ΙΜΙΑ 2009 ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: ΙΜΙΑ 2009 ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 04 Φεβ 2009, 22:17

ABATTON έγραψε:Φυσικά και μπορείς να διατηρείς την οποιαδηποτε άποψη.
το δευτερο πληθυντικό το χρηιμοποιησα εναντια στις νεο-φιλελευθερες μυοχαλαρωτικές αρλούμπες που εκφραζεις.
Το γεγονός ότι κάθομαι και ΄σε κοβω φετες ανα προταση' και ασχολουμαι με.. ''υψηλή θεωρία'', και σου δινω τις απαντησεις που πρέπει να λάβεις φανερώνει ότι απλά διαφωνούμε και εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις για αυτο και σκοπιμα παραφραζεις ότι γραφω.
Αν μου αρεσε η βία όπως λες κ όχι τα επιχειρηματα θα κυνηγουσα αναρχικους και δεν θα εχανα χρόνο να σου αναλυω καθε φραση, ούτε θα ήμουν ο κλασσικος θεωρητικός ρομαντικός του Εθνικο-κοινωνισμου στο Φόρουμ, εδω κ χρόνια (άσχετα εάν εσυ με ανακαλυψες πριν 1 μέρα).
Απότι όμως βλεπω αυτο αντι να εκτιμηθεί απο σενα, όπως και ο χρόνος που αφιερωνω να ασχοληθω μαζι σου, παρερμηνευτηκες με σκοπιμότητα επειδη δεν εισαι σε θεση να αντεξεις την αντιθετη άποψη.

Δεν θα σου δωσω λοιπόν άλλο χρόνο ειδικα σε αυτό το θεμα των Ιμίων εφόσον πιστευω ότι σε εχω καλυψει απο το πρωτο ποστ ήδη.
Εκανα μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ επειδη δεν ειχαμε ξαναμιλησει να σου αναλυσω 5 πραγματα παραπερα, όμως αποδειχτηκες απαραδεκτος μαθησεως και αποχωρώ.

Συγνώμη αλλα δεν εχω το χρόνο να λεω τα ίδια και να γίνομαι η κυρ'α-κατίνα του Φόρουμ..
Καλη συνεχεια

:grflag:
Ευχαριστώ που η εξοχότητά σου αποφάσισε ν' ασχοληθεί μαζί μου και να με διδάξει μέσα από υψηλή πολιτικη και κοινωνιολογική ανάλυση. Ευτυχώς πάντως που είσαι "ο κλασικός θεωρητικός ρομαντικός του Εθνο-κοινωνισμού στο Φόρουμ εδώ και χρόνια" (υπενθυμίζω ότι ABATON Joined: Sat Mar 29, 2008 3:21 pm). Φαντάζομαι ότι έχεις αντιμετωπίσει πολλούς φιλελεύθερους στους δρόμους γι' αυτό και χρησιμοποίησες το δεύτερο πληθυντικό.

Σε εκείνες τις μια-δυο τελευταίες ερωτησούλες όμως δεν απάντησες...γιατί;

Έντιτ: εκείνο με την ευνομία και τη βία που λες...είναι εύκολο να μας πεις πότε θεωρείς ότι διακυβεύεται η εθνική ασφάλεια; Ας πούμε σήμερα στις μέρες μας υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 05 Φεβ 2009, 15:27

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Παρ 06 Φεβ 2009, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 05 Φεβ 2009, 15:43

Αναμενόμενο...
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 05 Φεβ 2009, 15:59

alexandros έγραψε:
_XRHSTOS_ έγραψε:Όταν εσείς οι νεοφιλελεύθεροι αποφασίσετε να κατεβείτε στο δρόμμο αν σας στοχοποιούν επι χρόνια και δέχονται επιθέσεις οι πορείες σας;..μη διοργανώνετε περιφρούρηση...
Προσπερνώ τον λανθασμένο όρο "νεοφιλελεύθερος" διότι απλούστατα θα μπλέξουμε σε μία συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά. Το ότι σας στοχοποιούν επί χρόνια κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει. Δεν μπορεί να είσαστε αθώοι. Κάτι θα έχετε κάνει κι εσείς. Αυτό δεν το δέχεσαι; Θα σου δώσω ένα απλούστατο παράδειγμα: την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου κατεβήκαμε εκ μέρους της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και μοιράσαμε 3500 φυλλάδια σε εμπόρους, καταστηματάρχες και κοινό λέγοντας ότι είμαστε υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων εκείνη την ημέρα. Το ΠΑΜΕ βρισκόταν στον ίδιο χώρο και έκλεινε καταστήματα, φώναζε και γενικά φερόντουσαν με τον γνωστό τσαμπούκα. Κανείς από μας δεν σκέφτηκε να έχει ένα καδρόνι στο χέρι και να περιμένει στη γωνία μήπως μας την "πέσουν". Το θεωρούμε αδιανόητο, πως να το κάνουμε. Οι ιδέες μας συγκρούονται σε διαλεκτικό επίπεδο. Αν εσείς επιλέγετε να μεταφέρετε την αντιπαράθεση στους δρόμους τότε με γειά σας με χαρά σας. Δεν θα δεις ποτέ νοήμονες ανθρώπους με στοιχειώδη πολιτικό λόγο και σκέψη να κατεβαίνουν για ψύλλου πήδημα στους δρόμους για να διαδηλώσουν με καδρόνια, κράνη και ασπίδες.

