η καρδιά μου αναπήδησε απο ευτυχία Πνεύμα!
Ασχέτως-σχετικώς τώρα, και επειδή κάπου είπε κι ο Γιώργος για τα αγοράκια και τί θέλουν (τί τους έπεισαν να θέλουν λέω εγώ), βλέπαμε μία ταινία προχθες στην ΝΕΤ νομίζω, Ντάνυ ο χορευτής λεγόταν...ο άντρας μου θυμόταν πως ήταν αληθινή ιστορία, εγώ δεν πρόλαβα να δώ την αρχή...
λοιπόν, ένας 10χρονος, γιός ανθρακωρύχου (!!!) και λάτρη του μποξ που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε πόλη ανθρακωρύχων στην Αγγλία και έζησε και την μεγάλη απεργία των ανθρακωρύχων τότε επι Θάτσερ (μιλάμε για φτώχια και κατάντια), ορφανός απο μητέρα, τον στέλνει ο πατέρας του να μάθει μποξ. Δίπλα αποτ ην σχολή του μποξ υπάρχει μία αίθουσα μίας φτωχιάς πλήν τίμιας δασκάλας μπαλέτου, και ο μικρός τυχαία βλέπει -περιμένοντας- ένα μάθημα μπαλέτου...και το ερωτεύεται...αρχίζει να πηγαι΄νεισ τα κρυφά...κρύβει τα παπουτσια μπαλέτου στα γάντια του μποξ, το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο, η δάσκαλα θέλει να τονστείλει για οντισιον στην βασιλική ακαδημία μπαλέτου (την ΕΛΙΤ, έτσι;). Το ανακαλύπτει ο πατέρας, γίνεται ένας χαμός, σταματάει, κάποια μέρα τον πιάνει στην σχολή μπαλέτου, του τα χώνει, καιο μικρο΄ς απο αντίδραση αρχίζει να χορεύει μπροστά του, βλέποντάς τον ο πατέρας του καταλαβαινει τί έχει μπροστά του, αλλάζει γνώμη, γιατί βλέπει καταρχήν την αγάπη του μικρού, αλλά και το ταλέντο του. Τελικά, πουλάει ό,τι μπορεί (κοσμήματα της γυναίκας του πχ) και τον χρηματοδοτεί ο ίδιος να πάει στην οντισιόν. Πρέπει να πώ εδώ πως εντωμεταξύ ο κολλητός του του αποκαλύπτει οτι είναι γκεύ και του την πέφτει (γύρω στα 12 αυτό), κι αυτός του λέει πως επειδή του αρέσει το μπαλέτο δεν σημαίνει πως είναι γκευ).
Ενιγουει, μας τον δείχνουν μετά στην πρώτη παράσταση του βασιλικού μπαλέτου, γύρω στα 18 του, που είναι πρωταγωνιστής....μόνο που θυμάμαι την σκηνη ανατριχιάζω...Μπαίνει στην σκηνή σαν ο κύκνος (στην λίμνη των κύκνων) κάνοντας ένα θεαματικό αλλά υπε΄ροχο, αρμονικό και ΔΥΝΑΤΟ άλμα στον αέρα...μιλάμε...δεν έχω δεί πιο ΑΝΤΡΑ στην ζωή μου (μπορεί να είναι και γκέυ ο τύπος, δεν τον ξέρω, αλλά εκείνη την ώρα ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ, με νιώθεις;)...
Το ΄μπαλετο είναι πολύ παρεξηγημένο, και πρέπει να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλους πως απο έρευνες που έχουν γίνει οι ...μπαλαρίνοι είναι οι πιο γαμ...ουλες (με γυναίκες) του χώρου των χορευτών, με τους χορευτές γενικά να βρίσκονται στην κορυφή των ενεργών σεξουαλικά, αλλά και στην αλλαγή συντρόφων...Ειναι άκρως σεξουαλικά όντα, με τα ίδια ποσοστά ομοφυλόφιλων όπως σε όλους τους χώρους...καμία διαφορά!
Ο Νουρέγιεφ καλέ είχε π...ει την μισή βασιλική ακαδημία...τί να λέμε τώρα! οι μπαλαρίνες πέφτανε σαν τα πιτσούνια σε καιρό κυνηγιού!
Ξεκολλήστε λοιπόν...κακό στον εαυτο΄σας κάνετε και πιθανά και σε παιδιά που θα συναντήσετε (ή δικά σας στο μέλλον) που μπορεί να έχουν έφεση σ'αυτό και να τα καταστρέψετε...
Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!
Οοοοοοο τότε να με συγχωρείς εμένα, να σας αφήσω να τα πείτε
ευχαριστούμε. Φέρε βρε μανάρι μου και κανα καφεδάκι, που είμαι γριά κι εγκυμονούσα γυναίκα και δεν μπορώ να σηκωθώ...
νά'σαι καλά
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)