BODY-BUILDING

Συντονιστής: kostas

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Re: BODY-BUILDING

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 26 Φεβ 2009, 07:26

Σελάκο μου αγαπημένε, καρδουλίνι μου, έχω μείνει μ'ένα ηλίθιο χαμόγελο ευδαιμονίας, που θα το κουβαλάω όλη μέρα σήμερα :)
Σε λατρεύω...που μου έχωσες πρωϊνιάτικα στην μούρη αυτή την πλάτη...αυτό το στέρνο...αυτή την μέση, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΠΗΔΗΜΑ (άλμα...για να μην παρεξηγούμαστε) :p

Σελάκο....σ'αγαπάω πολύ! :rose: :lovey0:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 26 Φεβ 2009, 14:40

Kι'εγώ πεθερούλα! :rose:
Πάντως συμφωνώ οτι τα καλύτερα σώματα τα έχουν οι χορευτές, όχι μόνο έχουν γυμνασμένο σώμα (χωρίς χημικά), αλλά έχουν και απιστευτη ελαστικότητα στο σώμα τους. Δείτε αυτά τα δυο σώματα και αυτή την χορογραφία να πάθετε πλάκα

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 26 Φεβ 2009, 15:19

To έβαλα στα favorites!
Εντάξει, προσπερνάω το οτι ήταν αγάλματα οι άνθρωποι,
προσπερνάω που μέχρι ακροβατικά έκαναν (μιά και είπες για ελαστικότητα)...
θα μείνω στην ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ...τα έκαναν όλα να φαίνονται τόσο εύκολα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως για να κάνει ένας άνθρωπος όλα αυτά, πρέπει κάθε ίνα του κορμιού του να είναι γυμνασμένη σε τέτοιο βαθμό που να υπακούει 100% στις επιθυμίες του κατόχου της! Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο σώμα!
ΦΟΒΕΡΟ :)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 26 Φεβ 2009, 15:37

Για μένα το τέλειο σώμα που πρέπει να έχει κάποιος είναι αυτό. Γυμνασμένο απόλυτα, μεγάλη ελαστικότητα και ωραίο αισθητικά. Το Body building το βρίσκω φοβερά αντιαισθητικό.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 26 Φεβ 2009, 16:28

ο Μιχαλης Κεφαλιανός κατεβαίνει σε Αγωνες στο ARNOLD classic στις 7/3 και 14/3/2009 Μελβούρνη
(καλη επιτυχία Μιχάλη)

Deutsche Meisterschaft 22-11-2008

Φορουμ επικοινωνίας με το Μιχαλη - ( είναι πατερας 4 παιδιων και 17 χρόνια παντρεμενος )
http://www.bodybuilders.gr/data/main/fo ... C_ID=10767
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 06 Ιούλ 2009, 18:05

Χεχ... νομίζω πως κάποιοι συγχέουν τον υγιή αθλητισμό με τον αφύσικο τεράστιο όγκο των μποντυμπιλντεράδων.
Δεν το πίστευα ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα έχουν την πεποίθηση ότι αυτά τα σώματα χτίζονται με σωστή διατροφή και συμπληρώματα, μέχρι τη στιγμή που διάβασα τις απόψεις του συμπαθέστατου Άβαττον.
Για να χτιστούν αυτά τα σώματα, απαιτείται (το τονίζω, απαιτείται) η χορήγηση ισχυρών αναβολικών, όπως είναι τα στεροειδή, τα λιποδιαλυτικά, η εφεδρίνη, η τεστοστερόνη κ.ά.
Τα περισσότερα χορηγούνται ενδοφλέβια ή σε μορφή κάψουλας από το στόμα. Η χρήση τους είναι απαγορευμένη σε πολλές χώρες.
Δεν θα απαριθμήσω τους κινδύνους που ελλοχεύουν αν παίρνεις αναβολικά, γιατί είναι περισσότεροι κι από τις φλέβες που έχουν αυτοί οι τύποι στο σώμα τους.

Συμπληρώματα Διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής όταν λαμβάνονται σε σωστή δοσολογία κι έπειτα από έντονη σωματική δραστηριότητα, κάθε άλλο παρά κακό κάνουν.
Από το 1992 που ο Harris και οι συνεργάτες του έδειξαν ότι συμπλήρωμα κρεατίνης μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωσή της στο μυ κατά 20%, η ουσία αυτή απέκτησε μια τρομερή δημοσιότητα.
Κατ' αρχάς η κρεατίνη και η πρωτεΐνη δεν υπόκεινται στη νομοθεσία του FDA (Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Ποτών) και η χρήση τους δεν απαγορεύεται από την Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή. Δηλαδή είναι συμπληρώματα τα οποία επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από τους αθλητές.
Μία άλλη ουσία η οποία προστίθεται τα τελευταία χρόνια στα συμπληρώματα διατροφής (συγκεκριμένα στην κρεατίνη) είναι το νιτρικό οξείδιο. Το 1982 χαρακτηρίστηκε "μόριο του Έτους" λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων του. Το νιτρικό οξείδιο με τη σειρά του επιδρά ευεργετικά στο κυκλοφορικό σύστημα αφού εμποδίζει το κλείσιμο των αρτηριών και μειώνει έτσι την πίεση του αίματος.
Παράλληλα, το νιτρικό οξείδιο επιδρά και στα κύτταρα του σώματος, ώστε αυτά να είναι πιο ευαίσθητα στην ινσουλίνη. Τα κύτταρα λοιπόν δέχονται πιο εύκολα την επίδραση της ινσουλίνης (μιας ορμόνης που παράγεται από το πάγκρεας), η οποία τα κάνει να απορροφήσουν πιο εύκολα την γλυκόζη.
Όσο πιο εύκολα απορροφούν την γλυκόζη τα κύτταρα, τόσο πιο καλός λέμε πως είναι ο μεταβολισμός μας, δηλαδή η παραγωγή ενέργειας του σώματος μας από τις θρεπτικές ουσίες που του προσφέρουμε.
Εκτός των άλλων, το νιτρικό οξείδιο, ακριβώς επειδή διογκώνει τα αιμοφόρα αγγεία, επιτρέπει μεγαλύτερη ροή ανάμεσα στους μύες τροφοδοτώντας τους με περισσότερα θρεπτικά συστατικά.
Κατ' εμέ, τα συμπληρώματα όταν χορηγούνται με σωστό τρόπο και σε συνδυασμό με καλή διατροφή και σωματική άσκηση, κάνουν καλό.
Η υπερβολή μπορεί να επιφέρει και τον θάνατο, αλλά αυτό νομίζω πως ισχύει σε πολλά παρασκευάσματα.
Πρωτίστως, καλό θα ήταν να ξεκόψουμε από κακές συνήθειες όπως το τσιγάρο και το ποτό που κυριολεκτικά δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο και βλάπτουν ανεπανόρθωτα την υγεία μας. Επίσης, ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα και για εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως.

Υ.Γ. Νιτρικό οξείδιο υπάρχει και στις σοκολάτες.

-- Mon Jul 06, 2009 5:24 pm --

Πηγές και πληροφορίες για τα ανωτέρω: Από το iatronet.gr, το medlook.net, την αμερικάνικη ιστοσελίδα του βραβευμένου με Νόμπελ dr. Louis Ignarro drignarro.com/ και από προσωπική εμπειρία.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”