ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 29 Ιαν 2009, 15:53

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΝΕΤ, ΣΚΑΪ ΚΑΙ INDYMEDIA. ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ


Εικόνα


Στην διπλανή φωτογραφία βλέπετε ένα άγνωστο σε εμάς άτομο, το οποίο το indymedia εμφανίζει σαν… χρυσαυγίτη! Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με το άτομο αυτό, που την φωτογραφία του εμφανίζουν σαν… απόδειξη(!) της εμπλοκής μας στα επεισόδια. Η ψευδολογία και η λάσπη έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Είπαν και έγραψαν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στους κατοίκους της περιοχής, που αντιδρούν στο κόψιμο των δένδρων στο παρκάκι της Κυψέλης. Γιατί να το κάνουν αυτό; Όταν όμως, έχουμε φτάσει στο σημείο η κρατική τηλεόραση να γίνεται φερέφωνο του indymedia, τότε καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά ότι μέσα σε αυτό το διαλυμένο κράτος υπάρχει ένα πανίσχυρο παρακράτος, το οποίο φυσικά και δεν ελέγχεται από την κυβέρνηση…Όταν έχουμε φθάσει στο σημείο να εμφανίζεται Η ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ ΒΗΧΟΥ(!) στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, στην κρατική δηλαδή τηλεόραση, και να λέει ψέματα εις βάρος της Χρυσής Αυγής και κοντά σε αυτούς στην παραπληροφόρηση να ακολουθεί και ο ΣΚΑΪ και άλλοι σταθμοί , τότε καταλαβαίνει πολύ καλά ο κάθε Έλληνας πατριώτης τι καρκίνωμα έχει αναπτυχθεί στα σπλάχνα της Ελλάδος! Αυτοί οι ίδιοι που κατηγορούν με ψέματα και λάσπη την Χρυσή Αυγή ότι ήταν παρούσα στα επεισόδια αυτά, δεν είναι άλλοι από τους ίδιους που στέκονται στο πλευρό των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών», που καίνε Ελληνικές Σημαίες, βεβηλώνουν Εκκλησίες και καταστρέφουν την χώρα.
Ας γνωρίζουν ότι τα ψέματά τους και η λάσπη δεν μας αγγίζουν και ότι το Κίνημά μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, για τα οποία αυτοί δήθεν κόπτονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι όργανα των ποιο σκοτεινών ανθελληνικών κέντρων… Όσο για την κυβέρνηση της παθητικής ανοχής, τι να πει κανείς; Όταν έχουμε καταντήσει στο σημείο η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες να λέει ψέματα σε διατεταγμένη υπηρεσία, τότε καταλαβαίνετε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα!



http://xryshaygh.wordpress.com/
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 29 Ιαν 2009, 15:58

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GREEKALERT...


Θαύμα- θαύμα...εθεάθησαν κάτοικοι που διακτινίζονται στο κέντρο της Αθήνας... εντονότατο το ενδιαφέρον από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα!



