Πώς θα ΕΥΡΩψηφίσετε;
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Πώς θα ΕΥΡΩψηφίσετε;
Για την Ευρώπη ρε καρότο ή για την Ελλάδα ρε γαμώτο? Ή και για τα δυο?
Το ιδανικό βεβαίως βεβαίως θα ήταν να έχει συνυπολογιστεί στην ψήφο σας και ποιους θέλετε να μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο. Μην το κάνουμε μόνο εθνικό δημοψήφισμα. Φυσικά αυτό είναι στη διακριτική σας ευχέρεια.
Η ψήφος σας μπορεί να είναι και σιωπηρή.
(δεν είναι απαραίτητο να μας την αιτιολογήσετε δηλαδή )
Ορμάτε με τα κλικ σας!
Το ιδανικό βεβαίως βεβαίως θα ήταν να έχει συνυπολογιστεί στην ψήφο σας και ποιους θέλετε να μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο. Μην το κάνουμε μόνο εθνικό δημοψήφισμα. Φυσικά αυτό είναι στη διακριτική σας ευχέρεια.
Η ψήφος σας μπορεί να είναι και σιωπηρή.
(δεν είναι απαραίτητο να μας την αιτιολογήσετε δηλαδή )
Ορμάτε με τα κλικ σας!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Πώς θα ΕΥΡΩψηφίσετε;
α) http://www.antibaro.gr/index.php?option ... Itemid=294
β) http://sy-skepseis.pblogs.gr/2009/01/ap ... ypnoy.html
στ -κατ' εξαίρεση-) http://antifonitis.gr/online/?p=1020
Με τους άλλους δεν ασχολούμαι γιατί με 5-6 νωματαίους δουλειά δεν κάνεις, αλλά και επειδή ή μούχλα θα μυρίζουν ή καμένες βιτρίνες.
Υ.Γ. Η γνώμη μου είναι ...να βράσω την Ευρώπη τους. Εμείς εκεί δουλειά δεν έχουμε.
β) http://sy-skepseis.pblogs.gr/2009/01/ap ... ypnoy.html
στ -κατ' εξαίρεση-) http://antifonitis.gr/online/?p=1020
Με τους άλλους δεν ασχολούμαι γιατί με 5-6 νωματαίους δουλειά δεν κάνεις, αλλά και επειδή ή μούχλα θα μυρίζουν ή καμένες βιτρίνες.
Υ.Γ. Η γνώμη μου είναι ...να βράσω την Ευρώπη τους. Εμείς εκεί δουλειά δεν έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Παρ 29 Μάιος 2009, 02:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karipis
- Επικοινωνία:
Ε, λοιπόν με το αποφάσισα. Θα "ρίξω" και κάτι για το δέλτα (δ) και ας βρωμίσω το πληκτρολόγιο και τα χέρια μου.
δ) http://www.antibaro.gr/index.php?option ... Itemid=162
δ) http://www.antibaro.gr/index.php?option ... Itemid=162
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Καταρχήν καταψηφίζω όλες τις πολιτικές δυνάμεις που είναι αντι-ευρωπαϊκές. Αντίθετα, ψηφίζω νέους ανθρώπους που έχουν ιδέες και κοινή λογική (κάτι που μας λείπει από την Ελλάδα). Τέλος, απεχθάνομαι τα άκρα και την κούφια συνθηματολογία τους. Γι' αυτούς τους λόγους ψηφίζω και στηρίζω Φιλελεύθερη Συμμαχία.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
δεν έχω αποφασίσει.. ό,τι μου κάτσει καλά εκείνη τη στιγμή.. (αν πάω να ψηφίσω, το σκέφτομαι ακόμη)
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Προσωπικα ειμαι υπερ του πατριωτισμου αλλα και της ελευθερης οικονομιας και της μειωσης του δημοσιου της αστυνομιας κλπ.
καμια πολιτικη δυναμη δεν εκπροσωπη τον συνδυασμο οσων πιστευω.
Συν της αλλης απεχθανομαι το συστημα. και δεν θελω να το νομιμοποιησω με την ψηφο μου.
οποτε δεν θα ψηφισω.
καμια πολιτικη δυναμη δεν εκπροσωπη τον συνδυασμο οσων πιστευω.
Συν της αλλης απεχθανομαι το συστημα. και δεν θελω να το νομιμοποιησω με την ψηφο μου.
οποτε δεν θα ψηφισω.
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
Ούτε κι εγώ εχω αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσω... θα δείξει εκείνη τη στιγμή..
