Παιδιά Indigo

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Παιδιά Indigo

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:37

Από αυτόν τον ιστότοπο http://www.starchild.co.za/what.html θα βάζω εδώ αποσπάσματα του άρθρου κι από κάτω τη μετάφρασή τους.

How do you know if you, or someone you know, is an Indigo or Crystal Child or Adult?

We will describe the main features and characteristics of these people. But we want to stress that the Indigo/Crystal phenomenon is the next step in our evolution as a human species. We are all, in some way, becoming more like the Indigo and Crystal people. They are here to show us the way, and so the information can be applied more generally to all of us as we make the transition to the next stage of our growth and evolution.

The Indigo Children have been incarnating on the Earth for the last 100 years. The early Indigos were pioneers and wayshowers. After World War II, a significant number were born, and these are the Indigo adults of today. However, in the 1970s a major wave of Indigos was born, and so we have a whole generation of Indigos who are now in their late twenties and early thirties who are about to take their place as leaders in the world. Indigos continued to born up to about 2000, with increasing abilities and degrees of technological and creative sophistication.

Πως ξέρετε ότι εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε είναι παιδί ή ενήλικος Ιντιγκο ή Κρύσταλλοι?

Θα περιγράψουμε τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των ανθρώπων. Αλλά θέλουμε να τονίσουμε ότι το φαινόμενο Ιντιγκο/Κρύσταλλος είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Κατά έναν τρόπο όλοι γινόμαστε όλο και περισσότερο σαν τους 'Ιντιγκο ή τους Κρυστάλλους. Είναι εδώ για να μας δείξουν το δρόμο, και έτσι η πληροφρία μπορεί να ισχύσει γενικότερα για όλους μας καθώς κάνουμε τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο οανάπτυξης και εξέλιξης.

Τα παιδιά Ιντιγκο ενσαρκώνονται στη γη τα τελευταία 100 χρόνια. Τα πρώτα Ιντιγκο ήταν πρωτοπόροι και καθοδηγητές. Μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο. γεννήθηκε σημαντικός αριθμός Ιντιγκο και αυτά είναι οι ενήλικες Ιντιγκο σήμερα. Ωστόσο, στη δεκαετία του '70 γεννήθηκε μεγάλος αριθμός Ιντιγκο κι έτσι έχουμε σήμερα ολόγκληρη γενιά παιδιών Ιντιγκο που είναι σήμερα από 25-35 χρονών, τα οποία πρόκειται να πάρουν ηγετικές θέσεις στον κόσμο. Τα 'Ιντιγκο συνέχισαν να γεννιούνται μέχρι περίπου το 2000 με αυξημένες δυνατότητες και βαθμίδες τεχνολογικής και δημιουργικής ικανότητας.

Συνεχίζεται...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
Επικοινωνία:

Re: Παιδιά Indigo ( ΑρΕλα)

Δημοσίευση από Nemesis » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:38

Θεματάρα Βίκυ μου

το έχω διαβάσει όλο το άρθρο αυτό και ομολογώ πως με είχε εντυπωσιάει πάρα πολυ
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_

Δημοσίευση από elia » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:39

Τελικά τι είναι αυτό το indigo;

εδώ υπάρχουν κάποιες προτάσεις που χαρακτηρίζουν έναν ενήλικα "indigo":

metagifted

όμως αν τις δείτε θα διαπιστώσετε ότι εύκολα μπορούν πολλοί άνθρωποι να ταυτίζονται με τις περισσότερες αν όχι με όλες!

δείτε το, δείτε το
"'Eτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:40

Πολύ ενδιαφέρον το λινκ, Εύη, και θαρρώ πως το είχα δει παλιότερα.

Το συγκεκριμένο που παραθέτω, το έκρινα ως "πληρέστερο" και πιο "ευπεπτο" ή και κατανοητό αν θες για μένα, γι'αυτό και θεώρησα άξιο λόγου να το μεταφράσω.

Κατά την επεξήγηση που δίνει, τους λένε indigo, ακριβώς γιατί η αύρα τους έχει αυτό το χρώμα ή και σε αποχρώσεις του μπλε.

