Στο 7% ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογες.

Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Re: Στο 7% ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογες.

Δημοσίευση από Yperboreios » Τρί 09 Ιουν 2009, 00:42

Μακριά απο πατριώτες και Ελληναράδες γιατι θα κάνουν μεγάλο κακό στην χώρα.Αυτο πιστεύω εγω και ειδικά για τα θρησκευτικά θέματα με προσβάλει ο Καρατζαφέρης και όλοι οι βουλευτές του σαν παγανιστής που ειμαι διοτι πιστεύουν οτι οι αρχαίοι ηταν μονοθειστές και πρό χριστού Χριστιανοί.Αυτα θα διδάξουν στα σχολεία ετσι και κυβερνήσουν την χώρα και ενα σωρό άλλες αηδίες οπως οτι εμεις οι Έλληνες ειμαστε η ανώτερη φυλή απο όλους στον κόσμο και γενικά αυτα τα εθνικιστικά το μονο που θα πετύχουν θα ειναι να μας μισήσουν πάρα πολλές χώρες του κόσμου άρα μιλάμε για μια μεγάλη αποτυχία στην εξωτερική πολιτική.Επισης ο Καρατζαφέρης καθεται και ασχολήται με τους τούρκους και τους λαθρομετανάστες ενω δεν εχει προτίνει καποιο σχέδιο για την ανακούφιση της οικονομίας τωρα που παραμονεύει η οικονομική κρίση.Ουτε εγω θελω να μπεί η Τουρκία στην Ευρώπη αλλα μην το κάνουμε και άκρως εθνικιστικό το θέμα σαν τους χρυσαυγήτες.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Vitruvius_Man
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:20

Yperboreios έγραψε:Μακριά απο πατριώτες και Ελληναράδες γιατι θα κάνουν μεγάλο κακό στην χώρα.Αυτο πιστεύω εγω και ειδικά για τα θρησκευτικά θέματα με προσβάλει ο Καρατζαφέρης και όλοι οι βουλευτές του σαν παγανιστής που ειμαι διοτι πιστεύουν οτι οι αρχαίοι ηταν μονοθειστές και πρό χριστού Χριστιανοί.Αυτα θα διδάξουν στα σχολεία ετσι και κυβερνήσουν την χώρα και ενα σωρό άλλες αηδίες οπως οτι εμεις οι Έλληνες ειμαστε η ανώτερη φυλή απο όλους στον κόσμο και γενικά αυτα τα εθνικιστικά το μονο που θα πετύχουν θα ειναι να μας μισήσουν πάρα πολλές χώρες του κόσμου άρα μιλάμε για μια μεγάλη αποτυχία στην εξωτερική πολιτική.Επισης ο Καρατζαφέρης καθεται και ασχολήται με τους τούρκους και τους λαθρομετανάστες ενω δεν εχει προτίνει καποιο σχέδιο για την ανακούφιση της οικονομίας τωρα που παραμονεύει η οικονομική κρίση.Ουτε εγω θελω να μπεί η Τουρκία στην Ευρώπη αλλα μην το κάνουμε και άκρως εθνικιστικό το θέμα σαν τους χρυσαυγήτες.
χμμ τι εννοεις οταν λες εισαι παγανιστης;
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:22

Vitruvius Man έγραψε:Στο 7% εφτασε το ποσοστο του Λαικου Ορδοδοξου Συναγερμου στις ευρωκλογες τις 7 Ιουνιου.Ποια η αποψη σας για το αποτελεσμα αυτο;

Πιστεύω πως οι ψηφοφόροι του ΛΑ(ο)Σ πήγαν δαγκωτοί και το κόμμα είχε την μικρότερη αποχή.

Αν για παράδειγμα είχαμε 10 ψηφοφόρους που ο ένας ψήφιζε τον Συναγερμό, το κόμμα θα είχε ποσοστό 10%. Στην περίπτωση όμως που είχαμε αποχή περίπου 50%, τότε η μία ψήφος αυτόματα ανεβάζει το ποσοστό σε 20%.
Εμένα αυτή είναι η άποψή μου για το αποτέλεσμα.

Vitruvius Man έγραψε:τελικά αποφάσισα να ψηφίσω ένα πολύ μικρό κόμμα και προς έκπληξή μου δεν το βρίσκω καν στην αναλυτική των αποτελεσμάτων
Αν είναι αυτό που εικάζω πρέπει να πήρε 0,46%.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:30

karipis έγραψε:
Vitruvius Man έγραψε:Στο 7% εφτασε το ποσοστο του Λαικου Ορδοδοξου Συναγερμου στις ευρωκλογες τις 7 Ιουνιου.Ποια η αποψη σας για το αποτελεσμα αυτο;

Πιστεύω πως οι ψηφοφόροι του ΛΑ(ο)Σ πήγαν δαγκωτοί και το κόμμα είχε την μικρότερη αποχή.