Δεν είναι πρώτη φοράκάθε χρόνο λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση των Ιμίωντο γνωστό indymedia παρέα με τα αποδεδειγμένα πλέον συγκοινωνούντα δοχεία τουπροχωρά στην κατασκευή γεγονότων για να δημιουργήσει κλίμαΚάθε φορά ξεπερνούν την προηγούμενη σε φαντασίαεπιθέσεις με θύματα...που φυσικά δεν υπάρχουν... απειλές... σενάρια.... αλλά δεν έχει σημασία...λέγε-λέγε κάτι θα μείνει...
Φέτος έκαναν το απίστευτο...συνδύασαν την προσπάθεια δημιουργίας κλίματος με την μικροπολιτική δημιουργία εντυπώσεων προς χάρη γνωστής παράταξηςαλλά και αυτό είναι μία ένδειξη πιθανών υπογείων διασυνδέσεων του αναρχικού χώρου με συγκεκριμένο κόμμα και με επιτροπές "αερομεταφερόμενων" πολιτών...αυτή την φορά "ανακάλυψαν" επίθεση χρυσαυγητών και εθνικιστών ενάντια σε πολίτες της περιοχής των Πατησίων. Την ανακάλυψη αυτή την στήριξαν σε καταγγελία που έγινε στην ΝΕΤτην καταγγελία την έκανε ως κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας μία διαμερισματική σύμβουλος της Ανοικτής πόλης!!!
...
Με ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο όμως θα δούμε πως:η συγκεκριμένη κυρία είναι κάτοικος της πλατείας Κύπρου και !μαχόμενο! μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του πάρκου Πατησίων και Κύπρου H ίδια κυρία βέβαια είναι και κάτοικος της Πλ.Βικτωρίας αφού ως κάτοικος της περιοχής ήταν (ξανά) αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης εθνικιστών κατά μεταναστών...που στην συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν καταστηματάρχες που τσουβάλιασαν πλιατσικολόγους κατά τα γνωστά γεγονότα του Δεκεμβρίου.Επίσης είναι και κάτοικος του Πεδίου του Άρεως και μέλος της επιτροπής κατοίκων του πεδίου του Άρεως και φυσικά ήταν (ξανά) αυτόπτης μάρτυρας "επίθεσης" αστυνομικών κατά των κατοίκων σε δεντροφύτεση του πάρκου. Η ίδια κυρία είναι και κάτοικος Βοτανικού και μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του Ελαιώνα και φυσικά ανήκει στους 130 που υπέγραψαν για να σταματήσουν τα έργα του γηπέδου του Παναθηναικού και της διπλής ανάπτυξης. Ενδέχεται να είναι και αυτόπτης μάρτυρας Κορμοράνων στην περιοχή του Βοτανικού...αλλά αυτό το λέμε με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχει διασταυρωθεί! Επίσης είναι κάτοικος και Αλεπότρυπας και μέλος της επιτροπής κατοίκων αλεπότρυπας, είναι και κάτοικος Αγ. παντελεήμονα σύμφωνα με δικές της δηλώσεις στα κανάλια κατά την διάρκεια των παράνομων αντισυγκεντρώσεων κόντρα στους πραγματικούς κατοίκους της περιοχής τα παραπάνω βέβαια δεν αφορούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας καθώς μερικές ημέρες είναι και κάτοικος Κυψέλης και από τα βασικά στελέχη της επιτροπής κατοίκων για την δημοτικής αγορά της Κυψέλης, όπως είναι και κάτοικος Ριζούπολης αφού είναι μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του εργοστασίου της Columbiaτι άλλο περισσότερο να πούμεμία ερώτηση μόνορε παιδιά είστε σίγουροι πως έγινε επίθεση; Μήπως τραυματίστηκε κανείς από πρόβλημα στον διακτινισμό;γιατί τώρα τελευταία οι ανάγκες κάποιων για δημιουργία κλίματος, τους έχουν κάνει να είναι περισσότερες οι επιτροπές και οι συνιστώσες από τα ίδια τα μέλη...
...
* Το όνομα της συγκεκριμένης κυριας δεν το δημοσιεύουμε γιατί δεν μας ενδιαφέρει να εκθέσουμε πρόσωπα αλλά προθέσεις!** τα στοιχεία για τα παραπάνω βρίσκονται όλα δημοσιεύμενα στο διαδίκτυο και αρκεί ένα απλό ψάξιμο για να αποδειχτούν



http://www.greekalert.com/



http://www.stoxos.gr/
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 29 Ιαν 2009, 16:33

Πράγματι,αν ψάξετε στο διαδύκτιο,θα καταλάβετε ποια εννούν. Πρόκειται για την κυρία Μαρίνα Βήχου,μέλος της δημοτικής παρατάξεως του δήμου Αθηναίων, "Ανοιχτή Πόλη",του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι όμως η κυρία Μαρίνα Βήχου;

