Για τις εκλογές της 4/10/2009

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Σεπ 2009, 17:47

Εν όψει των επικείμενων εκλογών, ανεβάζουμε σχετική ψηφοφορία σαν φόρουμ που σέβεται τον εαυτό του.

Ψηφίστε κατά συνείδηση λοιπόν :D

Το τόπικ είναι ανοιχτό για να μπορούν να ψηφίσουν και οι επισκέπτες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Σάβ 26 Σεπ 2009, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΩΣ ΑΚΥΡΗ
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 07 Σεπ 2009, 18:02

Kατα συνειδηση... δεν θα παω να ψηφισω
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Δευ 07 Σεπ 2009, 18:40

Ελπίζω πάντως να μην παρουσιαστεί ξανα το φαινόμενο "αποχή". Το να πάρω ΕΓΩ θέση για ζητήματα που αφορουν και εσένα, ΔΕΝ είναι στάση και άποψη αλλά :jerk:
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 07 Σεπ 2009, 18:52

Το παιχνιδι ειναι στημενο απο την αρχη. δεν συμμετεχω.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 07 Σεπ 2009, 20:55

Divine Sinner έγραψε:Το παιχνιδι ειναι στημενο απο την αρχη. δεν συμμετεχω.
Ρε Φώτη, δεν μας λες και τα ποσοστά, να πάμε να τζογάρουμε να ζεσταθεί λίγο η τσέπη μας;

:D
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

ΣΚΟΡΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 08 Σεπ 2009, 09:09

συλλογη απερισκεπτων σκεψεων...
ο κωστας πηγε σε προωρες εκλογες ωστε να μην μεγαλωσει η ψαλιδα εως το μαρτιο (με δεδομενο τον βεβαρυμενο σε ολα τα επιπεδα χειμωνα) που του την ειχε στημενη ο γιωργος για να ψηφισει τον καρολο μετα την μη ψηφιση του καρολου απο το πασοκ...
ο τραγκας λεει πως του ειχε πει ο κωστας πριν εναμιση χρονο..18 μηνες δουλεια μας μειναν γιωργο μου (τραγκα μου)
ο συριζα αφου ανεβηκε τωρα πεφτει προωρα και αναμενομενα...υπο διαλυση αλλα εν οψει εκλογων ...μη αυτοδυναμιας και ενδεχομενως υπουργικων θοκων...επικρατει η συσπειρωση και η ενοτητα -συνοχη..καθοτι πεντακομματικη βουλη θα μειωσει τις πιθανοτητες αυτοδυναμου πασοκ...
βεβαια οι προεδρικες της ανοιξης δημιουργουν ιδιαιτερο κλιμα προ και μετα εκλογων...δεν θα υπαρξει οριζοντας 4ετιας αλλα 5μηνιας στις 5 οκτωβρη...μετα βλεπουμε...
θεματα αρχηγιας σε περιπτωση ηττας...θολα..
το κκε στανταρ ποσοστο
οι οικολογοι σκοπιων μακρυα του 3%...
ο λαος θα πληρωσει το τιμημα του λαηφσταηλ και των ψινακηδων...
μακαρι να κερδισει κατι ο τοπος..με το να μειωθουν οι χειροκροτητες οι αφισομαχιες οι οσφυοκαμπτες σφουγγοκωλαριοι...να αυτοβελτιωθουμε ως πολιτες ινα βελτιωθουν ως πολιτικοι...να γινει ανασχηματισμος ιδεων κυριως!!!δυσκολα...ομως!ο Βαρναβακος παντα υπηρξε αισιοδοξος σε αυτο τον τοπο και ουδεποτε :crybaby: επαληθευτηκε... :crybaby:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Τρί 08 Σεπ 2009, 14:00

Εγώ θα ψηφίσω οποιδήποτε εκτός των μεγάλων δύο κομμάτων, έτσι κι αλλιώς το έχουμε χαμένο το παιχνίδι εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 08 Σεπ 2009, 15:04

Δεν θα ψηφήσω. Δεν θα δίνω ένα σωρο χρήματα κάθε τόσο να ανεβοκατεβαίνω και να ταλαιπωρούμαι. Άσε που αν δεν κλείσεις το εισητήριο νωρίς, δεν μπορείς να βρεις γιατί τα έχουν αγοράσει τα κόμματα.
Ουστ!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 08 Σεπ 2009, 23:17

Για τις ελληνικές εκλογές:

Έστι μεν ουν κωμωδία μίμισις πράξεως γελοίας και αμοίρου μεγέθους τελείου, χωρίς εκάστω των μορίων εν τοις είδεσι, δρώντος και ου δι’απαγγελίας, δι’ηδονής και γέλωτος περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν… Έχει δε μητέρα τον γέλωτα. Γίνεται δε ο γέλως από της λέξεως και από των πραγμάτων.

(Ορισμός της κωμωδίας υπό τον Αριστοτέλη)

Προσωπικά προσανατολίζομαι στο Άλλο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

σεναρια κλπ

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 10 Σεπ 2009, 08:01

απερισκεπτων σκεψεων συνεχεια.... :?

εστω οτι μπαινει ο σφυριζα ή δεν μπαινει και προκυπτει μη αυτοδυναμια πασοκ ή αλλου
αρχιζει το μπαραζ διερευνητικων εντολων σχηματισμου κυβερνησης..πρωτο κομμα δευτερο κτλ...αν δεν επιτυχουν...ξανα καλπες το νιοβρη...και παλι..εστω οτι τελος του 2009 εχει προκυψει κυβερνηση τυπου παζλ...και αρχες του 2010 μαζι στους αγωνες για τις εκλογες του μαρτιου για προεδρο...μακρα περιοδος ουσιαστικης ακυβερνησιας
καλα μας πανε
εκτος αν παρει προληπτικα παραιτητικη πρωτοβουλια ο καρολος...
:loco:
αν το επιτρεπει το κονστιτουσιον...
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Σεπ 2009, 12:25

Δε με καλύπτει η κοινότητα. Ακούς εκεί μόνο 11 ψήφοι...

Από αύριο αυτή η ψηφοφορία θα ανέβει στα ΙΔΕΟΓΡΑΦΑ και θα΄ναι (κατ'εξαίρεσιν γι'αυτή τη φορά) ανοιχτή η ενότητα στους επισκέπτες, μπας και ψηφίσει και κανας πολιτικά προβληματισμένος, αλλά μη εγγεγραμμένος στα ΙΔΕΟ. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 10 Σεπ 2009, 12:30

Ψήφισα κι εγώ, για να μην έχεις παράπονο (είπες "πολιτικά προβληματισμένος" και με τσίγκλισες) ΛΟΛ? :)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Πέμ 10 Σεπ 2009, 18:28

Tελικα θα κατεβει η θεα ο Ψηνακης;
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Σεπ 2009, 19:33

Kariatida έγραψε:Tελικα θα κατεβει η θεα ο Ψηνακης;
To σχετικό τόπικ είναι εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 144&t=9144

Το θέμα εδώ είναι η ψήφος. Ελπίζω να ψήφισες. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 10 Σεπ 2009, 19:46

Εικόνα

85% των πολιτών λέει όχι στο πολιτικό σύστημα

Κανείς ή σχεδόν κανείς δεν εμπιστεύεται το σημερινό πολιτικό σύστημα. Κανείς ή σχεδόν κανείς δεν ελπίζει σε καλύτερες ημέρες. Κανείς ή σχεδόν κανείς δεν αισθάνεται ασφάλεια από την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Η καταστροφική διαπίστωση για τη σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία, για την πραγματική οικονομία, για τη δυνατότητα εξόδου από την πολύπλευρη κρίση, προέρχεται από την έγκυρη έρευνα Ευρωβαρόμετρο. Σε αυτήν διαπιστώνεται η απόλυτη απαξία του πολιτικού λόγου και η απογοήτευση του κόσμου για την κάκιστη οικονομική κατάσταση. Λίγες ημέρες πριν από την έλευση της ώρας της κάλπης και ανεξάρτητα από την όποια πολιτική τους τοποθέτηση, 8 στους 10 Έλληνες θα ψηφίσουν έχοντας ως βασική τους πεποίθηση ότι το πολιτικό σύστημα νοσεί και η οικονομία αργοπεθαίνει.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61798&cid=6
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 11 Σεπ 2009, 11:17

Ομοίως προσανατολίζομαι στο να ψηφίσω "Άλλο", και για να μην κοροϊδευόμαστε, εννοώ φυσικά την Χρυσή Αυγή.

Παρά τις όποιες (σοβαρές ή ασόβαρες) ενστάσεις υπάρχουν για την Χρυσή Αυγή, το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι αποτελεί την μοναδική συνεπή και άξια λόγου έκφραση του ελληνικού εθνικισμού.

Παρεμπιπτόντως, καλό θα ήταν να τροποποιηθεί ελαφρώς η διαδικασία της ψηφοφορίας.
Π.χ. θα μπορούσαν να αναφέρονταν όλα τα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές. Το "'Αλλο" είναι ελαφρώς υποτιμητικό για τα υπόλοιπα κόμματα.

Εδώ είναι η σχετική λίστα:
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=162618
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Σεπ 2009, 13:44

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμως ΚΑΤΙ πρέπει να ψηφίσουμε, γιατί έτσι κι αλλιώς η χώρα δε θα μείνει στην ακυβερνησία. Πάσχουμε οικτρά βέβαια από άξιους Ελληνοεστιάζοντες αρχηγούς, κι αυτοί που είναι επάνω, δεν έχουν στήθη να προτάξουν. Οπότε τι; Για μένα πάντα ισχύει πλέον ΜΟΝΟΝ το μη χείρον βέλτιστον όταν πάω στην κάλπη, και μ'αυτή τη λογική θα ψηφίσω και φέτος. Όχι για να βγει κάποιος, αλλά για να μην ξαναβγεί τουλάχιστον η λαίλαπα που μας πήρε ήδη το σκαλπ απ'τη ρίζα. Ψήφισα "άλλο" γιατί δεν έχω καταλήξει ακόμα.

Κάσσανδρε, οι επιλογές που δίνει το σύστημα είναι μόνο 10. Δε μου δίνει παραπάνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 11 Σεπ 2009, 14:10

O καραμανλης ειχε μια οικονομικη πολιτική που ηταν καταστροφική για τα νοικοκυριά.
Οταν βγει ο παπανδρεου δεν ξερω οτι θα ειναι καλυτερη.
Ξερω ομως οτι στα εθνικα θα ειναι χειροτερη.
ειδη εκανε λογο για επαναπροσδιορισμο της συμφωνιας για τον αγωγο της αλεξανδρουπολης.
Ο παπανδρεου ειναι το μακρυ χερι των αμερικανων.
Παω στοιχημα οτι ολη η προσπαθεια αποσταθεροποιησης της χωρας με τα "δεκεμβριανα" και με τις φωτιες εγινε για να πεσει ο καραμανλης που δεν εκανε το κεφι των αμερικανων στο θέμα του αγωγου.
Οι αμερικανοι δεν θελουν μια κυβέρνηση που να φλερτάρει με τον πουτιν.
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 13 Σεπ 2009, 13:02

Divine Sinner έγραψε:O καραμανλης ειχε μια οικονομικη πολιτική που ηταν καταστροφική για τα νοικοκυριά.
Οταν βγει ο παπανδρεου δεν ξερω οτι θα ειναι καλυτερη.
Ξερω ομως οτι στα εθνικα θα ειναι χειροτερη.
ειδη εκανε λογο για επαναπροσδιορισμο της συμφωνιας για τον αγωγο της αλεξανδρουπολης.
Ο παπανδρεου ειναι το μακρυ χερι των αμερικανων.
Παω στοιχημα οτι ολη η προσπαθεια αποσταθεροποιησης της χωρας με τα "δεκεμβριανα" και με τις φωτιες εγινε για να πεσει ο καραμανλης που δεν εκανε το κεφι των αμερικανων στο θέμα του αγωγου.
Οι αμερικανοι δεν θελουν μια κυβέρνηση που να φλερτάρει με τον πουτιν.
Λαικισμοί,ασχετοσυνη και μιζερη ζωη..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 13 Σεπ 2009, 13:04

sylvia έγραψε:
Λαικισμοί,ασχετοσυνη και μιζερη ζωη..
Kαλωσ'τηνε κι ας άργησε. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 13 Σεπ 2009, 14:22

Mπορει παντα να πει την αποψη της αντι.
Αρχίζοντας απο δομημένες φράσεις.
Πες αγκου....
Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Δευ 14 Σεπ 2009, 01:53

Εγω δεν ειμαι της άποψης οτι όλα τα κόμματα ειναι ίδια και οτι κανεις δεν μπορει να σώσει την Ελλάδα και κατι τέτοια που συνηθίζουν να λενε πολλοί σημερα για την πολιτική.Γιατι με αυτη την λογική θα επρεπε να γίνουμε αναρχικοί και να καταργήσουμε τελείως την εξουσία και την καθε κυβέρνηση.Η πολιτική ειναι μια δύσκολη επιστήμη ισως η πιο δύσκολη απο όλες και δεν θα επρεπε να περιμένουμε καποιον να κάνει τέλεια την χώρα χωρίς ουτε ενα πρόβλημα.Πάντα θα υπαρχουν προβλήματα δυστηχώς και το τέλειο κράτος δεν υπάρχει.Ούτε καν πολιτικό σύστημα δεν υπάρχει που να ειναι τέλειο,ετσι ελεγε ο Πλάτωνας.Το θεμα ειναι να βρούμε τι ειναι καλύτερο και τι χειρότερο.Οι απόψεις μου στην πολιτική εχουν επηρεαστεί πολυ απο αρχαίους φιλόσοφους και θεωρώ αν όχι τέλειο κράτος τοτε ενα κράτος που αγκίζει την τελειότητα αυτο που ειναι στα πρότυπα της ιδανικής πολιτείας του Πλάτωνα οπως την περιέγραψε και την διατύπωσε τοτε στα πολιτικά του έργα.Δεν θα αναφερθώ στις ναζιστικές μου ιδέες γιατι την ναζιστική ιδεολογία πολυ λίγοι την γνωρίζουν σημερα και εφοσον ειναι άγνωστη στους περισσότερους καλύτερα να μην ανοίξει συζήσητη περι αυτου τωρα.Παντως οι απόψεις μου στην πολιτική ειναι κυρίως επηρεασμένες απο τον Πλάτωνα.Ο Σωκράτης οπως και ο Πλάτωνας ελεγαν οτι το χειρότερο πολιτικό σύστημα ειναι η δημοκρατία,χειρότερο ακομα και απο την Τυρανία φυσικά.Το αμεσως καλύτερο απο την δημοκρατία κατα την άποψη του Πλάτωνα ειναι η ολιγαρχία που δεν πέφτει στα ίδια χάλια με την δημοκρατία αλλα και εκει υπάρχουν σοβαρά προβλήματα για την αξιοπιστία των πολιτικών που κυβερνάνε.Τα 2 καλύτερα πολιτικά συστήματα απο όλα οσα υπήρχαν στην αρχαιότητα ο Πλάτωνας λεει οτι ειναι η Αριστοκρατία και η Βασιλεία.Η ιδανική πολιτεία του Πλάτωνα λοιπον ειναι η κυβέρνηση των λίγων ή του ενός και όχι των οποιονδήποτε ή του οποιονδήποτε αλλα μόνο Φιλοσόφων.Αυτο πιστεύω και εγω σημερα οτι θα πρεπει να κυβερνάνε μόνο φιλόσοφοι και δυστηχως οι φιλόσοφοι δεν ειναι πολλοί για να πούμε οτι πρεπει να κυβερνήσουνε πολλοί αλλα ειναι λίγοι ακομα και αν ψάξεις σε ολο τον πλανήτη.

Καποτε δεν με ενθουσίαζε κανενα πολιτικό κόμμα.Όχι οτι δεν ψήφιζα ομως γιατι το να μην ψηφίσεις τιποτα το θεωρώ πολύ αναρχική πράξη.Εξάλλου δεν θεωρώ οτι όλα τα κόμματα ειναι ίδια και οτι κανενας δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο.Εγω περισσότερο τα προβλήματα τα ρίχνω στις μάζες και όχι στους πολιτικούς.Βεβαια για πολλά ευθύνονται και οι πολιτικοί αλλα ακομα και να ευθύνονται,οι μάζες τους ξαναψηφίζουν,αρα δεν φταίνε οι πολιτικοί που τους ψηφίζουν ξανά και ξανά.Η δημοκρατία ειναι μια δικτατορία της πλειοψηφίας που αυτη η πλειοψηφία ψηφίζει συνεχως τα ιδια κόμματα και πιο συγκεκριμένα εδω στην Ελλάδα βλέπουμε να ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εδω και δεκαετίες και οσο αφήνουμε την χώρα στα χέρια της πλειοψηφίας δηλαδη της μάζας θα βλέπουμε για πολλά χρονια ακομα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δυστηχως.Σίγουρα θα υποστήριζα ενα κόμμα που θεωρεί την δημοκρατία επικύνδινη για την χώρα οπως την θεωρούσαν και μεγάλοι αρχαίοι φιλόσοφοι που ανέφερα προηγουμένως.Πρόσφατα στα προμήθεια οταν γιορτάσαμε το Θερινό Ηλιοστάσιο μοίραζαν κατι φιλάδια και με θαυμασμό διάβασα για την ύδρυση ενος κόμματος απο τον ίδιο που ύδρησε τα Προμήθεια στην Ελλάδα τον Τρύφωνα Ολύμπιο.Το κόμμα ονομάζεται ΕΛΛΑΝ και ειναι πολυ επηρεασμένο απο αρχαίες φιλοσοφίες οπως την ιδανική πολιτεία του Πλάτωνα.το ΕΛΛΑΝ θεωρεί την δημοκρατία αυτο ακριβως που ελεγε ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας οτι ειναι μια δικτατορία της πλειοψηφίας.Κάποιοι θα πούνε οτι μαλλον θα ειναι ενα κόμμα φασιστικό και υπερ της απόλυτης βίας αλλα δεν ειναι ετσι το ΕΛΛΑΝ.Το κόμμα τονίζει οτι η Ελλάδα χρειάζεται μια βαθειά και ΕΙΡΗΝΙΚΗ κοινωνική και συνειδησιακή ανασυγκρότηση.Για όσους δεν γνωρίζουν τιποτα για τον Τρύφωνα Ολύμπιο τον πρόεδρο του ΕΛΛΑΝ οπως ειπα ειναι ο υδρητής της πιο γνωστής αρχαίας γιορτής σημερα αυτη των Προμηθείων.Έζησε για πολλά χρόνια στην Σουηδία και εχει διατελέσει καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης.Ειναι δημιουργός μιας κοσμοθεωρίας με τον τίτλο ''Ερομισμός'' που θα μιλήσω σχετικά με αυτο ισως σε άλλο topic και άλλη ενότητα.Το ΕΛΛΑΝ βρίσκεται σε αρχικό στάδιο οργάνωσης οπως μου ειπε ο Τρύφωνας Ολύμπιος με τον οποιο εχω επικοινωνία μεσο e-mail και φυσικα με δέχτηκε να γίνω μέλος στο κόμμα εφοσον του εξήγησα τα πιστεύω μου και τις γνώσεις που εχω μεχρι τώρα.Σε αυτες τις εκλογές δεν θα ειναι υποψήφιο το ΕΛΛΑΝ αλλα στις επόμενες σίγουρα θα ειναι.Θα μάθετε περισσότερα για το κόμμα απο εμενα προσωπικά στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Σεπ 2009, 03:04

Kαλά και άγια όλα αυτά. Γιατί δεν ψήφισες όμως? Υπάρχει και η επιλογή "αλλο".
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Δευ 14 Σεπ 2009, 14:20

Α ναι ξέχασα να πώ.Ψήφισα Άλλο.
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Δευ 14 Σεπ 2009, 21:50

Και το ''Δεν θα ψηφίσω'' είναι αντίστοιχο ψήφου. Είναι γνώμη. Αντιθέτως οι υπέρμαχοι της ''δημοκρατίας'' προσπαθούν ΑΝΤΙδημοκρατικά να αναγκάσουν να ψηφίσουν ακόμη και όσους δεν θέλουν να το πράξουν. Και αυτό, για να έχουν να λένε μετά οτι όλοι οι πολίτες εγκρίνουν την δραστηριότητά τους, την όποια διακυβέρνησή τους, εφόσον εκείνοι τους έχουν εκλέξει συμμετέχοντας στην διαδικασία. Εκεί είναι το κλειδί της επιμονής τους να ψηφίζουν όλοι. Διότι εάν δεν ψήφιζε κανείς ή ψήφιζαν ''πέντε'', θα υπήρχε πλήρης αποδοκιμασία του συστήματος, και το Καθεστώς τους θα έσπαγε. Διότι όλοι θα παραδέχονταν οτι δεν τους θέλει ο κόσμος και θα κινούνταν εναντίον τους. Ουδείς μας θα είχε τις δικαιολογίες που έχει τώρα για να αυταπατάται κοροιδεύοντας εαυτόν.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”