Ψυχές θυσιάζονται στον βώμο του κέρδους.

Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ
Φύλο: Άνδρας

Ψυχές θυσιάζονται στον βώμο του κέρδους.

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΗΣ » Πέμ 29 Ιαν 2009, 01:43

''Όσο οι άνθρωποι σφαγιάζουν τα ζώα, θα σκοτώνονται μεταξύ τους. Πράγματι αυτός που σπέρνει το σπόρο του θανάτου και του πόνου, δεν μπορεί να δρέπει χαρά και αγάπη.'' Πυθαγόρας.

Είναι σε αρχείο powepoint.

http://rapidshare.com/files/190881245/_ ... ..ppt.html
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Re: Ψυχές θυσιάζονται στον βώμο του κέρδους.

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 31 Ιαν 2009, 23:53

μου είχε έρθει σε μέιλ πριν από καιρό.. είναι πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 01 Φεβ 2009, 14:32

Μπράβο για το θέμα που άνοιξες φίλε, αυτό το κακό διαιωνίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό απο τις γυναίκες κ μετά σε μικρότερο απο τους άντρες.
Υπάρχουν οργανώσεις που προβάλουν βίντεο σχετικά με τις γούνες που τρελά αγαπάει το γυναικείο φύλο, εγώ προσωπικά είχα ένα βίντεο στην κατοχή μου όσων αφορά αυτό το θέμα, πρέπει να σας πω οτι έχω δεί αρκετά πράγματα στην ζωή μου, όπως κ αρκετά βίντεο που είναι σκληρά{Όπως Π.Χ. Αποκεφαλισμούς, βασανισμούς στο Ιράκ, κ τέτοια} κ γενικά απάνθρωπα πράγματα, εντάξει είχα ένα κάποιο σόκ όταν τα έβλεπα.
Αλλά το σόκ που έπαθα βλέποντας το βίντεο που είναι σχετικό με τις γούνες που επαναλαμβάνω είναι η αγάπη των γυναικών, ήταν ξεχωριστό κ με τράνταξε την ψυχολογία, σχετιζόταν με ρακούν, τον θυμό που ένιωσα για αυτούς του ανθρώπους που έκαναν τέτοιου είδους βασανηστήρια για να φοριούνται γούνες απο γυναίκες σε ρακούν, πρώτη φορά σοκαρίστικα έτσι, πλάσματα πανέμορφα κ εντελώς άκακα που είναι να τα πέρνεις αγκαλίτσα κ να τα χαιδεύεις, τα έκαναν κόλαση την ζωή τους.
Στην αρχή τα έπιαναν απο τα πόδια κ τα χτυπούσαν με όση δύναμη είχαν στο έδαφος με το κεφάλι, μετά αυτά είχαν σπασμούς κ αυτοί τα άφηναν μέχρι να τα βγάλουν ΖΩΝΤΑΝΑ το δέρμα, μετά τα ξανασήκωναν κ τα χτυπούσαν με το κεφάλι κ τα έπιαναν τα κρατούσαν κ τα έβγαζαν το δέρμα ζωντανά ενώ αυτά είχαν αμυδρή δύναμη έστω να φωνάξουν, κ έτσι όπως τους έβγαζαν το δέρμα τα πετούσαν πάλι ΖΩΝΤΑΝΑ ε μιά καρότσα με άλλα τόσα ίδια χωρίς δέρμα κ αυτά ψυχοραγούσαν με όσες δυνάμεις είχαν πάνω εκεί. Έβλεπες την εξαθλίωση στις κινήσεις τους να μην πώ για τις κραυγές, ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου!!!!
Κ όλα αυτά για τις γούνες!!!!!!!! Α ξέχασα να σας πώ οτι μερικοί απο δαύτους γελούσαν κάνοντας αυτά τα πράγματα, κ κοκορευόταν.
Απο εκείνη την μέρα αναθεώρησα, πολλά πράγματα, όπως οτι ο άνθρωπος για μένα έχει λιγότερη αξία απο τα "Ζώα", ένιωσα για πρώτη φορά στην ζωή μου τέτοιο μίσος πρός τον άνθρωπο, κ μά την παναγία αν είχα ένα όπλο θα τους καθάριζα με άπλετη ευχαρίστηση αυτούς, γιατί δεν έχω δεί ποιό μεγαλύτερη κακία απο αυτήν, ήταν ένα πράγμα που ήταν λάθος 100% για μένα κ που δεν χωρούσε μέσα μου όσο κ αν το σκεφτόμουνα, γιατί αυτά τα άμοιρα χουχουνάκια δεν είχαν την δυνατότητα να αμυνθούν διόλου, δεν είμαστε άξιοι να υπάρχουμε σαν είδος, πραγματικά το πιστεύω.
Έχω δεί κ σχετικό βίντεο με τα ζώα που σφάζονται για να τρώμε, κ εκεί φρίκη επικρατούσε κ υπάρχει αν θέλετε σας δίνω λίνκ, κατα έναν περίεργο τρόπο το μόνο βίντεο που αφαίρεσαν απο αυτή την ιστοσελίδα είναι αυτό με τις γούνες κ δεν υπάρχει πλέον.
Ο άνθρωπος αυτήν την στιγμή είναι ο χειρότερος όλων των εποχών ζωής του, τάχα λέμε πρωτόγονοι, τι πρωτόγονοι, κατ εξ ακολούθηση είμαστε 1.000 φορές χειρότεροι απο τους πρωτόγονους κ ποίο σκληροί, έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα, ενώ είναι 100% λάθος κ εμείς τα έχουμε δεδομένα, έχω σιχαθεί κ απελπιστεί στο φούλ απ'τα πάντα.
Για ποιά κόλαση μιλάμε κ για ποιόν διάβολο, μπροστά μας αυτά ειναι παναγίτσες κ το εννοώ δεν κάνω σχήμα λόγου, ούτε εκφράζω την απογοήτευση μου, μιλάω κυριολεκτικά κ ειλικρινά, είμαστε χειρότεροι απο αυτά που φοβόμαστε, κατα πολύ!!!.
Τώρα εάν μου πείτε εντάξει ρε φίλε ζώα είναι, θα έρθω εγώ κ θα σας πώ εάν ποτέ στην ζωή σας καταλάβετε την αξία της ζωής κ την φιλοσοφία της ζωής, κ καταλάβετε τι ρόλο παίζουν τα ζώα στην ζωή μας η φύση γενικά όσα όσα δεν είμαστε εμείς, ελάτε να μου το πείτε μετά αν μπορείτε.
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Κυρ 01 Φεβ 2009, 14:34

