Michael Jackson

Εδώ βάζετε στίχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών που αγαπάτε, σχολιάζετε μουσικούς ή μουσικά σας ακούσματα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Πέθανε ο Βασιλιάς της Ποπ (Karipis)

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 29 Ιουν 2009, 15:35

Σχετικα με την αθωοτητα του. Για δικους μου λογους που πηγαζουν απο ιδεολογια και εμπειρια ποτε δεν θα πω ενοχο καποιον που αθωωθηκε. Οποτε κραταμε οτι ειναι αθωος.
Σχετικα με τον πατερα του παιδιου που "πετυχε" συμβιβασμο.
Αν κατηγορησε αδικα εναν ανθρωπο θα πρεπει να τον κρεμασουνε. Αν οντως εγινε κατι με τον τσακσον και δεχθηκε χρηματα να το θαψει τοτε θα πρεπει να τον κρεμασουν αναποδα!
Τι πατερας ειναι αυτος;
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 29 Ιουν 2009, 15:40

Mατθίλδη Μαγγίρα:
«Ήταν ο αγαπημένος μου, δεν το συζητώ καν. Το έμαθα χθες στη μία και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς. Εμείς τον καταστρέψαμε! Ούτε παιδεραστής ήταν ούτε τίποτα. Απλά ο κόσμος δεν αντέχει τόση λάμψη. Ήταν ένα υπέρλαμπρο αστέρι και τον φάγαμε. Όλοι έλεγαν πως δεν θα αντέξει για τις συναυλίες, επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να αντέξουν το γεγονός ότι τα εισιτήριά του ξεπούλησαν τόσο γρήγορα. Τώρα που τον φάγαμε είμαστε ικανοποιημένοι;».
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 29 Ιουν 2009, 16:04

Divine Sinner έγραψε:Σχετικα με την αθωοτητα του. Για δικους μου λογους που πηγαζουν απο ιδεολογια και εμπειρια ποτε δεν θα πω ενοχο καποιον που αθωωθηκε. Οποτε κραταμε οτι ειναι αθωος.
Σχετικα με τον πατερα του παιδιου που "πετυχε" συμβιβασμο.
Αν κατηγορησε αδικα εναν ανθρωπο θα πρεπει να τον κρεμασουνε. Αν οντως εγινε κατι με τον τσακσον και δεχθηκε χρηματα να το θαψει τοτε θα πρεπει να τον κρεμασουν αναποδα!
Τι πατερας ειναι αυτος;
Μα αυτό λέμε κι'εμείς, οτι αν ήταν αλήθεια όλες οι κατηγορίες δεν θα δεχόταν χρήματα. Θα επέμενε να πάει στην φυλακή. Τουλαχιστόν αυτό θα έκανε κάθε γονιός που θέλει να λέγεται γονιός. Αντ'αυτού, απειλούσε τον Μιχαλάκη οτι αν δεν συνεργαστεί θα τον καταστρέψει.
Συγνώμη, αλλά είναι ύποπτο ή μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 29 Ιουν 2009, 19:02

Πολύ μεγάλο κάθαρμα και ο πιτσιρίκος που δήθεν βιάστηκε και ο πατέρας του.

Τελικά αυτό που λεν κατα μάνα κατά κύρη και του ποντικού ο κόπανος, δεν πέφτει και πολύ έξω. Ειδήσεις στο cnn. Δήλωσε ο τότε μικρός Jordan, ότι συγχωρεί τον Michael για ό,τι του έκανε και εύχεται να είναι καλά. Με αυτή του τη δήλωση, οι δημοσιοκάφροι έπεσαν πάνω του σαν τις μύγες και ξαναβγήκε στην επιφάνεια το όλο σκηνικό.

Να θυμισω οτι ο ιδιος πατερας, πριν δηθεν του βιασει τον γιο ο Michael ειχε περιοριστικα μετρα απο την αστυνομια να μην πλησιασει τη συζυγο και τα παιδια του αν δεν μπει σε προγραμμα ελεγχου του θυμου και δεν κοψει τη βια και το αλκοολ. Ξαφνικα λοιπον αποφασισε να χρησιμοποιησει το γονικο του δικαιωμα και να πει οτι του το ειπε ο γιος του, ενω ουσιαστικα δεν υπηρχε καμια επικοινωνια με το παιδι λογω ασφαλιστικων μετρων.

