Φανταριλικι

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Φανταριλικι

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 09 Μάιος 2009, 22:15

Η θητεια θα επρεπε να ειναι μια εκπαιδευση σε οπλα μερικων εβδομαδων και τιποτε παραπανω.
απο εκει και περα σε καιρο πολεμου πιστευω ειναι το ιδιο αν ενας χοντρος κοιλαρας 35ρης εκανε 2 μηνες (εκπαιδευση στα οπλα δηλ) ή 25 μηνες (δυο μηνες εκπαιδευση και 23 μηνες αγγαριες) οσων αφορα το αποτελεσμα.
στην ουσια οι μηνες περαν της βασικης εκπαιδευσεως ειναι χασιμο χρονου (και χρηματων μην ξεχνιομαστε) γιατι η μαμα πατριδα ουτε θα σε πληρωσει ουτε θα σου βρει δουλεια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Μάιος 2009, 22:17

Ήδη μειώθηκε αρκετα η θητεία. Ο άντρας μου έκανε 24 μήνες γεμάτους. Τώρα είναι 12 ή 9? δε θυμάμαι. Και επίκειται κι άλλη μείωση.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Μάιος 2009, 22:20

Ας ρωτησω λοιπον να γινει και λιγο συζητηση: Ποιο ειναι το νοημα του σημερινου στρατου λοιπον και ποιος ο λογος καταταξης σε αυτον; Ποια ειναι η βοηθεια που προσφερεις στους ανθρωπους που ζουνε σε αυτον τον τοπο;
Απαντώ πρώτα στο τελευταίο σου ερώτημα: Θαρρώ πως η εκπαίδευση θα σε καταστήσει ικανό σε περίπτωση ανάγκης και κήρυξης κάποιου πολέμου, να'σαι μάχημος για να προασπίσεις οικογένεια και πατρίδα.

Όσο για το νόημα... Έδωσα κάποιες ατομικές μου σκέψεις, αν και δεν είμαι φανατική υπέρ της στράτευσης, με τα σημερινά δεδομένα που όντως τα ανθελληναριά των εκάστοτε κυβερνήσεων έχουν στην κυριολεξία ξεβρακώσει τις ένοπλες δυνάμεις. Το νόημα ουσιαστικά το βρίσκει κάθε άντρας μόνος του, μέσα από ατομική εσωτερική επεξεργασία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 09 Μάιος 2009, 22:21

12 ειναι νομιζω. αλλα... η μειωση θα πρεπει να συμβαδιζει και να ειναι αναλογη με την αναβαθμιση της ποιοτητας της εκπαιδευσης.
εδω ειναι αποτελεσμα μικροπολιτικων σκοπιμοτητων και απαξιωσης. τετοια μειωση δεν ειναι σωστη
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Μάιος 2009, 22:23

Συμφωνώ μαζί σου Φώτη :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Κυρ 10 Μάιος 2009, 03:22

Πραγματικά γελάω με τις απαντήσεις των γυναικών

(πλην της Μαντάμ και Αρέλας που είναι ΟΙ ΜΟΝΕΣ που είπαν την αλήθεια)

Και ακόμα περισσότερο γελάω με τις απαντήσεις όσων εκ των ανδρών δεν υπηρέτησαν...

Πολύ γέλιο μιλάμε...

(Απόδειξη ότι στην Ελλάδα οι ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ/ΕΣ έχουν δυστυχώς τον πρώτο λόγο)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 10 Μάιος 2009, 11:37

Εμένα αυτο που με εκνευρίζει είναι οτι όσοι έχουν κάνει πάνω απο 12 μήνες λένε: Έλα μωρε, εγώ έκανα τόσους μήνες, εσυ θα κάνεις 12, θα περάσουν γρήγορα.
Τι λες βρε φιλαράκι; Επειδή έχασες περισσότερους μήνες της ζωής σου θα πρέπει να χάσω κι'εγώ;
Και τέλοσπάντων φίλους και εμπειρίες μπορείς να κάνεις κ εκτός του στρατού. Και σίγουρα ο στρατός δεν αξίζει μπροστά στην πρωσοπική σου ανέλιξη. Δοξα τον θεό, είμαι άνθρωπος με πάρα πολλά ενδιαφέροντα, θέλω να κάνω ακόμα πολλά πράγματα στην ζωή μου, προσφέρω στην ελλάδα πολύ περισσότερα πράγματα απο το να ήμουν στο στρατό (εκτός αν ο πολιτισμός δεν θεωρείται πια συμαντικός) και προς το παρών δεν σκοπεύω να αφήσω τον γάμο για να πάω για πουρνάρια.
Ένας παιδικός μου φίλος είναι τώρα στο στρατό. Απο μικρός με ο,τι καταπιανόταν το έφερνε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Δούλευε σε δημόσιο φορέα κ εκανε έρευνες για φράγματα, υδροηλεκτρική ενέργεια και γενικά ο,τι είχε να κάνει σχέση με την εκμετάλευση των φυσικών πόρων και τον παρακαλούσαν να μην πάει στρατό. Καινούρια αναβολή δεν έπεσε και τώρα κάθεται σε αχρηστία και περιμένει να περάσοθν οι μέρες για να γυρίσει στην παραγωγή. Και αναρωτιέμαι: Τελικά πότε υπηρετείς την πατρίδα σου; οταν είσαι άχρηστος μέσα στον στρατό ή όταν μέσα απο την παραγωγή την βοηθάς να πάει ένα βήμα παραπέρα;
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 10 Μάιος 2009, 23:23

Εποπ δεν παιζει Βικ, γιατι αλλο παιρνω μια ιδεα κι αλλο το κανω για μια 7ετια. Εφτα χρονια δεν δινω ουτε στον Θεο τον ιδιο, ποσο μαλλον για τον στρατο. Τεσπα. Χιουμοριστικα λεχθηκε. Θενκς απομακρε μπάι δε γουέι.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 11 Μάιος 2009, 10:15

Γενικά, είμαι κατά της στράτευσης. Σε χώρες που δεν είναι υποχρεωτικό, θεωρώ λίγο αρρωστημένο να θες σώνει και ντε να πας. Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν νορμάλ άνθρωποι που θέλουν να είναι στον στρατό αιωνίως, αλλά μάλλον είναι λίγοι!

