15χρονος νεκρός από αστυνομικό

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: 15χρονος νεκρός από αστυνομικό

Δημοσίευση από Clash » Δευ 22 Δεκ 2008, 00:33

Γιατί ρε Αρέλα έχεις γράψει τίποτα για τους μπάτσους της ζαρντινιέρας; Εχεις γράψει ποτέ τίποτα για τις δολοφονίες από μπάτσους; Εχεις γράψει για τα βασανιστήρια και τους εξευτελισμούς στα Α.Τ; Περίμενε μπας και κανένας «πατριώτης» ανεβάσει βιντεάκια να τα μάθεις. Αλλά τι να λέμε, εδώ έφτασες στο να αναπαραγάγεις τα ψέματα ενός παιδοκτόνου και του δικηγόρου του, επειδή σε βολεύουν.

Τι έγινε; Ξαναρχίσαμε να λογοκρίνουμε το «πατριώτες»; Πραγματικά αυτό το 50 - 50 δεν αντέχεται; Στο φόρουμ που ο κάθε πατριώτης μπορεί να βρίζει όσο θέλει και να απειλεί τις γυναίκες και τα παιδιά των άλλων (εννοείται μόνο από το διαδίκτυο), λογοκρίνεται το «πατριώτης».
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΑΡΕΝΑ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Δεκ 2008, 00:49

Iφικράτης έγραψε:Γιατί ρε Αρέλα έχεις γράψει τίποτα για τους μπάτσους της ζαρντινιέρας; Εχεις γράψει ποτέ τίποτα για τις δολοφονίες από μπάτσους; Εχεις γράψει για τα βασανιστήρια και τους εξευτελισμούς στα Α.Τ;
Μήπως έγραψα ότι ενέκρινα τις πράξεις αυτές και δεν το θυμάμαι;
Περίμενε μπας και κανένας «πατριώτης» ανεβάσει βιντεάκια να τα μάθεις.
Μαθαίνω και από βιντεάκια απάτριδων και νεοταξίτικων φασιστών, μη στεναχωριέσαι.
Δεν έχουν οι πατριώτες την αποκλειστική προσοχή μου.

Αλλά τι να λέμε, εδώ έφτασες στο να αναπαραγάγεις τα ψέματα ενός παιδοκτόνου και του δικηγόρου του, επειδή σε βολεύουν.
Σ'αυτό απαξιώ να απαντήσω. Είναι ποταπό ακόμα και για σένα.
ΕΜΜΕΝΩ στην τοποθέτησή μου όπως την έγραψα εδώ που επιδιώκεις παντιοτρόπως να στρεβλώσεις, αλλά συγνώμη δε θα σου βγει.
Αν συνεχίσεις, θα αντιγράφω το συγκεκριμένο ποστ μου, για να μην έχεις περιθώρια άλλης στρέβλωσης. Εσύ μπορεί να κάνεις γαργάρα αυτά που είπα εκεί και να στέκεσαι σε σημεία που γουστάρεις για να βολεύεσαι, αλλά η τοποθέτησή μου θα μείνει ως έχει στα μάτια των υπολοίπων που καλώ να μην επηρεάζονται απ'το στρεβλωτικά προπαγανδιστικό στυλ ενός εριστικού, διασπαστικού και ΕΝΑΝΤΙΑ στο κοινό των Ελλήνων συμφέρον, ΣΑΘΡΟΥ ιδεολογήματος που έχεις έμβλημά σου.
Τι έγινε; Ξαναρχίσαμε να λογοκρίνουμε το «πατριώτες»;
Κατ'αρχάς δεν το έγραψες σε εισαγωγικά.
Κατά δεύτερον δεν έγραψες μόνο πατριώτες, αλλά και άλλους χαρακτηρισμούς που είναι απαξιωτικοί.
Κατά τρίτον, είπαμε, τον αναρτήσαντα δεν τον γνωρίζεις, άρα δεν δικαιούσαι να τον κατονομάζεις ο,τιδήποτε, ακόμα και πατριώτη.

Πραγματικά αυτό το 50 - 50 δεν αντέχεται; Στο φόρουμ που ο κάθε πατριώτης μπορεί να βρίζει όσο θέλει και να απειλεί τις γυναίκες και τα παιδιά των άλλων (εννοείται μόνο από το διαδίκτυο), λογοκρίνεται το «πατριώτης».
Το ότι εσύ ο μη πατριώτης μιλάς ελεύθερα και μας πετάς σκατά στη μάπα επί μονίμου βάσεως, και υποστηρίζεις το φίλο σου που γράφει πράγματα ακόμα και νομικώς κολάσιμα έως και επικίνδυνα, αποδεικνύει την ψευδή και στρεβλωτική σου τοποθέτηση και για αυτό το φόρουμ και οι ανοχές παραμένουν ανοχές, όπως αποδεικνύει και τα δύο μέτρα-δυο σταθμά στις ευθιξίες σου. Μην εκμεταλλεύεσαι την ανοχή και κόψε αυτή την απίστευτα βαρετή πλέον καραμέλα. Δακρύζω από ανία.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 22 Δεκ 2008, 01:12