Στη wikipedia διαβασα χθες οτι το παιδι αυτο ηταν νεφροπαθης και ζητησε να δει το ειδωλο του στο αμερικανικο Make a wish. O Michael δεχτηκε να το δει και χρηματοδοτησε την εγχειριση και του εδωσε αδεια να επισκεφθεται την neverland οποτε ηθελε.

Στις δικες μας ειδησεις ειδα οτι: Η κηδεμονία των 3 παιδιών του δόθηκε στον πατέρα του Τζάκσον (ναι, ο ιδιος πατέρας που κακοποιούσε τον Michael και τη Janet) ενώ λίγα λεπτά μετά το θάνατό του , η μητέρα του αποθανόντος εισέβαλλε στο σπίτι του γιου της και έψαχνε σαν τη μανιακή για να βρει τα χρήματα που είχε κρύψει ο γιος της. Έψαξε κάτω από χαλιά, παντού. Συγγενείς έφεραν φορτηγά και πήραν ό,τι μεταφέρεται από το σπίτι ενώ η ίδια η νταντά των παιδιών διεκδίκησε την κηδεμονία και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους φυσικά. Ο πατερας του αποθανοντος δηλωσε οτι τα χρηματα του Michael πρεπει να μεινουν στην οικογενεια και τα παιδια επισης. Η μονη που κατα πως φαινεται δεν διεκδικησε την κηδεμονια ηταν η μητερα των 2 απο τα 3 παιδια επειδη οπως δηλωσε, εδωσε την κηδεμονια στον συζυγο της και δεν τα θελει. Δηλωσε επισης οτι τα παιδια δεν ειναι δικα του αλλα δεχθηκε να κυοφορησει 2 παιδια για εκεινος με πατεραδες δωρητες τραπεζας σπερματος.

Δεν γνωριζω κατα ποσο τα παραπανω ειναι αληθεια αλλα τα παιδια εχουν μπει στο στοχαστρο και αυτη τη στιγμη και στα χρονια που θα ακολουθησουν μεχρι την ενηλικιωση τους (τουλαχιστον) η ζωη τους κινδυνευει θανασιμα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 29 Ιουν 2009, 20:31

Yπ'όψην οτι ψάχνουν αν υπάρχει διαθήκη που μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Αν πράγματι δεν υπάρχει διαθήκη τότε η περιουσία που θα πάρουν τα παιδιά του θα την διαχειρίζεται ο πατέρας του μέχρι να ενηλικιωθούν... Κοινώς εκμεταλευόταν τον Michael όταν ήταν μικρός για να πλουτίσει και τώρα θα πλουτίσει και με τον θανατό του.
Δείτε αναισθησία του πατέρα του όταν πήγαν στα BET Awards.

Εν αντιθέση με την Janet Jackson, που ήταν πάντα δεμένοι με τον Michael...

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 29 Ιουν 2009, 21:14

Tελικα η καλοσυνη ανταμοιβεται με αχαριστια και πολλες φορες ειναι καργα επικινδυνη.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Re: Michael Jackson

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 01 Ιούλ 2009, 06:21

Αχ, με έκανε και γέλασα.. (δείτε ειδικά στο δεύτερο μέρος που μιλάει για το τουρ, με έκανε και έπεσα κάτω κυριολεκτικά απο τα γέλια)
Ελπίζω να είναι καλά εκεί πάνω

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 01 Ιούλ 2009, 09:47

Tελικά παρουσιάστηκε μια διαθήκη (εξ όσων άκουσα στο CNN ) αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί κι άλλη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ένας δικηγόρος, "ποτέ δεν ξέρεις με τον Jacko". Ωστόσο η διαθήκη που βρέθηκε κι ανοίχτηκε, και μέχρι στιγμής θεωρείται έγκυρη, την έφερε στον πατέρα, αφού όλα τα λεφτά μοιράζονται μεταξύ: μητέρας του, παιδιών του και κάποιου φιλανθρωπικού ιδρύματος (ή ιδρυμάτων, μη σας γελάσω κι όλας. Ο Μάικι ήταν ενεργός στις φιλανθρωπίες και στήριζε πολλά ιδρύματα/οργανισμούς).

