Iφικράτης έγραψε:Πρώτα από όλα νομίζεις ότι θεωρώ κατακριτέο ότι δεν αποδέχομαι καμιά ενότητα με φασιστοειδή του Καρατζαφύρερ, του Στόχου και της Χρυσής Αυγής που καλύπτονται πίσω από την ταμπέλα...«πατριώτης»; Αν είναι δυνατόν!!!
Αυτό ΠΟΥ κόλλαγε τώρα;
Τι είπα εγώ που σε οδήγησε σ'αυτά που λες εδώ; (που δεν τα πολυκαταλαβαίνω κι όλας έτσι όπως τα διατύπωσες).
Πάμε στα υπόλοιπα. Για την απεργία των δημοσιογράφων ότι είχα να πω το είπα και όποιος κατάλαβε.
Και εγώ είπα κάποια πράγματα, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να καταθέσω ως άποψή μου, αλλά τα διάβασες μάλλον αποσπασματικά ή και καθόλου...γι'αυτό και ΔΕΝ κατάλαβες την κεντρική μου ιδέα.
Ας προσπαθήσω να διευκρινίσω.
Στο φινάλε αυτό έλειπε να δίνουμε και λογαριασμό πότε θα κάνουμε απεργία και πότε όχι.
Ασφαλώς και δεν επέκρινα το γεγονός ότι κάνετε απεργία.
Παλιότερα όμως που κάνατε απεργίες και τότε και με πολύ δόκιμα αιτήματα μάλιστα, δεν παύατε να έχετε κάποιους "ρεπορτερ ασφαλείας" ας πούμε, που μετέδιδαν αυτά που έπρεπε να μεταδοθούν ως θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα το λαουτζίκο.
Αλλά σιγά μην ασχολείστε με το λαουτζίκο τώρα. Όχι μόνο δεν μεταδόθηκε τίποτα την ίδια μέρα λόγω... "απεργίας" σας, αλλά δεν βγήκε ούτε ένα μικρούλι τόσο δούλι ρεπορτάζ της πλάκας έστω για τα μάτια, την επόμενη μέρα που ΔΕΝ είχατε απεργία. ΚΙ ΑΥΤΟ στα πλαίσια του...αγώνα σας;
Οσον αφορά για το είδος της δουλειάς και τα περί σχολιασμού ο καθένας πλέον μπορεί να έχει ότι ενημέρωση θέλει.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο νετ, περιμένουν απ'τα ΜΜΕ.
Όταν αυτά κοιμούνται ή ακολουθούν εντολές από υψηλά ιστάμενους εργοδότες (εκτός των "επισήμων" καναλαρχών κλπ), η ενημέρωση παύει να είναι ενημέρωση και γίνεται προπαγανδίτσα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εξουσίας. Και σε αυτήν, γίνεται όλο και φανερότερο οτι είστε πολύ πιο φίλα προσκείμενοι απ'ό,τι στο λαό.
Το σχόλιο είναι μέρος της δημοσιογραφίας, αν δεν σου αρέσει αλλάζεις κανάλι ή, πέρνεις άλλη εφημερίδα.
Το σχόλιο είναι η προσωπική και συχνά υποκειμενικότατη άποψη του δημοσιογράφου. Ναι, ως ένα σημείο είναι θεμιτό. Όταν όμως γίνεται με μόνο γνώμονα και στόχο να διαμορφώσει άποψη που βολεύει αυτούς που τον πληρώνουν αδρά, τότε το σχόλιο είναι ευγενής προπαγάνδα. Και η προπαγάνδα εμένα με χαλάει είτε είναι του καρατζαφύρερ, είτε του ψύριζα, είτε του πα-σοκ, είτε του κάθε άλλου πικραμένου.
Και πρόσεξε, επειδή μας πήρες το ύφος "υποστηρίζω το συνάφι μου", ίσως θα'πρεπε να είχες εντοπίσει/καταλάβει ως τώρα ότι αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ στους μεγαλοδημοσιογράφους τηλεοπτικούς σταρ τώρα, απ'τους οποίους εσένα και άλλα παιδιά σαν κι εσένα, τα/σε διαχωρίζω απολύτως. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν έντιμα τη δουλειά τους, λιώνουν σόλες και πληρώνονται πενιχρά. Το ξέρω αυτό και εκτιμώ αυτούς τους ανθρώπους, δεν τους τρασάρω. Επειδή λείπεις καιρό, πήγαινε να δεις το τόπικ που άνοιξα για ένα τέτοιο παληκάρι-δημοσιογράφο, που βρίσκεται
εδώ
Αν δεν σε καλύπτει πες μου να σου δώσω κωδικό από το ΑΠΕ για να διαβάζεις ξερά μόνο τις ειδήσεις.
Ναι, δωσ'τον, δώστον! Αυτό θέλω πια, γιατί σιχάθηκα τα... "σχόλια".!
Στα υπόλοιπα που λες δεν έχω ιδιαίτερη κόντρα ή μανούρα, λίγο ως πολύ τα ίδια εξέθεσα κι εγώ, αν και μπορεί να διαφωνούμε σε ασήμαντα επιμέρους σημεία.
Όμως εδώ....
και εσύ Αρέλα έβγαλες την πορισματάρα ότι είμαι ...μεγαλοαστός.
δεν κατάλαβες πως ήταν απλά λεκτικό μου παιχνίδι σε αντιπαράθεση του "μικροαστή" που μου κοτσάρησες. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Διάβαζε και λίγο πέρα από τις αράδες... ΑΝ το μπορείς.
![Cool :cool:](./images/smilies/icon_cool.gif)