε αυτο πονταρουν οι επικοινωνιολογοι.
Οι ψηφοφοροι των μεγαλων κομματων ως μεμονωμενα ατομα δεν ειναι ηλιθιοι (δεν ειμαστε λαος καθυστερημενων) ειναι απλα πλανημενοι ανθρωποι που συμμετεχουν σε εναν ηλιθιο οχλο.
Ο οχλος μπορουμε να πουμε οτι ειναι ο ιδιος ενα ον και μαλιστα ηλιθιο. ασχετα αν αποτελειτε και απο εξυπνους ανθρωπους...
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν συμφωνώ με την οχλαγωγία που αποδίδεις στον κόσμο ψιλοαβασάνιστα, γιατί τέτοια θηριώδης διαφορά δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά εκλογικά χρονικά. Ούτε με το σκεπτικό ότι παρασύρθηκαν από ρητορία, συμφωνώ. Όχι αυτή τη φορά τουλάχιστον. Από 'κει που "δε μιλάει καλά ελληνικά" τώρα έγινε ρήτορας; μη χέσω
Όσο για τους επικοινωνιολόγους... Θα δεχτώ ότι ο ΓΑΠ είχε καλύτερους συμβούλους και η αποφυγή ανύψωσης γελοίων κορώνων προς κοκορομαχία, του "βγήκε". Απ'την άλλη, η επιθετικότητα και η τζάμπα μαγκιά που συμβούλευσαν οι λούλες τον Κώστα, τον καταπόντισαν κυριολεκτικά.
Είναι θέμα συγκυριών και γενικότερης ψυχολογίας, και είναι θέμα και συνολικής εικόνας ενός ηγέτη και πώς θα "κάτσει" αυτή η εικόνα στα μυαλά.
Είναι πολύ απλό παιδιά, και σαν ελεύθερη επαγγελματίας ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ αλλά και με όλα τα φορολογικά/φπα-δικα συμπαραμαρτούντα, ίσως το έχω νιώσει πιο έντονα από πολλούς. Φέτος πιστεύω πως ψήφισαν έτσι, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΑΛΛΟ αυτό που καταντούσε τυραννία, την καταλήστευση και τον εμπαιγμό μπροστά στα μούτρα τους. Διάλεξαν εκ των δύο ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ το μη χείρον... τελεία και παύλα. Ω γεγοναι γέγοναι.
Θα τον πιούμε τώρα και θα πούμε κι ένα τραγούδι. Αράξτε χαλαρά να παρακολουθούμε τη συνέχεια.
Όσο για τους επικοινωνιολόγους... Θα δεχτώ ότι ο ΓΑΠ είχε καλύτερους συμβούλους και η αποφυγή ανύψωσης γελοίων κορώνων προς κοκορομαχία, του "βγήκε". Απ'την άλλη, η επιθετικότητα και η τζάμπα μαγκιά που συμβούλευσαν οι λούλες τον Κώστα, τον καταπόντισαν κυριολεκτικά.
Είναι θέμα συγκυριών και γενικότερης ψυχολογίας, και είναι θέμα και συνολικής εικόνας ενός ηγέτη και πώς θα "κάτσει" αυτή η εικόνα στα μυαλά.
Είναι πολύ απλό παιδιά, και σαν ελεύθερη επαγγελματίας ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ αλλά και με όλα τα φορολογικά/φπα-δικα συμπαραμαρτούντα, ίσως το έχω νιώσει πιο έντονα από πολλούς. Φέτος πιστεύω πως ψήφισαν έτσι, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΑΛΛΟ αυτό που καταντούσε τυραννία, την καταλήστευση και τον εμπαιγμό μπροστά στα μούτρα τους. Διάλεξαν εκ των δύο ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ το μη χείρον... τελεία και παύλα. Ω γεγοναι γέγοναι.
Θα τον πιούμε τώρα και θα πούμε κι ένα τραγούδι. Αράξτε χαλαρά να παρακολουθούμε τη συνέχεια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ειναι απλο. ο ενας σου λεει οτι θα ερθουν δυσκολες μερες.
Ο αλλος σου λεει οτι ολα θα πανε καλα.
τι διαλεγεις;
Ο κοσμος δεν θελει να ξερει την πραγματικοτητα.
σε κανεναν τομεα. αν ο κοσμος ηθελε να ζει με την αληθεια δεν θα εψαχνε παρηγορια στις εκκλησιες.