Δεν μπορώ να δω εδώ τα βίντεο τώρα, αλλά αυτό με τον πατέρα του το είδα στο σπίτι χθες και βγήκα απ'τα ρούχα μου. :swear: Μιλάμε για τον απόλυτο και αναίσθητο σφετεριστή. Τι ψυχή θα παραδώσει ο άνιωθος γέρος δεν ξέρω, ούτε με απασχολεί. Αυτό που μου "βγάζει" τώρα, απλά με εξοργίζει. Είναι βέβαιο ότι ήταν η πρωταρχική πηγή πολλών εκ των δαιμόνων που βασάνιζαν και στιγμάτισαν τον Jacko.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Ιούλ 2009, 19:06

Eγω νομιζω οτι πολυ συζηταμε για τα σελεμπριτυ.
Μπορω να σας δωσω πολλες αγγελιες κηδειων απλων ανθρωπων.
γιατι να συζηταμε ειδικα για τα σελεμπριτυ;
γιατι μιλαμε για τον τραγουδιστη κι οχι για τον υδραυλικο;
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 01 Ιούλ 2009, 19:42

βρε λυκάκι.. μήπως είσαι ο Ξανθόπουλος; τα σχόλιά σου μου τον θυμίζουν απίστευτα..
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 01 Ιούλ 2009, 19:51

Γιατί απλά, ο υδραυλικός δεν έφτιαξε τους σωλήνες σε όλο τον κόσμο, ούτε τον γνωρίζει το 99,4% του παγκόσμιου πλυθησμού.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 01 Ιούλ 2009, 20:45

Divine Sinner έγραψε:Eγω νομιζω οτι πολυ συζηταμε για τα σελεμπριτυ.
Μπορω να σας δωσω πολλες αγγελιες κηδειων απλων ανθρωπων.
γιατι να συζηταμε ειδικα για τα σελεμπριτυ;
γιατι μιλαμε για τον τραγουδιστη κι οχι για τον υδραυλικο;
O υδραυλικός μου δεν πέθανε ακόμα (κουνήσου απ'τη θέση σου τον άνθρωπο). Αν πέθαινε θα σου'λεγα εγώ. :loco:

Εδώ είναι ένα αφιέρωμα για τον Μιχάλη. Μιλάμε γι'αυτόν γιατί γουστάρουμε. Δεν είμαστε οι μόνοι, άρα παίζει και το συλλογικό ασυνείδητο πολύ. Από την άλλη, δεν τραβήξαμε κανέναν απ'το μαλλί, ούτε του βάλαμε μαχαίρι στον αγκούτραφα (που λένε στα μέρη του άντρα μου) να'ρθει εδώ να τον "μελετάει" τον "μακαρίτη" (μπλιαχ, τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη). Θέμα γούστου/διάθεσης είναι. Γουστάρουμε και το κάνουμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Ιούλ 2009, 21:14

Εννοω Αρελιτα. Γιατι τα ΜΜΕ προβαλουν τον τζακσον κι οχι τον μητσο τον υδραυλικο.
και οι δυο πεθαναν. και οι δυο εχουν δυο μετρα χωμα.
Γιατι ο τσακσον να προβαλεται τοσο;
γιατι ειμαστε ετσι. εννοω σε παγκοσμιο επιπεδο.
γιατι θεωρουμε τον σελεμπριτυ ανωτερο απο μας;
Ηταν ενας ακριβοπληρωμενος τραγουδιαρης. Δεν προσεφερε τιποτα για τον οποιο δεν ελαβε αμοιβη.
Το να πεθανει ενας μεγαλος ευεργετης ή ηγετης μπορω να το καταλαβω.
το να πεθανει καποιος μεγαλος επαναστατης. ναι να ειπωθει.
το να πεθανει ενας μεγαλος επιστημονας; (αληθεια θα το μαθουμε αν ενας μεγαλος επιστημονας πεθανει και για ποσο θα ασχοληθουμε);
Περνωντας στους ζωντανους
Γιατι ο μπραντ πιτ να προβαλεται περισσοτερο απο τον στιβεν χοπκινκς; (μιλαω για τον καθε μπραντ πιτ και τον καθε στιβεν χοπκινς).
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 08:02