Όταν οι άνθρωποι αγαπήσουν τα ζώα,
τότε αυτόματα θα αγαπήσουν πραγματικά
τον εαυτό τους.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 01 Φεβ 2009, 15:09

Αν μπειτε στη σελιδα της πιτα (peta), θα βρειτε πολλα βιντεακια με την κακοποιηση των ζωων και οχι μονο. Υπηρξε πριν απο μερικους μηνες σχετικο ντοκυμαντερ στον Σκαι για την οργανωση αυτη. Εχει τι συμβαινει στις βιομηχανιες φαρμακων, τι συμβαινει στις φαρμες "σπανιων ζωων" και αλλα πολλα. Το θεμα δεν ειναι οτι οι γυναικες αγαπαν τις γουνες. Το ιδιο συμβαινει και για τα δερματινα παπουτσια, ζωνες, σανδαλια, κι ενα σωρο αλλα αντικειμενα που τα εχουμε δεδομενα. Κοκαλινα τασακια κλπ κλπ.
Ειμαστε το μονο γενος που αλληλοκατηγορει η μια φυλη την αλλη για γενοκτονιες, στρατοπεδα συγκεντρωσεων και διαφορα άλλα εγληματα. Αν τα ζωα το εκαναν αυτο σε εμας, τι επρεπε να κανουμε; Αν υπηρχε ενα δικαστηριο να μας δικασει για τα εγκληματα που διαπραττουμε απεναντι στα ζωα, ακομα κι ο πιο αθωος θα ειναι στιγερος δολοφονος. Και μη μου πειτε για νομους της φυσης. Η φυση δεν λεει να χωνεις ενα σωληνα στο λαιμο της χηνας για να την υπερταισεις ωστε να κανει χοντρο φουά γκρα. Ελεος δηλαδη!
Φοραμε πτωματα, φερομαστε με βαναυσοτητα ενω διεκδικουμε ανθρωπινα δικαιωματα για εμας, κι εχουμε το θρασος να αποκαλουμε τους εαυτους μας αρχοντες του ζωικου βασιλειου. Αν ειναι δυνατον!
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Κυρ 01 Φεβ 2009, 18:17

