15χρονος νεκρός από αστυνομικό
Re: 15χρονος νεκρός από αστυνομικό
Φιλοι μου καλησπερα σας.
Θα μου επιτρεψεται να καταθεσω καποιες αποψεις μου σχετικα με ολη αυτην την
κατασταση που εχει δημιουργηθει στην χωρα μας....
Διαβαζοντας αρκετα προσεκτικα τις αποψεις σας διαπιστωσα πως ειμαστε μια
μικρογραφια της βουλης...
Ο καθε ενας απο εμας διεκδικει το ΑΛΑΘΑΝΣΤΟ των αποψεων του....
(Οσο ακραιες και να ειναι)
Πιστευω πως η μερες που ζουμε ειναι ιστορικες και συναμα βαθεια διασπαστικες
στο πολιτικο γιγνεσθαι του τοπου μας...
Απο την μια εχουμε μια Κυβερνηση απουσα (και μαλλον σε αφασια) απο την αλλη μια
αντιπολιτευση που προσπαθει να αρθρωση εναν πολιτικο λογο (μαλλον ασημαντο)
και να κατηγορουν αλληλους...
Το ΚΚΕ κατηγορει τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλα οχι για κανενα αλλο λογο αλλα
γιατι ειναι πανω στις δημοσκοπισεις και πρεπει να τον κουτσουρεψουν....
(Παλαιοι συντροφοι γαρ)
Το δε ΠΑΣΟΚ προσπαθει να ισορροπήσει πανω στις σπασμενες βιτρινες παρακολουθοντας
την ακυβερνησια..
Αλλα για το θεμα μας (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ) τι γινεται ?????????????
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.....
Δυστυχως πηγαν να τον βγαλουν σαν προβληματικο παιδι που αλλαζει συνεχεια
σχολεια αλλα πηγαινε και στα γηπεδα και τα εσπαγε και εκει αλλα και ειχε και απουσιες.....
(ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ????????????)
Ο Συνηγορος τους καπως ετσι τα ειπε....
(ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ????????????????????)
Αλλα να που βγηκε ανακοινωση απο το σχολειο του πως τιποτα απο αυτα δεν εχει γινει..
Με τον θανατο αυτου του παιδιου (που μπορουσε να ειναι το παιδι μας ο αδελφος μας
ο ανιψιος μας) απασφαλισθηκε μια βομβα που εφερε αντιδρασεις που κανενας δεν
μπορουσε να φαντασθει....
Λες και σαν ξυπνητήρι μας ξυπνησε απο την μακαριοτητα μας....
Παιδια κατεβηκαν στους δρομους με ενα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ??????
Δεν φορεσαν κουκουλες ειδαμε τα προσωπα τους δεν κρυβονται....
Αλλα να που οι ΝΤΑΗΔΕΣ και παλι χτυπησαν με σφαιρες....
(ΣΥΝΤΑΓΜΑ και Ν ΣΜΥΡΝΗ)
Ευτυχως χωρις θυματα.....
Δυστυχως οι γνωστοι αγνωστοι αρχισαν το πλιατσικο.....
Κατεστρεψαν...
Λεηλατησαν....
Την λεηλασια μας απο τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ ποιος θα μας προστατευση ???
Η οργη ειναι διαχυτη παντου....
Ολοι τρομοκρατες Αναρχικοι ειναι στην ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΡΗΤΗ
-ΠΑΤΡΑ-ΛΑΡΙΣΣΑ-ΚΑΒΑΛΑ και αλλες πολεις ????????
Στην ΛΑΡΙΣΣΑ και στην ΠΑΤΡΑ την προστασια την ανελαβαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ....
Το κρατος πουθενα....
Φιλοι μου καλο και πρεπον ειναι να σταματισουμε τις διχονοιες σε αυτο το θεμα τουλαχιστον..
Καραδοκουνε ΚΑΠΟΙΟΙ να μας σωσουν και να πεσουμε στα ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ...
Θα κλεισω με το πολυ καλο της φιλη μου ΑΡΕΛΑΣ...
OXI ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!
ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΜΙΖΕΣ!
Ευχαριστω.
Θα μου επιτρεψεται να καταθεσω καποιες αποψεις μου σχετικα με ολη αυτην την
κατασταση που εχει δημιουργηθει στην χωρα μας....
Διαβαζοντας αρκετα προσεκτικα τις αποψεις σας διαπιστωσα πως ειμαστε μια
μικρογραφια της βουλης...
Ο καθε ενας απο εμας διεκδικει το ΑΛΑΘΑΝΣΤΟ των αποψεων του....
(Οσο ακραιες και να ειναι)
Πιστευω πως η μερες που ζουμε ειναι ιστορικες και συναμα βαθεια διασπαστικες
στο πολιτικο γιγνεσθαι του τοπου μας...
Απο την μια εχουμε μια Κυβερνηση απουσα (και μαλλον σε αφασια) απο την αλλη μια
αντιπολιτευση που προσπαθει να αρθρωση εναν πολιτικο λογο (μαλλον ασημαντο)
και να κατηγορουν αλληλους...
Το ΚΚΕ κατηγορει τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλα οχι για κανενα αλλο λογο αλλα
γιατι ειναι πανω στις δημοσκοπισεις και πρεπει να τον κουτσουρεψουν....
(Παλαιοι συντροφοι γαρ)
Το δε ΠΑΣΟΚ προσπαθει να ισορροπήσει πανω στις σπασμενες βιτρινες παρακολουθοντας
την ακυβερνησια..
Αλλα για το θεμα μας (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ) τι γινεται ?????????????
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.....
Δυστυχως πηγαν να τον βγαλουν σαν προβληματικο παιδι που αλλαζει συνεχεια
σχολεια αλλα πηγαινε και στα γηπεδα και τα εσπαγε και εκει αλλα και ειχε και απουσιες.....
(ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ????????????)
Ο Συνηγορος τους καπως ετσι τα ειπε....
(ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ????????????????????)
Αλλα να που βγηκε ανακοινωση απο το σχολειο του πως τιποτα απο αυτα δεν εχει γινει..
Με τον θανατο αυτου του παιδιου (που μπορουσε να ειναι το παιδι μας ο αδελφος μας
ο ανιψιος μας) απασφαλισθηκε μια βομβα που εφερε αντιδρασεις που κανενας δεν
μπορουσε να φαντασθει....
Λες και σαν ξυπνητήρι μας ξυπνησε απο την μακαριοτητα μας....
Παιδια κατεβηκαν στους δρομους με ενα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ??????
Δεν φορεσαν κουκουλες ειδαμε τα προσωπα τους δεν κρυβονται....
Αλλα να που οι ΝΤΑΗΔΕΣ και παλι χτυπησαν με σφαιρες....
(ΣΥΝΤΑΓΜΑ και Ν ΣΜΥΡΝΗ)
Ευτυχως χωρις θυματα.....
Δυστυχως οι γνωστοι αγνωστοι αρχισαν το πλιατσικο.....
Κατεστρεψαν...
Λεηλατησαν....
Την λεηλασια μας απο τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ ποιος θα μας προστατευση ???
Η οργη ειναι διαχυτη παντου....
Ολοι τρομοκρατες Αναρχικοι ειναι στην ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΡΗΤΗ
-ΠΑΤΡΑ-ΛΑΡΙΣΣΑ-ΚΑΒΑΛΑ και αλλες πολεις ????????
Στην ΛΑΡΙΣΣΑ και στην ΠΑΤΡΑ την προστασια την ανελαβαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ....
Το κρατος πουθενα....
Φιλοι μου καλο και πρεπον ειναι να σταματισουμε τις διχονοιες σε αυτο το θεμα τουλαχιστον..
Καραδοκουνε ΚΑΠΟΙΟΙ να μας σωσουν και να πεσουμε στα ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ...
Θα κλεισω με το πολυ καλο της φιλη μου ΑΡΕΛΑΣ...
OXI ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!
ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΜΙΖΕΣ!
Ευχαριστω.
*ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ*
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Ακόμη ενα θεμα που μπαχαλεψατε. Θελετε να φτιαξουμε ενα τοπικ οπου οι φεροντες διαφορετικη πολιτικη ιδεολογια να φαγωνοσαστε; Τι σχεση εχουν αυτα που λετε με το παιδι που πεθανε και ολα οσα γινονται; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?????
Τι με νοιαζει ο εθνικισμος και ο αναρχισμος τους; Τι με νοιαζει οταν η Αθηνα καιγεται κι ο Κουγιας βγαινει στην τελοραση και μας παραμυθιαζει για το ολο σκηνικο; Κοιταζετε το δεντρο και χανετε το δασος. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
Τι με νοιαζει ο εθνικισμος και ο αναρχισμος τους; Τι με νοιαζει οταν η Αθηνα καιγεται κι ο Κουγιας βγαινει στην τελοραση και μας παραμυθιαζει για το ολο σκηνικο; Κοιταζετε το δεντρο και χανετε το δασος. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Kariatida
15χρονος νεκρός από αστυνομικό
Το να απαξιωνουμε τον διαλογο ειναι σαν να πεταμε τους εαυτους μας εκτος φορουμ. Το θεμα ειναι οτι ξεκινησαμε να λεμε για το παιδι που σκοτωθηκε, και καταληξαμε για μια ακομα φορα σε μια αρενα οπου εκτοξευονται υβρεις και περιττα σχολια ασχετα με το θεμα. Δεν κατηγορω συγκεκριμενα μια πλευρα, τις κατηγορω ΟΛΕΣ! Εαν δεν μπορουν να συζητησουν μεταξυ τους, να ξαναπανε στο σχολειο και να μαθουν πως τα "εκτος θεματος" μηδενιζονται. Ας ξαναγυρισουμε στο θεμα του μικρου. Ειδατε τι βγηκαν και ειπαν χθες οτι και καλα τον εχουν πεταξει απο καποιο μεγαλο ιδιωτικο σχολειο ενω τελικα ηταν μουφα; Τωρα που ανελαβε ο Κουγιας την υπερασπιση του αστυνομικου, θα ακουσουμε πολλες λασπες και πολλα ψεμματα. Μετα απο το χθεσινο που ειπαν, ο αστυνομικος εχασε και την τελευταια σταγονα οικτου που ειχα φυλαξει γι αυτον. Ειναι αξιος της μοιρας του.