Ηταν ενας ακριβοπληρωμενος τραγουδιαρης. Δεν προσεφερε τιποτα για τον οποιο δεν ελαβε αμοιβη.
Αγόρι μου όχι και τραγουδιάρης. Μην μου ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι! Μιλάμε για την μεγαλύτερη μουσική διάνοια όχι μόνο της εποχής μας αλλά όλων των εποχών (ή μια απο τις μεγαλύτερες διάνοιες τέλοσπάντων). Η Μουσική του έσπασε σύνορα, φυλές και χρόνο. Και δεν ήταν απλά τραγουδιστής αλλά τα έκανε κυριολεκτικά Ο Λ Α !
Μεγάλος ευεργέτης ήταν, διάβασε πιο πάνω όσα λέει η βίκη. Ηγέτης δεν ήταν αλλά είχε εππιροή μεγαλύτερη απο κάθε ηγέτη. Επαναστάτης ήταν, μουσικός επαναστάτης.
Και τέλοσπάντων γιατί κλαίει ένας ολόκληρος πλανήτης για τον Τζάκσον και για τον επιστήμονα όχι; Τα πράγματα είναι απλά: Γιατί η μουσική απευθείνεται σε όλους. Ζεις με αυτήν, βιώνεις τα τραγούδια, εκφράζεσαι με τα τραγούδια μέχρι που τον θεωρείς φίλο σου ή μέλος της οικογένειας σου ακόμα και όταν δεν τον έχεις γνωρίσει. (π.χ. όταν συνάντησα τον Μαζίνι, άσχετως που καρδιοχτυπούσα, του μιλούσα σαν να τον ξέρω χρόνια). Ο Τζάκσον λοιπόν ήταν φίλος ή μέλος οικογένειας εκκατομυρίων ανθρώπων. Ο Επιστήμονας με την φύση της δουλειάς του, δεν μπορεί να φτάσει τόσο κοντά και άμμεσα.
Όλα τα υπόλοιπα που λες, τα προσπερνάω διότι μου φαίνοντα ανάξια σχολιασμού. Αν αισθάνεσαι μειονετικά σε κάποιον διάσημο που πέτυχε όσα πέτυχε με την αξία του, σε προκαλώ αν έχεις τα @@ να φτάσεις έστω το μικρό δαχτυλάκι του Μιχαλη.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 09:12

Φώτη έχεις βρεθεί σε συναυλία? Άλλο να τη βλέπεις στην τηλεόραση κι άλλο να είσαι εκεί. Είναι τόσο διάχυτη και έντονη η ενέργεια, που και ο πιο συγκρατημένος, επιφανειακά ανέκφραστος, δύσκολος να εκδηλώσει συναισθήματα, συμπαρασύρεται με τον ενθουσιασμό του κόσμου και αφήνεται τελείως. (Πίστεψέ με το'χω πάθει και δεν το πίστευα, σε συναυλία του Παπακωνσταντίνου το '83 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Αλεξάνδρας). Είναι κάτι σπάνιο και μοναδικό αυτό που γίνεται, σε σπάνιες βέβαια περιπτώσεις συναυλιών όπου ο καλλιτέχνης εκεί πάνω γίνεται πραγματικά "θεός"... Και τότε δημιουργείται μια ατμόσφαιρα, λες κι όλος ο κόσμος εκεί μέσα γίνεται ένα και στις αντιδράσεις και στα συναισθήματα. Μια μέθη αισθήσεων και συναισθήσεων, που αγγίζει βέβαια και τον ίδιο τον καλλιτέχνη στο πάλκο, και τον βλέπουμε τότε να απογειώνεται σχεδόν πέρα απ'την ανθρώπινη δυνατότητα, υπερβαίνει και τον ίδιο του τον εαυτό.. Δεν εξηγείται ούτε περιγράφεται αυτό... μπορώ μόνο φτωχά να το περιγράψω ως μαγεία ψυχοενέργειας που αγγίζει ταυτόχρονα και εναρμονισμένα ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ μέσα στο χώρο!
Λοιπόν αν κάποιος έφερνε αυτή την ενέργεια που σου λέω, στο απώγειό της, αυτός ήταν ο Jacko. Δεν παιζόταν φίλε, πίστεψέ με. Όταν είχε έρθει για 2 μέρες στο Johannesburg το '77, ήταν αδύνατο φυσικά να βρω εισιτήριο ή να πλησιάσω καν το στάδιο σε ακτίνα 1,5 χλμ. Και μιλάμε για περίοδο που υπήρχε έντονο το apartheit στη Ν. Αφρική. Τότε έγινε κάτι που για την εποχή και την νοοτροπία πλησίαζε το θαύμα. Για ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ίσχυε/υπήρχε apartheit όταν μιλούσανε για τον Μάικλ! Πήγαν μαύροι και λευκοί και Ινδοί και Κινέζοι στη συναυλία και όλοι μα ΟΛΟΙ έπαθαν έρωτα! :lovey0: Δεν είχα την χαρά/τύχη να πάω να τον δω, αλλά και ολάκερη η πόλη είχε αλλάξει ρυθμούς και ατμόσφαιρα...και το'νιωσα. Είχε μια μαγεία ο άνθρωπος πώς να το κάνουμε... (Παρθένος παιδί μου, και γεννημένος την ίδια μέρα με την αφεντομουτσουνάρα μου...Είναι να μην ξεσαλώσουμε εμείς... :loco: :loco: :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 13:55

