Πανελλαδική Απεργία

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Re: Πανελλαδική Απεργία

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 02 Απρ 2009, 19:34

cris, πέρα που σε συμπάθησα κάργα πριν μάθω οτι είσαι συντρόφισσα (και πίστεψέ με, έχω αντιπαθήσει πολλούς σύντροφους, δεν συμπαθώ ανάλογα με τους τίτλους), τώρα ομολογώ οτι σε συμπάθησα περισσότερο για έναν λόγο:

επιτέλους θα ξεκουραστώ απο τον αγώνα εδώ μέσα...θα σ'αφήσω να κάνεις εσύ παιχνίδι, κι εγώ απλά θα παρακολουθώ και θα γελάω (μπορεί να ρίχνω κι ένα high five για συμπαράσταση)...θα ηρεμήσω, θα χαλαρώσω, θ'απολαύσω την εγκυμοσύνη μου...τί χλίδα για μία κουμμούνα!!!!
Σ'ευχαριστώ cris!!!! :)

(είναι και που σού'χω απόλυτον εμπιστοσύνη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, σ'όλα συμφωνώ μαζί σου...άλλο alter ego με βρήκε θεέ μου!)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Πέμ 02 Απρ 2009, 20:22

Ωχ...

Τώρα θα αναλάβει δράση Η τρελλή!
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: andromeda

Δημοσίευση από cris » Πέμ 02 Απρ 2009, 21:38

Γκροτέσκος έγραψε:Ωχ...

Τώρα θα αναλάβει δράση Η τρελλή!

Τς, τς, τς.... Το λες σαν απειλη....Και ξερεις εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος....ειμαι χειροτερος!!
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:cris, πέρα που σε συμπάθησα κάργα πριν μάθω οτι είσαι συντρόφισσα (και πίστεψέ με, έχω αντιπαθήσει πολλούς σύντροφους, δεν συμπαθώ ανάλογα με τους τίτλους), τώρα ομολογώ οτι σε συμπάθησα περισσότερο για έναν λόγο:

επιτέλους θα ξεκουραστώ απο τον αγώνα εδώ μέσα...θα σ'αφήσω να κάνεις εσύ παιχνίδι, κι εγώ απλά θα παρακολουθώ και θα γελάω (μπορεί να ρίχνω κι ένα high five για συμπαράσταση)...θα ηρεμήσω, θα χαλαρώσω, θ'απολαύσω την εγκυμοσύνη μου...τί χλίδα για μία κουμμούνα!!!!
Σ'ευχαριστώ cris!!!! :)

(είναι και που σού'χω απόλυτον εμπιστοσύνη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, σ'όλα συμφωνώ μαζί σου...άλλο alter ego με βρήκε θεέ μου!)
Η εισοδος μου , μεσω εσου αγαπητε μου Γκροτεσκε , ηταν καθαρα μεσα στον κεντρικο σχεδιασμο μας μονο και μονο για να υποστηριξω τις θεσεις οσον καιρο η Συντροφισσα εγκυμονει! Μονο κ μονο για να μην μας συγχιζεται το μωρο(νεογεννητη γενια στα κοκκινα βαμμενη που λεει κ ο φιλτατος Ιωαννιδης..)
Οποτε θα το παρω πανω μου...Ειμαι τρομερο πνευμα αντιλογιας και δογματικη εχω να δηλωσω, βεβαια αν θελει καποιος να μου μιλησει συνηθως δεν δαγκωνω :bye:

Καλη μου Μανταμ Φρου Φρου σε ποιον μηνα της κυησης βρισκεστε? :rose:
Si me queras escrivir yas sabes mi paradero tercera
brigada mixta primera linea del fuego
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Απρ 2009, 00:51

Εγώ πάντως σε συμπάθησα Χρύσα μας ΑΣΧΕΤΩΣ ιδεολογίας και πολύ πριν εντοπίσω την κατεύθυνσή της, πράγμα που ασφαλώς δεν αλλάζει, ακόμα κι αν στην πορεία μπούμε σε κυκαιώνες διαφωνιών. :argue:
Μέχρι στιγμής δε μου δόθηκε τέτοιο έναυσμα βέβαια, και δεν πάω ποτέ κόντρα χάριν κόντρας, αλλά αφού δήλωσες "δογματική" και εγώ βγάζω φλύκταινες γενικώς με τη δογματίλα πάσης φύσεως και μορφής, σήκωσε τα μανίκια σου κοριτσάρα, οπλίσου με κουράγια και υπομονή γιατί υγεία και κέφια να'χω πρώτα απ'όλα, σε κάποια γωνιά θα σε πετύχω και θα αρχίσει το λεκτικό μποξ. :xaxas:

Όσο για την Πέγκι μας είναι ανοιχτό βιβλίο και ήδη υπερθεμάτισε η καψερή για την εγκυμοσύνη στο στίγμα της. Καλύτερα να πας εκεί να μάθεις τα καθέκαστα, απ'το να τα επαναλάβει και εδώ, γιατί δε θέλω η μωράκλα μας να μπει από τώρα στα...χαχα πολιτικά βάσανα :lol:

Ιφικράτης έγραψε:Ηθελε η Αρελα ενημέρωση για την μεγάλη γενική απεργία που θα προκαλούσε πάταγο και οι κακοί δημοσιογράφοι δεν της την έδωσαν, γιατί ως τσιράκια της κυβέρνησης κήρυξαν κι αυτοί απεργία. Η γνωστή κλάψα του μικροαστού που τα βλέπει όλα και τα ξέρει όλα αποκλειστικά μόνο από το χαζοκούτι και όταν του το κόβουν εξεγείρετε, αλλά δεν βλέπει πιο μακριά από το δάκτυλο του.

Καλωσ'τονε κι ας άργησε.... :loco:

1/ Είναι τουλάχιστον αστείο να κατακρίνει ο κοντόφθαλμος τον μύωπα για ανικανότητα να δει μακριά.

2/ Αν χρησιμεύει σε κάτι το ενημερωτικό κομμάτι των ΜΜΕ, είναι οι απ'ευθείας συνδέσεις, ή τα πλάνα τεκταινομένων. Εσύ δηλαδή από πού είδες κι έμαθες για τη ζαρντινιέρα? Σου'ρθε επιφοίτηση ή είδες όραμα?
Ναι λοιπόν ήθελα απ'ευθείας λινκ με την συγκέντρωση για να δω όσα δεν μπόρεσα να δω διαφορετικά, και να τα δω την ώρα που συμβαίνουν, ΧΩΡΙΣ το μοντάζ της επαύριον με τα επιλεγμένα πλάνα ή τους σχολιασμούς απ'τους "έγκριτους" (δε μ'ενδιέφεραν ποτέ αυτοί). Η δουλειά τους είναι η ενημέρωση όχι τα σχόλια, παρ'όλα αυτά μας έχουν πήξει στα σχόλια και επί της ουσίας ενημέρωση, μηδέν εις το πηλίκον!

3/ Συγνώμη που είμαι σ'ένα μαγαζι όλη μέρα, που δουλεύω και υπότιτλους όλη νύχτα και έχω ταυτόχρονα σπίτι, μαγείρεμα και τα κέρατά μου τα τράγια που με βάζουν σε ένα mode το οποίο άνετα κάνει το Βέγγο να φαίνεται αργός λες και παίζει σε slow motion. Συγνώμη με λίγα λόγια που δεν βρήκα το χρόνο και την ευκαιρία η ταλαίπωρη κι όχι κλαψιάρα μικροαστή, να είμαι κι εγώ εκεί σ'αυτή την παλλαϊκή διαμαρτυρία/διαδήλωση και να φωνάξω μαζί με τους άλλους ταλαίπωρους... Δεν ήταν ότι δεν το'θελα ή ότι ολιγώρησα, ήταν ότι απλά δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε σαν μερικούς μεγαλοαστούς και χαλαρούς, που'χουν μόνο μια δουλίτσα σχετικά άνετη, μια καψούρα και την περνάνε ζωή και κότα με ταξιδάκια αναψυχής, και που όταν ευκαιρήσουν έρχονται και κατά 'δω με υφάκια οχτακοσίων καρδιναλίων να μας την πούνε κι όλας. :help:

Δε μας χαιρετάς τον ΠΛΑΤΩΝΑ ρε Νικολάκη? Μελέτα τον και λίγο μπας και αλλάξεις και υφάκι, γιατί μπουχτίσαμε με τις αμπελοφιλοσοφικές σου αναλυσάρες που στόχο έχουν μόνο τη διάσπαση και τις εντυπώσεις.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Παρ 03 Απρ 2009, 12:47

Πρώτα από όλα νομίζεις ότι θεωρώ κατακριτέο ότι δεν αποδέχομαι καμιά ενότητα με φασιστοειδή του Καρατζαφύρερ, του Στόχου και της Χρυσής Αυγής που καλύπτονται πίσω από την ταμπέλα...«πατριώτης»; Αν είναι δυνατόν!!!