Άσχετον με το θέμα, σχετικό με τον τίτλο
Μόλις είδα απόσπασμα από δήλωση κτηνοτρόφου.. ο οποίος κρατούσε ένα μικρό προβατάκι απ τα δύο μπροστινά του πόδια και το επιδείκνυε λέγοντας "για 3 ευρώ το αγοράζουν αυτό... και ο καφές κάνει 4,5 το ρωτάτε αυτό αν θέλει να πεθάνει για 3 ευρώ;"

Γιατί ρε μεγάλε το ρωτάς αν θέλει να πεθάνει για 1.000 ευρώ; Το ρωτάς αν θέλει να πεθάνει για όλα τα λεφτά του κόσμου;
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 01 Φεβ 2009, 19:01

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:
Μόλις είδα απόσπασμα από δήλωση κτηνοτρόφου.. ο οποίος κρατούσε ένα μικρό προβατάκι απ τα δύο μπροστινά του πόδια και το επιδείκνυε λέγοντας "για 3 ευρώ το αγοράζουν αυτό... και ο καφές κάνει 4,5 το ρωτάτε αυτό αν θέλει να πεθάνει για 3 ευρώ;"

Γιατί ρε μεγάλε το ρωτάς αν θέλει να πεθάνει για 1.000 ευρώ; Το ρωτάς αν θέλει να πεθάνει για όλα τα λεφτά του κόσμου;
Έλα μου ντέ, καλά το είπες!!!
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Δημοσίευση από ELectriE » Δευ 02 Φεβ 2009, 02:07

Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε να αντέξω τη βαναυσότητα αυτού του πράγματος... Θεωρώ αρρωστημένο αυτό που κάνει ο άνθρωπος στα ζώα για τη δική του φιλαρέσκεια και ικανοποίηση χωρίς να δίνει δεκάρα για ό,τι άλλο υπάρχει στη φύση (και κατά συνέπεια για τον ίδιο του τον εαυτό). Καταδυναστεύει τον πλανήτη θεωρώντας τον δικό του και κάθε έμβιο ον πάνω του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βασανίζει τα ζώα, φοράει τα πτώματά τους όπως είπε η Κάρυ και τα τρώει σαν κανένα βαμπίρ ή ζόμπι αδιαφορώντας για την ανωμαλία του πράγματος. Επιτέλους, όταν φερόμαστε έτσι σε όντα που θεωρούμε τάχα κατώτερα, θα συμπεριφερόμαστε με συμπόνια στον συνάνθρωπο;;;... Ας ξεκαβαλίσουμε το καλάμι λέω εγώ και ν'αφήσουμε το πνεύμα της αλαζονείας και εγωισμού που μας διακατέχει και να φροντίσουμε και να τιμήσουμε την ίδια τη ζωή.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες σε όλα.
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Φεβ 2009, 02:10

Κι εγώ θα συμφωνήσω με σένα, Νανά! :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Δευ 02 Φεβ 2009, 09:45

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:

Λίζα, από δω και πέρα να αισθάνεσαι τύψεις
όταν σου προτείνουν να φας προβατίνα.
Ή γενικά κρέας.

Σωστά το πες. Κτηνοτρόφος. Τα πουλάει.
Φυσικό είναι. Πουλάει κρέας για να φάμε.
Και διαμαρτύρεται για τα χρήματα που
κερδίζει από όλη την υπόθεση. Δεν είναι
θέμα ευαισθησίας ως προς τα ζωάκια,
αλλά θέμα κέρδους. Έταιρον εκάτερον.

Είναι φυσικό.