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Ουάου! Πρώτη φορά στα χρονικά των ΙΔΕΟ όχι μονο δεν υπερτερεί το ΛΑΟΣ, αλλά είναι μηδενικό-ανύπαρκτο μέχρι στιγμής. Απόδειξη ότι οι μαλακίες πληρώνονται.'
ΑΛΛΟ και ΠΑΣΟΚ ισοψηφούν για την ώρα.
Ποιο είναι το άλλο βρε παιδιά? χαχα Φιλελεύθερη Συμμαχία και Χρυσή αυγή? Έλεος δεν έχουμε μέσο όρο εμείς οι Ιδεογραφίτες
ΑΛΛΟ και ΠΑΣΟΚ ισοψηφούν για την ώρα.
Ποιο είναι το άλλο βρε παιδιά? χαχα Φιλελεύθερη Συμμαχία και Χρυσή αυγή? Έλεος δεν έχουμε μέσο όρο εμείς οι Ιδεογραφίτες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
ΛΑΟΣ; Υπάρχει και τέτοιο κόμμα; Νόμιζα πως τα μηδενικά κι ανύπαρκτα δεν είναι κόμματα.Αρελα έγραψε:Ουάου! Πρώτη φορά στα χρονικά των ΙΔΕΟ όχι μονο δεν υπερτερεί το ΛΑΟΣ, αλλά είναι μηδενικό-ανύπαρκτο μέχρι στιγμής.
(Βρε, τι μαθαίνει κανείς στα ΙΔΕΟ)
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
αν είχαν σοβαρούς υποψήφιους θα υπερτερούσε το ΛΑΟΣ.... τώρα όπως έστρωσε θα κοιμηθεί
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Αρέλα, υπάρχει και η Δράση που μάλλον είναι στα "Άλλο"
Βίκτωρ Ουγκώ
Βίκτωρ Ουγκώ
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Μιας και πολύς λόγος γίνεται για τους Οικολόγους Πράσινους και τον Τρεμόπουλο σας παραθέτω ένα κείμενο του Ν. Δρανδάκη όπου εξηγεί τους λόγους που δεν τον ενθουσιάζει η συγκεκριμένη προοπτική. Να παρατηρήσω εδώ ότι τα εθνικιστικά και πατριωτικά στοιχεία έχουν "αποφασίσει" να αναδείξουν σε συμπαθή μορφή τους Οικολόγους Πράσινους, με τις επιθέσεις τους για τις, έτσι κι αλλιώς, ουσιαστικά ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις των ΟΠ για θέματα όπως η εξωτερική πολιτική, η οικονομία κ.λπ. Όμως με τέτοια διαφήμιση που τους κάνουν δεν θα με εκπλήξει αν έρθουν τρίτο κόμμα.
http://www.nylon.gr/politics/%cf%85%cf% ... %bf%cf%82/
http://www.nylon.gr/politics/%cf%85%cf% ... %bf%cf%82/
Βίκτωρ Ουγκώ
Βίκτωρ Ουγκώ
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο Τρεμόπουλος και η κλίκα του που έβαλαν ελκυστική ονομασία στο κόμμα για να "τσιμπήσουν" κοσμάκη, πρεσβεύει θέσεις και ιδέες κατάφορα ανθελληνικές και είναι ο πλέον ακατάλληλος για την Ευρωβουλή. Μια απ΄τις ελάχιστες φορές που έπραξαν σωστά τα ΜΜΕ, ήταν τώρα που καταδεικνύουν τι μέρος του λόγου είναι οι κύριοι... "¨οικολόγοι". Δεν το'καναν φυσικά από καμιά ξαφνική αγάπη για την πατρίδα, αλλά για να μην αιμορραγούν οι μεγάλες παρατάξεις με ψηφαλάκια που πάνε σ'αυτούς. Το αποτέλεσμα όμως μετράει, και σ'ό,τι με αφορά είναι καλό. Καλύτερο θα'ταν βέβαια να αφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας, αλλά δεν περιμένω και θαύματα.
Πέρα απ'αυτό, πρέπει να ομολογήσω ότι θεωρώ τον Καρατζαφέρη τον καλύτερο πρεσβευτή μας στην Ευρώπη (ακόμα και σήμερα που έπεσε στα μάτια μου για λόγους που θα αναλύσω παρακάτω), και ο μόνος που υποστηρίζει σθεναρά, σωστά και έντιμα τα εθνικά μας δίκια και συμφέροντα. Παρ'όλα αυτά, έχω χολώσει τόσο με την τωρινή κατάσταση και μια κυβέρνηση που μας έχει βάλει σε φρικτή μέγγενη, που δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτόν που την στηρίζει.