ο κοσμος ψηφιζει αυτον που του χαϊδευει τα αυτια. ειναι πολιτικη αυτοκτονια να πεις οτι ερχονται δυσκολες μερες.
δεν θελει τετοια ο κοσμος. ο κοσμος θελει να του ταζεις λαγους με πετραχηλια.
τι διαλεγεις;
σε κανεναν τομεα. αν ο κοσμος ηθελε να ζει με την αληθεια δεν θα εψαχνε παρηγορια στις εκκλησιες.
ο κοσμος ψηφιζει αυτον που του χαϊδευει τα αυτια. ειναι πολιτικη αυτοκτονια να πεις οτι ερχονται δυσκολες μερες.
- ArELa
- Founder-Administrator
Divine Sinner έγραψε:Ειναι απλο. ο ενας σου λεει οτι θα ερθουν δυσκολες μερες.
τι διαλεγεις;
Είσαι ο κόσμος?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- karipis
- Επικοινωνία:
Φυσικά δεν θα ήθελά και δεν πρόκειται να μιλήσω σοβαρά για το συγκεκριμένο θέμα απλώς θα αναφέρω ένα προεκλογικό περιστατικό. Είναι από αυτά τα καταπληκτικά που μας κάνουν, ή καλύτερα, μας συντηρούν έλληνες.
Κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο Ευαγγελάτος έχει καλεσμένη την Παπαρήγα:
-Κυρία Παπαρήγα λάμπεται (!!!!!!).
(η απάντηση ήρθε άμεσα από το στόμα της Γραμματέας)
-Κυριε Ευαγγελάτο ότι λάμπει δεν είναι χρυσός (!!!!!!!).
Υ.Γ. Έχω πέσει από τον καναπέ και βαράω κλωτσιές από τα γέλια λέμε.
Κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο Ευαγγελάτος έχει καλεσμένη την Παπαρήγα:
-Κυρία Παπαρήγα λάμπεται (!!!!!!).
(η απάντηση ήρθε άμεσα από το στόμα της Γραμματέας)
-Κυριε Ευαγγελάτο ότι λάμπει δεν είναι χρυσός (!!!!!!!).
Υ.Γ. Έχω πέσει από τον καναπέ και βαράω κλωτσιές από τα γέλια λέμε.
- Mantam Froufrou
Βρε συ, Βίκιους, ξεκόλλα με το κκε! Δεν μίλησα μόνο για τους πράσινους, και για τους μπλε μίλησα, ούτε είπα πως όποιος ψήφισε κκε δεν είναι ηλίθιος! Θεωρώ ηλίθιο όμως έναν άνθρωπο που ενώ έχει ήδη δοκιμάσει συγκεκριμένες πολιτικές, επιμένει να τις επικροτεί με την ψήφο του. το πρόγραμμα του κκε υπάρχει ακόμα και στο σάιτ του, αυτό που είπε η Παπαρήγα είναι πως είναι αστείο να μιλάμε με υποθέσεις. Το κκε δεν πρόκειται να βγει αυτή τη στιγμή, παρόλο που έχει συγκεκριμένες προτάσεις. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στα χρονικά της ανθρωπότητας κόμμα που από το 8% έγινε μέσα σε μία εκλογική περίοδο κυβέρνηση, οπότε το να μιλάμε με "αν" και "ίσως" είναι λίγο παιδιάστικο, κι αυτό είπε η γυναίκα, την άκουσα κι εγώ.
Εγώ νευριάζω, γιατί έχουν αφεθεί ο κόσμος. Ας ψήφιζαν όλοι άκυρο ή λευκό, ακόμα κι αυτό θα ήταν πιο 'έντιμο'. Για μένα έπρεπε να καταποντιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία είναι συνυπεύθυνα για την σημερινή κατάσταση.
Θα συμφωνήσω με τον σίνερ:
Μ'έχουν απογοητεύσει οικτρά, και θα επιμείνω. ΌΠως βλέπεις εσύ κοιμισμένους γύρω σου στο θέμα της εξωτερικής πολιτικής και της ανθελληνικότητας σχεδο΄ν που βαράει τον ίδιο τον ΈΛληνα, έτσι βλέπω κι εγώ κοιμισμένους στο θέμα της καθημερινότητας. Είπα πως δεν φταίνε 100%, γιατί τους κοιμίζουν και τους εξαθλιώνουν σιγά-σιγά, αλλα ξαναείπα πως δεν είναι και άμοιροι ευθυνών. Ο πατέρας μου είναι βαμμένος νεοδημοκράτης, δεν τον θεωρώ ατομικά ηλίθιο, με την έννοια του χαζού γενικώς, αλλά τον θεωρώ απόλυτα κοιμισμένο και ταυτισμένο με πολιτικές που είνα ιτελειωμένες κι επικίνδυνες για την Ελλάδα. Το αυτό νιώθω και για τους πράσινους, και για πολλούς κομμουνιστές, που νομιζουν ότι το κκε σημαίνει άλλη σοβιετική ένωση!
ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕ! Δεν μπορείς να το αρνείσαι αυτό! Και δεν γίνεται να κάνουμε άλλο γούτσου γούτσου τον καυμένο τον ΈΛληνα που κοιμάται! Χαστούκια θέλει τώρα, όχι γούτσου-γούτσου και "τον καυμένο, που δεν είναι ηλίθιος". ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, και μακάρι να μου αποδείξουν το αντίθετο!
Αλλιώς, εσύ γιατί παλεύεις να τον αφυπνίσεις για θέματα του ελληνισμού; Αν τους θεωρείς έξυπνους και ξύπνιους, γιατί αγχώνεσαι, και τρέχεις και γράφεις, και μας βάζεις εδώ τόσα ωραία ποστ; ΈΝας έξυπνος και ξύπνιος, δεν θέλει πολύ τσίγκλισμα, τα βλέπει μόνος του, έτσι δεν είναι;
Πώς θα γίνει...είναι τελικά όντως θέμα αξιοπρέπειας, η οποία μας λείπει ως λαός. Πρέπει να το παραδεχτείς, τέλος πάντων, γιατί ξέρω πως κατά βάθος έτσι ακριβώς νιώθεις, αλλιώς δεν θα δρούσες όπως δρας. Απλά σε φοβίζει η λέξη "ηλίθιος" και η πιθανότητα ότι έτσι δεν σέβεσαι τον "κόσμο"... Αντικατέστησέ την με όποια άλλη θες. Το γεγονός δεν αλλάζει... Ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να σέβεται την μ...α. Ξέρεις, μπορείς ν'αγαπάς κάποιον (όπως εγώ αγαπώ τον πατέρα μου πχ, που τον λατρεύω), και να μπορείς να βλέπεις καθαρά ότι είναι μ...ς! ΑΥτό είναι η μεγαλύτερη αγάπη απ'όλες. Να βλέπεις την μ...α του άλλου και να συνεχίζεις να τον αγαπάς, και να εύχεσαι και να προσπαθείς να ξυπνήσει!
Εγώ νευριάζω, γιατί έχουν αφεθεί ο κόσμος. Ας ψήφιζαν όλοι άκυρο ή λευκό, ακόμα κι αυτό θα ήταν πιο 'έντιμο'. Για μένα έπρεπε να καταποντιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία είναι συνυπεύθυνα για την σημερινή κατάσταση.
Θα συμφωνήσω με τον σίνερ:
Έτσι ακριβώς έγινε, κι εκεί εστιάζω την ύπνωση του ελληνικού λαού, στο ότι θέλει να του χαϊδεύουν τ'αυτιά, κι όχι να δει την πραγματικότητα και να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του και τον τρόπο δράσης του.Ειναι απλο. ο ενας σου λεει οτι θα ερθουν δυσκολες μερες.
τι διαλεγεις;
Μ'έχουν απογοητεύσει οικτρά, και θα επιμείνω. ΌΠως βλέπεις εσύ κοιμισμένους γύρω σου στο θέμα της εξωτερικής πολιτικής και της ανθελληνικότητας σχεδο΄ν που βαράει τον ίδιο τον ΈΛληνα, έτσι βλέπω κι εγώ κοιμισμένους στο θέμα της καθημερινότητας. Είπα πως δεν φταίνε 100%, γιατί τους κοιμίζουν και τους εξαθλιώνουν σιγά-σιγά, αλλα ξαναείπα πως δεν είναι και άμοιροι ευθυνών. Ο πατέρας μου είναι βαμμένος νεοδημοκράτης, δεν τον θεωρώ ατομικά ηλίθιο, με την έννοια του χαζού γενικώς, αλλά τον θεωρώ απόλυτα κοιμισμένο και ταυτισμένο με πολιτικές που είνα ιτελειωμένες κι επικίνδυνες για την Ελλάδα. Το αυτό νιώθω και για τους πράσινους, και για πολλούς κομμουνιστές, που νομιζουν ότι το κκε σημαίνει άλλη σοβιετική ένωση!
ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕ! Δεν μπορείς να το αρνείσαι αυτό! Και δεν γίνεται να κάνουμε άλλο γούτσου γούτσου τον καυμένο τον ΈΛληνα που κοιμάται! Χαστούκια θέλει τώρα, όχι γούτσου-γούτσου και "τον καυμένο, που δεν είναι ηλίθιος". ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, και μακάρι να μου αποδείξουν το αντίθετο!
Αλλιώς, εσύ γιατί παλεύεις να τον αφυπνίσεις για θέματα του ελληνισμού; Αν τους θεωρείς έξυπνους και ξύπνιους, γιατί αγχώνεσαι, και τρέχεις και γράφεις, και μας βάζεις εδώ τόσα ωραία ποστ; ΈΝας έξυπνος και ξύπνιος, δεν θέλει πολύ τσίγκλισμα, τα βλέπει μόνος του, έτσι δεν είναι;
Όλοι είμαστε μέρος του κόσμου, και λίγη παρατηρητικότητα αν έχεις κι ανοιχτά αυτιά και μάτια, βλέπεις πολύ εύκολα πώς είναι ο "κόσμος"... έτσι ακριβώς είναι ο "Κόσμος". Όταν ο άλλος σκεφτόταν να ψηφίσει ένα κόμμα (όποιο κι αν ήταν αυτό), επειδή θα του έβγαζε δάνειο για να ξεχρεώσει...τα λέει όλα: ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ. Κι εγώ πολύ θα'θελα ένα δάνειο να ξεχρεώσω, αλλά δεν θα έκανα κάτι που θεωρώ λάθος για όλο τον τόπο, μόνο και μόνο για να πάρω το κωλοδάνειο... Δεν θα έγλυφα κατουρημένες ποδιές, για να έχω την εύνοια κλεφτών!Είσαι ο κόσμος?
Πώς θα γίνει...είναι τελικά όντως θέμα αξιοπρέπειας, η οποία μας λείπει ως λαός. Πρέπει να το παραδεχτείς, τέλος πάντων, γιατί ξέρω πως κατά βάθος έτσι ακριβώς νιώθεις, αλλιώς δεν θα δρούσες όπως δρας. Απλά σε φοβίζει η λέξη "ηλίθιος" και η πιθανότητα ότι έτσι δεν σέβεσαι τον "κόσμο"... Αντικατέστησέ την με όποια άλλη θες. Το γεγονός δεν αλλάζει... Ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να σέβεται την μ...α. Ξέρεις, μπορείς ν'αγαπάς κάποιον (όπως εγώ αγαπώ τον πατέρα μου πχ, που τον λατρεύω), και να μπορείς να βλέπεις καθαρά ότι είναι μ...ς! ΑΥτό είναι η μεγαλύτερη αγάπη απ'όλες. Να βλέπεις την μ...α του άλλου και να συνεχίζεις να τον αγαπάς, και να εύχεσαι και να προσπαθείς να ξυπνήσει!
- Apomakros
Και για μένα, έπρεπε να παίρνει και κανείς άλλος το πρωτάθλημα (αλλά δεν γίνεται)Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:Για μένα έπρεπε να καταποντιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία είναι συνυπεύθυνα για την σημερινή κατάσταση.
Πάντως, για τη σημερινή κατάσταση, μαντάμ, δεν είναι υπεύθυνα ΜΟΝΟ τα δυο μεγάλα κόμματα.
(Αν παραφράσουμε τη γνωστή σοφή ρήση "η μπάλα είναι πόρνη", έχουμε νομίζω μια σωστή και έγκυρη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος)
- ArELa
- Founder-Administrator
Για το ΚΚΕ τα είπαμε, δεν θα τα ξαναπώ, και δεν έχω κόλλημα. Απλά διατυπώνω σκέψεις για τους λόγους που ψιλοπέφτει, αντί να έχει άνοδο. Τώρα αν δε θέλει το κόμμα να το δει αυτό, να αναθεωρήσει κάποια πράγματα, να βάλει μέσα του νέο αίμα, νέες ιδέες και να προτείνει πράγματα υλοποιήσιμα, εφαρμόσιμα - όχι απλά να περιορίζεται να φωνάζει για τις σαθρότητες (που καλά ξηγιέται), δικός του είναι ο σταυρός, δικός του και ο ώμος. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα ξενυχτήσει αγχωμένη για την τύχη του κόμματος. Δεν κατάλαβες πως όσα είπα, τα είπα κάτω απ'αυτό το πνεύμα, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είμαι εγώ ικανή να υποδείξω στην αριστερή ηγεσία τι πρέπει να κάνει.
