Σε αυτό το άρθρο ο Μιχαλολιάκος αναφέρει για ποιους λόγους είναι πλαστό. Η λογική, όμως, λέει πως όχι απλά θα μίλαγε για τις υποτιθέμενες νικηφόρες δίκες επί του Κουρή και του Σοφιανόπουλου, αλλά και θα κότσαρε και αντίγραφα των αποφάσεων στην πρώτη σελίδα για να βούλωνε στόματα. Δεν το έκανε, όμως. Γιατί;
Για πολλοστή φορά με ρωτάς γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν κότσαρε τα αντίγραφα των δικών κατά Κουρή (εγώ βέβαια δεν έχω ακούσει για δίκη κατά του Κουρή, αλλά τέλοσπάντων) και Σοφιανόπουλου. Και αυτό είναι και το μοναδικό ουσιαστικό σου ερώτημα.
Ε σου έχω πει πολλάκις που να απευθυνθείς για να πάρεις απάντηση...
Από κει και πέρα, το επιχείρημά του για τον (ανύπαρκτο, απ'ότι φαίνεται) αξιωματικό Αεράκη, είναι αν μη τι άλλο βάσιμο...
Αυτό είναι δική σου άποψη, γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα του Ιού πριν το 2003. Εννοείται πως και στα μέσα της δεκαετία του 80 όταν πρωτοείχε βγει το έγγραφο είχαν γίνει συζητήσεις
Είχε δημοσιεύσει ο Ιός το συγκεκριμένο έγγραφο πριν το 1999 οπότε και το έβγαλε στον αέρα ο Σοφιανόπουλος;
Το 2003 απ'ότι θυμάμαι πρωτοανέβηκε στο ιντιμίντια, το οποίο και σχετίζεται με τον Ιό.
Τι ήταν το άλλο που είπες;
Ότι είχαν "γίνει συζητήσεις" και στα μέσα της δεκαετίας του 80;;;;
Τι λε ρε παιδάκι μου....
Ε εντάξει... αφού είχαν "γίνει συζητήσεις".... το λύσατε το θέμα...
Σύνελθε ρε, τι είναι αυτά που λες!!!
Και επαναλαμβάνω ότι είναι τουλάχιστον περίεργη/ύποπτη/ακατανόητη η αδιαφορία του ευρύτερου αντι-εθνικιστικού χώρου για το εν λόγω έγγραφο, την δεκαετία του '90, οπότε και η Χ.Α είχε μία πολύ έντονη παρουσία.
Αναφέρω:
-Το 1992 μικροεπεισόδια στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό.
-Το 1993 η γνωστή κωμικοτραγική ιστορία με το "χάραγμα"-τατουάζ σε μία γκόμενα στους Αμπελόκηπους
-Το 1995 επεισόδια στο Πολυτεχνείο
-Το 1998 υπόθεση Περίανδρου
και πολλά άλλα περιστατικά.
Τόσα έγιναν. Σε τόσες ιστορίες ενεπλάκη η Χ.Α Τόση δημοσιότητα πήραν. Τόσα άρθρα γράφτηκαν. Τόσες εκπομπές έγιναν. Τόσες διώξεις έγιναν. Τόσοι τραυματισμοί έγιναν.
Και μέσα σε όλα αυτά τα γεγονότα, δεν βρέθηκε κανείς από όλο το φάσμα του δημοκρατικού χώρου να κοτσάρει το (ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ '80) έγγραφο και να πει: ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
Και το έγγραφο αυτό πήρε ουσιαστικά ευρεία δημοσιότητα 20 χρόνια μετά την πρωτοεμφάνισή του... σε μία περίοδο που δεν θυμίζει σε πολλά την δεκαετία του '90, από πολλές απόψεις..
Εσύ τι λες;
Κάποιους λάκους έχει η φάβα... Μάλλον, μόνο λάκους έχει...