υγ: αν πάντως αναφέρεσαι για τον τρόπο
με τον οποίο θέτει το θέμα, όντως
ακούγεται άσχημο, και δεν σε αδικώ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Φεβ 2009, 09:50

Λίζα, από δω και πέρα να αισθάνεσαι τύψεις
όταν σου προτείνουν να φας προβατίνα.
Ή γενικά κρέας.
H Λίζα να φάει προβατίνα; Ναι, οκ. Όταν παγώσει η κόλαση. :loco:

Προς ενημέρωσή σου: Είναι αμετανόητη χορτοφάγος το Λιζάκιον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Δευ 02 Φεβ 2009, 09:53

Δεν το γνώριζα!

Αλλά εγώ δυστυχώς
δεν μπορώ να νοιώσω κάποιες
τύψεις γιατί οποιοδήποτε κρέας
το επιβάλλει η διατροφή μου =)

Μαλακία μου τότε :embar:
Συγνώμη Λιζάκι για το
τύψεις.

Αλλά όσον αφορά τα άλλα
τα κρατώ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Φεβ 2009, 10:10

Ούτε εγώ μπορώ να νιώσω τύψεις και έχω τοποθετηθεί σε τόπικς σχετικά με τη χορτοφαγία σε αυτή την ενότητα αλλά και στην υγεία, που εξηγώ γιατί δε νιώθω τύψεις...

Όσο για το Λιζάκι, δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Σιγά σιγά θα ξεφυλλίσεις τα τόπικς και θα "μάθεις" τα παιδιά εδώ μέσα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 02 Φεβ 2009, 10:12

ιιιιιι δεν ήξερες;;; δεν ήξερες;;; αίχος :loco:

δεν τίθεται θέμα συγνώμης, συζήτηση κάνουμε =Ρ. Δεν σου ζήτησα να νιώσεις τύψεις, απλά μου έκανε εντύπωση. Αν έβλεπες το αποσπασμα ήταν ενοχλητικό. Ακόμη και η αδελφή μου, που δεν είναι χορτοφάγος και το είδε, ενοχλήθηκε και με κοίταξε περιμένοντας να σχολιάσω.. αλλα δεν το έκανα.
Καταλαβαίνω πως όλοι πρέπει να ζήσουμε, και ο κτηνοτρόφος και ο σφάχτης και ο πληρωμένος δολοφόνος, ο καλλιεργητής ναρκωτικων... δεν θα επιλέξω εγώ ποιος ζει και ποιος αλλάζει επάγγελμα (όχι επειδή δεν μπορω, μουαχαχα, αλλά επειδή δεν το επιθυμώ). Παρ όλα αυτά, απ την στιγμή που η δουλειά σου είναι να εκτρέφεις ζώα, για να τρώει ο κόσμος το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα σέβεσαι. Όχι να μου στήνεσαι στις κάμερες εφτελίζοντας την αξία του ζώου και ταλαιπορώντας το. Είδαμε στην τηλεόραση ένας κτηνοτρόφο να σηκώνει ένα μικρό κατσικάκι από τα δύο του μπροστινά πόδια και αυτό να βελάζει, προσπαθώντας να ξεφύγει. Εμένα δεν μ αρεσε το θέαμα. Όπως θυμώνω όταν βλέπω έναν ηλίθιο άνθρωπο να κουβαλάει κουνέλια από τα αυτιά και αυτά να χτυπιούνται γιατί δεν το αντεχουν, έτσι θυμώνω όταν βλέπω να ταλαιπωρούν το οποιοδήποτε ζώον.
Και σίγουρα δεν μ αρέσει να βλέπει κανείς την οποιαδήποτε ψυχούλα ως ευρώ. Ίσως γιατί βαρέθηκα να βλέπουν κι εμένα την ίδια ως ευρώ...
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 02 Φεβ 2009, 12:36