Όσο για τον "κόσμο", συγχωράτε με που θα σας θυμίσω ότι είστε κι εσείς, ΜΕΣΑ σ'αυτόν τον κόσμο, και εσύ τουλάχιστον Πέγκι, ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ απ'αυτά που προσάπτεις γενικά και αόριστα στον "κόσμο". Κι αφού εσύ διαφέρεις, κι εγώ διαφέρω αν θες που είμαι ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ στον "κόσμο", είναι εξ ορισμού αδόκιμη, εύκολη, εύπεπτη και αβασάνιστη τη συλλογιστική του τσουβαλιάσματος. Αλλά αυτά τα'χω ξαναπεί και το ξέρετε, οπότε δεν πρέπει να εκπλήσσεται κανείς που αντιδρώ με το τσουβάλιασμα, ΑΚΟΜΑ κι αν τείνω να το κάνω κι εγώ, ενίοτε παρασυρόμενη!. Στην ουσία ξέρω πως όταν το κάνω, ενδίδω σε βλακεία. Μπορεί κάτι εκατομμύρια άνθρωποι να ψήφισαν το ίδιο κόμμα δίνοντάς του θηριώδες ποσοστό, αυτό δε σημαίνει πως ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ακολούθησαν την ίδια συλλογιστική για να το κάνουν, ούτε πως ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ κοιμούνται! Σημαίνει πως ίσως θα'πρεπε να μας προβληματίσει και να το εξετάσουμε βαθύτερα, πάντως όχι να καταλήγουμε στην γρήγορη/εύκολη ερμηνεία. Το ποσοστό αυτό δεν έχει εκλογικό ιστορικό προηγούμενο στην Ελλάδα, και το ξέρουμε. Αν σήμερα με 5 κόμματα στη βουλή βγάζει 44,9, στη βουλή του '81 για παράδειγμα, που ο Αντρέας πήρε 48%, αλλα υπήρχαν 3 κόμματα μέσα, όχι 5, θα'χε αντιστοιχία πάνω από 50%. Το να λέμε λοιπόν ότι το 50% του λαού είναι αποχαυνωμένο, και να (επι)μένουμε σ'αυτή τη στείρα διαπίστωση- που δεν οδηγεί σε καμιά εποικοδομητική ανάλυση, είναι (για μένα) τουλάχιστον αφελές.
Και απ'αυτόν τον "βομβαρδισμό" δε γλυτώνει σχεδόν κανείς ανά τον κόσμο ΚΑΙ στην Ελλάδα, (ούτε κι εσύ ούτε κι εγώ αν θες) -και είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο να γλυτώσει, (ειδικά στην Ελλάδα) από τη στιγμή που (στην Ελλάδα) ΔΕΝ υπάρχει μια φωνή, ένα κίνημα, ένα ρεύμα, που θα υπερτονίσει και θα επικοινωνήσει επιτέλους κάποια πράγματα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαφορετικά από αυτά που μας πασάρονται μέσα από παραδοσιακές ιδεολογικές διαδρομές. Που θα μας βγάλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ από το δίπολο δεξιά-αριστερά, στο οποίο ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να μας έχουν εγκλωβισμένους κι εμείς καθόμαστε σ'αυτό γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να μας προταθεί/ερεθίσει/υποκινήσει, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ διαφορετικά. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα φερ'ειπείν ένας τύπου Άλεξ Τζόουνς, ή Τζέισον Μπέρμας, ή Πήτερ Ντέιλ Σκοτ ή Στηβ Κουέιλ (ΕΝΕΡΓΟΙ αντιστασιακοί του κλασικού ιδεολογικού συστήματος και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πολέμιοι της νεοταξίλας), για να μπεί σ'αυτές τις λογικές ο κόσμος...που ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει ρότα και ΔΕΝ μιλάω εδώ για τους "ταγμένους" σε συγκεκριμένη ιδεολογική πλατφόρμα που δεν αλλάζει μακάρι να δουν τον Χριστό Στρατηγό, όχι απλό φαντάρο! Για ποιους μιλάω;
