Γάζωσαν αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Γάζωσαν αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής
Φονικό χτύπημα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχασε άνδρα της εν υπηρεσία, καθώς εκτελέστηκε από αγνώστους χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει.
Συγκεκριμένα ο άτυχος αστυνομικός φρουρούσε την πρώην σύζυγο του Αγγελέτου Κανά, εκ των κατηγορούμενων στην υπόθεση του ΕΛΑ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι βασική, αν όχι η μοναδική ουσιαστική μάρτυρας στην υπόθεση, η οποία έχει εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό και τώρα βρίσκεται στο εφετείο.
Το θύμα, 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού, είχε αναλάβει υπηρεσία στις 06.00 και βρισκόταν μέσα σε ένα Renault Clio στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου στα Ανω Πατήσια.
Στις 06.15 ως 06.30, δύο ή τρεις τουλάχιστον ένοπλοι πλησίασαν το όχημα (πεζοί ή κατά άλλες πληροφορίες με δίκυκλο) και πριν ο αστυνομικός προλάβει να αντιδράσει τον γάζωσαν με σφαίρες, ακοτώνοντάς τον ακαριαία, καθώς δέχτηκε 15 με 20 πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής από δύο ή τρία όπλα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο πραγματοποιεί έρευνα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ έφτασε και ο ιατροδικαστής κ. Φ.Κουτσάφτης.
Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης έφτασε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Β. Τσιατούρας, ενώ αναμένεται και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ. Μαρκογιαννάκης.
Ερωτηματικά για την οργάνωση
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Παναγιώτη Στάθη ο συγκεκριμένος μάρτυρας - στόχος φυλασσόταν σε 24ωρη βάση.
Αλλοτε η βάρδια αποτελείτο από δύο άνδρες, άλλοτε από έναν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός αστυνομικών σε συγκεκριμένες ώρες, όπως υποστήριξε.
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι ωστόσο πολλά, καθώς οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν τόσο την κατοικία όσο και τον τρόπο φύλαξης της μάρτυρα, που κατά πληροφορίες έμενε επί χρόνια στο ίδιο διαμέρισμα αλλά φρουρείτο από περισσότερα άτομα και μόλις πρόσφατα αυτή η δύναμη μειώθηκε.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=4142807
Έχουμε το μεταναστευτικό, έχουμε την εγκληματικότητα γενικότερα που ταλανίζει τον απλό πολίτη, να μην έχουμε και την τρομοκρατία μας; Με τις υγείες μας
Συγκεκριμένα ο άτυχος αστυνομικός φρουρούσε την πρώην σύζυγο του Αγγελέτου Κανά, εκ των κατηγορούμενων στην υπόθεση του ΕΛΑ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι βασική, αν όχι η μοναδική ουσιαστική μάρτυρας στην υπόθεση, η οποία έχει εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό και τώρα βρίσκεται στο εφετείο.
Το θύμα, 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού, είχε αναλάβει υπηρεσία στις 06.00 και βρισκόταν μέσα σε ένα Renault Clio στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου στα Ανω Πατήσια.
Στις 06.15 ως 06.30, δύο ή τρεις τουλάχιστον ένοπλοι πλησίασαν το όχημα (πεζοί ή κατά άλλες πληροφορίες με δίκυκλο) και πριν ο αστυνομικός προλάβει να αντιδράσει τον γάζωσαν με σφαίρες, ακοτώνοντάς τον ακαριαία, καθώς δέχτηκε 15 με 20 πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής από δύο ή τρία όπλα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο πραγματοποιεί έρευνα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ έφτασε και ο ιατροδικαστής κ. Φ.Κουτσάφτης.
Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης έφτασε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Β. Τσιατούρας, ενώ αναμένεται και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ. Μαρκογιαννάκης.
Ερωτηματικά για την οργάνωση
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Παναγιώτη Στάθη ο συγκεκριμένος μάρτυρας - στόχος φυλασσόταν σε 24ωρη βάση.
Αλλοτε η βάρδια αποτελείτο από δύο άνδρες, άλλοτε από έναν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός αστυνομικών σε συγκεκριμένες ώρες, όπως υποστήριξε.
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι ωστόσο πολλά, καθώς οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν τόσο την κατοικία όσο και τον τρόπο φύλαξης της μάρτυρα, που κατά πληροφορίες έμενε επί χρόνια στο ίδιο διαμέρισμα αλλά φρουρείτο από περισσότερα άτομα και μόλις πρόσφατα αυτή η δύναμη μειώθηκε.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=4142807
Έχουμε το μεταναστευτικό, έχουμε την εγκληματικότητα γενικότερα που ταλανίζει τον απλό πολίτη, να μην έχουμε και την τρομοκρατία μας; Με τις υγείες μας
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Re: Γάζωσαν αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής
Το θύμα, 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού...
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαι η τρομοκρατία στην Ελλάδα καλά κρατεί. Τρομοκρατία "εσωτερικής κατανάλωσης" βέβαια, αφού δε μιλάμε για πραγματικούς επαναστάτες σ'έναν δίκαιο αγώνα που θα μπορούσε να'χε και παγκόσμια ερείσματα οπως η πάλη κατά της νεοταξίλας για παράδειγμα, ούτε μιλάμε φυσικά για ομάδα τρομοκρατών όπως η 17 Νοέμβρη, που αν δεν είχαν κοινωνική αποδοχή οι ενέργειές της, είχαν μια κοινωνική ανοχή. εδώ τα καλόπαιδα, τα'βαλαν απλά με τα όργανα ενός οργανισμού του συστήματος, δρουν με τρόπο που κάνει σαφή την αδιαφορία τους για την κοινή γνώμη. Στόχος τους είναι μόνο να σκοτώνουν μπάτσους και τίποτ'άλλο. Το γεγονός ότι αυτό το ονομάζουν "επανάσταση" (αυτοαποκαλούμενοι επαναστατική σέχτα ή ελα, ή πήγαινε) είναι τόσο φαιδρό και γελοίο, που δεν είναι άξιο σχολιασμού. Αυτό που δεν είναι αστείο, είναι οι ανελέητες εν ψυχρώ δολοφονίες που σοκάρουν τον τόπο και που προβλέπεται να αυξηθούν για να εκτονώνονται σε τακτά διαστήματα τα ψυχομπουκώματα των "επαναστατών".