Απο την άλλη, είμαι της άποψης, πως αν θες να υπηρετείς την όποια πατρίδα (ελλάδα, κουρδιστάν, αζερμπαιτζάν, δεν έχει σημασία), καταρχήν, θα είσαι δίκαιος απέναντι στους συμπολίτες σου. Αν κάτι ισχύει γι'αυτούς (και δεν κινδυνεύει η ζωή σου εννοείται), τότε, αν προσπαθήσεις να ξεφύγεις απο αυτό που ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν (όσο χαζό κι ηλίθιο κι αν είναι), για μένα (εντελώς προσωπική άποψη) είσαι 'ανάξιος' εμπιστοσύνης, και σίγουρα δεν προσφέρεις σε καμία Ελλάδα, γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η ιδέα, είναι ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ! Όταν λοιπόν τους 'βγάζεις γλώσσα', χρησιμοποιώντας ό,τι παραθυράκι βρεις για να την κάνεις μ'ελαφρά πηδηματάκια, θεωρώντας οτι η δική σου προσφορά στην πατρίδα εκτός στρατού, είανι σημαντικότερη απο την προσφορά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ που πήγαν στρατό, για μένα (και πάλι), δεν είσαι άξιος ούτε να σκουπίζω τα πόδια μου πάνω σου. Δεν μιλάω για κανέναν συγκεκριμένα εδώ.

Είμαι υπέρ του να παλεύετε οι άντρες για να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ αν γίνεται αυτή η ηλιθιότητα, αλλά για ΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ, θεωρώ πιο αντρίκιο να μπείτε στο ίδιο καζάνι με τους υπόλοιπους, και χωρίς πολλές γκρίνιες, απλά να κάνετε αυτό που έκαναν εκατομμύρια Έλληνες πριν απο σας, παρά να κλαίγεστε, και να θεωρείτε εαυτούς ανώτερους απο αλλα παιδιά...

Ελπίζω να έγινε κατανοητή η θέση μου. Ειλικρινά, πιστεύω πως όταν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλά θα κάνεις να σταθείς απέναντί του ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, και χωρίς πολλά-πολλά να το φέρεις εις περας. Εδώ κοτζάμ Σωκράτης ήπιε το κώνειο...ποιός έλληνας πρόσφερε όσα αυτός ΤΟΤΕ, στον τομέα του; Δεν το είδε έτσι... του έκατσε το εισιτήριο και πήρε το τρένο χωρίς τυμπανοκρουσίες. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ???
Και σιγά τώρα, μην τρωγόμαστε για όλα πια, μην και εξυπηρετούμε το 'ανθελληνικό' κράτος! Εδώ τους εξυπηρετούμε με τις ψήφους μας, με το που ανασαίνουμε και μόνο, ο στρατός έκανε την ζημιά!
Αυτή η λογική είναι στάνταρ παράδειγμα παρωπιδισμού (καλή λεξούλα!). Ασχολούμαστε με τα ασόβαρα, και ξεχνάμε τα σοβαρά. Αυτό ακριβώς εξυπηρετεί τους ανθέλληνες.

Πρίγκηπα δεν πάνε για σένα αυτά όλα, επαναλαμβάνω, αν και σε κόβω να έχεις μπει στο τρυπάκι αυτό, και τελικά, εσύ θα χάσεις την διάθεσή σου, και τις δυνάμεις σου, πριν καν πατήσεις στον στρατό, δημιουργώντας έτσι ΕΞ ΑΡΧΗΣ μία αρνητική εμπειρία...if you know what I mean. Ένας χρόνος δεν είναι τίποτα...κι εμείς οι γυναίκες περνάμε 9 μήνες να σας κουβαλάμε για να έρθετε στον κόσμο...και γι'αυτό πραγματικά δεν μπορούμε να κάνουμε πουθενά αίτηση για να διακοπεί η διαδικασία... που μερικές φορές μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, κι άλλες μας τσακίζει ορμόνες, κόκαλα και αντοχές! Αλλά, περιμένουμε όλες το αίσιο τέλος και το αντέχουμε. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ντε... αυτό μπορείς να το δεις έτσι; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ???

ΤΙΠΟΤΑ!
όσο για το τι μπορείς να κάνεις εκεί...άσε...υπαρχουν άνθρωποι που ακόμα και στην φυλακή μεγαλούργησαν, και προχώρησαν. Άλλοι διαβάζουν bell (πολύ καλό :) ) κι άλλοι διαβάζουν γι'αυτο΄που αγαπούν... μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου και τον χρόνο σου εκεί για να μεγαλουργήσεις στον τομέα σου λοιπόν. Αλλά, δεν θα το καταφέρεις σε καμία περίπτωση με τέτοια αρνητικότητα.