Κοίτα να δεις. Δεν υπάρχει ούτε μία επίθεση της Χρυσής Αυγής σε βάρος οποιασδήποτε πορείας αντιπάλων πολιτικών ομάδων.
Κάθε προσπάθεια δικαιολογήσεώς των επιθέσεων σε βάρος των πορειών της ΧΑ,είναι καθαρά προϊόν προκαταλήψεως και πολιτικής εμπάθειας.
Όπως καταλαβαίνεις,υπάρχουν πολιτικές ομάδες,οι οποίες με θεμιτά και αθέμιτα μέσα θέλουν να σταματήσουν τη Χρυσή Αυγή απο τις πορείες στο δρόμμο. Οι προσπάθειές τους να μας σταματήσουν βρίσκουν ως μέσο ακόμη και τη χρήση βίας. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να μη σταματήσουμε για να κανένα λόγο,γιατί κανένας μαλάκας δεν έχει το δικαίωμα να μας σταματήσει. Έτσι λοιπόν,πέρνουμε κι εμείς τα μέτρα μας. Αφενός για να προστατέψουμε την πορεία μας,αφετέρου για να προστατέψουμε τους φίλους και συναγωνιστές μας που έρχονται σε αυτήν. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θέλετε να μας σταματήσετε. Άλλοτε με τη βία,άλλοτε με συκοφαντίες. Αλλά...συνηθισμένα στα χιόνα τα βουνά!

Είπες Αλέξανδρε πως "όλο και και κάποια ζημιά θα έκανε η Χρυσή Αυγή στην πορεία της". Βρες μου την λοιπόν να τη μάθω κι εγω! Ειδάλως αυτό που έγραψες θα το εκλάβω ως προϊόν προκαταλήψεως και πολιτικής εμπάθειας. Αν ποτέ αποφασίσετε να κάνετε πορείες στο δρόμμο και στοχοποιηθείτε,θα δείτε πως θα βγαίνετε με κράνη κλπ και εσείς.

Και είμαι σίγουρος πως εσείς θα στοχοποιηθείτε. Εκτός κι αν αποφασίσετε να είστε ένας κλειστός κύκλος που θα αγωνίζεται "στις τρύπες του". Ας κάνει πχ η Φιλελεύθερη Συμμαχία μια πορεία για την απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων! Κι αν δε συναντήσετε αντισυγκέντρωση εμένα να μου τρυπίσεις τη μύτη. Και καλά αν είναι μια αντισυγκέντρωση κάπου παραπέρα που απλά θα εκφράζει την αντίθεσή της με το λόγο της πορείας σας. Αν είναι όμως μια αντισυγκέντρωση μπροστά σας για να σταματήσι την πορεία σας; Ακόμη χειρότερα,αν οι αντισυγκεντρωμένοι αποφασίσουν να επιτεθούν στη συγκέντρωσή σας; Τότε τί θα κάνετε; Απλά θα...τους καταγγείλετε; Δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη έτσι. Απέναντι σε οργανωμένες ομάδες βίας,την ελευθερία σου την κερδίσεις μόνο "με το σπαθί" δυστυχώς.

Τα καλύτερα παραδείγματα άλλωστε θα τα βρεις στους ίδιους τους πολιτικούς σου προγόνους του 19ου αιώνα.