Πείτε μου αν το βρίσκετε ενδιαφέρον. Μια πρώτη γεύση πήρατε απ'τα αρχικά του σχόλια. Αν δεν σας τραβάει την προσοχή, μην κοπιάζω άδικα με μεταφράσεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_

Δημοσίευση από elia » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:41

Posted: Thu Jan 25, 2007 1:00 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Όχι, δεν κοπιάζεις άδικα, απλώς διαβάζοντας αυτά στο link που έδωσα, μου έκανε εντύπωση ότι είναι στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίζουν πολλούς ανθρώπους.
Α, το indigo είναι λόγω αύρας; είναι μπλεδίζουσα, μάλιστα..

Συνέχισε, συνέχισε..

Ας κάνουν πάντως όσοι θέλουν μιά δοκιμή στα χαρακτηριστικά, να δουν πόσα ναι έχουν...
"'Eτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:42

Καλό και το δικό σου site έλια εκτός από αυτό είχε και άλλα ωραία θέματα μέσα

να'σαι καλά.
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:43

'Oντως είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν πολλούς Εύη...

Αλλά στη συνέχεια, διαβάζοντάς τα αναλυτικότερα τα έβαλα σε σωστότερη σκοπιά, σαν μια πιθανή εκδοχή ότι ισχύουν βέβαια όλα αυτά. Δεν τα'χω ενστερνιστεί πλήρως ακόμα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 03:45

Ξέχασα να πω
έχω τα κέφια να το μεταφράσω όλο και θα το κάνω, αλλα θέλω λίγο χρόνο γιατί πήζω επί του παρόντος (όχι γιαούρτι :Ρ) χιχ.

Εντωμεταξύ συνεχίστε όποιος θέλει, να το συζητάτε, γιατί δεν το κρύβω ότι με γοητεύει αυτό το θέμα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:34

Συνεχίζω...

The Crystal Children began to appear on the planet from about 2000, although some date them slightly earlier. These are extremely powerful children, whose main purpose is to take us to the next level in our evolution, and reveal to us our inner power and divinity. They function as a group consciousness rather than as individuals, and they live by the" Law of One" or Unity Consciousness. They are a powerful force for love and peace on the planet.

The Indigo and Crystal Adults are composed of two groups. Firstly, there are those who were born as Indigos and are now making the transition to Crystal. This means they undergo a spiritual and physical transformation that awakens their "Christ" or "Crystal" consciousness and links them with the Crystal children as part of the evolutionary wave of change. The second group is those who were born without these qualities, but have aquired or are in the process of aquiring them through their own hard work and the diligent following of a spiritual path. Yes, this means that all of us have the potential to be part of the emerging group of "human angels

Τα Παιδιά Κρυστάλλων άρχισαν να εμφανίζονται στον πλανήτη από το 2000 περίπου, αν και κάποιοι τα χρονολογούν λίγο αργότερα. Αυτά είναι πολύ δυνατά παιδιά, των οποίων ο κύριος σκοπός είναι να μας πάνε στο επόμενο επίπεδο της εξέλιξής μας και να μας αποκαλύψουν την εσωτερική μας δύναμη και θέωση. Λειτουργούν σαν ομαδική συνειδητότητα παρά ατομικά και ζουν βάσει του "Νόμου του Ενός" ή την Ενωτική Συνειδητότητα. Είναι μια ισχυρή δύναμη αγάπης και ειρήνης στον πλανήτη.

Οι ενήλικες 'Ιντιγκο και Κρυστάλλου απαρτίζονται από δύο ομάδες. Κατ'αρχάς υπάρχουν αυτοί που γεννήθηκαν σαν 'Ιντιγκο και τώρα κάνουν τη μετάβαση σε Κρυστάλλου. Αυτό σημαίνει ότι μεταμορφώνονται πνευματικά και σωματικά κι αυτή η μεταμόρφωση ξυπνάει την συνειδητότητα περί Χριστού ή Κρυστάλλου και και συνδέονται με τα παιδιά Κρυστάλλου ως μέρος της εξελικτική τους αλλαγής. Η δεύτερη ομάδα είναι αυτοί οπυ βεννήθηκαν χωρίς αυτές τις ιδιότητε, αλλά τις έχουν κερδίσει ή πρόκειται να τις κερδίσουν μέσα απ'τη σκηρή τους δουλειά. και το να ακολουθούν σχολαστικά ένα πνευματικό μονπάτι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να'μαστε κομμάτι αυτής της ομάδας "ανθρώπινων αγγέλων" που αναδύεται...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:35