Ας δούμε ένα σχετικό άρθρο:


ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΧΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

10 - 12 - 2008

Εικόνα


Με έκπληξη αντικρίσαμε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για μία ακόμη φορά την κυρία Μαρίνα Βήχου, να δηλώνει «αυτόπτης μάρτυρας» σε ένα περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας, που αφορούσε το υποτιθέμενο «λιντσάρισμα» ενός αλλοδαπού «εξεγερμένου» που φρόντισε να ξαλαφρώσει ένα κατάστημα, από το περιεχόμενό του… Η υπόθεση ήλθε στην επικαιρότητα όταν πολίτες, συλλαμβάνοντας τον αλλοδαπό του … έριξαν καμπόσες, ενώ η αστυνομία έσπευσε να τον προστατεύσει.

Βγήκε λοιπόν η κυρία Βήχου, η οποία φαίνεται ότι είναι «πανταχού παρών» και έδωσε την δική της εκδοχή μιλώντας για συμμορίες «ακροδεξιών» με στρατιωτικού τύπου επικοινωνίες και λοιπά, που επιτίθονταν σε μετανάστες!
Βέβαια έγινε αμέσως μετά … ρόμπα, από όλους τους υπολοίπους, οι οποίοι κατέδειξαν ότι ήταν οι απλοί πολίτες που αντέδρασαν στην καταστροφική μανία και τις λεηλασίες. Η κυρία Βήχου, αυτόπτης μάρτυρας (υποτίθεται) του περιστατικού, έχει μία τάση να βρίσκεται … παντού. Είναι τύχη; Ή μήπως κατά την πάγια τακτική των … συντρόφων η αλήθεια είναι δευτερεύουσα μπροστά στον σκοπό;
Γιατί όπως θα διαβάσουμε η κυρία Βήχου ήταν επίσης παρούσα στις αντισυγκεντρώσεις των αριστεριστών και μεταναστών στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου έκανε και δηλώσεις (ως κάτοικος Αγιου Παντελεήμονα φυσικά), αλλά και στην Φωκίωνος Νέγρη, ως (αντικειμενική) δημοσιογράφος που διαμαρτύρεται για τις μεθοδεύσεις κατά των καταληψιών! Και πουθενά φυσικά δεν ανέφερε ότι είναι μέλος της «Ανοιχτής Πόλης» του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας δούμε τι είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου».


Εικόνα

Ιδιότητα; Κάτοικος!
Πρίν από λίγες ημέρες, στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου, μέλος προφανώς του συγκεκριμένου σωματείου που έχει καταλάβει αυτόν τον δημόσιο χώρο, σε ένα κείμενο με επιμέλεια του κ. Κιούση, μίλησαν για "Προμελετημένο έγκλημα" στην δημοτική αγορά. Ξεκίνησαν το κείμενό τους κάπως έτσι: "Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας επιχείρησης συκοφάντησης του αυτοδιαχειριστικού εγχειρήματος της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης από κύκλους του ΛΑΟΣ και της Ακροδεξιάς. Ο ΛΑΟΣ μέσα σε διάστημα ενός μήνα κατέθεσε μια επίκαιρη ερώτηση και μια ερώτηση στη Βουλή, με ανυπόστατα επιχειρήματα περί δήθεν παραεμπορίου, διακίνησης ναρκωτικών και ενθάρρυνσης της παράνομης μετανάστευσης στον χώρο αυτόν, ενώ η εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" όπως και διάφορες ιστοσελίδες ακροδεξιών έχουν στοχοποιήσει το εγχείρημα. Συγχρόνως, παρουσιάστηκαν κρούσματα τρομοκρατίας προσώπων που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στον χώρο της Αγοράς". Αυτά μάς γράφει η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου.
Το κείμενο συνεχίζει κάνοντας έναν απολογισμό του τι έχουν … επιτύχει στην Δημοτική Αγορά, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας πολύ γενικά και απροσδιόριστα για πολιτιστικές εκδηλώσεις και λοιπά. Την απάντηση τους την έδωσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κυψέλης, σχετικά με αυτές τους τις δραστηριότητες.
Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν κάτι άλλο.Τυχαία πέσαμε στο διαδίκτυο, μετά τα γεγονότα των εκδηλώσεων και των αντι-εκδηλώσεων στον Αγιο Παντελεήμονα, σε ένα ρεπορτάζ, το οποίο σαφέστατα παρουσίαζε τις απόψεις των αντιδιαδηλωτών. Σε αυτό το ρεπορτάζ λοιπόν, εντοπίσαμε την κυρία αυτή, Μαρίνα Βήχου, να κάνει δηλώσεις, έχοντας τον τίτλο Μαρίνα Βήχου - κάτοικος Αγιου Παντελεήμονα.
Εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε σε ποια από τις δύο της ιδιότητες δίνει πιο πολύ βάρος η κυρία Βήχου. Αυτή της "κατοίκου Αγίου Παντελεήμονα" ή της "κατοίκου Κυψέλης".