Το θέμα μας δεν ειναι ποιος ειναι χορτοφαγος και ποιος οχι. Εαν θελουν ολοι οι ανθρωποι να ειναι κρεοφαγοι, ας παρουν τα οπλα και ας βγουν για κυνηγι. Το να υπαρχουν φαρμες εκτροφης ζωων, αντε πες να το δεχτουμε. Το να κακοποιουμε τα ζωα που αργοτερα θα αποτελεσουν γευμα μας ειναι ανεπιτρεπτο. Σε μια φαρμα ζωων στην Αμερική κακοποιουσαν ελαφια που εξετρεφαν για το κρεας τους. Εκει να δειτε κακοποιηση. Ή σ ενα άλλο με κακοποιημενα κουνελια τα οποια τ ειχαν ιατροφαρμακευτικες εταιριες για πειραματα. Και δεν ειναι επειδη ταιριαζει το dna μας με τα κουνελια, αλλα επειδη απλα τα κουνελια δεν μπορουν να αντισταθουν. Μαιμουδες με ανοιγμενα κεφαλια και μηχανηματα μεσα σ αυτα για μετρησεις ενω η μαιμου ειναι ξυπνια και κοιταζει με πονο. Και παρ ολα αυτα, δεν κοιταζουμε τις ετικετες των πραγματων που αγοραζουμε, κι επιτρεπουμε σ ολο αυτο το δουλεμποριο να συνεχιζεται και να ακμαζει. Υπαρχουν προιοντα στην αγορα όπως το pantene pro v, οι σερβιετες always και άλλα πολλά τα οποια κανουν πειραματα σε ζωα.
Υπαρχουν προιοντα τα οποια φερουν σαν συμβολο ενα κουνελακι, ειναι το συμβολο των cruelty free products. Προιοντα δηλαδη που δεν δοκιμαζονται σε ζωα, και εχουν φυτικα συστατικά. Καλο θα ειναι να κοιταξουμε τι αγοραζουμε καθε φορα. Μπορει να μην θελουμε να γινουμε χορτοφαγοι, αλλά καλο θα ειναι τουλαχιστον οσο μπορουμε να μην προοθουμε συμπεριφορες που οταν εφαρμοζονται στο ανθρωπινο γενος, θεωρουμε απεχθεις.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 02 Φεβ 2009, 13:35

Παρ όλα αυτά, απ την στιγμή που η δουλειά σου είναι να εκτρέφεις ζώα, για να τρώει ο κόσμος το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα σέβεσαι. Όχι να μου στήνεσαι στις κάμερες εφτελίζοντας την αξία του ζώου και ταλαιπορώντας το. Είδαμε στην τηλεόραση ένας κτηνοτρόφο να σηκώνει ένα μικρό κατσικάκι από τα δύο του μπροστινά πόδια και αυτό να βελάζει, προσπαθώντας να ξεφύγει. Εμένα δεν μ αρεσε το θέαμα. Όπως θυμώνω όταν βλέπω έναν ηλίθιο άνθρωπο να κουβαλάει κουνέλια από τα αυτιά και αυτά να χτυπιούνται γιατί δεν το αντεχουν, έτσι θυμώνω όταν βλέπω να ταλαιπωρούν το οποιοδήποτε ζώον.
Και σίγουρα δεν μ αρέσει να βλέπει κανείς την οποιαδήποτε ψυχούλα ως ευρώ. Ίσως γιατί βαρέθηκα να βλέπουν κι εμένα την ίδια ως ευρώ...
τον είδα κι εγώ τον φούστη, και μού'ρθε να σπάσω την τηλεόραση, και μετά είδα και την Θώδη που πήγε να πλύνει ένα αρνάκι που έχει στο σπίτι το ΖΩΝΤΑΝΟ (η Θώδη), και το είχε πιάσει απο τα πόδια λές κι ήταν λαμπατέρ και αυτό χτυπιόταν στον αέρα...αφού δεν έσπασε κανά πόδι! Έτσι και την πετύχω μπροστά μου, θα της σπάσω το κεφάλι!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 02 Φεβ 2009, 14:32

Στην Ελλάδα, τα άλογα, τα γαϊδούρια και τα μουλάρια απειλούνται με αφανισμό. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, κατά την τελευταία πεντηκονταετία στη χώρα μας ο αριθμός των αλόγων μειώθηκε κατά 94,5%, των γαϊδουριών κατά 96,4% και των μουλαριών κατά 93,7%.

Στο Άγιο Όρος τα μουλάρια υφίστανται στυγνή εκμετάλλευση του ζώου από τον άνθρωπο!