Όσο για το νεο-φιλελεύθεροι,είναι πολιτική ωρολογία που χρησιμοποιείται για το κίνημά σας σήμερα. Και ίσως να υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται το σύνθετο νεο- μπροστά απο τον όρο σας. Γιατί σίγουρα υπάρχουν ιδεολογικές διαφοροποιήσεις. Βλέπεις,οι του 19ου αιώνα υμών πρόγονοι ήσαν και ολίγων εθνικιστές και υπήρξαν και πρόδρομμοι της αριστεράς,ήτανε οι προ-αριστεροί σε μια εποχή που δεν υπήρχανε ακόμη η Δεξιά και η Αριστερά,όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά τη Γαλλική Επανάσταση. Υπάρχουνε διαφορές με αυτούς.
Στο δε Ελλαδιστάν,ο όρος νεο- μπροστά σας χρησιμοποιείται για περισσότερους λόγους,μιας και ο όρος Φιλελεύθεροι έχει ταυτιστεί με την παράταξη του Ελ. Βενιζέλου του 20ου αιώνος και δε νομίζω πως είστε ακριβώς το ίδιο,τουλάχιστον μέχρι να αποδείξετε ποιο είναι οι αυθεντικοί Φιλελεύθεροι. Πάρε ως παράδειγμα αντιθέσεων τις θέσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας με τις θέσεις του σημερινού Κόμματος Φιλελευθέρων για όλα σχεδόν τα κομβικά θέματα.

Εξυπακούεται πως οι θέσεις σας είναι διαμετρικά αντίθετες με τις θέσεις μας σε όλα σχεδόν τα ζητήματα. Παρ' όλα αυτα,θα έβρισκα ενδιαφέρουσα τη συμμετοχή σας στο πολιτικό παιχνίδι.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 05 Φεβ 2009, 16:32

Κοίτα να δεις. Δεν υπάρχει ούτε μία επίθεση της Χρυσής Αυγής σε βάρος οποιασδήποτε πορείας αντιπάλων πολιτικών ομάδων.
Καλό αύτο γιατί η βία φέρνει βία.
Κάθε προσπάθεια δικαιολογήσεώς των επιθέσεων σε βάρος των πορειών της ΧΑ,είναι καθαρά προϊόν προκαταλήψεως και πολιτικής εμπάθειας.
Όπως καταλαβαίνεις,υπάρχουν πολιτικές ομάδες,οι οποίες με θεμιτά και αθέμιτα μέσα θέλουν να σταματήσουν τη Χρυσή Αυγή απο τις πορείες στο δρόμμο. Οι προσπάθειές τους να μας σταματήσουν βρίσκουν ως μέσο ακόμη και τη χρήση βίας. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να μη σταματήσουμε για να κανένα λόγο,γιατί κανένας μαλάκας δεν έχει το δικαίωμα να μας σταματήσει. Έτσι λοιπόν,πέρνουμε κι εμείς τα μέτρα μας. Αφενός για να προστατέψουμε την πορεία μας,αφετέρου για να προστατέψουμε τους φίλους και συναγωνιστές μας που έρχονται σε αυτήν. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θέλετε να μας σταματήσετε. Άλλοτε με τη βία,άλλοτε με συκοφαντίες. Αλλά...συνηθισμένα στα χιόνα τα βουνά!
Πάλι ο δεύτερος πληθυντικός...μα τι μανία έχετε να βάζετε λόγια στο στόμα άλλων. Είπα εγώ να σταματήσετε τις πορείες; Αν είναι ειρηνικές και δεν ενοχλείτε να κάνετε όσες θέλετε. Τι με νοιάζει εμένα...Κι εσείς πάντως κάνετε αντι-συγκεντρώσεις ή κάνω λάθος; Έτσι δεν συμβαίνει; Εσάς δεν θέλετε να σας ενοχλούν όταν κάνετε τις πορείες σας αλλά δεν αφήνετε κάποιες φορές και τους άλλους να εκφραστούν ελεύθερα.

Είπες Αλέξανδρε πως "όλο και και κάποια ζημιά θα έκανε η Χρυσή Αυγή στην πορεία της".Βρες μου την λοιπόν να τη μάθω κι εγω! Ειδάλως αυτό που έγραψες θα το εκλάβω ως προϊόν προκαταλήψεως και πολιτικής εμπάθειας. Αν ποτέ αποφασίσετε να κάνετε πορείες στο δρόμμο και στοχοποιηθείτε,θα δείτε πως θα βγαίνετε με κράνη κλπ και εσείς.
Εγώ??? Πότε το είπα αυτό;;;; Μήπως το έγραψα και δεν το θυμάμαι;
Και είμαι σίγουρος πως εσείς θα στοχοποιηθείτε. Εκτός κι αν αποφασίσετε να είστε ένας κλειστός κύκλος που θα αγωνίζεται "στις τρύπες του". Ας κάνει πχ η Φιλελεύθερη Συμμαχία μια πορεία για την απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων!
Πορείες λίγο δύσκολο το βλέπω, δεν είναι το στυλ μας. Έχεις αντίληψη τι τύπου άνθρωποι είναι φιλελεύθεροι; Αν ξέρεις για ποιους μιλάς: σου φαίνονται αυτοί οι άνθρωποι να είναι άνθρωποι που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο; Άλλωστε κατά τη γνώμη μου έχει χάσει κάθε νόημα η πορεία στο δρόμο. Γίνονται τόσες πολλές κάθε μέρα που κανένα μήνυμα δεν περνάει και κανείς τελικά δεν τις λαμβάνει υπόψη του. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να διαμαρτυρηθείς δίχως εντάσεις και βιαιοπραγίες. Επιλέγουμε λοιπόν αυτούς τους τρόπους. Σου δίνω δύο-τρία παραδείγματα από το σάιτ της ΦΣ (http://www.greekliberals.net/civilactio ... p/Actions/) για να καταλάβεις τι εννοώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιδρούμε όπως οι περισσότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα. Κάνουμε εκδηλώσεις, ομιλίες, δράσεις κ.λπ. με γνώμονα την ευπρέπεια, δίχως φωνές και πύρηνους λόγους.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 05 Φεβ 2009, 18:57

