Patrick Swayze

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Patrick Swayze

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 22 Ιαν 2009, 01:03

Εικόνα

O Πάτρικ φεύγει... :(

Ο δημοφιλής ηθοποιός Patrick Swayze που έκανε έναν πλανήτη ολόκληρο (τα θηλυκά του τουλάχιστον κι εμένα μαζί τους) να ανατριχιάσει υποδυόμενος τον σέξι δάσκαλο χορού στο Dirty Dancing το '87 ...

και να νιώσει ρίγη συγκίνησης στο Ghost το '90, ένα love story κάπως αλλιώτικο απ'τα άλλα αφού έσπαγε τις φραγές και "άγγιζε" με αγάπη και μηνύματα την καλή του κι από την άλλη ζωή...

μετράει το χρόνο που του μένει... χτυπημένος από καρκίνο του παγκρέατος.

Και η αλήθεια είναι ότι φεύγει πολύ νέος στα 56 του...

"Ναι, είμαι θυμωμένος, ναι φοβάμαι πολύ, ναι αναφωνώ κατά καιρούς γιατί εμένα; αλλά... πεθαίνω; τα παρατάω; αποχαιρετώ ανθρώπους; Οχι, με τίποτα! "

Ανακοίνωσε τη διάγνωση πέρσι το Μάρτη. Κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά την πρωτοχρονιά του 2007 όταν το στομάχι του δεν άντεχε ένα ποτήρι κρασί.

"Προσπάθησα μετά να πιω σαμπάνια κι ήταν σαν να έριχνα στα σπλάχνα μου οξύ..." είπε. "Έχασα 10 κιλά σε χρόνο μηδέν και μετά το βλέπεις στον καθρέφτη τραβώντας τα μάτια σου προς τα κάτω και βλέποντας το κίτρινο, καταλαβαίνεις ότι ήρθε και ο ίκτερος... και τότε ξέρεις πως κάτι δεν πάει καλά".

Από το TIMES on line: (όπου υπάρχει και βίντεο με αποσπάσματα της συνέντευξής του στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς)

Ο Swayze άφησε το Χόλιγουντ άναυδο όταν επέστρεψε στη δουλειά λίγους μήνες μετά από επιθετική χημειοθεραπεία και φάρμακα σε πειραματικό στάδιο, που πήρε για να πολεμήσει τον καρκίνο, ο οποίος εντωμεταξύ έχει κάνει μετάσταση και στο συκώτι του.

"Κάποιος θα με θεώρησε τρελό που πίστευα ότι θα ολοκληρώσω τηλεοπτική σειρά" είπε, για τα γυρίσματα της σειράς The Beast. Δεν έπαιρνε παυσίπονα στη διάρκεια των γυρισμάτων για να μην χάσει το "νεύρο" στην ερμηνεία του. Σε 5 μήνες γυρισμάτων, έλειψε μόνο μια μέρα.

"Συνεχίζω να ονειρεύομαι για ένα μέλλον με υγεία" είπε " Να μη ζω στη σκιά του καρκίνου, αλλά στο φως".

Καλή δύναμη και μακάρι να το νικήσεις, Πάτρικ... :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: Αργοσβήνει ο Πάτρικ...

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 22 Ιαν 2009, 01:44

Το διάβασε και η σύζυγος που έχει παράνοια με τον συγκεκριμένο ηθοποιό και έχει χάσει τον ύπνο της. :crybaby:

Ειλικρινά του εύχομαι να βγει νικητής στη μάχη του με την επάρατο νόσο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 22 Ιαν 2009, 01:57

Κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ και την καταλαβαίνω τη Μάνια, Δημήτρη.
Ήταν ο πρώτος μου τεράααααααααστιος κινηματογραφικός "έρωτας" ο Πάτρικ γμτ... :crybaby:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Πέμ 22 Ιαν 2009, 14:11

εγώ το Dirty Dance δεν το έχω δει, αλλά τον έχω δει σε πάρα πολλές ταινίες και είναι ενας πολύ αγαπημένος μου ηθοποιός. ΚΙ εγώ άκουσα το θέμα στην τηλεόραση πριν από μία εβδομάδα και στεναχωρήθηκα πολύ. Εξαιρετικός χορευτής και εξαιρετικός ακόμη και όταν έπαιζε την γυναίκα... κρίμα...
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 22 Ιαν 2009, 15:47

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα πάντως το Dirty Dancing Λιζάκι.
Κατέβασέ το ή νοίκιασέ το.