Εμπειρία δεν είναι μόνο οι θετικές εμπειρίες, τα ταξιδάκια, οι μελέτες κτλ κτλ! Εμπειρία είναι ΚΥΡΙΩΣ τα εμπόδια, οι δυσκολίες, η κούραση, το άγχος, ακόμα και η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ή η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ μίας κατάστασης, που σε φτάνει ή όχι στα όριά σου... ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (άντρας ή γυναίκα).
Κανείς δεν έγινε καλύτερος, επειδή του ήρθαν όλα βολικά, κανείς δεν μεγαλούργησε πραγματικά (κι όχι στα χαρτιά), επειδή τα είχε όλα στο χέρι την στιγμή που τα ήθελε.
γι'αυτό ακριβώς ο στρατός αυτή την στιγμή είναι μιά ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να προχωρήσει κανείς, ακόμα κι εσωτερικά, κι άρα ως προσωπικότητα...

ΣΕΛ, εσένα δεν σου λέω τι θα σου κάνω την επόμενη φορά που θα σε δω... έπαθε τέτοια ζημιά ο κολλητός σου; Έχασε η πατρίς τέτοιο καμάρι για έναν ολόκληρο χρόνο!!!! Βρε γι'αυτό πάνε όλα στραβά στο Ελλάντα...δεν μου τό'λεγες πιο νωρίς... (σ'αγαπάω, αλλά εσένα θα σε μαυρίσω στο ξύλο!)
Κι ο αδελφός μου ήταν λαμπρός στον τομέα του, και υπέροχο παιδί, κι ενώ σιχαινόταν τον στρατό, ξέρεις τι έκανε;;;;; Δήλωσε για αυτούς που μένουν περισσότερο στον στρατο΄αλλά πληρώνονται, γιατί οι γονείς μας δεν μπορούσαν να πληρώσουν τίποτα για το φανταριλίκι...μιλάμε για ...σχεδόν πείνα.... Του έκατσε στραβά, όταν του το πρότεινε ο πατέρας μου, κι είχε σπουδές να τελειώσει, φίλους να δει, κτλ κτλ... Αλλά κατάλαβε το πρόβλημα και δέχτηκε, κι επειδή είναι ΜΥΑΛΟ, και άντρακλας, τον πήραν (το ελπίζαμε, αλλά δεν το πιστεύαμε)... έκατσε όλη την θητεία του στην Αλεξανδρούπολη, αλλά ξέρεις με τι γύρισε? ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, την οποία λατρεύει! Ήπιε το κώνειο, κι ανταμείφθηκε κανονικά... (υπόψιν ήταν η μόνη φορά που τον ειδα να δακρύζει ως ενήλικας... το βράδυ που έπρεπε να αποφασίσει...σιχαινόταν τον στρατό). Και σε όλη την θητεία του, δεν παραπονέθηκε ποτέ, ό,τι και να τον ρωτούσαμε, όλα καλά ήταν μας έλεγε, κι ας καταλαβαίναμε απο την φωνή του, αν όντως ήταν καλά ή όχι. Πήγε με το κεφάλι ψηλά μιλάμε!
Αυτός δεν είχε ψυχή αγόρι μου? Δεν είχε όνειρα φεύγοντας; Μ...Σ ήταν που όχι μόνο πήγε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει και την οικογένεια απο κει;;;;
Και πες μου τώρα, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;

Θα σου πω εγώ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

ουφ, ξεθύμανα :p
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 11 Μάιος 2009, 10:47

Κι αυτό:
Παρασκευή, 8 Μάϊος 2009
Αφού υποχρεωτικό είναι το στρατιωτικό

Μέρες κατάταξης αυτές που διανύουμε - πέρα από την επερχόμενη καλοκαιρία. Νέοι και λιγότερο νέοι ετοιμάζουν τα πράγματά τους, η μάνα-αδερφή-γυναίκα πλέκει την κάλτσα του στρατιώτη, τα μαγαζιά που πουλάνε στρατιωτικά είδη θησαυρίζουν και τα στρατόπεδα ανοίγουν τις πύλες τους να δεχτούν μερικές χιλιάδες νεοσύλλεκτων. Για τους περισσότερους ξεκινάει μία χρονιά για τη ζωή τους σε γενικές γραμμές χαμένη, για άλλους πιο τυχερούς ή άτυχους ένα εννιάμηνο ή ένα εξάμηνο και ούτω καθεξής.

Ειδικά από τότε που άρχισε το δωδεκάμηνο (ήμουν από τους τυχερούς της πρώτης δωδεκάμηνης σειράς στην ιστορία του ελληνικού στρατού) μέρα στον στρατό που περνά, δεν ξαναγυρνά. Αυτό για όσους μπορεί να στενοχωριούνται ή να το σκέφτονται λίγο παραπάνω. Σίγουρα αποτελεί διακοπή της πολιτικής ζωής με ό,τι αυτό συνεπάγεται: απόσταση από φίλους, δουλειά, γνωριμίες, οικογένεια, σχέση κτλ κτλ. Από την άλλη αποτελεί μια πρόγευση της ζωής που ακολουθεί μετά, καθώς εκεί μέσα βρίσκει κανείς κάθε καρυδιάς καρύδι, ενώ είναι υποχρεωμένος κατά κανόνα να υπακούει τους "ανωτέρους" του που μόνη βάση "ανωτερότητάς" τους δεν είναι ο σεβασμός ή κάτι ανάλογο, αλλά η εξουσία που πηγάζει από τη θέση και μόνο. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Αναχρονιστικός θεσμός, γενικότερα άχρηστος, υπάρχει μάλλον για να δικαιολογεί τους μισθούς των στρατιωτικών. Γιατί κακά τα ψέματα οι κληρωτοί δύσκολα σε ενδεχόμενες εχθροπραξίες μπορούν να σταθούν - μακριά από εμάς βέβαια όλα αυτά. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Από τη στιγμή που έτσι είναι το σύστημα, βέβαια, με αυτά τα δεδομένα πορεύεται κανείς προσπαθώντας να βγει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Παλιότερα μπορεί να είχε νόημα και πίκρα ο στρατός. Τα παιδιά έφευγαν πρώτη φορά από το σπίτι, κινητά δεν υπήρχαν οπότε η επικοινωνία δύσκολη, η θητεία κρατούσε δύο και τρία χρόνια. Τώρα έχουν απλουστευτεί οι διαδικασίες. Βέβαια το γεγονός ότι έχουμε συχνά κρούσματα αυτοκτονιών μέσα στο στράτευμα μας δείχνει ότι κάτι σάπιο εξακολουθεί να υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... Για να την παλέψει κανείς καλό θα είναι να το πάρει απλώς ως καλαμπούρι, ένα κακόγουστο αστείο, μια σουρεάλ παράσταση με κομπάρσο τον ίδιο.