Και η κυβέρνηση της επανίδρυσης του κράτους, μαζί με τον αρχηγό της που διακόπτει κατά καιρούς το play station, κάθεται πελαγωμένη μπροστά σε τηλεοπτικους δέκτες και παρακολουθεί σε πλήρη αδράνεια τα τεκταινόμενα, που όχι μόνο δεν μπορεί να ελέγξει, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θέλει κι όλας.
Κι εσείς απλοί πολίτες και συνέλληνες, μη νομίζετε ότι σας παίρνει να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, επειδή δε φοράτε στολή. Δεν ξέρετε πώς μπορεί να γυρίσει το ψυχομπούκωμα της όποιας "σέχτας" και ποια κοινωνική ομάδα μπορεί να βάλει στο μάτι ή μάλλον στο σκοπευτρο την επόμενη φορά.
Καλή τρομοκρατημένη ζωή να'χουμε όλοι.
Και η κυβέρνηση της επανίδρυσης του κράτους, μαζί με τον αρχηγό της που διακόπτει κατά καιρούς το play station, κάθεται πελαγωμένη μπροστά σε τηλεοπτικους δέκτες και παρακολουθεί σε πλήρη αδράνεια τα τεκταινόμενα, που όχι μόνο δεν μπορεί να ελέγξει, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θέλει κι όλας.
Κι εσείς απλοί πολίτες και συνέλληνες, μη νομίζετε ότι σας παίρνει να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, επειδή δε φοράτε στολή. Δεν ξέρετε πώς μπορεί να γυρίσει το ψυχομπούκωμα της όποιας "σέχτας" και ποια κοινωνική ομάδα μπορεί να βάλει στο μάτι ή μάλλον στο σκοπευτρο την επόμενη φορά.
Καλή τρομοκρατημένη ζωή να'χουμε όλοι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Ω, ξέρουμε, ξέρουμε!Κι εσείς απλοί πολίτες και συνέλληνες, μη νομίζετε ότι σας παίρνει να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, επειδή δε φοράτε στολή. Δεν ξέρετε πώς μπορεί να γυρίσει το ψυχομπούκωμα της όποιας "σέχτας" και ποια κοινωνική ομάδα μπορεί να βάλει στο μάτι ή μάλλον στο σκοπευτρο την επόμενη φορά.
Δεν ει΄ναι αναρχικοί και τρομοκράτες όλοι αυτοί, αλλά ΟΡΓΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ! Σκοτώνουν οι ίδιοι τα άλλα όργανά τους, τους αστυνομικούς, για να έχουν δικαιολογία να μας καβαλήσουν με τον Νόμο! Θα μας γ...ουν (γεμίσουν έγραψα, βρώμικα μυαλά) στους περιορισμούς και τους ελέγχους. Θα κατουράμε και θα το δηλώνουμε στο κράτος!
Μου κάνει εντύπωση ρε Βικάκι, που δεν πήγε εκεί το μυαλό σου ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Apomakros
- Φύλο: Άνδρας
Την αστυνομοκρατία δεν την επιβάλουν τα όργανα αλλά οι εκάστοτε κρατούντες με τους νόμους και την πολιτική που εφαρμόζουν.
(οι τρομοκράτες παίζουν απλώς το παιχνίδι της εξουσίας, πολλές φορές μάλιστα έναντι αδράς αμοιβής)
(οι τρομοκράτες παίζουν απλώς το παιχνίδι της εξουσίας, πολλές φορές μάλιστα έναντι αδράς αμοιβής)
- ArELa
- Founder-Administrator
To μυαλό μου πήγαινε εκεί επί 17 Νοέμβρη. Κι ακόμα δεν το αποκλείω, παρά το γεγονος ότι πλείστοι όσοι στόχοι της είχαν κάποιο έρεισμα που "δικαιολογούσε" τα χτυπήματα. (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν δικαιολογείται ποτέ μια δολοφονία). Και με αυτή τη λογική, το σύστημα να χτυπάει τον ίδιο του τον εαυτό λίγο δύσκολο, ακόμα και για τα μάτια του κόσμου.Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
Ω, ξέρουμε, ξέρουμε!
Δεν ει΄ναι αναρχικοί και τρομοκράτες όλοι αυτοί, αλλά ΟΡΓΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ! Σκοτώνουν οι ίδιοι τα άλλα όργανά τους, τους αστυνομικούς, για να έχουν δικαιολογία να μας καβαλήσουν με τον Νόμο! Θα μας γ...ουν (γεμίσουν έγραψα, βρώμικα μυαλά) στους περιορισμούς και τους ελέγχους. Θα κατουράμε και θα το δηλώνουμε στο κράτος!
Μου κάνει εντύπωση ρε Βικάκι, που δεν πήγε εκεί το μυαλό σου ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!!!!!