Πάμε στα υπόλοιπα. Για την απεργία των δημοσιογράφων ότι είχα να πω το είπα και όποιος κατάλαβε. Στο φινάλε αυτό έλειπε να δίνουμε και λογαριασμό πότε θα κάνουμε απεργία και πότε όχι. Οσον αφορά για το είδος της δουλειάς και τα περί σχολιασμού ο καθένας πλέον μπορεί να έχει ότι ενημέρωση θέλει. Το σχόλιο είναι μέρος της δημοσιογραφίας, αν δεν σου αρέσει αλλάζεις κανάλι ή, πέρνεις άλλη εφημερίδα. Αν δεν σε καλύπτει πες μου να σου δώσω κωδικό από το ΑΠΕ για να διαβάζεις ξερά μόνο τις ειδήσεις. Και το κυριότερο την πολιτική των ΜΜΕ δεν την καθορίζουν οι δημοσιογράφοι (αυτοί προσπαθούν να επηρρεάσουν όσο μπορούν - εσύ βέβαια δεν γνωρίζεις τι αγώνας γίνεται για να περάσει ένα μονόστηλο) αλλά οι ιδιοκτήτες. Εννοείται πως ακόμη αγνοείς ότι πίσω από την βιτρίνα των 20 - 30 μεγάλων ονομάτων υπάρχουν γύρω στις 6.000 εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, όχι απλά χαμηλόμισθοι αλλά σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα. Γι' αυτούς, λοιπόν, γίνεται η απεργία και όχι για τον Χατζηνικολάου ή, τον Πρετεντέρη, οι οποίοι αν τολμούσαν ποτέ να εμφανιστούν σε συγκέντρωση θα έτρωγαν ντομάτες στην καλύτερη και στην χειρότερη κλωτσιές.

Τώρα για τα «μεγαλοαστός και χαλαρός» και τα «ταξιδάκια αναψυχής» μπορεί να προσφέρουν άφθονο γέλιο ως ατάκες, αλλά απέχουν από την πραγματικότητα όσο η γη από το φεγγάρι.

Τέλος πάντων εγώ προσπάθησα να ενημερώσω για τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά και να πω δυο πράγματα για το κύριο θέμα, το οποίο είναι η 24ωρη γενική απεργία. Οπως και γιατί τέτοιες κινητοποιήσεις είναι ατελέσφορες. Το προχώρησα και λιγάκι παραπάνω γράφοντας γιατί ουσιαστικά κανένας δεν επιθυμεί πραγματικό αγώνα, όχι πολιτικό, αλλά ούτε καν οικονομικό. Γι' αυτά δεν είδα να υπάρχει καμιά διάθεση για συζήτηση, αφού οι δύο «συντρόφισες» του λεγόμενου ΚΚΕ (χρησιμοποιώ και την φρασεολογία του Ριζοσπάστη κατά το λεγόμενοι αναρχικοί) ακολούθησαν τακτική στρουθοκάμηλου (αν και η μια είχε πεταχτεί να την πει στον Τέο) και εσύ Αρέλα έβγαλες την πορισματάρα ότι είμαι ...μεγαλοαστός.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 03 Απρ 2009, 12:50

αλλά αφού δήλωσες "δογματική"
τώρα μαρή θα καταλάβεις πόσο γλυκιά και ήπια ήμουν! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.... cris, έχω κι εγώ κονσερβοκούτι, το οποίο αφήνω επίτηδες ατρόχιστο για τους αμετανόητους!