Βαριέμε αφάνταστα να ξαναπιάσω αυτή την κουβέντα, που δεν οδηγεί πουθενά. Οτι και να λες, όμως, η πραγματικότητα είναι πως δεν σε έχει πειράξει τίποτα από όσα γράφουν οι πατριώτες σου. Σε ενοχλεί μόνο τι γράφω εγώ, ο Τέο και τι έγραφε ο Θειάφης μέχρι που τον μπάναρες. Στα δικά μου κείμενα δεν βρίσκεις τίποτα να λογοκρίνεις και γι' αύτό λογόκρινες τα εισαγωγικά. Μια και το ανέφερες, όμως....σκέψου να έγραφα εγώ ή, ο Τέο τα εξής:
Προφαση του κολου ηταν η διαμαρτυρια για το θανατο του νεαρου, αρχιδια.
Να καταλαβαινουμε και λιγο, μην ειμαστε αφελεις. Αλλου το πανε οι παπαρες αλλα θα τους παμε στον ταφο τους επαναστατες της φουτσας.
Ολοι εξω τωρα, μαζευεται κοσμος και πατριωτες και αλλος κοσμος στην Αθηνα και θα γινει της καριολας με τα πουστοπαιδα. @ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
Ρε θανατος, σκοτωμα στο πεζοδρομιο τα σκατομυαλα τους. Αφου δε θελει νατους πιασει η αστυνομια θα τους πιασουμε εμεις. Σφαχτε τους σα γουρουνια.
Προφανέστατο είναι ότι τα εισαγωγικά στο πατριώτης είναι χειρότερη ύβρη από τα παραπάνω. Α....ξέχασα, δεν τα έχεις διαβάσει αυτά. :P Είναι ανυπόφορο αυτό το 50-50, δεν αντέχεται.

Τον θειάφι τον μπάναρες επειδή έγραψε ένα «στ' αρχίδια μας» που και να έγραφε για πουστόπαιδα, για παπάρες που θα τους πάει στο τάφο, για καριόλες, για σφάξιμο σα γουρούνια και τις υπόλοιπες μαλακίες. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Δεκ 2008, 08:54

Nικολάκη, για το γεγονός ότι είσαι απρόσεκτος, δεν φταίω εγώ, αλλά εσύ που σου διαφεύγουν κάποια βασικά. Να σου επιστήσω την προσοχή λοιπόν : Σε σχέση με τα διαχειριστικά και τη δράση μου ως διαχειρίστρια αυτή την εποχή, σου διέφυγε κάτι που έγραψα εδώ. Τράβα να το διαβάσεις τώρα, ποτέ δεν είναι αργά, και ξεκόλλα απ'΄το τριπάκι άτοπων επικρίσεων.

Το να κάθεσαι να γκρινιάζεις ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΑΙ για τη μεταχείριση διαφόρων μελών είναι και ανόητο και εκτός θέματος και μπαχαλεύει τα τόπικς.

Στις δικές μου αιτιάσεις και στο ποστ μου που προανέφερα, δεν είχες ουσιώδες αντεπιχείρημα να μας αντιπροτείνεις και άρχισες τα παράπλευρα, είτε για τους "πατριώτες" γενικότερα, είτε τα γνωστά προαναφερθέντα παράπονα.

Όταν και ΑΝ (τεράστιο το ΑΝ) θα μπορέσεις να πραγματευτείς σαν μεγάλο παιδί που είσαι αυτά που έγραψα ΕΓΩ , χωρίς να εμπλέκεις άτομα ή ομάδες ατόμων ή ιδεολογικές ομάδες -φερέφωνο των οποίων ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ νομίζεις ότι είμαι, κι όταν/ΑΝ θα μπορέσεις να σταθείς επί της ουσίας και επί του πνεύματος που γράφω, το συζητάμε. Όσο δε θα μπορείς, παρακαλώ πάψε να μου απευθύνεις το λόγο για θέματα ΑΣΧΕΤΑ και του τόπικ και αυτού που τοποθέτησα εδώ, γιατί καταντάει απίστευτα κουραστικό. Δε γίνεται τις λιγοστές φορές που αποφασίζω να τοποθετηθώ σε οποιοδήποτε τοπικ, να μου προβάλλεις τέτοιου είδους ζητήματα.

Υπενθυμίζω και ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ για τελευταία φορά σε τόπικ, ότι α/ δεν είμαι υπεύθυνη για τις μαλακίες ή εξυπνάδες που γράφει ο καθένας εδώ μέσα (ούτε για τις δικές σου χαριτωμενιές), β/ ΔΕΝ είμαι σε θέση να παρακολουθήσω επισταμένως κάθε ποστ που ανεβαίνει σε κάθε τόπικ. Αν κάποια τοποθέτηση σε ενοχλεί, υπάρχουν αρκετοί μωβ και ένας συναντμίν μου, στους οποίους μπορείς να απευθύνεσαι. Σε μένα θα απευθύνεσαι σαν να'μαι ένα απλό μέλος σε μια συζήτηση κι όχι όποτε σε βολεύει είμαι για μπάτσες, κι όποτε σε βολεύει είμαι αντμίν! :swear: Το να εγκαλείς εμένα ειδικά κάθε φορά που ξεμένεις από φαεινές ιδέες, καταντάει τελικά αηδία και εκ του πονηρού αηδία μάλιστα. :thumbsdown:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Lionheart » Δευ 22 Δεκ 2008, 09:19

Iφικράτης έγραψε:Βαριέμε αφάνταστα να ξαναπιάσω αυτή την κουβέντα, που δεν οδηγεί πουθενά. Οτι και να λες, όμως, η πραγματικότητα είναι πως δεν σε έχει πειράξει τίποτα από όσα γράφουν οι πατριώτες σου. Σε ενοχλεί μόνο τι γράφω εγώ, ο Τέο και τι έγραφε ο Θειάφης μέχρι που τον μπάναρες. Στα δικά μου κείμενα δεν βρίσκεις τίποτα να λογοκρίνεις και γι' αύτό λογόκρινες τα εισαγωγικά. Μια και το ανέφερες, όμως....σκέψου να έγραφα εγώ ή, ο Τέο τα εξής:
Προφαση του κολου ηταν η διαμαρτυρια για το θανατο του νεαρου, αρχιδια.
Να καταλαβαινουμε και λιγο, μην ειμαστε αφελεις. Αλλου το πανε οι παπαρες αλλα θα τους παμε στον ταφο τους επαναστατες της φουτσας.
Ολοι εξω τωρα, μαζευεται κοσμος και πατριωτες και αλλος κοσμος στην Αθηνα και θα γινει της καριολας με τα πουστοπαιδα. @ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
Ρε θανατος, σκοτωμα στο πεζοδρομιο τα σκατομυαλα τους. Αφου δε θελει νατους πιασει η αστυνομια θα τους πιασουμε εμεις. Σφαχτε τους σα γουρουνια.
Προφανέστατο είναι ότι τα εισαγωγικά στο πατριώτης είναι χειρότερη ύβρη από τα παραπάνω. Α....ξέχασα, δεν τα έχεις διαβάσει αυτά. :P Είναι ανυπόφορο αυτό το 50-50, δεν αντέχεται.

Τον θειάφι τον μπάναρες επειδή έγραψε ένα «στ' αρχίδια μας» που και να έγραφε για πουστόπαιδα, για παπάρες που θα τους πάει στο τάφο, για καριόλες, για σφάξιμο σα γουρούνια και τις υπόλοιπες μαλακίες. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Για την αμέλεια τη δική μας υπάρχει το report post, που μπορεί ο κάθε χρήστης να χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να ειδοποιηθούν οι "κοιμησμένοι" διαχειριστές, Νίκο.
Αν έχεις παράπονα από το φορουμ υπάρχουν πολλές επιλογές.
1η. Το κάνεις θέμα σε καθαρό τοπικ και δεν το χαλας περισσοτερο.
2η. Δεν ασχολεισαι με τα τοπικς αυτα αλλά μονο με οτι σε ενδιαφέρει.
3η. Φεύγεις.

Η 4η είναι δική μας και θα την εφαρμόσω αν συνεχίσεις με το ίδιο στυλ
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Re: ΑΡΕΝΑ

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 22 Δεκ 2008, 10:50

Εικόνα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 22 Δεκ 2008, 11:50

Φυσικά Αρέλα δεν έχω στοιχειώδη αντεπιχείρημα για το ψέμα που έκανες αναπαραγωγή επειδή το είδες σε βιντεάκι στο youtube. Και μην μου λες μετά ότι ανακάλεσες, γιατί έχεις γράψει ξεκάθαρα ...«Αν είναι όντως η δική σου εκδοχή αληθινή (αμφιβάλλω πλέον)». Τώρα που είδες ότι στριμώχτηκα, δεν το ξέρω. Εσύ μάλλον από τα νεύρα σου που κατέρριψα το ψέμα που μετέφερες επείδή δεν βρήκες τίποτα να λογοκρίνεις, έκοψες το «πατριώτες». Ασε που και εκεί η αναφορά μου ήταν γενική, όχι για τον συγκεκριμένο. Τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά, «δεν είδες», «δεν διάβασες» κτλ Αυτά δηλαδή που λες όχι τώρα, αλλά εδώ και δύο χρόνια.
Η 4η είναι δική μας και θα την εφαρμόσω αν συνεχίσεις με το ίδιο στυλ
Ναθάνιελ δικό σου είναι το φόρουμ; Γιατί γράφεις ότι θα εφαρμόσεις. Και πραγματικά είχα μια σκασίλα τι θα εφαρμόσεις. Νομίζεις ότι με απειλείς με αυτό;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Δεκ 2008, 12:05

Προς απάντηση των αποπροσανατολιστικών χαριτωμενιών που ΠΑΛΙ μας πέταξες, ξαναβάζω το συγκεκριμένο ποστ μου, που αποκρούεις με ανόητες χλαπάτσες.
Δεν θα περάσει στα αδιάβαστα επειδή εσένα έτσι σε βολεύει!
ΑρΕλα έγραψε:Φώτη, εγώ πουθενά δε μίλησα για μεμονωμένα περιστατικά. Συνέχεια εσείς (ο Ιφης και τώρα εσύ) μου βάζετε αυτή την καραμέλα στο στόμα. Αφού επιμένετε λοιπόν θα πω το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είναι συγκεκριμένα και ξέχωρα το καθένα από μόνο του περιστατικά, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση, όπως και τα περιστατικά που εκπορεύονται από την άλλη πλευρά- αυτή των "αντι"εξουσιαστών που σπάνε στο ξύλο αστυνομικούς. Η αστυνομική βία από κάποια με "υπερβάλλοντα ζήλο" και φασιστική νοοτροπία όργανα της τάξης μπορεί να είναι δεδομένη και δεν το αμφισβητώ, όμως άλλο τόσο δεδομένη είναι και η βία κατά αστυνομικών από τους "αντι"εξουσιαστές της πλάκας.

Ιφικράτη, κακώς ρίχνεις μομφές σε ανθρώπους ότι "αναπαράγουν" ψευδείς ειδήσεις. Κι εγώ μόλις είδα το βίντεο, δεν είχα λόγο να μην το πιστέψω, όπως κι ο αναρτήσας το συγκεκριμένο βίντεο. (Το λέω μετά λόγου γνώσεως, γιατί επικοινώνησα μαζί του- και αν επιβεβαιώσει πως δεν είναι νεκρός ο αστυφύλακας θα κατεβάσει το βίντεο).

Αν το ολίσθημα του Κούγια με την ψευδή αναφορά δημιούργησε αυτή την εντύπωση και κάποιοι το θεώρησαν αληθές, δε σημαίνει ότι πρέπει να προσάπτεις σ'αυτούς ελαφρά τη καρδία και τόσο εύκολα, απώτερα κίνητρα.

Και να σου πω και κάτι; Αν είναι όντως η δική σου εκδοχή αληθινή (αμφιβάλλω πλέον) ότι δεν πέθανε, προσωπικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ γι'αυτό. Μην ξεχνάς κάτι. Το γεγονός ότι τα "αντι"εξουσιαστικά καλόπαιδα τον λιάνισαν στην κυριολεξία δεν παύει να ισχύει ούτε γίνεται λιγότερο ποταπή και εγκληματική η πράξη τους επειδή δεν πέθανε.

Γιώργο, έχεις δίκιο. Είναι πολλά τα περιστατικά με θύματα αστυνομικούς, αλλά αυτά δε λέει να τα αναφέρουμε... Δεν ταιριάζει με το "δημοκρατικό" πνεύμα της εποχής... Τι να κάνουμε... Έτσι θέλουν αυτοί που και καλά... πολεμάνε σφόδρα έναν γενικό, αόριστο και αμφίβολο "φασισμό", για να επιβάλλουν τον δικό τους που είναι και εξειδικευμένος και συγκεκριμένος και όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο αμφίβολος γίνεται... Ο νοητικός φασισμός ανθεί και τελικά λίγοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη έκφανσή του!

Η ουσία είναι μία, αυτή που όσο οι περισσότεροι προτιμούν να μη βλέπουν, τόσο εμένα μου κάθεται φυτευτά στο ξανθό μυαλό μου. Το γεγονός ότι αυτά τα ανεκδιήγητα ανδρίκελα της εξουσίας, έχουν φέρει τη χώρα σε μέγιστη κρίση, προωθώντας/προάγοντας και αναπτύσσοντας μια κατάσταση εμφυλίου μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, για να'χουμε ν'ασχολούμαστε μ'αυτά και να μην εστιάζουμε στις απίστευτες λαμογές τους που μαστίζουν τον τόπο! Βαλτοπέδια, μίζενς, δομημένα ομόλογα, αποδομημένη-ρημαγμένη οικονομία, προσφορά 28δις στις τράπεζες και το απόλυτο τίποτα σε πολύ κόσμο στα όρια της φτώχειας, νέες γενιές των 500Ε χωρίς παιδεία, οι ασφαλισμένοι χωρίς πρόνοια, περίθαλψη, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ένα αστυνομικό σώμα ξεβρακωμένο ΑΠ'ΟΛΕΣ τις πάντες, και από την ηγεσία που τους έχει στοιβάξει σαν τα ζώα σε πολυαδύναμα, τους εκπαιδεύει ελλειπώς, τους αφήνει έρμαια και ασυντόνιστους σε επεισόδια, και οι εξοργισμένοι (άλλοι δικαίως άλλοι υποβολιμιαίως) να τους ξεφτιλίζουν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως και με την πρώτη ευκαιρία να τους σπάνε στο ξύλο, να τους πεντάνε βόμβες μολότωφ στα μούτρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Και βέβαια μέσα σ'όλα αυτά, έχουμε και αθώους πολίτες που χτυπήθηκαν οι περιουσίες τους και φωνάζουν δικαίως "πού είναι η αστυνομία να μας προστατέψει?". Εγώ θα τους απαντούσα ότι είναι στον απόπατο και της εξουσίας και κάποιων αγανακτισμένων πολιτών που τους έχουν κάνει σάκους του μποξ, γιατί αδυνατούν να τα βάλουν κατά μέτωπο με την ίδια την εξουσία, ενώ οι "αντι"εξουσιαστές, χτυπάνε μόνο αυτούς, προφανώς γιατί μόνο αυτούς θεωρούν εξουσία...Κι αφού όλοι πλέον βαράνε, βρίζουν, προπυλακίζουν, εξευτελίζουν τους "μπάτσους", είναι τουλάχιστον φαιδρό και υποκριτικό να περιμένει κανεις ταυτόχρονα και προστασία από αυτούς.

Με τις υγείες μας κύριοι :beer:
Τα καταφέραμε μια χαρά για άλλη μια φορά να φαγωθούμε μεταξύ μας, και να αφήσουμε τα λαμόγια- τις ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ αυτού του τόπου, σχεδόν αλώβητους και τα παιδιά υποχείρια του καθένα πυο θέλει να προάγει τα δικά του ιδεολογήματα ή να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα! Ευγε μας! :clap: Είμαστε απίστευτοι μαλάκες τελικά! :jerk: :swear:

Η παράγραφος με μαύρα μπολντ και σημαντικό κόκκινο, είναι απάντηση στους εξυπνακισμούς που για άλλη μια φορά μου προσάπτεις και δεν θα πάρω.

Τα πράσινα είναι το κομμάτι που δε βόλευε να πραγματευτείς καθόλου (φτου κακά)

και το μπλε στο τέλος είναι για όλους μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 22 Δεκ 2008, 13:16

Τι να διαπραγματευτώ μωρέ; Την απίστευτη μπατσολαγνεία που σε έχει πιάσει; Για τους κακόμοιρους αστυνομικούς που τους ξεφτιλίζουν, τους δέρνουν και τους πετάνε μολότοφ; Σε άλλη χώρα πρέπει να ζεις. Εδώ έπιασαν 15χρονους και τους δικάζουν με τον τρομονόμο. Ξέρεις τι είναι αυτό; Με κατηγορίες πιο βαριές και από αυτές που είχε ο Κουφοντίνας και εσύ μου λες για τους δυστυχισμένους αστυνομικούς.

Επιασαν έναν φαντάρο στην Αθήνα, τον έκαναν τόπι στο ξύλο και τον παραπέμπουν με 4 κακουργήματα. Βγήκε στον Παπαδάκη ο αρχηγός της διμοιρίας των ΜΑΤ που τον συνέλαβε και όταν του είπαν τι έκανε, απάντησε ο αρχιμπάτσος...«έκαψε τη σημαία». Τότε του λένε ότι τον φαντάρο τον πιάσατε μέρα όπως αναγράφεται στην αναφορά και όχι νύχτα που κάηκε η σημαία και επίσης δεν υπάρχει καμιά κατηγορία πως έκαψε τη σημαία. Ξέρεις τι απάντησε ο φύλακας του νόμου και της τάξης....«αυτός είναι τον αναγνωρίζω, έκαψε την σημαία» - είχε κολλήσει η βελόνα. Δεν έχει τιμωρηθεί ούτε ένας από αυτά τα καθάρματα για τους ξυλοδαρμούς, τα βασανιστήρια, τους εξευτελισμούς στα τμήματα, για τις ψευδομαρτυρίες. Κάτσε εσύ να ασχοληθείς με το «δράμα» των κακόμοιρων των αστυνομικών.
Μέσα σε λίγες ημέρες, ανώνυμοι πολίτες κατέθεσαν πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της «Αναρχικής Πρωτοβουλίας Αθηνών - Κορίνθου - Αχαΐας», που ανοίχτηκε για να ξαναφτιαχτεί το κατεστραμένο περίπτερο της 70χρονης Χαρίκλειας Ανανιάδου στη Θεσσαλονίκη. Το περίπτερο, που βρίσκεται έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, κάηκε ολοσχερώς στις 11 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια επεισόδιων ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομικούς. «Αν και είχαμε δεσμευτεί για το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ, θεωρώντας το ικανό να καλύψει τα έξοδα όλης αυτής της προσπάθειας, θέλουμε να ανακοινώσουμε σε όλη την κοινωνία πως τελικά η αποτελεσματικότητα αυτού του σκοπού απαιτεί την υπέρβαση του ορίου που είχαμε βάλει στην αρχή σαν στόχο κι έτσι αποφασίσαμε να αφήσουμε τον λογαριασμό να κινηθεί μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τη στήριξη της 70χρονης άνεργης», αναφέρει η «Αναρχική Πρωτοβουλία», σε νέα ανακοίνωση που απέστειλε στα γραφεία της «Ε» στη Θεσσαλονίκη. Ο αριθμός του λογαριασμού στην τράπεζα Eurobank είναι 0026-0221-33-0101271081.
Επειδή πολλοί «πατριώτες» και Παυλόπουλοι έκλαψαν τότε για το περίπτερο, αλλά κανένας δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη. Και επειδή κανένας «πατριώτης» δεν θα το ανεβάζει στο youtube ώστε να το μάθεις, στο βάζω εδώ. Επειδή κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως στα έχουν μάθει οι διάφοροι Ελληναράδες του διαδικτύου.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 22 Δεκ 2008, 13:46

ΑρΕλα έγραψε:
Kariatida έγραψε:Ισχυει σαν ειδηση αυτο με την αστυνομικινα ή ειναι μουφα; Ακουσα οτι επαιξαν την ειδηση χθες το πρωι στο εξτρα3 αλλα δεν το ειδα. Δεν ειδα καποιο απο τα ΜΜΕ να το αναφερει και αναρωτιεμαι... ισχυει ή οχι;

Aν έχει αξιοπιστία η πρωινή του παπαδάκη και του αυτιά, ισχύει. Όπως ισχύει και ένα βίντεο που τραβήχτηκε και έδειχνε 7 άντρακλες "αντι"εξουσιαστές να σπάνε στο ξύλο έναν αστυνομικό μονάχο του που στο τέλος έπεσε λιπόθυμος. Τέτοιες αντρίκειες μαγκιές :swear: :emetos:
Ευχαριστώ.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 22 Δεκ 2008, 18:16

Φώτη, εγώ πουθενά δε μίλησα για μεμονωμένα περιστατικά. Συνέχεια εσείς (ο Ιφης και τώρα εσύ) μου βάζετε αυτή την καραμέλα στο στόμα. Αφού επιμένετε λοιπόν θα πω το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είναι συγκεκριμένα και ξέχωρα το καθένα από μόνο του περιστατικά, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση, όπως και τα περιστατικά που εκπορεύονται από την άλλη πλευρά- αυτή των "αντι"εξουσιαστών που σπάνε στο ξύλο αστυνομικούς. Η αστυνομική βία από κάποια με "υπερβάλλοντα ζήλο" και φασιστική νοοτροπία όργανα της τάξης μπορεί να είναι δεδομένη και δεν το αμφισβητώ, όμως άλλο τόσο δεδομένη είναι και η βία κατά αστυνομικών από τους "αντι"εξουσιαστές της πλάκας.
Ναι αλλα τον μεσο πολιτη γιατι πρεπει να τον ενδιαφερει το πως φερεται ο αντιεξουσιαστης στον αστυνομικο;
αυτο ειναι θεμα της αστυνομιας να το λυσει ωστε να μπορει να αμυνθει και να προστατεψει τον πολιτη χωρις να του στερει ουτε μισο απο τα δικαιωματα που προβλεπει το συνταγμα.
οι κουκουλοφοροι ειναι πολυ κακοι αλλα απο τους φορους μου πληρωνετε ο αστυνομικος οχι ο κουκουλοφορος.
Το τι τραβαει η αστυνομια απο τους κουκουλοφορους ειναι αποκλειστικα θεμα της αστυνομιας να το διαχειριστει.
Το θεμα ομως ειναι οτι η αστυνομια αδυνατει να αντιμετωπισει την παρανομια. κι αυτο δεν συμβαινει επειδη ο πολιτης την εχει απαξιωση. η απαξιωση του πολιτη δεν πηγαζει εκ του μηδενος. πηγαζει απο το γεγονως οτι το αν ο αστυνομικος θα ειναι σωστος ή οχι απτετε καθαρα στο φιλοτιμο του μιας κι οσα αισχη και να πραξει δεν υπαρχει κανενας μηχανισμος να τον ελεγξει και να τον τιμωρησει.
επισης στο γεγονως πως οσοι αστυνομικοι δεν μπορεσαν να περασουν στις αστυνομικες σχολες με πανελληνιες μπηκαν απο την πισω πορτα μεσω του σωματος των ειδικων φρουρων και των συνοριοφυλακων οι οποιοι φυλλατουν συνορα μεχρι και στην αθήνα (ΚΙ ολα αυτα για κοματικους ρουσφετολογικους λογους .
Στην ευρωπη εκπαιδευονται πως να χρησιμοποιουν ηλεκτροφορα οπλα ωστε να εξουδετερωνουν τον παρανομο χωρις να του κανουν ζημια κι εδω εχουμε ατομα με 4 μηνες εκπαιδευση, χωρις να εχουν περασει απο κανενα ψυχολογικο τεστ να το παιζουν σεριφηδες.

το θεμα ειναι το τι προτεινουμε στη πραξη.
εγω προτεινω το εξης
Πιστευω οτι η αστυνομια χρειαζεται αναδιοργανωση οπως και καθε αλλο τμημα αυτου του κρατους.
Επισης θα επρεπε το υπουργειο δημοσιας ταξης οπως και το αμυνας και το δικαιοσυνης να ειναι διακοματικα
δεν μπορει να παιζουνται κοματικα παιχνιδια με την ασφαλεια την τζεπη και την ελευθερια ή τα δικαια των πολιτων.

καποια πραγματα πρεπει να ειναι ανεξαρτητα απο τις εκαστοτε κυβερνησεις.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Δεκ 2008, 11:32

Ιφικράτη

Τα μάθαμε κι αυτά που λες. Το θέμα είναι ότι μαθαίνουμε ΜΟΝΟΝ τις χαριτωμενιές της μιας πλευράς, δηλαδή των αστυνομικών. Σου διέφυγε η βιντεάρα με τα παληκάρια που εσύ υποστηρίζεις (καμιά δεκαριά από δαύτους, γιατί ένας μόνος του δεν έχει τα τσουμπλέκια) να'χουν στριμώξει έναν μπάτσο και να τον κάνουν λιώμα στο ξύλο. Αυτά φυσικά δεν εμφανίζονται πρώτο πλάνο, ούτε ακούγονται, γιατί είναι φτου κακά για την "δημοκρατία" της μονομέρειας που γουστάρεις εσύ να υποστηρίζεις, η οποία έχει καταντήσει φασισμός του αισχίστου είδους με "δημοκρατικά" διαπιστευτήρια του :ass:

Κι αν εγώ που πρόβαλα εδώ την άλλη πλευρά είμαι μπατσολάγνα, εσύ που ισοπεδώνεις τους πάντες και τα πάντα υποστηρίζοντας τη βία που κατά τη "δημοκρατική"γνώμη σου δεν πρέπει επ ουδενί να καταστέλλεται (για να ζούμε μέσα στην "ασφάλεια" και την "τάξη" της δικής σας παρακμιακής παραλογίας) είσαι απροκάλυπτα ενας κουκουλοφορολάγνος! Οπότε άσε, μη μιλάς εσύ τουλάχιστον για λαγνείες.

Από το ποστ μου εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 018#p73018 αφαίρεσα το βίντεο, με το αιτιολογικό που αναγράφω κάτω κάτω με κόκκινα γράμματα.

Φώτη, θα επανέλθω στο δικο σου ποστ με απάντηση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 24 Δεκ 2008, 10:44

Πες μου πόσα βιντεάκια θέλεις με καμιά δεκαριά μπάτσους να τσακίζουν στο ξύλο ανήλικα και κοπελίτσες; Πέντε; Δέκα; Δεκαπέντε; Πες ένα νούμερο. Αυτοί οι άντρακλες που πάνε δέκα - δέκα πάνοπλοι και δέρνουν ότι βρεθεί στο δρόμο τους είναι αδύνατο να παραπονιούνται αν κάποιος δικός τους μία στις τόσες πάθει όσα κάνουν αυτοί. Είπαμε, καμιά φορά τυχαίνει και οι θύτες να γίνουν θύματα.
Κι αν εγώ που πρόβαλα εδώ την άλλη πλευρά είμαι μπατσολάγνα
Ο καθένας διαλέγει πλευρά. Αλλοι είναι με τους αγώνες της κοινωνίας και άλλοι με τα όπλα της αστυνομίας.
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 25 Δεκ 2008, 01:34

Iφικράτης έγραψε:\Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει στα χέρια τους. Ε, κάποια στιγμή και οι θύτες γίνονται θύματα.
αυτο ειναι το κακο... οοτι αφου φορανε ολλοι την ιδια στολη ειναι οτι το ιδιο.... μαλλον λαθος αυτο...
η το αλλο.... οτι δλδ αυτοι πληρωνουν τα λαθη των πρωην/νυν συναδελφων τους...(ισως βεβαια και καποιου να του αξιζε αλλα δεν μπορουμε να τα τσουβαλιαζουμε ολλα)...

ειναι δλδ σαν εσυ να με κτυπησεις για το Α η Β λογο.... (πχ εφαγα μια αδεσποτη πετρα απο ενα οποιοδηποτε αναρχικο)
αρα? θα πρεπει να βαραω μετα ολους τους αναρχικους για να παρω το αιμα μου πισω?... δεν ξερω καπου δε μ αρεσει αυτη η λογικη

εκτος και αν αυτοι με τις κουκουλες εχουν τροπο αναγνωρησης των αλητων που ειναι μεσα στην αστυνομια... μαλλον απιθανο
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Τρί 13 Ιαν 2009, 21:20

Τάλως έχεις απόλυτο δίκαιο,

για εμένα, απλά αποτελούν μή ποιοτικά άτομα δευτέρας και τρίτης κατηγορίας,
(που δεν αξίζουν και ιδιαιτερου διαλόγου και προσοχης),
όσοι για ενα ατυχές και μεμονομένο περιστατικό κατηγορούν μερικές χιλιάδες μεροκαματιάρηδες ανθρώπος του Νόμου, φτωχόπαιδα, και μαλιστα απο αγροτικές οικογενειες.
Εδω φυσικά δεν ισχύει η λαική δικηγορία, που απότι δείχνουν εφαρμόζουν κατά περίπτωση, μόνο αν ειναι σύμφωνη με την ιδεο-πλύση που εχουν υποστεί οι εγκέφαλοί τους..

Είναι δε, οι χειρότεροι ρατσισταί
πρωτον επειδη δεν γνωρίζουν τις αξίες του αίματος και της ρατσας και την υβρίζουν στα τυφλά ..
και δευτερον επειδή είναι ΔΗΘΕΝ ειρηνιστές κατά περίπτωση και ''κοινωνικοί αγωνισταί'' όταν βαζουν μπόμπες..

ΟΧΙ στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΜΜΙΑ χαμένη ψυχή
ΝΑΙ στην Νομιμοτητα

Αλέξη αιωνία η μνημη σου, :rose:
και όσοι την σκύλεψαν ας ειναι άξιοι της μοίρας τους..
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 14 Ιαν 2009, 13:17

Ολη η μουρλαμάρα έχει πέσει πάνω σου. Οσο υπάρχουν αξίες της ροχάλας, των ούρων και των κοπράνων, άλλο τόσο υπάρχουν και αξίες του αίματος. Μήπως έχεις την εντύπωση ότι τα δικά σου τα σκατά είναι διαφορετικά από αυτά ενός μαύρου ή, ότι εσύ ο τρελό-Αβαττον αποτελείς κάποιο ανώτερο είδος; Δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορες, παρά μόνο διαφορές συμφερόντων. Αλλά που να το καταλάβεις αυτό. Αν το εννοούσες ίσως και να μην κυκλοφόραγες με ζουρλομανδύα.

«Ρατσισταί» είναι όσοι δεν είναι «ρατσισταί» κατά τον φρενοβλαβή χιτλερικό του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 14 Ιαν 2009, 14:19

Χαιρετίζω το ήθος, την ευπρέπεια καθώς και την ποιότητα ορισμένων, που σκόπιμα δεν θα αναφέρω.

Χαίρομαι περισσότερο δε, που έχουν την απίστευτη οξυδέρκεια να μπορούν να ξεχωρίζουν τις ιδεολογίες απο τα πρόσωπα και να διατυπώνουν κόσμια τα νέα επιχειρήματά τους, δίχως να επαναλαμβάνονται καθόλου.

Μου περιποιεί μέγιστη Τιμή, η ποιοτική έκφρασή τους και η παρουσίαση του επιπέδου τους σε όλους τους αναγνώστες του Φόρουμ,

Ο καθείς μας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του..
Άβαταρ μέλους
panta
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από panta » Σάβ 31 Ιαν 2009, 02:09

οταν τα παδιά στρατολογούνται για να κάνουν τους αντάρτες των ξένων πρεσβειων και των ντόπιων υποτακτικών τους.
όταν το σχολείο απαξιώνεται
όταν το σπίτι διαλύεται
πάμε καλά για τον γκρεμό?
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Δευ 02 Μαρ 2009, 00:13

ακριβως και οχι μονο παμε καλα για το γκρεμο αλλα δεν αντιδρουμε κιόλας !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”