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
- Φύλο: Άνδρας
Συμφωνώ, Ας αφησουμε τη δικαιοσυνη να κανει το εργο της.
Κριμα που χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη τα ειπαμε όλα αυτα στην αρχη του θεματος εφοσον κανεις μας δεν μπορει να μεινει ασυγκίνητος απο τον ανθρωπινο πόνο.
Μακαρι να φωτιστουν όλες οι πτυχες του θεματος και να αποδοθουν ευθυνες, εαν υπαρχουν, σε όποιο βαθμό και εκει που πρέπει, το λόγο εχουν οι δικαστικές αρχες.
Τα τιβι σόου, το μονο που κανουν ειναι να σκυλευουν το πνευμα κ το σωμα του άτυχου θανόντα, δημιουργωντας κλίμα και απόψη στην κοινη γνωμη.
Οι μόνοι που πονανε πραγματικα ειναι οι γονεις του, οι υπόλοιπες ακραίες συμπεριφορες ειναι κατα βαση καθοδηγουμενες για τις μάζες.
Κριμα που χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη τα ειπαμε όλα αυτα στην αρχη του θεματος εφοσον κανεις μας δεν μπορει να μεινει ασυγκίνητος απο τον ανθρωπινο πόνο.
Μακαρι να φωτιστουν όλες οι πτυχες του θεματος και να αποδοθουν ευθυνες, εαν υπαρχουν, σε όποιο βαθμό και εκει που πρέπει, το λόγο εχουν οι δικαστικές αρχες.
Τα τιβι σόου, το μονο που κανουν ειναι να σκυλευουν το πνευμα κ το σωμα του άτυχου θανόντα, δημιουργωντας κλίμα και απόψη στην κοινη γνωμη.
Οι μόνοι που πονανε πραγματικα ειναι οι γονεις του, οι υπόλοιπες ακραίες συμπεριφορες ειναι κατα βαση καθοδηγουμενες για τις μάζες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Πέμ 11 Δεκ 2008, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καρυάτιδα, ο αστυνομικός έχασε κάθε ελπίδα. Ειλικρινά πίστεψε έστω και μια στιγμή πως με το να κατηγορήσει ένα νεκρό παιδί θα σωζόταν;; Ούτε μια συγνώμη; Ακόμα και 1 στις 1000 να εξοστρακίστηκε η σφαίρα έχασε το δίκιο του με την συμπεριφορά του. Ο δικηγόρος του τον συμβούλευσε να κάνει αυτή την κίνηση;
Σήμερα άκουσα πως εξοστρακίστηκε μάλλον η σφαίρα. Ισχύει ή και αυτό μύθος είναι διότι δεν κατάλαβα από που ακούστηκε.
Σήμερα άκουσα πως εξοστρακίστηκε μάλλον η σφαίρα. Ισχύει ή και αυτό μύθος είναι διότι δεν κατάλαβα από που ακούστηκε.
Μηνυμα στον πρωθυπουργο
Φιλοι μου καλησπερα σας.
Σημερα μου ηλθε ενα εμαιλ και πιστευω πως θα πρεπει να το μοιρασθω μαζι σας.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ FORREST GUMP ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
(Μέλος του συλλόγου όσων δεν μπορούν να κάνουν πλάκα όταν δολοφονείται ένας 15χρονος)
Από τον Νίκο Ζαχαριάδη nikos.zachariadis@gmail.com - 11.12.2008
Προς τον «ανταγωνιστή»Forrest Gump της Ραφήνας
(επονομαζόμενο τυπικά και «πρωθυπουργό»)
Πώς τα κατάφερες, ρε πρόεδρε; Με τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με όλα τα ατού με το μέρος σου. Με ένα καλό κλίμα που άφησαν πίσω τους οι Ολυμπιακοί της Αθήνας. Και να καταλήγεις ύστερα από 5 χρόνια σε μια κηδεία που μοιάζει με ξέσπασμα κατά της χούντας. Πόσα κιλά ανίκανος πρέπει να είσαι για να το πετύχεις αυτό;
Τη Δευτέρα το βράδυ, είμαι σίγουρος ότι καθόσουν όπως όλοι μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπες την Ελλάδα να καίγεται. Μη σου πω ότι ήσουν και ικανοποιημένος που επιτέλους κανείς δεν ανέφερε το Βατοπέδιο. Και δεν μπορούσες να συλλάβεις το αυτονόητο: ότι όλο αυτό το σιχτίρισμα που έβλεπες, δεν συνέβαινε μόνο για τον 15χρονο. Είχε πολύ Βατοπέδιο μέσα του.
Γενικά, μου έχεις προσφέρει μέχρι τώρα μεγάλες στιγμές κωμωδίας. Είναι σπαρταριστό να βλέπεις κάποιον να νομίζει ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Εσύ νόμιζες ότι αυτό το ύφος σε κάνει να μοιάζεις σοβαρός. Στην πραγματικότητα σε έκανε να μοιάζεις με άνθρωπο που προσπαθεί να μην κλάσει.
Όλα αυτά, όμως, μέχρι το προηγούμενο Σάββατο. Μέχρι να πέσει νεκρό το παιδί ήσουν απλώς κωμικός. Τώρα είσαι επικίνδυνος. Γιατί εντάξει, είναι πάντα απολαυστικό να βλέπεις τους ηθικολόγους να αποδεικνύονται λαμόγια και να ξεφυσάνε στριμωγμένοι με εξεταστικές επιτροπές στη γωνία. Αλλά η απόλαυση τελειώνει απότομα, όταν στην πτώση τους συμπαρασύρουν 15χρονους. Και όταν το γέλιο κόβεται ξαφνικά από κάτι τόσο τραγικό, το αποτέλεσμα είναι θυμός. Πολύς θυμός.
Μπορώ να συγχωρήσω έναν άνθρωπο μειωμένης αντίληψης, λόγω ακαταλόγιστου. Αλλά η υπομονή μου εξαντλείται, όταν αυτός, αντί να αράξει στα κυβικά του, αρχίζει τις κουτοπονηριές, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μου. Θυμίζεις πλέον μικροαπατεώνα στην Ομόνοια, που όλο αγωνία με πλευρίζει και σκαρφίζεται κομπινούλες και ψιλολαμογιές για να μου φάει καμία μονάδα στις δημοσκοπήσεις μπας και βγάλει τη μέρα. Ό,τι και να πεις, όποιον και να συλλάβεις και ό,τι και να κάνεις, πλέον μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι δεν είναι φτιαχτό. Γιατί ξέρω ότι το κάνεις έχοντας στο μυαλό σου την επικοινωνία. Άρα είναι εκ προοιμίου βλακώδες.
Αφού, λοιπόν, κατάφερες να κάνεις κι εμένα, που δεν είμαι ο τυπικός Εξαρχειώτης και γενικά δεν μασάω με την αντιεξουσιαστική ρητορική, να θέλω να πάρω μολότοφ και να νοσταλγώ τη 17 Νοέμβρη, μπράβο σου. Γιατί τώρα κατάλαβα ποια είναι η χειρότερη «κρατική καταστολή»: Η καταστολή της κοινής λογικής.
Εσύ με έκανες έτσι τούρμπο. Κατέβασες όλο το σύστημα στο σημείο μηδέν. Στη βασική κόντρα μεταξύ «κοινής λογικής εναντίον αφασίας». Στο «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Το επείγον, τώρα, είναι να επιβιώσει η κοινή λογική με κάθε κόστος. Για να ζήσουμε σε μια χώρα όπου εμπιστευόμαστε ξανά στοιχειωδώς τις εισαγγελικές έρευνες. Με έναν πρωθυπουργό έστω και ελάχιστα μάγκα ώστε να λέει και κανένα «sorry, ρε παιδιά, μου ξέφυγε, την άλλη φορά θα ξέρω», αντί να κοιτάζει την AGB των δημοσκοπήσεων λες και είναι παρουσιάστρια μεσημεριανής ζώνης. Ή ακόμα χειρότερα: λες και είναι κομπλεξικός προέφηβος που αγωνιά μήπως κάποιος περάσει το high score του στο ηλεκτρονικό της γειτονιάς.
Δεν πα’ να βάζεις όσο θέλεις το τσίρκο σου να επαναλαμβάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ το mantra «δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη»; Το να λες ότι δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη, δεν την εξαφανίζει. Άσε που αυτό δεν θα το πεις εσύ. Είναι δουλειά άλλων. Δεν αποφασίζει ο αμυντικός που έκανε χέρι, αν ήταν ακούσιο. Το αποφασίζει ο διαιτητής. Και αν ο διαιτητής αρχίσει τα «μα-μου», τότε κατεβαίνουν οι κερκίδες στο γήπεδο και καταλήγουμε πρώτο θέμα στο BBC.
Νομίζεις ότι θα τα βγάλεις πέρα μόνο με το επικοινωνιακό κομμάτι γιατί είσαι πολύ δειλός για να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Όμως, όποιος σπέρνει επικοινωνία, θερίζει θύελλες. Η τακτική της κότας της λειράτης δεν πιάνει πάντα. Τώρα, λοιπόν, που καίγεται το Κορδελιό, κάτσε εσύ σε μια γωνίτσα και μουρμούρα μονότονα, σαν μάντρα, «δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη, δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη». Ούτως ή άλλως, κανένας δεν σε ακούει εδώ και καιρό.
Άσε που με την υστερία που σας έχει πιάσει με την «πολιτική ευθύνη», τείνει να γίνει ακόμα πιο γελοία. Σε λίγο θα γίνεται ένα μικροτρακάρισμα και την ώρα που οι οδηγοί θα βγαίνουν να δουν τη ζημιά, θα πετιέται από μια γωνία ο Αντώναρος, σοβαρός σοβαρός, για να διευκρινίσει ότι «η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική ευθύνη για το τρακάρισμα».