Για όλους όσοι τους ήρθε το χαρτί και απλώς γελάσανε, για τους άλλους που μπαίνουν αυτές τις μέρες αφήνοντας πίσω τους επιστημονικό έργο, δουλειά, γυναίκα, σκυλιά, γατιά (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά), για αυτούς που υπηρετούν τώρα και τέλος για όλους τους υπόλοιπους από εμάς που ξεμπερδέψαμε με αυτή την ιστορία αφιερωμένο λοιπόν το άσμα... Καλοί πολίτες!

- Ήρθα να σου πω αντίο, γιατί το πρωί θα φύω
γιατί το πρωί θα φύω, ήρθα να σου πω αντίο
- Φεύγεις και ως την Κυριακή θα ‘σαι ντυμένος στο χακί
θα ‘σαι ντυμένος στο χακί, φεύγεις και ως την Κυριακή
- Γράμματα σου να μου στέλνεις και δικά μου θα λαβαίνεις
και δικά μου θα λαβαίνεις, γράμματα σου να μου στέλνεις
- Που θα φύγεις και τα βράδια θα’ ναι η καρδιά μου άδεια
θα’ ναι η καρδιά μου άδεια, Που θα φύγεις και τα βράδια
- Αφού υποχρεωτικό είναι το στρατιωτικό
είναι το στρατιωτικό, αφού υποχρεωτικό
- Στην καρδιά μου έχω μεράκι που θα φύγεις φανταράκι
που θα φύγεις φανταράκι, στην καρδιά μου έχω μεράκι
- Περίμενε μ‘ ώσπου ν’ απολυθώ, μα ‘γω θα σ’ αγαπώ
λυθώ μα ‘γω θα σ’ αγαπώ, περίμενε μ‘ ώσπου ν’ από-
- Σ’ αγαπώ και θα σε περιμένω να γενούμε ταίρι
μένω να γενούμε ταίρι, σ’ αγαπώ και θα σε περι-
- Φεύγω και σ’ αποχαιρετώ αλλά τσι μέρες θα μετρώ
αλλά τσι μέρες θα μετρώ, φεύγω και σ’ αποχαιρετώ........
ΥΓ Οι στίχοι είναι από
απο δω: http://kitsosmitsos.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 11 Μάιος 2009, 11:03

Kατ'αρχάς συμφωνώ: Το θέμα δεν είναι να γλυτώσουν 5-10 άτομα τον στρατό (αν και δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά) αλλά να καταργηθεί ολοκληρωτικά. Ή έστω να αφήσουν την βασική εκπαίδευση και μετά άντε γεια.
Για τον αδερφό σου έχω μια παρόμοια περίπτωση φίλου μου που γνώρισε την γυναίκα του και εδώ και κάμποσους μήνες είναι παντρεμένοι.
Αλλά ο φίλος που έλεγα στο προηγούμενο ποστ δυσφορεί. Διότι ξέρει οτι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα και κάθεται και κωλοβαράει στον στρατό. Για σκέψου: Οι εναλακτικές πηγές ενέργειας απο τους φυσικούς πόρους είναι πλέον απαραίτητο για κάθε χώρα και ειδικά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην κρήτη που το πρόβλημα της ενέργειας είναι πολύ μεγάλο. Υπόψην οτι αφού είδαν στον στρατό οτι είναι ικανός, τον έχουν χώσει σε έναν υπολογιστή, αλλά του φαίνεται (και είναι) ανούσιο να σπαταλάει τον χρόνο του για το ποιος θα πάρει άδεια μπροστά σε έρευνες για την ενέργεια.
Και για να μιλήσω για μένα: Έχω αγωνιστεί για να φτάσω εδώ που έφτασα αλλά τελευταία συνειδητοποιώ οτι είμαι ακόμα στην αρχή. Σε αυτή την πορεία μου όμως δεν μου χαρίστικε απολύτως τίποτα και δεν γουστάρω με τίποτα να την διακόψω για βλακείες αν και δυστυχώς θα χρειαστεί (ναι, δεν είμαι απο τους τύπους που ψάχνουν πως να απαλαγούν, εκτός και αν μέχρι τότε έχω πάρει ιταλική υπηκοοτητα :loco: ).
Στο τέλος κάθε ταξιδιού έρχονται τα παιδιά (απο ιταλία) και μας ευχαριστούνε, έχουν αγαπήσει την Ελλάδα και ήδη έχουν μάθει κάποια ελληνικά. Μου ζητούνε να τους μάθω το ελληνικό αλφάβητο και διάφορες λέξεις στα ελληνικά.