Εξαιτίας του απόκρημνου εδάφους όλες οι διαδρομές γίνονται από καλντερίμια, τα περισσότερα από τα οποία παρουσιάζουν υψηλή επικινδυνότητα για ζώα και ανθρώπους, δεδομένου μάλιστα ότι το σύνολο των μεταφορών, ανθρώπων και αγαθών, επιτελείται με την βοήθεια των συμπαθών ημιόνων χωρίς τους οποίους όλες οι εργασίες θα παρέλυαν.

Βλ. Απόμακρου Ανάβασις http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 253#p74253

Σώστε τα γαϊδούρια και τα μουλάρια μας! Έχουν κι αυτά δικαιώματα!!

(Απόμακρο Κίνημα για τα Δικαιώματα των Αλόγων - Γαϊδουριών και Ημιόνων)
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Δευ 02 Φεβ 2009, 21:07

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:ιιιιιι δεν ήξερες;;; δεν ήξερες;;; αίχος :loco:

δεν τίθεται θέμα συγνώμης, συζήτηση κάνουμε =Ρ. Δεν σου ζήτησα να νιώσεις τύψεις, απλά μου έκανε εντύπωση. Αν έβλεπες το αποσπασμα ήταν ενοχλητικό.
Στην Ελληνοφρένεια το έδειξε 2 - 3 φορές :loco:
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Τρί 03 Φεβ 2009, 13:26

nvisible έγραψε:Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε να αντέξω τη βαναυσότητα αυτού του πράγματος... Θεωρώ αρρωστημένο αυτό που κάνει ο άνθρωπος στα ζώα για τη δική του φιλαρέσκεια και ικανοποίηση χωρίς να δίνει δεκάρα για ό,τι άλλο υπάρχει στη φύση (και κατά συνέπεια για τον ίδιο του τον εαυτό). Καταδυναστεύει τον πλανήτη θεωρώντας τον δικό του και κάθε έμβιο ον πάνω του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βασανίζει τα ζώα, φοράει τα πτώματά τους όπως είπε η Κάρυ και τα τρώει σαν κανένα βαμπίρ ή ζόμπι αδιαφορώντας για την ανωμαλία του πράγματος. Επιτέλους, όταν φερόμαστε έτσι σε όντα που θεωρούμε τάχα κατώτερα, θα συμπεριφερόμαστε με συμπόνια στον συνάνθρωπο;;;... Ας ξεκαβαλίσουμε το καλάμι λέω εγώ και ν'αφήσουμε το πνεύμα της αλαζονείας και εγωισμού που μας διακατέχει και να φροντίσουμε και να τιμήσουμε την ίδια τη ζωή.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες σε όλα.
ΑρΕλα έγραψε:Κι εγώ θα συμφωνήσω με σένα, Νανά! :urock:
ΑρΕλα έγραψε:Ούτε εγώ μπορώ να νιώσω τύψεις και έχω τοποθετηθεί σε τόπικς σχετικά με τη χορτοφαγία σε αυτή την ενότητα αλλά και στην υγεία, που εξηγώ γιατί δε νιώθω τύψεις...
Χμμμ
Με μπέρδεψες λίγο..

Σε ό,τι αφορά εμένα τώρα, φυσικά και συμφωνώ με την Αθηνά και τη Λίζα. :D
Είναι τελείως φρικτό και αρρωστημένο να σκοτώνεις ζώα για να τα φας, να πάρεις το δέρμα ή τη γούνα τους...
Σε λίγες μέρες, κλείνω αισίως 7 μήνες χορτοφαγίας. :dance:
Για το μόνο πράγμα που έχω τύψεις, είναι που δεν ξεκίνησα νωρίτερα...
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 03 Φεβ 2009, 13:47

ΑΝΝΑ έγραψε:Σε λίγες μέρες, κλείνω αισίως 7 μήνες χορτοφαγίας.
Για το μόνο πράγμα που έχω τύψεις, είναι που δεν ξεκίνησα νωρίτερα...
7 μήνες χορτοφαγίας είναι πολύ λίγο μπροστά σε 7 χρόνια φαγούρας.