Οι δικές μας αντισυγκεντρώσεις αγαπητέ Αλέξανδρε ήταν απειροελάχιστες,οι περισσότερες καθαρά συμβολικού χαρακτήρα και ποτέ (αν δεν απατώμαι) δεν εμπόδισαν τη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης,αφού ως στόχο είχανε τη διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή τους και μόνο!

Είχες πει πως "όλο και κάτι θα κάναμε" και ισχυρίστηκες πως "πήγαμε εκεί με ξύλα και κράνη γιατί...ψαχνόμαστε για επεισόδεια"! Δεν ξέρω αν το 'χεις καταλάβει αλλά...μίλησες σαν χωροφύλακας της Χούντας που απευθυνόταν σε κομμουνιστές! :P

Όσο για την αντίληψή σας για τις πορείες,ζητώ συγνώμη δε γνώριζα επι αυτού.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 06 Φεβ 2009, 09:16

_XRHSTOS_ έγραψε:Οι δικές μας αντισυγκεντρώσεις αγαπητέ Αλέξανδρε ήταν απειροελάχιστες,οι περισσότερες καθαρά συμβολικού χαρακτήρα και ποτέ (αν δεν απατώμαι) δεν εμπόδισαν τη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης,αφού ως στόχο είχανε τη διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή τους και μόνο!

Είχες πει πως "όλο και κάτι θα κάναμε" και ισχυρίστηκες πως "πήγαμε εκεί με ξύλα και κράνη γιατί...ψαχνόμαστε για επεισόδεια"! Δεν ξέρω αν το 'χεις καταλάβει αλλά...μίλησες σαν χωροφύλακας της Χούντας που απευθυνόταν σε κομμουνιστές! :P

Όσο για την αντίληψή σας για τις πορείες,ζητώ συγνώμη δε γνώριζα επι αυτού.
Οι αντισυγκεντρώσεις εμένα δεν με ενοχλούν αν δεν ξεσπούν βίαια επεισόδια. Δεν είπα ότι "κάτι θα κάνατε" αλλά ότι "κάτι θα έχετε κάνει κι εσείς" εννοώντας προφανώς στο παρελθόν. Ότι έχετε κι εσείς λερωμένη τη φωλιά σας από γεγονότα που έχουν συμβεί άλλες φορές. Μου φαίνεται ότι εκφράζομαι επαρκώς. Στην συγκεκριμένη πορεία δεν έγιναν επεισόδια.

Για άλλη μια φορά βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Πες μου που ακριβώς ανέφερα ότι "πήγατε εκεί με ξύλα και κράνη γιατί ψαχνόσασταν για επεισόδια". Γιατί τα βλέπεις όπως θέλεις να τα δεις; Μια απλή απορία εξέφρασα, μου απάντησες ότι οι φέροντες κράνη, ασπίδες κ.λπ. είναι η περίφημη περιφρούρηση. Το κατάλαβα. Ξέρεις όμως γιατί διαστρεβλώνεις τα όσα λέω; Πιστεύω γιατί αυτό περίμενες να σου πει κάποιος όπως εγώ που ανήκω σε διαφορετικό πολιτικό χώρο. Να σε ψέξει δηλαδή και να σε κατηγορήσει ότι "σας αρέσουν τα επεισόδια και γι' αυτό κρατάτε ξύλα και ασπίδες" κ.λπ. κ.λπ. Βλέπεις, όποιος αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να πει αυτό που θέλει. Ακόμη και όταν διαστρεβλώνει τα λεγόμενα των άλλων.

