Πανελλαδική Απεργία

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Πανελλαδική Απεργία

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 31 Μαρ 2009, 23:23

[box=]Εικόνα
Όσοι έχετε προγραμματίσει αύριο να κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας για δουλειές ή για οτιδήποτε άλλο, ξανασκεφτείτε το αφού αύριο έχουμε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα την επιστροφή των χρημάτων που έδωσαν για τα δομημένα ομόλογα τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, δάσκαλοι, καθηγητές, δημοτικοί και νομαρχιακοί υπάλληλοι, τραπεζικοί, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, εργάτες, οικοδόμοι, καθώς και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα:

Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο το Μετρό και τον Προαστιακό δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο, ενώ 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 έως τις 15:00 ενώ τα λεωφορεία ακινητοποιούνται από τις 05:00 έως τις 07:30 και από τις 22:30 έως τα μεσάνυχτα.

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενώ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κάνουν στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως 16:00. Οι εργαζόμενοι των Ολυμπιακών Αερογραμμών απεργούν από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00. (πηγή: ΕΡΤ)

Γι΄ αυτό ξανασκεφτείτε την περίπτωση να μην κατεβείτε κέντρο αύριο, αφού εκτός των προβλημάτων που θα υπάρξουν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα πραγματοποιηθούν και συγκεντρώσεις στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 και στην Πλατεία Κοτζιά στις 10:30. Να σημειώσω τέλος ότι αν πχ τα τρόλλεϋ που λένε ότι θα σταματήσουν 11:00-15:00 σημαίνει ότι στις 11:00 θα πρέπει να έχουν μπει ήδη στα αμαξοστάσια, οπότε τα οχήματα θα αποσύρονται από τους δρόμους περίπου μία ώρα πριν (το έχω αντιμετωπίσει κι άλλες φορές αυτό γι΄ αυτό σας το λέω).

http://www.xblog.gr/?p=355[/box]

Δεν σας κάνει "κάπως" που πάλι απεργούν βολικά ΟΟΟΟΟΟΟΟλοι οι Δημοσιογράφοι στις 2/4 που θα γίνει το συλαλλητήριο διαμαρτυρίας? Αυτό γίνεται ΚΑΘΕ φορά τα τελευταία χρόνια... Παλιότερα είχαμε ζωντανές συνδέσεις όμως.
Σε όλες τις πανελλαδικές απεργίες, υπάρχει προσωπικό ασφαλείας σε υπηρεσίες ανάγκης όπως νοσοκομεία κλπ, ΚΑΙ στην ενημέρωση. Γιατί δεν βγαίνει κανένας - ΈΝΑΣ έστω, να μεταδίδει ζωντανά τα τεκταινόμενα?

Γιατί θα γινει ο χαμός, και τα πουλημενάκια έχουν εντολή να μην τα μεταδίδουν αυτά την ώρα που γίνονται, για να μην ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι. Και υπακούνε ΑΠΑΝΤΕΣ σαν καλά και υπάκουα παιδιά. Την άλλη μέρα, τα πλάνα θα'ναι λιγοστά και τα απολύτως απαραίτητα, ή αυτά που εξυπηρετούν τους σκοπούς τους (αν υπάρξουν έκτροπα)

Αυτή είναι η δημοκρατία μας κύριοι.
Μια δημοκρατία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των νεοταξίτικων λαμογιών, που κάνει κάθε λογής φασίστα της ανθρωπότητας να νιώθει "λίγος". :thumbsdown:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Casandra
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Irc ψευδώνυμο: Casandra

Re: Πανελλαδική Απεργία

Δημοσίευση από Casandra » Τρί 31 Μαρ 2009, 23:47

Από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ:

Πέμπτη 2 Απριλίου: Συμμετοχή στην απεργία από τους φορείς

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Λειτουργία από 08:00 - 22:00
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ: Λειτουργία από 09:00 - 21:00
ΤΡΟΛΛΕΫ: Λειτουργία από 08:00 - 22:00
ΜΕΤΡΟ: Λειτουργία από 09:00 - 21:00
ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: 24ωρη απεργία
ΤΡΑΜ: 24ωρη απεργία
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: andromeda