Σ'αυτό το σημείο, μπορώ να σου καταδείξω ένα θετικό συμπέρασμα που έβγαλα εγώ μετά απ'την απίστευτη αυτή εκλογική αναμέτρηση. Το είπα και πριν για το ΚΚΕ, αλλά δεν το'πιασες... Να το πω και σε σχέση με τη ΝΔ, για να "πιάσεις" το πνεύμα μου κανονικότατα και όπως το εννούσα. Σ'αυτή την αναμέτρηση λοιπόν, διαπιστώθηκε (από τους γκαλοπάδες, όχι από μένα), ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο κόσμου, ΠΡΟΣΕΞΕ το ξαναλέω: σχεδόν 1.000.000 κόσμου μετακινήθηκαν απ'τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. Μην το κοιτάς εδώ στα στενά κομματικά πλαίσια, και μέσα απ'την απόλυτη πεποίθησή σου ότι το πασόκ θα'ναι το ίδιο και χειρότερο. Χεσ'το αυτό.Είναι άλλο καπέλο. Δες το και με την οπτική ότι αυτοί που μετακινήθηκαν, ΔΕΝ είναι "ταγμένοι" ουσιαστικά πουθενά. κι εγώ ΑΥΤΟ είναι που θεωρώ λαϊκή νίκη αυτή τη στιγμή, και ΑΥΤΟ είναι το μόνο που χάρηκα, ΧΩΡΙΣ να εξετάζω το πού πήγανε. Το ότι μετακινήθηκαν μετράει! Ένα τέτοιο ποσοστό "ανένταχτων" ξέρεις ότι θα ήταν επιστημονική φαντασία το 81-85 ας πούμε. Για μένα είναι ΠΟΛΥ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν τώρα, και πολύ παρήγορο στην προοπτική, ν'αρχίσει αυτό το ποσοστό τουλάχιστον, κάποια στιγμή να αφυπνίζει τη συνειδητότητα αρκετά, ώστε να τη βάλει σε άλλα καλούπια, σε άλλες ατραπούς που θα το έβγαζαν από αυτά που επιτάσσει το σύστημα.
Συνεπώς:
Τα "όλοι άκυρο-λευκό" είναι ανέφικτο ακόμα, γιατί δεν προχώρησε αρκετά αυτό το πρώτο βήμα του "ανένταχτου" , ώστε να μετουσιωθεί σε πραγματική ΑΠΟΔΡΑΣΗ του πολιτικού νου των πολιτών απ'αυτά με τα οποία τους γαλούχησε το σύστημα από γεννησιμιού τους. Το ότι είδα μια "απελευθέρωση" και τόσο μεγάλο ποσοστό μη "ταγμένων" αυτή τη φορά, μου κάνει όμως παρήγορο σαν πρώτο σημαντικό βήμα για αυτή την απόδραση. Για να φτάσουμε όμως σ'αυτό το επιθυμητό ΚΑΙ ιδεατό "φτύσιμο" του συστήματος που σωστά πρεσβεύεις, θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά, και θέλει να προκύψει τελικά αυτή η πολιτική δύναμη/κίνημα/ρεύμα, που να συντονίσει-οργανώσει ένα σχέδιο δράσης, να το παρουσιάσει σε κόσμο σαν του λόγου μας, και να γίνει μια συντονισμένη και "μαζική" από τους αντιδρώντες προσπάθεια που όντως θα'δινε ένα ηχηρότατο μήνυμα. Τι λες λοιπόν μανάρα; Να τραγουδήσουμε το "για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ" Σ'ΑΥΤΟ το μοτίβο που παρουσιάζω εδώ; Είσαι να φτιάξουμε το ΚΑΣΑ (Κίνημα Ανένταχτων Συνειδητών Αντιδραστικών) και να αρχίσουμε να σφυριλατούμε τα καρφιά για την ΚΑΣΑ των απανταχού εν Ελλάδι αγκιλωμένων, υποδουλωμένων, παραταξιοποιημένων κόπανων ή/και λαμογιών ;