http://elkosmos.gr/site/
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 29 Ιαν 2009, 18:51

ΕικόναΕικόναΕικόνα

H κυρία Βήχα a.k.a. Σπόκ, πιθανότατα μόνο τεχνολογία διακτινισμού μπορεί να χρησιμοποιεί για να εμφανίζεται σαν κάτοικος σε τόσες περιοχές! Μπράβο της, τελικά η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας απο το συνάφι της! :lol: :lol: :lol:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Πέμ 29 Ιαν 2009, 21:24

enas larisinos kai mia salonikia; dysanasxetoun an kapoios mporei na einai katoikos ag.panteleimona kai katoikos kupselis taytoxrona.
pliroforiaka o agios panteleimonas-megali i xari tou- kai i kupseli exoun 4 stena diafora.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2007, 15:11
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Πέμ 29 Ιαν 2009, 22:20

Η μαλακία των συριζέων ειναι τραγική. Μονο τους μέλημα να τα βαζουν με τη ΧΑ και ολους τους εθνικιστες, οταν υπάρχουν προβλήματα και θεματα. Μικροπολιτική υπέρτατης μαλακίας. τετοιοι μαλακες ειναι. Καλα η μανδαμ εχει τρελό γελιο. επαγγελματιας αυτόπτης μαρτυρας.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 3066
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 03:50
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Fortress of Solitude

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 30 Ιαν 2009, 03:18

Eγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί όποτε ο Χρήστος διαβάζει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, πρέπει να την διαβάζουμε κι'εμείς μαζί του. :loco:
Βρε Χρήστο μου, αν κάποιον ενδιαφέρουν όοοοοολα τα νεα της χρυσής αυγής, μπορεί να πάει και στην ιστοσελίδα της!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 30 Ιαν 2009, 15:44

theo38 έγραψε:enas larisinos kai mia salonikia; dysanasxetoun an kapoios mporei na einai katoikos ag.panteleimona kai katoikos kupselis taytoxrona.
pliroforiaka o agios panteleimonas-megali i xari tou- kai i kupseli exoun 4 stena diafora.
Αθηναία απο την Πλάκα είμαι καλέ μου, την τελευταία 6ετία έχω την τύχη να ζω στην φτωχομάνα.

