Μια βραδια στην βάρδια

Εδώ βάζετε στίχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών που αγαπάτε, σχολιάζετε μουσικούς ή μουσικά σας ακούσματα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Μια βραδια στην βάρδια

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 15 Μαρ 2009, 23:20

Που λετε αγαπητοι μου συνφορουμιτες, ενα πολυ μεγαλο γεγονος ελαβε χωρα σημερα 15 Μαρτιου 2009 στις 20.30 σ ενα μερος που λεγεται Βάρδια και βρισκεται στην Θεσσαλονικη.
Ηθελα να προλογισω απλα καθως ο ανταποκριτης μας θα ερθει εντος ολιγου και θα προσθεσει τα ντοκουμεντα και οσο παρασκηνιο προεκυψε. Τις απαγωγες απο εξωγηινους και τις εξαυλωσεις οι οποιες μεταμορφωσαν καποιους σε αορατους.
Περιμενουμε με αγωνια ;)
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Re: Μια βραδια στην βάρδια

Δημοσίευση από ELectriE » Δευ 16 Μαρ 2009, 01:52

Δεν ντρέπεστε ρε;;; Να με δίνετε έτσι στεγνά;;!! Θα ζητήσω τα πνευματικά μου δικαιώματα!!
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 16 Μαρ 2009, 01:58

Ένα έχω να σας πω φίλοι μου ...ήμουν και 'γω στην "Βάρδια"!!!
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 16 Μαρ 2009, 03:07

Ήταν σαν θεά.
Με το που μπήκα στον χώρο, το βλέμα μου σαν να 'ταν ερεθισμένο από τον μαγνήτη της γύρισε να την κοιτάξει. Ήταν απλά ντυμένη αλλά στα μάτια μου φάνταζε στολισμένη νεράϊδα και η φωνή της ...αυτή η φωνή κελάϊδισμα ήταν σειρήνας. Απαλή σαν μετάξι και γλυκιά όπως ο μελίρητος των αρχαίων που γιατρεύει κάθε πληγή και κάθε πόνο.
Τρυγύριζε στο μαγαζί και χάριζε χαμόγελα σε όλους. Με ένα απαλό άγγιγμα στον ώμο ή το χέρι, ξεχνούσαν κάθε έγνοια και γέμιζε το μυαλό τους γαλήνη ενώ όλοι την γνώριζαν και περίμεναν να την δουν να ανεβαίνει στο "πάλκο". Ήταν η δασκάλα των παιδιών που διοργάνωσαν την βραδιά και συντονίστρια του "ιβέντ" (κάπου εκεί πρέπει να πήρε το μάτι μου και την Αθηνά νομίζω).
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ELectriE » Δευ 16 Μαρ 2009, 20:03

χαχαχαχαχαχαχαχαχ :hitlol: άτιμη καριπολάτα!! είσαι ξεκαρδιστικός!!! :rofl2:
Και ναι, η δασκάλα μου είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΡΑ!! (επίσης παντρεμένη με ένα παιδί και πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της :loco: :loco: :loco: )

Ψιτ, πού είσαι.. θέλω τα βίντεά μου !
Ερμητική Αρχή

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 16 Μαρ 2009, 20:21

Ένα έχω να πω για την βραδιά στην "Βάρδια", "οι άντρες πολύ ωραίων γυναικών ανήκουν στην τάξη των εγκληματιών"

Δε με λες βρε μικρό, εκείνο το χαριτωμένο κοριτσάκι με την καφέ φουστομπλουζίτσα, το τζινάκι και τα ασημένια αστραφτερά παπουτσάκια που πηγαινοερχόταν στην πίστα εσύ ήσουν;

(η αλήθεια είναι πως έχω κάτι βίντεο αλλά μόνο την δασκάλα σου έχουν μέσα -και μια κοπελίτσα Χριστίνα ίσως με ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ στη ...φωνή-, εσύ τι τα θέλεις αυτά;;; )
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ELectriE » Δευ 16 Μαρ 2009, 22:29

karipis έγραψε:Δε με λες βρε μικρό, εκείνο το χαριτωμένο κοριτσάκι με την καφέ φουστομπλουζίτσα, το τζινάκι και τα ασημένια αστραφτερά παπουτσάκια που πηγαινοερχόταν στην πίστα εσύ ήσουν;
Ναι εγώ ήμουν αυτό το κοριτσάκι που ήρθε μάλιστα όχι μόνο μία φορά στο τραπέζι σας και κάθησε!! Και τα παππουτσάκια μου ήταν χρυσά αστραφτερά, όχι ασημένια! :loco:
karipis έγραψε:(η αλήθεια είναι πως έχω κάτι βίντεο αλλά μόνο την δασκάλα σου έχουν μέσα -και μια κοπελίτσα Χριστίνα ίσως με ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ στη ...φωνή-, εσύ τι τα θέλεις αυτά;;; )
Το ξέρω ότι με τράβαγες γιατί πήγες και ακριβώς απέναντι για να έχεις καλή εικόνα. Μου έλεγες και να χαμογελάω τρομάρα σου :loco:
Αλλά βέβαια, όπως όλοι οι άντρες να τραβήξεις την ... "ποιότητα" !! Δεν έχουμε καμία Χριστίνα. Αλλά πού να θυμάσαι όνομα με τόσα άλλα... "προσόντα" !!!
Καλά Τασούλη... Τα γράφω αυτά... :thumbsdown:
Ερμητική Αρχή

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 16 Μαρ 2009, 23:06

Άκουσε να σε 'πω πρώην Αόρατη, μην με πιέζεις με αυτά τα βίντεο γιατί θα κάνω κανένα κακό, αυτό σε λέω μόνο....!

(άσε δε που δεν ρύθμισα ο μλκς την κάμερα και μου βγήκε χάλια η εικόνα)

Υ.Γ.Μπορεί να μην θυμάμαι το χρώμα στα παπούτσια σου (άκου απαίτηση τώρα :swear: ) και το όνομα της κοπελιάς, αλλά δεν ξεχνάω με τίποτε αυτό το καλοφτιαγμένο (και καλλίπυγο) ...πρόσωπο με τα ...στητά μάτια (που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να απελευθερωθούν από το μικροσκοπικό λευκό μπλουζάκι που μετα βίας τα συγκρατούσε) και την καταπληκτική ολόϊσια μελαχρινή της κόμμωση.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 17 Μαρ 2009, 00:50

Μετά από πολλές πιέσεις και απειλές από φίλους, γνωστούς, άσχετους, σουβλατζίδες, τηλεοπτικούς παραγωγούς και πολύ περισσότερο από ...άχτι, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω την μεγάλη σοπράνο του καναλιού μας ΑΘΗΝΑ_ΗΛΕΚΤΡΑ.

(το βίντεο βγήκε πολύ μάπα διότι δεν ρύθμισα ανάλυση κ ποιότητα ο ηλίθιος αλλά σας υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά -στο Μέγαρο- θα είναι καλύτερο ...και θα έχει και την δασκάλα μέσα)

http://www.youtube.com/watch?v=7qCJ2aQn ... annel_page
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 17 Μαρ 2009, 03:59

Κaripis έγραψε:(το βίντεο βγήκε πολύ μάπα διότι δεν ρύθμισα ανάλυση κ ποιότητα ο ηλίθιος )
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το εντός της παρενθέσεως αναγραφέν είναι απολύτως σωστό, σ΄ευχαριστούμε για την ανάρτηση.

Η υπόσχεσή σου ότι "την επόμενη φορά -στο Μέγαρο- θα είναι καλύτερο ...και θα έχει και την δασκάλα μέσα" πρέπει να διασφαλιστεί με δίγραμμη επιταγή εις διαταγήν ΙΔΕΟ.

Όσον αφορά το βιντεο φοβούμαι πως θα είμαι αμείλικτος.

(Σε τέτοιες μουσικές επιλογές και "εκτελέσεις" σαν αυτή που παρακολουθήσαμε, καλό είναι άλλη φορά να μην αναγκαζόμαστε να εστιάζουμε ΜΟΝΟ στα ωραία μπούτια της αοιδού)

:)
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 17 Μαρ 2009, 09:58

υποσχέσεις, υποσχέσεις αγαπητέ Καρίπη αλλά τελικά λίγα από αυτά που περιγράφεις είδα!! :wink: Μάλλον έχεις περισσότερα σε άλλα βίντεο τα οποία τα κόβει η λογοκρισία :cool: :cool:
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Τρί 17 Μαρ 2009, 11:24

έχω την τιμή να σας παρουσιάσω την μεγάλη σοπράνο του καναλιού μας ΑΘΗΝΑ_ΗΛΕΚΤΡΑ.
Αδελφούλα μου και με ίωση και χωρίς :urock: :urock:
(είδα και τα υπόλοιπα βιντεάκια..)

Υ.Γ.
Kariatida έγραψε:Τις απαγωγες απο εξωγηινους και τις εξαυλωσεις οι οποιες μεταμορφωσαν καποιους σε αορατους.
Δεν το έκανα εγώ..
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ELectriE » Τρί 17 Μαρ 2009, 15:17

Γι'αυτό λένε μην εμπιστεύεσαι δουλειές στους άντρες... Αχ βρε Τάσο, επίτηδες το έκανες;;; Δε φτάνει που μ'ανέβασες στο γιουτιουμπ, τα'γραψες και λάθος πανάθεμά σε!!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε, το λινκ που έδωσες είναι το τραγούδι "Δεν τραγουδώ παρά γιατί μ'αγάπησες" της Αρβανιτάκη, όχι το "Λα Λούνα" όπως έγραψες ;Ρ
Το Hijo de la luna είναι στο ίδιο βίντεο με το Yesterday που έκανα φωνητικά σ'ένα παιδί http://www.youtube.com/watch?v=kK2zsRDT ... re=channel
Ένα άλλο που λέει ΓΚΑΝΣ ΕΝΤ ΡΟΟΥΖΕΣ, καμία σχέση. Είναι το Frozen της Madonna το οποίο με καμία πρόβα το σκοτώσαμε.
Δεν πειράζει όμως σε συγχωρώ γιατί ξέρω ότι ακόμα είσαι ζαλισμένος μ'αυτά που άκουσες...! :loco:

Οι μουσικοί έκαναν καλή προσπάθεια αλλά δε με βοήθησαν καθόλου.. :(
Τώρα που είδα πώς ακουγόμουν, πάω να φουντάρω και δεν πρόκειται ν'ανοίξω το στόμα μου ποτέ ξανά.

:bye:

Υ.Γ. Η κοπελιά που λες πρέπει να είναι η γυμνάστρια η Γιώτα.
Ερμητική Αρχή

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 17 Μαρ 2009, 20:16

:swear: Για να σε πω εσένα, δε φτάνει που περίμενα 2,5 ώρες με την παρέα μου πότε θα βγεις λες περιμέναμε τον Τερζή ένα πράμα, δε φτάνει που ήπια 3 ουϊσκι μέχρι τότε (γιατί πως να περάσει η ώρα, άσε δε που ήρθα και με μηχανή ενώ είχε ψώφο), δε φτάνει επίσης που δεν είχε ούτε μια σαμπάνια το μαγαζί να ανοίξω (ένα καλάθι.. κάτι ρε παιδί) με τα σούρνεις και από πάνω;;;

Ε???

....για να μην μιλήσω για τον βαθμό δυσκολίας που είχα με την δασκάλα, με την Γιώτα, με κάτι άλλες κουφαλίτσες που ακούγοντάς σε άρχισε να σπρώχνει η μια την άλλη και να γουρλώνουν τα μάτια λέγοντας σχόλια του τύπου "ε, καλά, μην ξεχνάμε πως η κοπέλα είναι σοπράνο..." (και δωσ' του εγώ να σκάω στα γέλια)!!

Υ.Γ. Ήταν κάκιστη η λήψη φίλοι μου και αυτό που ακούσατε δεν αγγίζει ούτε το 3% της ποιότητας της καλλιτέχνιδος με βάση αυτό που απόλαυσα εκείνο το βράδυ.
Ζητάω συγνώμη από την Αθηνά διότι πραγματικά την προσβάλλει το βίντεο ενώ, όταν ήρθε να μας χαιρετίσει πριν ακόμη ανέβει, δεν μπορούσε καλά - καλά να μιλήσει!!
Αν στην επόμενη εμφάνιση δεν με φωνάξεις θα στεναχωρεθώ
:rose:
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Τετ 18 Μαρ 2009, 09:38

Εγω λεω οτι ο χρηστης καριπης (κατα κοσμον καριπολατα) ειναι ενα τεραστιο τρολ-πρακτορας και θελει να σαμποταρει τη φωναρα της Αθηνάς :Ρ

Εχω ενα χομ μειντ βιντεο της ιδίας να τραγουδα το hijo de la luna αλλα δεν νομιζω να το ανεβασω γιατι εκτιθόμεθα αμφότερες :Ρ

Όσον αφορα την παρασταση, μετανοιωνω που δεν μπορεσα να ανεβω :/ Την επομενη φορα θα ανεβασουμε συνεργειο και θα σε κανουμε διασημη. Αναλαμβανω μανατζερ ;Ρ
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ELectriE » Τετ 18 Μαρ 2009, 11:11

Όχι βρε Τασούλη μου, δεν είμαι αχάριστη. Απ'την πρώτη στιγμή που σου είπα, έτρεξες αμέσως και το εκτιμώ πολύ αυτό, να το ξέρεις.
Κι επειδή ξέρω ότι δε σου αρέσει να σου λένε ευχαριστώ, σ'ευγνωμονώ για όλα! :)

Πάντως δεν είμαι σοπράνο. Είμαι μέτζο-σοπράνο ;Ρ
Ερμητική Αρχή

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 18 Μαρ 2009, 19:10

(δηλαδής τώρα πρέπει να ξαναμπώ στο γιουτούμπ για δυο ώρες να την κάνω και μέτζο -τι είναι το μέτζο ρε παιδιά;;- )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τραγούδια-Μουσική”