Τέλος, να σου πω το εξής σχετικά με αυτό που λες ότι εκφράστηκα σαν χωροφύλακας. Μου προξενεί τρομερή εντύπωση να πηγαίνει κάποιος σε μία ειρηνική πορεία για να τιμήσει μία επέτειο που του λέει τόσα πολλά και να περιστοιχίζεται από κρανοφόρους με ασπίδες. Τι να κάνουμε; Είμαι φιλέρευνος και περίεργος. Δε μου φαίνεται ότι είναι και το συνηθέστερο θέαμα οι κρανοφόροι. Η ερώτησή μου ούτε επιτακτική ήταν ούτε απαξιωτική. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορείτε να διαδηλώσετε με την ησυχία σας (σου είπα τις προϋποθέσεις σε ένα προηγούμενο ποστ) και να απαιτείται να έχετε έναν λόχο κρανοφόρων να προστατεύει την πορεία σας. Αυτό το ισχυρίζομαι για οποιονδήποτε επιλέγει αυτό τον τρόπο παρουσίας και διαμαρτυρίας. Οπότε δεν δέχομαι τα περί χωροφύλακα γιατί και πάλι έτσι θέλεις να το δεις ενώ δεν είναι έτσι.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 06 Φεβ 2009, 09:22

(Eπειδη πιστευω οτι η Μνημη και ο Αγώνας υπερ Ηρώων
ειναι πιό σοβαρά πράγματα απο την καθε κυρα-κατινα
επιστρεφω στο θεμα.)

“Η ενότητα των Εθνικιστών βρίσκεται στον αγώνα και όχι σε ατέλειωτες ακαδημαϊκές συζητήσεις που ο ένας κοιτάει πώς να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του άλλου.

Το ελικόπτερο το έριξαν

Η πορεία Μνήμης των αγνών ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ !!

Κάποιοι κάνουν πορείες ενω οι γιαλατζί πατριώτες είτε το συκοφάντησαν, είτε ούτε το ανέφεραν καν..Ο καθείς ας βγάλει τα συμέρασματά του, ποιοί είναι οι αγωνιστές και ποιοί οι μεγαλόστομοι καναπέδες..
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 06 Φεβ 2009, 15:12

alexandros έγραψε:Για άλλη μια φορά βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Πες μου που ακριβώς ανέφερα ότι "πήγατε εκεί με ξύλα και κράνη γιατί ψαχνόσασταν για επεισόδια". Γιατί τα βλέπεις όπως θέλεις να τα δεις; Μια απλή απορία εξέφρασα, μου απάντησες ότι οι φέροντες κράνη, ασπίδες κ.λπ. είναι η περίφημη περιφρούρηση. Το κατάλαβα. Ξέρεις όμως γιατί διαστρεβλώνεις τα όσα λέω; Πιστεύω γιατί αυτό περίμενες να σου πει κάποιος όπως εγώ που ανήκω σε διαφορετικό πολιτικό χώρο. Να σε ψέξει δηλαδή και να σε κατηγορήσει ότι "σας αρέσουν τα επεισόδια και γι' αυτό κρατάτε ξύλα και ασπίδες" κ.λπ. κ.λπ. Βλέπεις, όποιος αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να πει αυτό που θέλει. Ακόμη και όταν διαστρεβλώνει τα λεγόμενα των άλλων.

Τέλος, να σου πω το εξής σχετικά με αυτό που λες ότι εκφράστηκα σαν χωροφύλακας. Μου προξενεί τρομερή εντύπωση να πηγαίνει κάποιος σε μία ειρηνική πορεία για να τιμήσει μία επέτειο που του λέει τόσα πολλά και να περιστοιχίζεται από κρανοφόρους με ασπίδες. Τι να κάνουμε; Είμαι φιλέρευνος και περίεργος. Δε μου φαίνεται ότι είναι και το συνηθέστερο θέαμα οι κρανοφόροι. Η ερώτησή μου ούτε επιτακτική ήταν ούτε απαξιωτική. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορείτε να διαδηλώσετε με την ησυχία σας (σου είπα τις προϋποθέσεις σε ένα προηγούμενο ποστ) και να απαιτείται να έχετε έναν λόχο κρανοφόρων να προστατεύει την πορεία σας. Αυτό το ισχυρίζομαι για οποιονδήποτε επιλέγει αυτό τον τρόπο παρουσίας και διαμαρτυρίας. Οπότε δεν δέχομαι τα περί χωροφύλακα γιατί και πάλι έτσι θέλεις να το δεις ενώ δεν είναι έτσι.