Ε λοιπόν, όλο αυτό δεν το ανταλάσσω με τίποτα για τον στρατό. Έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 11 Μάιος 2009, 11:46

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 11 Μάιος 2009, 12:38

Αλλά ο φίλος που έλεγα στο προηγούμενο ποστ δυσφορεί. Διότι ξέρει οτι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα και κάθεται και κωλοβαράει στον στρατό. Για σκέψου: Οι εναλακτικές πηγές ενέργειας απο τους φυσικούς πόρους είναι πλέον απαραίτητο για κάθε χώρα και ειδικά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην κρήτη που το πρόβλημα της ενέργειας είναι πολύ μεγάλο. Υπόψην οτι αφού είδαν στον στρατό οτι είναι ικανός, τον έχουν χώσει σε έναν υπολογιστή, αλλά του φαίνεται (και είναι) ανούσιο να σπαταλάει τον χρόνο του για το ποιος θα πάρει άδεια μπροστά σε έρευνες για την ενέργεια
what I'm saying is: δεν θα καταστραφεί ούτε η Ελλάδα, ούτε η καριέρα του με 12 μήνες off... Ας πάρει ένα μπλοκάκι κι ένα μολυβάκι να κάθεται να καταγράφει τις ιδέες του τέλος πάντων...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ μωρέ...αυτό λέω...για 12 μήνες χαλάτε την διάθεσή σας σε τέτοιο βαθμό, που χάνετε και την παραμικρή πιθανότητα να περάσετε τελικά και καλά!

Εσένα σ'αγαπάω, εννοείται, και θα σε δείρω μόνο επειδή ξέρω οτι σ'αρέσει... ήθελα μία καλή δικαιολογία, απλά :) :rose:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Μάιος 2009, 18:50

Είμαι υπέρ του να παλεύετε οι άντρες για να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ αν γίνεται αυτή η ηλιθιότητα, αλλά για ΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ, θεωρώ πιο αντρίκιο να μπείτε στο ίδιο καζάνι με τους υπόλοιπους, και χωρίς πολλές γκρίνιες, απλά να κάνετε αυτό που έκαναν εκατομμύρια Έλληνες πριν απο σας, παρά να κλαίγεστε, και να θεωρείτε εαυτούς ανώτερους απο αλλα παιδιά...
Θεωρώντας το πρώτο σκέλος την απόλυτη ουτοπία (στην εποχή που ζούμε εμείς), το αντιπαρέρχομαι (προσωρινώς) και σπάω μέση κανονικά στο δεύτερο! :worship: Είπες με δυο λόγια, ό,τι μου πήρε 2-3 ποστς να πω! :thumb:

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ντε... αυτό μπορείς να το δεις έτσι; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ???
Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρώ προφάσεις εν αμαρτίαις το να σκατογκρινιάζουνε ξάφνου όλοι οι άρρενες για έναν "χαμένο" χρόνο, όταν κάνοντας μια αντικειμενική ανασκόπηση στη μέχρι τώρα πορεία τους, δεν είναι δυνατόν να μη βρουν κι άλλα χρονικά κομμάτια της ζωής τους που πέταξαν στα σκουπίδια και μπορούν για τους όποιους λόγους να αποκαλέσουν χαμένα πραγματικά. Κομμάτια που μπορεί να υπερβαίνουν του 12μήνου, ενώ για το συγκεκριμένο 12μηνο, ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ότι θα πάει χαμένο, αρνούμενοι να δεχτούν ότι καμία εμπειρία δεν πάει χαμένη αν δε θέλουμε να πάει.

Επανερχόμενη στο ουτοπικό που αντιπαρήλθα αρχικά (είπα προσωρινώς το αντιπαρέρχομαι, χεχε) , έχω απλά να αφιερώσω την τραγουδάρα του Λοϊζου με μια υπέροχη ερμηνεία του μεγάλου

και κάτι σε αγγλόφωνη ροκιά...

Με αγάπη στα στρατευμένα ή τα έτοιμα να στρατευτούν νιάτα μας! :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 12 Μάιος 2009, 09:45

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρώ προφάσεις εν αμαρτίαις το να σκατογκρινιάζουνε ξάφνου όλοι οι άρρενες για έναν "χαμένο" χρόνο, όταν κάνοντας μια αντικειμενική ανασκόπηση στη μέχρι τώρα πορεία τους, δεν είναι δυνατόν να μη βρουν κι άλλα χρονικά κομμάτια της ζωής τους που πέταξαν στα σκουπίδια και μπορούν για τους όποιους λόγους να αποκαλέσουν χαμένα πραγματικά. Κομμάτια που μπορεί να υπερβαίνουν του 12μήνου, ενώ για το συγκεκριμένο 12μηνο, ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ότι θα πάει χαμένο, αρνούμενοι να δεχτούν ότι καμία εμπειρία δεν πάει χαμένη αν δε θέλουμε να πάει.
α γειά σου μανάρα μου!!!! :clap:
Το μωρό σου πότε πάει? Και πού θα του πηγαίνουμε τα τσιγάρα ωρή????
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 12 Μάιος 2009, 10:12

Α όλας κι'όλας! Εγώ δεν έχω χαμένο χρόνο μέχρι στιγμής! Γιατι κ το τει που το έχω καταντήσει ιατρική, είναι επειδή επένδυα σε άλλα πράγματα (που τώρα μου δίνουν ψωμί).
Αλλο επιχειρημα παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 12 Μάιος 2009, 10:21