Τώρα για τη συγκεκριμένη σέχτα, χλωμό το βρίσκω. Όπως προείπα, αδιαφορούν παντελώς για την απήχηση που θα'χει το όποιο χτύπημά τους στην κοινή γνώμη. (αντίθετα με τη 17Ν που δεν αδιαφορούσε). Πρώτη εγώ στηλιτεύω το σύστημα και τα κυβερνολαμόγια όπως ξέρεις. Εδώ όμως δε βλέπω τη λογική. Αν το χτύπημα είχε στόχο να εντείνει την κόντρα μεταξύ λαού και μπάτσων (πράγμα που τους γουστάρει για να φεύγει πάλι η εστίαση απ'αυτούς), δεν επετεύχθη ιδιαίτερα, αφού προκάλεσε λύπη για τον αστυνομικό. Άλλωστε, η ένταση της κόντρας ήδη επετεύχθη στα πρόσφατα Δεκεμβριανά- στα οποία όπως γνωρίζουν όλοι, η κυβέρνηση ήταν απούσα. Ακόμα κι εγώ που σεβόμουν το σώμα (δεν είμαι μπατσολάγνα, αλλά τεσπα το σεβόμουν), έφτανα συχνά στο σημείο να το απαξιώνω. Συνεπώς δεν έχει λογική μια τυχόν άνωθεν εντολή να χτυπάνε μπάτσους. Η σέχτα διακηρύσσει το τυφλό μίσος της για την αστυνομία και την αποφασιστικότητά της να χτυπάει μπάτσους αδιακρίτως και χωρίς προφανές αίτιο, πέρα απ'το γεγονός ότι τους μισεί.
Θεωρώ ότι είναι καλόπαιδα που απλά εκτονώνουν έναν ψυχομπουκωμένο τσαμπουκά με το πρόσχημα κάποιας ασαφούς ιδεολογίας του κώλου. Δεν με αφορά σε κανένα επίπεδο αυτή η ιστορία, παρά μόνο στο γεγονός ότι η εγκληματικότητα αναγάγεται σε νέα επίπεδα, ολοένα πιο ζοφερά και βλαπτικά για τον κοινωνικό ιστό.
Φώτη, εγώ προτιμώ να μην κινδυνεύω από καμία πλευρά αλλά γενικότερα αισθάνομαι πως κινδυνεύω. Και σκασίλα μου για μένα προσωπικά, ειλικρινά το λέω. Το πολύ πολύ να χάσω μια ζωή εδώ, που έτσι κι αλλιώς την έζησα στο βαθμό που ήθελα να τη ζήσω κι έκανα πολλά απ'αυτά που ήθελα να κάνω. Διέγραψα δηλαδή ήδη έναν αρκετά μεγάλο κύκλο. Πιο πολύ με απασχολεί ο κίνδυνος που ελοχεύει για τα παιδιά μου, για τα παιδιά όλου του κόσμου, για σένα... Όταν λοιπόν λέω "κινδυνεύω" να το κατανοείς ως κίνδυνο γι'αυτούς που αγαπώ/νοιάζομαι κυρίως παρά για μένα.Προσωπικα προτιμω να κινδυνευω απο μια σεχτα τρομοκρατων (που στο κατω κατω ειναι δηλωμενοι τρομοκρατες) παρα να κινδυνευω απο το καθε μπατσονι που πληρώνετε απο την τσέπη μου.
Προσωπικά δεν ένιωσα να κινδυνεύω από μπάτσο. Ένιωσα να κινδυνεύω όμως γενικότερα απ'την εγκληματικότητα που ολοένα και αυξάνεται γύρω μας. Όσο για την αστυνομοκρατία που λες, συμφωνώ όσο παράξενο κι αν σου φανεί. Αν ήξερα πως το μπατσόσωμα υπάρχει για να φυλάει/προστατεύει τον πολίτη, δε θα με στράβωνε τόσο η αστυνομοκρατία, θα την καλωσόριζα κι ως ένα βαθμό αν ήταν να συντρίψει/αφανίσει/εξαρθρώσει τα αποστήματα του εγκλήματος που ολοένα κι επεκτείνονται. Όμως βλέπω πως όχι μόνο αδυνατεί να εξαρθρώσει σπείρες/προστατέψει πολίτες, αλλά αφού έχει κυριολεκτικά ξεβρακωθεί από τις κυβερνήσεις μέσα στα χρόνια, σήμερα κατάντησε ένα σώμα που εξυπηρετεί μόνον τους στόχους και τις ανάγκες των κυβερνολαμογιών. Συνεπώς το μπατσόσωμα, γίνεται κομμάτι του συστήματος της γκεμπελονοσταλγικης φασιστοκρατίας που αρχίζει να εδραιώνεται με το πρόσχημα μιας ξεσκισμένης και κουρελιασμένης δημοκρατίας που περιφέρουν τα λαμόγια σαν λάβαρο που εξαγνίζει τα ανομήματά τους. Στέκομαι ενάντια σ'αυτή την αστυνομοκρατία ασφαλώς, αλλά άλλο τόσο στέκομαι ενάντια στην ασύδοτη εγκληματικότητα που μετονομάζεται σε "τρομοκρατία" για να'χει μεγαλύτερη/ιδεολογική "βαρύτητα" που φυσικά δεν έχει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ξερεις εισαι ακομα νεα. δεν εχει τελειωσει η ζωη σου.Προσωπικά δεν ένιωσα να κινδυνεύω από μπάτσο. Ένιωσα να κινδυνεύω όμως γενικότερα απ'την εγκληματικότητα που ολοένα και αυξάνεται γύρω μας. Όσο για την αστυνομοκρατία που λες, συμφωνώ όσο παράξενο κι αν σου φανεί.
Μπορει ανετα να σε προσαγαγουν μια μερα. δεν χρειαζεται να εχεις κανει κατι.
και μετα ελα και πες μου για τον κινδυνο. μην αγνοεις οτι ετυχε να μην εχεις ζησει.
σοφος δεν ειναι οποιος απλα μαθαινει απο τα λαθη και τις εμπειριες του.