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 14:50

Φέτος η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκηρύσσουν απεργία για να επιστραφουν τα χρήματα απο τα δομημένα ομόλογα στα Ταμεία. Πέρσι η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ υπέγραψαν αύξηση ενος ευρώ την ημέρα (με τις κρατήσεις, ουτε καν καθαρό!) στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ενώ π.χ. οι Μεταλλεργάτες του Πειραιά, που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καταφέρνουν υπογραφή της ΣΣΕ με 12 % αυξηση, και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, μην ξεχνιόμαστε...
Εμεις αυριο , οπως και καθε φορα, παμε μαζικα, περιφρουρημενα και οργανωμενα.
Οι προσυγκεντρώσεις για την αυριανή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα ορίστηκαν για τις 10 π.μ., στα παρακάτω σημεία:
Πλατεία Κάνιγγος: Σωματεία και εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (Εκπαιδευτικοί - ΟΤΑ - Υγεία).
Στύλοι Ολυμπίου Διός: Μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι Νοτιοανατολικών Συνοικιών.
Σταθμός Ευαγγελισμού: Μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι Ανατολικών, Βόρειων και εργαζόμενοι Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας.
Πλατεία Καραϊσκάκη: Μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι Νοτιοδυτικών και Δυτικών Συνοικιών.
Χαυτεία: Φοιτητές - σπουδαστές.
Μοναστηράκι: Μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι Νότιων Συνοικιών.
Πλατεία Βάθης: Μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι Α΄ Αθήνας και Βορειοανατολικών Συνοικιών.

Και η τυχαία απόφαση όλων των δημοσιογράφων να απεργήσουν μην μας ξεγελά, απλα ο καθένας δρά όπως τον βολεύει...και δεν τους βολεύει να δείξουν τον κόσμο στους δρόμους.
Si me queras escrivir yas sabes mi paradero tercera
brigada mixta primera linea del fuego
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 01 Απρ 2009, 15:35

Περιττό να σας πω ότι σε όλες αυτές τις ομάδες απεργών, δε βλέπω πού στον κόρακα υπάγονται οι δημοσιογράφοι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από theo38 » Τετ 01 Απρ 2009, 16:28

εμεις θα μαζευτουμε στο γνωστο μερος οπου θα παμε για καφε.
μετα αφου δουμε....τι καιρο θα κανει,αν θα εχει αερα και διαφορα αλλα τερτιπια της φυσης θα παραξουμε αναλογα.

ευχομαι καλο και υγιεινο περιπατο σε ολα τα μελη του παμε.ετσι γινονται οι αγωνες με βολτουλες και την αλεκα να μας λεει για το σταλιν.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 17:54

theo38 έγραψε:εμεις θα μαζευτουμε στο γνωστο μερος οπου θα παμε για καφε.
μετα αφου δουμε....τι καιρο θα κανει,αν θα εχει αερα και διαφορα αλλα τερτιπια της φυσης θα παραξουμε αναλογα.

ευχομαι καλο και υγιεινο περιπατο σε ολα τα μελη του παμε.ετσι γινονται οι αγωνες με βολτουλες και την αλεκα να μας λεει για το σταλιν.

Η βολτουλα θα ξεκινησει γυρω στις 4 όταν όλα τα μέλη του , θα πάνε στις περιφρουρήσεις των χώρων εργασιας...Για να πανε κάποιοι άλλοι για καφέ που νομίζουν οτι κάνουν και κάτι...
Τουλάχιστον ο Στάλιν, έκανε κάτι καλό...Εκκαθαρίσεις....
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 18:48

Στιβαγμένοι σαν σαρδέλες παστες...Εχεις δίκιο...
Κ μετά το τρένο έγινε Volkswagen...(Volk ο λαος κ Wagen μεταφερω).... :P
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 18:50

Κλεφτοατακού :? :shock: :punch:
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 18:52

Χα0χα0χα0χα...
Οτι κ αν πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου :xara:
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 18:53

Είσαι αριστερή
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 18:56

Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?

Αριστερη εσυ, κομμουνίστρια ο Απόμακρος , θα με ματιάξετε!
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 19:01

Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?

Αριστερη εσυ, κομμουνίστρια ο Απόμακρος , θα με ματιάξετε!
Αχ ετσι οπως το εγραψες!!

Αριστερη εγω!
Απομακρε, κομμουνιστρια εισαι ρε;

Να δεις που καποτε θα μας πουνε και κινέδους
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 19:07

Αχ τι να σε πω βρε ματια μου....
Συ ειπας, εγω δεν εννοουσα κατι τετοιο, απλα εγραψα μια ελλειπτικη προταση (χωρις το ρημα 'ειπες)
Αλλα δεν θα αντεξω να σε δω 'ξυπολητη να χορευεις με σημαια σου μια (κοκκινη) φουστα'...
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 19:08

Καλα, πες οτι ζηλευεις που μου πανε τα κοκκινα

και ασε τις μαλαγανιες
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 19:10

Δεν ηθελα να στο πω στα ισια... :embar:
Αλλα μ αρεσεις με τα κοκκινα...
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 19:13

Το περίμενα.

Σε εβλεπα πως κυτταζες τις μποτες μου προχθες που βγηκαμε στη Φιλής.

Ζηλιάρα νόμιζα πως ήσουν

αλλά κατάλαβα ότι είσαι ντροπιάρα τελικά
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 19:22

Δεν κοιταζα τις μποτες κουτέ. Το κραγιον κοίταζα, ταίριαζε με τα μάτια σου.
Να μου το δανεισεις καμια μερα! την επομενη φορα που θα βγουμε!
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 19:23

Πριτς

Εσυ μου δανεισες το eyeliner που σου χα πει;
:punch:
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Τετ 01 Απρ 2009, 19:26

Μα για το καλο σου το εκανα...
Σκοτεινιαζει το βλεμμα, δεν θα σου πηγαινε!
Αλλα εχεις κ δικο σου, τι να το κανεις το δικο μου???
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τετ 01 Απρ 2009, 19:30

Ακριβως :punch:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 01 Απρ 2009, 20:19

Η βολτουλα θα ξεκινησει γυρω στις 4 όταν όλα τα μέλη του , θα πάνε στις περιφρουρήσεις των χώρων εργασιας...Για να πανε κάποιοι άλλοι για καφέ που νομίζουν οτι κάνουν και κάτι...
Τουλάχιστον ο Στάλιν, έκανε κάτι καλό...Εκκαθαρίσεις....
ευχαριστώ την συντρόφισσα, γιατί δεν μου λέει ο άντρας μου λεπτομέρειες για αύριο (επειδή δεν μπορώ να είμαι λόγω εγκυμοσύνης), κι έχω φάει τα νύχια μου απ'την τσαντίλα!!!! (ώστε περιφρούρηση κε Λουξ, εεεεεεεεεεε;)

λοιπόν, ασχέτως, Βίκυ, σωστή η παρατήρηση, οι δημοσιογράφοι άλλωστε έχουν πάψει εδώ και καιρό να ασκούν λειτούργημα...έχουν γίνει υποχείρια αυτών που ελέγχουν ακόμα και τις κυβερνήσεις, εις βάρος (πάντοτε) των εργαζομένων...

τους θυμούνται μόνο όταν παίρνουν γραμμή απ'αυτούς να ρίξουν καμμιά κυβέρνηση και να φτιάξουν μία άλλη...γνωστή η συνταγή.

ΑΥΡΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ (εγώ θα είμαι νοερώς, αλλά εις διπλούν)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Απρ 2009, 04:22

Δεν αμφέβαλα Παγωνί μου ότι θα συμφωνούσες μ'αυτές τις σκέψεις μου για το δημοσιογραφιλίκι (άλλως καλαμπαλίκι, νταβατζηλίκι, ξεφτιλίκι κλπ) ...

Αλλά εσύ πρέπει να ετοιμάσεις πανώ, να κάνεις πάρτι, να στήσεις ορχήστρες με όργανα για καλαματιανά, να φτιάξεις και κανά κέικ, γιατί... μα τώρα το συνειδητοποιώ: Σου'ρθε αυθεντικό συντρόφι! Χρύσα Ολέ! :xara: Δε θα'σαι μόνη σου πολιτικά δηλαδή εδώ μέσα σαν χαμένη κλανιά στην καταιγίδα :xaxas:

(Κάντε όσες χαρές μπορείτε τώρα, κορ'τσούδια μου, γιατί όπου να'ναι θα καταφτάσει ο Χρήστος κατά φόρουμ Όμπραξ, -ετσι μου'ταξε στο MSN - που είναι ο μόνος πασοκτζής των ΙΔΕΟ και σας βλέπω να πιάνετε τα κουμπούρια! :brokenteeth: )

theo38 έγραψε:.

Τεο χαχα, δεν πίστευα ότι θα γούσταρα πολιτικό σχόλιο δικό σου ποτέ, αλλά τούτο δω μ'έκανε να γελάσω :lol:
Τι αυτισμός και ελιτισμός αλήθεια... Ένα πανό λείπει που να γράφει: "εμείς του ΠΑΜΕ, με άλλους δεν πάμε..." :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 02 Απρ 2009, 15:00

Ηθελε η Αρελα ενημέρωση για την μεγάλη γενική απεργία που θα προκαλούσε πάταγο και οι κακοί δημοσιογράφοι δεν της την έδωσαν, γιατί ως τσιράκια της κυβέρνησης κήρυξαν κι αυτοί απεργία. Η γνωστή κλάψα του μικροαστού που τα βλέπει όλα και τα ξέρει όλα αποκλειστικά μόνο από το χαζοκούτι και όταν του το κόβουν εξεγείρετε, αλλά δεν βλέπει πιο μακριά από το δάκτυλο του. Λοιπόν επειδή η Αρέλα είναι εντελώς άσχετη ας την πληροφορήσω ότι οι δημοσιογράφοι κήρυξαν τελευταίοι απεργία, αλλά ακόμη και μην μετείχαν ειδήσεις από την τηλεόραση δεν πρόκειται να έβλεπε, ούτε εφημερίδες θα έβγαιναν γιατί απεργούν και οι τεχνικοί και οι τυπογράφοι, οι οποίοι δεν είναι στο ίδιο σωματείο. Επίσης η παράταξη της ΝΔ στην ΕΣΗΕΑ μαζί με αυτή του ΠΑΣΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν για να περάσουν τρίωρη στάση και αυτή ήταν η αρχική απόφαση, μια και έχουν την πλειοψηφία στο συμβούλιο. Υποχρεώθηκαν ωστόσο να υποχωρήσουν, ύστερα από τις αποφάσεις των σωματείων των τεχνικών, των τυπογράφων και των διανομέων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Με τις συνομοσιολογικές λογικές που θα προβάλει δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ο καθένας μπορεί να είναι όσο ανόητος θέλει και να το δηλώνει. Όπως επίσης να αγνοεί το ποιες δυνάμεις από τον χώρο των ΜΜΕ θέλουν απεργιακές κινητοποιήσεις και ποιες είναι αντίθετες. Πληροφοριακά ακόμη μόνο 48ωρη απεργία Πέμπτη - Παρασκευή μπορεί να χτυπήσει πραγματικά τους εκδότες, γιατί το περισσότερο χαρτί το μαζεύουν στα φύλλα του σαββατοκύριακου. Ποιοι είναι πάντοτε ανάχωμα και δεν ψηφίζουν ποτέ να γίνει αυτή η απεργία; Οι ίδιοι που όπως η Αρέλα έλεγαν...«δεν πρέπει να μετέχουμε στην πανελλαδική απεργία, γιατί οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο γι' αυτήν». Δηλαδή οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην ΕΣΗΕΑ.

Οσον αφορά την γενική απεργία και έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα. Πρόκειται καθαρά για πράξη εκτόνωσης και τίποτα παραπάνω. Αν τα συνδικάτα είχαν σκοπό να ξεκινήσουν σοβαρό οικονομικό εστώ αγώνα τότε θα προχωρούσαν σε απεργία διαρκείας. Οι 24ωρες δεν είναι τίποτα άλλο παρά βολτούλες αναψυχής με αποκορύφωμα τον λόγο ενός εργατοπατέρα και πάπαλα. Λήγει η συγκέντρωση και αϊντε παιδιά σε 2-3 μήνες τα ξαναλέμε όταν θα ξανακάνουμε άλλη μια 24ωρη. Φυσικά έτσι δεν γίνεται δουλειά. Οχι πολιτικός, αλλά ούτε καν οικονομικός αγώνας δεν γίνεται και βέβαια καμιά κυβέρνηση δεν αισθάνεται πίεση, ώστε να αναγκαστεί να υποχωρήσει. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να έχει αποτελέσματα ο αγώνας είναι να παραλύσει οικονομικά την χώρα με απεργία διαρκείας, η οποία στην πορεία θα λάβει συγκρουσιακό χαρακτήρα, γιατί θα υποχρεώσει την αντίδραση να χτυπήσει.

Κάτι τέτοιο, όμως, ποιος το θέλει; Μήπως το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ; Σοβαροί να είμαστε. Κι αυτοί μια χαρά έχουν βολευτεί με τις βολτούλες τους, αν και περισσότερο με μνημόσυνο μοιάζουν οι πορείες τους. Αλλωστε γνωρίζουν τον κίνδυνο, ότι σε τέτοιες καταστάσεις τα πράγματα εύκολα ξεφεύγουν από τον έλεγχο τους και δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους, ο οποίος σταθερά από το 1973 και δώθε είναι να αποτελούν το αριστερό δεκανίκι.

Πρόσφατα άλλωστε είναι τα όσα έγιναν τον Δεκέμβρη και η στάση της Γ.Γ Αλέκας Τζουγκασβίλι Παπαρήγα που δεν προλάβαινε να εισπράττει τα εύσημα από τον Καρατζαφέρη και τις ευχαριστίες της κυβέρνησης για …«την υπεύθυνη στάση του κόμματος». Και μπορώ να πω όχι άδικα. Το ΚΚΕ αποτέλεσε το Δεκέμβρη την εμπροσθοφυλακή της αστικής αντίδρασης και πραγματικά έδωσε τα ρέστα του. Και ενώ όλος ο κόσμος ήξερε πως πίσω από τα χιλιάδες κρυμμένα πρόσωπα ήταν το παιδί του το ΚΚΕ ταυτίστηκε με την άποψη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, του φασιστικού ΛΑΟΣ , της κυβέρνησης και του κάθε σαλεμένου συνομοσιολόγου εθνικόφρονα που έβλεπαν ότι οι διαδηλωτές ήταν καθοδηγούμενοι από ενιαίο κέντρο της εβραϊκής Νέας Τάξης που θέλει να καταστρέψει τον υπεργίγαντα ελληνισμό και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Τελευταία βέβαια η κυρά – Στάλιν Παπαρήγα προσπάθησε να τα μαζέψει λιγάκι, αφού βέβαια είχε κάνει τότε τις κρίσιμες μέρες την βρώμικη δουλίτσα της και δήλωσε στον Πρετεντέρη …«είμασταν επηρεασμένοι από το κλίμα των ημερών, όπου έχανε η μάνα το παιδί και δεν ξέραμε που θα οδηγούσε η κατάσταση».

Που λοιπόν θα μπορούσε να οδηγηθεί η κατάσταση και τρόμαξε τόσο το ΚΚΕ ώστε αποτέλεσει την πρωτοπορία των δυνάμεων της αντίδρασης; Ισως η εξέλιξη και το βάθαιμα του κινήματος με την είσοδο σε αυτό και άλλων λαϊκών στρωμάτων. Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν ότι το καλύτερο για ανθρώπους που δηλώνουν επαναστάτες και ακολουθούν τα διδάγματα του Λένιν. Αμ, δε. Το ΚΚΕ έχει πάψει να είναι επαναστατικό κόμμα από καιρό και σταδιακά έχει εξελιχθεί σ’ ένα υπερσυντηριτικό άστικο μόρφωμα - άλλωστε επί της ουσίας την πολιτική του «αποστάτη» Καούτσκι ακολουθεί. Συνεπώς εύκολα καταννοούμε ότι δεν του έμενε άλλος ρόλος παρά να χτυπήσει το κίνημα του Δεκεμβρίου με ανοικτή καταγγελία και στήριξη της καταστολής.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 02 Απρ 2009, 15:17

Μια χαρά αναλύσεις κάνεις διάολε, τις προσωπικές επιθέσεις και τα υφάκια τι στο καλό τα θέλεις, μου λες; :?
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Πέμ 02 Απρ 2009, 15:44

Καλοδεχουμενος θα ειναι κ ο αγαπητος Πασοκος Χρηστος! Οι συζητησεις μας θα περιστρέφονται στα ποσα εχει δωρίσει σε ΗΠΑ και ΕΕ κ ποσο αντικομμουνιστες ειναι ενω εκεινος θα με λεει δογματικη και σταλινικο κατακαθι..Αααααχ τι εποχες! Τα καλλιτερα ερχονται...
Σημερα δεν θα με ενοχλησει καθόλου τι λενε τα λογια του κοσμου για το ποσο απομονωμενο ειναι το ΠΑΜΕ, οτι δεν δεχεται να κατεβουμε ολοι μαζι στους δρομους κτλ για 3 λόγους :
1) Εχουμε πάντα κάτι παραπάνω να διεκδικησουμε απο 1 ευρω αυξηση την ημερα...
2)Αυριο 3/4 κλεινουν 10 χρονια απο την μερα που συγκροτηθηκε το ΠΑΜΕ
3) Οτι σήμερα ενω η αρχη της Σπουδαζουσας βρισκόταν στο σταθμο του μετρο Συγγρου-Φιξ , οπου κ τελειωνε η πορεια, και τα πιο πολλα σωματεια ειχαν ηδη διαλυθει, το τελος της πορειας ηταν στην Αμαλιας ακομα...
100% συμμετοχη στο Συνδικατο Μεταλλου...ΠΑΑΑΑΜΕ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”