Έχεις πολύ μέλλον ακόμα μπροστά σου.

(καλό κουράγιο)

:)
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Τρί 03 Φεβ 2009, 15:14

Απόμακρος έγραψε: 7 μήνες χορτοφαγίας είναι πολύ λίγο μπροστά σε 7 χρόνια φαγούρας.

Έχεις πολύ μέλλον ακόμα μπροστά σου.

(καλό κουράγιο)

:)
Ξέρω πως έχω μέλλον ακόμα...Αλλά δεν το κάνω με το ζόρι για να χρειάζομαι κουράγιο. :P
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 03 Φεβ 2009, 19:37

Είναι τελείως φρικτό και αρρωστημένο να σκοτώνεις ζώα για να τα φας, να πάρεις το δέρμα ή τη γούνα τους...
όσο και ν'αγαπάω τα ζώα, θεωρώ πιο φρικτό και αρρωστημένο ν'αφήνεις το νεογέννητο παιδί σου να πεθαίνει σχεδόν απο αναιμία, επειδή εμμένεις (όχι εσύ, όπως αντιλαμβάνεσαι) στο να μην 'βασανίζεις' τα ζώα! Τί θα έλεγες να υπήρχε ένας νόμος και να κλείνανε τέτοιες μανάδες στην φυλακή, επειδή βάζουν πάνω απο τα παιδιά τους τα ζωάκια?

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί πρέπει να τα βάζετε όλα μέσα σ'ένα τσουβάλι, και να αραδιάζετε κατηγορίες αβέρτα σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σύνολο πληθυσμού, απο το οποίο θα συμφωνήσω πως το μεγαλύτερο μέρος είναι αναίσθητο και ασυνείδητο, αλλά υπάρχουν και οι άνθρωποι που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν,΄οχι μόνο για την διατροφή τους, αλλά και για την φύση... και αυτό το 'καλύτερο' μπορείς να το κάνεις και όντας κρεοφάγος.
Σιχαίνομαι παντελώς τους ανθρώπους που βασανίζουν τα ζώα. Θεωρώ οτι οι περισσότεροι απο τους υπεύθυνους (και εργαζόμενους) σε σφαγεία, θα έπρεπε να δικάζονται αυτή την στιγμή, και ασφαλώς θεωρώ παντελώς άχρηστο το να φορέσεις γούνα, απο την στιγμή που υπάρχουν οι συνθετικές (για τις πολύ δεμένες με τις τρίχες!).
Παρόμοια όμως, μειδιάζω όταν απο την διατροφή μου και μόνο με κρίνουν και σαν άνθρωπο, και κρίνουν πως ξέρουν πως νιώθω η ίδια για τα ζώα... πολύ υποκριτικό...δεν νομίζετε?
Καλά κάνετε και τρώτε αυτό που θέλετε... μακάρι ν'αντέξεις για όλη σου την ζωή (τα παιδιά σου φρόντισε μόνο, να το ψάξεις καλά πριν τα υποβάλλεις με το ζόρι σε μία τέτοια διατροφή...έχουν κινδυνεύσει -και πεθάνει- πολλά παιδιά, πολύ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΩΝ χορτοφάγων, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις απο το μέτρο όταν έχεις να κάνεις με παιδικό οργανισμό).
Κι αυτό ακριβώς έιναι που δεν καταλαβαίνεις στην απάντηση της Βίκυς προφανώς...γιατί ... προφανώς, εννοεί αυτά που εξήγησα παραπάνω...μην "αγαπάτε" τα ζώα παραπάνω απο τους ανθρώπους, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?????
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Τρί 03 Φεβ 2009, 19:54

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?????

+1 Από μένα
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 03 Φεβ 2009, 23:02

Λίζακι, συγνώμη που στο λέω, αλλά τα κουνέλια και οι λαγοί δεν πονάνε όταν τα πιάσουν απο τα αυτιά. Απλώς προσπαθούν να ξεφύγουν :loco:
(Και έπειτα μου λες οτι έχεις και κουνέλι!)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 04 Φεβ 2009, 02:20

Κι όμως, έχει κούνελο! Το είδα! :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζωα-Φυτά (τα πάντα στη φύση)”