Από Nemesis
ορίστε ακόμα μία συνταγή .... chocolate brownies Αρέλα ελπίζω να σ'αρέσει... λατρεύω τα brownies και τα muffins φυσικά

ορίστε λοιπόν οι συνταγή....
3/4 κούπες βούτυρο
6 τετραγωνάκια (κάπου κοντά στα 30γρ.) unsweetened ή μαύρη σοκολάτα
(η διαφορά είναι ότι η μαύρη σοκολάτα είναι ελαφρώς πιο γλυκιά)
1 3/4 κούπες ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά (τώρα θα μου πείτε τα μεγάλα πόσο μεγάλα είναι, ε δεν ξέρω 4 αυγά βάζω εγώ)
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι σπασμένα καρύδια (αλεσμένα) και ψυμένα (προεραιτικό)
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς, βουτυρώνουμε ένα ταψί μεγαλούτσικο ταψί, ανακατεύουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και είτε τα βάζουμε στον μικροκυμμάτων είτε στην φωτιά μέχρι να λιώσουνε και μετά τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ξεχωριστά χτυπάμε την ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να γίνουν ένα, προσθέτουμε την βανίλια και το αλάτι, και στο τέλος προσθέτουμε και το μείγμα της σοκολάτας με το βούτυρο μέχρι να δέσει.
Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και βάζουμε και τα καρύδια (σε περίπτωση) που χρησιμοποιήσουμε. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψάκι που έχουμε ετοιμάσει και το βάζουμε στον φούρνο για 25 περίπου λεπτά.
(ένας τρόπος για να δω εάν έχει ψηθεί είναι να δω εάν η οδοντογλυφίδα που θα βυθίσω ώς την μέση θα είναι καθαρή ή όχι) Μην παραψυθεί το κέντρο πρέπει να είναι ψυμμένο αλλά όχι και ξερό. Το αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε μία σχάρα πριν το κόψουμε...
Βγαίνουν κάπου στα 20-24 κομμάτια
Bone Appetite