Το που κατοικεί ο καθένας δεν έχει να κάνει με το γεγονός οτι η κυρία Βήχα είναι σαν την σαύρα. Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς απο κάτω θα την βρει. :dontia:

Του Ψύριζα δεν είναι ετούτη; Τι δουλειά έχεις εσύ βρε Τέο, ένας εχθρός του κράτους και της πλουτοκρατίας των κηφήνων να ευνοείς κάποια που ανήκει σε ένα κόμμα που τα δύο του αφεντικά δεν ξέρουν τι έχουν απο φράγκα;
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 30 Ιαν 2009, 16:47

οτι δουλια εχεις και εσυ ενα 28χρονο πονεμενο κοριτσι το οποιο αγαπαει τη πατριδα του να ταυτιζετε με κατι ιδεολογικα σιχαμενους.
δεν ξερω τι ακριβως σε ερεθιζει στο πολιτκο σκελος αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτο που ακολουθεις δεν ειναι σωστο αν και δεν εχω καμια διαθεση να το συζητησω με μια γυναικα.
απλα μια ιντερνετικη τελειως προσωπικη διαπιστωση κανω.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 30 Ιαν 2009, 17:30

theo38 έγραψε:οτι δουλια εχεις και εσυ ενα 28χρονο πονεμενο κοριτσι το οποιο αγαπαει τη πατριδα του να ταυτιζετε με κατι ιδεολογικα σιχαμενους.
δεν ξερω τι ακριβως σε ερεθιζει στο πολιτκο σκελος αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτο που ακολουθεις δεν ειναι σωστο αν και δεν εχω καμια διαθεση να το συζητησω με μια γυναικα.
απλα μια ιντερνετικη τελειως προσωπικη διαπιστωση κανω.
To να το συζητήσεις ''με μία γυναίκα'' ελπίζω να το εννοείς για πλάκα, γιατί διαφορετικά είσαι απλα ένας φαλλοκράτης στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Εγώ πάλι δεν έχω καμία απολύτως άρνηση στην συζήτηση, έκανα μία απλή ερώτηση και θα ήθελα μία απάντηση αν και ούτε εγώ πιστεύω οτι είσαι σωστός και σου τα έχω πει και άλλες φορές, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να ανοίξω διάλογο, δεν έχω κάτι να αποφύγω ούτε να φοβηθώ. Εαν η Ελλάδα πάει κάτω, θα πάμε όλοι μαζί της είναι τόσο απλό για εμένα. Οπότε με ενδιαφέρουν αυτοί που θέλουν να την πάνε κάτω και με ποιο τρόπο μπορώ να τους εμποδίσω. Απο τον γελοίο μέσο, αμόρφωτο και ανεύθυνο ελληναρά που συμπεριφέρεται σαν κάφρος, φτύνει κάτω, μολύνει την χώρα και είναι αμόρφωτος και ρουφιάνος, μέχρι πρακτόρια με κουκούλες που τα σπάνε στο όνομα της πάλης για να εγκαθιδρύσουν αστική τρομοκρατία, μέχρι τον ελληναρά και ως επι το πλείστον αλλοδαπό που κουβάλησαν εδώ και με ληστεύει γιατί δεν έχει τι άλλο να κάνει, μέχρι εθνοπροδότες και γραικύλους πολιτικούς, ή πληρωμένους ψευτοπροοδευτικάριους που μιλάνε για συνωστισμούς και μνημεία στον Κεμάλ, ή τον κάθε βαλκάνιο και ασιάτη επεκτατιστή που με άλλη υποστήριξη απο πίσω ονειρεύεται διαμελισμούς και αυτοκρατορίες σε βάρος της δικής μου χώρας. Για μένα είναι όλοι στην ίδια λίστα, απειλούν τον τόπο που κατοικώ και τον τόπο που μου έδωσε ταυτότητα, μου χαλάνε την ζωή, μου χαλάνε την διάθεση και δεν τους γουστάρω. Τι πιο απλό;
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 30 Ιαν 2009, 19:07

Τα άρθρα που έβαλα όμως Τεο,δεν είναι δικά μου,Αθηναίοι τα 'γραψαν.