Τα ΙΔΕΟ στις αρχές, κόντευαν (και δικαίως) να μετονομαστούν σε ΛΑΟγραφήματα ή Καρατζαφερογραφήματα. Οι ψηφοφορίες ακόμα και απ'την εποχή του παθφάιντερ, ήταν συντριπτικές υπέρ του ΛΑΟΣ. Στον παθ δεν έχουμε πια πρόσβαση και εδώ δυστυχώς χάθηκαν οι παλιότερες στη μεγάλη καταστροφή του '08, αλλά έμεινε μία στο παλιό φόρουμ που δίνει μια ιδέα, εδώ. Μετά άλλαξαν αρκετά οι οπτικές, που το θεωρώ μαγκιά μας (το να ΜΠΟΡΕΙΣ να αλλάζεις οπτική όταν δεις το στραβό)Απόμακρος έγραψε: ΛΑΟΣ; Υπάρχει και τέτοιο κόμμα; Νόμιζα πως τα μηδενικά κι ανύπαρκτα δεν είναι κόμματα.
(Βρε, τι μαθαίνει κανείς στα ΙΔΕΟ)
Πέρα απ'αυτό, πρέπει να ομολογήσω ότι θεωρώ τον Καρατζαφέρη τον καλύτερο πρεσβευτή μας στην Ευρώπη (ακόμα και σήμερα που έπεσε στα μάτια μου για λόγους που θα αναλύσω παρακάτω), και ο μόνος που υποστηρίζει σθεναρά, σωστά και έντιμα τα εθνικά μας δίκια και συμφέροντα. Παρ'όλα αυτά, έχω χολώσει τόσο με την τωρινή κατάσταση και μια κυβέρνηση που μας έχει βάλει σε φρικτή μέγγενη, που δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτόν που την στηρίζει.
Όπως καταλαβαίνεις με δυνατότητα μόνο 10 επιλογών στο σχηματισμό της ψηφοφορίας, δεν μπορούσα να καταγράψω όλους τους κομματικούς φορείς, γι'αυτό και έβαλα την επιλογή "Άλλο", στην οποία φυσικά υπάγεται και η Δράση.alexandros έγραψε:Αρέλα, υπάρχει και η Δράση που μάλλον είναι στα "Άλλο"
Τα περισσότερα στελέχη τους είναι σοβαρά άτομα και αξιόλογα. Η Τζαβέλα δείχνει ικανή επίσης. Για μένα δύο είναι οι βασικότεροι λόγοι για την πτώση τους. 1/ Το γεγονός ότι γλύφει τον Κωστάκη, δηλώνει μονίμως "παιδί" της γαλάζιας παράταξης, φιλοδοξεί να συγκυβερνήσει με ΝΔ και πάντως την στηρίζει κάργα μη χάσει την εξουσία. Δηλαδή δε νοιάζεται τόσο για τη χώρα όσο για την παράταξη και όντας η τωρινή κυβέρνηση (πανθομολογουμένως) η χειρότερη, ανικανότερη, και πιο διεφθαρμένη που πέρασε ποτέ απ'την Ελλάδα, ακυρώνει ο ίδιος τις λαύρες κραυγές του ότι νοιάζεται για τον κοσμάκη, όταν στηρίζει αυτά τα λαμόγια. 2/ το γεγονός ότι κοτσάρησε το "ορθόδοξος" στην ονομασία του κόμματος. Καταλαβαίνω πως ήθελε να τραβήξει τις γιαγιούλες, αλλά έλεος με τα θρησκευτικά. Βέβαια αυτός ο λόγος είναι το μικρότερο απ'τα δύο κακά. Το πρώτο για μένα μετράει καταλυτικά.Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:αν είχαν σοβαρούς υποψήφιους θα υπερτερούσε το ΛΑΟΣ.... τώρα όπως έστρωσε θα κοιμηθεί
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Ε μα φυσικά, απλά το έγραψα γιατί είπες ότι στο "άλλο" είναι η ΦΣ και η ΧΑ αλλά είναι πιθανόν να είναι και άλλα κόμματα που ψηφίζουν οι χρήστες.Όπως καταλαβαίνεις με δυνατότητα μόνο 10 επιλογών στο σχηματισμό της ψηφοφορίας, δεν μπορούσα να καταγράψω όλους τους κομματικούς φορείς, γι'αυτό και έβαλα την επιλογή "Άλλο", στην οποία φυσικά υπάγεται και η Δράση.
Έγραψα πιο πάνω για τον Τρεμόπουλο και τις ανύπαρκτες πολιτικές του θέσεις. Σου ξαναλέω ότι το εθνοπατριωτικό μπλοκ πάει να τον αναδείξει 3η δύναμη στην Ευρωβουλή και πάλι μου λες για τις ανθελληνικές του θέσεις. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει ανθελληνικές θέσεις, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία θέση, για τίποτα. Ο Δρανδάκης στο Nylon.gr τα λέει πολύ καλά και επικροτώ μέχρι κεραίας όσα αναφέρει.
Για να τα λέμε σωστά τα πράγματα, οι Οικολόγοι Πράσινοι ιδρύθηκαν το 2002, δεν είναι δηλαδή χθεσινοί, ενώ το κόμμα τους είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος το οποίο έχει μια κάποια παράδοση.Ο Τρεμόπουλος και η κλίκα του που έβαλαν ελκυστική ονομασία στο κόμμα για να "τσιμπήσουν" κοσμάκη
Δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια και όπως αλλιώς θες με την δήλωσή σου ότι ο Καρατζαφέρης είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ένας άνθρωπος που πριν λίγες μέρες σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας μιλούσε για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος, προσεγγίζοντας ακροδεξιές θέσεις. Ας μη μιλήσουμε για τα στελέχη του κόμματός του όπως ο Θανασάκης Πλεύρης (μέχρι και ο Μπογιόπουλος τον ξεφτιλισε τον καταδρομέα), τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον φυγόστρατο Αιβαλιώτη.
Τέλος, να σου πω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι τραγική αλλά αν είναι η χειρότερη κ.λπ. που λες δεν ξέρω. Βέβαια να μου πεις και τι έγινε αν είναι ή αν δεν είναι αλλά αυτή η οκταετία του Αντρέα στη δεκαετία του 80 δε νομίζω να παλεύεται από κανέναν, ο τύπος ήταν τεράστιο λαμόγιο ενώ και ο Μητσοτάκης προσπάθησε δυνατά. Γενικά, μακριά από το ΝΔΣΟΚ.και όντας η τωρινή κυβέρνηση (πανθομολογουμένως) η χειρότερη, ανικανότερη, και πιο διεφθαρμένη που πέρασε ποτέ απ'την Ελλάδα,
Βίκτωρ Ουγκώ
Βίκτωρ Ουγκώ
- ArELa
- Founder-Administrator
Eξ αφορμής αυτού που έγραψες, έγραψα κι εγώ πιο κάτω.Έγραψα πιο πάνω για τον Τρεμόπουλο και τις ανύπαρκτες πολιτικές του θέσεις.
Την τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είδα τσούρμο παραφρόνων στο εθνοπατριωτικό μπλοκ. Και μόνο παράφρονες εθνοπατριώτες θα τον ψήφιζαν, ειδικά τώρα που πήραν χαμπάρι τι καπνό φουμάρει.Σου ξαναλέω ότι το εθνοπατριωτικό μπλοκ πάει να τον αναδείξει 3η δύναμη στην Ευρωβουλή και πάλι μου λες για τις ανθελληνικές του θέσεις.
Θα'λεγα πως δεν πολυδιαφωνώ στο βαθμό που αυτά που λέει, και οι "ϊδέες" που πρεσβεύει, αποτελούν για μένα ένα απελπιστικό και απόλυτο τίποτα. Μόνο που το τίποτα δεν εξοργίζει και δεν αηδιάζει. Οπότε θα διαφωνήσω γιατί αυτά που πρεσβεύει ως "θέσεις" τέλος πάντων, για μένα είναι επιεικώς κατάπτυστα.Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει ανθελληνικές θέσεις, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία θέση, για τίποτα.
Δεν ξέρω τι λέει και δεν έχω το χρόνο να το ψάξω. Αν αξίζει για σένα τον κόπο, ρίξε μας εν ολίγοις τι λέει.Ο Δρανδάκης στο Nylon.gr τα λέει πολύ καλά και επικροτώ μέχρι κεραίας όσα αναφέρει.
Για τα στελέχη του κόμματος δεν θα επεκταθώ, γιατί δεν νιώθω καμία ανάγκη να υποστηρίξω κάτι ή κάποιους που δεν ψηφίζω πλέον. Για το κρεσέντο όμως, θα τοποθετηθώ αρχικά με μια κλασική φράση του τύπου... τι είναι αυτά που λες ωρέ Άλεξ? Ποιο κρεσέντο; Εσύ πού ζεις, στο βόρειο πόλο; Μήπως θυμάσαι την Ελλάδα πώς ήταν πριν την επέλαση ορδών λαθρο/ή σκέτο μεταναστών? Είσαι αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάσαι. Αν μου πεις ότι τώρα γουστάρεις το βιοτικό σου επίπεδο καλύτερα, θα μου το πεις ορμώμενος από ιδεολογήματα που σου'χουν φυτέψει οι "ανθρωπιστές" της πλάκας, κι όχι από το πρακτικό κομμάτι της ζωής σου.Δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια και όπως αλλιώς θες με την δήλωσή σου ότι ο Καρατζαφέρης είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ένας άνθρωπος που πριν λίγες μέρες σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας μιλούσε για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος, προσεγγίζοντας ακροδεξιές θέσεις.
Εκφράζει διαπιστώσεις που είναι διαπιστώσεις ΟΛΩΝ όσων ζουν σ'αυτή τη μπανανία, είτε γουστάρουν να τις αναγνωρίσουν ως διαπιστώσεις είτε όχι. Και συγκεκριμένα εξέφρασε την πάνσωστη διαπίστωση πως έχουμε πάνω από 2.000.000 μετανάστες/λαθρομετανάστες εδώ μέσα, (και λίγους είπε ) δηλαδή το 20% του συνολικού πληθυσμού, πράγμα που δεν μπορεί να αντέξει ούτε να απορροφήσει η χώρα χωρίς να αποβεί αυτό εις βάρος των γηγενών αλλά και του συνόλου (και των ίδιων των μεταναστών δηλαδή) γενικότερα. Οπότε πού εφαρμόζεται ανθρωπιστική πολιτική όταν ένα σύνολο ΑΝΘΡΩΠΩΝ υποφέρει;
Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μεταναστευτική πολιτική σ'αυτή τη μπανανία που είναι ΚΑΡΑ-αλήθεια. Αυτές οι θέσεις δεν είναι δεξιές, αριστερές, ή κεντρώες, είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. Το ότι ανάλογα με το ιδεολόγημα της κάθε παράταξης ερμηνεύονται αυτά είτε ως ρατσισμοί είτε ως ευλογημένα, είναι άλλο θλιβερό καπέλο. Οι θέσεις μου για το μεταναστευτικό είναι σαφείς στο συγκεκριμένο τόπικ που έχουμε (κι αν δεν το βρεις, θα στο βρω εγώ). Τα περαιτέρω επ'αυτού, μπορούμε να τα συζητήσουμε εκεί. Θα'ναι καλύτερα έτσι και μικρότερο το μπέρδεμα. Όπως και να'χει, ξαναλέω πως δε μ'ενδιαφέρει η ιδεολογική ταμπέλα που βάζουν σε κανέναν. Μ'ενδιαφέρουν αυτά που λέει ο κάθε πολιτικός αρχηγός. Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, ο Καράτζας είτε το παραδέχεστε μερικοί είτε όχι (για να μη χαλάσετε την ιδεολογική σας σούπα στο "όχι"), λέει αλήθειες. Συνεπώς επιμένω, (παρά το γεγονός ότι δεν θα τον ψηφίσω) ότι είναι ο καλύτερος και σωστότερος πρεσβευτής μας στην Ευρώπη.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
Είπαμε μια χρονιά να μη μιλήσουμε για τη Γιουροβίζιον...Aρελα έγραψε:Πέρα απ'αυτό, πρέπει να ομολογήσω ότι θεωρώ τον Καρατζαφέρη τον καλύτερο πρεσβευτή μας στην Ευρώπη
(Φυρί φυρί το πας...)
- karipis
- Επικοινωνία:
Προχτεσινοί και καθόλου τυχαίοι. Για τους Ευρω-παίους πράσινους και συγκεκριμένα τους Γερμανούς καλά θα κάνει κάποιος να ψάξει πριν τους θεωρήσει και αυτούς οικολόγους (τύφλα να 'χουν οι Αμερικάνοι μποστά στις θέσεις του κόμματος).Για να τα λέμε σωστά τα πράγματα, οι Οικολόγοι Πράσινοι ιδρύθηκαν το 2002, δεν είναι δηλαδή χθεσινοί, ενώ το κόμμα τους είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος το οποίο έχει μια κάποια παράδοση.