Όλα τα υπόλοιπα που λες, τα προσπερνάω διότι μου φαίνοντα ανάξια σχολιασμού. Αν αισθάνεσαι μειονετικά σε κάποιον διάσημο που πέτυχε όσα πέτυχε με την αξία του, σε προκαλώ αν έχεις τα @@ να φτάσεις έστω το μικρό δαχτυλάκι του Μιχαλη.Όλα τα υπόλοιπα που λες, τα προσπερνάω διότι μου φαίνοντα ανάξια σχολιασμού. Αν αισθάνεσαι μειονετικά σε κάποιον διάσημο που πέτυχε όσα πέτυχε με την αξία του, σε προκαλώ αν έχεις τα @@ να φτάσεις έστω το μικρό δαχτυλάκι του Μιχαλη.
Aρα δεχομαστε ως δεδομενο για να συνεχισουμε την κουβεντα οτι θεωρεις τους σελεμπριτυ ανωτερους απο σενα.
Εχεις δικιο δεν θα φτασω ποτε το δαχτυλακι του μιχαλη. βλεπεις ο δικος μου ισολογισμος θα ειναι παντα θετικος. δεν θα ξεπερνουν ποτε τα χρεη μου το μεγεθος της περιουσιας μου.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 14:16

Όταν η μουσική σου ενώνει κόσμους, όταν δεν έχεις πια σύνορα, όταν ευαισθητοποιείς και εμπνέεις κόσμο και βοηθάς χώρες ολόκληρες, ναι αξίζεις να σε μνημονεύουν για πάντα.
Δεν θεωρώ οτι ο διάσημος και ο κάθε διάσημος αξίζει περισσότερο από τον κάθε ένα από εμάς. ΑΛλά κοιτάξτε ποιοι είναι διάσημοι σήμερα και ποιοι όχι. Σε μια υλιστική κοινωνία που προάγει την πορνεία για να πας μπροστά, και το χρήμα σαν το μέσον για να γλυκάνει αυτό το έκτρωμα που λέγεται showbiz , χαίρομαι που υπήρξε ένας άνθρωπος να μας πει ότι "it don't matter if you're black or white". Να μας πει "did you ever stop to notice all the blood we've shed before" ναι....εκεί τον παραδέχομαι. Διάβασε τους στίχους και τα μηνύματα που δίνουν Λυκάκι και μετά μπορείς να πεις ό,τι θέλεις και θα το σεβαστώ. Αλλά μην χρησιμοποιούμε την άγνοιά μας σαν ασπίδα και την κοφτερή γλώσσα μας σαν όπλο όταν δεν υπάρχει λόγος.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 14:20

Μιλάμε για την μεγαλύτερη μουσική διάνοια όχι μόνο της εποχής μας αλλά όλων των εποχών (ή μια απο τις μεγαλύτερες διάνοιες τέλοσπάντων). Η Μουσική του έσπασε σύνορα, φυλές και χρόνο. Και δεν ήταν απλά τραγουδιστής αλλά τα έκανε κυριολεκτικά Ο Λ Α !
Δεν ηταν η μεγαλυτερη μουσικη διανοια. ηταν ο ποιο προβεβλημενος ενος συγκεκριμενου μουσικου ειδους.
Της ποπ μουσικης. ΠΟΠ σημαινει Popular δηλαδη η μουσικη που ειναι σχεδιασμενη για να γινει ο μικροκοσμος σου.
μια μουσικη σχεδιασμενη απο τις βιομηχανιες και τις διαφημιστικες για να γινει (ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ) το ευρυ κοινο.
Δεν ηταν διανοια της μουσικης γενικοτερα αλλα ο εξεχων της ΠΟΠ συγκεκριμενα.
Και τέλοσπάντων γιατί κλαίει ένας ολόκληρος πλανήτης για τον Τζάκσον και για τον επιστήμονα όχι; Τα πράγματα είναι απλά: Γιατί η μουσική απευθείνεται σε όλους.
Ενω η επιστημη σε ποιον; η γνωση οτι η γη δεν ειναι επιπεδη δεν την κατεχει το ευρυ κοινο επειδη το ανακαλυψε η επιστημη;
Μηπως οταν αρρωστησει καποιος στον γιατρο δεν παει;
Το τεστ παπ δεν ειναι κατι που το κανει η μεση γυναικα;
Η επιστημη δεν απευθηνετε στην Elite που την καταλαβαινει αλλα σε ολους
Ηγέτης δεν ήταν αλλά είχε εππιροή μεγαλύτερη απο κάθε ηγέτη. Επαναστάτης ήταν, μουσικός επαναστάτης.
Καρυ το να πεις σε μια παγκοσμιοποιημενη εποχη ότι "it don't matter if you're black or white" δεν αποτελει και καμια επανασταση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 15:39