Έγραψες Αλέξανδρε τα εξής:
alexandros έγραψε:Ήταν ειρηνική η συγκέντρωση; Γιατί κάποιοι κρατάνε ασπίδες και ξύλα; Γιατί φοράνε κράνη;

και μόλις ο ΑΒΑΤΤΟΝ συο απάντησε και σου είπε πως η εκδήλωση ήτανε ειρηνική έγραψες με ύφος καχύποτπου χωροφύλακα:

alexandros έγραψε:Εγώ ένα πράγμα ξέρω: και "εσείς" αλλά και οι "άλλοι" θρέφεστε, ζείτε για τη βία. Σας αρέσει και την επιζητάτε. Αν ρωτούσες έναν-έναν αυτούς τους 2000 ανθρώπους που πήραν μέρος στη πορεία αν θα επιθυμούσαν να συγκρουστούν με τους "απέναντι" είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι θα απαντούσαν καταφατικά.
...Εντάξυ! Δεν το 'πες όπως ακριβώς το έγραψα εγώ! Είπες όμως ακριβώς το ίδιο με διαφορετικά λόγια!!! Δεν "ψάχνομαι λοιπόν να απολογηθώ". Απλώς σου απάντησησα σε κάτι που είπες! Αν δεν το 'λεγες δε θα σου έδινα αυτή την απάντηση!

Τώρα για τα κράνη και τις ασπίδες σου εξήγησα το λόγο που υπήρχαν! Στοχοποιείται η πορεία μας και γίνεται αντικείμενο επιθέσεων πολλές φορές.

Πάντως ξύλα,καδρόνια και στυλιάρια,όπως ανέφερες Αλέξανδρε:

εδώ:
alexandros έγραψε:Ήταν ειρηνική η συγκέντρωση; Γιατί κάποιοι κρατάνε ασπίδες και ξύλα; Γιατί φοράνε κράνη;

εδω:
alexandros έγραψε:Αν εσείς επιλέγετε να μεταφέρετε την αντιπαράθεση στους δρόμους τότε με γειά σας με χαρά σας. Δεν θα δεις ποτέ νοήμονες ανθρώπους με στοιχειώδη πολιτικό λόγο και σκέψη να κατεβαίνουν για ψύλλου πήδημα στους δρόμους για να διαδηλώσουν με καδρόνια, κράνη και ασπίδες.
και εδώ:
alexandros έγραψε:Είπα εγώ ότι κάνατε πράξεις βίας; Δε νομίζω. Ρώτησα γιατί κρατούσαν τις ασπίδες, τα στυλιάρια και γιατί φορούσαν κράνη αρκετοί από τους συμμετέχοντες.

(οι επισημάνσεις δικές μου)

...Δεν είχε η περιφρούρηση!

Μερικοί απο την περιφρούρηση φορούσανε κράνη,μερικοί είχανε και ασπίδες,μερικοί φορούσανε και χοντρά μπουφαν αλλά...δε νομίζω ότι δεν ήτανε θεμιτά αυτά για την προφύλαξή τους σε ενδεχόμενο επιθέσεως!

Τα μόνα ξύλινα που υπήρχανε στην πορεία ήτανε τα κοντάρια των σημαιών (και αυτά δεν ήτανε όλα ξύλινα).

Σου προκαλεί εντύπωση πάντως η εμφάνιση της περιφρουρήσεως,γιατί δεν ξέρεις τί σημαίνει να στοχοποιείται η πορεία σου και να γίνεται αποδέκτης επιθέσεων!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 06 Φεβ 2009, 16:19

Μα εξαρχής είπα ότι δεν γνωρίζω και γι' αυτό ρωτάω. Εξήγησα επαρκώς μου φαίνεται την απορία μου, η οποία απαντήθηκε επίσης επαρκώς. Επίσης, να σου πω ότι δεν έχω τη δυνατότητα να καταλάβω αν αυτά που κρατάνε είναι στυλιάρια, ξύλα, καδρόνια ή κοντάρια από σημαίες, πολύ περισσότερο δε να ξέρω αν είναι πλαστικά, ξύλινα ή από σίδερο!! Μια φωτογραφία είδα, εξέφρασα την απορία μου, μου απάντησες, δέχτηκα την απάντηση. Γιατί στέκεσαι αν είπα στυλιάρια και δεν είπα κοντάρια από σημαίες (κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι κι αλλιώς εμφανές).