είμεθα στον τέταρτο, και ήδη της διαβάζουμε Ριζοσπάστη! :loco:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 03 Απρ 2009, 16:36

ειχα ενυπωσιαστει σε καποιο ντοκυμαντερ που ειδα.
ηταν ο χιτλερ σε ενα γηπεδο στη νυρεμβεργη και απο κατω καμια 100 χιλιαδες γερμανοι συνταγμενοι ομοιομορφα ζουσαν την υπεροχη αυτη στιγμη.
συγχαρητηρια.

ειχα εντυπωσιαστει σε καποιο ντοκυμαντερ που ειδα.
ενας γητευτης αλογων σε καποιο τσιρκο ειχε κατορθωσει να φορεσει φτερα σε κατι υπερηφανα αλογα και τα αναγκαζε με ομορφο τροπο να κανουν διαφορα υπεροχα κολπα.
συγχαρητηρια.

προχτες ημουν σε μια πορεια.
μπροστα οι εργατες περνουσαν ομοιομορα και συντονισμενα.
στη μεση διαφοροι ξεκαρφωτοι και αυτοι ομοιομορφα.
στο τελος η σπουδαζουσα νεολαια.
ομορφα συνθηματακια.
αστυνομικος ουτε για δειγμα.
δεν καταλαβα γιατι διαμαρτυροντουσαν αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια.
η εξουσια φοβηθηκε.
συγχαρητηρια.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Απρ 2009, 22:24

Είδατε εσείς σήμερα στα κανάλια έστω και κουτσουρεμένα πλάνα; Είδατε να αναφέρεται κανείς στη χθεσινή πορεία οεο?
Όσο είδατε εσείς, άλλο τόσο είδα και εγώ. Στον ύπνο μου.
Οπότε αν δε βρω τίποτα σε μπλογκς ή στο ΥΤ, θα αρκεστώ στις περιγραφές του τεο. Ριξε πιο γλαφυρές περιγραφές τεο , να μάθουμε τι έπαιξε χθες. (στα δικά σου μάτια τουλάχιστον :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Απρ 2009, 17:55

Iφικράτης έγραψε:Πρώτα από όλα νομίζεις ότι θεωρώ κατακριτέο ότι δεν αποδέχομαι καμιά ενότητα με φασιστοειδή του Καρατζαφύρερ, του Στόχου και της Χρυσής Αυγής που καλύπτονται πίσω από την ταμπέλα...«πατριώτης»; Αν είναι δυνατόν!!!
Αυτό ΠΟΥ κόλλαγε τώρα; :shock:
Τι είπα εγώ που σε οδήγησε σ'αυτά που λες εδώ; (που δεν τα πολυκαταλαβαίνω κι όλας έτσι όπως τα διατύπωσες).
Πάμε στα υπόλοιπα. Για την απεργία των δημοσιογράφων ότι είχα να πω το είπα και όποιος κατάλαβε.
Και εγώ είπα κάποια πράγματα, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να καταθέσω ως άποψή μου, αλλά τα διάβασες μάλλον αποσπασματικά ή και καθόλου...γι'αυτό και ΔΕΝ κατάλαβες την κεντρική μου ιδέα.
Ας προσπαθήσω να διευκρινίσω.

Στο φινάλε αυτό έλειπε να δίνουμε και λογαριασμό πότε θα κάνουμε απεργία και πότε όχι.
Ασφαλώς και δεν επέκρινα το γεγονός ότι κάνετε απεργία.
Παλιότερα όμως που κάνατε απεργίες και τότε και με πολύ δόκιμα αιτήματα μάλιστα, δεν παύατε να έχετε κάποιους "ρεπορτερ ασφαλείας" ας πούμε, που μετέδιδαν αυτά που έπρεπε να μεταδοθούν ως θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα το λαουτζίκο.
Αλλά σιγά μην ασχολείστε με το λαουτζίκο τώρα. Όχι μόνο δεν μεταδόθηκε τίποτα την ίδια μέρα λόγω... "απεργίας" σας, αλλά δεν βγήκε ούτε ένα μικρούλι τόσο δούλι ρεπορτάζ της πλάκας έστω για τα μάτια, την επόμενη μέρα που ΔΕΝ είχατε απεργία. ΚΙ ΑΥΤΟ στα πλαίσια του...αγώνα σας;

Οσον αφορά για το είδος της δουλειάς και τα περί σχολιασμού ο καθένας πλέον μπορεί να έχει ότι ενημέρωση θέλει.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο νετ, περιμένουν απ'τα ΜΜΕ.
Όταν αυτά κοιμούνται ή ακολουθούν εντολές από υψηλά ιστάμενους εργοδότες (εκτός των "επισήμων" καναλαρχών κλπ), η ενημέρωση παύει να είναι ενημέρωση και γίνεται προπαγανδίτσα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εξουσίας. Και σε αυτήν, γίνεται όλο και φανερότερο οτι είστε πολύ πιο φίλα προσκείμενοι απ'ό,τι στο λαό.