Τα είπαμε και νωρίτερα Νένα, αλλά ο Φώτης συχνά προσπερνάει πράγματα και στέκεται επιλεκτικά σε άλλα για να φέρει πέρα τη δική του συλλογιστική.

Να κάνω μια σούμα αυτών που ανέφερα εγώ τουλάχιστον, αφήστε και του σελ που έδωσε αρκετά στοιχεία και ο ίδιος.

1/ Αναγνωρισμένη απ΄όλους αξία, ακόμα και από μεγαθήρια πολύ παλιότερης γενιάς, οπως Φρεντ Ασταιρ και Φρανκ Σινάτρα (ο τελευταίος δεν είχε και εύκολο τον καλό λόγο για κανέναν). Αναγνωρισμένος λοιπόν και από σελέμπρτι, που όχι δεν είναι ανώτεροι απαραίτητα, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν κάποια αξία. Δεν προβάλλονται όλοι για το τίποτα.

2/Εγραφε τραγούδια με υλικό κοινωνικής καθώς και περιβαλλοντικής αφύπνισης/συνείδησης, για έναν καλύτερο κόσμο, όπως τον έβλεπε εκείνος, αλλά και πολλοί από μας. Η Νένα έδωσε αρκετά, το ίδιο και ο Σελ το ίδιο και η αφεντιά μου εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 979#p85979 που έκανα τον κόπο να μεταφράσω κι ανάθεμα αν το είδε κανείς... Κι όμως ήταν ένα απ'τα καλύτερα κομμάτια που ΕΝΩΝΕ ανθρώπους...

3/ Προμοτάριζε κυρίως ο ίδιος τον εαυτό του με προσεγμένες παραγωγές βίντεο κλιπς, την ιδέα και των μόδα των οποίων αυτός ουσιαστικά ξεκίνησε σε τόσο εξελιγμένη μορφή.

πολλά επίσης τα παραθέτω εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 035#p86035 για τους λόγους που υπάρχει τέτοια χλαπαταγή με το θάνατό του.

Τέλος ξαναβάζω ένα κομμάτι ολόκληρο που είπα νωρίτερα και ούτε αυτό φαίνεται το διάβασες.

Δεν είναι τυχαίο (ούτε εμπορικό κατασκεύασμα) η πορεία του ανθρώπου προς την κορυφή. Το προμοτάρισμά του το'κανε κατά κύριο λόγο μόνος του, δεν φειδόταν εξόδων προκειμένου να βγάλει το επιθυμητό γι'αυτόν αποτέλεσμα είτε σε ηχοληψία είτε σε γυρίσματα βίντεο κλιπς, και δεν προέκυψε "είδωλο" με τον τρόπο που πολύ συχνά βλέπουμε στις μέρες μας, δηλαδή να προμοτάρονται κενά περιεχομένου πρότυπα για να έχουν κέρδη οι εταιρίες. Στα 40 χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας του, έχει πολλά αξιόλογα δημιουργήματα (πέρα από το εντυπωσιακό της καλλιτεχνικής του περσόνας) να επιδείξει και η συνεισφορά του
στα μουσικοχορευτικά πράγματα ήταν σημαντικότατη.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα, δικαιολογούν αυτό που γίνεται για τον ΜJ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 17:44