Αν για παράδειγμα είχαμε 10 ψηφοφόρους που ο ένας ψήφιζε τον Συναγερμό, το κόμμα θα είχε ποσοστό 10%. Στην περίπτωση όμως που είχαμε αποχή περίπου 50%, τότε η μία ψήφος αυτόματα ανεβάζει το ποσοστό σε 20%.
Εμένα αυτή είναι η άποψή μου για το αποτέλεσμα.

Vitruvius Man έγραψε:τελικά αποφάσισα να ψηφίσω ένα πολύ μικρό κόμμα και προς έκπληξή μου δεν το βρίσκω καν στην αναλυτική των αποτελεσμάτων
Αν είναι αυτό που εικάζω πρέπει να πήρε 0,46%.
Πολυ σωστα.Ετσι λειτουργει στατιστικα.Επισης πανω σε αυτο που λες στηριζεται και η αποψη οτι το λαος δεν πηρε απο την Νδ το τεραστιο ποσοστο που εικαζουν ολοι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Ιουν 2009, 11:45

Πιστεύω ότι οι μετοχές (ποσοστά εννοώ) του ΛΑΟΣ ανέβηκαν κυρίως από τις σαφείς και ισχυρές θέσεις του για τους λαθρομετανάστες και την ολιγωρία των τελευταίων κυβερνήσεων σε ό,τι αφορά την μεταναστευτική πολιτική συνολικά. Είναι δεδομένο είτε το δέχονται κάποιοι "ανθρωπιστές" της αριστεράς είτε όχι, ότι το πρόβλημα των μεταναστών ταλανίζει τα μέγιστα τους πολίτες αυτής της χώρας και όχι μόνο (<--αυτής της χώρας).

Προσωπικά δεν ψήφισα το ΛΑΟΣ, αρνούμενη να παραχωρήσω ψήφο στη δεξιά, (κι ο Καρατζαφέρσον φρόντιζε να μας θυμίζει τακτικά σε ποια πολυκατοικία μένει) αλλά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, συμπλέω απόλυτα με την πολιτική λογική του.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 09 Ιουν 2009, 12:13

Η εμπάθεια του Βιτρούβιου και του Υπερβόρειου είναι έκδηλη, καθώς συνδυάζεται με παντελή άγνοια των θέσεων του κόμματος. Για τις υπαρκτές θέσεις του για την οικονομία σε παραπέμπω στο ιστολόγιο του Αδ. Γεωργιάδη:

πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. για την οικονομία

Το θέμα είναι αν μπορούν όντως να μας βγάλουν από την κρίση, αλλά ότι υπάρχουν θέσεις όπως βλέπεις υπάρχουν. Θα σας παρακαλούσα, κοι Βιτρούβιε και Υπερβόρειε, αν είναι να κάνετε κριτική να κάνετε επί των θέσεων του κόμματος και όχι έτσι γενικά και αόριστα. Κεγώ ξέρω να κάνω σπέκουλα...
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 09 Ιουν 2009, 12:25

Δικαιο εχει ο τευταμος. παρ ολα αυτα εγω ζω στην Ελλαδα της ανεξιθρησκειας και ο καρατζαφερης στην Ελλαδα της ορθοδοξιας.
Φυσικα δεν ζουμε σε διαφορετικα μερη ή σε διαφορετικες χωρες. απλα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα.
οποτε δεν μπορω να ψηφισω καποιον που εχει εκ διαμετρου αντιθετη οπτικη απο μενα σε θεματα διασυνδεσης θρησκειων-κρατους.
γιατι καθ αυτον τον τροπο θα ειναι σαν να δινω μια ψηφο υπερ της μειωσης των δικαιωματων μου ως ΕΛΛΗΝΑ μη χριστιανου και μη ορθοδοξου.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 09 Ιουν 2009, 12:41

Το ΛΑΟΣ ευνοήθηκε πολύ και απο τις παρούσες συγκυρίες με τους λαθρομετανάστες, την αύξηση της εγκληματικότητας και των επεισοδίων. Σαφέστατα έπαιξε ρόλο αυτό, όπως και το γεγονός οτι ο Καρατζαφέρης κάνει πολύ δυνατή αντιπολίτευση στο Μητσοτακέικο που είναι εξαιρετικά αντιπαθές. Απο εκεί και πέρα εγώ περιμένω να δω αν ο Καρατζαφέρης θα καταφέρει να διατηρήσει το ποσοστό που έλαβε αν φερθεί σωστα, και δεν καταφύγει πάλι σε λαϊκισμούς τύπου Σαρρή και υπερέκθεση Άδωνι στα ΜΜΕ λόγω της προσωπικής του ζωής.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Ιουν 2009, 12:45