Όμως, η πολιτική ευθύνη είναι όπως το κλάσιμο σε δημόσιο χώρο. Αυτός που λέει πρώτος «δεν το έκανα εγώ», είναι αυτός που το έχει κάνει και προσπαθεί να ξεκαρφωθεί. Σε μετάφραση το «δεν έχουμε πολιτική ευθύνη, σημαίνει «Μη, μη, σας παρακαλούμε, μη μας αποδοκιμάσετε στις δημοσκοπήσεις». Δεν σας νοιάζει αν θα καεί το σύμπαν. Σας νοιάζει να μη μουτζουρωθείτε από τα αποκαΐδια και αυτό φανεί στις δημοσκοπήσεις. Ε, λοιπόν, σας έχω νέα: Φαίνεται.
Αλλά τότε, βρε άνθρωπε, γιατί φαγώθηκες να γίνεις πρωθυπουργός, αφού δεν θέλεις να κάνεις τίποτα από τα στοιχειώδη πράγματα που κάνει ένας πρωθυπουργός; Είναι σα να θέλει κάποιος να γίνει χειρουργός και να μην αντέχει το αίμα. Υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία δεν έχει ταλέντο ο καθένας. Μήπως έγινες πρωθυπουργός για να μας δείξεις ότι μπορείς; Ωραία, μπορείς. Έγινες. Τώρα τρέχα σβήστα όπως τα έκανες. Γιατί, μην κοροϊδευόμαστε, εσύ τα έκανες.
Τους έχεις μάθει να λένε ότι αυτό που έγινε το Σάββατο με τον πρώην Λοκατζή ήταν ένα «τυχαίο αιματηρό συμβάν». Έλα που δεν είναι έτσι! Δεν είναι τυχαίο συμβάν. Αυτός ο Λοκατζής πυροβόλησε όχι γιατί είναι ευέξαπτος. Υπάρχουν κι άλλοι ευέξαπτοι. Αλλά τώρα ο ευέξαπτος ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος. Και γι’ αυτό, sorry, αλλά ευθύνεσαι εσύ. Αυτό είναι η πολιτική ευθύνη που λέγαμε.
Όταν λοιπόν λένε για τη «βία της εξουσίας» μην το παρεξηγείς. Δεν εννοούν ότι πήρες ένα όπλο και άρχισες να πυροβολείς. Ούτε σου λένε ότι έπρεπε να αφήσεις το Grand Theft Auto που έπαιζες και να τρέξεις από τη Ραφήνα στα Εξάρχεια, να συγκρατήσεις τον οπλόκαυλο αυτοπροσώπως. Φταις, διότι του έχεις στείλει εδώ και πάρα πολύ καιρό το εξής μήνυμα: «Θα μείνεις ατιμώρητος. Θα τα κανονίσουμε, θα το κάνουμε το νταραβέρι και τελικά θα ξελασπώσεις όπως όλα τα δικά μας παιδιά και δεν θα ανοίξει μύτη». Με τι του έστειλες το μήνυμα; Με τον Ρουσόπουλο, με τις υποκλοπές, με τη Siemens, με τα ομόλογα, με τις πυρκαγιές κτλ.
Μετά είναι και το άλλο: Έβαλες όλο αυτό το τσίρκο από τους ανεκδιήγητους να κάνουν υπαινιγμούς για τα άλλα κόμματα, ότι εκμεταλλεύονται την κατάσταση εναντίον της κυβέρνησης. Μα αν η κυβέρνηση είναι τόσο ευάλωτη, ώστε ένας ΣΥΡΙΖΑ να μπορεί να τη φέρει σε αυτή τη θέση, τότε είναι εκ προοιμίου άχρηστη! Ή μάλλον δεν είναι καν κυβέρνηση. Είναι μαμόθρεφτα που τρέχουν στη δασκάλα (δηλαδή στους ψηφοφόρους) για να πουν κλαίγοντας «κυρία, κυρία, τα άλλα παιδάκια με πειράζουν!». Δηλαδή, έχεις επιπλέον και το θράσος να διαμαρτύρεσαι, επειδή τα άλλα κόμματα δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς αλλά σε ενοχλούν επειδή κάνουν θόρυβο! Τι μας λες; Φυσικά και θα ξεσηκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον κόσμο. Πολύ καλά θα κάνει. Δουλειά του είναι! Δουλειά δική σου είναι να μην του δίνεις αιτίες να τον ξεσηκώσει.
Επίσης, για να το ξεκαθαρίζουμε: Μόνο πέντε λεπτά για να πεις ότι το «ατυχές γεγονός» γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, δεν είναι διάγγελμα. Μόνο πέντε λεπτά μπήκες στον κόπο να αφιερώσεις; Και μάλιστα με το γνωστό copy-paste κείμενο που δείχνει ότι το μόνο που σε ενδαφέρει είναι να πεις ότι δεν φταις; Οπότε, σύμφωνα με τη λογική σου, το να εντοπίζεις κάτι που πάει στραβά, είναι πολιτική εκμετάλλευση; Για να είσαι ικανοποιημένος έπρεπε να σας αντιμετωπίζουμε σαν ανήλικα που έχουν το ακαταλόγιστο; Να λέμε όλοι «δεν πειράζει, κάντε όσες ηλιθιότητες θέλετε κι εμείς δεν θα το πούμε πουθενά, οπότε θα είναι σα να μην τις έχετε κάνει»; Μα, έτσι κι εγώ κάνω τον πρωθυπουργό. Δεν είναι δύσκολο.
Και μην πιστεύεις όλα όσα ακούς για το πόσο χαμηλή εκτίμηση δείχνουμε για τους πολιτικούς και εξαφανίζεσαι για να μη θυμόμαστε ότι είσαι πολιτικός. Σου έχω άσχημα νέα: Μπορεί να μη δίνουμε σημασία, αλλά όλοι έχουμε καταλάβει ότι εκφωνείς τον ίδιο λόγο εδώ και 5 χρόνια. Βλέπεις, μόνο ένας πολιτικός που δεν ασχολείται με την πολιτική είναι ικανός να οδηγήσει όλους τους άλλους πολιτικούς να ασχοληθούν ξανά με αυτή.
Α, μια που το έφερε η κουβέντα: Πες σε αυτούς τους τεμπέληδες που κάνουν copy-paste τους λόγους σου, να βγάλουν επειγόντως τις λέξεις «αποφασιστικότητα» και «υπευθυνότητα», που λες πάντα εκεί κάπου στην τρίτη παράγραφο. Βγάλ’ τις πια – ή βάλε τον Εφραίμ να σου βρει τίποτα πιασάρικο με τον Θεό. Γιατί σου υπόσχομαι ότι στο εξής κάθε φορά που θα τις ακούμε θα καίμε κι έναν κάδο. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί πια ούτε η χριστοπαναγία ούτε η μούτζα μάς βοηθάει να ξεσπάσουμε. Όπως βλέπεις, μας έριξες στα σκληρά.
Είναι τα δεύτερα κατά σειρά Χριστούγεννα που μας στερείς. Ούτε πέρσι μπορέσαμε να τα χαρούμε, γιατί είχαμε τον άλλον που πήδηξε από το παράθυρο. Φέτος πάλι είναι αδύνατο να χαρείς με οτιδήποτε χριστουγεννιάτικο, γιατί υπάρχει ένας νεκρός 15χρονος. Αυτό είναι το θέμα, όχι ότι κάηκε το «ψηλότερο δέντρο». Μπορεί να εκπλήσσεσαι, αλλά κανένας δεν ένιωθε περήφανος επειδή είχαμε το ψηλότερο δέντρο στην Ευρώπη. Ίσως μόνο οι Ράμπο φίλοι σου.
Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Δεν φοβάμαι τους κουκουλοφόρους. Εσένα φοβάμαι. Οπότε μη μου εμφανίζεσαι ως απάντηση στο χάος.
Εσύ είσαι το χάος.
Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2008
Ευχαριστω.
ΥΓ. Πικρο χιουμορ και πικρες αληθειες για πολλους παραληπτες...
Σημερα μου ηλθε ενα εμαιλ και πιστευω πως θα πρεπει να το μοιρασθω μαζι σας.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ FORREST GUMP ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
(Μέλος του συλλόγου όσων δεν μπορούν να κάνουν πλάκα όταν δολοφονείται ένας 15χρονος)
Από τον Νίκο Ζαχαριάδη nikos.zachariadis@gmail.com - 11.12.2008
Προς τον «ανταγωνιστή»Forrest Gump της Ραφήνας
(επονομαζόμενο τυπικά και «πρωθυπουργό»)
Πώς τα κατάφερες, ρε πρόεδρε; Με τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με όλα τα ατού με το μέρος σου. Με ένα καλό κλίμα που άφησαν πίσω τους οι Ολυμπιακοί της Αθήνας. Και να καταλήγεις ύστερα από 5 χρόνια σε μια κηδεία που μοιάζει με ξέσπασμα κατά της χούντας. Πόσα κιλά ανίκανος πρέπει να είσαι για να το πετύχεις αυτό;
Τη Δευτέρα το βράδυ, είμαι σίγουρος ότι καθόσουν όπως όλοι μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπες την Ελλάδα να καίγεται. Μη σου πω ότι ήσουν και ικανοποιημένος που επιτέλους κανείς δεν ανέφερε το Βατοπέδιο. Και δεν μπορούσες να συλλάβεις το αυτονόητο: ότι όλο αυτό το σιχτίρισμα που έβλεπες, δεν συνέβαινε μόνο για τον 15χρονο. Είχε πολύ Βατοπέδιο μέσα του.
Γενικά, μου έχεις προσφέρει μέχρι τώρα μεγάλες στιγμές κωμωδίας. Είναι σπαρταριστό να βλέπεις κάποιον να νομίζει ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Εσύ νόμιζες ότι αυτό το ύφος σε κάνει να μοιάζεις σοβαρός. Στην πραγματικότητα σε έκανε να μοιάζεις με άνθρωπο που προσπαθεί να μην κλάσει.
