Μια μικρή λεκάνη για να ζυμώσουμε.
Για το ζυμάρι θέλουμε: 1/2 κιλό αλεύρι, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά,1 κουταλάκι αλάτι, λίγο γάλα και νερό όσο σηκώσει (χλιαρά)
Ζυμώνουμε με τα χεράκια μας (Η ζύμη πρέπει να ξεκολλάει από το χείλος της λεκάνης)
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για μισή ώρα και εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε κρεμμύδια κομμένα ροδέλες, δενδρολίβανο, ρίγανη, ελαιόλαδο, πιπέρι και καφτερή πιπεριά (αν θέλουμε).
Στρώνουμε το ζυμάρι μας σε ένα ταψί.
Όπως βλέπετε χρησιμοποίησα το μεγάλο τετράγωνο ρηχό ταψί του φούρνου, αλλά μπορούμε να τη στρώσουμε σε οποιοδήποτε ταψί.
Αφού στρώσουμε τη ζύμη στο ταψί, την αλοίφουμε με λαδάκι και από πάνω στρώνουμε τον κρεμμυδοαχταρμά και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Το αποτέλεσμα είναι ελαφρύ, τραγανό και νόστιμο.