''Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε!''

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

''Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε!''

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 23 Μαρ 2009, 16:48

Να τα μααααςς!! :thumbsdown:

Ανέλπιστη υποστήριξη! - Ελευθεροτυπία

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης απέρριψε αιτιάσεις ότι η Ελληνική Αστυνομία εμπλέκεται στη διακοπή λειτουργίας ιστοτόπων ή ιστολογίων. Επεφύλαξε όμως και μια έκπληξη, αφού είπε ότι υποστηρίζει το indymedia, έναν «χώρο αντιπληροφόρησης», όπως αυτό το σάιτ αυτοαποκαλείται. Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, σε συνέδριο με θέμα «Πολιτικές ελευθερίες και ασφάλεια στην ηλεκτρονική εποχή», που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης, ο κ. Σφακιανάκης ρωτήθηκε αν η αστυνομία «ρίχνει» τα σάιτ. «Η υπηρεσία μου τηρεί το γράμμα του νόμου. Δεν υπάρχει ομάδα να «ρίχνει» τα σάιτ. Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε».

Πληροφορήθηκα οτι άρον άρον το καθάρισαν το θέμα οι άλλοι μόλις το σήκωσε κάποιος! Αντε τώρα να το κουκουλώσουν αυτό που είπε!

Βρε, βρε, βρέ γλώσσα λανθάνουσα! Απο μικρό και απο τρελό... :loco:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ΥΠΟΘΕΣΗ «INDYMEDIA»

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 23 Μαρ 2009, 17:07

Χρήστο άνοιξα ίδιο θέμα. Να το κάνω ένα merge; :xara:

EDIT. Το έκανα. Το δικό μου βγήκε πρώτο γιατί χρονικά προηγήθηκε της δημοσίευσης, αλλά καμία σημασία δεν έχει. Αυτό το θέμα είναι αξιομνημόνευτο. :cool: Ελπίζω να μην σε πειράζει. Αν θέλεις άλλαξε τον τίτλο και βάλε τον δικό σου. :)
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Μανόλης Σφακιανάκης: «…Εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε»

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 23 Μαρ 2009, 17:14

Μανόλης Σφακιανάκης, προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «…Εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε»


Εικόνα


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ…


Με εντολή του υπουργείου εσωτερικών η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους χώρους(δημόσιες υπηρεσίες, στρατόπεδα κλπ.), όπου το «ελληνικό» κράτος παρέχει δωρεάν internet. Αντίθετα η γνωστή ιστοσελίδα indymedia, η οποία καθυβρίζει τα εθνικά σύμβολα και στοχοποιεί πατριώτες, αλλά και αστυνομικούς, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά όπως επίσημα δήλωσε και ο αρμόδιος για την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος υποστηρίζεται από την ελληνική αστυνομία! Αυτό σαν απόδειξη για να ανοίξουν κάποιοι τα μάτια τους και να καταλάβουν ποιοι είναι οι ψευτοεπαναστάτες παρακρατικοί και ποιοι είναι πράκτορες και ρουφιάνοι. Σας παραθέτουμε αυτούσια την σχετική είδηση:
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Ανέλπιστη υποστήριξη! Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης απέρριψε αιτιάσεις ότι η Ελληνική Αστυνομία εμπλέκεται στη διακοπή λειτουργίας ιστοτόπων ή ιστολογίων. Επεφύλαξε όμως και μια έκπληξη, αφού είπε ότι υποστηρίζει το indymedia, έναν «χώρο αντιπληροφόρησης», όπως αυτό το σάιτ αυτοαποκαλείται. Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, σε συνέδριο με θέμα «Πολιτικές ελευθερίες και ασφάλεια στην ηλεκτρονική εποχή», που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης, ο κ. Σφακιανάκης ρωτήθηκε αν η αστυνομία «ρίχνει» τα σάιτ. «Η υπηρεσία μου τηρεί το γράμμα του νόμου. Δεν υπάρχει ομάδα να «ρίχνει» τα σάιτ. Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε». Ε.ΒΑΤ»


Το ίδιο ακριβώς γράφτηκε και σε άλλη εφημερίδα:


«Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης απέρριψε αιτιάσεις ότι η Ελληνική Αστυνομία εμπλέκεται στη διακοπή λειτουργίας ιστοτόπων ή ιστολογίων. Επεφύλαξε όμως και μια έκπληξη, αφού είπε ότι υποστηρίζει το indymedia, έναν «χώρο αντιπληροφόρησης», όπως αυτό το σάιτ αυτοαποκαλείται. Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, σε συνέδριο με θέμα «Πολιτικές ελευθερίες και ασφάλεια στην ηλεκτρονική εποχή», που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης, ο κ. Σφακιανάκης ρωτήθηκε αν η αστυνομία «ρίχνει» τα σάιτ. «Η υπηρεσία μου τηρεί το γράμμα του νόμου. Δεν υπάρχει ομάδα να «ρίχνει» τα σάιτ. Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε».»

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε την δήλωση του εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού αυτά που λέει είναι πέραν πάσης λογικής…. Τι να κάνουν όμως και αυτοί, αφού το ίδιο το indymedia(το οποίο υποστηρίζεται επίσημα από το INTERNATIONAL MEDIA CENTER του εβραίου μεγαλοκαπιταλιστή Τζωρτζ Σόρος) με ανακοίνωσή του τους είχε πει ξεκάθαρα και κατάμουτρα ότι βρίσκονται πέρα από την δικαιοδοσία του κράτους… Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα:
INDYMEDIA-KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ 2 Φλεβάρη 2009: «…Ας σας γίνει κατανοητό βασιλιάδες και αφεντάδες αυτού του τόπου: Το indymedia είναι πέρα από την σφαίρα της δικαιοδοσίας σας και τον έλεγχό σας.»


Άλλη μία απόδειξη για το τι είδους είναι τα «σχόλια» που παραθέτει το indymedia:

Εικόνα


Του συγκεκριμένου προσώπου που στοχοποιεί το indymedia του έκαψαν το αυτοκίνητο με εμπρηστική επίθεση… Η υπόθεση βρίσκεται στην… Ασφάλεια και έχει τεθεί στο… αρχείο



http://xryshaygh.wordpress.com/
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: ''Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε!''

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 23 Μαρ 2009, 17:19

Οκ,κάνε μεταφορά και το άλλο μου topic που έβαλα! Όμως το topic με την υπόθεση indymedia,ξανακάντο ανεξάρτητo ή αν θέλεις βάλτο στο ίδιο topic με τον Καρεφυλλάκη. Αφορά τις στοχοποιήσεις προσώπων κι όχι τη θέση του Σφακιανάκη για το indymedia. Ευχαριστώ. :D
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ''Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε!''

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 23 Μαρ 2009, 17:21

Εννοείς αυτό που έκανα merge να το κάνω ανεξάρτητο, και να ενώσω το άλλο; Οκ, θα δω πως θα τα κάνω για να μην μαζεύονται πολλά θέματα που είναι ίδια περισσότερο, γι αυτό. :)
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 4046
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 15:16
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΕΛ-ΛΑΣ
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: ''Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε!''

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 23 Μαρ 2009, 21:45

Όταν υπάρχουν τέτοιοι προϊστάμενοι στην Ασφάλεια τύφλα να' χουν τα έμμισθα ρεμάλια του σκόρος. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Re: ''Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε!''

Δημοσίευση από GiaNt » Σάβ 18 Απρ 2009, 14:24

Για να δούμε με ποιο τρόπο ο Σφακιανάκης της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος υποστηρίζει το indymedia.




Ας θυμηθούμε την καταγγελία της τεχνικής ομάδας του Athens indymedia το 2002, όταν ο ίδιος ο Σφακιανάκης προσπάθησε να παραπλανήσει μέλη της ομάδας του indymedia, και απέτυχε παταγωδώς.

Αντιγραφή από Athens Indymedia:
Χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ο επικεφαλής του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε με τη συντακτική ομάδα του Indymedia Αθήνας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη έρχεται στην λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου imc-athens-contact ένα mail κάπως περίεργο:
Date: Sat, 28 Sep 2002 13:13:37 +0300
From: Sfakianakis
To: imc-athens-contact@lists.indymedia.org
Subject: [Imc-athens-contact] (no subject)

GIA SAS..
SYGXARHTHRIA GIA TO SITE SAS...
MPHKA SE AYTO META APO SEARCH...ALLA EINAI KATAPLHKTIKO,,
ASXOLOUMAI ME INTERNET,,KAI THA HTHELA NA SAS PROTEINW KAPOIES IDEES AN THELATE..

MANOS FANARIWTHS
Αυτό που χτύπησε αρχικά περίεργα ήταν η αναντιστοιχία μεταξύ του ονόματος στο From (Σφακιανάκης) και του ονόματος στην υπογραφή (Φαναριώτης). Μέλος της συντακτικής ομάδας του αθηναϊκού Indymedia, χωρίς να υποψιαστεί κάτι, απαντάει λίγες ώρες αργότερα:
Date: Sat, 28 Sep 2002 19:20:19 +0300
To: Sfakianakis ,
imc-athens-contact@lists.indymedia.org
Subject: Re: [Imc-athens-contact] (no subject)

Γειά σου Μάνο.
Λέγομαι Μιχάλης και συμμετέχω κι εγώ στην ομάδα που λειτουργεί το site. Αν είσαι από την Αθήνα, μπορείς να έρθεις να μας συναντήσεις από κοντά. Βρισκόμαστε κάθε Κυριακή στις 7, στο Αυτόνομο Στέκι (Ζωοδόχου Πηγής και Ισαύρων) στα Εξάρχεια. Αν δεν είσαι στην Αθήνα, μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω e-mail αρχικά και αργότερα και μέσα από τις mailing lists του IMC Athens.
Την επόμενη μέρα ο Μάνος απαντάει προσωπικά στο Μιχάλη:
Date: Sun, 29 Sep 2002 20:01:45 +0300
From: Sfakianakis
Subject: Re: [Imc-athens-contact] (no subject)

gia sou mixalh...
egw menw athina kai eparxia.
an htheles na brethoume tha to xairomoun..
asxoleisai me ypologistes??
thn kyriakh den mporw na elthw,paw sta merh mou,,an htheles dwse mou ta thlefwna sou na epikoinwnhsome..giia na ta poume,,

manos.
Ο Μάνος Σφακιανάκης είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, επικεφαλής του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (cyber-crime). Περισσότερα στοιχεία για τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου τμήματος υπό τον συγκεκριμένο αστυνομικό, μπορείτε να δείτε σε παλιότερα δημοσιεύματα της Ελευθεροτυπίας (3/12/2000) και των ΝΕΩΝ (7/7/2001).

Όπως επιβεβαιώθηκε από δύο απόλυτα αξιόπιστες πηγές, και για να αποφευχθεί περίπτωση απλής συνωνυμίας, ο αστυνόμος Σφακιανάκης είναι ο ιδιοκτήτης της e-mail διεύθυνσης από την οποία εστάλησαν τα δύο e-mails.

Παραμένει φυσικά άγνωστος ο σκοπός που ο Σφακιανάκης επιχείρησε να επικοινωνήσει με το αθηναϊκό indymedia και να πληροφορηθεί τα τηλέφωνα μελών της συντακτικής ομάδας, αλλά είναι ενδεικτικά του κλίματος που επιχειρούν να διαμορφώσουν τις τελευταίες μέρες κάποια ΜΜΕ ενάντια στο εγχείρημα του Indymedia.

Κοτσάνα: Θέλω να γίνω Hacker
[ Ελληνική αστυνομία ]
Πηγή: http://les-malakies.blogspot.com/2009/0 ... ia_17.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”