αλλα οποιος μαθαινει και απο τις εμπειριες των αλλων.
Και υπηρχαν και αλλοι που λεγαν "προσωπικα δεν εχω κινδυνεψει απο αστυνομικο".
Αυτα τα λεγαν μεχρι τη μερα που αλλαξε η οπτικη τους (με τον ασχημο τροπο).
Μα το μπατσοσωμα ηταν ανεκαθεν μερος του συστηματος. αυτο δεν καταλαβαινω με τους αλλους αντιπαγκοσμιοποιητες.Συνεπώς το μπατσόσωμα, γίνεται κομμάτι του συστήματος της γκεμπελονοσταλγικης φασιστοκρατίας που αρχίζει να εδραιώνεται με το πρόσχημα μιας ξεσκισμένης και κουρελιασμένης δημοκρατίας που περιφέρουν τα λαμόγια σαν λάβαρο που εξαγνίζει τα ανομήματά τους. Στέκομαι ενάντια σ'αυτή την αστυνομοκρατία ασφαλώς, αλλά άλλο τόσο στέκομαι ενάντια στην ασύδοτη εγκληματικότητα που μετονομάζεται σε "τρομοκρατία" για να'χει μεγαλύτερη/ιδεολογική "βαρύτητα" που φυσικά δεν έχει.
κακο το συστημα το δημοσιο ειναι μερος του συστηματος.
(αυτο το σχολιο δεν εχει να κανει με σενα. εκανες σαφη τη θεση σου. αφορα τον γενικοτερο αντιπαγκοσμιοποιητικο χωρο)
δηλαδη δεν θα σε πειραζε να μπει χωρις ενταλμα σε ενα σπιτι ενος αθωου για να εξαρθρωσει ενα εγκλημα;Αν ήξερα πως το μπατσόσωμα υπάρχει για να φυλάει/προστατεύει τον πολίτη, δε θα με στράβωνε τόσο η αστυνομοκρατία, θα την καλωσόριζα κι ως ένα βαθμό αν ήταν να συντρίψει/αφανίσει/εξαρθρώσει τα αποστήματα του εγκλήματος που ολοένα κι επεκτείνονται.
δεν θα σε πειραζε να μπενει και προληπτικα σε σπιτια (μηπως και εγινε ή θα γινει καποιο εγκλημα);
Και ποιος δεν το θελει. αλλα νομιζω πως ο κοσμος (η μαζα) η το ενα θα διαλεξει η το αλλο.Φώτη, εγώ προτιμώ να μην κινδυνεύω από καμία πλευρά αλλά γενικότερα αισθάνομαι πως κινδυνεύω.
θα παραχωρησει την ελευθερια του για να ειναι ασφαλης ή την ασφαλεια του για να ειναι ελευθερος.
και οι ρητορες θα τον κανουν να διαλεξει οτι θελει.
εγω θελω να ειμαι πραγματικα ασφαλης και ΤΕΛΕΙΩΣ ελευθερος.
θελω να χω ολες τις ελευθεριες που οριζει το συνταγμα και οι διακυρηξεις των δικαιωματων του ανθρωπου.
και θελω να ειμαι και ασφαλεις.
Με ποιο τροπο; ας το ανακαλυψουν αυτοι που πληρωνονται για να ειμαι ασφαλης. πληρωνονται οχι μονο για να με κρατανε ασφαλη αλλα και στα πλαισια του συνταγματος. αυτη ειναι η δουλεια που προβλεπετε να κανουν.
γι αυτο μπηκαν στο σωμα. το ξεραν απο πριν
δεν ηρθαν εξ απροοπτου.
δεν απαιτω τιποτε παραπανω απο τα προβλεπομενα
που ειναι Ελευθερια (Απολυτη) και ασφαλεια
- ArELa
- Founder-Administrator
Δύο παρατηρήσεις εδώ:ξερεις εισαι ακομα νεα. δεν εχει τελειωσει η ζωη σου.
Μπορει ανετα να σε προσαγαγουν μια μερα. δεν χρειαζεται να εχεις κανει κατι.
και μετα ελα και πες μου για τον κινδυνο. μην αγνοεις οτι ετυχε να μην εχεις ζησει.
σοφος δεν ειναι οποιος απλα μαθαινει απο τα λαθη και τις εμπειριες του.
αλλα οποιος μαθαινει και απο τις εμπειριες των αλλων.
Και υπηρχαν και αλλοι που λεγαν "προσωπικα δεν εχω κινδυνεψει απο αστυνομικο".
Αυτα τα λεγαν μεχρι τη μερα που αλλαξε η οπτικη τους (με τον ασχημο τροπο).
1/ είπα ότι δεν έχω κινδυνέψει. Δεν είπα ότι δεν προβλέπεται να κινδυνέψω στο μέλλον!
2/ Δε χρειάζεται να ζήσω στο πετσί μου κάτι στραβό, άθλιο, φαύλο για να αλλάξω οπτικές. ΉΔΗ άλλαξα οπτικές επί πολλών σε ό,τι αφορά αυτό το σώμα, ΧΩΡΙΣ να μου'χει τύχει εμένα προσωπικά κάτι κακό (μέχρι στιγμής), αλλά επειδή ΒΛΕΠΩ τι παίζει γύρω μου.
Ναι αλλά το σύστημα ΔΕΝ ήταν ανέκαθεν τόσο απάνθρωπο, πράγμα που έκανε κι αυτές τις υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές (παρά τα ενίοτε στραβά και φαύλα) στην προστασία του πολίτη και στην πάταξη του εγκλήματος. Ναι, γεννήθηκες σε εποχή που σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις αυτό, αλλά πίστεψέ με, όντας πιο πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, έχω δει και καλύτερα. Τότε βέβαια τα θεωρούσα κι αυτά "απαράδεκτα", αλλά μπροστά στα τωρινά εκείνα ήταν χαδάκια. Κάθε πέρσι και καλύτερα που λένε.Μα το μπατσοσωμα ηταν ανεκαθεν μερος του συστηματος. αυτο δεν καταλαβαινω με τους αλλους αντιπαγκοσμιοποιητες.