Το ύφος μου δεν ήταν καθόλου του καχύποπτου χωροφύλακα ούτε συνάγεται κάτι τέτοιο από τα λεγόμενά μου. Εξέφρασα μία προσωπική μου άποψη ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους, κατά την άποψή μου και βάσει των λεγομένων του ΑΒΑΤΟΝ ο οποίος υπερηφανευόταν για την ανδρεία των συντρόφων του αλλά και την επιλογή τους να μην κάνουν επίθεση σε κάποιους 40 που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην πλατεία Εξαρχείων (πάλι κατά τα λεγόμενά του), θρέφονται από την βία. Τους αρέσει να έρχονται σε φυσική αντιπαράθεση με τους αντιπάλους. Είναι ένα συμπέρασμα βάσει αυτών που ακούω, βλέπω, διαβάζω και αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ούτε χωροφύλακας ούτε ενωμοτάρχης λοιπόν.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 06 Φεβ 2009, 18:41

'' ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ''

Το συνεχές της Ειρηνικης Εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης απέναντι στους ΗΡΩΕΣ Ελληνες Αξιωματικούς των Ιμίων, επι 12 συναπτά ετη, παραβιάστηκε περσυ όταν 300 ''απλυτοι'' κατευθυνόμενοι απο γνωστους εθνο-διαλυτικούς κύκλους , αποφασισαν να επιτεθουν στα παλικάρια της περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής πριν ξεκινήσει η εκδήλωση.
Κανοντας ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωση στον ίδιο χώρο, για την ιστορία η αναλογία ήταν 30-40 Χρυσαυγίτες απέναντι σε 300 αναρχικούς. Δηλαδή ένας προς Δέκα..

Τα αποτελέσματα των αμυνόμενων εθνικιστών ήταν νικηφόρα, καθότι συνεχιστες του πνευματος του Λεωνίδα της Αρχαίας Σπαρτης !!
Φυσικά τα ΜΜΕ φρόντισαν να παρουσιάσουν τα γεγονότα με τονους λασπης όπως πάντα και μόνο τα επιλεγμένα δευτερόλεπτα που βόλευαν τα κανάλια τους..

Το γεγόνος ότι απο το 1996 μεχρι το 2008 δεν ειχε ανοιξει ούτε μύτη αυτο κάτι λεει, για το Ηθος και την αυτο-συγκράτηση των Εθνικιστων.
Δεν υπήρξε καμμία σπασμενη βιτρίνα, δεν υπήρξε κανένας εμπρισμός απο μολοτωφ, δεν υπήρξε κανένας βιοπαλαιστής σε απόγνωση να κοιτάει τους κόπους χρόνων να ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, δεν υπήρξε κανενας άνεργος υπάλληλος, σε αντιθεση βέβαια με τα κατακάθια της κοινωνίας μας..
Το γεγονός ότι το 2008 όταν τους επιτεθηκαν οι άπλυτοι αντέδρασαν με Ανδρεία, Τιμή κ Αξιοπρέπεια και αυτό κάτι παραπάνω φανερώνει..

Εφέτος οι Χρυσαυγίτες δεν δέχτηκαν επιθεση και όλα κύλησαν ομαλά όπως τα προηγουμενα 12 χρόνια δίχως να μιλήσει κανείς για την ειρηνικη εκδηλωση παρόλο που τα καναλια ηταν εκει κόπηκαν τα πλανα..
Απλά τα πράγματα, αλλά άκρως διαστρεβλωμένα απο τα ΜΜΕ που ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ τις μάζες επι χρόνια και συντηρούν το αριστερό μοντελο χρυσαυγίτη-εθνικιστή, που σκόπιμα παρουσιάζουν να κινείται μεταξύ ''ψυχρού χουλιγκάνου μαχαιροβγάλτη'' έως ''σχιζοφρενή δολοφόνου με το πριόνι ! '' (που ελεγε κ το τραγούδι στην Αννίτα )

Φοβούνται τους αληθινους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και τους συκοφαντούν και αυτό ακριβώς αποτελεί εγγύηση ότι πάμε καλά !
Στις Ευροεκλογές θα πάμε και καλύτερα.. !

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! :grflag:

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ..

:angel: ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ! :angel:
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 06 Φεβ 2009, 20:46

Ομιλία Εκδήλωσης Ιμίων 2009

Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Παρ 06 Φεβ 2009, 20:52

θέλω να πω πως ήταν μία από τις καλύτερες συγκεντρώσεις αυτή της φετινής χρονιάς. Σαφώς δεν ήταν τέλεια, αλλά δεν είχε και μερικά από τα παρατράγουδα άλλων χρόνων.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Σάβ 07 Φεβ 2009, 13:30

εκ μεταφοράς ( http://www.antepithesh.net )

Παρακολουθώ το Εθνικιστικό Κίνημα και παρευρίσκομαι σε αρκετές απο τις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό που είδα το Σάββατο στην πορεία ήταν κάτι πραγματικά μαγικό. Είδα πιτσιρικάδες με σχολικές τσάντες στην πλάτη. Μπροστά μου βάδιζε ένας πατέρας με την κόρη του αγκαλιασμένοι κι ευτυχισμένοι γι' αυτό που συμβαίνει. Την ώρα που το πλήθος κραύγαζε συνθήματα εναντίον του πολιτικού κόσμου, δίπλα μου ένας πατέρας άναβε την δάδα που κρατούσε ο μικρός γιος του όλο χαρά. Είδα χαμόγελα σε συναγωνιστές και ρίγος στις εκφράσεις τους. Κοίταξα πλάι μου, πίσω και μπροστά μου κι έβλεπα μόνο κόσμο, λες κι ένα ανθρώπινο ποτάμι με έχει παρασύρει.

Αυτό που τελικά συνειδητοποίησα είναι ότι το Κίνημα κατέκτησε ανθρώπους. Κατάλαβα ότι με μοναδικό όπλο την αγωνιστικότητα η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ξυπνήσει τον Εθνικό εγωισμό πολλών. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν αυτό το κίνημα έχει "στιγματιστεί" στο παρελθόν για ακραίες συμπεριφορές. Οι Έλληνες που παρευρέθησαν θέλησαν να φτάσουν στα άκρα. Σ' αυτό το κράτος των πολιτικάντηδων πλέον είμαστε μονάδες, δεν είμαστε σύνολο. Ο Εθνικός Σοσιαλισμός χρειάζεται το σύνολο. Κάθε αστός μπορεί να μας θεωρεί περιθωριακούς, όμως ο Έλληνας θα χρειαστεί το περιθώριο για να ξεχωρίσει επιτέλους απο τη μάζα, για να μπορέσει να αντισταθεί και να εκφραστεί όπως αυτός θέλει κι όχι όπως τα στερεότυπα προστάζουν. Αυτοί που προχθές βαδίζαμε δίπλα δίπλα με τη φλόγα της δάδας, με την μαυροκόκκινη και τη γαλανόλευκη σημαία "περιθωριοποιηθήκαμε" γιατί έτσι θέλαμε.

Αυτά τα παραπάνω γραπτά κρατάω εγώ απο την τίμηση των Ιμίων. Και σκέφτομαι πως όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν μέσα από αγώνα άνισο. Μέσα από λασπολογία και αφορισμούς για το Εθνικιστικό Κίνημα. Και προπάντων χωρίς χρήματα! Στην πλουτοκρατική δημοκρατία τους ο αγώνας που διεξάγουμε είναι άνισος. Επιτρέψτε μου να παραθέσω μία γνωστή σκέψη του Ι. Μεταξά για το θέμα της δημοκρατίας: "democracy είναι το παιδί του καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση. Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια. Επομένως, μόνον οι κάτοχοι του μεγάλου κεφαλαίου ή τα όργανά τους μπορούν να κάνουν τέτοιους αγώνες. Όταν δε έχει κανείς τις εφημερίδες τότε μορφώνει και την κοινή γνώμη όπως θέλει. Κι αν ακόμη υπερασπίζεται πράγματα που γυμνά θα τα απεστρέφετο ο λαός, τα σκεπάζει με τέτοια δημοσιογραφικά ρούχα ώστε να τα καταπίνει ο λαός. Ή και αν δεν τα καταπίνει, βάζει τις εφημερίδες να γράφουν πως τα κατάπιε. Και τότε ο καθένας πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τα κατάπιαν. Και υποτάσσεται και αυτός".

Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το Εθνικιστικό Κίνημα, ας προσφέρουμε μερίδιο των χρημάτων μας γι’αυτό. Εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές δεν είμαστε εξαρτημένοι από το χρήμα. Ας αγοράσουμε τρείς εφημερίδες κάθε 15 ημέρες. Ας καταθέσουμε 30 ευρώ τον μήνα από τον μισθό μας όσοι απασχολούμαστε κι οι μικρότεροι ότι μπορούν από το χαρτζιλίκι τους. Ας «παίξουμε» το παιχνίδι τους. Και ποιος ξέρει, κάποια μέρα μπορεί να έχουμε την καθημερινή μας εφημερίδα, τον χρόνο μας στην τηλεόραση, να κατακτήσουμε μία θέση μέσα στο πουλημένο τους πολιτικό σύστημα με τα ίδια τους τα μέσα και τότε να επαναστατήσουμε ως αληθινοί Εθνικοσοσιαλιστές!
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Σάβ 07 Φεβ 2009, 13:35

Πνεύμα Φωτιάς, θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι όπως τα λές. :lol:
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 22 Φεβ 2009, 12:43

Νεο Βιντεο απο Ιμια - 2009, και μαζί Απολαυστε πορωτική μουσική NSBM !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”