Από LUNCHBOX
Εγώ με Goju-Kai Karate Do.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Συντονιστής: kostas
Clairvoyant_ έγραψε: Εκείνο που με προσέλκυσε ιδιαίτερα στο εν λόγω σύστημα (έχω παρακολουθήσει μάθημα kick boxing και tae kwon do) είναι η στάση και φιλοσοφία του εν λόγω συστήματος για τη ζωή γενικά και όχι η απλή και ξερή διδασκαλία του κλωτσάω-βαράω. Πειθαρχία, αυτοεκτίμηση, σεβασμός του συνανθρώπου, συνδυασμός εσωτερικής, πνευματικής και εξωτερικής (σωματικής) ενέργειας...
εφαρμόζουμε το FOUKAS STYLE...Δηλαδή,βαράτε αδέλφια με τα καρυοφίλια και οποιον πάρει ο άλλος.
Λοιπόν, πως σας διδάσκουν να πολεμάτε τους "εχθρούς" του εσωτερικού σας; Υπάρχει κάποια τεχνική που χρησιμοποιούν; Γιατί αν κατάλαβα καλά πρώτα σας μαθαίνουν πως να κερδίσετε την εσωτερική μάχη με τον εαυτό σας και μετά πως να αντιμετωπίζετε τους εξωτερικούς εχθρούς!
Καμία σχέση δηλαδή μ'αυτό που λέω παραπάνω δηλ. να σκοτώσετε πρώτα τους εσωτερικούς σας εχθρούς "ελαττώματα" και μετά τον εξωτερικό αντίπαλο
xrhstos_35 έγραψε: Αντε τωρα η τρελογατα μεσα στην γαληνη της να σηκωσει το ποδι της και να μου το φερει στη μαπα μονο και μονο επειδη εχασε την ....γαληνη της.
Μη μου ξύνεις παλιές αγάπες Γιώργο και είμαι "καθαρή" τόσα χρόνια!!ΓιώργοςΜΕ έγραψε: Πάντως εγώ στο Tekken Mad Cat σε συναγωνίζομαι.
![]()
ΓιώργοςΜΕ έγραψε:Εάν είσαι ψυχολογικά έτοιμη,για την μεγάλη ήτα της ζωής σου,Play With Me. Τώρα πέρα απο την πλάκα,λίγο σπάνιο για μια κοπέλα να παίζει βιντεοπαιχνίδια,να μαντέψο αδερφός στο κόλησε;