Με πείραζε, πάντα με πείραζε, και τότε και τώρα. Μόνο που τώρα τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα σ'αυτό το επίπεδο, αλλά και χειρότερα στην αποτελεσματικότητα για την πάταξη του εγκλήματος συνάμα, οπότε το κακό είναι ΔΙΠΛΟ.δηλαδη δεν θα σε πειραζε να μπει χωρις ενταλμα σε ενα σπιτι ενος αθωου για να εξαρθρωσει ενα εγκλημα;
δεν θα σε πειραζε να μπενει και προληπτικα σε σπιτια (μηπως και εγινε ή θα γινει καποιο εγκλημα);
Αυτό ξέχνα το. Είναι μόνο στη θεωρία. Στην πράξη ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αλλιώς.εγω θελω να ειμαι πραγματικα ασφαλης και ΤΕΛΕΙΩΣ ελευθερος.
Ελευθερίες σύμφωνα με το σύνταγμα είπες ?θελω να χω ολες τις ελευθεριες που οριζει το συνταγμα και οι διακυρηξεις των δικαιωματων του ανθρωπου.
Καλο το ανέκδοτο. Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις;
Δεν έχεις διαβάσει το ευρωσύνταγμα και δε σε αδικώ, είναι χοντρό πακέτο ανω των χιλίων σελίδων. Άκουσα όμως κάποια αποσπάσματά του και μου σηκώθηκε η θριξ κιγκλίδωμα που λένε.
Απόμακρε, πιάσε δουλειά! (κάπου έχουμε/είχαμε τοπικ γι'αυτό το ρημαδιασμένο ευρωσύνταγμα...)
Καλά κι εγώ κάνω όνειρα, αλλά όχι τόσο ουτοπικά πλέον.δεν απαιτω τιποτε παραπανω απο τα προβλεπομενα
που ειναι Ελευθερια (Απολυτη) και ασφαλεια
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
Να πω το ανέκδοτο με τον Τοτό καλύτερα;Αρελα έγραψε:Απόμακρε, πιάσε δουλειά! (κάπου έχουμε/είχαμε τοπικ γι'αυτό το ρημαδιασμένο ευρωσύνταγμα...)
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Πολύ σωστά Βίκυ. Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουμε σαν κοινωνία στα πάντα, είναι οτι δεν ανησυχούμε, δεν σκεπτόμαστε και δεν δίνουμε προσοχή σε κάτι, παρά μόνο αν μας απασχολήσει άμεσα, αν χτυπήσει την πόρτα μας. Είτε είναι θέμα υγείας, είτε είναι απειλή, μια φωτιά, η τσέπη μας, είτε είναι οποιοδήποτε θέμα σεβασμού, επαγρύπνησης ή μέριμνας. Δεν είναι τυχαίο που ο Έλληνας αποφασίζει να ανοίξει το στόμα του και να δράσει για κάτι, μόνο σε περίπτωση που νιώσει να τον απειλεί κάτι άμεσα, και σε διαφορετική περίπτωση, απλά παρακαλάει ότι και να συμβαίνει στον διπλανό του, να μην φτάσει σε αυτόν. Αυτή η νοοτροπία μας έχει καταποντίσει κυριολεκτικά.ΑρΕλα έγραψε:
1/ είπα ότι δεν έχω κινδυνέψει. Δεν είπα ότι δεν προβλέπεται να κινδυνέψω στο μέλλον!
2/ Δε χρειάζεται να ζήσω στο πετσί μου κάτι στραβό, άθλιο, φαύλο για να αλλάξω οπτικές. ΉΔΗ άλλαξα οπτικές επί πολλών σε ό,τι αφορά αυτό το σώμα, ΧΩΡΙΣ να μου'χει τύχει εμένα προσωπικά κάτι κακό (μέχρι στιγμής), αλλά επειδή ΒΛΕΠΩ τι παίζει γύρω μου.
οι συντροφοι μου εχουν παρει τα οπλα.
μπορω ανετα να τους καταλαβω.
ξερω πως σκεφτονται.
δεν νομιζω ποτε οτι θα πειραξουν κανεναν απλο σκλαβο-οπως τη βικυ.
χτες φαγανε και το μπατσο και δωσανε μυνημα στη ρουφιανα.
ειχα πολλες ευκαιριες στη ζωη μου να περασω σε μια πιο αγρια μορφης παλη ,δεν το εκανα και δεν ασχολουμε εδω και χρονια.
ορισμενα πραγματα στη ζωη σου απλως δεν τα εχεις.
υπαρχει μεγαλη διαφορα να ξεμοναχιασεις και να σαπισεις ασφαλιτη απο το να βγεις με κουμπουρια και οποιον παρει ο χαρος.
το σκεπτικο αυτων των ανθρωπων ειναι απλο.
περιμενω να δω ποιον μεγαλοδημοσογραφο θα ξεμοναχιασουν.
μπορω ανετα να τους καταλαβω.
ξερω πως σκεφτονται.
δεν νομιζω ποτε οτι θα πειραξουν κανεναν απλο σκλαβο-οπως τη βικυ.
χτες φαγανε και το μπατσο και δωσανε μυνημα στη ρουφιανα.
ειχα πολλες ευκαιριες στη ζωη μου να περασω σε μια πιο αγρια μορφης παλη ,δεν το εκανα και δεν ασχολουμε εδω και χρονια.
