Φυλετισμός No 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: Φυλετισμός No 2

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Μαρ 2009, 12:45

Ναι αυτο σου εξηγω οτι οταν κριτικαρεις καθηγητη εσυ καταλυεις την αποσταση μειωνοντας τον κ κατεβαζοντας τον σε μαθητικο επιπεδο.
Όσο για αυτιστικους, αναπηρους, και υπόλοιπους γκαβούς που αναφερεις, ειναι καλό να αποτελούν ξεχωριστα τμηματα για να επιτυγχανεται καλυτερη ομοιγενεια κ προοδος εφοσον ομιλυμε για ατομα ειδικης μεταχειρισης, που στο κατω κατω της γραφης δεν αποφασισε να διδαξει σε αυτα οταν ξεκινησε την καριερα της.
Υπαρχουν λυσεις για όλα, η βασικη αρχη ειναι να μην ανακατευουμε όλα τα πραγματα μαζι διότι ετσι δημιουργουμ αχταρμαδες και αμα πεσουμε στην λουμπα του εκπαιδευτικου ανθρωπισμου, όλοι θα προχωρουν σαν σαλιγκαρια με το ρυθμό του τυφλού.
Επισης στο τελος θα καταργησουμε και τις ταξεις κ τους καθηγητες διοτι ετσι γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι..
Πιστευω οτι πρεπει να σοβαρευτούμε, ας υπαρχουν ειδικα τμηματα για καθε ομαδα ξεχωριστων, ,με εθελοντες καθηγητες που θα προσπαθουν παραπανω για αναλογα το βαθμό δυσκολίας του καθε τμηματος αλλιως δεν θα παραχθουν Αριστοι ΠΟΤΕ.
Θα ζουμε όλοι μαζι μεσα σε μια 'δημοκρατικη' χρυση μετριότητα που φυσικα θα βολευει μονο τους ανικανους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Κυρ 01 Μαρ 2009, 12:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 01 Μαρ 2009, 12:46

Φρουφροῦλα πολὺ μαστίγιο πέφτει, ἔχεις τίποτα μὲ τὰ μαστίγια;
ΝΑΙ! ΦΕΤΙΧ! :evil:

(θές να δοκιμάσεις? Με εμπνέει το νήμα!)
:cool:

ή μάλλον άσε:
η βασικη αρχη ειναι να μην ανακατευουμε όλα τα πραγματα μαζι διότι ετσι δημιουργουμ αχταρμαδες και αμα πεσουμε στην λουμπα του εκπαιδευτικου ανθρωπισμου, όλοι θα προχωρουν σαν σαλιγκαρια με το ρυθμό του τυφλού.
μ'εμπνέει περισσότερο ο Άβαττον!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Μαρ 2009, 12:49

ετσι Φρού, δεχομαι και πιστωτικές :xara:
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Κυρ 01 Μαρ 2009, 15:43

ΝΑΙ! ΦΕΤΙΧ! :evil:

(θές να δοκιμάσεις? Με εμπνέει το νήμα!)

Δοκιμάζω ἂμα λάχῃ, ἀλλὰ θα κρατᾶμε κι οἱ δύο ἀπὸ ἕνα. Οὔτως ἢ ἄλλως, εἶναι ἀντιρατσιστικὸ το φόρουμ ὁπότε ἂς ξηγηθοῦμε ἰσότητα κι ἐδῶ...
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Μαρ 2009, 16:07

ετσι ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΕ , μαζι σου,
Χωρις ναμαι φαλοκρατης, (αλλα φαλομπήχτης) πονταρω 10.000 eyro στους αντρες!! που ειναι κ πιό ΔΥΝΑΤΟΙ :xara:

Και λιγο σοβαρα πάλι στο θεμα μας - Φυλετικές Αλήθειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Κυρ 01 Μαρ 2009, 16:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Κυρ 01 Μαρ 2009, 16:16

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΜΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Μαρ 2009, 16:34

έτσι
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 04 Μαρ 2009, 23:26

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΜΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
Πάντοτε τα όνειρα ήταν δωρεάν...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 04 Μαρ 2009, 23:45

Aυτα ακομα δεν καταφερατε να τα μετατρεψετε σε προϊον προς πώληση.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 04 Μαρ 2009, 23:52

Ποιοι είμαστε εμείς που δεν τα καταφέραμε να τα μετατρέψουμε;;;;
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 04 Μαρ 2009, 23:56

οι οικονομικα φιλελευθεροι.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 04 Μαρ 2009, 23:58

ααααα οκ...
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Πέμ 05 Μαρ 2009, 14:34

ΤΑ Σ**ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ

ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΟ

Σ**ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Πέμ 05 Μαρ 2009, 15:38

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:
Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 06 Μαρ 2009, 16:28

Λετε να εχει δίκαιο ο 'Μαυρος Κρινος' ?
Το θέμα χρίζει μελέτης καθότι ειναι σχετικά καινουργιοι.