Και όπως βλέπεις,η συγκεκριμένη κυρία,δεν είναι μόνο κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα και κάτοικος Κυψέλης. Είναι και κάτοικος της πλατείας Κύπρου,είναι και κάτοικος της Πλ.Βικτωρίας,είναι και κάτοικος του Πεδίου του Άρεως,είναι και κάτοικος Βοτανικού,είναι και κάτοικος Αλεπότρυπας,είναι και κάτοικος Ριζούπολης...και για να μην τα πολυλογώ...κάθε φορά που γίνεται ένα περιστατικό στο οποίο είναι ανακατεμμένο το κόμμα της ή πολιτικός της χώρος σε μια περιοχή,εμφανίζεται ως "κάτοικος της περιοχής-αυτόπτης μάρτυρας" (πανταχού παρών)! Ε,όπως καταλαβαίνεις,δεν έχω παρα να την "πιστεύω" αυτήν την κυρία κάθε φορά που εμφανίζεται ως "αυτόπτης μάρτυρας" σε ένα περιστατικό!





Σελ,κανείς δε σε υποχρεώνει αγόρι μου να διαβάσεις τις ειδήσεις απο τη ΧΑ.. Μπορείς κάλιστα είτε να τα ανοίγεις και αμα βλέπεις ειδήσεις απ' τη ΧΑ να τα κλείνεις,είτε να μην τα ανοίγεις και καθόλου! Μπαααα μανια με τη ΧΑ! :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 30 Ιαν 2009, 21:00

wraia seirioastro.
kai egw den goustarw tous fasistes kai oyte einai toy xaraktira moy na anoigw suzitiseis se 28xrona koritsia poy exoyn tetoies apopseis.
egw lew ti gnwmi mou ,esu ti siki soy.
eimaste mia xaroumeni atmosfaira pou elege kai o hliopoulos.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
panta
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2443
Εγγραφή: Κυρ 22 Απρ 2007, 13:14
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑΙ
Έδωσε Likes: 2 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από panta » Σάβ 31 Ιαν 2009, 02:06

το παρκάκι ήταν παλιά σκουπιδαριό. εδώ και μερικά χρόνια το έκαναν πάρκο.
το θέμα είναι αν σε μιά περιοχή που δεν μπορείς όχι να παρκάρεις αλλά και να περπατήσεις από τα αυτοκίνητα που παρκάρουν αναγκαστικά πάνω στα πεζοδρόμια, πρέπει να γίνει υπόγειο πάρκιν ή όχι. τά άλλα τα ακούω βερεσέ.
το έχουν κάνει επάγγελμα μιά χούφτα νουμερα να κλέγονται και να διαμαρτύρονται με το καθετί, προφανώς γιατί θα ήθελαν οταν άμα και ίσως γίνουν εξουσία να τα κάνουν οι ίδιοι.
Λοιπόν, χρειαζόμαστε πάρκιν, χρειαζόμαστε και δέντρα.
Βρέθηκε ή λύση. καί πάρκιν υπόγειο και δέντρα απο πάνω, και μάλιστα όχι παρκάκι αλλά μικρό δασάκι. Το τερπνόν μετά του οφελημου.
Αν θέλουν οι κάτοικοι της περιοχής, να κάτσουν εκεί και να ελέγχουν αν γίνονται αυτά που υποσχέθηκε ο δήμαρχος.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Σάβ 31 Ιαν 2009, 12:16

anti na apallwtriwsei 4-5 polykatoikes apofasise na ftiaksei parking ekei poy itan 50 dentra.
ta ypoloipa einai ahdies.
kanenas den tolmaei na ton ypostiriksei ektos apo esena panta.
filaraki to mono noumero eisai esy.lupamai pou den to katalabaineis.
mipws ypostirizeis kai to bwbo;
etsi kai alliws kati pswnia san esena psifizoun tosa xronia gi ayto exei paei o topos kata diaolou.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από SeirioAstro » Σάβ 31 Ιαν 2009, 17:13

theo38 έγραψε:wraia seirioastro.
kai egw den goustarw tous fasistes kai oyte einai toy xaraktira moy na anoigw suzitiseis se 28xrona koritsia poy exoyn tetoies apopseis.
egw lew ti gnwmi mou ,esu ti siki soy.
eimaste mia xaroumeni atmosfaira pou elege kai o hliopoulos.
Αναλώνεσαι μονίμως στις ίδιες ταμπέλες χωρίς πραγματικότητα, ουσία και βάση, και σαφώς χωρίς απάντηση σε μία απλή ερώτηση.