ορισμενα πραγματα στη ζωη σου απλως δεν τα εχεις.
υπαρχει μεγαλη διαφορα να ξεμοναχιασεις και να σαπισεις ασφαλιτη απο το να βγεις με κουμπουρια και οποιον παρει ο χαρος.
το σκεπτικο αυτων των ανθρωπων ειναι απλο.
περιμενω να δω ποιον μεγαλοδημοσογραφο θα ξεμοναχιασουν.
την...ακούσαμε για τα καλά
- erimiotis21
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
έλεος με τους ψευτοεπαναστάτες με τα πιστόλια και τα κράνη.
Μπράβο καταφέρατε ένα καίριο πλήγμα στο σύστημα και τώρα η άρχουσα τάξη τρομάζει στα νέα δεδομένα και παραχωρεί άνευ όρων και προυποθέσεων δικαιώματα στους εργαζομένους.Τους εξαναγκάσατε σε άτακτη φυγή.Νικήσαμε...
[Αλήθεια στο παιδί του ή στη γυναίκα του αστυνομικού(σημείωση εργαζόμενος και αυτός) τι θα του πούμε,εμείς οι νικητές?]
Μαγκιά είναι να κινητοποιήσεις τον εργαζόμενο για να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει.και όχι οι εκτελέσεις τύπου camorra...
Μπράβο καταφέρατε ένα καίριο πλήγμα στο σύστημα και τώρα η άρχουσα τάξη τρομάζει στα νέα δεδομένα και παραχωρεί άνευ όρων και προυποθέσεων δικαιώματα στους εργαζομένους.Τους εξαναγκάσατε σε άτακτη φυγή.Νικήσαμε...
[Αλήθεια στο παιδί του ή στη γυναίκα του αστυνομικού(σημείωση εργαζόμενος και αυτός) τι θα του πούμε,εμείς οι νικητές?]
Μαγκιά είναι να κινητοποιήσεις τον εργαζόμενο για να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει.και όχι οι εκτελέσεις τύπου camorra...
"Στις χαραυγές ξεχνιέμαι..."
- karipis
- Επικοινωνία:
Η ΔΥΟΝΥΣΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΥΣ...
Η ΔΥΟΝΥΣΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ...
theo38 έγραψε:Μπράβο καταφέρατε ένα καίριο πλήγμα στο σύστημα και τώρα η άρχουσα τάξη τρομάζει στα νέα δεδομένα και παραχωρεί άνευ όρων και προυποθέσεων δικαιώματα στους εργαζομένους.Τους εξαναγκάσατε σε άτακτη φυγή.Νικήσαμε...
Η ΔΥΟΝΥΣΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν μια επαναστατική ομάδα να αυτοαποκαλείται με τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό «σέκτα». Ιδεολογικά οι ένοπλες οργανώσεις θεωρούν ότι είναι η πρωτοπορία του κινήματος (ναι, δεν είναι μόνο το ΚΚΕ που θέλει για τον εαυτό του αυτό το ρόλο, τον διεκδικούν και άλλοι) που με το παράδειγμα τους θα παροτρύνουν τον λαό να τις ακολουθήσει σε επαναστατικές πράξεις. Αν συστήνονται ως «σέκτες» αυτομάτως παρατούνται από το αποσπάσουν λαϊκή υποστήριξη και ταυτόχρονα διαχωρίζονται από το υπόλοιπο κίνημα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
παπαριες.
καταρχην ο καριπης το βρηκε παλι. το κομματι που μου αποδιδει δεν το εγραψα εγω.
κατα δευτερον αφου θελεις να μιλησουμε συνομοσιολογικα να σου πω τη γνωμη μου οπου συζητηθηκε και συμφωνηθηκε μαζι με κατι συντροφους μου προχτες το πρωι.
οι μπατσοι πουλανε ναρκωτικα.ετσι και ο νεκρος πια αφου πηγε για βαρδυα τη πρωτη δουλια που σκεφτηκε ηταν να να βγαλει κανενα φραγκο.
με την επιδειξη του σηματος του σταματαει 2 μηχανες και προσπαθει να τους πουλησει πρεζα.
αυτοι φρικαρουν και του αδειαζουν 24 σφαιρες στο κεφαλι.
ο ερημιτης εχει βρει τη λυση .κλασσικη κομμουνιστικη που παπαγαλιζουν ολοι.
να ξεσηκωθει το προλεταριατο να καταλαβει το συμφερον του να τους πεισουμε για το δικαιο του αγωνα και κατι τετοια.
οχι βρε ερημιτη δεν παρακαλαμε.
σιγα μην αρχισουμε να τους εξηγουμε τωρα πια.
αν σας αρεσει αν οχι περαστικα.
και επειδη μιλας για οικογενειαρχες αστυνομικουςς πως και δεν προσεξες τη φωτογραφια στο πρωτοσελιδο της καθημερινης την τεταρτη.
αν την δεις ελα να συζητησουμε.
οτι σας καυλωνει βλεπετε.
τεσπα κουβεντα να γινετε.σιγα μην λυσουμε εμεις τα θεματα αυτα.
καταρχην ο καριπης το βρηκε παλι. το κομματι που μου αποδιδει δεν το εγραψα εγω.
κατα δευτερον αφου θελεις να μιλησουμε συνομοσιολογικα να σου πω τη γνωμη μου οπου συζητηθηκε και συμφωνηθηκε μαζι με κατι συντροφους μου προχτες το πρωι.
οι μπατσοι πουλανε ναρκωτικα.ετσι και ο νεκρος πια αφου πηγε για βαρδυα τη πρωτη δουλια που σκεφτηκε ηταν να να βγαλει κανενα φραγκο.
