Beowulf
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Beowulf
Beowulf
Θαυμάσιο έπος, με πολλές διδαχές.
Θαυμάσιο έπος, με πολλές διδαχές.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Beowulf
Προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε αυτή η εκδοχή 3d του Beowulf ούτε και η προηγούμενη με τον κατά τα άλλα υπέροχο Gerard Buttler.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Spirit oF Fire

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
η αλήθεια είναι πως ούτε εμένα με ξετρέλανε =)
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
-
Divine Sinner
- Kariatida

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Ας μην σχολιάσω την μπα-ζολί καλύτερα. Που την εχουνε κάνει βούτα μέσα σε χρυσό μήγμα και της φοράν και το εικοσάποντο...έλεος 
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Το Beowulf είχε τόση σχέση με το ομώνυμο έπος όσο το Troy με την Ιλιάδα!
Οσόν αφορά το Beowulf & Grendel (αυτό με τον Gerard Butler) ήταν πολύ πιο κοντά στο μύθο του Beowulf και αναπαριστούσε σχεδόν με ακρίβεια τον τρόπο ζωής των Βίκινγκ (με βάση όσα έχω διαβάσει για τους Βίκινγκ). Κατά την γνώμη μου η ταινία με τον Butler είναι ασυγκρίτως καλύτερη από την αμερικάνικη εκδοχή του Beowulf.
ΥΓ. Η Jolie πάντως είτε καλυμένη με χρυσό είτε όχι εντυπωσιάζει!!
Οσόν αφορά το Beowulf & Grendel (αυτό με τον Gerard Butler) ήταν πολύ πιο κοντά στο μύθο του Beowulf και αναπαριστούσε σχεδόν με ακρίβεια τον τρόπο ζωής των Βίκινγκ (με βάση όσα έχω διαβάσει για τους Βίκινγκ). Κατά την γνώμη μου η ταινία με τον Butler είναι ασυγκρίτως καλύτερη από την αμερικάνικη εκδοχή του Beowulf.
ΥΓ. Η Jolie πάντως είτε καλυμένη με χρυσό είτε όχι εντυπωσιάζει!!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-