Αλλο επιχειρημα παρακαλώ.
μετά απ'το δικό σου επιχείρημα...στερέψαμε!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 12 Μάιος 2009, 11:42

ΑρΕλα έγραψε: Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρώ προφάσεις εν αμαρτίαις το να σκατογκρινιάζουνε ξάφνου όλοι οι άρρενες για έναν "χαμένο" χρόνο, όταν κάνοντας μια αντικειμενική ανασκόπηση στη μέχρι τώρα πορεία τους, δεν είναι δυνατόν να μη βρουν κι άλλα χρονικά κομμάτια της ζωής τους που πέταξαν στα σκουπίδια και μπορούν για τους όποιους λόγους να αποκαλέσουν χαμένα πραγματικά. Κομμάτια που μπορεί να υπερβαίνουν του 12μήνου, ενώ για το συγκεκριμένο 12μηνο, ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ότι θα πάει χαμένο, αρνούμενοι να δεχτούν ότι καμία εμπειρία δεν πάει χαμένη αν δε θέλουμε να πάει.
Συμφωνώ απόλυτα.Αυτή η γκρίνια δεν ωφελεί, για χάσιμο χρόνου μπορεί να μιλήσει κάποιος που πάει στρατό μεγάλος και όντως χάνει χρόνο γιατί θα βρίσκεται και σε άλλη φάση απο ότι πιτσιρικάς, αλλά απο εκεί και πέρα Ιστάρ πήγαινε, αξιοποίησε όσο χρόνο και εμπειρία μπορείς να αξιοποιήσεις, κάνε ότι πρέπει να κάνεις και φύγε. Δεν είμαι κατά της στράτευσης σαν γενικό σκεπτικό γιατί η Ελλάδα την χρειάζεται στην κατάσταση και την θέση που βρίσκεται, αλλά σαφώς αυτό το πράγμα που γίνεται είναι φαρσοκωμωδία και όχι στράτευση που ελάχιστα χρήσιμα πράγματα μπορεί να μάθει και να περάσει, αλλά ότι και να λέμε είναι υποθετικό. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι και μέχρι να αλλάξει και αν αλλάξει, η πραγματικότητα είναι αυτή. Έχουμε γίνει ανήλικοι και μαμόθρευτοι, στην κλάψα όλη την ώρα και στο ζόρι μη και χάσουμε τις ανέσεις μας. Πας, υπηρετείς, το παίρνεις στην πλάκα έχοντας επίγνωση ότι είναι Ελληνικός στρατός με ότι και αν συνεπάγεται αυτό, θα κάνεις φίλους, θα γνωρίσεις και κάθε καρυδιάς καρύδι, θα περάσει ο καιρός και θα γυρίσεις σπίτι σου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, χαμένο χρόνο θα συναντήσεις πολλές φορές στην ζωή σου, το ζόρι δεν είναι ο ''χαμένος χρόνος'' αλλά το ξεβόλεμα, πράγμα λογικό μέχρι ένα σημείο, αλλά απο εκεί και πέρα είναι εμπειρία και ίσως είναι και χρήσιμη, δεν ξέρεις τι θα δεις, δεν ξέρεις τι θα κάνεις και τι θα αποκομίσεις.

Τι να πούνε δηλαδή όσοι υπηρετούσαν τις περασμένες δεκαετίες τόσο καιρό, και τα πράγματα ήταν πολύ μα πολύ πιο δύσκολα; Φαντάσου να ήσουν σε κάνενα Ισραήλ που θα υπηρετούσες τρία χρόνια, και οι γυναίκες αν δεν κάνω λάθος περίπου δύο. :loco:

Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν.

Αλλιώς αρνήσου την στράτευση, γίνει αντιρρησίας, και μπορεί να γίνεις υπουργός ή μεγαλοδημοσιογράφος! :loco:

Εύχομαι πάντως να πάνε όλα καλά, και να έχεις μία όσο το δυνατόν καλύτερη θητεία.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τρί 12 Μάιος 2009, 13:17

seliniasmenos έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=qlVxpsJBgto
Σε καλύτερη ποιότητα με ενδεικτική εικονογράφηση :loco:
Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Πέμ 14 Μάιος 2009, 01:00

Εγω προσωπικά κάθησα 3 μήνες και μετα πήρα ι5 ψυχολογικό.Ειχα πολλούς λόγους για να φύγω απο τον στρατό.Το πιο σημαντικό πιστεύω ειναι να ξέρει καποιος γιατι υπηρετεί στον στρατό και για ποιόν.Σημερα λοιπον ο στρατός ανήκει στην Νέα Δημοκρατία και πιστεύω μονο νεοδημοκράτες γουστάρουν τον στρατό περισσότερο.Σίγουρα και οι εθνικιστές που νομίζουν οτι ο στρατός ανήκει στην Ελλάδα και όχι στα κόμματα.Λυπαμαι που απογοητεύω τους εθνικιστές αλλα ο στρατός ανήκει στην κυβέρνηση της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στο υπουργείο εθνικής άμυνας.Όταν παρουσιάστικα στον στρατό τον πρώτο μήνα μας ανάγκαζαν θυμάμαι να μάθουμε απ έξω και ανακατωτά την ιεραρχία της κυβέρνησης δηλαδη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας,τον πρωθυπουργό,τον υπουργό εθνικής άμυνας κλπ.Εγω λοιπον για την Νέα Δημοκρατία δεν θα υπηρετίσω τον στρατό της ουτε θα παω σε πόλεμο για να πεθάνω για την Νέα Δημοκρατία και τον Καραμανλή.Θα πέθαινα για κάποιον ηγέτη που θα πίστευα οτι θα μπορούσε να πάει την Ελλάδα ψηλά.Και αν επειμένουν μερικοί οτι ο στρατός ανήκει στην πατρίδα και όχι σε καποιο κόμμα της βουλής τοτε ο στρατός μας ανήκει στην Αμερική γιατι αν θυμάστε καλα ειμαστε στο ΝΑΤΟ.Απο την εποχή που η Ελλάδα πήγε με τους αμερικάνους δηλαδη στον β παγκόσμιο πόλεμο τον στρατό της Ελλάδας τον ελέγχουν οι αμερικάνοι και φυσικά η Ευρωπαική Ένωση μιας και μιλάνε τα τελευταία χρόνια για την δημιουργία Ευρωπαικού στρατού.Δίνω συγχαρητήρια σε όσους δεν πήγαν καθολου στρατό.
Άβαταρ μέλους
DEMOS
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από DEMOS » Παρ 31 Ιούλ 2009, 19:20

Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 03 Αύγ 2009, 19:22

Διαφωνώ καθέτως κι οριζοντίως... πέρα από την κομματικοποίηση του στρατού, εκπαιδευόμαστε για την υπεράσπιση της Πατρίδας κι όχι για την υπεράσπιση της Νέας Δημοκρατίας και οποιουδήποτε κόμματος. Να το χαίρεσαι το ι5... ίσως και να σου αξίζει.
Εσύ, Giant, είσαι ο πλέον ονειροπαρμένος... οι Τούρκοι κάνουν εικονικούς βομβαρδισμούς, εντείνουν την προκλητικότητά τους, παραγγέλνουν γεφυροφόρα οχήματα για ταχεία απόβαση στον Έβρο κι εσύ βάζεις τραγούδια για εμάς που "βλέπουμε εχθρούς". Ε ναι ρε φίλε εμείς βλέπουμε τους εχθρούς, εσείς πάλι που γυρνάτε το κεφάλι και δεν βλέπετε τα οφθαλμοφανέστατα ήσαστε καλύτεροι; Έλεος πια...
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 04 Αύγ 2009, 13:12

Διαφωνώ καθέτως κι οριζοντίως... πέρα από την κομματικοποίηση του στρατού, εκπαιδευόμαστε για την υπεράσπιση της Πατρίδας κι όχι για την υπεράσπιση της Νέας Δημοκρατίας και οποιουδήποτε κόμματος. Να το χαίρεσαι το ι5... ίσως και να σου αξίζει.
Nαι και ο υπαλληλος της εφοριας δουλευει για το καλο του τοπου.
Γιατι ενω ολοι βριζουν το δημοσιο και την σαπιλα που επικρατει εξαιρουν την αστυνομια και τον στρατο.
Να θυμισω οτι οι στρατιωτικοι και οι αστυνομικοι ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ; δεν ειναι εξωγηινου δεν ειναι αγιοι δουλευουν σε εναν τομεα του δημοσιου.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Κυρ 16 Αύγ 2009, 12:48

Γεια σας παιδια...

Ηρθα παλι μετα απο καιρο και το πρωτο θεμα που θα ηθελα να γραψω ειναι αυτο.... μια και ειμαι απο τις 11/2/2009 στον Ελληνικο στρατο.... το γενικο μου στιγμα εδω μεσα σε οτι αφορα την χωρα που ζω ειναι καπως "λατρευτικο" προν εκεινη και το λεω αυτο μια και οσα θα γραψω ισως μια μην συναδουν με τη φιλοσοφια αυτη. (Για να αποφυγω καποια σχολια θα πω απλα σε οσους δεν ξερουν οτι σαν ατομο απεχω απο αριστερες- δεξιες ιδεολογιες, παλαιες και νεες).

Στο θεμα μας λοιπον...καπου ποιο πανω διαβασα σχολια απο τον ικαρο νομιζω οτι επρεπε να εχουμε εκπαιδευση στα οπλα και ολλα οκ...
για μενα ειναι και θεμα παιθαρχειας αν πας μικρος σε ηλικια... ομως φιλε ικαρε η εκπαιδευση που ειχαμε στα οπλα ειναι 5 βολες με Μ1(οπλο του 40 νομιζω? ισως και ποιο παλιο αρα ιδεα δεν εχω για τα συγχρονα οπλα...) οσους μηνες ειμαι μεσα δεν εχω υπηρετισει ουτε ενα δεπτερολεπτο την πατριδα μου αλλα καποιους δημοσιους υπαληλους κακου τυπου. Θα μπορουσα μαλιστα να πω οτι την εχω ζημιωσει μια και εχω αρκετα εξοδα συντηρισης οχι μονο κανω 3-4 ωρες καποιες ψευτοδουλειες και μετα ξυνομαι ολλη μερα αλλα και αυτες οι δουλειες που κανω ειναι δουλειες που και οι μονιμοι θα τις εκαναν ανετα (απλα αυτοι ξυνονται 6 ωρες την ημερα(ναι σιγα μην κανουν 8ωρο)) αρα? αν ο μονιμος κοστιζει ας πουμε 2500 ευρω (ασφαλειες και κρατησεις μεσα) και εγω 1000 πανω κατω τοτε το κρατος πληρωνει 3500 ευρω για 4 ωρες δουλειας....