Αλλά πέρα απ'τον επαγγελματισμό και τις καλές δουλειές του, στις συνεντεύξεις του (έχω δει αρκετές), η "αύρα" που εξέπεμπε, μου έδινε πάντα την εντύπωση ενός πολύ καλού παιδιού...

Θα λείψει πολύ σ'αυτούς που τον ξέρουν και τον αγάπησαν. Είχε πολλά να δώσει ακόμα... :( :crybaby:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Πέμ 22 Ιαν 2009, 19:15

:rose: Εχω δει την ταινια 23 φορες!!!ειναι απο τις αγαπημενες μου κι ο Πατρικ ...υπεροχος,για να μην πω για τα τραγουδια...!!Τη συνηστω ανεπιφυλακτα σε ολους και ολες που τους αρεσει ομως το...dirty dancing!! :rose:
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Πέμ 22 Ιαν 2009, 22:49

εντάξει μην τον θάψουμε από τώρα τον άνθρωπο. Μπορούμε να του στέλνουμε τις θετικές μας σκέψεις.. για όποιον έχει facebook... http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 2487260446 Healing Circle 4 Patrick Swayze

HEALING CIRCLE 4 PATRICK

This facebook healing circle is intended for the global mass prayer and healing towards Patrick's health and fight against pancreatic cancer. Our intentions are to gather as many people as we can at one time - as often as we can, to send our thoughts and healing prayers out to Patrick.

You do not have to be a healer to be able to help us make a difference, you can use mantras (positive thoughts), prayers or mediations to help.
(SEE EVENTS PAGE FOR IDEAS AND EXERCISES)

So, with the introduction out of the way...let us join healing hands for the legend that is...Patrick Swayze - the man who taught us never to sit in the corner and that love is taken with you when you pass over.

----------------------------------------------------------------------------------------

BY SENDING OUT A THOUGHT TO PATRICK AND A RECOVERY, AS YOU READ THIS, YOU HAVE INDEED MADE A DIFFERENCE. PLEASE INVITE OTHERS TO JOIN IN...THE MORE THE MERRIER _ LITERALLY!
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 22 Ιαν 2009, 23:29

Έχω ήδη ενταχθεί σ'αυτόν τον κύκλο ίασης Λιζάκι.
Καλά έκανες και το έβαλες κι εδώ.

Δε θέλω να τον θάψω από τώρα, δε θέλω να τον θάψουμε καθόλου...
Απλά θλίβομαι γιατί δυστυχώς το γρήγορο/άκαιρο τέλος είναι προδιαγεγραμμένο...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 22 Ιαν 2009, 23:35

ανθρωποι αργοσβηνουν καθε μερα.
γιατι να ασχοληθουμε ειδικα με τα σελεμπριτυ;
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Παρ 23 Ιαν 2009, 14:59

επειδή ασχολούμαστε με όλους τους ανθρώπους που ασθενούν, όσο μπορεί ο καθένας από εμάς. Το ότι κάποιος είναι διάσημος δεν σημαίνει πως δεν θα ασχοληθούμε μαζί του.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Ιαν 2009, 15:28

Γενικά ασχολούμαι μ'όσους γνωρίζω ή "γνωρίζω" και αγαπώ είτε σε στενότερο-κοντινό-προσωπικό επίπεδο, είτε σε ευρύτερο. Κι ο Πατ είναι από αυτούς που "γνώρισα" μέσα απ'την ασημένια οθόνη και αγάπησα σε ευρύτερο επίπεδο, είναι απ'τους καλλιτέχνες της γενιάς μου που στιγμάτισαν και το κριτήριο και τις προτιμήσεις μου στον κινηματογράφο, πώς να το κάνουμε τώρα...

Σίγουρα δε θ'απολογηθώ που στεναχωριέμαι για την κατάστασή του.
Σίγουρα δε θ'απολογηθώ λέγοντας πως τον αγάπησα.
Θεωρώ πολύ καλό και θετικό το να μπορούμε να αγαπούμε ανθρώπους έξω και πέρα απ'τον μικρόκοσμό μας, ανθρώπους που δεν έχουν άμεση και χειροπιαστή επίδραση στη ζωή μας ή άμεση σύνδεση μ'αυτήν, (παρά μόνο "θεωρητική" ανάλογα με το βαθμό της απήχησης που έχει μέσα μας αυτό που εισπράττουμε βλέποντάς τον). Αν κάνουν ένα καλό στην ανθρώπινη ψυχή οι celebrities είναι αυτό ακριβώς... το ότι μπορούμε να αγαπήσουμε και ένα πλάσμα μακρυά μας, που ξέρουμε εκ προοιμίου ότι δεν έχουμε να εισπράξουμε τίποτα χειροπιαστό από αυτό. Σκέψου το Φώτη. Είναι ένα πρώτο βήμα για να μάθουμε ν'αγαπούμε τον άνθρωπο γενικότερα κι όχι μόνο τον εαυτούλη μας ή τους άμεσα συνδεδεμένους μ'εμάς, πράγμα που δεν προϋποθέτει και καμιά ιδιαίτερη υπέρβαση.

Δεν ξέρω αν με πιάνετε, γιατί συχνά βαράω δικό μου βιολί που δύσκολα αντιλαμβάνονται ή εκτιμούν τις νότες τους οι γύρω μου... Αλλά δεν με πειράζει αυτό πια. Σίγουρα με χαροποιεί όταν νιώσω ότι κάποιος άκουσε τις νότες... :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Ιαν 2009, 22:57

Σίγουρα δε θ'απολογηθώ που στεναχωριέμαι για την κατάστασή του.
Σίγουρα δε θ'απολογηθώ λέγοντας πως τον αγάπησα.
Θεωρώ πολύ καλό και θετικό το να μπορούμε να αγαπούμε ανθρώπους έξω και πέρα απ'τον μικρόκοσμό μας, ανθρώπους που δεν έχουν άμεση και χειροπιαστή επίδραση στη ζωή μας ή άμεση σύνδεση μ'αυτήν, (παρά μόνο "θεωρητική" ανάλογα με το βαθμό της απήχησης που έχει μέσα μας αυτό που εισπράττουμε βλέποντάς τον). Αν κάνουν ένα καλό στην ανθρώπινη ψυχή οι celebrities είναι αυτό ακριβώς... το ότι μπορούμε να αγαπήσουμε και ένα πλάσμα μακρυά μας, που ξέρουμε εκ προοιμίου ότι δεν έχουμε να εισπράξουμε τίποτα χειροπιαστό από αυτό. Σκέψου το Φώτη. Είναι ένα πρώτο βήμα για να μάθουμε ν'αγαπούμε τον άνθρωπο γενικότερα κι όχι μόνο τον εαυτούλη μας ή τους άμεσα συνδεδεμένους μ'εμάς, πράγμα που δεν προϋποθέτει και καμιά ιδιαίτερη υπέρβαση.
δεν πιστευω σε καμια περιπτωση βικη οτι πρεπει να απολογηθεις για οτιδηποτε.
καταλαβαινω πολυ καλα το σκεπτικο μου
σιγουρα πρεπει να βλεπουμε εξω απο τον εξωκοσμο μας. και το δικο μου κινητρο για να γραψω αυτο που εγγραψα ηταν ακριβως αυτο.
οταν λεω οτι ανθρωποι αργοσβηνουν καθε μερα δεν το λεω απλα σαν κατι που γινετε. αλλα σαν κατι που πρεπει να μας προβληματιζει και να προσπαθουμε να το αντιμετωπιζουμε.
ο πατρικ που ευχομαι να τα καταφερει ο ανθρωπος ειναι το ιδιο σημαντικος με τον καθε ανωνυμο καρκινοπαθη και με τον καθε επωνυμο (αλλα που εχει ονομα) ανθρωπο.
σε καθε περιπτωση σου λεω οτι δεν παρεξηγω το σκεπτικο σου και το καταλαβαινω. :makia:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Ιαν 2009, 17:26