Όλα αυτά, όμως, μέχρι το προηγούμενο Σάββατο. Μέχρι να πέσει νεκρό το παιδί ήσουν απλώς κωμικός. Τώρα είσαι επικίνδυνος. Γιατί εντάξει, είναι πάντα απολαυστικό να βλέπεις τους ηθικολόγους να αποδεικνύονται λαμόγια και να ξεφυσάνε στριμωγμένοι με εξεταστικές επιτροπές στη γωνία. Αλλά η απόλαυση τελειώνει απότομα, όταν στην πτώση τους συμπαρασύρουν 15χρονους. Και όταν το γέλιο κόβεται ξαφνικά από κάτι τόσο τραγικό, το αποτέλεσμα είναι θυμός. Πολύς θυμός.
Μπορώ να συγχωρήσω έναν άνθρωπο μειωμένης αντίληψης, λόγω ακαταλόγιστου. Αλλά η υπομονή μου εξαντλείται, όταν αυτός, αντί να αράξει στα κυβικά του, αρχίζει τις κουτοπονηριές, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μου. Θυμίζεις πλέον μικροαπατεώνα στην Ομόνοια, που όλο αγωνία με πλευρίζει και σκαρφίζεται κομπινούλες και ψιλολαμογιές για να μου φάει καμία μονάδα στις δημοσκοπήσεις μπας και βγάλει τη μέρα. Ό,τι και να πεις, όποιον και να συλλάβεις και ό,τι και να κάνεις, πλέον μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι δεν είναι φτιαχτό. Γιατί ξέρω ότι το κάνεις έχοντας στο μυαλό σου την επικοινωνία. Άρα είναι εκ προοιμίου βλακώδες.
Αφού, λοιπόν, κατάφερες να κάνεις κι εμένα, που δεν είμαι ο τυπικός Εξαρχειώτης και γενικά δεν μασάω με την αντιεξουσιαστική ρητορική, να θέλω να πάρω μολότοφ και να νοσταλγώ τη 17 Νοέμβρη, μπράβο σου. Γιατί τώρα κατάλαβα ποια είναι η χειρότερη «κρατική καταστολή»: Η καταστολή της κοινής λογικής.
Εσύ με έκανες έτσι τούρμπο. Κατέβασες όλο το σύστημα στο σημείο μηδέν. Στη βασική κόντρα μεταξύ «κοινής λογικής εναντίον αφασίας». Στο «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Το επείγον, τώρα, είναι να επιβιώσει η κοινή λογική με κάθε κόστος. Για να ζήσουμε σε μια χώρα όπου εμπιστευόμαστε ξανά στοιχειωδώς τις εισαγγελικές έρευνες. Με έναν πρωθυπουργό έστω και ελάχιστα μάγκα ώστε να λέει και κανένα «sorry, ρε παιδιά, μου ξέφυγε, την άλλη φορά θα ξέρω», αντί να κοιτάζει την AGB των δημοσκοπήσεων λες και είναι παρουσιάστρια μεσημεριανής ζώνης. Ή ακόμα χειρότερα: λες και είναι κομπλεξικός προέφηβος που αγωνιά μήπως κάποιος περάσει το high score του στο ηλεκτρονικό της γειτονιάς.
Δεν πα’ να βάζεις όσο θέλεις το τσίρκο σου να επαναλαμβάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ το mantra «δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη»; Το να λες ότι δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη, δεν την εξαφανίζει. Άσε που αυτό δεν θα το πεις εσύ. Είναι δουλειά άλλων. Δεν αποφασίζει ο αμυντικός που έκανε χέρι, αν ήταν ακούσιο. Το αποφασίζει ο διαιτητής. Και αν ο διαιτητής αρχίσει τα «μα-μου», τότε κατεβαίνουν οι κερκίδες στο γήπεδο και καταλήγουμε πρώτο θέμα στο BBC.
Νομίζεις ότι θα τα βγάλεις πέρα μόνο με το επικοινωνιακό κομμάτι γιατί είσαι πολύ δειλός για να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Όμως, όποιος σπέρνει επικοινωνία, θερίζει θύελλες. Η τακτική της κότας της λειράτης δεν πιάνει πάντα. Τώρα, λοιπόν, που καίγεται το Κορδελιό, κάτσε εσύ σε μια γωνίτσα και μουρμούρα μονότονα, σαν μάντρα, «δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη, δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη». Ούτως ή άλλως, κανένας δεν σε ακούει εδώ και καιρό.
Άσε που με την υστερία που σας έχει πιάσει με την «πολιτική ευθύνη», τείνει να γίνει ακόμα πιο γελοία. Σε λίγο θα γίνεται ένα μικροτρακάρισμα και την ώρα που οι οδηγοί θα βγαίνουν να δουν τη ζημιά, θα πετιέται από μια γωνία ο Αντώναρος, σοβαρός σοβαρός, για να διευκρινίσει ότι «η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική ευθύνη για το τρακάρισμα».
Όμως, η πολιτική ευθύνη είναι όπως το κλάσιμο σε δημόσιο χώρο. Αυτός που λέει πρώτος «δεν το έκανα εγώ», είναι αυτός που το έχει κάνει και προσπαθεί να ξεκαρφωθεί. Σε μετάφραση το «δεν έχουμε πολιτική ευθύνη, σημαίνει «Μη, μη, σας παρακαλούμε, μη μας αποδοκιμάσετε στις δημοσκοπήσεις». Δεν σας νοιάζει αν θα καεί το σύμπαν. Σας νοιάζει να μη μουτζουρωθείτε από τα αποκαΐδια και αυτό φανεί στις δημοσκοπήσεις. Ε, λοιπόν, σας έχω νέα: Φαίνεται.
Αλλά τότε, βρε άνθρωπε, γιατί φαγώθηκες να γίνεις πρωθυπουργός, αφού δεν θέλεις να κάνεις τίποτα από τα στοιχειώδη πράγματα που κάνει ένας πρωθυπουργός; Είναι σα να θέλει κάποιος να γίνει χειρουργός και να μην αντέχει το αίμα. Υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία δεν έχει ταλέντο ο καθένας. Μήπως έγινες πρωθυπουργός για να μας δείξεις ότι μπορείς; Ωραία, μπορείς. Έγινες. Τώρα τρέχα σβήστα όπως τα έκανες. Γιατί, μην κοροϊδευόμαστε, εσύ τα έκανες.
Τους έχεις μάθει να λένε ότι αυτό που έγινε το Σάββατο με τον πρώην Λοκατζή ήταν ένα «τυχαίο αιματηρό συμβάν». Έλα που δεν είναι έτσι! Δεν είναι τυχαίο συμβάν. Αυτός ο Λοκατζής πυροβόλησε όχι γιατί είναι ευέξαπτος. Υπάρχουν κι άλλοι ευέξαπτοι. Αλλά τώρα ο ευέξαπτος ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος. Και γι’ αυτό, sorry, αλλά ευθύνεσαι εσύ. Αυτό είναι η πολιτική ευθύνη που λέγαμε.
Όταν λοιπόν λένε για τη «βία της εξουσίας» μην το παρεξηγείς. Δεν εννοούν ότι πήρες ένα όπλο και άρχισες να πυροβολείς. Ούτε σου λένε ότι έπρεπε να αφήσεις το Grand Theft Auto που έπαιζες και να τρέξεις από τη Ραφήνα στα Εξάρχεια, να συγκρατήσεις τον οπλόκαυλο αυτοπροσώπως. Φταις, διότι του έχεις στείλει εδώ και πάρα πολύ καιρό το εξής μήνυμα: «Θα μείνεις ατιμώρητος. Θα τα κανονίσουμε, θα το κάνουμε το νταραβέρι και τελικά θα ξελασπώσεις όπως όλα τα δικά μας παιδιά και δεν θα ανοίξει μύτη». Με τι του έστειλες το μήνυμα; Με τον Ρουσόπουλο, με τις υποκλοπές, με τη Siemens, με τα ομόλογα, με τις πυρκαγιές κτλ.
Μετά είναι και το άλλο: Έβαλες όλο αυτό το τσίρκο από τους ανεκδιήγητους να κάνουν υπαινιγμούς για τα άλλα κόμματα, ότι εκμεταλλεύονται την κατάσταση εναντίον της κυβέρνησης. Μα αν η κυβέρνηση είναι τόσο ευάλωτη, ώστε ένας ΣΥΡΙΖΑ να μπορεί να τη φέρει σε αυτή τη θέση, τότε είναι εκ προοιμίου άχρηστη! Ή μάλλον δεν είναι καν κυβέρνηση. Είναι μαμόθρεφτα που τρέχουν στη δασκάλα (δηλαδή στους ψηφοφόρους) για να πουν κλαίγοντας «κυρία, κυρία, τα άλλα παιδάκια με πειράζουν!». Δηλαδή, έχεις επιπλέον και το θράσος να διαμαρτύρεσαι, επειδή τα άλλα κόμματα δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς αλλά σε ενοχλούν επειδή κάνουν θόρυβο! Τι μας λες; Φυσικά και θα ξεσηκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον κόσμο. Πολύ καλά θα κάνει. Δουλειά του είναι! Δουλειά δική σου είναι να μην του δίνεις αιτίες να τον ξεσηκώσει.