Δεν εχω μαθει κατι μια και μπηκα μεγαλος ηλικιακα στο στρατο(ειμαι 27 τωρα) ουτε καν καποια στοιχειωδη πειθαρχεια μια και ειχα αρκετη απο αυτην απο πριν(ισως αυτη ατομα απο 18-20 να την χρειαζονται) ομως οσοι μπηκαμε ποιο μεγαλοι?? μπλεξαμε στην παρανοια! οπου ενας 20χρονος μαλλον αδουλευτος με λιγοτερες εμπειριες ειχε το δικαιωμα να μας διαταξει και να μας χαμηλοποιησει... αρα θελοντας και μη με το που καταταγεις μειωνεσαι καμποσα επιπεδα σαν ατομο (υπαρχουν και εξαιρεσεις που κατι κερδιζουν)...

και πανω απο ολλα? μας εχουν στα χερια τους ατομα που δεν νοιαζονται για το ποιον μας η για την υγεια μας... αλλα για ο πως θα κανουν τη δουλεια τους ποιο χαλαρη...(χαρακτηριστικο παραδειγμα αξιωματικου οταν ενας δικος μας που ηταν σε ενα αγημα ειχε ατυχημα με το αυτοκινητο... οταν το εμαθε η πρωτη του φραση ηταν οτι αν ειναι καλα το παιδι... αλλα "οχι ρε γμτ θα λειψει απο το αγημα" :banghead: ).

Και ο στρατος ειναι ετσι για εναν απλο λογο... γιατι απλα ειναι και αυτος πολιτικοποιημενος οπως εχει προλεχθει απο αλλα παιδια εδω.

Για μενα ο στρατος θα επρεπε να ειναι η κατ επιλογην η μονο μισθοφορικος γιατι οπως ειναι τωρα εξαναγκαζει καποιον ανθρωπο να καταταγει για 12 μηνες και να ειναι αναγκασμενος να ειναι δουλος καποιου δημοσιου υπαλληλου και τολμω να λεω δουλος γτ δεν μπορεις να φυγεις...
ο μονος τροπος να μην υπηρετησεις ειναι η να βγεις αδερφη η να εισαι λιποτακτης με κακες συνεπειες και τα 2.

το ξερω δεν θα ερεπε να ειναι ετσι αλλα δυστιχως ετσι ειναι.

Η θητεια θα επρεπε να ειναι 4μηνη η κατι τετοιο με σωστους ελεγχους και εντατικη εκπαιδευση και να βγαινεις απο εκει με γνωσεις.... (ρε σεις με ταιζουν 12 μηνες τσαμπα ελεος δλδ). αυτο σημαινει λιγοτερα εξοδα για τη χωρα... αξιοπιστη αμυνα και λιγοτεροι κηφηνες στον τομεα αυτο της χωρας... ακους εκει 12 μηνες "μαμ κακα και νανι" .

τωρα εχουμε εμενα αχρηστο μια και δεν πολυ δουλευω και την χωρα σε εξοδα χωρις λογο...

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν απαξιωνω το στρατο μια και εχουμε πολλες μοναδες και στρατιωτες (μισθοφορους) που ξερουν καλα απο πολεμο και ειναι πραγματικοι στρατιωτες... ομως παντα θα κατακραυγαζω το χαλι της χωρας που απο το νηπιακο σταδιο χαμηλοποιει και αχρηστευει τους νεους της σε καθε σταδιο εκπαιδευσης μια και ο στρατος ενας ειδος εκπαιδευσης ειναι...

Α θελτε τη γνωμη μου?? οσοι εχετε παιδια παρτε τα κοντα στα σπιτια σας μην τρωνε αδικα φαι στη μοναδα και καθονται γτ ετσι ισως βρουν καμια ημιαπασχολιση...
οποιος βεβαια θελει να παει σε σωμα ειδικων δυαμεων εκει ειναι αλλοιως το πραγμα!! και αναιρει οσα εχω πει ποιο πανω μια και εκει αναφερομαι στους απλους στρατιωτες του πεζικου/ναυτικου/αερποποριας.

αυτα για την ωρα απο μενα :)

-- Sun Aug 16, 2009 1:53 pm --
Aiolos έγραψε:Διαφωνώ καθέτως κι οριζοντίως... πέρα από την κομματικοποίηση του στρατού, εκπαιδευόμαστε για την υπεράσπιση της Πατρίδας κι όχι για την υπεράσπιση της Νέας Δημοκρατίας και οποιουδήποτε κόμματος.
σωστα...
Τούρκοι κάνουν εικονικούς βομβαρδισμούς, εντείνουν την προκλητικότητά τους, παραγγέλνουν γεφυροφόρα οχήματα για ταχεία απόβαση στον Έβρο κι εσύ βάζεις τραγούδια για εμάς που "βλέπουμε εχθρούς". .
και εμεις φιλε μου εκπαιδευομαστε στο "γοπινγ"(και να φανταστεις δεν καπνιζω) και στο κοιμηζειν... στο φτιαξειν καφεν του αφεντικου και στο μαλιστα στην καθε μλκια... εχω νοιωσει πολλα πραγματα εδω... στρατιωτης ομως ουτε μια στιγμη δυστιχως :?

τι να πεις? :conf:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Κυρ 16 Αύγ 2009, 13:41

Divine Sinner έγραψε: Το δημοσιο ειναι δημοσιο και ειναι πνιγμενο στη διαφθορα.
.
Ναι αυτος ειναι ο κυριος λογος του κατηφορου.... ειναι αληθεια οτι μπολικοι δημοσιοι υπλλολοι δεν χρειαζονται στα ποστα που ειναι.... να ναι καλα τα ρουσφετια :)
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”