Έγραψα πιο πάνω για τον Τρεμόπουλο και τις ανύπαρκτες πολιτικές του θέσεις.
Eξ αφορμής αυτού που έγραψες, έγραψα κι εγώ πιο κάτω.
Σου ξαναλέω ότι το εθνοπατριωτικό μπλοκ πάει να τον αναδείξει 3η δύναμη στην Ευρωβουλή και πάλι μου λες για τις ανθελληνικές του θέσεις.
Την τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είδα τσούρμο παραφρόνων στο εθνοπατριωτικό μπλοκ. Και μόνο παράφρονες εθνοπατριώτες θα τον ψήφιζαν, ειδικά τώρα που πήραν χαμπάρι τι καπνό φουμάρει.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει ανθελληνικές θέσεις, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία θέση, για τίποτα.
Θα'λεγα πως δεν πολυδιαφωνώ στο βαθμό που αυτά που λέει, και οι "ϊδέες" που πρεσβεύει, αποτελούν για μένα ένα απελπιστικό και απόλυτο τίποτα. Μόνο που το τίποτα δεν εξοργίζει και δεν αηδιάζει. Οπότε θα διαφωνήσω γιατί αυτά που πρεσβεύει ως "θέσεις" τέλος πάντων, για μένα είναι επιεικώς κατάπτυστα.
Ο Δρανδάκης στο Nylon.gr τα λέει πολύ καλά και επικροτώ μέχρι κεραίας όσα αναφέρει.
Δεν ξέρω τι λέει και δεν έχω το χρόνο να το ψάξω. Αν αξίζει για σένα τον κόπο, ρίξε μας εν ολίγοις τι λέει.
Δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια και όπως αλλιώς θες με την δήλωσή σου ότι ο Καρατζαφέρης είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ένας άνθρωπος που πριν λίγες μέρες σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας μιλούσε για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος, προσεγγίζοντας ακροδεξιές θέσεις.
Για τα στελέχη του κόμματος δεν θα επεκταθώ, γιατί δεν νιώθω καμία ανάγκη να υποστηρίξω κάτι ή κάποιους που δεν ψηφίζω πλέον. Για το κρεσέντο όμως, θα τοποθετηθώ αρχικά με μια κλασική φράση του τύπου... τι είναι αυτά που λες ωρέ Άλεξ? Ποιο κρεσέντο; Εσύ πού ζεις, στο βόρειο πόλο; Μήπως θυμάσαι την Ελλάδα πώς ήταν πριν την επέλαση ορδών λαθρο/ή σκέτο μεταναστών? Είσαι αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάσαι. Αν μου πεις ότι τώρα γουστάρεις το βιοτικό σου επίπεδο καλύτερα, θα μου το πεις ορμώμενος από ιδεολογήματα που σου'χουν φυτέψει οι "ανθρωπιστές" της πλάκας, κι όχι από το πρακτικό κομμάτι της ζωής σου.
Εκφράζει διαπιστώσεις που είναι διαπιστώσεις ΟΛΩΝ όσων ζουν σ'αυτή τη μπανανία, είτε γουστάρουν να τις αναγνωρίσουν ως διαπιστώσεις είτε όχι. Και συγκεκριμένα εξέφρασε την πάνσωστη διαπίστωση πως έχουμε πάνω από 2.000.000 μετανάστες/λαθρομετανάστες εδώ μέσα, (και λίγους είπε ) δηλαδή το 20% του συνολικού πληθυσμού, πράγμα που δεν μπορεί να αντέξει ούτε να απορροφήσει η χώρα χωρίς να αποβεί αυτό εις βάρος των γηγενών αλλά και του συνόλου (και των ίδιων των μεταναστών δηλαδή) γενικότερα. Οπότε πού εφαρμόζεται ανθρωπιστική πολιτική όταν ένα σύνολο ΑΝΘΡΩΠΩΝ υποφέρει;
Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μεταναστευτική πολιτική σ'αυτή τη μπανανία που είναι ΚΑΡΑ-αλήθεια. Αυτές οι θέσεις δεν είναι δεξιές, αριστερές, ή κεντρώες, είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. Το ότι ανάλογα με το ιδεολόγημα της κάθε παράταξης ερμηνεύονται αυτά είτε ως ρατσισμοί είτε ως ευλογημένα, είναι άλλο θλιβερό καπέλο. Οι θέσεις μου για το μεταναστευτικό είναι σαφείς στο συγκεκριμένο τόπικ που έχουμε (κι αν δεν το βρεις, θα στο βρω εγώ). Τα περαιτέρω επ'αυτού, μπορούμε να τα συζητήσουμε εκεί. Θα'ναι καλύτερα έτσι και μικρότερο το μπέρδεμα. Όπως και να'χει, ξαναλέω πως δε μ'ενδιαφέρει η ιδεολογική ταμπέλα που βάζουν σε κανέναν. Μ'ενδιαφέρουν αυτά που λέει ο κάθε πολιτικός αρχηγός. Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, ο Καράτζας είτε το παραδέχεστε μερικοί είτε όχι (για να μη χαλάσετε την ιδεολογική σας σούπα στο "όχι"), λέει αλήθειες. Συνεπώς επιμένω, (παρά το γεγονός ότι δεν θα τον ψηφίσω) ότι είναι ο καλύτερος και σωστότερος πρεσβευτής μας
στην Ευρώπη.