Aρα δεχομαστε ως δεδομενο για να συνεχισουμε την κουβεντα οτι θεωρεις τους σελεμπριτυ ανωτερους απο σενα.
Ξαναδιάβασε λίγο αυτό που έγραψα.
Εχεις δικιο δεν θα φτασω ποτε το δαχτυλακι του μιχαλη. βλεπεις ο δικος μου ισολογισμος θα ειναι παντα θετικος. δεν θα ξεπερνουν ποτε τα χρεη μου το μεγεθος της περιουσιας μου.
Είδες που τελικά είσαι θύμα των μίντια; Το οτι τώρα δεν είχε τόσα χρήματα όσα είχε κάποτε, δεν σημαίνει οτι... τα χρεη του ήταν μεγαλύτερα απο την περιουσία του. Και μόνο τα δικαιωματα των τραγουδιών του και των Beatles (που έχει αυτός) να βάλεις... αστα.. αστρονομικό ποσό... Γιατί νομίζεις πως ο πατέρας του τώρα ξερογλύφεται;

Δεν ηταν η μεγαλυτερη μουσικη διανοια. ηταν ο ποιο προβεβλημενος ενος συγκεκριμενου μουσικου ειδους.
Της ποπ μουσικης. ΠΟΠ σημαινει Popular δηλαδη η μουσικη που ειναι σχεδιασμενη για να γινει ο μικροκοσμος σου.
μια μουσικη σχεδιασμενη απο τις βιομηχανιες και τις διαφημιστικες για να γινει (ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ) το ευρυ κοινο.
Δεν ηταν διανοια της μουσικης γενικοτερα αλλα ο εξεχων της ΠΟΠ συγκεκριμενα.
Πρώτα απ'όλα, αυτός δημιούργησε την Ποπ. Ποιο πριν δεν υπήρχε καθόλου. Εκτός αν μπορείς να μου πεις ΕΝΑ όνομα που έκανε Ποπ πριν απο αυτόν. Και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους: Με δεδομένη την αγάπη εκατομυρίων ανθρώπων στον πλανήτη, τα μίντια δεν του έδωσαν λάμψη, αλλά εκείνα προσπαθούσαν πάντα να πάρουν λίγη απο την λάμψη του Michael για να πλουτίσουν. Στην περίπτωση του Μιχαλάκη, τα μίντια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ να ασχοληθούν μαζί του.
Καρυ το να πεις σε μια παγκοσμιοποιημενη εποχη ότι "it don't matter if you're black or white" δεν αποτελει και καμια επανασταση.
Το οτι σήμερα το θεωρείς δεδομένο, είναι άλλη μια απόδειξη οτι ο Μιχάλης έχει εππηρεάσει τον τρόπο σκέψης ολόκληρου του πλανήτη. Γιατί αν πας πίσω όταν βγήκε ο Μιχάλης κάτι τέτοιο ήταν εντελώς αδιανόητο. Ακόμα και μουσικά. Άλλωστε ο Μιχάλης ήταν ο πρώτος αφροαμερικάνος που παίχτηκε στο MTV. Τα τραγούδια του λοιπόν, με την τόση απήχηση, κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν και να αλλάξουν τόσο τον κόσμο όσο δεν το αντιλαμβάνεσαι καν. Το οτι το θεωρείς σήμερα δεδομένο το "Black and white" όπως είπα, είναι ήδη μια απόδειξη.
Δεν είναι τυχαίο (ούτε εμπορικό κατασκεύασμα) η πορεία του ανθρώπου προς την κορυφή. Το προμοτάρισμά του το'κανε κατά κύριο λόγο μόνος του, δεν φειδόταν εξόδων προκειμένου να βγάλει το επιθυμητό γι'αυτόν αποτέλεσμα είτε σε ηχοληψία είτε σε γυρίσματα βίντεο κλιπς, και δεν προέκυψε "είδωλο" με τον τρόπο που πολύ συχνά βλέπουμε στις μέρες μας, δηλαδή να προμοτάρονται κενά περιεχομένου πρότυπα για να έχουν κέρδη οι εταιρίες. Στα 40 χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας του, έχει πολλά αξιόλογα δημιουργήματα (πέρα από το εντυπωσιακό της καλλιτεχνικής του περσόνας) να επιδείξει και η συνεισφορά του
στα μουσικοχορευτικά πράγματα ήταν σημαντικότατη.
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Ευχαριστώ βίκη.
Και κυρίως για την εμπειρία σου στις συναυλίες του. Που μπορεί να μην πήγες στην συναυλία, αλλά και μόνο να ζήσεις την ενέργεια αυτή πρέπει να είναι όντως θεική! Εδώ απλά τον βλέπεις σε βιντάκια και έρχεται αυτή η ενέργεια, δεν μπορώ να φανταστώ καν να είναι στην πόλη σου ή ακόμα περισσότερο, να είχες ζήσει μια συναυλία του :lovey0:

-- Thu Jul 02, 2009 5:57 pm --

Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Πέθανε ο Βασιλιάς της Ποπ (Karipis)

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 03 Ιούλ 2009, 00:11

Για τον Michael Jackson έχω να πω ότι η μουσική του σημάδεψε τα εφηβικά μου χρόνια. Όταν κυκλοφόρησε το Thriller το 1983 ήμουν 15. Παρότι εκείνη την εποχή ήμουν φανατικός με το Hard Rock & Heavy Metal έζησα έντονα τα τραγούδια του, ιδιαίτερα το Beat it (στρίβε, δίνε του) με το εκπληκτικό κιθαριστικό παίξιμο του Eddie Van Hallen.

Για τα υπόλοιπα που του καταμαρτυρούνται δεν γνωρίζω σε βάθος, αλλά το γεγονός και μόνον του πιθανού εκβιασμού είναι ιδιαίτερα πιθανό. Προσωπικά για μένα ο Jackson ήταν ένα παιδί 51 ετών που έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το γεγονός και μόνον της κακοποιήσεώς του από τον πατέρα του στην τρυφερή παιδική ηλικία φαίνεται πως τον σημάδεψε ανεξίτηλα. Η ουσία πάντως είναι ότι σε αυτό που έκανε ήταν ο κορυφαίος.

Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν με αφορμή το αρχαίο δράμα και ιδιαίτερα την ΑΝΤΙΓΟΝΗ αντικατοπτρίζουν τις υπερβολές ή και τις ακρότητες που ενίοτε χαρακτηρίζουν τους Έλληνες διαχρονικά. Αυτές εξάλλου ήθελε να τονίσει ο Σοφοκλής με τον χαρακτηρισμό της Ύβρεως. Ο κανόνας όμως είναι αυτός που παραστατικά δηλώνεται από τον θυμόσοφο λαό: ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΔΙΚΑΙΟΝΤΑΙ.

Καλό Ταξείδι Φίλτατε Michael.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Ιούλ 2009, 00:40

Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν με αφορμή το αρχαίο δράμα και ιδιαίτερα την ΑΝΤΙΓΟΝΗ αντικατοπτρίζουν τις υπερβολές ή και τις ακρότητες που ενίοτε χαρακτηρίζουν τους Έλληνες διαχρονικά. Αυτές εξάλλου ήθελε να τονίσει ο Σοφοκλής με τον χαρακτηρισμό της Ύβρεως. Ο κανόνας όμως είναι αυτός που παραστατικά δηλώνεται από τον θυμόσοφο λαό: ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΔΙΚΑΙΟΝΤΑΙ.
:worship: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 03 Ιούλ 2009, 13:49

Bίντεο απο τις τελευταίες πρόβες του Μιχάλη....
Όλοι πλέον αρχίζουν να αναρωτιούνται για πια κακή κατάσταση της υγείας του λέγαν... Όλοι όσοι τον ζήσανε τις τελευταίες μέρες, λέγανε οτι η υγεία του ήταν μια χαρά και το βίντεο το αποδυκνείει πάντος...
Ο Βασιλιάς, δίχως αμφιβολία, ήταν έτοιμος να επιστρέψει...

Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 03 Ιούλ 2009, 21:01

Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει τα πλέον απίθανα για την κατάσταση της υγείας του. Δεν τα πιστεύω. Υποψιάζομαι ότι κάτι παίχτηκε ώστε να μην επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα.

Ίσως να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά με την πάροδο των ετών η απώλειά του θα φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Το κενό δυσαναπλήρωτο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Ιούλ 2009, 21:38

Σίγουρα δυσαναπλήρωτο.
Κι εγώ πιστεύω πως κάτι παίχτηκε.
Όχι ότι έχαιρε άκρας υγείας, γιατί δεν ήταν έτσι.
Αλλά ότι κάτι έγινε που επέσπευσε την πλήρη κατάρρευση και shut down του οργανισμού του, τείνω να το πιστεύω ολοένα και περισσότερο.

Όπως έλεγε κι ο σπουδαίος καλός-κακός μας Σπύρος Καλογήρου:

"Ήταν πολλά τα λεφτά, Άρη..."
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τραγούδια-Μουσική”