Καμία αντίρρηση, όπως πολύ σωστά λες είμαστε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, δεν έχω καμία πρόθεση να την χαλάσω. :angel:

Και άσε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και στυλάκια προς τους χρήστες, αν γουστάρεις συνεχίζεις την κουβέντα σε σωστό επίπεδο.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Κυρ 01 Φεβ 2009, 13:55

o politismos sas stin kathimerinotita einai mia aidia.
opoios den antidra einai hlithios.
thewritikologies kai eksypnades stous politikws omoious sou.
tha katastrepsoume ta panta.

pare kai ena tragoudaki epeidi se sympathisa
http://www.youtube.com/watch?v=Une_itj_jns
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2755
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 21:55
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 01 Φεβ 2009, 14:04

theo38 έγραψε: tha katastrepsoume ta panta.
Μηπως αφησατε και τιποτα ορθιο για να καταστραφει σε αυτη την παρτιδα; Στο τελος σας κοβω να τα ξαναχτιζετε μονο και μονο για να εχετε δικαιολογια να τα καταστρεψετε παλι.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Δημοσιεύσεις: 1847
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 17:03
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: 12η Αποικία

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από SeirioAstro » Κυρ 01 Φεβ 2009, 14:34

Τέο τραβάς χοντρό ζόρι.

Δες τι θα κάνεις.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 3066
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 03:50
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Fortress of Solitude

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 01 Φεβ 2009, 14:42

panta έγραψε:το παρκάκι ήταν παλιά σκουπιδαριό. εδώ και μερικά χρόνια το έκαναν πάρκο.
το θέμα είναι αν σε μιά περιοχή που δεν μπορείς όχι να παρκάρεις αλλά και να περπατήσεις από τα αυτοκίνητα που παρκάρουν αναγκαστικά πάνω στα πεζοδρόμια, πρέπει να γίνει υπόγειο πάρκιν ή όχι. τά άλλα τα ακούω βερεσέ.
το έχουν κάνει επάγγελμα μιά χούφτα νουμερα να κλέγονται και να διαμαρτύρονται με το καθετί, προφανώς γιατί θα ήθελαν οταν άμα και ίσως γίνουν εξουσία να τα κάνουν οι ίδιοι.
Λοιπόν, χρειαζόμαστε πάρκιν, χρειαζόμαστε και δέντρα.
Βρέθηκε ή λύση. καί πάρκιν υπόγειο και δέντρα απο πάνω, και μάλιστα όχι παρκάκι αλλά μικρό δασάκι. Το τερπνόν μετά του οφελημου.
Αν θέλουν οι κάτοικοι της περιοχής, να κάτσουν εκεί και να ελέγχουν αν γίνονται αυτά που υποσχέθηκε ο δήμαρχος.
:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Δεν το ήξερα οτι θα κάνουν δάσος απο πάνω.
Εμ, θέλει η μισή Ελλάδα να στριμωχτεί στην Αθήνα, εμ θέλει κάθε μέλος της οικογένειας ένα αυτοκίνητο, εμ θέλει να βρίσκει πάρκινγκ, εμ θέλει και πράσινο.
Συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, αν δεν αρέσει, υπάρχει και η επαρχία που χρειάζεται τόνωση.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Κυρ 01 Φεβ 2009, 15:06

agapites kariatida kai sierioastro.
yparxei dokimasmeni lusi gia emena.
makronisos.
kserete eseis.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2755
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 21:55
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 01 Φεβ 2009, 15:13

Οταν ενας ανθρωπος απο μονος του δικαζει και οριζει την ποινη του και μετα φορτωνει την αποφαση σε αλλους, τι εχει;

Οποιος απαντησει σωστα, κερδιζει ενα κουτι σοκολατακια :Ρ

Μπακ του τοπικ τωρα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Κυρ 01 Φεβ 2009, 15:59

kalws
kerdisate
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: Σάβ 29 Μαρ 2008, 14:21
Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:38

Δεν είναι τα μόνα ψέμματα.
Ο απόλυτος φόβος του κάθε άπλυτου μ*λ*κ* είναι ο Χρυσαυγίτης.
Μεγαλη η κατήχιση απο τα ΜΜΕ , τόνοι λάπης εχουν κατακάτσει στα μυαλά των μαζών.
Ότι πιό όμορφο όπως η Χρυσή Αυγή του Ελληνικου Έθνους που θα σημαίνει την λύτρωση απο τα δεινά των αριστερών εγκληματικών ιδεολογιών και πρακτικών, παρουσιάζεται γεματο λασπη, σαν ότι χειρότερο.

Τι να πεί κανείς με άτομα που όλη τους η ζωή στηρίζεται στην υποκουλτούρα, την διπροσωπία και την προσηλωση τους σε αντεθνικά και δειθνιστικά κεντρα.

Απλά αυτα ειναι τα αποτελεσματα της Δημοκρατίας σας..
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 02 Φεβ 2009, 10:14

theo38 έγραψε:agapites kariatida kai sierioastro.
yparxei dokimasmeni lusi gia emena.
makronisos.
kserete eseis.

Μ' αρέσει που κατηγορείτε μόνο εμάς για εξορίες! Αφου...τα καθεστώτα των "αδελφών" σας ιδεολογιών κι αυτά εξορίες έστελναν και στέλνουν!

Και μη μου πεις πάλι..."άλλο εμείς,άλλο οι κουμμουνιστές". Αφού κοινούς αγώνες κάνετε για να...αλλάξατε τον κόσμο! Και μη μου πεις,δεν είναι οι κουμμουνιστές έτσι,αλλά ο Στάλιν. Γιατί και ο Λένιν κυνηγούσε τους αντιφρονούντες και άλλοι. Άσε που στην ιστορία,όπου κι εσείς είχατε κυριαρχίσει (δια των όπλων) δεν ήσαστε και τόσο..δημοκρατικοί!
Μάθαμε την καραμέλα "Μακρόνησος"! Οι δικές σας "Μακρόνησοι" ήτανε καλές; Ή μήπως οι "Μακρόνησοι των "αδερφών σας" (στις οποίες έστελαν κι εσάς) ήτανε ποιο...αναπαυτικές;


Δεν μπορώ να καταλάβω! Απο τη μία δε θέλετε να γίνουμε εξουσία εμείς γιατί φοβάστε για εξορίες και απο την άλλη κατηγορείτε το ΚΚΕ γιατί δεν γίνεται εξουσία και δικτατορία μια ώρα αρχίτερα,οπερ σημαίνει ότι θα σας στείλει εξορία μια αρχίτερα!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: Πέμ 29 Νοέμ 2007, 16:54
Φύλο: Άνδρας

Re: ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δημοσίευση από theo38 » Δευ 02 Φεβ 2009, 18:59

poios katigorei esas gia eksories re xrhsto;
esu eisai me tous germanous.
esas sas katiogorw gia to thanato 2 pappoudwn mou apo peina.
esas sas katigorw gia genoktonia kai skotwma gynaikopaidwn sto diakofto kai oxi mono.
akou eksories.
narkwtika pairneis bre germanotsolia;

abbaton me esena den asxoloume edw kai 3-4 mines.
prosexe pws milas se posts opou summetexw.

sto dia tayta symfwneite me to dimarxo sas nai i oxi;
akoma den exei milisei edw mesa.
se kati alla omws eiste lalistatoi.
την...ακούσαμε για τα καλά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”