Πάραυτα Βρηκα ενα βιντεο στο τιουμπ

Οι NS οπαδοι της πτερυγας ΄Στρασσερ' .
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Re: Φυλετισμός

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Πέμ 12 Μαρ 2009, 16:11

sylvia έγραψε:.

ααα, έτσι πέσ' το!
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 12 Μαρ 2009, 23:42

- Γιατί ὁ Ἡρακλής ᾖταν μονίμως γυμνός καί κρατοῦσε ῥόπαλο;

- Γιατί γ***ε κι ἔδερνε.

:shock: απίστευτο, ποτέ δεν το σκέφτηκα!!!!

(ήταν το μόνο ίσως που θα μου μείνει απ' όσα διάβασα ...και αυτό με την Μ. Μπελούτσι φυσικά)
Άβαταρ μέλους
ΕΛΛΟΓΟΣ
Aνενεργός χρήστης
Irc ψευδώνυμο: ENLOGOS

Re: Φυλετισμός

Δημοσίευση από ΕΛΛΟΓΟΣ » Σάβ 11 Απρ 2009, 17:38

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ἀπάντησι πρὸς Ἔν-λογο:

Οἱ Μογγόλοι (ἤτοι αἱ λευκοκίτριναι ἐπιμειξίαι) δεν ἔχουν συμμετρικὰ πρόσωπα. Συμμετρικὰ πρόσωπα ἔχει ἡ κίτρινη φυλή, καθὼς εἶναι ὄντως ἀμιγῆς φυλή. Τό ἴδιο καὶ ὅλες οἱ ΑΜΙΓΕΙΣ φυλὲς τοῦ Σύμπαντος.

Φερ' εἰπεῖν: Θεωρεῖς ὅτι πχ ὁ Στάθης Ψάλτης ἀνήκει στην Λευκή-Πελασγική-Ἑλληνικὴ Φυλὴ ἤ εἶναι μόγγολο; Θεωρεῖς πχ ὅτι τὸ πρόσωπό του διαθέτει συμμετρία;

Σε περίπτωσι που ἐννοῦσες μόνο μογγόλους μογγολίας, αὐτοὶ ἐπὶσης ἔχουν ἀσυμμετρίες ὅπως γιγαντισμό στα χαρακτηριστικά, τετραγωνισμένες μεγάλες γνάθους κλπ.

Μία πρότασι καὶ για το nick σου φίλε μου: Κάν'το " Ἔλλογος " καθὼς το λάμβδα διπλασιάζεται κατὰ τὴν προσθήκη τοῦ " ἔν " ὥς πρόθεμα (τὸ ἔνλογος εἶναι γραμματικῶς λάθος, ἐκτὸς ἐννοεῖται ἂν τὸ ἔχῃς βάλει ἐπίτηδες ἔτσι).
Αν κάποιος έχει μέγεθος ματιών όσο ένα πορτοκάλι δεν σημαίνει ότι το πρόσωπό του δεν είναι συμμετρικό.
Διαφορετική η έννοια της συμμετρίας από την αρμονική σύνθεση.

Το ψευδώνυμό μου είναι λάθος αλλά το γνωρίζω. Καλώς το πρόσεξες. :thumb:
Δεν το έκανα επίτηδες λάθος αλλά δεν το διορθώνω μέχρις ότου κατανοήσω το σκοπό του γραμματικού κανόνα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 12 Απρ 2009, 01:36

Το ψευδώνυμό μου είναι λάθος αλλά το γνωρίζω. Καλώς το πρόσεξες. :thumb:
Δεν το έκανα επίτηδες λάθος αλλά δεν το διορθώνω μέχρις ότου κατανοήσω το σκοπό του γραμματικού κανόνα.
Κι εγώ το γνώριζα, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου "χτυπούσε άσχημα". Σχεδόν το θεωρούσα αποδεκτό-έως σωστό.
Κι όμως... όλες οι σύνθετες λέξεις που η πρώτη τους λέξη καταλήγει σε "ν" και η δεύτερη ξεκινάει από "λ", υπόκεινται αυτή την "διαφοροποίηση" της υπερίσχυσης του λάμδα. Συν+λογος = σύλλογος, συν+λαμβάνω =συλλαμβάνω, κλπ. Το "Ενλογος" με παραπέμπει περισσότερο στον "ένα λόγο" παρά στον εμπεριέχοντα λογική (?) έλλογο. Το γιατί και το σκοπό αυτού του γραμματικού κανόνα, ίσως να στον εξηγήσει ο Μέλιος μας ή κάποιος άλλος που ξέρει τα "τεχνικά" κομμάτια της γλώσσης μας καλύτερα από την αφεντιά μου.

:shock: απίστευτο, ποτέ δεν το σκέφτηκα!!!!

(ήταν το μόνο ίσως που θα μου μείνει απ' όσα διάβασα ...και αυτό με την Μ. Μπελούτσι φυσικά)
Μη μας φρικάρεις εντελώς ρε Καρίπη. :hitlol: Δεν είναι δα και αποτυχημένο αυτό το τόπικ και μην το μηδενίζεις. Ή δεν διάβασες πολλά από δαύτο, ή δεν κατάλαβες πολλά (κλίνω στο πρώτο, γι'αυτό ξεκίνα το απ'την αρχή). Έχουν γραφτεί και πολλά και αξιόλογα σ'αυτό. Και πρώτα απ'όλα τα αξιόλογα τα'γραψα εγώ :loco: (αυτό θα πει έπαρση! Όχι παίζουμε! :dance: )

Μία πρότασι καὶ για το nick σου φίλε μου
Μια πρότασΗ από μένα και σ'εσένα φίλε μου. Ή να κάνεις χρήση του "ι" στην κατάληξη των θηλυκών ουσιαστικών όταν μιλάς στην καθαρεύουσα, ή να χρησιμοποιείς το "η" αφού γράφεις στη δημοτική. Εσύ γράφεις καθαρευουσιάνικα μιλώντας στην δημοτική, κι αυτό το μπαχάλεμα μάλλον λαβώνει παρά αναβιώνει.
Για παράδειγμα:
Ή θα'λεγες
"Μία πρότασις διά το ψευδώνυμόν σου φίλτατε"
ή
"Μια πρόταση για το νικ σου φίλε μου"...
αλλιώς είσαι και παπάς και ζευγάς 2 σε ένα :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 06 Δεκ 2012, 20:50

Ενα ξεχασμένο θέμα στο οποιο θα ξανααπαντησω με μερικα χρονια ακομα στην καμπουρα μου. θα μου επιτρεψετε να απαντησω ετεροχρονησμενα στο ποστ της βικυς που εκανε τοτε και κατα τα λεγομενα της δεν εχει αλλαξει αποψεις μεχρι σήμερα.
Παρ ολα αυτα οταν εγω ειχα απαντησει ημουν αρκετα χρονια νεότερος.
Μέσα στους αιώνες, άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο, η φυλετική διάκριση ήταν κυρίαρχη στη θέαση κυρίως των λευκών σήμερα. (ξεκινησε όμως απ'τα εβραϊκά πρότυπα- μην ξεχνάμε τον καραρατσισμό που εκφράζεται ευθαρσώς στα ιερά τους βιβλία) Από αυτούς (εβραίους και μετά λευκους) μεταλαμπαδεύτηκε περισσότερο ως αμυντική αντίδραση και τελικά κατασταλαγμένο μίσος που συσσωρευόταν αθροιστικά, και στους μαύρους την εποχή που το βολικό και απάνθρωπα συμφεροντολογικό εφεύρημα του λευκού, επιδίωξε και πέτυχε να χαλιναγωγήσει το ελεύθερο κορμί και πνεύμα τους με ατσάλινες αλυσίδες, μπάλες και μαστίγιο, προσδίδοντάς τους το status του "σκλάβου" χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς. Το "φιλοσοφικό" και "πολιτισμένο" ιδεολόγημα (σοφιστεία) του λευκου για να "δικαιολογεί" κατά έναν τρόπο τη βαρβαρότητα της πρακτικής του αυτής, ήταν η φυλετική κατωτερότητα του μαύρου, που του'δινε το δικαίωμα και καλά, να το παίζει Θεός πάνω του, πάνω στη ζωή του...
Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι γνωστο απο που ξεκινησε ο φυλετισμός.
Κατα την αποψη μου δεν εχει να κανει με τους εβραιους. Ο φυλετισμος ειναι απλα μια φυσικη πραγματικοτητα.
Εχει να κανει με την προστασία του ομοιου.
Εφ οσων υπάρχουν οι φυλές φυσικο είναι να υπάρχει και το αντιστοιχο αντανακλαστικο που προστατευει την φυλη αυτη.
Προσωπικα θεωρω οτι ο φυλετισμος δεν ξεκινησε απο τον εβραιο αλλα ενυπαρχει απο τον νεαντερνταλ ακόμα.
Οσων αφορά τον μαύρο. κατ αρχην ειμαι της άποψης οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικός.
Δεν θεωρω οτι ο μαυρος εξ ορισμου ειναι κατώτερος. Παρ όλα αυτα σε πολιτιστικό επίπεδο και σε επιπεδο προκοπής απλα "δεν το χει".
Ενα παράδειγμα ειναι αν τους συγκρίνουμε με τους ιαπωνέζους.
Η Ιαπωνια ισοπεδωθηκε κατα τον ΒΠΠ. και τι καναν οι ιαπωνες εκτοτε;;;
Αρχισαν να κλαίνε την μοιρα τους;; ισως. για κανα μηνα...
Μετα;;
ΞΑΝΑΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΗ απο οτι ηταν.
Οι μαυροι αντ αυτου σε γενικες γραμμές τι κανουν;;
Ας πουμε στην Αμερικη.
Διαπρέπουν (μιλαμε για τους περισσοτερους οχι για ολους);;;
Οχι δεν διαπρέπουν. οι περισσοτεροι ειναι ειτε παραβατικοι, είτε στην πρεζα είτε τους ζει η πρόνοια...
επειδη καποτε... ηταν σκλαβοι.
ακομα κλαίγονται απο την εποχή εκεινη.
Αυτο φυσικά δεν δικαιολογεί την εκμεταλευση απο τους λευκους.
Κατα τις φυλετιστικες ιδεες καθε φυλη πρεπει να βρισκεται στον ζωτικο της χώρο.
Φυσικά ούτε η αγγλικη αυτοκρατορια, ούτε κανεις αλλος μεσαιωνικος εβραιοχριστιανος διακατέχονταν απο φυλετιστικό πνεύμα ουτε φυσικά το απαρντχαϊντ.
Πλοκάμια του σιωνσμου ηταν ο οποιος σημερα βρίσκεται πίσω απο τον καπιταλισμο.

Οι ανοησίες περί φυλετικής υπεροχής , (άλλο ένα όπλο των ισχυρών για να διατηρούν τους διχασμους και τις συγκρούσεις στους πληθυσμους) επικράτησαν, έγιναν σχεδόν θρησκεία για ένα τσούρμο κατά κανόνα άξεστων, αμόρφωτων και σίγουρα ακαλλιέργητων ψυχικά ατόμων, που απαρτίζανε την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν). Με την εμφάνιση και του ναζιστικού ιδεολογήματος που προήγαγε ο Χίτλερ, περί Αριας φυλής και της "ανωτερότητάς της", έγινε σχεδόν θεσμός μια νοοτροπία σαθρή και φαύλη, που έγινε αιτία να χυθεί πολύ αθώο αίμα, και που στην τελική στρέφει ανθρώπους εναντίον ανθρώπων, εστιάζοντας επιδερμικά στα σωματικά χαρακτηριστικά, αγνοώντας εντελώς τα όποια ψυχικά και νοητικά χαρίσματα.

Στην επιστήμη της βιολογίας είναι σαφέστατα εδραιωμένο το γεγονός ότι κάθε φυλή έχει τα δυνατά και τα τρωτά σημεία της, αν εστιάσουμε στη φυσιολογία της. Αλλά πόση σημασία μπορεί να έχει η φυσιολογία ενός ανθρώπου στο σύνολό του ως οντότητα? Και με ποια λογική κρίνεται η μια ανώτερη της άλλης? (΄Οσοι φυλετιστές επιχειρήσουν ν'απαντήσουν σ'αυτό το ερώτημα ας εστιάσουν πρώτα στη λέξη-κλειδί εδώ, που είναι η λέξη "λογική" :Ρ)
Συγκρινοντας εναν μαυρο κι εναν λευκο μεμονωμενα δεν μπορουμε να πουμε αν ο ενας ειναι ανωτερος απο τον αλλον. συγκρινοντας ομως τον λευκο με τον μαυρο πολιτισμο μπορουμε ανετα να βγάλουμε τα συμπεράσματα.
Αρκει να αναρωτηθουμε. γιατι δεν καιγομαστε εμεις να μεταναστευσουμε στην αφρικη αλλα καιγονται αυτοι να μεταναστευσουν στην Ευρώπη.

Είναι γνωστό ότι η πρόσμιξη διαφορετικών στοιχείων -γονιδιακών καταβολών βγάζει και πιο υγιείς και γερούς απογόνους. Μ'αυτό το επιχείρημα ασφαλώς, δεν προσπαθώ να προάγω την επιμειξία των φυλών, απλά καταθέτω μια πραγματικότητα. Τα μπασταρδεμένα σκυλιά είναι πολύ πιο γερά (ισχυροτέρων αντοχών) από τα ράτσας, και οι "μπασταρδεμένοι" άνθρωποι, οι μιγάδες δήλαδή, παίρνοντας τα καλύτερα στοιχεία κάθε φυλής που εμπεριέχουν, ΄συχνά εμφανίζουν κάποια υπεροχή έναντι των "ράτσας", είτε σε ομορφιά, είτε σε ευφυία, είτε σε σωματικές αντοχές.
Oh please. ελπιζω να αναθεωρησες μετα απο καποια χρόνια. εισαι και αντινεοταξιτησα.
Τα περί φυσικής ... "ανωτερότητας" της Αριας φυλής, είναι κατ'ουσίαν αβάσιμα στο δικό μου το μυαλό, και θα παραμείνουν τέτοια, μέχρι να μου προβληθούν τεκμήρια που θα στηρίζουν αυτή τη θεωρία.
Η φυσικη ανωτεροτητα δεν ειναι φυλετιστικη θεση. δεν μπορεις να συγκρινεις το κυνηγοσκυλο με το ντοπερμαν.
Στην φυση δεν υπαρχει ανωτερο και κατωτερο. παρ ολα αυτα υπαρχει το διαφορετικο και αγωνιζομαστε να το διατηρησουμε.

'Οσο για το ψυχοπνευματικό πεδίο και το δείκτη νοημοσύνης...(σημαντικότερα της φυσιολογίας σε μια προσωπικότητα) καμία εδραιωμένη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μέθοδος αξιολόγησης δεν απέδειξε ότι η λευκή φυλή έχει κάτι ανώτερο να επιδείξει σε νοητικές ικανότητες ή και ψυχισμό. Κι αν έρθει κάποιος να μου πει περί πολιτισμού στον πλανήτη, θα του αντιπροτάξω το γεγονός ότι πέραν της Ελλάδος, έχει και η Κίνα πανάρχαιο πολιτισμό, και η Αίγυπτος, και η Περσία (το σημερινό Ιράν) και η Βαβυλωνία (Ιράκ) - οι λαοί των οποίων σίγουρα δεν μπορούν να λογίζονται ως ...Αριοι.
Η κινα εχει εναν πολιτισμο (ασχετα αν ειναι ατιμη φάρα και θα το καταλαβετε οταν θα εργαζεστε γι αυτους) ο οποιος δεν εχει καταφέρει να ξεφυγει απο την φεουδαρχικη νοοτροπια. στην ουσια σε ολες τις φασεις της ιστοριας της οι δυναστες ηταν οι θεοι επι γης. σιγουρα ο πολιτισμος τους ειναι ανωτερος του πολιτισμου των μαυρων αλλα σε καμια περίπτωση ανώτερος του λευκου.
Η Αιγυπτος ή περσια και η Βαβυλωνια ΝΑΙ χαρακτιριζονται αριες περιοχες την εποχη εκεινη.
ΟΧΙ ΔΕΝ ηταν αραβες :loco:
Στον ψυχονοητικό δείκτη, ίσως ο λευκός σε σύγκριση, να υπολείπεται οικτρά των άλλων τελικά, δεδομένου ότι τέτοιες ή παρεμφερείς νοοτροπίες διαχωρισμών (ρατσισμού δηλαδή) κυκλοφορούν και σήμερα ολοένα και ευρύτερα ανάμεσα στους λευκούς, πράγμα που κατά την ταπεινή μου άποψη τους κατατάσσει μάλλον σε θέση χαμηλών (και πάντως επιδερμικών) νοητικών διαδρομών.
Δεν νομιζω ο ρατσισμος να εχει σχεση με την εξυπναδα. οποιος δηλαδη προσπαθει να διατηρησει την διαφορετικοτητα του να ειναι χαζος. αλλα ειναι γνωστο οτι και σε αυτο υπερεχουν οι μαυροι (και καλα κανουν) οι μαυροι ειναι οι πλεον φυλετιστές. γι αυτο κι οταν ενας λευκος παει φυλακή στο αμέρικα γίνεται ερμαιο των μαυρων (εκτος απο μια μειοψηφια που ειναι στην αρια αδερφότητα).
αυτο συμβαινει επειδη οι μαυροι έχουν φυλετική συνειδηση ενω οι λευκοι ειναι ο καθενας μόνος του.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 08 Μάιος 2013, 11:58

Απτεται και αυτου του θεματος. χμ

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 45&t=15829
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”