s3irios
Επόπτης Δημοσθονίας

Posted: Fri Jan 26, 2007 6:03 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Γενικοτερα δε ξερω αλλα μηπως εμπλεκεται και το θεμα με τα παιδια του 83' και του 74' ? Μηπως τελικα γινεται μια συγκεκριμμενη και πολυ καλα μελετημενη "αναγεννηση" ?
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:36

The_Saboteur
Αρρωστος Ιδεογραφίτης

Posted: Fri Jan 26, 2007 9:31 pm Post subject:

παραμυθια κατ εμε παντα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:37

[ Posted: Fri Jan 26, 2007 9:48 pm Post subject:

Oκ να μπαίνεις μόνο όποτε θες να διαβάζεις παραμυθάκι, αλλά τα σχολια από 'δω και πέρα περιττεύουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
panta
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από panta » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:37

panta
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Posted: Fri Jan 26, 2007 10:39 pm Post subject:

ολίγον βουδιστικά δεν σας φαίνονται όλα αυτά? για ψάξτε από που βγήκε αυτή η μόδα.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:38

Δεν το αποκλείω Γιάννη, γιατί απλούστατα δεν μπορώ να ξέρω.
Πάντως δε βλέπω τίποτα κακό σ'αυτά που είδα, απεναντίας μου δημιούργησαν θετική διάθεση (είτε ισχύουν είτε όχι).'Οταν βάλω όλο το άρθρο μεταφρασμένο, θα μπορούμε έχουμε σφαιρική εικόνα για να βγάλουμε σωστότερα συμπεράσματα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:39

s3irios
Επόπτης Δημοσθονίας

Posted: Sat Jan 27, 2007 2:38 am Post subject:

Κοιτα Αρελα παντως προσωπικα αν και συμφωνω μαζι σου ,σταθηκα σε μερικα σημεια στα γραφομενα τουτα αλλα στο παραπλησιο site της Ελιας.Με το πλεον σημαντικο:

-Sexually are very expressive and inventive OR may reject sexuality in boredom or with intention of achieving higher spiritual connection. May explore alternative types of sexuality.

Οχι οτι λεει κατι "κακο", αλλα σα να "σημαδευει δια δακτυλου" τους Ομοφυλοφιλους....
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:40

-
Sexually are very expressive and inventive OR may reject sexuality in boredom or with intention of achieving higher spiritual connection. May explore alternative types of sexuality.

Οχι οτι λεει κατι "κακο", αλλα σα να "σημαδευει δια δακτυλου" τους Ομοφυλοφιλους

'Oχι απαραίτητα. Η σεξουαλικότητα σίγουρα δεν περιορίζεται στην διτή έννοια ετεροφυλοφιλία-ομοφυλοφιλία. Αν αφήναμε το πνεύμα, τη σκέψη σε ευρύτερα πεδία, μπορεί να υπάρχει είδος πνευματικής σεξουαλικότητας που ούτε καν μπορούμε εμείς να διανοηθούμε, δεδομένου ότι εξερευνούμε τη σεξουαλικότητα μόνο με σαρκικά μέσα.

Συγκεκριμένα η φράση που παραθέτεις, λέει: Σεξουαλικά είνια πολύ εκφραστικοί και εφευρετικοί 'Η μπορεί να απορρίψουν τη σεξουαλικότητα από ανία ή με πρόθεση να επιτύχουν υψηλότερη πνευμαιτκή σύνδεση. Μπορεί να εξερευνήσουν κι εναλλακτικούς τύπους σεξουαλικότητας.