Επίσης, για να το ξεκαθαρίζουμε: Μόνο πέντε λεπτά για να πεις ότι το «ατυχές γεγονός» γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, δεν είναι διάγγελμα. Μόνο πέντε λεπτά μπήκες στον κόπο να αφιερώσεις; Και μάλιστα με το γνωστό copy-paste κείμενο που δείχνει ότι το μόνο που σε ενδαφέρει είναι να πεις ότι δεν φταις; Οπότε, σύμφωνα με τη λογική σου, το να εντοπίζεις κάτι που πάει στραβά, είναι πολιτική εκμετάλλευση; Για να είσαι ικανοποιημένος έπρεπε να σας αντιμετωπίζουμε σαν ανήλικα που έχουν το ακαταλόγιστο; Να λέμε όλοι «δεν πειράζει, κάντε όσες ηλιθιότητες θέλετε κι εμείς δεν θα το πούμε πουθενά, οπότε θα είναι σα να μην τις έχετε κάνει»; Μα, έτσι κι εγώ κάνω τον πρωθυπουργό. Δεν είναι δύσκολο.
Και μην πιστεύεις όλα όσα ακούς για το πόσο χαμηλή εκτίμηση δείχνουμε για τους πολιτικούς και εξαφανίζεσαι για να μη θυμόμαστε ότι είσαι πολιτικός. Σου έχω άσχημα νέα: Μπορεί να μη δίνουμε σημασία, αλλά όλοι έχουμε καταλάβει ότι εκφωνείς τον ίδιο λόγο εδώ και 5 χρόνια. Βλέπεις, μόνο ένας πολιτικός που δεν ασχολείται με την πολιτική είναι ικανός να οδηγήσει όλους τους άλλους πολιτικούς να ασχοληθούν ξανά με αυτή.
Α, μια που το έφερε η κουβέντα: Πες σε αυτούς τους τεμπέληδες που κάνουν copy-paste τους λόγους σου, να βγάλουν επειγόντως τις λέξεις «αποφασιστικότητα» και «υπευθυνότητα», που λες πάντα εκεί κάπου στην τρίτη παράγραφο. Βγάλ’ τις πια – ή βάλε τον Εφραίμ να σου βρει τίποτα πιασάρικο με τον Θεό. Γιατί σου υπόσχομαι ότι στο εξής κάθε φορά που θα τις ακούμε θα καίμε κι έναν κάδο. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί πια ούτε η χριστοπαναγία ούτε η μούτζα μάς βοηθάει να ξεσπάσουμε. Όπως βλέπεις, μας έριξες στα σκληρά.
Είναι τα δεύτερα κατά σειρά Χριστούγεννα που μας στερείς. Ούτε πέρσι μπορέσαμε να τα χαρούμε, γιατί είχαμε τον άλλον που πήδηξε από το παράθυρο. Φέτος πάλι είναι αδύνατο να χαρείς με οτιδήποτε χριστουγεννιάτικο, γιατί υπάρχει ένας νεκρός 15χρονος. Αυτό είναι το θέμα, όχι ότι κάηκε το «ψηλότερο δέντρο». Μπορεί να εκπλήσσεσαι, αλλά κανένας δεν ένιωθε περήφανος επειδή είχαμε το ψηλότερο δέντρο στην Ευρώπη. Ίσως μόνο οι Ράμπο φίλοι σου.
Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Δεν φοβάμαι τους κουκουλοφόρους. Εσένα φοβάμαι. Οπότε μη μου εμφανίζεσαι ως απάντηση στο χάος.
Εσύ είσαι το χάος.
Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2008
Ευχαριστω.
ΥΓ. Πικρο χιουμορ και πικρες αληθειες για πολλους παραληπτες...
*ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ*
- Kariatida
Οπως θα καταλαβατε, απο το τοπικ βγηκαν τα περισσοτερα ποστς που δεν ειχαν καμια σχεση με το θεμα του παιδιου. Σεβαστειτε τον νεκρο και σταματηστε να μαλωνετε συνεχεια. Σας φτιαξαμε την Αρενα, πατε εκει να μαλωσετε. Εδω τουλαχιστον ας παραμεινουμε αποκλειστικα στα θεματα των συμβαντων που εχουν να κανουν με το παιδι. Εθνικισμοι, αναρχισμοι, δουλεμα και οποιαδηποτε κοντρα στην ΑΡΕΝΑ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 639&hilit= .
Καλό ταξίδι, Αλέξη!
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
Νασαι καλα εκει που εισαι Αλεξη,
Ειλικρινά κριμα, που έπεσες σε μια άτυχη στιγμή.
Ειλικρινά κριμα, που έπεσες σε μια άτυχη στιγμή.
- Lionheart
Σαν πολλές συμπτώσεις...
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ΑΡΕΝΑ
Σ'αυτό το τόπικ επικράτησε μια μονομέρεια σε ό,τι αφορά τους αστυνομικούς, και από πλευράς μου επειδή ασφαλώς στην περίπτωση του θανάτου του Αλέξη, ο αστυνομικός έκανε το τραγικό λάθος να κάνει χρήση του όπλου του.
Όταν πρόταξα στον Ιφικράτη ότι δεν είναι δυνατόν 63.000 άνθρωποι να είναι γουρούνια, δολοφόνοι, ηλίθιοι, κομπλεξικοί κλπ, το αντεπιχείρημά του ήταν πολύ αδύναμο σε λογική, και παντοδύναμο σε εμπάθεια και τυφλό μίσος.
Μακράν εμού τέτοιου είδους συλλογιστικές που στην απολυτη μονομέρεια και προκατάληψή τους, δεν δίνουν περιθώρια για σωστή, νηφάλια και δίκαιη αντιμετώπιση των πραγμάτων γύρω μας. Μακράν εμού αυτή η μονομέρεια. Σ'αυτό το σημείο θα βάλω και την άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος, παραθέτοντας ένα θαυμάσιο βίντεο, που αναφέρεται σε έναν αστυνομικό που πέθανε ακριβώς επειδή ΔΕΝ έκανε χρήση του όπλου του.
Το κείμενο στο βίντεο (για όσους δεν μπουν στον κόπο να το δουν), έχει ως εξής:
[box=]Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007.
Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
- Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
- Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
- Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του,
- είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
- Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;
Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".
- Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει,
- κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες,
- κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.
# posted by Ανώνυμος : 16 Δεκέμβριος 2008 9:01 πμ[/box]
EDIT: Το βίντεο αφαιρέθηκε, αφού ανέβηκε από ψευδή-παραπλανητική είδηση.
Ωστόσο ισχύει το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός εξακολουθεί να είναι σε κακή κατάσταση, όπως ισχύει αδιαμφισβήτητα το γεγονός ότι ο αστυνομικός αυτός ΔΕΝ τράβηξε όπλο, παρά την άνανδρη και απάνθρωπη επίθεση που δέχτηκε και σακατεύτηκε στα 24του.
Όταν πρόταξα στον Ιφικράτη ότι δεν είναι δυνατόν 63.000 άνθρωποι να είναι γουρούνια, δολοφόνοι, ηλίθιοι, κομπλεξικοί κλπ, το αντεπιχείρημά του ήταν πολύ αδύναμο σε λογική, και παντοδύναμο σε εμπάθεια και τυφλό μίσος.
Μακράν εμού τέτοιου είδους συλλογιστικές που στην απολυτη μονομέρεια και προκατάληψή τους, δεν δίνουν περιθώρια για σωστή, νηφάλια και δίκαιη αντιμετώπιση των πραγμάτων γύρω μας. Μακράν εμού αυτή η μονομέρεια. Σ'αυτό το σημείο θα βάλω και την άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος, παραθέτοντας ένα θαυμάσιο βίντεο, που αναφέρεται σε έναν αστυνομικό που πέθανε ακριβώς επειδή ΔΕΝ έκανε χρήση του όπλου του.
Το κείμενο στο βίντεο (για όσους δεν μπουν στον κόπο να το δουν), έχει ως εξής:
[box=]Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007.
Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
- Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
- Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
- Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του,
- είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
- Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;
Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".
- Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει,
- κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες,
- κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.
# posted by Ανώνυμος : 16 Δεκέμβριος 2008 9:01 πμ[/box]
EDIT: Το βίντεο αφαιρέθηκε, αφού ανέβηκε από ψευδή-παραπλανητική είδηση.
Ωστόσο ισχύει το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός εξακολουθεί να είναι σε κακή κατάσταση, όπως ισχύει αδιαμφισβήτητα το γεγονός ότι ο αστυνομικός αυτός ΔΕΝ τράβηξε όπλο, παρά την άνανδρη και απάνθρωπη επίθεση που δέχτηκε και σακατεύτηκε στα 24του.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Έχασε κάθε ελπίδα, γιατί έχει έναν συνήγορο υπεράσπισης που επιδεινώνει τη θέση του με αυτές τις άστοχες δηλώσεις. (δε θα εκφραστώ όπως νιώθω για τον κύριο, για τον κίνδυνο μηνύσεων)geo έγραψε:Καρυάτιδα, ο αστυνομικός έχασε κάθε ελπίδα. Ειλικρινά πίστεψε έστω και μια στιγμή πως με το να κατηγορήσει ένα νεκρό παιδί θα σωζόταν;; Ούτε μια συγνώμη; Ακόμα και 1 στις 1000 να εξοστρακίστηκε η σφαίρα έχασε το δίκιο του με την συμπεριφορά του. Ο δικηγόρος του τον συμβούλευσε να κάνει αυτή την κίνηση;
Οκ, μπορεί να'σπασε ο διάβολος το ποδάρι του και όντως να'ταν μια τρελή τραγική φάση που έχωσε τη σφαίρα από εξοστρακισμό στο στήθος του παιδιού. Η ουσία είναι ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν απαράδεκτος που ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ κι αυτό το λάθος με τα συνεπακόλουθά του δεν γίνεται λιγότερο λάθος ούτε θα ξαναγυρίσει ο Αλέξης επειδή προκύπτει εξοστρακισμός της σφαίρας! Το όπλο δεν έπρεπε καν να εκπυρσοκροτήσει.Σήμερα άκουσα πως εξοστρακίστηκε μάλλον η σφαίρα. Ισχύει ή και αυτό μύθος είναι διότι δεν κατάλαβα από που ακούστηκε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αρέλα σε έχει προλάβει πρώτη η Ξιφομάχος και είχε βάλει αυτό το κείμενο, περί υποτιθέμενου θανάτου του ασφαλίτη που είχε χτυπηθεί πέρυσι. Εχω απαντήσει αναλυτικά εκεί. Πρόκειται για μια φήμη, η οποία και διαψεύστηκε από την ΓΑΔΑ. Ο δε ασφαλίτης είναι μάλιστα πολύ καλά στην υγεία του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υπηρεσία του. Ρώτα και τη Σείριο Αστρο.
Παρ' όλα αυτά ο Κούγιας στο υπόμνημα που έβαλε για να αποφυλακιστεί ο πελάτης του, υποστήριξε ότι ο ασφαλίτης που είχε χτυπηθεί στο Ελληνικό πέθανε. Ενα ακόμη ψέμα, μπροστά στα τόσα που είχε πει.
Τα περίμενα όλα από πατριώτες. αλλά το να αναπαράγουν τα ψέματα ενός παιδοκτόνου μπάτσου και του δικηγόρου του πάει πολύ. Είσαστε πρόθυμοι να καταναλώσετε και να αναπαράγεται ότι σκουπίδι σας πλασάρουν, αρκεί να βολεύει τα σαθρά επιχειρήματα σας.
Παρ' όλα αυτά ο Κούγιας στο υπόμνημα που έβαλε για να αποφυλακιστεί ο πελάτης του, υποστήριξε ότι ο ασφαλίτης που είχε χτυπηθεί στο Ελληνικό πέθανε. Ενα ακόμη ψέμα, μπροστά στα τόσα που είχε πει.
Τα περίμενα όλα από πατριώτες. αλλά το να αναπαράγουν τα ψέματα ενός παιδοκτόνου μπάτσου και του δικηγόρου του πάει πολύ. Είσαστε πρόθυμοι να καταναλώσετε και να αναπαράγεται ότι σκουπίδι σας πλασάρουν, αρκεί να βολεύει τα σαθρά επιχειρήματα σας.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Αρελα ξεχνας πολλα!βαλε κι αλλα !! βαλε!
Ποιος εκανε διαδηλωση για το παιδι που ειχε πεσει νεκρο απο τον ειδικο φρουρο πριν λιγα χρονια στην Κρητη?
και ποιος εκανε διαδηλωση για τον ειδικο φρουρο που εμεινε φυτο απο σφαιρες στην Κρητη? με τα παιδια του ορφανα ουσιαστικα? και τοσους αλλους αστυνομικους που δεν τραβηξαν οπλο και ειναι νεκροι?
λες και η δουλεια του καθε αστυνομικου η ματατζη ειναι να καθετε στα εξαρχεια να τρωει πετρες και μολοτοφ απο το καθε μαλακισμενο.
τους πληρωνουμε για να κανουν χαβαλε τα μαλακισμενα.... ναι γιατι και οι 18αρηδες και πανω που πετανε πετρες και σπανε μαλακισμενα ειναι... στοκος το μυαλο εκει... κοοοοολιμα .
Αλλα αμα βολευει το θεμα να το εκμεταλευτουμε το κανουμε αλλοιως στα @@ μας .
ρε δε ντρεποομαστε λεω λιγο? τοση υποκρισια πια?
εχω αδιασει....
συγνωμη που γραφω ετσι αλλα δεν παει αλλο πια... δεεεεεε αστο
Ποιος εκανε διαδηλωση για το παιδι που ειχε πεσει νεκρο απο τον ειδικο φρουρο πριν λιγα χρονια στην Κρητη?
και ποιος εκανε διαδηλωση για τον ειδικο φρουρο που εμεινε φυτο απο σφαιρες στην Κρητη? με τα παιδια του ορφανα ουσιαστικα? και τοσους αλλους αστυνομικους που δεν τραβηξαν οπλο και ειναι νεκροι?
λες και η δουλεια του καθε αστυνομικου η ματατζη ειναι να καθετε στα εξαρχεια να τρωει πετρες και μολοτοφ απο το καθε μαλακισμενο.
τους πληρωνουμε για να κανουν χαβαλε τα μαλακισμενα.... ναι γιατι και οι 18αρηδες και πανω που πετανε πετρες και σπανε μαλακισμενα ειναι... στοκος το μυαλο εκει... κοοοοολιμα .
Αλλα αμα βολευει το θεμα να το εκμεταλευτουμε το κανουμε αλλοιως στα @@ μας .
ρε δε ντρεποομαστε λεω λιγο? τοση υποκρισια πια?
εχω αδιασει....
συγνωμη που γραφω ετσι αλλα δεν παει αλλο πια... δεεεεεε αστο
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Αρελα αφου ειναι μεμονωμενα περιστατικα και οι αστυνομικοι δεν ειναι ετσι. πεσμου ποσα απο αυτα τα μεμονωμενα περιστατικα δεν πεσαν στα μαλακα.
αν ειναι μεμωνομενα περιστατικα τοτε γιατι δεν αντιμετωπιστικαν σκληρα;
αν εμενα μου κανει μηνυση καποιος επειδη τον εδειρα θα παω μεσα για ξυλοδαρμο. αν μια ομαδα αστυνομικων εχει ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ να δερνουν ενα παιδι (η γνωστη ιστορια της ζαρτινιερας) τοτε πευτουν στα μαλακα και μετα απο λιγο ειναι ξανα στην υπηρεσια και οπλοφορουν.
ειναι μεμονωμενα περιστατικα τελικα ή ειναι γενικευμενη πολιτικη;
Δηλαδη περα απο το να μενουν ατιμωριτοι τι αλλο θα πρεπει να γινει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι μεμωνομενα περιστατικα; μηπως το κρατος να τους διδει και κινητρα; στους δυο ξυλοδαρμους μπονους 700 ευρω;
Στα οσα ειπε ο ταλως συμφωνω. μονο που. αν εγω φαω ξυλο στη ΓΑΔΑ ή στο δρομο (βλεπε ζαρτινιερα και πρασινα παπουτσια ) κατα τη διαρκεια προσαγωγης δεν με νοιαζει ιδιαιτερα αν ειχε δυσκολη μερα ή το πως του φερθηκε καποιος εγκληματιας. κι οτι κι αν συνεβει δεν τον δικαιολογει μπροστα σε εναν πολιτη που δεν τον επιασε να παρανομει. ας παει να συλλαβει τον εγκληματια.
και στην τελικη αν δεν μπορει τη δουλεια το νευρικο του συστημα ας παει σπιτι του.
αν ειναι μεμωνομενα περιστατικα τοτε γιατι δεν αντιμετωπιστικαν σκληρα;
αν εμενα μου κανει μηνυση καποιος επειδη τον εδειρα θα παω μεσα για ξυλοδαρμο. αν μια ομαδα αστυνομικων εχει ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ να δερνουν ενα παιδι (η γνωστη ιστορια της ζαρτινιερας) τοτε πευτουν στα μαλακα και μετα απο λιγο ειναι ξανα στην υπηρεσια και οπλοφορουν.
ειναι μεμονωμενα περιστατικα τελικα ή ειναι γενικευμενη πολιτικη;
Δηλαδη περα απο το να μενουν ατιμωριτοι τι αλλο θα πρεπει να γινει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι μεμωνομενα περιστατικα; μηπως το κρατος να τους διδει και κινητρα; στους δυο ξυλοδαρμους μπονους 700 ευρω;
Στα οσα ειπε ο ταλως συμφωνω. μονο που. αν εγω φαω ξυλο στη ΓΑΔΑ ή στο δρομο (βλεπε ζαρτινιερα και πρασινα παπουτσια ) κατα τη διαρκεια προσαγωγης δεν με νοιαζει ιδιαιτερα αν ειχε δυσκολη μερα ή το πως του φερθηκε καποιος εγκληματιας. κι οτι κι αν συνεβει δεν τον δικαιολογει μπροστα σε εναν πολιτη που δεν τον επιασε να παρανομει. ας παει να συλλαβει τον εγκληματια.
και στην τελικη αν δεν μπορει τη δουλεια το νευρικο του συστημα ας παει σπιτι του.
- Τάλως
Δεν εχεις κ ιαδικο.. ουτε εσυ ουτε αυτοι που τους εσπασαν μια περιουσιαDivine Sinner έγραψε: αν εγω φαω ξυλο στη ΓΑΔΑ ή στο δρομο (βλεπε ζαρτινιερα και πρασινα παπουτσια ) κατα τη διαρκεια προσαγωγης δεν με νοιαζει ιδιαιτερα αν ειχε δυσκολη μερα ή το πως του φερθηκε καποιος εγκληματιας. κι οτι κι αν συνεβει δεν τον δικαιολογει μπροστα σε εναν πολιτη που δεν τον επιασε να παρανομει. ας παει να συλλαβει τον εγκληματια.
και αυτο επιτασει η λογικη.... αλλα τι ψαχνω τωρα?
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
Kαταλαβαινω πολυ καλα αυτους που τους σπασαν μια περιουσια. ο αλλος μπορει να καταχρεωθηκε να παρει δανειο να ανοιξει ενα μαγαζι και μεσα σε μια στιγμη ειδε τα λαπτοπ και τα κινητα που τα αγορασε με δανεια να κανουν φτερα.
οι πωλητριες και οι πωλητες εκει που θα επερναν μισθους και δωρο χριστουγενων, πανε για ταμειο ανεργιας.
Απο εκει και περα ομως αυτο δεν πρεπει να δικαιολογει την οποια αστυνομικη βια κατα πολιτων.
μην γινουν σε καμια περιπτωση οι βανδαλοι και η ανικανοτητα της πολιτικης ηγεσιας αφορμη να ζητησουμε οι ιδιοι οι πολιτες τον περιορισμο των δικαιωματων μας.
Γιατι αυτο το μαζοχιστικο το χουμε. αν δηλαδη το κρατος δεν τα παει καλα για να νιωθουμε ασφαλεις να ζητουμε αυταρχικες κυβερνησεις.
η κυβερνηση ειχε ολα τα μεσα να ελεγξει την κριση στα πλαισια του συνταγματος και των νομων.
για τους δικους της λογους ΕΠΕΛΕΞΕ να μην το κανει.