Vitruvius Man έγραψε:Με το Λαος θελετε να αντισταθμισετε τον δικομματισμο;
Στο βαθμό που ο δικομματισμός (τουλάχιστον στον κύκλο ζωής τον δικό μου) θα ζει και θα βασιλεύει, μπορώ να σου πω πως αν είναι οπωσδήποτε να'χω δύο μεγάλα κόμματα ένα της δεξιάς κι ένα της αριστεράς στο δίπολο, προτιμώ χίλιες φορές το ΛΑΟΣ απ'τη ΝΔ που με τα έργα και τις ημέρες της στην κυβέρνηση απεδείχθη : α/ να μην κρατάει ούτε στοιχειωδώς τις υποσχέσεις της, β/ να συγκαλύπτει τη διαφθορά που έφτασε σε νέα επίπεδα και διαστάσεις επί των ημερών της, γ/ να έχει χάσει κάθε ίχνος εθνικής ευπρέπειας που θεωρείτο μέχρι πρό τινος δεδομένη για τη δεξιά παράταξη, όταν η Ντόρα αδρανεί σε εθνικιστικές κορώνες και προβοκάτσιες απ'τους σκοπιανούς δ/ να επιδεικνύει πλήρη ανικανότητα στη διακυβέρνηση της χώρας.

Στα πολιτικά τραπέζια που στήθηκαν για τις ανάγκες των πρόσφατων εκλογικών αποτελεσμάτων, άκουγα όλους τους εκπροσώπους της ΝΔ να επαναλαμβάνουν μονότονα ότι "έκαναν έργο". Μόνο που δεν διευκρίνιζε κανείς τους ΠΟΙΟ ήταν το έργο που έκαναν. :swear: Αν εννοούσαν φυσικά το γδάρσιμο του σκαλπ μας, ομολογουμένως έκαναν έργο. Πόσο χειρότερο θα'ταν το ΛΑΟΣ μετά απ'τη γαλάζια δεξιά;

Αν πάλι υπερκεράσει το ΚΚΕ στο τρίπολο δεξιά-σοσιαλισμός-αριστερά, και μετατραπεί σε δεξιά-σοσιαλισμός-"εναλλακτική" δεξιά, μαγκιά του. Θα'ναι μια καλή ευκαιρία να ψάξουν και τα μικρότερα κόμματα της αριστεράς "τις ή τι πταίει" για το στάσιμο (ΚΚΕ) ή κάθετα καθοδικό (ΣΥΡΙΖΑ) στάτους τους.

Βασιλικό μου, συμφωνώ. Άλλωστε για την άνοδό του εξ αιτίας του μεταναστευτικού, το'πα κι εγώ λίγο νωρίτερα. Καλά τα λες αγάπη μου εδώ, αλλά αντί να ψηφίσεις προχθές, μου'τρεχες στα βουνά και τα λαγκάδια, τρομάρα σου :hitlol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 09 Ιουν 2009, 12:50

Βίκυ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να ψηφίσω. Για εμένα η αποχή είναι δηλωμένη στάση στα κομματικά. Εμμένω στην άποψη που έχω διατυπώσει οτι είτε ψηφίσουμε είτε δεν ψηφίσουμε, ότι έχει δρομολογηθεί για την Ελλάδα, θα γίνει, και μία ψήφος δεν θα το αλλάξει αυτό. Η ψήφος σήμερα είναι μία ψευδαίσθηση δημοκρατίας, που μας την παρέχουν για να πείθουμε τους εαυτούς μας οτι έχουμε λόγο και άποψη στα τεκταινόμενα, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει. Και δεν συμβαίνει γιατί ο νεοέλληνας νομίζει οτι με το να πάει να κάνει το ''καθήκον του'' ενώ την επόμενη στιγμή θα συνεχίσει να είναι το ίδιο αδιάφορο υποκριτικό άτομο που πετάει σκουπίδια απο το παράθυρο και χρυσοπληρώνει δάνεια και κάρτες ενώ χτυπιέται στα τσιφτετελάδικα, θα αλλάξει κάτι με μία ψήφο που πετάει. Δεν πάει έτσι. Και γι αυτό και η ψήφος σήμερα δεν έχει ουσία και αντίκρυσμα. Το καθήκον μας πρέπει να το κάνουμε μαζικά πρώτα στα μυαλά μας και στην συμπεριφορά μας. Όταν συμβεί αυτό, τότε θα αρχίσουν να αλλάζουν μαζικα βαλτωμένες νοοτροπίες και μυαλά και θα αρχίσει αυτή η ψήφος να αποκτά νόημα. Μέχρι τότε όλα τα άλλα είναι μία ψευδαίσθηση, και εγώ ένα σύστημα που δεν με στηρίζει και με τσακίζει καθημερινά, δεν μπορώ να το υποστηρίξω ούτε με ένα χαμένο λεπτό απο την ζωή μου. Στα βουνά και στα λαγκάδια καλύτερα.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 09 Ιουν 2009, 13:00

Κάτι άτομα τύπου Λυριτζή - Οικονόμου σήμερα, είχαν μαύρες πλερέζες. Όλο το συριζοσυνάφι δηλαδή γενικά. :cool:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Lykaina
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Lykaina

Δημοσίευση από Lykaina » Τρί 09 Ιουν 2009, 13:03

Vitruvius Man έγραψε: Δεν εχει προγραμμα οικονομικης πολιτικης,δεν εχει επιφερει κανενα τοσα χρονια και απλα αναμασα εθνικιστικα ευχολογια που μπορει να κανει ο καθενας μας.
TEUTAMOS έγραψε: πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. για την οικονομία

Το θέμα είναι αν μπορούν όντως να μας βγάλουν από την κρίση, αλλά ότι υπάρχουν θέσεις όπως βλέπεις υπάρχουν.

Όντως, αυτά είναι οι θέσεις του κόμματος, όχι το πολιτικό του πρόγραμμα.
Υπάρχει κάποιο άλλο site που μπορούμε να διαβάσουμε το πρόγραμμά του κι όχι την ιδεολογία του;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Ιουν 2009, 13:06

Ρε για κοίτα που αυτό το τόπικ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δώσει εφαλτήριο για να κονταροχτυπηθούμε τα δυο μας! :xifomaxia: (εντάξει, μη σκας, μετά θα σε πλακώσω στα φιλιά :smats: )

Μου λες:
Βίκυ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να ψηφίσω. Για εμένα η αποχή είναι δηλωμένη στάση στα κομματικά.
Δεν είναι στάση, είναι αποστασιοποίηση. Κατά έναν τρόπο και απάθεια, και μόνο για απαθή δεν σ'έχω, άρα αντέκρουσες τη φύση σου εδώ.
Εμμένω στην άποψη που έχω διατυπώσει οτι είτε ψηφίσουμε είτε δεν ψηφίσουμε, ότι έχει δρομολογηθεί για την Ελλάδα, θα γίνει, και μία ψήφος δεν θα το αλλάξει αυτό.
Εκτός απο απάθεια και αποστασιοποίηση, να'σου κι η ηττοπάθεια. Εμ αυτό είπαν κι οι υπόλοιποι που πήγαν σε παραλίες και βουνά, και είδαμε τ'αποτελέσματα. Έλα που δεν έχει έρεισμα αυτό που λες, γιατί είναι σχεδόν ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως αν δεν απείχε η μισή Ελλάδα απ'τις κάλπες (λίγο ως πολύ με το δικό σου σκεπτικό) τα εκλογικά αποτελέσματα θα'ταν διαφορετικά.
Η ψήφος σήμερα είναι μία ψευδαίσθηση δημοκρατίας, που μας την παρέχουν για να πείθουμε τους εαυτούς μας οτι έχουμε λόγο και άποψη στα τεκταινόμενα, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει.
Και ένα τοις χιλίοις να'ταν η πιθανότητα να πιάσει τόπο ο λόγος σου με μια ψήφο, ΑΞΙΖΕ τον κόπο να πάρεις σαφή θέση. Εγώ θα το πω τώρα εδώ. Ψήφισα Μακεδονικό Αγώνα. Πόσο δύσκολο θα σου ήταν να το ψηφίσεις κι εσύ αυτό; Δεν ξέρω επακριβώς τις θέσεις αυτού του φορέα, αλλά από την ονομασία του και μόνο, προσωπικά το θεώρησα σαν μια φωνή διαμαρτυρίας για τη στάση της Ελλάδας στο σκοπιανό. Με το ποσοστό που πήρε ξέρεις τι συμπεραίνουν τα λαμόγια? Οτι έχουμε κλασμένη τη Μακεδονία, τα εθνικά μας ζητήματα γενικότερα, οπότε θα συνεχίσουν να μειοδοτούν και να ξεπουλάνε την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια νεοταξίτικα πανηγύρια ρε Βασιλικό.
Και δεν συμβαίνει γιατί ο νεοέλληνας νομίζει οτι με το να πάει να κάνει το ''καθήκον του'' ενώ την επόμενη στιγμή θα συνεχίσει να είναι το ίδιο αδιάφορο υποκριτικό άτομο που πετάει σκουπίδια απο το παράθυρο και χρυσοπληρώνει δάνεια και κάρτες ενώ χτυπιέται στα τσιφτετελάδικα, θα αλλάξει κάτι με μία ψήφο που πετάει.
Μπορεί όντως ένα ποσοστό των νεοελλήνων (και όχι ΝΕΩΝ Ελλήνων στους οποίους υπάγεσαι κι εσύ) να λειτουργεί ακριβώς έτσι. Εσύ όμως δεν θα πιστέψω ποτέ πως λειτουργείς έτσι. Τι μου λες εδώ λοιπόν, ότι δεν ψήφισες ως έκφραση διαμαρτυρίας έναντι αυτού του ποσοστού των ανόητων? Σωστά τα επιχειρήματά σου, αλλά τα προτάσσεις για λάθος λόγους.
Και γι αυτό και η ψήφος σήμερα δεν έχει ουσία και αντίκρυσμα
Δεν συμφωνώ σ'αυτό...

Το καθήκον μας πρέπει να το κάνουμε μαζικά πρώτα στα μυαλά μας και στην συμπεριφορά μας. Όταν συμβεί αυτό, τότε θα αρχίσουν να αλλάζουν μαζικα βαλτωμένες νοοτροπίες και μυαλά και θα αρχίσει αυτή η ψήφος να αποκτά νόημα. Μέχρι τότε όλα τα άλλα είναι μία ψευδαίσθηση, και εγώ ένα σύστημα που δεν με στηρίζει και με τσακίζει καθημερινά, δεν μπορώ να το υποστηρίξω ούτε με ένα χαμένο λεπτό απο την ζωή μου. Στα βουνά και στα λαγκάδια καλύτερα.
Συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στις οπτικές τις προσεγγίσεις και τις συμπεριφορές. Αυτή η αλλαγή όμως ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να φανεί και μέσα απ'την ψήφο. Εσύ δεν την έδειξες, ενώ μπορούσες ν'αφιερώσεις ένα 5λεπτο πριν πας στα βουνά και τα λαγκάδια. :crybaby:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 09 Ιουν 2009, 13:09

Σιγά μην κονταροχτυπηθώ με την καλύτερη μου φίλη ρε συ. Τράβα να δεις φωτογραφιάρες που σου ανέβασα και άρχισε να ετοιμάζεις τα μπαγκάζια σου. Έχει ποδαρόδρομο όμως, στο λέω. :xara:

Καταλαβαίνω την οπτική σου, δεν ξέρω, μπορεί να είναι και έμμεση απαξίωση, μπορεί απλά να έχω βαρεθεί το παρόν σκηνικό και να πολεμάω με τον τρόπο μου, πληροφοριακά, ή με την συμπεριφορά μου στην καθημερινότητα μου. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να νιώθω οτι ψηφίζοντας δεν είμαι παρα ένα μόνο γρανάζι ακόμα, σε ένα σαθρό σύστημα που με αυτή την ψήφο δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα γιατί δεν αλλάζουν πρώτα τα μυαλά. Δεν μπορώ να μην νιώσω οτι δεν βοηθάω σε τίποτα έτσι.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 14:59

TEUTAMOS έγραψε:Η εμπάθεια του Βιτρούβιου και του Υπερβόρειου είναι έκδηλη, καθώς συνδυάζεται με παντελή άγνοια των θέσεων του κόμματος. Για τις υπαρκτές θέσεις του για την οικονομία σε παραπέμπω στο ιστολόγιο του Αδ. Γεωργιάδη:

πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. για την οικονομία

Το θέμα είναι αν μπορούν όντως να μας βγάλουν από την κρίση, αλλά ότι υπάρχουν θέσεις όπως βλέπεις υπάρχουν. Θα σας παρακαλούσα, κοι Βιτρούβιε και Υπερβόρειε, αν είναι να κάνετε κριτική να κάνετε επί των θέσεων του κόμματος και όχι έτσι γενικά και αόριστα. Κεγώ ξέρω να κάνω σπέκουλα...

Kαμια εμπαθεια.Κρινω ολο το πολιτικο φασμα και ολα τα κομματα.Τυχαινει απλα τωρα να αναφερομαστε στο Λαος.
Προγραμμα για την οικονομια;Ευχολογια,γενικοτητες και λαικισμος οπως του Κκε που φωναζει εξω απο την ευρωπαικη ενωση και 1200 ευρω μισθο στον εργατη.Ετσι κανω κι εγω προγραμματα και πολιτικη.Nα μας βγαλει απο την κριση το λαος τωρα,πριν να κυβερνησει ο Καρατζαφερης η συζητηση κατανταει τραγελαφικη σαν μαυρη κωμωδια.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 15:20

Πόσο χειρότερο θα'ταν το ΛΑΟΣ μετά απ'τη γαλάζια δεξιά;
Γιατι ρε παιδια υπαρχει μια τις χιλιοις να κυβερνησει το Λαος.Μπορει καποιος να ψηφιζει κκε η λαος αλλα ας εχει το γνωθις εαυτον τουλαχιστον οτι ειναι ψηφος μεταξυ διαμαρτυριας και κοινων θεσεων αλλα οχι να πιστευει οτι θα κυβερνησουν κιολας.Ετσι λοιπον ακυρο αν θα ειναι χειροτερο η καλυτερο το λαος.Δεν κρινετε με το αν γιατι δεν υπαρχει υποθετικο σεναριο.

Αν πάλι υπερκεράσει το ΚΚΕ στο τρίπολο δεξιά-σοσιαλισμός-αριστερά, και μετατραπεί σε δεξιά-σοσιαλισμός-"εναλλακτική" δεξιά, μαγκιά του.
Σε καμια περιπτωση πολιτικα δεν υπαρχουν οροι οπως "εναλλακτικη δεξια" η "εναλλακτικη αριστερα" απο την στιγμη που παλι μιλαμε για αριστερα και δεξια.Δλδ να υπαρξει μια δεξια διαφορετικη της δεξιαζουσας πολιτικης;Δεν γινεται αυτο.Απο την αλλη ειδικα με το Λαος ειναι αδυνατο να μιλαμε ετσι κι αυτο επειδη το εναλλακτικο δεν μπορει να ειναι κτημα του καθως εκφραζει παλιες τασεις και μοντελα πολιτικα προ 30ετιας.Μην ξεχναμε πως καιη νδ εχει πολιτικους στο ιδιο πολιτικο φασμα με τους βουλευτες του Λαος,βελεπε πολυδωρα η Σαμαρα.Οποτε δεν μπορουν ολοι αυτοι να χαρακτηριστουν εναλλκτικη δεξια.
Θα'ναι μια καλή ευκαιρία να ψάξουν και τα μικρότερα κόμματα της αριστεράς "τις ή τι πταίει" για το στάσιμο (ΚΚΕ) ή κάθετα καθοδικό (ΣΥΡΙΖΑ) στάτους τους.
Το κκε εχει ενα πολυ συγκεκριμμενο κοσμο,το κκε ειναι ενα κομμα βαλσαμωμενο δεν εχει δυνατοτητες εξελιξης,δεν μπορει καν να καρπωθει την διαμαρτυρια δεν ελκυει τον πολιτη.Σε δεκα χρονια ισως και να εχει συρικνωθει με τις νεες γεννιες να του γυριζουν παντελως την πλατη,ακομα στεκεται λογω παλαιοκομματικων που ζουν.Για το συριζα εξεφρασα τα αιτια σε αλλο ποστ.Ο συριζα εκανε ενα μεγαλο λαθος,αποδεκατισε την ανανεωτικη πτερυγα που θα μπορουσε να εισχωρησει στο κεντρωο χωρο.Δεν ειναι δυνατο ενω προβαλεις τοσο τον Τσιπρα ως κατι φρεσκο ,που κατα τηνγνωμη μου ειναι ενας παλαιος πολιτικος μεσα σε ενα νεανικο κορμι,να εχεις επικεφαλη του Ψηφοδελτιου τον Χουντη .Αυτο θυμισε Κκε του 80 κι αληθινα ο συριζα τεινει προς εκεινη την κατευθυνση.Τα δεκεμβριανα του στοιχισαν επισης.Η καποια συσπειρωση του Πασοκ,και σε μεγαλο βαθμο οι Οικολογοι και τα πολλα οικολογικα κομματα η κομματα τυπου Ανταρσυα.Η αριστερα στην ελλαδα εμπεριεχει πλεον συντηρητικα στοιχεια σε μεγαλο βαθμο και το περισσοτερο που εκανε ηταν μια ανοδος 2 μοναδων του συριζα το 2007,καποια ανεπαισθητη του Κκε στις ιδιες εκλογες και μια δημοσκοπικη ανοδος του πρωτου.Απο δω και περα θα υπαρξει αφαιμαξη.Τολμω να πω πως οδευουμε τα επομενα χρονια στον απολυτο διπολισμο ,ειμαστε δυτικη κοινωνια αλλωστε και σαν καθε δυτικη κοινωνια(χωρις να το επικροτω ,καθε αλλο) τεινουμε στο μοντελο τυπου Δημοκρατικοι-Ρεπουμπλικανοι. Το χειροτερο ομως ερχεται και να ειστε ετοιμοι γιαυτο.Ειναι ενας τριτος πολος απο επιχειρηματιες κτλ(Βγενοπουλος λογου χαρη)μαζι με πολιτικους νεο-φιλελευθερους τυπου(Μανος-Ανδριανοπουλος,Μπουταρης κτλ) που θα στηριχθουν σθεναρα απο τα μεσα και το συστημα.Ολοι αυτοι που βλεπετε οι τυποι σαν τον Τριανταφυλλοπουλο που μιλησα γιαυτον σε αλλο τοπικ ειναι ετοιμοι να στηριξουν μια τετοια κινηση.Δεν ειναι τυχαιες οι δημοσκοπησεις του Μακη οπου βαζει παντα μεσα στις ερωτησεις για την καταλληλοτητα και τον Βγενοπουλο ενω ΔΕΝ ειναι πολιτικο προσωπο.Και να φανταστεις οτι ειναι οι ανθρωποι που κραζουν καθημερινα τον διπολισμο.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:33

Το χειροτερο ομως ερχεται και να ειστε ετοιμοι γιαυτο.Ειναι ενας τριτος πολος απο επιχειρηματιες κτλ(Βγενοπουλος λογου χαρη)μαζι με πολιτικους νεο-φιλελευθερους τυπου(Μανος-Ανδριανοπουλος,Μπουταρης κτλ) που θα στηριχθουν σθεναρα απο τα μεσα και το συστημα.Ολοι αυτοι που βλεπετε οι τυποι σαν τον Τριανταφυλλοπουλο που μιλησα γιαυτον σε αλλο τοπικ ειναι ετοιμοι να στηριξουν μια τετοια κινηση.Δεν ειναι τυχαιες οι δημοσκοπησεις του Μακη οπου βαζει παντα μεσα στις ερωτησεις για την καταλληλοτητα και τον Βγενοπουλο ενω ΔΕΝ ειναι πολιτικο προσωπο.Και να φανταστεις οτι ειναι οι ανθρωποι που κραζουν καθημερινα τον διπολισμο.
μήπως υπάρχει κάποια σοβαρή πηγή απ' όπου το αναπαράγεις αυτό ή είναι υπόθεση δική σου;
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:36

αφου μιλατε για οικονομικα προγραμματα να σας πω και τα δικα μας τα οποια εχουν αναρτηθει σε διαφορα πανο κατα τη διαρκεια των δικων μας ....περιπατων στο κεντρο της αθηνας.

καταρχην οταν γκαριζε το κκε και τα αλλα σκυλια για 7μιση ωρα εργασια την εβδομαδα εμεις λεγαμε οτι 7μιση ωρες εργασιας το μηνα ειναι παρα πολλες και κατι τετοιο δεν γινετε αποδεκτο.

οταν λεγανε για 1200 βασικο μισθο εμεις λεγαμε και λεμε οτι ολα ανηκουν σε ολους.

αν εχετε και αλλες αποριες να σας τις λυσω
διαφορετικα θα ασχολειστε με το ποσους καλεσμενους θα εχει ο αδωνης στο γαμο του και που παντρευτηκε ο τσοχατζοπουλος.

σκλαβοι γεννηθηκατε ,χμμμμμμμμμ σκλαβοι θα πεθανετε.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:37

alexandros έγραψε:
Το χειροτερο ομως ερχεται και να ειστε ετοιμοι γιαυτο.Ειναι ενας τριτος πολος απο επιχειρηματιες κτλ(Βγενοπουλος λογου χαρη)μαζι με πολιτικους νεο-φιλελευθερους τυπου(Μανος-Ανδριανοπουλος,Μπουταρης κτλ) που θα στηριχθουν σθεναρα απο τα μεσα και το συστημα.Ολοι αυτοι που βλεπετε οι τυποι σαν τον Τριανταφυλλοπουλο που μιλησα γιαυτον σε αλλο τοπικ ειναι ετοιμοι να στηριξουν μια τετοια κινηση.Δεν ειναι τυχαιες οι δημοσκοπησεις του Μακη οπου βαζει παντα μεσα στις ερωτησεις για την καταλληλοτητα και τον Βγενοπουλο ενω ΔΕΝ ειναι πολιτικο προσωπο.Και να φανταστεις οτι ειναι οι ανθρωποι που κραζουν καθημερινα τον διπολισμο.
μήπως υπάρχει κάποια σοβαρή πηγή απ' όπου το αναπαράγεις αυτό ή είναι υπόθεση δική σου;
Οταν λες σοβαρη πηγη,περιμενεις να βρω ετοιμη τροφη σε καποια φυλλαδα η να ασπαστω καποιο συνομωσιολογικο σεναριο;
Ειναι συμπερασμα μεσα απο την κριση μου απο τα οσα ζω ,βλεπω ,αξιολογω και μελετω..και μπορω να επειχρηματολογησω κι αλλο.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:41

δηλαδή απορρίπτεις αναφανδόν το σύνολο του Τύπου και της ειδησεογραφίας; Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.

Καλά κάνεις και πιστεύεις σε αυτό το σενάριο με Βγενόπουλο και λοιπούς και μπορεί να βγεις και αληθινός. Πάντως ιστορικά η πολιτική κατάσταση έχει δείξει ότι άνθρωποι σαν τον Βγενόπουλο δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να γίνουν, και τυπικά, πρωθυπουργοί. Οπότε το βλέπω δύσκολο να εμπλέκεται στα κοινά. Δε μου κάνει για Μπερλουσκόνι ο τύπος. Προτιμά να είναι άτυπα πρωθυπουργός παρά να ζητήσει την ψήφο του ενός και του άλλου.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:42

theo38 έγραψε:αφου μιλατε για οικονομικα προγραμματα να σας πω και τα δικα μας τα οποια εχουν αναρτηθει σε διαφορα πανο κατα τη διαρκεια των δικων μας ....περιπατων στο κεντρο της αθηνας.

καταρχην οταν γκαριζε το κκε και τα αλλα σκυλια για 7μιση ωρα εργασια την εβδομαδα εμεις λεγαμε οτι 7μιση ωρες εργασιας το μηνα ειναι παρα πολλες και κατι τετοιο δεν γινετε αποδεκτο.

οταν λεγανε για 1200 βασικο μισθο εμεις λεγαμε και λεμε οτι ολα ανηκουν σε ολους.

αν εχετε και αλλες αποριες να σας τις λυσω
διαφορετικα θα ασχολειστε με το ποσους καλεσμενους θα εχει ο αδωνης στο γαμο του και που παντρευτηκε ο τσοχατζοπουλος.

σκλαβοι γεννηθηκατε ,χμμμμμμμμμ σκλαβοι θα πεθανετε.
ο μεγαλυτερος σκλαβος εισαι συ.
Σκλαβος της τεμπελιας ,του χυμα και ζεις εις βαρος των αλλων.
Και ζεις εισβαρος των αλλων γιατι καταστρεφεις αυτους που δεν σου φταινε σε τιποτα.
Πηγαινε να κανεις μαγκιτσες κατω απο Τα Νεα η το Τhe Mall η αν εισαι τοσο σκληρος κατω απο την Αμερικανικη πρεσβεια και θα σε μαζευουμε με το κουταλακι.Στην Πατησιων και στην Φωκιωνος κανω κι εγω μαγκιες.
Για πεσμου αν ολα ανηκουν σε ολους,να σου δωσει εσενα ο καθενας το σπιτακι του που εχει στο χωριο απο τον πατερα του επειδη εσυ θελεις να ζησεις παρασιτικα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vitruvius Man την Τρί 09 Ιουν 2009, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:51

alexandros έγραψε:δηλαδή απορρίπτεις αναφανδόν το σύνολο του Τύπου και της ειδησεογραφίας; Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.

Καλά κάνεις και πιστεύεις σε αυτό το σενάριο με Βγενόπουλο και λοιπούς και μπορεί να βγεις και αληθινός. Πάντως ιστορικά η πολιτική κατάσταση έχει δείξει ότι άνθρωποι σαν τον Βγενόπουλο δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να γίνουν, και τυπικά, πρωθυπουργοί. Οπότε το βλέπω δύσκολο να εμπλέκεται στα κοινά. Δε μου κάνει για Μπερλουσκόνι ο τύπος. Προτιμά να είναι άτυπα πρωθυπουργός παρά να ζητήσει την ψήφο του ενός και του άλλου.
Απορριπτω τα μεγαλοκεφαλια του Τυπου!Κι ειναι τοσο βρωμικοι οσο τα μεγαλα πολιτικα κομματα.Και μπορω μιλησω εκτενεστερα επι αυτου.Υπηρξα ΤΟΣΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που για να μην με χειρουργησει το συστημα και με πεταξει στον καδο του χειρουργειου επρεπε να αποκοληθω και να βρω εναν τροπο ωστε να μη ζω μεσα σε ενα βαμπιριστικο συστημα.
Ανθρωποι σαν τον Βγενοπουλο δεν εχουν ενδιαφερουν να το κανουν αυτο,ναι.Αλλα στο μοντελο που οδηγουμαστε θα ειναι το ειδος πρωθυπουργου ρυθμιστης και παραλληλα θα διατηρει την ταυτοτητα του ως επιχειρηματιας.Στην ουσια θα μας οδηγει ενας πρωθυπουργος εποιχειρηματιας,ΝΑΙ Μπερλουσκονι,οσο κι αν φαινεται απιστευτο!Ο Επιχειρηματιας Πρωθυπουργος δεν θα γινει φοβερα πλουσιοτερος αλλα θα ειναι σε διεθνες επιπεδο πολυ πιο ισχυρος πραγμα που θελει.Κοινως στη νεα ταξη πραγματων που οδηγουμαστε ενας τετοιο πρωθυπουργος θα ειναι τοποτηρητης ενος μελους μια ενιαιου φορεα ,πραγμα που ενας πρωθυπουργος σημερα δεν μπορει να ειναι.Γιατι εναλλασονται τα κομματα στην εξουσια γιατι εχει αλλες συμμαχιες γιατι δεν ειναι επιχειρηματιας γιατι εστω σε μικρο βαθμο εφαρμοζει και "εσωτερικες πολιτικες" χωρις τον εξωτερικο παραγοντα.Θα εχουμε λοιπον εναν τοποτηρητη και κατα 100% θα γινεται στη χωρα οτι γινεται και σε καποια πολιτεια της αμερικης.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:51

οντως ειμαι ενας φλωρακος.

εσυ ομως που εισαι μαγκακος γιατι δεν ξεσηκωνεσαι; μηπως πιστευεις οτι οποιαδηποτε αλλαγη που γινετε προς το συμφςρον του κοσμακη γινετε με κουβεντα;

και επειδη δειχνεις και μορφωμενο αγορι για πες μου μια διεκδικηση του λαου που εγινε αποδεκτη με κουβεντουλα και εκλογες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 09 Ιουν 2009, 16:56

theo38 έγραψε: πες μου μια διεκδικηση του λαου που εγινε αποδεκτη με κουβεντουλα και εκλογες.
H αλήθεια είναι, σχεδόν καμία. Όσες μεγάλες αλλαγές υπήρξαν τουλάχιστον στην πρόσφατη ιστορία ενός λαού, έγιναν με την βία, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι αυτές οι αλλαγές βγήκαν απαραίτητα σε καλό, ή δεν χειραγωγήθηκαν μελλοντικά απο όσους είχαν την εξυπνάδα αντι να προσπαθήσουν να καταστείλουν αυτές τις αλλαγές, να τις καρπώθούν και να πάτησουν επάνω σε αυτές για να διαμορφώσουν τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τρί 09 Ιουν 2009, 17:06

γι αυτο δεν εχουμε αρχηγους σειριο.
εσεις ζητατε αρχηγους να ακολουθησετε.
και να χασουμε που εχουμε ηδη χασει δεν τρεχει τιποτε.

η προσπαθεια μετραει.και εγω θα προσπαθω σε ολα τα θεματα και ας ειναι χαμενα απο την μερα της γεννεσεως τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”