Divine Sinner έγραψε:
οταν λεω οτι ανθρωποι αργοσβηνουν καθε μερα δεν το λεω απλα σαν κατι που γινετε. αλλα σαν κατι που πρεπει να μας προβληματιζει και να προσπαθουμε να το αντιμετωπιζουμε.
Έτσι! :thumb:
πατρικ που ευχομαι να τα καταφερει ο ανθρωπος ειναι το ιδιο σημαντικος με τον καθε ανωνυμο καρκινοπαθη και με τον καθε επωνυμο (αλλα που εχει ονομα) ανθρωπο.
σε καθε περιπτωση σου λεω οτι δεν παρεξηγω το σκεπτικο σου και το καταλαβαινω. :makia:
Μαζί σου ! Μέσα απ'τον Πάτρικ άλλοι συνειδητά κι άλλοι ασυνείδητα ίσως πονάνε- ίσως εύχονται/προσεύχονται και για την άγνωστη (με ονοματεπώνυμο) νεαρή μάνα που χάνει τη μάχη από καρκίνο των ωοθηκών, για τον άγνωστο πατέρα που σκοτώνεται σ'ένα σκληρό μεροκάματο, για το παιδί που βασανίζεται και φεύγει πριν αρχίσει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 20 Μάιος 2009, 23:56

Είναι ζωντανός και μαχητής!
Ο Patrick Swayze διαψεύδει τις φήμες σχετικά με τον...θάνατο του.

Copyright (c) Myself.gr 2009
Τον πιο ... άσχημο “χορό” του επεφύλαξε η μοίρα. Μιλάμε για τον PatrickSwayze που άφησε εποχή και έκαψε τις νεανικές μας καρδιές με τις ανυπέρβλητες ταινίες “Ghost” και “DirtyDancing” στις οποίες ήταν το απόλυτο sexsymbol.
Αυτή τη φορά ο χορός που πρέπει να χορέψει είναι επίπονος και πολύ σκληρός. Η σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας ανακοινώθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο και από τότε ο Τύπος ασχολείται με καθόλου κομψό τρόπο με την κακή υγεία του ηθοποιού αλλά και με την υποψία ότι είναι λίγες οι ώρες που του απομένουν.
Πράγματι, πριν από μερικές μέρες εξαπλώθηκε η φήμη ότι ο PatrickSwayze απεβίωσε. Αμέσως η σύντροφος της ζωής του, LisaNiemi, που είναι δίπλα του και τον στηρίζει απίστευτα, έσπευσε να διαψεύσει τις κακές φήμες που διέρρευσαν από έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Φλόριντα, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι ο Patrick είναι ζωντανός και δυνατός μαχητής, ότι συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή του και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στη χημειοθεραπεία, ενώ μέχρι πρότινος συνέχιζε να δουλεύει και να παίζει στην δραματική τηλεοπτική σειρά “TheBeast”.
Ο PatrickSwayze δηλώνει πολύ πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν τα
media. “Ελπίζω στο μέλλον να το σκεφτούν δύο φορές πριν ανακοινώσουν ανακρίβειες και δημιουργήσουν μια τόσο δυσάρεστη εικόνα για μένα, ενώ είμαι ακόμα ζωντανός, δεν έχω πεθάνει ακόμα”.
Όπως ένας αληθινός χορευτής συνεχίζει να χορεύει μέχρι να τελειώσει η παράσταση ακόμα και αν είναι χτυπημένος, έτσι και εκείνος προσπαθεί να ανταποκριθεί στο “DirtyDancing” της πραγματικής του ζωής.

Αυτού του είδους η δομοσιογραφία είναι τουλάχιστον κατάπτυστη. Ντροπή...
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 21 Μάιος 2009, 00:21

Αλήθεια, εσένα που σου αρέσουν και τα συγκινησιάρικα, το Ghost το είδες;;
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Πέμ 21 Μάιος 2009, 00:25

μια και δυο φορές; =Ρ
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 15 Σεπ 2009, 11:35

Ο ηθοποιός Patrick Swayze, που από χορευτής στο Broadway εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Hollywood, σε ταινίες όπως το «Dirty Dancing» και το «Ghost», πέθανε την Δευτέρα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 57χρονος Swayze έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας από το 2008. Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2009 είχε πει ότι οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο χρόνια ζωής. Πέθανε στο σπίτι του, έχοντας πλάι του την οικογένειά του, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Annette Wolf.

Ο Swayze καταγόταν από το Texas και ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής. Μέσα σε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γύρισε δεκάδες ταινίες και σίριαλ και πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις. Έγινε όμως διάσημος με την ταινία «Dirty Dancing», το 1987, η οποία ανέτρεψε κάθε προσδοκία αφού, μολονότι ήταν χαμηλού κόστους και ακόμη και οι παραγωγοί της την είχαν απορρίψει, έκανε τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος και η συμπρωταγωνίστριά του, Jennifer Grey ήταν υποψήφιοι για τις «Χρυσές Σφαίρες» ενώ το τραγούδι της ταινίας «Time Of My Life» κέρδισε Όσκαρ.

Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία είχε η επόμενη ταινία του «Ghost» με την Demi Moore και τη Whoopi Goldberg το 1990.

Ο χορός έπαιζε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η μητέρα του διηύθυνε μια σχολή χορού στο Houston, όπου ο Swayze γνώρισε, όταν ακόμη ήταν έφηβος, τη μέλλουσα σύζυγό του Lisa Niemi. Σπούδασε μπαλέτο στη Νέα Υόρκη και πρωταγωνίστησε στο Broadway, υποδυόμενος τον Danny Zuko στο «Grease».

Τον Μάρτιο του 2008 ανακοίνωσε ότι έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας, όμως δεν σταμάτησε να δουλεύει. Παράλληλα με την χημειοθεραπεία στην οποία υπεβλήθη, έπαιξε έναν πράκτορα του FBI σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, ενώ συμμετείχε με ένα μικρό ρόλο και στην ταινία «Powder Blue».

http://woman.pathfinder.gr/news/771829.html

To ένιωθα πως οι μέρες πλησίαζαν.. Καλό ταξίδι και ευχαριστώ για τον ηλεκτρισμό αυτόν, που ένιωσα σε όσες ταινίες του είδα =)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 15 Σεπ 2009, 11:37

Πάει κι'αυτός...

Οι καλοί φεύγουν, αντικαταστάτες δεν βλέπουμε...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Σεπ 2009, 11:42

Όχι γαμώτο, όχι.... :( :crybaby:

(φοβόμουν και απέφευγα να κοιτάξω στα μπλογκς για να μην το δω αυτό...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 15 Σεπ 2009, 11:45

Μοναδικός χορευτής, υπέροχος ηθοποιός και με πολύ καλή φωνή =) ένα απ τα μεγαλύτερα κολλήματά μου σε καλλιτέχνες. Το dirty dancing ήταν πραγματικά το κάτι άλλο..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spirit oF Fire την Τρί 15 Σεπ 2009, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Σεπ 2009, 11:50

Spirit oF Fire έγραψε:Μοναδικός χορευτής, υπέροχος ηθοποιός και με πολύ καλή φωνή =) ένα απ τα μεγαλύτερα κολλήματά μου σε καλλιτέχνες. Το dirty dancing ήταν πραγματικά το κάτι άλλο..
Γι'αυτό και το ανέβασα πρώτο πρώτο...

Στο καλό Πάτρικ μας... Να'ναι τέλειο το στερνό κι ασύλληπτο για τα γήινα ταξίδι σου...

Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 15 Σεπ 2009, 12:24

Πέθανε στο σπίτι του, έχοντας πλάι του την οικογένειά του,
Χαίρομαι τουλάχιστον γι'αυτό...

Μ'άρεσε πολύ αυτός ο άνθρωπος, κάτι μου έβγαζε (γιατί δεν τον ήξερα, άλλωστε).

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΑΤΡΙΚ...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 26 Σεπ 2009, 21:21

Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Παρ 08 Ιαν 2010, 14:18

Ένα αστέρι σαν το Πάτρικ Σουέιζι δεν σβήνει αλλά υψώνεται ψηλά στον ουρανό και γίνεται υπερκαινοφανής που αγγίζει με τις λαμπερές του αχτίδες ακόμη και τις σκοτεινότερες πτυχώσεις της ψυχής μας. Θα ζει για πάντα στη μνήμη μου σαν ένα υπόδειγμα ανθρώπου... :rose:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Ιούλ 2011, 16:59

Θυμήθηκα τον Πάτρικ σήμερα συζητώντας με το Ρηνιώ στο κανάλι, κι όταν μου'βαλε το dirty dancing...

Παραμένει μια γλυκιά μου ανάμνηση ο άνθρωπος.
Νομίζω πως είναι όμορφο δώρο γι'αυτόν που δεν ξεχάστηκε απ'τους παλιότερους και αγαπήθηκε και απ'τους νεότερους.

Ας τον χαιρετίσουμε σήμερα, έτσι γιατί τον θυμηθήκαμε χωρίς να'ναι επέτειος θανάτου κλπ. Ο Πάτρικ τραγουδούσε όμορφα. Το ξέρατε;

Ακούστε τον

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”