οι πωλητριες και οι πωλητες εκει που θα επερναν μισθους και δωρο χριστουγενων, πανε για ταμειο ανεργιας.
Απο εκει και περα ομως αυτο δεν πρεπει να δικαιολογει την οποια αστυνομικη βια κατα πολιτων.
μην γινουν σε καμια περιπτωση οι βανδαλοι και η ανικανοτητα της πολιτικης ηγεσιας αφορμη να ζητησουμε οι ιδιοι οι πολιτες τον περιορισμο των δικαιωματων μας.
Γιατι αυτο το μαζοχιστικο το χουμε. αν δηλαδη το κρατος δεν τα παει καλα για να νιωθουμε ασφαλεις να ζητουμε αυταρχικες κυβερνησεις.
η κυβερνηση ειχε ολα τα μεσα να ελεγξει την κριση στα πλαισια του συνταγματος και των νομων.
για τους δικους της λογους ΕΠΕΛΕΞΕ να μην το κανει.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: ΑΡΕΝΑ
Γιατί εάν ήταν καράβι θα το σεβόντουσαν τα απορρίματα της ελληνικής νεολαίας;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Τάλως
για αυτο λεω κουκουλοφοροι/ταραχοποιοι/αχρηστοι αστυνομικοι στο ποιο βαθυ κελι αλλα που να βρεθει η πολιτικη βουληση?Divine Sinner έγραψε:αυτο δεν πρεπει να δικαιολογει την οποια αστυνομικη βια κατα πολιτων.
ειναι και θεμα ψηφων βλεπεις !!
- Kariatida
Ισχυει σαν ειδηση αυτο με την αστυνομικινα ή ειναι μουφα; Ακουσα οτι επαιξαν την ειδηση χθες το πρωι στο εξτρα3 αλλα δεν το ειδα. Δεν ειδα καποιο απο τα ΜΜΕ να το αναφερει και αναρωτιεμαι... ισχυει ή οχι;
- ArELa
- Founder-Administrator
ΑΡΕΝΑ
Φώτη, εγώ πουθενά δε μίλησα για μεμονωμένα περιστατικά. Συνέχεια εσείς (ο Ιφης και τώρα εσύ) μου βάζετε αυτή την καραμέλα στο στόμα. Αφού επιμένετε λοιπόν θα πω το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είναι συγκεκριμένα και ξέχωρα το καθένα από μόνο του περιστατικά, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση, όπως και τα περιστατικά που εκπορεύονται από την άλλη πλευρά- αυτή των "αντι"εξουσιαστών που σπάνε στο ξύλο αστυνομικούς. Η αστυνομική βία από κάποια με "υπερβάλλοντα ζήλο" και φασιστική νοοτροπία όργανα της τάξης μπορεί να είναι δεδομένη και δεν το αμφισβητώ, όμως άλλο τόσο δεδομένη είναι και η βία κατά αστυνομικών από τους "αντι"εξουσιαστές της πλάκας.
Ιφικράτη, κακώς ρίχνεις μομφές σε ανθρώπους ότι "αναπαράγουν" ψευδείς ειδήσεις. Κι εγώ μόλις είδα το βίντεο, δεν είχα λόγο να μην το πιστέψω, όπως κι ο αναρτήσας το συγκεκριμένο βίντεο. (Το λέω μετά λόγου γνώσεως, γιατί επικοινώνησα μαζί του- και αν επιβεβαιώσει πως δεν είναι νεκρός ο αστυφύλακας θα κατεβάσει το βίντεο).
Αν το ολίσθημα του Κούγια με την ψευδή αναφορά δημιούργησε αυτή την εντύπωση και κάποιοι το θεώρησαν αληθές, δε σημαίνει ότι πρέπει να προσάπτεις σ'αυτούς ελαφρά τη καρδία και τόσο εύκολα, απώτερα κίνητρα.
Και να σου πω και κάτι; Αν είναι όντως η δική σου εκδοχή αληθινή (αμφιβάλλω πλέον) ότι δεν πέθανε, προσωπικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ γι'αυτό. Μην ξεχνάς κάτι. Το γεγονός ότι τα "αντι"εξουσιαστικά καλόπαιδα τον λιάνισαν στην κυριολεξία δεν παύει να ισχύει ούτε γίνεται λιγότερο ποταπή και εγκληματική η πράξη τους επειδή δεν πέθανε.
Γιώργο, έχεις δίκιο. Είναι πολλά τα περιστατικά με θύματα αστυνομικούς, αλλά αυτά δε λέει να τα αναφέρουμε... Δεν ταιριάζει με το "δημοκρατικό" πνεύμα της εποχής... Τι να κάνουμε... Έτσι θέλουν αυτοί που και καλά... πολεμάνε σφόδρα έναν γενικό, αόριστο και αμφίβολο "φασισμό", για να επιβάλλουν τον δικό τους που είναι και εξειδικευμένος και συγκεκριμένος και όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο αμφίβολος γίνεται... Ο νοητικός φασισμός ανθεί και τελικά λίγοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη έκφανσή του!
Η ουσία είναι μία, αυτή που όσο οι περισσότεροι προτιμούν να μη βλέπουν, τόσο εμένα μου κάθεται φυτευτά στο ξανθό μυαλό μου. Το γεγονός ότι αυτά τα ανεκδιήγητα ανδρίκελα της εξουσίας, έχουν φέρει τη χώρα σε μέγιστη κρίση, προωθώντας/προάγοντας και αναπτύσσοντας μια κατάσταση εμφυλίου μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, για να'χουμε ν'ασχολούμαστε μ'αυτά και να μην εστιάζουμε στις απίστευτες λαμογές τους που μαστίζουν τον τόπο! Βαλτοπέδια, μίζενς, δομημένα ομόλογα, αποδομημένη-ρημαγμένη οικονομία, προσφορά 28δις στις τράπεζες και το απόλυτο τίποτα σε πολύ κόσμο στα όρια της φτώχειας, νέες γενιές των 500Ε χωρίς παιδεία, οι ασφαλισμένοι χωρίς πρόνοια, περίθαλψη, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ένα αστυνομικό σώμα ξεβρακωμένο ΑΠ'ΟΛΕΣ τις πάντες, και από την ηγεσία που τους έχει στοιβάξει σαν τα ζώα σε πολυαδύναμα, τους εκπαιδεύει ελλειπώς, τους αφήνει έρμαια και ασυντόνιστους σε επεισόδια, και οι εξοργισμένοι (άλλοι δικαίως άλλοι υποβολιμιαίως) να τους ξεφτιλίζουν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως και με την πρώτη ευκαιρία να τους σπάνε στο ξύλο, να τους πεντάνε βόμβες μολότωφ στα μούτρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Και βέβαια μέσα σ'όλα αυτά, έχουμε και αθώους πολίτες που χτυπήθηκαν οι περιουσίες τους και φωνάζουν δικαίως "πού είναι η αστυνομία να μας προστατέψει?". Εγώ θα τους απαντούσα ότι είναι στον απόπατο και της εξουσίας και κάποιων αγανακτισμένων πολιτών που τους έχουν κάνει σάκους του μποξ, γιατί αδυνατούν να τα βάλουν κατά μέτωπο με την ίδια την εξουσία, ενώ οι "αντι"εξουσιαστές, χτυπάνε μόνο αυτούς, προφανώς γιατί μόνο αυτούς θεωρούν εξουσία...Κι αφού όλοι πλέον βαράνε, βρίζουν, προπυλακίζουν, εξευτελίζουν τους "μπάτσους", είναι τουλάχιστον φαιδρό και υποκριτικό να περιμένει κανεις ταυτόχρονα και προστασία από αυτούς.
Με τις υγείες μας κύριοι
Τα καταφέραμε μια χαρά για άλλη μια φορά να φαγωθούμε μεταξύ μας, και να αφήσουμε τα λαμόγια- τις ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ αυτού του τόπου, σχεδόν αλώβητους και τα παιδιά υποχείρια του καθένα πυο θέλει να προάγει τα δικά του ιδεολογήματα ή να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα! Ευγε μας! Είμαστε απίστευτοι μαλάκες τελικά!
Ιφικράτη, κακώς ρίχνεις μομφές σε ανθρώπους ότι "αναπαράγουν" ψευδείς ειδήσεις. Κι εγώ μόλις είδα το βίντεο, δεν είχα λόγο να μην το πιστέψω, όπως κι ο αναρτήσας το συγκεκριμένο βίντεο. (Το λέω μετά λόγου γνώσεως, γιατί επικοινώνησα μαζί του- και αν επιβεβαιώσει πως δεν είναι νεκρός ο αστυφύλακας θα κατεβάσει το βίντεο).
Αν το ολίσθημα του Κούγια με την ψευδή αναφορά δημιούργησε αυτή την εντύπωση και κάποιοι το θεώρησαν αληθές, δε σημαίνει ότι πρέπει να προσάπτεις σ'αυτούς ελαφρά τη καρδία και τόσο εύκολα, απώτερα κίνητρα.
Και να σου πω και κάτι; Αν είναι όντως η δική σου εκδοχή αληθινή (αμφιβάλλω πλέον) ότι δεν πέθανε, προσωπικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ γι'αυτό. Μην ξεχνάς κάτι. Το γεγονός ότι τα "αντι"εξουσιαστικά καλόπαιδα τον λιάνισαν στην κυριολεξία δεν παύει να ισχύει ούτε γίνεται λιγότερο ποταπή και εγκληματική η πράξη τους επειδή δεν πέθανε.
Γιώργο, έχεις δίκιο. Είναι πολλά τα περιστατικά με θύματα αστυνομικούς, αλλά αυτά δε λέει να τα αναφέρουμε... Δεν ταιριάζει με το "δημοκρατικό" πνεύμα της εποχής... Τι να κάνουμε... Έτσι θέλουν αυτοί που και καλά... πολεμάνε σφόδρα έναν γενικό, αόριστο και αμφίβολο "φασισμό", για να επιβάλλουν τον δικό τους που είναι και εξειδικευμένος και συγκεκριμένος και όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο αμφίβολος γίνεται... Ο νοητικός φασισμός ανθεί και τελικά λίγοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη έκφανσή του!
