Η ώρα της γης ( Earth Hour)
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Η ώρα της γης ( Earth Hour)
Ήταν ωραία με τα κεράκια μου, μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές όπου προσπαθούσα να απεξαρτηθώ απ το ηλεκτρικό ρεύμα και μου το θύμισε νοσταλγικά. Περιττό να σας πω, πως θα το ξανακάνω =) για να δούμε για πόσο =)
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
Μια χαρά ήταν!
Γενικά μου αρέσει να κάθομαι στα σκοτεινά και να ανάβω κεριά..
Γενικά μου αρέσει να κάθομαι στα σκοτεινά και να ανάβω κεριά..
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- cris
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: andromeda
Ναι ρε παιδια δεν αντιλεγω...μια χαρα ειναι κ τα κερακια κ ακομα καλλίτερα να εχεις καλη παρέα κ κιθαρίτσα με όλο αυτό. Αλλα γιατι να το κάνουμε μόνο όταν μας το υποδεικνύουν? Αυτό είναι που μου τι δίνει περισσοτερο!
Si me queras escrivir yas sabes mi paradero tercera
brigada mixta primera linea del fuego
brigada mixta primera linea del fuego
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εγώ πάλι γιατί το'νιωσα όλο αυτό ανώφελο, ανούσιο και ένα είδος συσκότισης...συμβολικό για πολλά πάνω στα οποία συσκοτισμένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς?
Μάλλον γιατί με βαράει μια δεδομένη αλλοκοτιά που συχνά με διαχωρίζει απ'την πλειονότητα.
Μη δίνετε σημασία.
Μάλλον γιατί με βαράει μια δεδομένη αλλοκοτιά που συχνά με διαχωρίζει απ'την πλειονότητα.
Μη δίνετε σημασία.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 3 φορές
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Ώπα φίλος, τι είναι αυτό τώρα;; Πιο πολύ για στημένο μου μοιάζει αυτό.Γιατί μου φαίνεται χλωμούτσικο να το βγάλανε σε χαρτί για να το κάνουν επίσημο...Μια εντολή θα αρκούσε, δεν νομίζεις;;
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
- Γκροτέσκος
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
ΑρΕλα έγραψε:Εγώ πάλι γιατί το'νιωσα όλο αυτό ανώφελο, ανούσιο και ένα είδος συσκότισης...συμβολικό για πολλά πάνω στα οποία συσκοτισμένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς?
Μη δίνετε σημασία.
Καλά, πες ότι δεν είχες μπαταρία στο λάπτοπ και χρειαζόσουν το καλώδιο
υγ: διάβασε χ3 φορές καλά αυτό που έγραψα ώστε να μην το μπερδέψεις πάλι
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Eννοείται οτι δεν είναι αυθεντικό. Αλλά σωστό κλίμα καλλιεργεί_MIXALIS_ έγραψε:Ώπα φίλος, τι είναι αυτό τώρα;; Πιο πολύ για στημένο μου μοιάζει αυτό.Γιατί μου φαίνεται χλωμούτσικο να το βγάλανε σε χαρτί για να το κάνουν επίσημο...Μια εντολή θα αρκούσε, δεν νομίζεις;;
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τουλάχιστον μ'αυτό που έβαλε ο Ικαρος (που μου κάνει αρκετά λογικό σαν εκδοχή αφού όντως ήταν η έκτη μέρα της πρώτης βδομάδας του "περιούσιου" έτους...κλπ κλπ.) δικαιώνεται το διαισθητικό μου που "κλώτσαγε" μ'αυτή την παγκόσμια... εναρμόνιση για τη συσκότιση.
Για το περιβάλλον οφείλουμε όλοι να κάνουμε ατομικά ό,τι μπορούμε για να το προστατέψουμε και τότε θα φανεί έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα απ'την αθροιστική προσπάθεια όλων.
Για το περιβάλλον οφείλουμε όλοι να κάνουμε ατομικά ό,τι μπορούμε για να το προστατέψουμε και τότε θα φανεί έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα απ'την αθροιστική προσπάθεια όλων.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Ναι, η αλήθεια είναι οτι όλο αυτό το πράγμα της ''συσκότισης'' δεν μου έκατσε και πάρα πολύ καλά ούτε και εμένα.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
Το θέμα είναι οτι ούτε νοήμα είχε ούτε άλλαξε κάτι,
επίσης το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η λάμπα του σπιτιού η ο υπολογιστής για 1 ώρα
Φαίνεται απο αυτό πόσο πρόβατα είμαστε και κάνουμε ότι μας πούν, κάτσαμε σκοτείνα σπίτι μια ώρα και νομίζουμε οτι έγινε κάτι.
μια τρύπα στο νερό έγινε....
Να μου πείτε ήταν συμβολικό; Ωραία και μετά απο αυτό τι άλλαξε; τί καταλάβαμε; τίποτα. υπάρχουν άλλοι τρόποι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.
επίσης το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η λάμπα του σπιτιού η ο υπολογιστής για 1 ώρα
Φαίνεται απο αυτό πόσο πρόβατα είμαστε και κάνουμε ότι μας πούν, κάτσαμε σκοτείνα σπίτι μια ώρα και νομίζουμε οτι έγινε κάτι.
μια τρύπα στο νερό έγινε....
Να μου πείτε ήταν συμβολικό; Ωραία και μετά απο αυτό τι άλλαξε; τί καταλάβαμε; τίποτα. υπάρχουν άλλοι τρόποι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
- Spirit oF Fire
εσύ τί αντιπρόταση έχεις; τί θες να κάνεις για το περιβάλλον, ατομικά ή μαζικά.. πες μου και αν το βρω βιώσιμο θα σε ακολουθήσω. Έχω κουραστεί με απόψεις που λένε μόνο τα αρνητικά κάποιων κινητοποιήσουν αλλά δεν έχουν αντιπροτάσεις.Να μου πείτε ήταν συμβολικό; Ωραία και μετά απο αυτό τι άλλαξε; τί καταλάβαμε; τίποτα
Και αν τυχόν το πάρεις προσωπικά το μήνυμά μου και παρεξηγηθείς θα μιλούσαν τα ντουφέκια μας.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Eγώ έχω αντιπροτάσεις αλλά είναι εξτρεμιστικές. Δεν ήρθε ακόμη ο καιρός να γίνουν αποδεκτές απο άλλους.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
Πρώτα απ ολα , το πρόβλημα ξεκινάει απο τα εργοστάσια της ΔΕΗ, τα οποία εφαρμόζουν μια οχι και τόσο φυλική στο περοβάλλον μέθοδο παραγωγής ενέργειας, Απο όσα ξέρω δεν παράγεται η ενέργεια ανάλογα με την ζήτηση (δηλαδή αν χρισημοποιήσουμε λιγότερο ρεύμα δεν μειώνει η αυξάνει την παραγωγή στα εργοστάσια της ΔΕΗ)... απλώς την παράγουν, και το μεγαλύτερο ποσοστό της δεν είναι αποθηκεύσιμο
Εγώ δεν είμαι και τέλειος, οτι μπορώ όμως το κάνω, δεν ανάβω φώτα σε όλο το σπίτι δεν είναι αναγκαίο και στο δωμάτιο κάθομαι με μια λάμπα (μου άρεσει...)... πετάω τα σκουπίδια μου στους κάδους, όχι απέξω, και αν μπορώ να μαζέψω κάτι απο κάτω και νατο βάλω στον κάδο το κάνω. Η κινητοποίηση θα έπρεπε να γίνει για αυτούς που προκαλούν το πρόβλημα, στην ελλάδα έχουμε την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια, παρόλα αυτά δεν αξιοποιούμε τον ήλιο σαν πηγή ενέργειας, αντίθετα σε άλλες χώρες με λιγότερο ήλιο εφαρμόζεται.... η 1 ώρα ουτε τα κέρδη της ΔΕΗ μείωσε, ούτε έκανε διαφορά ούτε είδα κανέναν να αλλάξει ουσιαστικά μετά απο αυτό, το θυμούνται μόνο μέχρι εκείνη την μέρα
Εγώ δεν είμαι και τέλειος, οτι μπορώ όμως το κάνω, δεν ανάβω φώτα σε όλο το σπίτι δεν είναι αναγκαίο και στο δωμάτιο κάθομαι με μια λάμπα (μου άρεσει...)... πετάω τα σκουπίδια μου στους κάδους, όχι απέξω, και αν μπορώ να μαζέψω κάτι απο κάτω και νατο βάλω στον κάδο το κάνω. Η κινητοποίηση θα έπρεπε να γίνει για αυτούς που προκαλούν το πρόβλημα, στην ελλάδα έχουμε την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια, παρόλα αυτά δεν αξιοποιούμε τον ήλιο σαν πηγή ενέργειας, αντίθετα σε άλλες χώρες με λιγότερο ήλιο εφαρμόζεται.... η 1 ώρα ουτε τα κέρδη της ΔΕΗ μείωσε, ούτε έκανε διαφορά ούτε είδα κανέναν να αλλάξει ουσιαστικά μετά απο αυτό, το θυμούνται μόνο μέχρι εκείνη την μέρα
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
- Spirit oF Fire
κοίτα τι παίζει με εμένα. Από μικρή μου είπαν πως η κοινωνία λειτουργεί τέλεια. Με έμαθαν στο σχολείο, πως όλα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με ευγενεια και υπομονή και θα βγάζεις πάντα άκρη. Το κράτος θα σε προστατεύει γιατί είσαι πολίτης του και οι άλλοι πάντα θα σου στέκονται. Όταν τελείωσα το σχολείο τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί ξέχασαν να μου πουν πως τόσα χρόνια που έδειχναν τι θα πει ουτοπία.
Έμαθα μετά από πολλές απογοητεύσεις, πως αν δεν νοιαστείς ο ίδιος για αυτά που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν, κανείς δεν θα δώσει δεκάρα. Ό,τι θες κάντο μόνος σου, αλλιώς δες το να καταστρέφεται. Αυτό συμβαίνει με την παιδεία, με την οικολογία, με την οικονομία και με όλα. Δεν μου φαίνεται απ τις παραπάνω σειρές, αλλά είμαι ομαδικός παίχτης. Ούτε εγώ είμαι τέλεια. Αλλά περιμένω προτάσεις.
Σε ενολεί η ΔΕΗ; Υπάρχει η οικονομία στον ηλεκτρισμό, υπάρχουν οι ξυλόσομπες, υπάρχουν τα φωτοβολταϊκά και τόσα άλλα. Θα με πεις, είναι ακριβά και δίκιο θα έχεις αλλά τώρα μιλάμε για κάτι άλλο πέρα απ το κόστος.
Μου λες ότι έχουμε περιβαλλοντικά προβλήματα και πως το να κλείσεις μία ώρα το φως δεν βοηθάει σε τίποτα, κι εγώ μαζί σου. Απλά περιμένω πως με τέτοιες μαζικές και χαζές αν προτιμάς, κινήσεις κάποιος θα ευαισθητοποιηθεί. Και όντως συμβαίνει, το είδα στα παιδιά της νονάς μου, που με μαλώνουν αν αφήνω το φως ανοιχτό. Το είδα σε εμένα, που αποφάσισα να μην διαβάζω και να μην πλέκω το βράδυ λόγω ηλεκτρισμού.
Μία πράξη, ένα φαινόμενο από μόνο του δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι τι αλληλεπιδράσεις δημιουργεί σε εσένα.
Έμαθα μετά από πολλές απογοητεύσεις, πως αν δεν νοιαστείς ο ίδιος για αυτά που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν, κανείς δεν θα δώσει δεκάρα. Ό,τι θες κάντο μόνος σου, αλλιώς δες το να καταστρέφεται. Αυτό συμβαίνει με την παιδεία, με την οικολογία, με την οικονομία και με όλα. Δεν μου φαίνεται απ τις παραπάνω σειρές, αλλά είμαι ομαδικός παίχτης. Ούτε εγώ είμαι τέλεια. Αλλά περιμένω προτάσεις.
Σε ενολεί η ΔΕΗ; Υπάρχει η οικονομία στον ηλεκτρισμό, υπάρχουν οι ξυλόσομπες, υπάρχουν τα φωτοβολταϊκά και τόσα άλλα. Θα με πεις, είναι ακριβά και δίκιο θα έχεις αλλά τώρα μιλάμε για κάτι άλλο πέρα απ το κόστος.
Μου λες ότι έχουμε περιβαλλοντικά προβλήματα και πως το να κλείσεις μία ώρα το φως δεν βοηθάει σε τίποτα, κι εγώ μαζί σου. Απλά περιμένω πως με τέτοιες μαζικές και χαζές αν προτιμάς, κινήσεις κάποιος θα ευαισθητοποιηθεί. Και όντως συμβαίνει, το είδα στα παιδιά της νονάς μου, που με μαλώνουν αν αφήνω το φως ανοιχτό. Το είδα σε εμένα, που αποφάσισα να μην διαβάζω και να μην πλέκω το βράδυ λόγω ηλεκτρισμού.
Μία πράξη, ένα φαινόμενο από μόνο του δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι τι αλληλεπιδράσεις δημιουργεί σε εσένα.