Φασίστες και μπάτσοι και πάλι μαζί!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Φασίστες και μπάτσοι και πάλι μαζί!

Δημοσίευση από GiaNt » Δευ 11 Μάιος 2009, 14:38

Οι μάσκες της δημοκρατίας(!) έπεσαν πάλι... Αυτή τη φορά ακόμη πιο ξεδιάντροπα..
Το βίντεο μιλάει από μόνο του.. Οι μπάτσοι κάνουν πλάτες στους φασίστες την ώρα που κάνουν επίθεση σε διαδηλωτές και μετανάστες...

Αν στη θέση των φασιστών βρισκόντουσαν οποιοιδήποτε άλλοι, θα είχαν φάει 10 νταλίκες δακρυγόνα και 10 βαγόνια ξύλο... Όταν όμως πρόκειται για ακροδεξιούς.. Οι μπάτσοι εφοδιάζουν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης τους φασίστες, και κάνουν πλάτες στη δράση τους...

Η τηλεόραση τσιμουδιά.. ΣΣσσς..
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Re: Φασίστες και μπάτσοι και πάλι μαζί!

Δημοσίευση από GiaNt » Δευ 11 Μάιος 2009, 14:42

Μα οι λαθρομετανάστες μας επιτέθηκαν πρώτοι. Είχαμε νόμιμη συγκέντρωση στην οποία μετείχαν χιλιάδες άτομα!
Η αστυνομία δεν μας προστάτεψε καθόλου! Ήταν απούσα! Κράτος δεν υπήρχε!

Ο αστυνομικός δείχνει στο παιδί πως να ανοίγει μπύρες και όχι πως να απασφαλίσει την κρότου λάμψης!
Την κρότου λάμψης την πέταξαν τα ΜΑΤ μέσα στον χώρο του εφετείου! :xara:

(απάντησα για τον _XRHSTOS_) :xara:
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 11 Μάιος 2009, 16:46

Ρε συ, που βρήκες το τραγούδι της σοφίας καρβέλα; Το θέλω κι'εγώ!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Δευ 11 Μάιος 2009, 20:50

seliniasmenos έγραψε:Ρε συ, που βρήκες το τραγούδι της σοφίας καρβέλα; Το θέλω κι'εγώ!
Δώσε mail...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 12 Μάιος 2009, 07:40

GiaNt έγραψε:Μα οι λαθρομετανάστες μας επιτέθηκαν πρώτοι. Είχαμε νόμιμη συγκέντρωση στην οποία μετείχαν χιλιάδες άτομα!
Η αστυνομία δεν μας προστάτεψε καθόλου! Ήταν απούσα! Κράτος δεν υπήρχε!

Ο αστυνομικός δείχνει στο παιδί πως να ανοίγει μπύρες και όχι πως να απασφαλίσει την κρότου λάμψης!
Την κρότου λάμψης την πέταξαν τα ΜΑΤ μέσα στον χώρο του εφετείου! :xara:

(απάντησα για τον _XRHSTOS_) :xara:
Έδειχνε και μπάτσος σε παιδί πως να πετάει κρότου λάμψης; :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ααααα,θα τα πούμε τ' απόγευμα ή το μεσσημέρι (τώρα δεν προλαβαίνω να γράψω),μέχρι τότε...γέλα με τις εξυπνάδες που γράφεις!

Μπάτσοι-"δημοσιογράφοι"-αναρχικοί για άλλη μια φορά μαζί!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 12 Μάιος 2009, 08:24

Ααααα,θα τα πούμε τ' απόγευμα ή το μεσσημέρι (τώρα δεν προλαβαίνω να γράψω),μέχρι τότε...γέλα με τις εξυπνάδες που γράφεις!
Χρήστος εναντίον Γίγα! :pcpunch:
(κάτι μου λέει πως θα γελάσουμε μ'αυτό εδώ) :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 12 Μάιος 2009, 12:20

Λοιπόν... Πάμε στο ψητό!

Κατ' αρχήν,απο που να αρχίσουμε; Απο τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τα γεγονότα ο Κούλογλου και η δημοσιογραφική του ομάδα; Αυτοί που κάνανε λήψεις από τον χώρο των επεισοδίων, δίπλα στους αριστεριστές; Άλλωστε και οι ίδιοι συμμετείχαν σε αυτά και οργάνωναν τους αλλοδαπούς, βάζοντάς τους να μας επιτεθούν. Δεν μπόρεσαν να κρυφτούν φυσικά τα πάντα, λόγω... προβλημάτων στον ήχο και την λήψη. Έτσι ακούγεται το "ζώα, ζώα, θα πεθάνετε" και φαίνονται αμυδρά (είπαμε, πρόσεξαν όσο μπορούσαν) κάποια αντικείμενα να εκσφενδονίζονται.
Αλλά μήπως έκαναν κάτι διαφορετικό; Και στο ALTER, αναφερόμενοι στα χτεσινά έκαναν λόγο για αντισυγκέντρωση που έγινε εκ μέρους μας, σε "αντιρατσιστικό συλλαλητήριο" (ενώ οι "αντιρατσιστές" ήτανε αυτοί που έκαναν την αντισυγκέντρωση)...
Συγκεκριμένα, τα πλάνα μεροληπτούν, διότι δεν δείχνουν την στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκονταν αντιμέτωποί μας, παρά μόνο την στιγμή που έπεφταν δοκάρια, πέτρες και είδη υγιεινής (μπιντέδες και λεκάνες) στα κεφάλια τους, οπότε και είχαν αναγκαστεί να γυρίσουν τις ασπίδες τους. Επίσης δεν φαίνονται οι ρίψεις των αναρχοαριστερών, από τα παράθυρα του παλαιού Εφετείου προς την Σωκράτους, ενώ ξέρουμε πως βρίσκονταν κι εκεί (ρουφιανεύοντας εμάς).
Ομοίως, "κόβουν και ράβουν" τα πλάνα από την Αγ.Κων/νου, όταν η πορεία μας είχε περάσει ολόκληρη στη Σωκράτους. Τότε κάτι αριστεριστές με 2-3 αναρχοκατσαπλιάδες, πέρασαν ψηλά πίσω από τις γραμμές των ΜΑΤ, για να ρίξουν πέτρες εναντίον μας, γυρίζοντας πίσω ανενόχλητοι όταν είδαν κάποιους Συναγωνιστές να αντιδρούν. Αυτό το συμβάν μάλιστα, οι ΓΕΛΟΙΟΙ διαστρεβλωτές, επιχειρούν να το εμφανίσουν και σαν ..."συνεργασία με την αστυνομία". Ακόμα και σε πετσοκομμένο οπτικό υλικό που δημοσίευσαν εκεί είναι προφανής ο τρόπος που πλησίασαν διασχίζοντας ένα ολόκληρο στενό (Μενάνδρου-Σωκράτους μέσω Αγ.Κων/νου), το οποίο ήταν κλειστό από κλούβες και ΜΑΤ, ανενόχλητοι και να επιστρέψουν. Όπως και το ότι τα ΜΑΤ, έσπρωχναν όσους Συναγωνιστές αντέδρασαν.
Κατά τα άλλα, περαστικά τους. Τα σχέδιά τους δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς δεν είχαμε τραυματίες με βαριά τραύματα παρότι το επεδίωξαν μαζί με τους οπλισμένους αλλοδαπούς ενεδρεύοντας στο Εφετείο.
Η χθεσινή ημέρα, απέδειξε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε υπό ένα πολύ αντίθετο σε εμάς περιβάλλον, με πολλές αντισυγκεντρώσεις που βαφτίστηκαν "παράλληλες συγκεντρώσεις", ατόμων σε ακτίνα μερικών μέτρων από τον δικό χώρο στην Ομόνοια.

Πηγή για τα παραπάνω στοιχεία αποτελεί το http://forum.antepithesh.net
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _XRHSTOS_ την Τρί 12 Μάιος 2009, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 12 Μάιος 2009, 12:22

Κι ένα videακι special...

Ρε τους..."αντιεξουσιαστές"!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τρί 12 Μάιος 2009, 13:49

1) Οι "Έλληνες" συγκεντρωμένοι της ομόνοιας. Οι μετανάστες, οι άστεγοι και οι τοξικομανείς που πλήρωσαν για να παραβρεθούν στην πορεία. Πως πλήρωσαν άραγε τους τοξικομανείς;

Κρύβω και πρόσωπα για να μη λέτε (αν και κανένας μας δεν έχει πρόθεση να ενοχλήσει εργαζόμενους και τοξικομανείς που κάποιοι άθλιοι εκμεταλλεύτηκαν)

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Τι δουλειά έχουν εκεί αυτοί ρε _Χρήστο_; Μετανάστες που φωνάζουν "έξω οι ξένοι"; Μήπως πρόκειται για σύλλογο μαζοχιστών;

2) Οι φωτογραφίες του indymedia με τα πρόσωπα είναι από το ΑΠΕ. Αφήστε τις συνομοσιολογίες και τις λοιπές χαζομάρες.

3) Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, είδα όμως τα ρεπορτάζ ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ, όπου λίγο έλειψε να πουν ότι οι μετανάστες χτυπήθηκαν από αναρχικούς. Όποιος δε γνωρίζει τι εστί αναρχικός και τι μαχαιροβγάλτης της χρυσής αυγής, αυτό κατάλαβε.

4) Αν ζούσα στο εξωτερικό, και ερχόταν κάποιος έξω από την οποιαδήποτε κατοικία μου, οπου μέσα έχω τα παιδιά μου και την γυναίκα μου, όχι να προκαλέσει, αλλα να φωνάξει "έξω οι Έλληνες απο την Χ", θα του ***** το ***** που τον ***** (μόνος μου βάζω τα αστεράκια γιατί το Αρέλα μαλώνει).

5)Εικόνα

Τι κάνουν αυτοί εδώ ρε _Χρήστο_; Τι του δείχνει ο μπάρμπας; Πως να ανοίγει κοκα-κόλα;

Άντε γιατί θα μας βγάλετε τρελούς στο τέλος..
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 12 Μάιος 2009, 14:10

Mπορείτε και οι μεν και οι δε να σταματήσετε να βγάζετε αυτά τα τρισάθλια τραγουδάκια ροκ που ουρλιάζετε πολιτικό στίχο και γουστάρετε κι'όλας; Μα σοβαρά τώρα κάθεστε και ακούτε αυτές τις @@;
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τρί 12 Μάιος 2009, 14:56

seliniasmenos έγραψε:Mπορείτε και οι μεν και οι δε να σταματήσετε να βγάζετε αυτά τα τρισάθλια τραγουδάκια ροκ που ουρλιάζετε πολιτικό στίχο και γουστάρετε κι'όλας; Μα σοβαρά τώρα κάθεστε και ακούτε αυτές τις @@;
Σου απαντάω εγώ...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 12 Μάιος 2009, 15:44

Έλεος ρε Giant. Πόση διαστροφή ακόμη σε αυτό το χώρο σου; Πόσο θα παραποιήσουν ακόμη την αλήθεια;

Άκου "πλήρωσαν" μετανάστες και τοξικομανείς...

Αλλοδαποί υτπήρχαν στα επεισόδια... Αλλά ήταν απο την πλευρά σας...

Τώρα το να μου δείχνετε δυο μελαχροινούς ανθρώπους σε μια φωτογραφία και να τους παροσιάζετε ως "αλλοδαπούς" ελέω μελαμψότητας,δείχνει αν μη τι άλλο ότι αυτοί που το επνεύστηκαν έχουνε και χιούμορ. Δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου μελαχροινούς Έλληνες με μελαμψό δέρμα;

Όσο για τους τοξικομανείς,ρώτα τη γνώμη τους για τους αλλοδαπούς που πουλάνε την πρέζα και τους εκμεταλλεύονται και θα καταλάβεις γιατί κάποιοι απο αυτούς είναι λογικό να υποστήριξαν την πορεία.

Δες και το παρακάτω βίντεο και ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα για ποιο λόγο κάποιοι άπορροι και τοξικομανείς υποστήριξαν την πορεία μας:

Το να γίνεστε όμως τόσο μεγάλοι αλήτες που να αφήνετε υπονοούμενα,όχι τόσο για χρηματισμό (στ' @@ μου οι μλκς,τα ψέμματα και οι μικρότητες που διαδίδει γενικώςε ο χώρος σου για 'μας),αλλά για εμπόριο ναρκωτικών απο τους συναγωνιστές μου,κατα πρώτον δεν τιμά εσάς και κατα δεύτερον δείχνει πόσο χυδαία υποκείμενα είστε! Μην το παίνριες προσωπικά αυτό που λέω. Τις κατηγορίες τις προσάπτω στους καλλιεργητές συνειδήσεων στο χώρο σας. Τώρα κατάλαβα πόσο τιποτένια σκουλίκια είναι οι τύποι.

Κι αν το θέλεις μπρούμε να παραξενευτούμε για τον τρόπο που εσείς οργανώσατε τους αλλοδαπούς στις τάξεις σας... Για να μην πούμε για τις μαρτυρίες πιτσιρικάδων περι χαρτζηλικώματος απο το χώρο σας για να συμμετάσχουνε σε αυτόν. Για να μη μιλήσουμε για τις απο χρόνια φήμες,σύμφωνα με τις οποίες "νοικάζει" ο δικός σου χώρος τοξικομανείς και άλλους.

Για να μην αναφερθούμε στο περιστατικά με τις συμπλοκές αφρικανών πρεζεμπόρων και δουλεμπόρων με τις χατζάρες στο κέντρο της Αθήνας,οι οποίοι όταν συνελλήφθησαν δήλωναν ότι τους συνέλλαβαν...απο "ρατσισμό"(!) και ο χώρος σου ήταν έτοιμος να τους υποστηρίξει...

Πες μου επίσης τι δουλειά είχανε κάτι "καλοταϊσμένοι" αλλοδαποί και τύποι με περίεργες φάτσες όπως ο συγκεκριμένος:

Εικόνα

μέσα στις τάξεις σας στα επεισόδια του Δεκεμβρίου το 2008;

Κατα τα άλλα,στην πορεία συμμετείχαν και αρκετές οιγένειες και απλοί Έλληνες. Χώρια που ο αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος εαν,αφενός δε γινόταν η αντισυγκέντρωση,αφετέρου η αστυνομία εμπόδιζε τον κόσμο να πλησιάσει στο σημείο.

Τώρα για τα άλλα που λες,όσο κι αν δε θες να το πιστέψεις,οι σύντροφοί σου σε στιγμές επεισοδείων,χτυπούνε όποιον βρουν μπροστά τους. Να φανταστείς όταν είχανε κάνει τα επεισόδια ενάντια στη διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής το 2005,την είχανε πέσει σε έναν φουκαρά Πολωνό επειδή...τον είχανε περάσει για δικό μας! 8)

Τέλος,συνθήματα του τύπου έξω οι ξένοι τα φωνάζουμε κυρίως για να τα ακούνε:
α) όσοι δεν αντέχουνε άλλο την αύξηση της εγκλημστικότητας λόγω εισαγωγής

β) κάτι τύποι που διαμένουνε (όχι με τις οικογένειές τους φυσικά) αλλά μαζί με τους συνεργάτες των συμμοριών τους στη χώρα μας.

Όσο για τη φωτογραφία,είσαι τόσο πολύ πορωμένος απο την προπαγάνδα σας που "βλέπεις" κάτι πυο δεν υπάρχει! Πουθενά κανένας ΜΑΤατζής δε δείχνει σε συναγωνιστή μου πως να πετάξει κροτίδα! Το μόνο που κάνει είναι να τον δείχνει γρυσιμένο. Φυσικά οι διαπλεκόμενοι ρεπόρτερς δεν ανέβασαν και τις φώτο όπου οι ΜΑΤάδες μας εμπόδιζαν.

Κι επειδή ξέρω γιατι θα με ρωτήσεις πως βρέθηκαν ανάμεσά μας,στο θέμα αυτό απαντά το προηγούμενο κείμενό μου. Κι αν θέλεις,στο ξαναλέω. Η φωτογραφία αυτήν είναι απο τις στιγμές που οι δικοί σου έκαναν επιθέσεις πορς τη μεριά μας και πετούσαν αντικείμενα και στους μπάτσους. Οι μπάτσοι τους είχαν πλάτη και αναγκάστηκαν να γυρίσουν προς αυτούς. Τρεις ΜΑΤάδες μάλιστα είχανε τραυματιστεί απο τη ρήψη αντικειμένων. Παρ' όλα αυτά εμπόδισαν τους συναγωνιστές μου να αντεπιτεθούν. Μη ρωτήσεις γιατί οι μπάτσοι δε συμπερηφέρθηκαν "ποιο σκληρά" στους συναγωνιστές μου! Αναρρωτίσου γιατί άφηναν τους συναγωνιστές σου και τους αλλοδαπούς να περνάνε τις κλούβες που είχανε βάλει για να φράξουν τους δρόμμους για να εμποδίζουν τη διέλευσή τους προκειμένου να αποφευχθούν οι προκλήσεις επεισοδείων...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τετ 13 Μάιος 2009, 14:50

Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μιλάμε για κλινική περίπτωση. Και ναι, πάρτω προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τετ 13 Μάιος 2009, 23:13

Ο καημένος νόμιζε πως είναι ακόμα στη δουλειά... :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 14 Μάιος 2009, 17:25

Στο παρακάτω video που θα παρακαολουθήσετε απο το διαδικτυακό κανάλι του Κούλογλου (το οποίο κανονικά ανήκει στην οικογένεια Ρουσσόπουλου) ,θα παρακολουθήσετε κάποιους απο τους αντιδιαδηλωτές να δίνουν συνέντευξη μπροστα στην κάμερα. Με μια πρώτη ματιά ίσως να νομίζετε πως πρόκειται για απλούς αντιδιαδηλωτές που δίνουν συνέντευξη "εκφράζοντας την οργή τους" για τη συγκέντρωση των κατοίκων.

Το βίντεο βρίσκεται εδώ: http://www.tvxs.gr/v11264

Ρίχνοντας όμως και μαι δεύτερη προσεκτικόητερη ματιά στο βίντεο και δη στις συνεντεύξεις σε αυτό,ο ακροατής,μπορείς να βγάλει κάποια επιπλέον συμπεράσματα...

Ας το δούμε όμως λίγο χιουμοριστικά το θέμα...

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι "αλιευμένες" απο το παραπάνω βίντεο και ότι γράφεται σε αυτές είναι εμπνευσμένο τόσο απο τους μορφασμούς των συνεντευξιαζομένων,όσο και απο τα λόγια που έλεγαν τα συγκεκριμένα χρονικά στιγμιότυπα...

Και τώρα λίγη σάτυρα για τους..."οργισμένους" αντιδιαδηλωτές,που όμως δεν απέχει καθόλου απο την πραγματικότητα! Η σάτυρα είναι με καταγεγραμμένες υποτιθέμενες (μάλλον αληθινές) σκέψεις συνεντευξιαζομένων στο tvxs αντιδιαδηλωτών,εμπνευσμένες απο τους μορφασμούς των προσώπων τους κατα τη διάρκεια της συνεντεντεύξεως.

Εαν δίναμε κάποιο τίτλο,αυτός αιδαμφησβήτητα θα μπορούσε να είναι ο εξής:

Εμπαίζοντας το λαό - Οι ψεύτες ξεχωρίζουν απο το πρόσωπο

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κάπως έτσι αναρχοαριστεροί/«αντιρατσιστές» και αλλοδαποί,κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Παρ 15 Μάιος 2009, 02:45

Α παπα τι λάσπουρας είσαι εσύ...

Κρατάει κείμενα στο χέρι=διαβάζει φυλλάδιο.

Κολλάει κάπου στην ομιλία της = Ξέχασε τι ήθελε να παπαγαλίσει.

Χαμόγελο = Ειρωνεία προς τους ντόπιους στην χώρα που κατοικώ.

Ματιά κάτω = διαβάζω από αλλού κείμενο..

Είσαι καταπληκτικιός, ανεπαναληπτιος και μοναδικιός :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 15 Μάιος 2009, 11:28

Βασικά πίνω καφέ, οπότε ας περάσει λίγο η ώρα.

Θερμα συγχαρητήρια για το ρουφιανιλίκι που έκανε το Ιντυπρακτοροκάτι με ονόματα και διευθύνσεις, κάτι που εαν υπήρχε λίγη τσίπα απο κάποιους, ούτε που θα έπρεπε να το συζητάμε το θέμα. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο, σε όποια πλευρά και αν ανήκει, γιατί αυτό που γίνεται είναι πλέον εκτός ορίου και ελέγχου, είναι απλά ασπόνδυλος, για να μην πω τι άλλο. Φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η διαχρονική αξία του ρουφιανέματος όπως και το κόψιμο λάσπης στα σκούρα, κορυφώνεται όταν ισχύει για τους άλλους, και ποτέ γι αυτούς που καλύπτουν τα μούτρα τους κάτω απο κουκούλες, υποστηρίζουν κάθε μιαρή κατάσταση, και περνάνε την ώρα τους με το να σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη, να στοχοποιούν και να απειλούν, στο όνομα της ''νταξικής μπάλης.'' :rofl:

Αλλά ξέχασα:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ INDYMEDIA ΕΙΔΙΚΑ, ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

Ή αλλιώς, απο μικρό και απο χαζό μαθαίνεις την αλήθεια, ή γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει.

Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει αντιληπτό, η συμπεριφορά σας, έχει γυρίσει όλο το σύμπαν εναντίον σας, και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος της ΧΑ για να το κάνει αυτό. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας.

Και όσο για τον συμπαθέστατο κύριο που κρατάει το πλακάτ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ'', καλό θα είναι να καταλάβει, οτι Πακιστανός είναι και φαίνεται, και μπράβο του ο άνθρωπος και να είναι περήφανος που είναι Πακιστανός, δεν χρειάζεται όμως να ανακατεύει και όλο το σύμπαν σε αυτό.

Παλικάρι μου καλό να σου πω κάτι; Την παροιμία ''δουλεία δεν είχε ο διάολος...'' την ξέρεις;

'Αντε Γιγαντάκο, πάλι τούρμπο θα σε κάνω! :tragic:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 15 Μάιος 2009, 12:52

GiaNt έγραψε:Α παπα τι λάσπουρας είσαι εσύ...

Κρατάει κείμενα στο χέρι=διαβάζει φυλλάδιο.

Κολλάει κάπου στην ομιλία της = Ξέχασε τι ήθελε να παπαγαλίσει.

Χαμόγελο = Ειρωνεία προς τους ντόπιους στην χώρα που κατοικώ.

Ματιά κάτω = διαβάζω από αλλού κείμενο..

Είσαι καταπληκτικιός, ανεπαναληπτιος και μοναδικιός :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Έλα ρε! Κρατούσε και κείμενο στο χέρι;
Δεν το πρόσεξα αυτό! Χαχαχχα!
Εγώ απο αλλού κατάλαβα ότι παπαγάλιζε!

Όσο για τις εικόνες,τα συμπεράσματα,δεν τα 'βγαλα αυτού καθαυτού μεμονομένα απο τα στιγμιότυπα,αλλά και απο το σύνολο της ροής στις συνεντεύξεις! Εαν ήξερα πως πως να απομονόνω στιγμιότυπα απο βίντεο και να τα σχολιάζω ,ίσως να γινόμουνα ποιο κατανοητός.

Πρόσεξε πως κολλάνε και οι τρεις τους σε αυτά που θέλουν να παπαγαλίσουν και πως γελάνε τις στιγμές που λένε...μπαρούφες!

Ιδίως απο τις κοπελίτσες δε φωτογράφισα τυχαία τις χρονικές στιγμές του βίντεο,κατα τις οποίες έβαζα τα σχόλιά μου. Δες το βίντεο παράλληλα με τις φωτογραφίες και σύγκρινε τα σχόλια με αυτά που εκστομίζουν τις αντίστοιχες χρονικές στιμγές. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τις κινήσεις των προσώπων τους ή και των χεριών τους...
Ιδίως ο εκπρόσωπος των Πακιστανών είναι έτοιμος να ξεσπάσει στα γέλια καθ' όλη τη διάρκεια της συνεντεύξεως. Με το ζόρι κρατιέται ο άνθρωπος...

Αλλά...ξέχασα! Αυτός ο χώρος δεν....παπαγαλίζει ποτέ! Είναι "το άκρως αντίθετο" του ξύλινου λόγου! Είναι αυτό που λέμε...."ελεύθερα πνεύματα! :skaw:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 15 Μάιος 2009, 17:23

απο οσο ξερω και πστεψτε με ξερω πολυ καλυτερα απο οσο νομιζετε κανενας μπαρουτοκαπνισμενος αναρχικος δεν ασχολειτε με τους νεοναζι.
με αυτους ασχολουντε κατι παιδια στη μεταεφηβικη ηλικια καθως και διαφοροι περιεργοι στο ιντερνετ στο πλαισιο της χουλιγκανιστικης σκοπιας του θεματος.

η γνωμη μου βεβαια δεν εχει καμια σημασια επειδη ο πνευματικος σας κοσμος ειναι πλασμενος κατα το δοκουν αλλα.....κουβεντα να γινετε.

εσυ σειριοαστερι επειδη σου εχω και αδυναμια συμπαθεις τους νεοναζι;
η ερωτηση δεν ειναι να διαλεξεις αναμεσα απο αναρχικους και νεοναζι.
η ερωτηση ειναι αν επειδη ταυτιζεσαι σε ορισμενα .........πατριωτικα θεματα ,θα εφτανες στο σημειο να περπατησεις μαζι τους για το δικαιο των κοινων σας αγωνων;
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 15 Μάιος 2009, 19:06

theo38 έγραψε:απο οσο ξερω και πστεψτε με ξερω πολυ καλυτερα απο οσο νομιζετε κανενας μπαρουτοκαπνισμενος αναρχικος δεν ασχολειτε με τους νεοναζι.
με αυτους ασχολουντε κατι παιδια στη μεταεφηβικη ηλικια καθως και διαφοροι περιεργοι στο ιντερνετ στο πλαισιο της χουλιγκανιστικης σκοπιας του θεματος.

η γνωμη μου βεβαια δεν εχει καμια σημασια επειδη ο πνευματικος σας κοσμος ειναι πλασμενος κατα το δοκουν αλλα.....κουβεντα να γινετε.

εσυ σειριοαστερι επειδη σου εχω και αδυναμια συμπαθεις τους νεοναζι;
η ερωτηση δεν ειναι να διαλεξεις αναμεσα απο αναρχικους και νεοναζι.
η ερωτηση ειναι αν επειδη ταυτιζεσαι σε ορισμενα .........πατριωτικα θεματα ,θα εφτανες στο σημειο να περπατησεις μαζι τους για το δικαιο των κοινων σας αγωνων;
Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι σαφώς υπάρχουν ανόητα παιδιά που χαλάνε το προφίλ, τα οποία όμως όπως βλέπεις έχουν γίνει πλειοψηφία και εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα συμπάθεια μου Τέο. :rose:

Όχι δεν συμφωνώ με τον νεοναζισμό το έχω πει και άλλες φορές. Και να σου πω, και ο Μιχαλολιάκος δεν μου τρελογεμίζει το μάτι. Οι Γερμανοί ήρθαν εδώ σαν κατακτητές, τελεία και παύλα. Είναι γελοίο να υπάρχουν σήμερα άτομα που μου εξυμνούν τον Χίτλερ και τον Στάλιν. Δεν μου αρέσει που πάει να συνδεθεί με την Ελλάδα, δεν μου αρέσει καμία ξένη ιδεολογία να μπλέκεται με την Ελλάδα. Ούτε ο κομμουνισμός, που όσο και να φωνάζουν κάποιοι, έκανε εξίσου ρυπαρά εγκλήματα. Δεν δέχομαι μία ζωή να πιστεύουμε σε ξένες ιδέες. Ξέρω οτι η Χρυσή Αυγή όμως δεν έχει μόνο εθνικοσοσιαλιστές, και έχει και άτομα που απλά θέλουν και πιστεύουν οτι έτσι θα αντιμετωπίσουν κάποια πράγματα, όπως τον ψευτοαναρχικό τραμπουκισμό χωρίς να είναι εθνικοσοσιαλιστές, και υπάρχουν και πατριώτες ενεργοί που δεν είναι ντε και καλά μέλη της ΧΑ ή οποιασδήποτε άλλης παράταξης και προσπαθώ να τα διαχωρίζω αυτά τα πράγματα, όπως δέχομαι και διαχωρίζω οτι και στις δικες σας τάξεις υπάρχουν μίξεις ιδεολογιών, όπως και άτομα που είναι παλιοί αγωνιστές σας και τα πρακτοροτέτοια και τα σπασίματα, δεν ανταποκρίνονται στις ιδέες τους, αλλά δεν θέλουν ή και δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό Τέο, να τους μαζέψουν. Γιατί πλέον η ανοησία, το πρακτοριλίκι, η ανασφάλεια πλουσιόπαιδων που τα σπάνε γιατί στα 7, δεν πήραν το παιχνίδι που ήθελαν, δεν είναι κάτι το οποίο μπορούν να συμμαζέψουν ή να επέμβουν οι παλιοί. Προσπαθώ λοιπόν να είμαι ακριβοδίκαια αν μη τι άλλο και με τις δύο πλευρές, αλλά αυτό που κάνει το Ιντικάτι, είτε το αποφεύγεις είτε όχι, είναι πρακτοριλίκι, στοχοποίηση και ρουφιάνεμα που μας παραπέμπει στην κατοχή και στην χούντα, και το γεγονός οτι βλέπω κρατική υποστήριξη και στο Πρακτοροτέτοιο, μου λέει απλά οτι αυτή την σύγκρουση, κάποιοι θέλουν να την συντηρήσουν για άλλους λόγους.

Όχι δεν θα κατεβαινα στον δρόμο με κανέναν, έπαψα εδώ και χρόνια να βάζω το κεφάλι μου στον τορβά. Δεν έχει νόημα πια, όλα έχουν καταντήσει φαρσοκομωδία στοχοποίησης, τραμπουκισμού, πρακτορισμού και ασυδοσίας. Τώρα εγώ το σύστημα το πολεμώ πολύ πιο αποτελεσματικά με άλλους τρόπους που θα κουβεντιάσουμε άλλη φορά. Πλέον ο πόλεμος έχει αλλάξει μορφή...

Απο εκει και πέρα όμως, λυπάμαι Θεοδόση, τα έχουμε συζητήσει και άλλη φορά με εσένα που τουλάχιστον μπορείς να μιλήσεις χωρίς να φτύνεις δηλητήριο, δεν μπορώ να σας καταλάβω, δεν μπορώ. Ότι και να λέμε, εγώ αυτές τις θέσεις και αυτά που βλέπω δεν μπορώ να τα χωνέψω με τίποτα.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 15 Μάιος 2009, 19:24

Αλήθεια Τέο, με την πορεία στην Λέσχη Μπούρδελμπερκ τι θα γίνει; Που στέκεται ο χώρος σας όσον αφορά αυτούς; Θα γίνει κάποια πορεία; Ετοιμάζετε κάτι; Θα αντιδράσετε με κάποιο τρόπο;

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Μάιος 2009, 23:49

Σιγά μην ασχοληθούν με τη λέσχη. Ένα παιδί απ'το ΥΤ, πολύ σωστός παίχτης, μου είπε ότι πήγε να δει τη συνάντηση των αρχιλαμογίλντερμπεργκ.. Πήγε να τραβήξει βιντεάκι και του την έπεσαν τα σώματα ασφαλείας, τον ανάγκασαν να το σβήσει και απαίτησαν να απομακρυνθεί. Φταίνε αυτοί; Αυτοί εκτελούσαν τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ εντολές που πήραν απ'τα άλλα λαμόγια τα δικά μας...

Οι αναρχικοί που αν ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αναρχικοί και αν όντως μάχονταν για τα δίκια των λαών (όπως ψευδεπίγραφα ισχυρίζονται) , θα ήταν οι πρώτοι εκεί να κάνουν σαματά, έχουν πολλή δουλειά με τους συνέλληνές τους, αν αυτοί είναι μπάτσοι ή χρυσαυγίτες. Κι έτσι αφήνουν και αφήνουμε όλοι να περνάνε οι πραγματικοί εγκληματίες ανενόχλητοι.

Γι'αυτό λέω κοιμόμαστε. Γι'αυτό και παροτρύνω να δείτε όλοι το τόπικ μου στις Γενικές με τίτλο ALEX JONES – Αλήθειες που αγνοούμε. Έχω να γράψω κι άλλα εκεί, που όποιος τα δει στην πραγματική του διάσταση (που θα φρικάρει) κι είναι πραγματικά αγνός αγωνιστής κι όχι μόνο πατριώτης, αλλά απλά άνθρωπος που μάχεται για την ελευθερία και δεν ανέχεται την τυραννία, θα βάλει στην άκρη τις δευτερευούσης σημασίας μικροϊδεολογικές εσωτερικές έριδες και θα μπει σ'έναν πραγματικό αγώνα, που δεν αφορά μόνο την πατρίδα μας, ή μόνο τους συνέλληνές μας, αλλά τις πατρίδες και τους ανθρώπους σ'όλον τον πλανήτη.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Σάβ 16 Μάιος 2009, 03:23

Γι'αυτό λέω κοιμόμαστε.
Αυτό είναι το μόνο βέβαιον ξανθιά.

Το ζήτημα είναι πώς θα αφυπνιστούμε.

(νομίζω πως είναι απλώς ζήτημα χρόνου)
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Σάβ 23 Μάιος 2009, 10:28

ΣείριοΑστρο έγραψε:Βασικά πίνω καφέ, οπότε ας περάσει λίγο η ώρα.

Θερμα συγχαρητήρια για το ρουφιανιλίκι που έκανε το Ιντυπρακτοροκάτι με ονόματα και διευθύνσεις, κάτι που εαν υπήρχε λίγη τσίπα απο κάποιους, ούτε που θα έπρεπε να το συζητάμε το θέμα. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο, σε όποια πλευρά και αν ανήκει, γιατί αυτό που γίνεται είναι πλέον εκτός ορίου και ελέγχου, είναι απλά ασπόνδυλος, για να μην πω τι άλλο. Φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η διαχρονική αξία του ρουφιανέματος όπως και το κόψιμο λάσπης στα σκούρα, κορυφώνεται όταν ισχύει για τους άλλους, και ποτέ γι αυτούς που καλύπτουν τα μούτρα τους κάτω απο κουκούλες, υποστηρίζουν κάθε μιαρή κατάσταση, και περνάνε την ώρα τους με το να σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη, να στοχοποιούν και να απειλούν, στο όνομα της ''νταξικής μπάλης.'' :rofl:

Αλλά ξέχασα:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ INDYMEDIA ΕΙΔΙΚΑ, ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

Ή αλλιώς, απο μικρό και απο χαζό μαθαίνεις την αλήθεια, ή γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει.

Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει αντιληπτό, η συμπεριφορά σας, έχει γυρίσει όλο το σύμπαν εναντίον σας, και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος της ΧΑ για να το κάνει αυτό. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας.

Και όσο για τον συμπαθέστατο κύριο που κρατάει το πλακάτ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ'', καλό θα είναι να καταλάβει, οτι Πακιστανός είναι και φαίνεται, και μπράβο του ο άνθρωπος και να είναι περήφανος που είναι Πακιστανός, δεν χρειάζεται όμως να ανακατεύει και όλο το σύμπαν σε αυτό.

Παλικάρι μου καλό να σου πω κάτι; Την παροιμία ''δουλεία δεν είχε ο διάολος...'' την ξέρεις;

'Αντε Γιγαντάκο, πάλι τούρμπο θα σε κάνω! :tragic:
Τι τούρμπο ρε μάστορα; GiaNt με λένε, όχι indymedia.
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Σάβ 23 Μάιος 2009, 10:31

Ανοίγω άλλο θέμα για την λέσχη Μπουρδεμπεργκ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”