Θαρρώ πως άνθρωποι εξελισσόμενοι και "ανεβαίνοντας" πνευματικά, οι έννοιες ετεροφιλία ή ομοφυλοφιλία, δεν τους αφορούν και ιδιαίτερα, ούτε θα έχουν τις ίδιες "ηθικές" διαστάσεις που έχουνε για μας, και πάντως θα τις υπερβαίνουν. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή έτσι όπως τα διατυπώνω. 'Οσο προσπαθώ να εκφράσω τέτοιες έννοιες ή σκέψεις με λόγια, τόσο με βρίσκω υπολειπόμενη. 'Εκανα μια προσπάθεια πάντως. Αν δεν κατανοείς τα λόγια και τη διατύπωσή μου Βαγγέλη, ελπίζω να κατάφερε το πνεύμα αυτών που λέω να σε "έφτασε" λιγάκι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:41

Συνέχεια...

The following extract describes the difference between Indigo and Crystal Children. It is from Doreen Virtue's article Indigo and Crystal Children:

The first thing most people notice about Crystal Children is their eyes, large, penetrating, and wise beyond their years. Their eyes lock on and hypnotize you, while you realize your soul is being laid bare for the child to see. Perhaps you've noticed this special new "breed" of children rapidly populating our planet. They are happy, delightful and forgiving. This generation of new lightworkers, roughly ages 0 through 7, are like no previous generation. Ideal in many ways, they are the pointers for where humanity is headed ... and its a good direction!

The older children (approximately age 7 through 25), called "indigo Children", share some characteristics with the Crystal Children. Both generations are highly sensitive and psychic, and have important life purposes. The main difference is their temperament. Indigos have a warrior spirit, because their collective purpose is to mash down old systems that no longer serve us. They are here to quash government, educational, and legal systems that lack integrity. To accomplish this end, they need tempers and fiery determination.

Το κείμενο που παρατίθεται πιο κάτω, περιγράφει τη διαορά μεταξύ παιδιών 'Ιντιγκο και Κρυστάλλου. Είναι από το άρθρο της Doreen Virtue "Indigo and Crystal Children:"

Το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι στα παιδιά Κρυστάλλου είναι τα μάτια τους, μεγάλα, διαπεραστικά και σοφά, πέρα απ'τα χρόνια τους. Τα μάτια τους στέκονται πάνω σου και σε υπνωτίζουν ενώ συνειδητοποιείς ότι η ψυχή σου απογυμνώνεται μπροστά στο παιδί. Μπορεί να παρατηρήσατε ότι ο πληθυσμός αυτής της νέας ξεχωριστής "ράτσας" παιδιάν, αυξάνεται ραγδαία στον πλανήτη μας. Είναι χαρούμενα, καλόψυχα και συγχωρούν. Αυτή η γενιά των νέων "φωταγωγών", από ηλικίες περίπου 0-7 ετών, δεν μοιάζουν με καμία προηγούμενη γενιά. Ιδανικά σε πολλά επίπεδα, είναι αυτοί που δείχνουν προς τα πού κατευθύνεται η ανθρωπότητα...και είναι μια καλή κατεύθυνση!

Τα μεγαλύτερα παιδιά (περίπου από ο7 ως 25 ετών) που λέγονται παιδιά Ιντιγκο, έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά Κρυστάλλου. Και οι δυο γενιές είναι πολύ ευαίσθητες, με υπεραισθητήριες αντιλήψεις και έχουν σημαντικούς σκοπούς ζωής. Η κύρια διαφορά τους είναι στο ταμπεραμέντο τους. Τα Ιντιγκο έχουν πνεύμα πολεμιστή, γιατί ο συλλογικός σκοπός τους είναι να διαλύσουν παλιά συστήματα που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. 'Ηρθαν να χαλάσουν κυβερνητικά, επιμορφωτικά και νομικά συστήματα που δεν έχουν ακεραιότητα. Για να πετύχουν αυτό το στόχο, χρειάζονται ταμπεραμέντο και ισχυρή αποφασιστικότητα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:44

Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας

Posted: Sat Jan 27, 2007 1:12 pm Post subject:

να κάνω μία ερώτηση βάση της παρατήρησης του Σείριου?

μόνο τα παιδιά του 74 και του 83 είναι τα παιδιά Ίντιγκο?

ΑρΕλα
Διαχειριστής (Administrator)
Posted: Sat Jan 27, 2007 1:46 pm Post subject:

'Oχι Λενιώ, άρχισαν να γεννιούνται λέει μεταπολεμικά (γι'αυτό συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ μέσα ) απλά η μεγάλες φουρνιές (πληθυσμιακά) γεννήθηκαν τότενες :Ρ

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...

s3irios
Επόπτης Δημοσθονίας

Posted: Sat Jan 27, 2007 5:42 pm Post subject:

Θαρρώ πως άνθρωποι εξελισσόμενοι και "ανεβαίνοντας" πνευματικά, οι έννοιες ετεροφιλία ή ομοφυλοφιλία, δεν τους αφορούν και ιδιαίτερα, ούτε θα έχουν τις ίδιες "ηθικές" διαστάσεις που έχουνε για μας, και πάντως θα τις υπερβαίνουν.

Μα εκει εγκειται και το σχολιο μου Αρελα.... Οκ το κατανοω 100% αλλα και παλι δε ξερω μου χτυπαει καπως.

'Εκανα μια προσπάθεια πάντως. Αν δεν κατανοείς τα λόγια και τη διατύπωσή μου Βαγγέλη, ελπίζω να κατάφερε το πνεύμα αυτών που λέω να σε "έφτασε" λιγάκι.

Αυτο απο την αλλη δε το καταλαβα και πολυ αλλα δε πειραζει.

να κάνω μία ερώτηση βάση της παρατήρησης του Σείριου?

μόνο τα παιδιά του 74 και του 83 είναι τα παιδιά Ίντιγκο?

Οχι Ελενη ισα ισα που δε ξερω κατα ποσον υπαρχει αμεση σχεση μεταξυ των 2 θεματων.
Αυτες οι 2 "φουρνιες" ειναι οι κλασσικες που εχουν αναφερθει εδω στην Ελλαδα.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:48

The_Saboteur
Αρρωστος Ιδεογραφίτης

Posted: Sat Jan 27, 2007 7:48 pm Post subject:

Oκ να μπαίνεις μόνο όποτε θες να διαβάζεις παραμυθάκι, αλλά τα σχολια από 'δω και πέρα περιττεύουν.

E oτι και να πω ειτε θα χω δικιο ειτε αδικο. αν πω οτι η Γη ειναι επιπεδη δεν θα ειναι κιολας.
οποτε δεν θα σχολιασω απο δω και περα
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:49

Pagona
Μπορεί να εξερευνήσουν κι εναλλακτικούς τύπους σεξουαλικότητας.

Ένας 'εναλλακτικός' τύπος σεξουαλικότητας (αν και δεν μ'αρέσει ο όρος) είναι η Αλχημεία....

Ως προς τα υπόλοιπα, μετά τα παιδιά κρυστάλλους (διάβασα) αναμένονται τα παιδιά Διαμάντια... Το διαμάντι γενικά θεωρείται οτι αντιπροσωπεύει τον Κοσμικό Χριστό, είναι δηλαδή παιδιά που έχουν ενσαρκώσει όχι μόνο τον εσωτερικό Χριστό αλλά και τον Κοσμικό... Δεν έχουν έρθει ακόμα, σύμφωνα με την συγγραφέα του συγκεκριμένου άρθρου, έχουν δεί μόνο ένα μέχρι στιγμής, που θα λειτουργήσει ως προπομπός για τα υπόλοιπα που αναμένονται να φτάσουν μετά το 2010... και μετά...έχει ο Θεός...
Τα παιδιά κρύσταλλοι έχουν συνειδητό αστρικό σώμα, ενώ βέβαια τα παιδιά διαμάντια έχουν και συνειδητό αιτιατό (ασφαλώς!!!!!), ενώ τα παιδιά ίντιγκο ξεκινούν με εμπειρίες μη ελεγχόμενες, και αν μεταβούν στην φάση της κρυστάλλινης κατάστασης γίνονται συνειδητά στο αστρικό.
Κοίτα, γενικά συμφωνώ με το οτι σιγά σιγά η ανθρωπότητα εξελίσσεται, και αν παρατηρήσει κάποιος την εκδήλωση των ανθρώπων θα δεί οτι όντως γεννιούνται όλο και περισσότεροι άνθρωποι με εμπειρίες αστρικού, συνειδητά αστρικά, υπερβατική γνώση κτλ... Δεν μου κάνει εντύπωση... ίσα ίσα... Για την ακρίβεια όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί απλά δηλώνουν την εσωτερική κατάσταση των ανθρώπων που έρχονται, και ως χαρακτηρισμοί λοιπόν ίσως είναι λίγο παραπλανητικοί. Γιατί ακούγονται παραμυθένιοι, ενώ μιλάμε για κάτι πολύ βαθύ και ουσιαστικό. Αυτή είναι η μόνη μου ένσταση.
Όταν είχα κάνει το τέστ...ανακάλυψα οτι απάντησα σε ΟΛΑ ναί, αν και ένα-δύο άλλαξαν, μετά απο συνειδητές δικές μου προσπάθειες! Δεν ξέρω αν όντως αυτό με κάνει 'ίντιγκο' αλλά πάντα ήξερα (κι αυτό είναι επίσης ένα απο τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται ως χαρακτηριστικό indigo, αλλά δεν το λέει σ'αυτή την λίστα) οτι δεν είμαι σαν τους 'πολλούς', κάτι που όταν ήμουν μικρότερη με έκανε να μοιάζω οτι είμαι φούλ στην ΥΠΕΡΟΨΙΑ (πιθανά να ήμουν τότε, δεν θυμάμαι όμως κάτι τέτοιο, απλα ΗΞΕΡΑ οτι ήμουν διαφορετική). Μην φρικάρετε, ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου, έτσι νιώθω, έτσι το λέω. Σημειώστε λοιπόν κι αυτό το χαρακτηριστικό, γιατί θεωρείται οτι είναι πολύ έντονο στους indigo... και τέλος πάντων, η μισή ανθρωπότητα είναι indigo αυτή την στιγμή...μην ντρέπεστε να 'βγείτε προς τα έξω' αδέλφια :P
Αναμένουμε λοιπόν τα κρυστάλλινα παιδιά και με το καλό να μας έρθουν και τα διαμαντάκια :) (ακόμα δεν μ'αρέσουν αυτοί οι τίτλοι, αλλά δεν βαριέσαι)...
Μπράβο Βίκυ για την προσπάθεια...
Α ξέχασα! Επειδή οι περισσοτεροι ίντιγκο έχουν έρθει χωρίς προστασία εσωτερική (no shielding που λέει και η λίστα είναι οι υπερσυναισθηματικοί), οι περισσότεροι καταλήγουν να 'χάνουν' τον προσανατολισμό τους, και να εκδηλώνονται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο απ'αυτόν που τους ορίζει η αποστολή τους! Αυτό τελικά τείνει να καταστρέψει την συλλογική αποστολή τους... με όρους εσωτερικούς θα έλεγα οτι καταλήγουν έρμαια των Μαύρων και εργαλεία τους.... επειδή δεν καταφέρνουν να χρησιμοποιήσουν σωστά την 'οργή' τους.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:50

Kαι συνεχίζω...

Those adults who resist change and who value conformity may misunderstand the Indigos. They are often mislabeled with psychiatric diagnoses of Attention Deficit with Hyperactivity Disorder (ADHD) or Attention Deficit Disorder (ADD). Sadly, when they are medicated, the Indigos often lose their beautiful sensitivity, spiritual gifts and warrior energy..........In contrast, the Crystal Children are blissful and even-tempered. Sure, they may have tantrums occasionally, but these children are largely forgiving and easy-going. The Crystals are the generation who benefit from the Indigos trailblazing. First, the Indigo Children lead with a machete, cutting down anything that lacks integrity. Then the Crystal Children follow the cleared path, into a safer and more secure world.

Οι ενήλικες που αντιστέκονται στην αλλαγή και που δίνουν αξία στον κονφορμισμό ( συμμόρφωση ) μπορεί να παρεξηγήσουν τα παιδιά Ιντιγκο. Συχνά τα παρερμηνεύουν με ψυχιατρικές διαγνώσεις που τα βγάζουν ότι πάσχουν από Μειωμένη Προσοχή και δυσλειτουργική υπερδραστηριότητα (ADHD) ή Διαταραχή Μειωμένης Προσοχής ( ADD). Δυστυχώς, όταν τους χορηγούνται φάρμακα, τα 'Ιντιγκο χάνουν την όμορφη ευαισθησία τους, τα πνευματικά χαρίσματα και την μαχητική τους ενέργεια...... Αντίθετα τα παιδιά Κρυστάλλου είναι ήπια και γαλήνια. Σίγουρα έχουν εξάρσεις κατά καιρούς, αλλά αυτά τα παιδιά είναι κατά κανόνα καλής προαίρεσης, συγχωρούν και δεν είναι δύστροπα. Οι Κρυστάλλου είναι η γενιά που θα ωφεληθεί από τα πρώτα βήματα των Ιντιγκο. Τα παιδιά Ιντιγκο προπορεύονται με το σπαθί, πετσοκόβοντας ό,τι δεν έχει ακεραιότητα. Μετά τα Κρυστάλλου ακολουθούν το μονοπάτι που άνοιξαν τα Ιντιγκο, για έναν ασφαλέστερο κόσμο.

Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:51

MIXALIS_
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Posted: Wed Feb 21, 2007 2:14 pm Post subject:

Πολύ καλό το θέμα που ανοίξατε και μπράβο για μια ακόμα φορά στην Αρελίτα που μπαίνει στον κόπο να κάνει την μετάφραση. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα, όχι ότι είμαι ένας από αυτά τα παιδιά. Παγώνα μου, όλο με εκπλήσεις εσύ, θα μιλήσουμε, έχουμε πολλά να πούμε τελικά..!! :D
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:51

όχι ότι είμαι ένας από αυτά τα παιδιά

Μην αποκλείεις τίποτα Μιχαλιό. Μπορεί να'σαι και Κρυστάλλου, γιατί Ιντιγκο με τη ζοχάδα που κουβαλάω, μάλλον εγώ θα είμαι. Απ'τα πρώτα, τα παμπάλαια..χιχ Οπότε σου ανοίγω δρόμο. Προχώρα! :upsz:

Αυτός που αισθάνομαι σχεδόν με βεβαιότητα ότι είναι Κρυστάλλου, είναι ο Δημήτρης μας (onirium), αλλά πού είναι? 'Ολο χάνεται αυτό το παιδί... :tragic:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:52

Pagona
Επόπτης Δημοσθονίας
Posted: Wed Feb 21, 2007 4:43 pm Post subject:

Αυτός που αισθάνομαι σχεδόν με βεβαιότητα ότι είναι Κρυστάλλου, είναι ο Δημήτρης μας (onirium), αλλά πού είναι? 'Ολο χάνεται αυτό το παιδί...

Ω, πολύ θα ήθελα να γνωρίσω μία κρυστάλλινη ψυχή :)

Μιχάλη μου, θα τα πούμε όπως και δήποτε!

Βικάκι, κι εγώ σε κόβω για ίντιγκο...έχεις όλα τα προσόντα για μία απο τις πρωτοπόρους του είδους!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Απρ 2007, 04:53

Αχαχ, γι'αυτό βγήκα κουζουλό. Τα πρώτα καλούπια μάλλον ήταν "ελαττωματικά" :xaxas:

Χωρίς πλάκα όμως και χωρίς να σημαίνει πως "την είδα κάπως", όσες φορές έχουν "κοιτάξει" αύρα μου, άτομα που έχουν αυτή τη δυνατότητα, την έβλεπαν χρώματος μπλε-μαβί. 'Οχι πάντα των ίδιων αποχρώσεων, αλλά στον ίδιο βασικό χρωματισμό.

Γι'αυτό σιχτιρίζω όταν κάθομαι στις ουρές για να πληρώσω? Μιλάμε κάνω τη φασαρία της αρκούδας. Ειδικά όταν βλέπω τους υπαλλήλους να μιλάνε στο τηλέφωνο, να ξύνονται, να χασμιουριούνται, να κάνουν τις διάφορες :jerk: στον κισέ αντί να εξυπηρετούν τον κοσμάκη, βγαίνω απ'τα ρούχα μου και ωρύομαι που μας έχουν και στεκόμαστε σαν τα βόδια, για να τους πληρώσουμε μα θες, και μας κάνουν και χάρη από πάνω! Είναι γεγονός ότι δεν ανέχομαι τέτοιες "συμμορφώσεις" χαρακτηριστικά έννομων πολιτών, και συχνά επαναστατώ και μάλιστα ηχηρότατα. :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”