με την επιδειξη του σηματος του σταματαει 2 μηχανες και προσπαθει να τους πουλησει πρεζα.
αυτοι φρικαρουν και του αδειαζουν 24 σφαιρες στο κεφαλι.
ο ερημιτης εχει βρει τη λυση .κλασσικη κομμουνιστικη που παπαγαλιζουν ολοι.
να ξεσηκωθει το προλεταριατο να καταλαβει το συμφερον του να τους πεισουμε για το δικαιο του αγωνα και κατι τετοια.
οχι βρε ερημιτη δεν παρακαλαμε.
σιγα μην αρχισουμε να τους εξηγουμε τωρα πια.
αν σας αρεσει αν οχι περαστικα.
και επειδη μιλας για οικογενειαρχες αστυνομικουςς πως και δεν προσεξες τη φωτογραφια στο πρωτοσελιδο της καθημερινης την τεταρτη.
αν την δεις ελα να συζητησουμε.
οτι σας καυλωνει βλεπετε.
τεσπα κουβεντα να γινετε.σιγα μην λυσουμε εμεις τα θεματα αυτα.
- erimiotis21
καταλαβαίνω την απαγοήτευση εσένα και των συντρόφων σου αλλά δε μπορώ να την αποδεκτώ σαν στάση ζωής...
ξέρω ότι υπάρχει διέξοδος και ο δρόμος είναι μόνο μέσα απο τον αγώνα.Τον αγώνα τον μαζικό όμως όχι τον αγώνα εμένα και των συντρόφων μου μόνο...
Το πρωτοσέλιδο το είδα τώρα που μου το είπες και δεν μπορω να πω ότι καταλαβα το τι ήθελες τόσο πολύ να μάθω...
ξέρω ότι υπάρχει διέξοδος και ο δρόμος είναι μόνο μέσα απο τον αγώνα.Τον αγώνα τον μαζικό όμως όχι τον αγώνα εμένα και των συντρόφων μου μόνο...
Το πρωτοσέλιδο το είδα τώρα που μου το είπες και δεν μπορω να πω ότι καταλαβα το τι ήθελες τόσο πολύ να μάθω...
το πρωτοσελιδο δειχνει 5 οικογενειαρχες ασφαλιτες να δερνουν αλυπητα το κοσμο.
για θυμισε μου παλι εκεινο για τον καλο οικογενειαρχη.
για δωσμου λιγο σε παρακαλω τον ορισμο του πραιτωρα και του σκυλιου.
για θυμισε μου παλι εκεινο για τον καλο οικογενειαρχη.
για δωσμου λιγο σε παρακαλω τον ορισμο του πραιτωρα και του σκυλιου.
Erimioti21 για θύμησε μου σε παρακαλώ τι είχε πει ο Ενγκελς για τους αστυνομικούς;
- erimiotis21
το ότι είναι μηχ.καταστολής τι παει να πει αυτό?Αντι να κοψουμε τη ρίζα του κάκου πάμε και κλαδεύουμε το δέντρο?Ωραια αύριο θα φυτρώσει ακόμα πιο σκληρο ακόμα πιο κατασταλτικό...Ωραία επανάσταση και με επιτυχία πάνω από όλα...
Το τι είπε ο Ενγκελς για την αστυνομία δεν το ξέρω και θα ήθελα να το μάθω...φαντάζομε όμως δε θα μίλησε ούτε για μαχαίρωμα στην πλάτη ούτε για ξήλωμα της οικογένειας του...
Το τι είπε ο Ενγκελς για την αστυνομία δεν το ξέρω και θα ήθελα να το μάθω...φαντάζομε όμως δε θα μίλησε ούτε για μαχαίρωμα στην πλάτη ούτε για ξήλωμα της οικογένειας του...
- erimiotis21
Αλήθεια έχω μια απορία:
τι είναι πιο επικύνδινο ο προβοκάτορας ή το σκυλί?
"ο θεός να με προσέχει απο τους φίλους μου,γιατι τους εχθρούς μου τους ξερω και τους κανονίζω από μόνος μου"
τι είναι πιο επικύνδινο ο προβοκάτορας ή το σκυλί?
"ο θεός να με προσέχει απο τους φίλους μου,γιατι τους εχθρούς μου τους ξερω και τους κανονίζω από μόνος μου"
αν δεν κανω λαθος η συντροφισα οποτε σας βγαζει στο δρομο για να κανετε αυτους τους υγειινους περιπατους που κανετε εμας μας χαρακηριζει προβοκατορες.
οι οικοδομοι που ξυλωναν τα πεζοδρομια που πεταγαν τις πετρες.
για θυμισε μου.
για θυμισε μας πως τους χαρακτηριζαν τοτε
οι οικοδομοι που ξυλωναν τα πεζοδρομια που πεταγαν τις πετρες.
για θυμισε μου.
για θυμισε μας πως τους χαρακτηριζαν τοτε
Το ότι δεν ξέρεις εσύ τι είπε ο Ενγκελς για τους αστυνομικούς είναι λίγο το κακό.
«Κατέχοντας τη δημόσια εξουσία και το δικαίωμα της είσπραξης φόρων, οι δημόσιοι υπάλληλοι στέκουν λοιπόν σαν όργανα της κοινωνίας πάνω από την κοινωνία. Ο ελεύθερος, εθελοντικός σεβασμός, με τον όποιο φέρνονταν στα όργανα του καθεστώτος των γενών, δεν τους αρκει, κι αν ακόμα θα μπορούσαν να τον έχουν».
«Φτιάχνονται ειδικοί νόμοι για το ιερό και απαραβίαστο των δημόσιων υπαλλήλων. Και ο πιο τιποτένιος αστυνομικός υπηρέτης έχει περισσότερο κύρος απ' ό,τι όλα μαζί τα όργανα της κοινωνίας των γενών».
Ο αστυνομικός λοιπόν δεν είναι ένας απλός μεροκαματιάρης, αλλά έμισθο όργανο επιβολής της αστικής ταξικής κυριαρχίας. Γι αυτό το λόγο το ότι είναι χαμηλόμισθοι δεν σημαίνει ότι ανήκουν στην εργατική τάξη, αφού δεν καθορίζονται από τη σχέση τους με τα μέσα παραγωγής, αλλά αποτελούν τον κατασταλτατικό μηχανισμό του κράτους. Και όπως υποστήριζε πολύ σωστά ο Μαρξ αταξικό κράτος δεν υπάρχει. «Το κράτος δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μηχανή για την καταπίεση μιας τάξης απέναντι σε μια άλλη» είχε γράψει μαζί με τον Ενγκελς.
Και κάτι από τον Λένιν, ο οποίος ζητούσε την κατάργηση της αστυνομίας όχι τον εκδημοκρατισμό της.
«Κατέχοντας τη δημόσια εξουσία και το δικαίωμα της είσπραξης φόρων, οι δημόσιοι υπάλληλοι στέκουν λοιπόν σαν όργανα της κοινωνίας πάνω από την κοινωνία. Ο ελεύθερος, εθελοντικός σεβασμός, με τον όποιο φέρνονταν στα όργανα του καθεστώτος των γενών, δεν τους αρκει, κι αν ακόμα θα μπορούσαν να τον έχουν».
«Φτιάχνονται ειδικοί νόμοι για το ιερό και απαραβίαστο των δημόσιων υπαλλήλων. Και ο πιο τιποτένιος αστυνομικός υπηρέτης έχει περισσότερο κύρος απ' ό,τι όλα μαζί τα όργανα της κοινωνίας των γενών».
Ο αστυνομικός λοιπόν δεν είναι ένας απλός μεροκαματιάρης, αλλά έμισθο όργανο επιβολής της αστικής ταξικής κυριαρχίας. Γι αυτό το λόγο το ότι είναι χαμηλόμισθοι δεν σημαίνει ότι ανήκουν στην εργατική τάξη, αφού δεν καθορίζονται από τη σχέση τους με τα μέσα παραγωγής, αλλά αποτελούν τον κατασταλτατικό μηχανισμό του κράτους. Και όπως υποστήριζε πολύ σωστά ο Μαρξ αταξικό κράτος δεν υπάρχει. «Το κράτος δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μηχανή για την καταπίεση μιας τάξης απέναντι σε μια άλλη» είχε γράψει μαζί με τον Ενγκελς.
Και κάτι από τον Λένιν, ο οποίος ζητούσε την κατάργηση της αστυνομίας όχι τον εκδημοκρατισμό της.
Συνεπώς ο αστυνομικός είναι εν γνώση του ένας στρατιώτης και όπως είναι γνωστό οι στρατιώτες καμιά φορά σκοτώνονται. Ας το σκεφτότανε, λοιπόν, ο ίδιος πριν αποφασίσει να στρατολογηθεί.Ο μόνιμος στρατός και η αστυνομία είναι τα κύρια όργανα δύναμης της κρατικής εξουσίας
- erimiotis21
α τώρα εξηγείται η "εμπάθεια" νομιζεις ότι είμαι μελος του ΚΚΕ...Όχι αδερφέ ούτε ειμουν και ούτε είμαι...
τώρα για το ποιος είναι προβοκάτωρ ή όχι έχω να πω ότι με προβοκατόρικες πρακτικές,όπως τα "παιδιά" που προκαλέσαν μερική τύφλωση στον "καθεστωτικό" καθηγητή στα ΤΕΙ είναι αν όχι παραπάνω,εξισου επικίνδυνοι με αυτούς που φωνασκούν υπερ της κατάργησης του ασύλου στις σχολές.
Ένα μικρό κλασσικό παράδειγμα επανάστασης των "συντρόφων"...
τώρα για το ποιος είναι προβοκάτωρ ή όχι έχω να πω ότι με προβοκατόρικες πρακτικές,όπως τα "παιδιά" που προκαλέσαν μερική τύφλωση στον "καθεστωτικό" καθηγητή στα ΤΕΙ είναι αν όχι παραπάνω,εξισου επικίνδυνοι με αυτούς που φωνασκούν υπερ της κατάργησης του ασύλου στις σχολές.
Ένα μικρό κλασσικό παράδειγμα επανάστασης των "συντρόφων"...
To ότι το ΚΚΕ άφησε να περάσει το ασφαλιστικό είναι προβοκατότικο ή, όχι;
Το ότι το Δεκέμβρη αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή της αντίδρασης και εισέπρατε τα συγχαρητήρια από το ΛΑΟΣ, τι είναι;
Το ότι στο Ριζοσπάστη δικαιολόγησαν τον Κορκονέα με εκείνο το κατάπτυστο διήγημα της Κανέλλη, τι είναι;
Εντάξει ξέρω θα κάνει επανάσταση το ΚΚΕ (εδώ γελάμε) σύμφωνα με το παπαρήγειο δόγμα στην οποία δεν θα σπάσει τζάμι.
Το ότι το Δεκέμβρη αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή της αντίδρασης και εισέπρατε τα συγχαρητήρια από το ΛΑΟΣ, τι είναι;
Το ότι στο Ριζοσπάστη δικαιολόγησαν τον Κορκονέα με εκείνο το κατάπτυστο διήγημα της Κανέλλη, τι είναι;
Εντάξει ξέρω θα κάνει επανάσταση το ΚΚΕ (εδώ γελάμε) σύμφωνα με το παπαρήγειο δόγμα στην οποία δεν θα σπάσει τζάμι.