Όσο για τον "κόσμο", συγχωράτε με που θα σας θυμίσω ότι είστε κι εσείς, ΜΕΣΑ σ'αυτόν τον κόσμο, και εσύ τουλάχιστον Πέγκι, ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ απ'αυτά που προσάπτεις γενικά και αόριστα στον "κόσμο". Κι αφού εσύ διαφέρεις, κι εγώ διαφέρω αν θες που είμαι ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ στον "κόσμο", είναι εξ ορισμού αδόκιμη, εύκολη, εύπεπτη και αβασάνιστη τη συλλογιστική του τσουβαλιάσματος. Αλλά αυτά τα'χω ξαναπεί και το ξέρετε, οπότε δεν πρέπει να εκπλήσσεται κανείς που αντιδρώ με το τσουβάλιασμα, ΑΚΟΜΑ κι αν τείνω να το κάνω κι εγώ, ενίοτε παρασυρόμενη!. Στην ουσία ξέρω πως όταν το κάνω, ενδίδω σε βλακεία. Μπορεί κάτι εκατομμύρια άνθρωποι να ψήφισαν το ίδιο κόμμα δίνοντάς του θηριώδες ποσοστό, αυτό δε σημαίνει πως ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ακολούθησαν την ίδια συλλογιστική για να το κάνουν, ούτε πως ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ κοιμούνται! Σημαίνει πως ίσως θα'πρεπε να μας προβληματίσει και να το εξετάσουμε βαθύτερα, πάντως όχι να καταλήγουμε στην γρήγορη/εύκολη ερμηνεία. Το ποσοστό αυτό δεν έχει εκλογικό ιστορικό προηγούμενο στην Ελλάδα, και το ξέρουμε. Αν σήμερα με 5 κόμματα στη βουλή βγάζει 44,9, στη βουλή του '81 για παράδειγμα, που ο Αντρέας πήρε 48%, αλλα υπήρχαν 3 κόμματα μέσα, όχι 5, θα'χε αντιστοιχία πάνω από 50%. Το να λέμε λοιπόν ότι το 50% του λαού είναι αποχαυνωμένο, και να (επι)μένουμε σ'αυτή τη στείρα διαπίστωση- που δεν οδηγεί σε καμιά εποικοδομητική ανάλυση, είναι (για μένα) τουλάχιστον αφελές.
Καταλαβαίνω πώς το λες στο βάθος, άσχετα αν εκ πρώτης όψεως ακούγεται υπεραπλουστευτικό, και με την ουσία αυτού που λες, ΞΕΡΕΙΣ ότι συμφωνώ απόλυτα, αφού ΒΛΕΠΕΙΣ έναν αγώνα που κάνω έστω και με τις μικρές δυνάμεις μου, να αφυπνίσω όπως αφυπνίζομαι, μέσα από μηνύματα και σκέψεις περί αλλαγής της συνειδητότητας που μας επιβάλλεται από ένα σύστημα το οποίο μας βομβαρδίζει με συνειδητά και υποσυνείδητα μηνύματα καθημερινά.ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕ! Δεν μπορείς να το αρνείσαι αυτό!
Και απ'αυτόν τον "βομβαρδισμό" δε γλυτώνει σχεδόν κανείς ανά τον κόσμο ΚΑΙ στην Ελλάδα, (ούτε κι εσύ ούτε κι εγώ αν θες) -και είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο να γλυτώσει, (ειδικά στην Ελλάδα) από τη στιγμή που (στην Ελλάδα) ΔΕΝ υπάρχει μια φωνή, ένα κίνημα, ένα ρεύμα, που θα υπερτονίσει και θα επικοινωνήσει επιτέλους κάποια πράγματα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαφορετικά από αυτά που μας πασάρονται μέσα από παραδοσιακές ιδεολογικές διαδρομές. Που θα μας βγάλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ από το δίπολο δεξιά-αριστερά, στο οποίο ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να μας έχουν εγκλωβισμένους κι εμείς καθόμαστε σ'αυτό γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να μας προταθεί/ερεθίσει/υποκινήσει, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ διαφορετικά. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα φερ'ειπείν ένας τύπου Άλεξ Τζόουνς, ή Τζέισον Μπέρμας, ή Πήτερ Ντέιλ Σκοτ ή Στηβ Κουέιλ (ΕΝΕΡΓΟΙ αντιστασιακοί του κλασικού ιδεολογικού συστήματος και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πολέμιοι της νεοταξίλας), για να μπεί σ'αυτές τις λογικές ο κόσμος...που ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει ρότα και ΔΕΝ μιλάω εδώ για τους "ταγμένους" σε συγκεκριμένη ιδεολογική πλατφόρμα που δεν αλλάζει μακάρι να δουν τον Χριστό Στρατηγό, όχι απλό φαντάρο! Για ποιους μιλάω;
Σ'αυτό το σημείο, μπορώ να σου καταδείξω ένα θετικό συμπέρασμα που έβγαλα εγώ μετά απ'την απίστευτη αυτή εκλογική αναμέτρηση. Το είπα και πριν για το ΚΚΕ, αλλά δεν το'πιασες... Να το πω και σε σχέση με τη ΝΔ, για να "πιάσεις" το πνεύμα μου κανονικότατα και όπως το εννούσα. Σ'αυτή την αναμέτρηση λοιπόν, διαπιστώθηκε (από τους γκαλοπάδες, όχι από μένα), ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο κόσμου, ΠΡΟΣΕΞΕ το ξαναλέω: σχεδόν 1.000.000 κόσμου μετακινήθηκαν απ'τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. Μην το κοιτάς εδώ στα στενά κομματικά πλαίσια, και μέσα απ'την απόλυτη πεποίθησή σου ότι το πασόκ θα'ναι το ίδιο και χειρότερο. Χεσ'το αυτό.Είναι άλλο καπέλο. Δες το και με την οπτική ότι αυτοί που μετακινήθηκαν, ΔΕΝ είναι "ταγμένοι" ουσιαστικά πουθενά. κι εγώ ΑΥΤΟ είναι που θεωρώ λαϊκή νίκη αυτή τη στιγμή, και ΑΥΤΟ είναι το μόνο που χάρηκα, ΧΩΡΙΣ να εξετάζω το πού πήγανε. Το ότι μετακινήθηκαν μετράει! Ένα τέτοιο ποσοστό "ανένταχτων" ξέρεις ότι θα ήταν επιστημονική φαντασία το 81-85 ας πούμε. Για μένα είναι ΠΟΛΥ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν τώρα, και πολύ παρήγορο στην προοπτική, ν'αρχίσει αυτό το ποσοστό τουλάχιστον, κάποια στιγμή να αφυπνίζει τη συνειδητότητα αρκετά, ώστε να τη βάλει σε άλλα καλούπια, σε άλλες ατραπούς που θα το έβγαζαν από αυτά που επιτάσσει το σύστημα.
Συνεπώς:
Τα "όλοι άκυρο-λευκό" είναι ανέφικτο ακόμα, γιατί δεν προχώρησε αρκετά αυτό το πρώτο βήμα του "ανένταχτου" , ώστε να μετουσιωθεί σε πραγματική ΑΠΟΔΡΑΣΗ του πολιτικού νου των πολιτών απ'αυτά με τα οποία τους γαλούχησε το σύστημα από γεννησιμιού τους. Το ότι είδα μια "απελευθέρωση" και τόσο μεγάλο ποσοστό μη "ταγμένων" αυτή τη φορά, μου κάνει όμως παρήγορο σαν πρώτο σημαντικό βήμα για αυτή την απόδραση. Για να φτάσουμε όμως σ'αυτό το επιθυμητό ΚΑΙ ιδεατό "φτύσιμο" του συστήματος που σωστά πρεσβεύεις, θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά, και θέλει να προκύψει τελικά αυτή η πολιτική δύναμη/κίνημα/ρεύμα, που να συντονίσει-οργανώσει ένα σχέδιο δράσης, να το παρουσιάσει σε κόσμο σαν του λόγου μας, και να γίνει μια συντονισμένη και "μαζική" από τους αντιδρώντες προσπάθεια που όντως θα'δινε ένα ηχηρότατο μήνυμα. Τι λες λοιπόν μανάρα; Να τραγουδήσουμε το "για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ" Σ'ΑΥΤΟ το μοτίβο που παρουσιάζω εδώ; Είσαι να φτιάξουμε το ΚΑΣΑ (Κίνημα Ανένταχτων Συνειδητών Αντιδραστικών) και να αρχίσουμε να σφυριλατούμε τα καρφιά για την ΚΑΣΑ των απανταχού εν Ελλάδι αγκιλωμένων, υποδουλωμένων, παραταξιοποιημένων κόπανων ή/και λαμογιών ;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Aυτός ο Γιωργάκης είναι σα να βγήκε απο το άσυλο με τα καθυστερημένα ή λες και κρύβει μπάφους στα μανίκια... Της ίδιας ''φυλής'' είναι ο Αντωνάκης και ο Κυριακούκος... Επίθετα δε λέμε...
Α, και ο Αλογό
Α, και ο Αλογό
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