Το σχόλιο είναι μέρος της δημοσιογραφίας, αν δεν σου αρέσει αλλάζεις κανάλι ή, πέρνεις άλλη εφημερίδα.
Το σχόλιο είναι η προσωπική και συχνά υποκειμενικότατη άποψη του δημοσιογράφου. Ναι, ως ένα σημείο είναι θεμιτό. Όταν όμως γίνεται με μόνο γνώμονα και στόχο να διαμορφώσει άποψη που βολεύει αυτούς που τον πληρώνουν αδρά, τότε το σχόλιο είναι ευγενής προπαγάνδα. Και η προπαγάνδα εμένα με χαλάει είτε είναι του καρατζαφύρερ, είτε του ψύριζα, είτε του πα-σοκ, είτε του κάθε άλλου πικραμένου.

Και πρόσεξε, επειδή μας πήρες το ύφος "υποστηρίζω το συνάφι μου", ίσως θα'πρεπε να είχες εντοπίσει/καταλάβει ως τώρα ότι αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ στους μεγαλοδημοσιογράφους τηλεοπτικούς σταρ τώρα, απ'τους οποίους εσένα και άλλα παιδιά σαν κι εσένα, τα/σε διαχωρίζω απολύτως. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν έντιμα τη δουλειά τους, λιώνουν σόλες και πληρώνονται πενιχρά. Το ξέρω αυτό και εκτιμώ αυτούς τους ανθρώπους, δεν τους τρασάρω. Επειδή λείπεις καιρό, πήγαινε να δεις το τόπικ που άνοιξα για ένα τέτοιο παληκάρι-δημοσιογράφο, που βρίσκεται εδώ
Αν δεν σε καλύπτει πες μου να σου δώσω κωδικό από το ΑΠΕ για να διαβάζεις ξερά μόνο τις ειδήσεις.
Ναι, δωσ'τον, δώστον! Αυτό θέλω πια, γιατί σιχάθηκα τα... "σχόλια".! :cool: :lol:

Στα υπόλοιπα που λες δεν έχω ιδιαίτερη κόντρα ή μανούρα, λίγο ως πολύ τα ίδια εξέθεσα κι εγώ, αν και μπορεί να διαφωνούμε σε ασήμαντα επιμέρους σημεία.

Όμως εδώ....
και εσύ Αρέλα έβγαλες την πορισματάρα ότι είμαι ...μεγαλοαστός.
δεν κατάλαβες πως ήταν απλά λεκτικό μου παιχνίδι σε αντιπαράθεση του "μικροαστή" που μου κοτσάρησες. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Διάβαζε και λίγο πέρα από τις αράδες... ΑΝ το μπορείς. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Σάβ 04 Απρ 2009, 19:00

Αρέλα έγραψε:Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο νετ, περιμένουν απ'τα ΜΜΕ.
Όταν αυτά κοιμούνται ή ακολουθούν εντολές από υψηλά ιστάμενους εργοδότες (εκτός των "επισήμων" καναλαρχών κλπ), η ενημέρωση παύει να είναι ενημέρωση και γίνεται προπαγανδίτσα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εξουσίας.
Αυτό είναι γεγονός και το προυσυπογράφω.

[Και πραγματικά θλίβομαι όταν βλέπω τους ίδιους τους δημοσιογράφους να μη κάνουν αγώνα κατά των "δημοσιογράφων" (κρατικών υπαλλήλων και δοτών συγκροτημάτων) για να τους ξεμπροστιάσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους]
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Πέμ 09 Απρ 2009, 16:14

2 μεγαλεσ πορειες
πρωτα οι σιχαμενοι μονοι τους
μετα οι υπολοιποι.
η εξουσια φοβηθηκε.
την...ακούσαμε για τα καλά