...να δώσει μάλιστα περισσότεροι έμφαση στην ιδιαίτερη "λατρεία" τους για τους Έλληνες
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
ουσιαστικά Αρέλα δεν διαφωνούμε για τον Τρεμόπουλο, τις θέσεις του εσύ τις βαπτίζεις "κατάπτυστες" εγώ "ανύπαρκτες". Αυτό που λέω ότι διάφοροι εθνοπατριώτες πάνε να τον βγάλουν τρίτη δύναμη δεν έγκειται φυσικά στο γεγονός ότι παραφρόνησαν και θα τον ψηφίσουν αλλά ότι τσιγκλάνε τα ανακλαστικά των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων ΝΔΣΟΚ και αυτοί θα τον ψηφίσουν ως αντίδραση. Τον Τρεμόπουλο τον συμφέρει να έχει τέτοιου είδους διαφήμιση.
Όσο για τους μετανάστες που λες: συμφωνώ ότι η μεταναστευτική πολιτική δεν είναι η κατάλληλη ούτε η ενδεδειγμένη. Όμως η ποιότητα ζωής μας δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την είσοδο των λαθρομεταναστών ή άντε να δεχτώ ότι σίγουρα επηρεάζει αλλά όχι ότι είναι ο μόνος παράγοντας που παίζει ρόλο για την πτώση του βιωτικού μας επιπέδου.
όσο για τις δηλώσεις καρατζαφέρη τις παραθέτω εδώ
Όσο για τους μετανάστες που λες: συμφωνώ ότι η μεταναστευτική πολιτική δεν είναι η κατάλληλη ούτε η ενδεδειγμένη. Όμως η ποιότητα ζωής μας δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την είσοδο των λαθρομεταναστών ή άντε να δεχτώ ότι σίγουρα επηρεάζει αλλά όχι ότι είναι ο μόνος παράγοντας που παίζει ρόλο για την πτώση του βιωτικού μας επιπέδου.
το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία είναι κατοχυρωμένο και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά εξ ονόματός του δικού μου ανθρωπισμού. Η Ελλάδα δεν είναι χριστιανικο κράτος, είναι ένα κράτος όπου οι πολίτες είναι ίσοι ανεξάρτητα της θρησκείας τους και όπου κουμάντο κάνουν οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πολίτες και όχι οι θρησκομανείς και οι παπάδες. Η αφομοίωση όπως την εννοεί ο Καρατζαφέρης συνιστά υποδούλωση και υποταγή. Δεν επιθυμώ να είναι αυτό το πρόσωπο της Ελλάδας προς τα έξω. Θέλω να ξέρουν όλοι οι Ευρωπαίοι ότι ζω σε ένα κράτος όπου δεν ζητά από τους ξένους να "αφομοιωθούν" αλλά ότι μπορούν να κρατούν τις παραδόσεις και τα έθιμά τους όσο δεν προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές.Να γνωρίζουν όμως όλοι τους οι λαθρομετανάστες πως ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα και πρέπει να σέβονται τους κανόνες και τους νόμους αυτής της χώρας. Αν δεν μπορούν να αφομοιωθούν η πόρτα είναι ανοιχτή, να πάνε από εκεί που ήρθαν»
Βίκτωρ Ουγκώ
Βίκτωρ Ουγκώ
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Δεν θα ψηφίσω. Αυτά τα περι κοινωνικής υποχρέωσης και ευθύνης τα ακούω τσάμπα και βερεσέ. Ψηφίσεις δεν ψηφίσεις αυτά τα οποία έχουν δρομολογηθεί δεν πρόκειται να αλλάξουν που να χτυπιόμαστε κάτω. Η ψήφος, απο την στιγμή που δεν συνοδεύεται απο μαζικό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ηθικής, δεν είναι τίποτα άλλο παρα μία ψευδαίσθηση Δημοκρατίας για να μας δίνουν την εντύπωση οτι για μία μέρα και για πέντε λεπτά, έχουμε λόγο και άποψη στην μοίρα μας και στις εξελίξεις της Ελλάδας, όταν απο την άλλη η κοινωνία εθελοτυφλεί σε όσα εθελοτυφλεί. Εγώ αυτό το σύστημα δεν θα χαλάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το στηρίξω με μια ψήφο-φάντασμα.
Σωστα. Αν ο καρατζαφερης εβγαινε κυβερνηση θα παρεμενε κατοχυρομενο αυτο το δικαιωμα;το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία είναι κατοχυρωμένο και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά εξ ονόματός του δικού μου ανθρωπισμού. Η Ελλάδα δεν είναι χριστιανικο κράτος, είναι ένα κράτος όπου οι πολίτες είναι ίσοι ανεξάρτητα της θρησκείας τους και όπου κουμάντο κάνουν οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πολίτες και όχι οι θρησκομανείς και οι παπάδες
Εγω ποτε δεν ψηφισα καρατζαφερη. ποτε δεν θα ψηφιζα καποιον που θελει περισσοτερο κρατος περισσοτερη αστυνομια και περισσοτερους μηνες στον στρατο...
Η λυση ειναι λιγοτερος κρατικος παρεμβατισμος στην οικονομια (σχεδων ανυπαρκτος) λιγοτερη αστυνομια η οποια οταν παρανομει θα τιμωρειτε οπως θα τιμωρουνταν ο καθε πολιτης(πραγμα ξενο για την χωρα μας μιας και ο μπατσος ειναι εξ ορισμου ατιμωρητος και με το ΛΑΟΣ αυτο θα χειροτερευε) και χαμηλοτεροι φοροι.
Φωτη, το θέμα δεν είναι αν ψήφισες ή οχι Καρατζαφέρη. Γιατί το περιορίζεις σε ένα μονον κόμμα, λες και σ' αυτό βρίσκεται το κακό;Αν τωρα θες λιγότερο κρατικό παρεμβατισμό, τότε γίνε εσύ ο ίδιος το κράτος. Το κράτος πρέπει να παρεμβαίνει όχι με το μανδύα ενός αυθαιρέτου και τιμωρητικού μηχανισμού, αλλά με την μορφή της εποπτείας, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι και η τιμωρία. Το ιδανικότερο θα ήταν βέβαια να υπήρχε και για το κράτος μια υψηλή επιστασία, ανεξάρτητη από το κράτος. Αλλά επειδή οι πολλές "ανεξαρτησίες" κατά βάθος μαρτυρούν μια κοινή εξάρτητη, θα μείνει ένας ακόμη ευσεβής πόθος. Αν παλι θελουμε να μιλάμε για πλήρη αναρχία, χωρίς κράτος, χωρίς εξουσίες, τότε να παραδώσουμε τα "κλειδιά" της εξουσίας στους αντεξουσιαστές (και δεν είναι μόνον αυτοί που τα σπάνε).
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Δεν μιλαω για αναρχια αλλα ελευθερη οικονομια.
Στην οικονομια θα πρεπει να υπαρχει μειωμενος κρατικος παρεμβατισμος.
απο εκει και περα μιλαω για λιγοτερη αστυνομια και γενικα λιγοτερο δημοσιο.
Ως χωρα εχουμε περισσοτερους δημοσιους υπαλληλους απο το ηνωμενο βασιλειο.
Δεν μιλαω για μια χωρα χωρις αστυνομια. μιλαω για μια χωρα με λιγοτερη αστυνομια.
Το πολυ πολυ να φυγει ενας φρουρος απο καθε VIP να ξαναγινει αστυνομικος.
Χρειαζομαστε καλυτερα εκπαιδευμενη αστυνομια με περισσοτερη προσκωληση στους κανονες (που τους εχει συνηθως γραμμενους στα @@ της).
Στην οικονομια θα πρεπει να υπαρχει μειωμενος κρατικος παρεμβατισμος.
απο εκει και περα μιλαω για λιγοτερη αστυνομια και γενικα λιγοτερο δημοσιο.
Ως χωρα εχουμε περισσοτερους δημοσιους υπαλληλους απο το ηνωμενο βασιλειο.
Δεν μιλαω για μια χωρα χωρις αστυνομια. μιλαω για μια χωρα με λιγοτερη αστυνομια.
Το πολυ πολυ να φυγει ενας φρουρος απο καθε VIP να ξαναγινει αστυνομικος.
Χρειαζομαστε καλυτερα εκπαιδευμενη αστυνομια με περισσοτερη προσκωληση στους κανονες (που τους εχει συνηθως γραμμενους στα @@ της).
Λες να θεωρω οτι βρισκεται το κακο στο λαος κι οχι στη νεα δημοκρατια πχ; Ολο το πολιτικο συστημα ειναι σαπιο. οπως και να χει μιλαω συγκεκριμενα για το ΛΑΟΣ γιατι ειχα σκευτει να το ψηφισω. παρ ολα αυτα ευτηχως δεν το εκανα.Γιατί το περιορίζεις σε ένα μονον κόμμα, λες και σ' αυτό βρίσκεται το κακό;
Ποτε δεν υπηρξα φαν της αναρχιας. και ουτε σκοπευωΑν παλι θελουμε να μιλάμε για πλήρη αναρχία, χωρίς κράτος, χωρίς εξουσίες, τότε να παραδώσουμε τα "κλειδιά" της εξουσίας στους αντεξουσιαστές (και δεν είναι μόνον αυτοί που τα σπάνε).
- ArELa
- Founder-Administrator
Αλέξανδρε
Σαφώς και δεν είναι ο μόνος παράγοντας. Είναι μια σύνθεση παραγόντων. Το μεταναστευτικό όμως και κυρίως το ΛΑΘΡΟ μεταναστευτικό είναι ένας απ'τους σημαντικότερους παράγοντες. Δεν ξέρω πώς κρίνεις και συγκρίνεις εσύ το βιοτικό σου επίπεδο. Εγώ ξέρω πως πριν 20 χρόνια, ζούσα πολύ καλύτερα, με λιγότερο άγχος και περισσότερη ασφάλεια. Ήσουν εφηβάκι βέβαια εσύ τότε και τα κριτήριά σου (για τότε) ίσως να είναι αμφισβητήσιμα, οπότε ίσως δεν σου είναι εύκολο ή εφικτό να κάνεις μια αντικειμενικά ώριμη σύγκριση του τότε με το τώρα.
Ασφαλώς και δε συγκλίνω με τη συγκεκριμένη διαδρομή του, αλλά αισθάνομαι πως εσκεμμένα επέλεξες την πιο ατυχή και φτωχή σε επιχείρημα δήλωσή του για το ζήτημα.
Σου παρουσιάζω δηλώσεις του στη βουλή επί του θέματος, πάνω στις οποίες περιμένω συγκεκριμένες αντιρρήσεις και διαφωνίες σου, αν και όπου τις έχεις.
Δεν τιθεται ζήτημα "ακατάλληλης" ή "μη ενδεδειγμένης". Η μεταναστευτική πολιτική στην Ελλάδα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.Όσο για τους μετανάστες που λες: συμφωνώ ότι η μεταναστευτική πολιτική δεν είναι η κατάλληλη ούτε η ενδεδειγμένη.
Όμως η ποιότητα ζωής μας δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την είσοδο των λαθρομεταναστών ή άντε να δεχτώ ότι σίγουρα επηρεάζει αλλά όχι ότι είναι ο μόνος παράγοντας που παίζει ρόλο για την πτώση του βιωτικού μας επιπέδου.
Σαφώς και δεν είναι ο μόνος παράγοντας. Είναι μια σύνθεση παραγόντων. Το μεταναστευτικό όμως και κυρίως το ΛΑΘΡΟ μεταναστευτικό είναι ένας απ'τους σημαντικότερους παράγοντες. Δεν ξέρω πώς κρίνεις και συγκρίνεις εσύ το βιοτικό σου επίπεδο. Εγώ ξέρω πως πριν 20 χρόνια, ζούσα πολύ καλύτερα, με λιγότερο άγχος και περισσότερη ασφάλεια. Ήσουν εφηβάκι βέβαια εσύ τότε και τα κριτήριά σου (για τότε) ίσως να είναι αμφισβητήσιμα, οπότε ίσως δεν σου είναι εύκολο ή εφικτό να κάνεις μια αντικειμενικά ώριμη σύγκριση του τότε με το τώρα.
"Να γνωρίζουν όμως όλοι τους οι λαθρομετανάστες πως ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα και πρέπει να σέβονται τους κανόνες και τους νόμους αυτής της χώρας. Αν δεν μπορούν να αφομοιωθούν η πόρτα είναι ανοιχτή, να πάνε από εκεί που ήρθαν»
Ασφαλώς και δε συγκλίνω με τη συγκεκριμένη διαδρομή του, αλλά αισθάνομαι πως εσκεμμένα επέλεξες την πιο ατυχή και φτωχή σε επιχείρημα δήλωσή του για το ζήτημα.
Σου παρουσιάζω δηλώσεις του στη βουλή επί του θέματος, πάνω στις οποίες περιμένω συγκεκριμένες αντιρρήσεις και διαφωνίες σου, αν και όπου τις έχεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble