Φυλετισμός No 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Φυλετισμός No 2

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τετ 28 Ιαν 2009, 10:43

συνέχεια απο εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 761#p77761

Ὅποιος δὲν εἶναι φυλετιστής (ρατσιστής), εἶναι ἀφύσικος-ἀνώμαλος καθῶς ἡ ἴδια ἡ Φύσι εἶναι ρατσίστρια. Γιατί ἡ Φύσι δεν τοὺς κάνει ὅλους ἴδιους καὶ ἔχει φτιάξει τέτοια ποικιλία σἐ ὅλους τοὺς ὀργανικοὺς καὶ ἀνόργανους ὀργανισμοὺς;

Αὐτὲς τίς (πικρές για πολλούς) ἀλήθειες περί ἀνωτέρων καὶ κατωτέρων ἀνθρώπων τὶς ξερνάει ἀριστουργηματικά ὁ Πλάτων στήν Πολιτεία.

Ὅσο ἡ κοινωνία εἶναι "ἀντιρατσιστικἠ" θα ζοῦμε παρά φύσι.

Οἱ ἀρχαίοι Ἕλληνες ᾖταν ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΙ (με την σημερινή ἔννοια τοῦ ὅρου, γιατί τότε ᾖταν κάτι τό φυσιολογικό). Έδῶ δεν ἀνακατευόντουσαν μεταξὺ τους οἱ ὑποφυλές που ἀπήρτηζαν μία πόλι (τήν Ἀθήνα ἤ τήν Σπάρτη πχ). Ἡ Εὐγονική εἶναι ὑγιειέστατη λειτουργεία, ἀλλὰ ὁ ἑβραιομασωνισμός σήμερα φρόντισε να την κάνῃ ἁμαρτία, για εὐνοήτους λόγους.

Οἱ Ἑβραίοι ἀπ' ὅ,τι ξέρω χωρίζονται σε δύο μεγάλες ὑποφυλές, τούς ΣΕΦΑΡΝΤΙΜ καί τούς ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ. Οἱ δεύτεροι εἶναι Ἑλληνογενεῖς (Πελασγικό Φύλο τῆς περιοχῆς ἀπό τήν ἀρχαιότητα) καί οἱ πρώτοι εἶναι Σημίτες=Τουρανομογγόλοι=Λευκοκίτρινα σκουπίδια.

Το 95% τῶν θυμάτων τοῦ Ὁλοκαυτώματος ᾖταν ἑβραίοι Ἀσκεναζίμ.

Τό 90% τῶν Σιωνιστικῶν ***** εἶναι ἑβραίοι Σεφαρντἰμ.

Ἀπό τα πανάρχαια χρόνια ἡ κίτρινη φυλή ἐπεμείχθη σταδιακῶς με Ἀρχαίους Ἀρίους Ἀσίας καί οἱ Μογγόλοι ἀπόγονοι συνέχισαν ἐκτεταμένως τήν ἐπιμειξία ΚΑΙ μεταξύ τους ΚΑΙ με ἄλλες φυλές καί ἔτσι γεννήθηκαν μεταξύ ἄλλων οἱ λευκοκίτρινοι Σημίτες, οἱ ὁποίοι δεν ἔχουν πλέον ἐμφανῆ τά "ἀσιατικά" χαρακτηριστικά, ἁπλῶς ἔχουν ἀσυμμετρία στα χαρακτηριστικά τους (γαμψές μῦτες, καχεκτικά σώματα, γουρλωτά μάτια, μεγάλα κεφάλια κλπ).

Ἑπομένως, οἱ Ἑβραίοι δεν μποροῦν να ἰσχυρίζωνται ὅτι εἶναι κἄν "φυλή", διότι εἶναι *****

Παραθέτω ἐπ' αὐτοῦ καί μία σημείωσι, πάλι ἀπό τήν ΟΕΑ:

ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕΙΓΑΔΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΒΑΥΑΡΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΙΑΠΩΝΕΣ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΙ, ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΙ Κ.Λ.Π.), ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΣΧΙΖΟΕΙΔΟΥΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΔΥΟ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΣΥΝΔΡΟΜΟ "ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ" – ΙΔΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΩΝ 1920).

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΑΞΟΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΧΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΜΦΥΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ-ΝΗΠΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ την Παρ 30 Ιαν 2009, 10:04, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
Φύλο: Γυναίκα

Re: Φυλετισμός

Δημοσίευση από ELectriE » Τετ 28 Ιαν 2009, 12:16

Μάλιστα. Πολύ ψαγμένα όλα αυτά και πρωτίστως Ελληνικά! Πάνω στις διδαχές των προγόνων μας. Απλά μου κάνει πολλή εντύπωση αυτό το μίσος και αυτή η γλώσσα βρε παιδί μου... Είναι ότι με κάνει να τα αποστρέφομαι και να τα θεωρώ της... αντίπερας όχθης... καταλαβαίνεις...
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 28 Ιαν 2009, 12:26

Τι βλακείες είναι αυτά ρεεεεεεε;;;;;;;;;;

Συνοψίζω το ανθολόγιο της μπουρδολογίας:

"Οι Ασκεναζίμ είναι ελληνογενείς" :shock: :shock: :shock: :shock:

"Οι Σεφερντείμ είναι Σημίτες=Τουρανομόγγολοι" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Το 95% τῶν θυμάτων τοῦ Ὁλοκαυτώματος ᾖταν ἑβραίοι Ἀσκεναζίμ.
Τό 90% τῶν Σιωνιστικῶν μουνοσκύλων εἶναι ἑβραίοι Σεφαρντἰμ
."

Υπάρχει κανένα στοιχείο για αυτά που λες;
Διαφημίζεις και το "ολοκαύτωμα" συγχρόνως...

"Οι Σημίτες είναι αποτέλεσμα επιμειξίας μεταξύ Λευκών και Κίτρινων".

Σχιζοφρενική θέση... ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα...

Τα υπόλοιπα δεν αντέχω να τα σχολιάσω... Με αρκετές μαλακίες ασχολήθηκα...
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 28 Ιαν 2009, 12:32

Δεν ξέρω πόσο ψαγμένα και πόσο ορθά είναι αλλά δυσκολεύομαι και να τα διαβάσω και να τα εννοήσω.

(τι να πω, ίσως φταίνε κι εκείνα τα σημαδάκια πάνω στις λέξεις που δεν με ...θεώνουν ντιπ)
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Τετ 28 Ιαν 2009, 13:02

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ὅποιος δὲν εἶναι φυλετιστής (ρατσιστής), εἶναι ἀφύσικος-ἀνώμαλος καθῶς ἡ ἴδια ἡ Φύσι εἶναι ρατσίστρια. Γιατί ἡ Φύσι δεν τοὺς κάνει ὅλους ἴδιους καὶ ἔχει φτιάξει τέτοια ποικιλία σἐ ὅλους τοὺς ὀργανικοὺς καὶ ἀνόργανους ὀργανισμοὺς;
Ω Φύσι, παμμήτειρα θεά, πολυμήχανε μήτερ,
ουρανία, πρέσβειρα, πολύκτιτε δαίμον, άνασσα,
πανδαμάτωρ, αδάμαστε, κυβερνήτειρα, παναυγής,
παντοκράτειρα, τιτιμενέα πανυπέρτατε πάσιν
άφθιτε, πρωτογένεια, παλαίφατε, κυδιάνειρα,
εννυχία, πολύτειρε, σελασφόρε, δεινοκαθέκτι,
άψοφον αστραγάλοισι ποδών ίχνος ειλίσσουσα,
αγνή, κοσμήτειρα θεών ατελής τε τελευτή,
κοινή μέν πάντεσσιν, ακοινώνητε δέ μούνη,
αυτοπάτωρ, απάτωρ, ερατή, πολύγηθε, μεγίστη,
ευάνθεια, πλοκή, φιλία, πολύμικτε, δαήμον,
ηγεμόνη, κράντειρα, φερέσβιε, παντρόφε κούρη,
αυτάρκεια, δίκη, Χαρίτων πολυώνυμε πειθώ,
αιθερία, χθονία καί ειναλία μεδέουσα,
πικρά μέν φαύλοισι, γλυκεία δέ πειθομένοισι,
πάνσοφε, πανδώτειρα, κομίστρια, παμβασίλεια,
αυξιτρόφος, πίειρα πεπαινομένων τε λύτειρα.
πάντων μέν σύ πατήρ, μήτηρ, τροφός ηδέ τιθηνός,
ωκυλόχεια, μάκαιρα, πολύσπορος, ωριάς ορμή,
παντοτεχνές, πλάστειρα, πολύκτιτε, ποντία δαίμον,
αιδία, κινησιφόρε, πολύπειρε, περίφρων,
αενάωι στροφάλιγγι θοόν ρύμα δινεύουσα,
πάνρυτε, κυκλοτερής, αλλοτριομορφοδίαιτε,
εύθρονε, τιμήεσσα, μόνη τό κριθέν τελέουσα,
σκηπτούχων εφύπερθε βαρυβρεμέτειρα κρατίστη,
άτρομε, πανδαμάτειρα, πεπρωμένη, αίσα, πυρίπνους,
αίδιος ζωή ηδ' αθανάτη τε πρόνοια:
πάντα σύ εσσι, άνασσα: σύ γάρ μούνη τάδε τεύχεις.
αλλά, θεά, λίτομαί σε σύν ευόλβοισιν εν ώραις
ειρήνην υγίειαν άγειν, αύξησιν απάντων.
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Οἱ ἀρχαίοι Ἕλληνες ᾖταν ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΙ (με την σημερινή ἔννοια τοῦ ὅρου, γιατί τότε ᾖταν κάτι τό φυσιολογικό).
Δυνατά κι Ελληνικά!! :loco: :loco:
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ἀπό τα πανάρχαια χρόνια ἡ κίτρινη φυλή ἐπεμείχθη σταδιακῶς με Ἀρχαίους Ἀρίους Ἀσίας καί οἱ Μογγόλοι ἀπόγονοι συνέχισαν ἐκτεταμένως τήν ἐπιμειξία ΚΑΙ μεταξύ τους ΚΑΙ με ἄλλες φυλές καί ἔτσι γεννήθηκαν μεταξύ ἄλλων οἱ λευκοκίτρινοι Σημίτες, οἱ ὁποίοι δεν ἔχουν πλέον ἐμφανῆ τά "ἀσιατικά" χαρακτηριστικά, ἁπλῶς ἔχουν ἀσυμμετρία στα χαρακτηριστικά τους (γαμψές μῦτες, καχεκτικά σώματα, γουρλωτά μάτια, μεγάλα κεφάλια κλπ).
Ωχ! Με λένε Άννα, έχω γαμψή μύτη και χρησιμοποιώ παρενθέσεις για τα Ε...
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Παραθέτω ἐπ' αὐτοῦ καί μία σημείωσι, πάλι ἀπό τήν ΟΕΑ:
Αφού το λέει η ΟΕΑ...
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τετ 28 Ιαν 2009, 14:25

Ἔτσι ῥε Ἄννα, χῶσε Ὀρφικοὺς Ὕμνους πρός Φύσι να γουστάρουμε ὅλοι ἐδῶ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καί μια και τόν ἔχωσες, τσέκαρε στη 10η σειρά να δῇς τί λέει:

ΑΥΤΟΠΑΤΩΡ, ΑΠΑΤΩΡ. Ἐδῶ ὁ Ὀρφεύς μᾶς λέει ὅτι δέν ὑπάρχει "Δημιουργός Θεός" ὅπως θέλουν ΟΛΕΣ οἱ Θρησκεῖες, καθῶς ΟΛΗ ἡ Φύσις ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ καί δεν ἔχει προπάτορα!!

Ὁ Χριστιανισμός καί ἅπασες οἱ σύγχρονες Θρησκεῖες διδάσκουν δολίως περί δημιουργοῦ Θεοῦ (Ἠλεκτρολόγο-Μηχανολόγο-Ἀρχιτέκτονα τοῦ Σύμπαντος) ὁ ὁποῖος εἶναι καί τρομοκράτης παρακολουθῶντας σαν ἄλλος Big Bro το κᾶθε ὄν, καραδοκῶντας να το τιμωρήσῃ για τίς ἁμαρτίες του!!

Τὸ ὑπόμνημα τῆς ΟΕΑ τό παρέθεσα ἐπειδῆ τό θεωρώ ὀρθότατο καί ἀκριβέστατο, δεν εἶπα ὅτι ὅ,τι λέῃ ῃ ΟΕΑ εἶναι σωστό!! Τό ἀντίθετο μάλιστα, ἡ ΟΕΑ ἔχει ***** στα λάθη, εἰδικά με τίς καταστροφολογικές ἡμερομηνίες οἱ ὁποίες δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ (ὅπως τώρα με το 2012).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Τετ 28 Ιαν 2009, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edit λόγω υβριστικών χαρακτηρισμών
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Ιαν 2009, 16:59

Αιθεροδρόμε μας:
Καιρός να σε περιαδράξω :loco:
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ὅποιος δὲν εἶναι φυλετιστής (ρατσιστής), εἶναι ἀφύσικος-ἀνώμαλος καθῶς ἡ ἴδια ἡ Φύσι εἶναι ρατσίστρια. Γιατί ἡ Φύσι δεν τοὺς κάνει ὅλους ἴδιους καὶ ἔχει φτιάξει τέτοια ποικιλία σἐ ὅλους τοὺς ὀργανικοὺς καὶ ἀνόργανους ὀργανισμοὺς;
Kατ'αρχάς ας αφήσουμε την φύση έξω απ'αυτή την εξίσωση, γιατί εδώ μιλάμε σύμφωνα με τη νόησή μας, με συγκεκριμένο ηθικό κώδικα και με συγκεκριμένο σύστημα αξιών. Κι αν δεχτεί κανείς ότι η φύση, ο πλανήτης ολάκερος ως ζων οργανισμός έχει και κάποιο είδος συνειδητότητας, είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για τον δικό του ηθικό κώδικα και σύστημα αξιών (αν έχει) απ'τη στιγμή που μπορεί να απέχει παρασάγγας από τα αντίστοιχα δικά μας, κι εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε τα άγνωστα, ούτε να τα εμπλέκουμε με τα δικά μας δεδομένα και να συγκρίνουμε ανόμοιες παραμέτρους!

Ας πούμε λοιπόν για τον ρατσισμό. Ρατσισμός στην ευρύτερη (έξω απ'τη φυλετική) έννοιά του, σημαίνει αθέμιτη, υποκειμενική, προκατειλημμένη και άδικη ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Είναι σαφές πως όλοι - ακόμα και οι δηλωμένοι και πορωμένοι "αντιρατσιστές", κάνουν διακρίσεις. Και φυσιολογικό είναι να κάνουν, αφού ξεχωρίζουν πράγματα (χαρακτήρες, αντικείμενα, ζώα και φυτά) που είναι διαφορετικά μεταξύ τους, τα κατατάσσουν και τα καταχωρούν στη σκέψη τους είτε ως προτιμητέα/αποδεκτά είτε ως μη. Διακρίνω λοιπόν μ'αυτή τη λογική κι εγώ ότι είσαι άντρας (ενώ εγώ είμαι θηλυκό), ότι η Άννα πχ είναι στην τρυφερή της νιότη (μέσα στη δεκαετία των 20, γιατί είδα ότι ρώτησες -ενώ εγώ στην νηοστή...χαχαχ πιο ώριμη νιότη μου :loco: ) ότι ο άλλος είναι μαύρος ενώ εγώ είμαι λευκή, ότι η Νανά είναι (ακόμα) άτεκνη ενώ εγώ είμαι μητέρα, ότι η Πέγκι είναι μια δίμετρη λατρευτή μελαχροινή ενώ εγώ είμαι μια ξανθιά (συχνά εξοργιστική) τάπα και ένα σωρό άλλα που καθορίζουν, διαχωρίζουν, και εδραιώνουν τις διαφορές αναμετάξυ μας.

Από αυτό όμως, (που είναι μια απλή-αντικειμενική και εξ ορισμού άκακη διάκριση) μέχρι να θεωρήσω εαυτόν ανώτερο εσού, του Παύλου, του Γκίκα, της Αννας, της Νανάς, της Πέγκυς ή οποιουδήποτε άλλου, και να φτάσω και στο σημείο να τους κατατάσω στα κατώτερα θηλαστικά σε σχέση μ'εμένα το "ανώτερο" (τρομάρα στα μπατζάκια μου) υπάρχει χαώδης διαφορά! Γιατί σ'αυτή την περίπτωση μιλάμε για ρατσισμό, ήτοι: (θα το επαναλάβω) αθέμιτη, υποκειμενική, προκατειλημμένη και άδικη ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Πάμε παρακάτω...

Αὐτὲς τίς (πικρές για πολλούς) ἀλήθειες περί ἀνωτέρων καὶ κατωτέρων ἀνθρώπων τὶς ξερνάει ἀριστουργηματικά ὁ Πλάτων στήν Πολιτεία.

Ὅσο ἡ κοινωνία εἶναι "ἀντιρατσιστικἠ" θα ζοῦμε παρά φύσι.

Οἱ ἀρχαίοι Ἕλληνες ᾖταν ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΙ (με την σημερινή ἔννοια τοῦ ὅρου, γιατί τότε ᾖταν κάτι τό φυσιολογικό). Έδῶ δεν ἀνακατευόντουσαν μεταξὺ τους οἱ ὑποφυλές που ἀπήρτηζαν μία πόλι (τήν Ἀθήνα ἤ τήν Σπάρτη πχ). Ἡ Εὐγονική εἶναι ὑγιειέστατη λειτουργεία, ἀλλὰ ὁ ἑβραιομασωνισμός σήμερα φρόντισε να την κάνῃ ἁμαρτία, για εὐνοήτους λόγους.
Συγνώμη, αλλά παρά το γεγονός ότι ΤΙΜΩ το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, κι έχω βρει πλείστες όσες αλήθειες εμβαθύνοντας σ'αυτό, δεν δέχομαι τίποτα αβλεπί και ασυζητητί "επειδή το είπε ο Πλάτων", ο Αριστοτέλης ή οποιοσδήποτε άλλος. ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ, το'χω πει αυτό. Σέβομαι και μελετώ τα μεγαθήρια του πνεύματος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπόκεινται και σε λάθη. Αν εισπράξω κάτι που δε μου κάθεται καλά, το ψάχνω, το αμφισβητώ, το συζητάω. Στην προκειμένη, βρίσκω ότι πολλοί συμπατριώτες μας, μπορεί να πιαστούν από συγκεκριμένες φράσεις ή διαδρομές των αρχαίων, για να εξυπηρετήσουν την προαγωγή των δικών τους αντιλήψεων και όχι των προγόνων μας.

Για να δούμε λοιπόν τα καλά της ευγονικής. Έχεις δει τις αμέτρητες ράτσες σκύλων που έφτιαξε ο άνθρωπος (ξεκινώντας τον 19ο αιώνα) - και που φτάσαμε σήμερα να έχουμε καθαρόαιμα. Έτσι; Έτσι. Μήπως γνωρίζεις ότι αυτά τα "καθαρόαιμα" έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας λόγω του επαναλαμβανόμενα πανομοιότυπου γονιδιώματος στην εκτροφή τους; Η στασιμότητα και η έλλειψη γενετικής "ανανέωσης" με νέα και διαφορετικά γονίδια δημιουργεί σ'αυτά τα ζώα τα μύρια όσα προβλήματα υγείας! Από τύφλωση μέχρι αδύναμο ή υπερευαίσθητο πεπτικό σύστημα, ακόμα και ψυχομπουκώματα που χρίζουν αντιμετώπισης (σε ορισμένα teriers) με PROZAC στο θεό σου δηλαδή, για να μην κυνηγάνε συνεχόμενα την ουρά τους! Στο βαθμό που η ευγονική λειτουργεί με διασταυρώσεις σε ένα συγκεκριμένο κλειστό κύκλο γονιδιακών παραγόντων, έχει ουσιαστικά την ιδια νοοτροπία, λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα με την αιμομιξία, μόνο που εφαρμόζεται σε ευρύτερο κύκλο ζωντανών, που δεν είναι πρώτου βαθμού συγγενείς μεν, αλλά επί της ουσίας, το συγκεκριμένο, περιορισμένο και σφραγισμένο γονιδίωμα της φυλετικής τους υπογραφής, τα καθιστά συγγενείς κατά μια ευρύτερη έννοια!

Συνεπώς, προσωπικώς είμαι ΚΑΤΑ της ευγονικής όπως νοείται σήμερα. Εγώ αποκαλώ "ευγονική", τη διαδικασία αυτή που αποδίδει τον καλύτερο δυνατό (σωματικά) απόγονο, κι αυτή είναι η διαδικασία της φυλετικής επιμειξίας των ομοειδών, όπου η ανανεώσιμη ποικιλία γονιδίων, βγάζει και το δυνατότερο -ανθεκτικότερο σώμα. Κι έτσι, παρά το γεγονός ότι προσωπικά (και υποκειμενικά) προτιμώ να διαιωνίσω το είδος μου με σεξουαλικό παρτενέρ της δικής μου φυλής, ξέρω (αντικειμενικά) πως αν το έκανα με άρρενα από άλλη φυλή, τα τέκνα μου πολύ πιθανά να είχαν καλύτερες σωματικές επιδόσεις και υγεία, ακριβώς λόγω αυτής της επιμειξίας και ανταλλαγής γονιδιωμάτων.

Οἱ Ἑβραίοι ἀπ' ὅ,τι ξέρω χωρίζονται σε δύο μεγάλες ὑποφυλές, τούς ΣΕΦΑΡΝΤΙΜ καί τούς ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ. Οἱ δεύτεροι εἶναι Ἑλληνογενεῖς (Πελασγικό Φύλο τῆς περιοχῆς ἀπό τήν ἀρχαιότητα) καί οἱ πρώτοι εἶναι Σημίτες=Τουρανομογγόλοι=Λευκοκίτρινα σκουπίδια.

Το 95% τῶν θυμάτων τοῦ Ὁλοκαυτώματος ᾖταν ἑβραίοι Ἀσκεναζίμ.

Τό 90% τῶν Σιωνιστικῶν ***** εἶναι ἑβραίοι Σεφαρντἰμ.
Εδώ, τι να σου πω. Μπορεί να είναι κι έτσι, στο βαθμό που δείχνεις να'χεις μελετήσει καλύτερα τις (υπο?) φυλές από μένα. Το "σκουπίδια" όμως δε μου άρεσε που είπες.
Δηλαδή αν σου γινόταν ειδική γονιδιακή εξέταση και έβρισκαν στο δικό σου γονιδίωμα αυτή τη στιγμή αχνάρια από "σημίτες" (που πάνε 7 ή 17 γενιές πίσω όπου "χάνεται" και η έρευνα του δέντρου σου) θα πρέπει να σε αποκαλέσω τουρανομογγόλο-λευκοκίτρινο σκουπίδι?
Συγχώρα με που θα απέχω τέτοιας λογικής.
Αν θα έφτανα ποτέ να χαρακτηρίσω ή οποιονδήποτε άλλον ως σκουπίδι, δε θα'ταν με γνώμονα και κριτήριο το γονιδίωμα που φέρει το πετσί του ο άλλος, αλλά από τις προσεγγίσεις, τον ψυχισμό, την ιδιοσυγκρασία το χαρακτήρα του και στην τελική ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
Παράδειγμα, ο δεσπότης (και άλλα μπουμπούκια) που συνελήφθη/σαν με παιδικό πορνογραφικό υλικό γιατί ο μπάσταρδος την έβρισκε να βλέπει να βιάζονται μωρά 8-10 μηνών, δεν πα' ν'αποδεικνυόταν ότι είχει καθαρόαιμο Ελληνικό αίμα; Για μένα αυτός είναι και δε θα πάψει ποτέ να είναι το χειρότερο κατακάθι, σκουπίδι στην κοινωνία!
Ἀπό τα πανάρχαια χρόνια ἡ κίτρινη φυλή ἐπεμείχθη σταδιακῶς με Ἀρχαίους Ἀρίους Ἀσίας καί οἱ Μογγόλοι ἀπόγονοι συνέχισαν ἐκτεταμένως τήν ἐπιμειξία ΚΑΙ μεταξύ τους ΚΑΙ με ἄλλες φυλές καί ἔτσι γεννήθηκαν μεταξύ ἄλλων οἱ λευκοκίτρινοι Σημίτες, οἱ ὁποίοι δεν ἔχουν πλέον ἐμφανῆ τά "ἀσιατικά" χαρακτηριστικά, ἁπλῶς ἔχουν ἀσυμμετρία στα χαρακτηριστικά τους (γαμψές μῦτες, καχεκτικά σώματα, γουρλωτά μάτια, μεγάλα κεφάλια κλπ).

Ἑπομένως, οἱ Ἑβραίοι δεν μποροῦν να ἰσχυρίζωνται ὅτι εἶναι κἄν "φυλή", διότι εἶναι *****

Παραθέτω ἐπ' αὐτοῦ καί μία σημείωσι, πάλι ἀπό τήν ΟΕΑ:

ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕΙΓΑΔΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΒΑΥΑΡΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΙΑΠΩΝΕΣ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΙ, ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΙ Κ.Λ.Π.), ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΣΧΙΖΟΕΙΔΟΥΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ 'Η ΜΑΥΡΗΣ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΔΥΟ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΣΥΝΔΡΟΜΟ "ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ" – ΙΔΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΩΝ 1920).

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΑΞΟΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΧΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΜΦΥΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ-ΝΗΠΙΑ.
Αυτά τα λέει η ΟΕΑ; Δεν ξέρω από πού πηγάζουν και πώς στηρίζονται επιστημονικά αυτές οι "διαπιστώσεις". Γιατί είναι άλλο πράγμα η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ (με μπόλικη δόση υποκειμενισμού και προκατάληψης) και άλλο τα τεκμηριωμένα (και επιστημονικώς) αδιάσειστα δεδομένα και μπορείς να μου παραθέσεις διάφορες απόψεις και οπτικές, αλλά αποδεικτικά αναμφισβήτητα δεν είσαι σε θέση να επιδείξεις!

Συνεπώς εγώ λέω άλλα: Λέω ότι δεν υπάρχει οργανισμός, ομάδα, άνθρωπος, που θα μπορούσε να με πείσει α/ ότι τα ΣΤΑΝΤΑΡ σωματικά χαρακτηριστικά μιας φυλής επεκτείνονται και στα ψυχονοητικά της! (δεν εχουν δηλαδή ΣΤΑΝΤΑΡ ψυχονοητικά χαρακτηριστικά οι φυλές) β/ ότι μπορούμε να βάλουμε σ'ένα τσουβάλι ΟΛΟΥΣ τους ανήκοντες σε μια συγκεκριμένη φυλή και να τους βάλουμε ταμπελίτσες για το τι είναι, με βάση τα φυλετικά τους ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ χαρακτηριστικά.

Απόδειξη ότι αυτιστικά θα βρούμε σε κάθε φυλή και υποφυλή.
Σχιζοφρενείς επίσης!
ψυχάκηδες επίσης!
Μανιοκαταθλιπτικούς επίσης!
Άτομα με δυσμορφίες ή συγγενείς παθήσεις επίσης!
Διανοητικά καθυστερημένους επίσης!

Τα ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ αρνητικά ή θετικά ψυχονοητικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου, μπορεί μέχρις ενός σημείου να αποδοθούν στο γονιδίωμά του, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να "χρεωθούν" όμως στη φυλή του!

ΑΥΤΟΠΑΤΩΡ, ΑΠΑΤΩΡ. Ἐδῶ ὁ Ὀρφεύς μᾶς λέει ὅτι δέν ὑπάρχει "Δημιουργός Θεός" ὅπως θέλουν ΟΛΕΣ οἱ Θρησκεῖες, καθῶς ΟΛΗ ἡ Φύσις ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ καί δεν ἔχει προπάτορα!
Το "αυτοδημιουργήθηκε" είναι α/ αόριστο β/ αυθαίρετο γ/ θεωρία κι όχι απόδειξη. Αξίωμα για κάποιους, μια εξεζητημένη μπούρδα για άλλους. Είναι πιο λογικό να σκεφτεί ότι κάποια δύναμις (ή κάποιες δυνάμεις) υποκίνησε (ή υποκίνησαν) την απαρχή της δημιουργίας με ένα μονοκύτταρο οργανισμό, με το big bang ή όπως αλλιώς θες, παρά μια ξεκάρφωτη θεωρητική σάχλα που επιβάλλει την έννοια της "αυτοδημιουργίας". Το "αυτό" υποδηλώνει το "αφ'εαυτού". Και ρωτάω εγώ, αφού δεν προϋπήρχε ΤΙΠΟΤΑ με την έννοια που το θέτεις εδώ, πώς ΑΥΤΟδημιουργήθηκε; αφού δεν υπήρχε καν "εαυτός", πώς ΑΥΤΟφτιάχτηκε? Δεν κολλάει ούτε με κόλλες, ούτε με μαγνήτες που "κολλάνε"¨ατσάλια μεγατόνων στην ανυψούμενη πλατφόρμα ενός γερανού!

Ξαναπάρτα αυτά αλλιώς γιατί "βρήκαμε" σε τοίχο! :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τετ 28 Ιαν 2009, 17:16

Τί να πω; τί να πω; Φύρδην μίγδην σε ένα κείμενο όλα τα συμπλέγματα που θα εδύνατο να έχει ένας ... Αιθεροβάμων που έχει βομβαρδιστεί με όλα τα "υγιη" στοιχεία της προπαγάνδας του φυλετισμού. Ουδέν σχόλιον προς αυτά.
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ὁ Χριστιανισμός καί ἅπασες οἱ σύγχρονες Θρησκεῖες διδάσκουν δολίως περί δημιουργοῦ Θεοῦ (Ἠλεκτρολόγο-Μηχανολόγο-Ἀρχιτέκτονα τοῦ Σύμπαντος)
Ασφαλώς θα σου διαφεύγει η πυθαγόρεια ρήση "Θεός αεί γεωμετρεί". Αλλά τί να κάνουμε δυστυχώς που και οι ... αγεωμέτρητοι εισέρχονται εις την Στέγην μας, για να θυμηθούμε και την προμετωπίδα της Ακαδημίας.
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:ΑΥΤΟΠΑΤΩΡ, ΑΠΑΤΩΡ. Ἐδῶ ὁ Ὀρφεύς μᾶς λέει ὅτι δέν ὑπάρχει "Δημιουργός Θεός" ὅπως θέλουν ΟΛΕΣ οἱ Θρησκεῖες, καθῶς ΟΛΗ ἡ Φύσις ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ καί δεν ἔχει προπάτορα!!
Δεν υπάρχει "Δημιουργικός Θεός", υπάρχει όμως "Δημιουργική θεά" που δεν έχει πατέρα (απάτωρ) και ταυτόχρονα είναι η ίδια (και) πατέρας (αυτοπάτωρ), μιλώντας βέβαια για την Φύσι. Μην είμεθα τώρα και ρατσισταί απέναντι εις το θηλυκόν γένος!!
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Τετ 28 Ιαν 2009, 17:18

Θα ήταν παράλογο να μην αναγνωρίσουμε τις αντιληπτές, τις ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ των φυλών. Παράλληλα, όλοι οι άνθρωποι είναι σεβαστοί ως συν-άνθρωποι. Όμως, ορισμένες φυλές χρησιμοποιούνται ευκολότερα από αρνητικές οντότητες για να προκαλούν κακό -μέσω διανοητικού/συναισθηματικού/ψυχολογικού ελέγχου, ή δια ενσαρκώσεων- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο ανήκων σε τέτοιες φυλές είναι ''εχθρός''. Μπορεί να είναι και φίλος. Άνετα.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Ιαν 2009, 17:30

ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Θα ήταν παράλογο να μην αναγνωρίσουμε τις αντιληπτές, τις ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ των φυλών. Παράλληλα, όλοι οι άνθρωποι είναι σεβαστοί ως συν-άνθρωποι. Όμως, ορισμένες φυλές χρησιμοποιούνται ευκολότερα από αρνητικές οντότητες για να προκαλούν κακό -μέσω διανοητικού/συναισθηματικού/ψυχολογικού ελέγχου, ή δια ενσαρκώσεων- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο ανήκων σε τέτοιες φυλές είναι ''εχθρός''. Μπορεί να είναι και φίλος. Άνετα.
Στο πρώτο και εναρκτήριο ανάρτημα αυτού του νήματος, είμαι η πρώτη που αναγνωρίζω τις αντιληπτές και ευδιάκριτες διαφορές.

Από αυτό όμως, μέχρι να αποκαλούμε συλλήβδην τους Ασιάτες, τους Σάξονες κλπ ως ψυχοπαθείς, σχιζοφρενείς, με "έμφυτες ανωμαλίες" η απόσταση είναι χαώδης.

Εξακολουθώ να πιστεύω σ'αυτό το ζωτικής σημασίας λήμμα της ελληνικής που λέγεται ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 28 Ιαν 2009, 17:33

And the oscar goes to....

ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Όμως, ορισμένες φυλές χρησιμοποιούνται ευκολότερα από αρνητικές οντότητες για να προκαλούν κακό -μέσω διανοητικού/συναισθηματικού/ψυχολογικού ελέγχου, ή δια ενσαρκώσεων- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο ανήκων σε τέτοιες φυλές είναι ''εχθρός''. Μπορεί να είναι και φίλος. Άνετα.

Εικόνα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Τετ 28 Ιαν 2009, 17:37

Εάν ήμουν κακοήθης και είχα όρεξη για αντεπίθεση θα σου'λεγα πώς να το αξιοποιήσεις. (Το αγαλματίδιο)
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 28 Ιαν 2009, 17:44

Mην είσαι αρνητικός!
(Εκτός αν είσαι ενσαρκωμένη αρνητική οντότητα οπότε πάω πάσο)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 28 Ιαν 2009, 19:56

Αχ ρε Βίκυ, πές μου μόνο ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΩΡΗΗΗΗΗ?

Ίκαρε, καμμία φυλή δεν χρησιμοποιείται περισσότερο απο κάποιους κακούς για να λειτουργήσουν ενάντια στην ανθρωπότητα. Πιθανά έχεις τους Εβραίους στο μυαλό σου, όμως άλλο σιωνισμός, κι άλλο εβραίοι. ο δε Σιωνισμός δεν αποτελείται (σε πληροφορώ) μόνο απο εβραίους, αν και τα κεφάλια είναι εβραϊκά. Στο κάτω κάτω, ξέρεις πώς νιώθω όταν διαβάζω για 'ρατσιστικές θέσεις' τύπου ΟΕΑ? Σαν να ανακαλύψαμε τους Σιωνιστές των Ελλήνων. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες θέσεις για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα! Έλληνας είναι όποιος είναι φωτισμένος, όχι όποιος ανήκει στην ελληνική φυλή, και παρόμοια 'εβραίος' (κακός για σένα) ή σιωνιστής ορθότερα είναι όποιος είναι ενάντια στην ανθρωπότητα!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τετ 28 Ιαν 2009, 19:58

- Γιατί ὁ Ἡρακλής ᾖταν μονίμως γυμνός καί κρατοῦσε ῥόπαλο;

- Γιατί
γ***ε κι ἔδερνε.

Ἔχουμε κανένα thread μὲ ἀνέκδοτα να χώσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τετ 28 Ιαν 2009, 20:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: πιπέρι :Ρ
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Τετ 28 Ιαν 2009, 20:01

seliniasmenos έγραψε:Mην είσαι αρνητικός!
(Εκτός αν είσαι ενσαρκωμένη αρνητική οντότητα οπότε πάω πάσο)
Με τύπους σαν εσένα αποκτώ χαρακτηριστικά τους.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
ΕΛΛΟΓΟΣ
Aνενεργός χρήστης
Irc ψευδώνυμο: ENLOGOS

Δημοσίευση από ΕΛΛΟΓΟΣ » Τετ 28 Ιαν 2009, 20:03

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Αχ ρε Βίκυ, πές μου μόνο ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΩΡΗΗΗΗΗ?

Ίκαρε, καμμία φυλή δεν χρησιμοποιείται περισσότερο απο κάποιους κακούς για να λειτουργήσουν ενάντια στην ανθρωπότητα. Πιθανά έχεις τους Εβραίους στο μυαλό σου, όμως άλλο σιωνισμός, κι άλλο εβραίοι. ο δε Σιωνισμός δεν αποτελείται (σε πληροφορώ) μόνο απο εβραίους, αν και τα κεφάλια είναι εβραϊκά. Στο κάτω κάτω, ξέρεις πώς νιώθω όταν διαβάζω για 'ρατσιστικές θέσεις' τύπου ΟΕΑ? Σαν να ανακαλύψαμε τους Σιωνιστές των Ελλήνων. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες θέσεις για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα! Έλληνας είναι όποιος είναι φωτισμένος, όχι όποιος ανήκει στην ελληνική φυλή, και παρόμοια 'εβραίος' (κακός για σένα) ή σιωνιστής ορθότερα είναι όποιος είναι ενάντια στην ανθρωπότητα!
Θα μπορούσε να πει κάποιος όμως ότι η ιδεολογική ανατροφή ενός λαού που οδηγεί σε συγκεκριμένη στάση και δράση προετοιμάζει κατά κάποιο τρόπο το έδαφος για χρησιμοποίησή του από αρνητικούς;
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 28 Ιαν 2009, 20:10

Θα μπορούσε να πει κάποιος όμως ότι η ιδεολογική ανατροφή ενός λαού που οδηγεί σε συγκεκριμένη στάση και δράση προετοιμάζει κατά κάποιο τρόπο το έδαφος για χρησιμοποίησή του από αρνητικούς;
ναι ασφαλώς! Η παιδεία είναι το Α και το Ω, όχι μόνο για έναν λαό συνολικά, αλλά και ατομικά, κι έχει πολλά επίπεδα. Κι εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, σε επίπεδο πιο ατομικό, μπορεί ένας άνθρωπος να γίνει μη-ρατσιστής, μέσα σε ένα ρατσιστικό ευρύτερο περιβάλλον, έτσι δεν είναι? Κι αυτό αποδεικνύει απο μόνο του πως δεν υπάρχουν λαοί γεννημένοι απο το κακό για το κακό!
Στους Εβραίους, στους Τούρκους, κτλ κτλ, υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και βασανίζονται (μέχρι που θανατώνονται κιόλας) γιατί δεν ακολουθούν το ρεύμα του 'λαού' τους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Ιαν 2009, 20:16

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:-

Ἔχουμε κανένα thread μὲ ἀνέκδοτα να χώσουμε;
Aσφαλώς και έχουμε. Εδώ.

Όσο για απαντήσεις στην απάντησή μου, μη σκας, με το πάσο σου, όποτε θες και αν θες!
Έμαθα να περιμένω, χωρίς να προσδοκώ. :lol:

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Αχ ρε Βίκυ, πές μου μόνο ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΩΡΗΗΗΗΗ?
Δεν ξέρω, αλλά εγώ δεν θ'αντέξω για πολύ!
Αν δεν γίνει κάτι σύντομα, θα κλείσω το μαγαζί να κάνω έφοδο στο σπίτι σου. :xaxas:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τετ 11 Φεβ 2009, 13:07

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ (ΛΕΥΚΗ Ή ΑΡΙΑ) ΦΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΣ ΑΠΟΙΚΗΣΕ ΤΟ Β. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΩΜΙΛΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝ-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΠΧ ΗΥΔΩΡ = ΥΔΩΡ, ΜΕ ΔΑΣΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΧΟΥΔΩΡ, ΚΛΠ). ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΦΥΣΕΩΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 10%.

ΓΕΝΙΚΑ Η ΛΕΥΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΛΗ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΑΜΙΓΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΒΗΡΙΑΣ (ΝΥΝ ΣΛΑΒΟΥΣ) ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΣΙΑΣ (ΤΟΤΕ) ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΑΡΗΧΘΗ Η ΔΕΥΤΕΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΑΤΑΡΟΙ, ΣΑΡΜΑΤΕΣ - ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΚΛΠ), ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΙΑ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ-ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΟΙ, ΒΑΥΑΡΟΙ-ΑΒΑΡΟΙ, ΣΑΞΩΝΕΣ, ΒΑΣΚΟΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ = EUSKO TARAK ΗΤΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ", ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ). ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ Η "ΜΟΛΥΝΣΙ" ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.

ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΟ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Ο ***** ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΟΤΙ ΞΑΝΘΟΣ = ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ = ΓΥΦΤΟΣ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. Ο ΑΡΥΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΤΟΥ. ΠΧ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΡΥΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΥΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ, ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΚΛΠ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.

ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10%. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.

ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ". ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΑΜΠΕΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ "ΝΕΟΝΑΖΙ" ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ.

ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ***** ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΖΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΥΘΟΥΝ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙ. ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ "ΓΗΪΝΗ ΟΜΑΔΑ Ε" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΕΛ" ΛΙΑΚΟ**** ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diagalaksiaki την Πέμ 12 Φεβ 2009, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έλεος πια. Πρόσεχε πως μιλάς...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 11 Φεβ 2009, 13:20

Συμπεράσματα:

1. Πολύ βιασμός έπεσε στην προϊστορία!!!!
2. Τελικά παρά το μαυριδερό μου δέρμα (aka γυφτέ) είμαι καθαρή αρύα, καθότι η συμμετρία και το κάλλος του προσώπου μου είναι παροιμιώδη (ε; ε; Βίκυ; ε;)
3. Το 2012 δεν θα ξέρουμε τί να πρωτοπεριμένουμε... Οι ανδρομέδειοι θα έρθουν, οι πλειάδιοι θα έρθουν, ο γαλαξίας θα μας ρουφήξει, ο ήλιος θα μας κατακάψει, οι πλημμύρες θα μας πνίξουν, ο έξω απο δώ θα έρθει για να μας διαλύσει...εγώ αγχώθηκα πάντως

Δεν ειρωνεύομαι...τα συμπεράσματα είναι άκρως λογικά!
Μία ερώτηση μόνο...σε τί στοιχεία βασίζονται΄ολα αυτά τα εξαιρετικά, τα οποία με συμφέρουν κιόλας (Βαρέθηκα να με λένε γύφτουλα!)?
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 11 Φεβ 2009, 13:25

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΥΘΟΥΝ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙ. ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ "ΓΗΪΝΗ ΟΜΑΔΑ Ε" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΕΛ" ΛΙΑΚΟΨΩΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΑ.
Ο δικαστής Ντρεντ θα είναι μαζί; Σοβαρά τώρα και πέρα από την πλάκα, όσα λέει ο Αιθερόδρομος είναι κατά τη γνώμη μου σενάρια συνωμοσίας εκτός λογικής. Μήπως υπάρχει καμία επιστημονική, το τονίζω, επιστημονική τεκμηρίωση όσων είχα την υπομονή και το σθένος να διαβάσω παραπάνω; Επίσης, σε παρακαλώ μην πατάς το caps lock όταν γράφεις...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 11 Φεβ 2009, 13:32

Μήπως υπάρχει καμία επιστημονική, το τονίζω, επιστημονική τεκμηρίωση όσων είχα την υπομονή και το σθένος να διαβάσω παραπάνω;
μην επαναλαμβάνεις ερωτήσεις που έχουν ήδη τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων...
εσένα η μούρη σου βρε είναι αρμονική και κάλλιστη? ή μήπως είσαι μογγόλος?

συγγνώμη, ομολογώ οτι τρολάρω...δεν θέλω να φανώ αγενής Αιθερόδρομε, γι'αυτό το κόβω...το έκανα επειδή χάρηκα που πήραμε τα λεφτά στην εταιρεία και θα πληρωθω τους μισθούς έξι μηνών :) Είμαι χαρούμενη γι'αυτό τρολλάρω (και είμαι επίσης χαρούμενη γιατί είαμι αρύα!!!!)
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 11 Φεβ 2009, 13:49

εγώ είμαι από το Νιμπίρου...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τετ 11 Φεβ 2009, 14:40

1. Φρουφροῦλα πῶς να σε λέμε στο μικρό;
2. Ἐπειδῆ εἶμαι ἀμύητος εἶς τινές διαδικτυακούς ὅρους, τί ἐστί "τρολάρισμα";
3. Ναί, στην προϊστορία καί τήν ἱστορία ἔπεσαν πολλά καντάρια βιασμοῦ.
4. Να λείπῃ τό εἰρωνικό ὕφος ὅταν πιάνουμε σοβαρά θέματα. Κι ἐγώ πρῶτος εἶμαι στήν πλάκα, ἀλλὰ μιας καί ξεκινᾶμε τέτοια ζητήματα ας την αναβάλλουμε. Ἀλέξανδρε ἀφοῦ σοῦ φαίνονται συνωμοσιολογίες να μην ἀσχολῇσαι καί να μήν σχολιάζῃς. Στην τελική, σε ὅποιον φαίνωνται ἀσόβαρα ἀς μήν τα διαβάζῃ κι ἀς μήν μαγαρίζῃ τα thread με γυμνασιακούς πομφόλυγες.
5. Ἀλέξανδρε θα το πῶ για πολλοστή φορά, ὅσον ἀφορᾷ τίς τεκμηριώσεις:

Ἡ πληρέστερη βιολογική ἔρευνα που ἔχει γίνει στην σύγχρονη ἱστορία καί που ἀποδεικνύει τά ἄνωθι, ἔχει γίνει ἀπό ἐπιστήμονες βιολόγους-ἀνθρωπολόγους τῶν Ναζί. Οἱ ἔρευνες αὐτές, με τήν ἤττα τῶν Γερμανῶν στον ΒΠΠ, κατησχέθησαν ἀπό τούς συμμάχους καί σήμερα εὑρίσκονται στά χέρια τῶν ἀμερικάνικων μυστικῶν ὑπηρεσιῶν, καί εἶναι ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Ἐπίσης εἶναι ἀδύνατον να ἐκκινήσῃ σήμερον ἔρευνα περί αὐτῶν για τούς λόγους που ἀνέφερα στο ἄνωθι. Ποιό ἐργαστήριο ἀνα τόν κόσμο σήμερα ἀσχολεῖται με τίς ἀνθρώπινες φυλές; Τό μόνο με τό ὁποῖο μᾶς θολώνουσιν τούς ὄρχεις (μᾶς ζαλίζουν *****) εἶναι τό να μήν εἴμεθα ρατσιστές.

Ἀκόμα καί κάποιος που δεν θα δεχθῇ αὐτά που γράφω, δεν δύναται ὁμοίως ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ὥς ὀρθά. ΚΑΜΜΙΑ "ΕΠΙΣΗΜΗ" θεωρία δεν εἶναι ἀπηλλαγμένη εἰκασιῶν. Πιστεύεις Ἀλέξανδρε στη θεωρία τοῦ Δαρβίνου; Ἀπόδειξέ την μου...

Στην τελική, ἀνοῖχτε τα μάτια σας καί κυττᾶχτε γύρω σας. Ἡ ἀνωτέρω θεωρία ἐξηγεῖ τόν Κόσμο ὅπως τον βλέπουμε σήμερα καί "κουμπώνει" το παζλ καλλίτερα ἀπό κάθε "τεκμηριωμένη" (τεκμηρίωσι τῆς μαύρης τύφλας των) θεωρία ἀπ' αὐτές τίς φαιδρές με τίς ὁποῖες μᾶς φλομώνουν στα πανεπιστήμια.

Ἀμήν.

6. Φρουφροῦλα ναί, ἂν ἔχῃς ἁρμονικό πρόσωπο μέ πελασγικά χαρακτηριστικά (χωρίς γαμψές μῦτες, μεγάλα ζυγωματικά κλπ) εἶσαι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΡΥΑ. Ἀλλωστε, οἱ περισσώτερες ἑλληνίδες καί ἰταλίδες Ἀρυες εἶναι μαυριδερές. Καθαρώτατη Πελασγοποῦλα-Ἄρυα εἶναι ἡ μελαγχροινή Monica Belucci.

Ἡ Ἀρυα Φυλή χωρίζεται στίς ἑξῆς ζῶνες:

1. ΒΟΡΕΙΑ ἢ Σκανδιναϋική (πλειοψηφία ξανθοί)
2. ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ (ξανθοί-καστανοί-μελαγχροινοί)
3. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ (ξανθοί-καστανοί-μελαγχροινοί)
4. Καστανόχρους κλάδος τῆς Λευκῆς Φυλῆς ἠ ΔΡΑΒΙΔΕΣ (Ἰνδοί, Πέρσες, Σουμέριοι κλπ) με χρῶμα δέρματος ἀπό καστανό ἕως ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diagalaksiaki την Πέμ 12 Φεβ 2009, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μην ξαναδώ τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”