Η ουσία είναι μία, αυτή που όσο οι περισσότεροι προτιμούν να μη βλέπουν, τόσο εμένα μου κάθεται φυτευτά στο ξανθό μυαλό μου. Το γεγονός ότι αυτά τα ανεκδιήγητα ανδρίκελα της εξουσίας, έχουν φέρει τη χώρα σε μέγιστη κρίση, προωθώντας/προάγοντας και αναπτύσσοντας μια κατάσταση εμφυλίου μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, για να'χουμε ν'ασχολούμαστε μ'αυτά και να μην εστιάζουμε στις απίστευτες λαμογές τους που μαστίζουν τον τόπο! Βαλτοπέδια, μίζενς, δομημένα ομόλογα, αποδομημένη-ρημαγμένη οικονομία, προσφορά 28δις στις τράπεζες και το απόλυτο τίποτα σε πολύ κόσμο στα όρια της φτώχειας, νέες γενιές των 500Ε χωρίς παιδεία, οι ασφαλισμένοι χωρίς πρόνοια, περίθαλψη, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ένα αστυνομικό σώμα ξεβρακωμένο ΑΠ'ΟΛΕΣ τις πάντες, και από την ηγεσία που τους έχει στοιβάξει σαν τα ζώα σε πολυαδύναμα, τους εκπαιδεύει ελλειπώς, τους αφήνει έρμαια και ασυντόνιστους σε επεισόδια, και οι εξοργισμένοι (άλλοι δικαίως άλλοι υποβολιμιαίως) να τους ξεφτιλίζουν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως και με την πρώτη ευκαιρία να τους σπάνε στο ξύλο, να τους πεντάνε βόμβες μολότωφ στα μούτρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Και βέβαια μέσα σ'όλα αυτά, έχουμε και αθώους πολίτες που χτυπήθηκαν οι περιουσίες τους και φωνάζουν δικαίως "πού είναι η αστυνομία να μας προστατέψει?". Εγώ θα τους απαντούσα ότι είναι στον απόπατο και της εξουσίας και κάποιων αγανακτισμένων πολιτών που τους έχουν κάνει σάκους του μποξ, γιατί αδυνατούν να τα βάλουν κατά μέτωπο με την ίδια την εξουσία, ενώ οι "αντι"εξουσιαστές, χτυπάνε μόνο αυτούς, προφανώς γιατί μόνο αυτούς θεωρούν εξουσία...Κι αφού όλοι πλέον βαράνε, βρίζουν, προπυλακίζουν, εξευτελίζουν τους "μπάτσους", είναι τουλάχιστον φαιδρό και υποκριτικό να περιμένει κανεις ταυτόχρονα και προστασία από αυτούς.
Με τις υγείες μας κύριοι
Τα καταφέραμε μια χαρά για άλλη μια φορά να φαγωθούμε μεταξύ μας, και να αφήσουμε τα λαμόγια- τις ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ αυτού του τόπου, σχεδόν αλώβητους και τα παιδιά υποχείρια του καθένα πυο θέλει να προάγει τα δικά του ιδεολογήματα ή να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα! Ευγε μας! Είμαστε απίστευτοι μαλάκες τελικά!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Kariatida έγραψε:Ισχυει σαν ειδηση αυτο με την αστυνομικινα ή ειναι μουφα; Ακουσα οτι επαιξαν την ειδηση χθες το πρωι στο εξτρα3 αλλα δεν το ειδα. Δεν ειδα καποιο απο τα ΜΜΕ να το αναφερει και αναρωτιεμαι... ισχυει ή οχι;
Aν έχει αξιοπιστία η πρωινή του παπαδάκη και του αυτιά, ισχύει. Όπως ισχύει και ένα βίντεο που τραβήχτηκε και έδειχνε 7 άντρακλες "αντι"εξουσιαστές να σπάνε στο ξύλο έναν αστυνομικό μονάχο του που στο τέλος έπεσε λιπόθυμος. Τέτοιες αντρίκειες μαγκιές
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Aν είχες ανοίξει μια εφημερίδα Αρέλα, την οποιαδήποτε εφημερίδα, που ξέσκιζε τον Κούγια που έγραψε αυτό το ψέμα στο υπόμνημα του Κορκονέα, τότε δεν θα έκανες αναπαραγωγή στα όσα φαιδρά έχει πει. Εσύ, όμως, προτιμάς να ενημερώνεσε από το youtube και τα βιντεάκια που ανεβάζουν οι κάθε λογής ******* . Κανόνισε να καταντήσεις και εσύ σαν τον Χρήστο που για να δεχτεί κάτι θα πρέπει πρώτα να το έχει γράψει η Χρυσή Αυγή, ο Στόχος και ο Πλεύρης.
Οσον αφορά τον ξυλοδαρμό του ασφαλίτη. Τι θες να τον καταδικάσω; Οκ σαν άνθρωπο τον συμπονώ. Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει στα χέρια τους. Ε, κάποια στιγμή και οι θύτες γίνονται θύματα.
Οσον αφορά τον ξυλοδαρμό του ασφαλίτη. Τι θες να τον καταδικάσω; Οκ σαν άνθρωπο τον συμπονώ. Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει στα χέρια τους. Ε, κάποια στιγμή και οι θύτες γίνονται θύματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Δευ 22 Δεκ 2008, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: οι χαρακτηρισμοί διαγράφτηκαν. Δεν γνωρίζεις ποιος το ανέβασε.
Λόγος: οι χαρακτηρισμοί διαγράφτηκαν. Δεν γνωρίζεις ποιος το ανέβασε.
Ο πρώτος που την έβγαλε αυτή την «είδηση» είναι ο Σπίνος, αλλά και αυτός με το κλασικό ...«σύμφωνα με πληροφορίες» και χωρίς να πει πότε έγινε. Ανέφερε μάλιστα, ότι το περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται από την ΓΑΔΑ. Αρέλα τι μπατσολαγνία σε έχει πιάσει; Πόσα βιντεάκια θέλεις με δέκα μπάτσους να βαράνε ένα άτομο; Πες μου ένα νούμερο μόνο; Πέντε; Δέκα; Δεκαπέντε; Εχεις ακούσει για τον Κουμή και την Κανελλοπούλου που τους ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου; Που να τ' ακούσεις αυτά; Και ποιος να στα πει; Οι «πατριώτες» που διαδίδουν τις φήμες για τον ασφαλίτη που και καλά πέθανε, ενώ έχει αναρρώσει;
- ArELa
- Founder-Administrator
ΑΡΕΝΑ
Iφικράτης έγραψε:Aν είχες ανοίξει μια εφημερίδα Αρέλα, την οποιαδήποτε εφημερίδα, που ξέσκιζε τον Κούγια που έγραψε αυτό το ψέμα στο υπόμνημα του Κορκονέα, τότε δεν θα έκανες αναπαραγωγή στα όσα φαιδρά έχει πει.
Συγνώμη ρε μεγάλε που δε διαβάζω εφημερίδες.
ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
Και ποιος σε έβαλε εσένα επόπτη του τι διαβάζει ο καθένας μας;
Και ποιος σου είπε ότι ΠΑΝΤΑ οι εφημερίδες είναι ακριβοδίκαιες;
Προκλητικά απαξιωτική και ανούσια τοποθέτηση άνευ ουσίας για να εκτρέψεις (όπως συνηθίζεις) την προσοχή απ'το θέμα που ΕΧΕΙ σημασία εδώ.Εσύ, όμως, προτιμάς να ενημερώνεσε από το youtube και τα βιντεάκια που ανεβάζουν οι κάθε λογής ******* . Κανόνισε να καταντήσεις και εσύ σαν τον Χρήστο που για να δεχτεί κάτι θα πρέπει πρώτα να το έχει γράψει η Χρυσή Αυγή, ο Στόχος και ο Πλεύρης.
Συγνώμη αλλά πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που "τσιμπούσα" σε τέτοιες χαριτωμενιές.
Και όταν αναφέρεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις ούτε κατά διάνοια να μου κάνεις τη χάρη να μην τους χαρακτηρίζεις εδώ μέσα τουλάχιστον.
Αλοίμονο ρε! Να τον καταδικάσεις εσύ? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Οσον αφορά τον ξυλοδαρμό του ασφαλίτη. Τι θες να τον καταδικάσω;
Οκ σαν άνθρωπο τον συμπονώ.
Οκ κι ο ήλιος θ'ανατείλει απ'τη δύση αύριο.
Το ποιοι είναι θύτες και ποιοι θύματα έτσι όπως γίναμε σήμερα, είναι κάργα αμφισβητίσιμο και σίγουρα συζητήσιμο.Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει στα χέρια τους. Ε, κάποια στιγμή και οι θύτες γίνονται θύματα.
Αν αποδέχεσαι και "καταλαβαίνεις" τη βία, να μην ξελαρυγγιάζεσαι με απίστευτα καταδικαστικές κορώνες όταν ορμάνε κι οι μπάτσοι ανεξέλεγκτα, τυφλά και επιδεικνύουν τις ίδιες βαναυσότητες. Με τόσο βρισίδι, απαξία και ταπείνωση που τρώνε στη μάπα καθημερινά από τους πάντες, υποφέρουν κι αυτοί και λογικά θα'πρεπε κι αυτούς να τους "καταλαβαίνεις" ...
Αλλά δε βολεύει. Για σένα η βία της αστυνομιας είναι καρύδια που ακούγονται όταν πέφτουν, ενώ η βία των καλόπαιδων που μου πασάρεις ως ήρωες, είναι συκαλάκια και πέφτουν μ'ένα αθόρυβο φλατς!
Συγνώμη που για μένα καμία μορφή βίας δεν είναι αποδεκτή και κατανοητή για κανένα λόγο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble