17 NOEΜΒΡΗ 2008
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
- Φύλο: Άνδρας
17 NOEΜΒΡΗ 2008
Επί τη ευκαιρία της γιορτής του Πολυτεχνείου,
ας αναρωτηθούμε ειλικρινά όλοι μας τελικά..
Ωφέλησε την Ελλάδα η Δημοκρατία ??
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Κανένα Σχόλιο..
ας αναρωτηθούμε ειλικρινά όλοι μας τελικά..
Ωφέλησε την Ελλάδα η Δημοκρατία ??
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Κανένα Σχόλιο..
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: 17 NOEΜΒΡΗ 2008
Γιατι ποτε ειχαμε δημοκρατια????
Εγω μαλλον αναρχια θα το ελεγα
Η δημοκρατια απεχει πολυ απο αυτο που εχουμε σημερα
Εγω μαλλον αναρχια θα το ελεγα
Η δημοκρατια απεχει πολυ απο αυτο που εχουμε σημερα
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Τουλάχιστον στα ξερονήσια του Αιγαίου όσοι πάνε, πάνε μόνο για διακοπές και με δική τους θέληση.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ABATTON
- Δόκιμος
Όποιος αποφάσισε να ανήκει στον εσωτερικό εχθρό της Ελλάδος, τιμιότερο θα ήταν αντι να την σαμποταρει..να την εγκαταλήψει και να παει στην ευχή του Χριστού και της Παναγίας.
Ο παπαδοπουλος γιατι δεν πηγε;Όποιος αποφάσισε να ανήκει στον εσωτερικό εχθρό της Ελλάδος, τιμιότερο θα ήταν αντι να την σαμποταρει..να την εγκαταλήψει και να παει στην ευχή του Χριστού και της Παναγίας.
Καλα μην χαιρεσε ζουμε στο σημερα. θα σου προτεινα να τον ρωτουσαμε λιγο αργοτερα οταν ηταν στη φυλακη.
- ABATTON
- Δόκιμος
Ε δεν θα μαλώσουμε κιόλας, όποτε σε βολεύει εσένα ιδεολογικά ρώτα τον, τα χάλια της μεταπολίτευσης δεν θα αλλάξουν πάντως και για αυτο ΦΥΣΙΚΑ και ευθύνεται το Δημοκρατικό καθεστώς σας.
Το βίντεο τα λέει όλα οι υπερβολικές ελευθερίες οδηγούν στην παρακμή και σήψη είναι ιστορικό δεδομένο.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ρομαντικός, σάπιος ή χαζός.
Το βίντεο τα λέει όλα οι υπερβολικές ελευθερίες οδηγούν στην παρακμή και σήψη είναι ιστορικό δεδομένο.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ρομαντικός, σάπιος ή χαζός.
Οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα υποτακτικος απο τη φυση του ή εχει αυταπατες οτι θα ειναι το νουμερο ενα στο πολιτευμα που ονειρευεται.
Ουτε υποτακτικος ειμαι ουτε αυταπατες εχω να γινω ο αρχηγος.
Ουτε υποτακτικος ειμαι ουτε αυταπατες εχω να γινω ο αρχηγος.
Η Ελλάδα φυσικά και δεν ωφελήθηκε απο τη δημοκρατία. Ολα τα κακά που έχουμε παρατηρήσει ολοι μας απο αυτο το σύστημα προέρχονται. Και φυσικά δεν ειναι εθνικο θεμα η 17η Νοεμβρίου. ειναι γιορτη για τους οπαδους της δημοκρατιας, αριστερας κτλ. Ψυχικα δε συγκινει ολο τον Ελληνικο λαο και δε θα επρεπε να γιορταζουμε τοτε αλλα να θρηνουμε τον ερχομο του αθλιοτερου και πιο επικίνδυνου πολιτευματος. Πιο επικινδυνο γιατι έχει ως οπλο την αποβλάκωση του λαού και το βρόγχο οτι εκφράζει τη θέληση του με το σύστημα των ψήφων. Ετσι οποτε οι πολίτες δυσαρεστουνται και αντιδρουν λενε οι πολιτικαντηδες το γνωστο παραμύθι "μα εκφράζουμε τη θεληση του λαου, ειμαστε δημοκρατικά εκλεγμένοι".
Μονο εμετο μου φέρνει αυτο και μονο με απολυτη βια λύνεται ο γόρδιος δεσμός που μας εχουν δέσει.
Μονο εμετο μου φέρνει αυτο και μονο με απολυτη βια λύνεται ο γόρδιος δεσμός που μας εχουν δέσει.
Up there. With the best of the best
Η Ελλάδα φυσικά και δεν ωφελήθηκε απο τη δημοκρατία. Ολα τα κακά που έχουμε παρατηρήσει ολοι μας απο αυτο το σύστημα προέρχονται. Και φυσικά δεν ειναι εθνικο θεμα η 17η Νοεμβρίου. ειναι γιορτη για τους οπαδους της δημοκρατιας, αριστερας κτλ. Ψυχικα δε συγκινει ολο τον Ελληνικο λαο και δε θα επρεπε να γιορταζουμε τοτε αλλα να θρηνουμε τον ερχομο του αθλιοτερου και πιο επικίνδυνου πολιτευματος. Πιο επικινδυνο γιατι έχει ως οπλο την αποβλάκωση του λαού και το βρόγχο οτι εκφράζει τη θέληση του με το σύστημα των ψήφων. Ετσι οποτε οι πολίτες δυσαρεστουνται και αντιδρουν λενε οι πολιτικαντηδες το γνωστο παραμύθι "μα εκφράζουμε τη θεληση του λαου, ειμαστε δημοκρατικά εκλεγμένοι".
(δεν θα τα λεγε καλυτερα).
α ξεκινησαμε παλι ε; τελειωσαν οι διακοπες..τα κεφαλια μεσα..σορυ δεν θα συμμετασχω..το πανελ δεν μου αρεσει καθολου,σαν να βλεπεις τηλεαστυ με τηλεφως παραλληλα..
banal banaaal!
banal banaaal!
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Λεω απλα πως κατι τετοια ελεγε κι ο χιτλερ ο οποιος αποδεδειγμενα ηταν ψυχοπαθης.
Κατ αρχήν ο χιτλερ δεν ελεγε τετοια.
Οταν κολας ταμπελες το κανεις γιατι δε μπορεις να αντικρούσεις τα επιχειρηματα του αλλου. Επισης ειναι ενατια στις δημοκρατικες/αριστερες αρχες (θεωρητικα, οχι πρακτικά) να κολας ταμπελες. Αν θες, πες κατι πανω σε αυτα που ειπα.
Οταν κολας ταμπελες το κανεις γιατι δε μπορεις να αντικρούσεις τα επιχειρηματα του αλλου. Επισης ειναι ενατια στις δημοκρατικες/αριστερες αρχες (θεωρητικα, οχι πρακτικά) να κολας ταμπελες. Αν θες, πες κατι πανω σε αυτα που ειπα.
ταμπελα ο χιτλερ..Ιπτάμενος έγραψε:Κατ αρχήν ο χιτλερ δεν ελεγε τετοια.
εδω πεφτει πολυ γελιο..
τον παρεξηγησαμε τον ανθρωπο.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- seliniasmenos
Οι "Δημοκράτες" κάνουν πλύση εγκεφάλου στο σχολείο χωρίς να λένε όλη την αλήθεια, οτι δηλαδή τα επεισόδεια του πολυτεχνείου δεν εξέφραζαν τον Ελληνικό λαο. Αντιθέτως ακούμε τους παλιούς να λένε "Αχ, μια χούντα μας χρειάζεται" και "Που'σαι ρε Παπαδόπουλε". Έχετε ποτέ ακούσει να λέει "Αρε, μια δημοκρατία μας χρειάζεται";;;
Εχμμμ νομίζω τα μπέρδεψα λίγο...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
α καλα..seliniasmenos έγραψε:Οι "Δημοκράτες" κάνουν πλύση εγκεφάλου στο σχολείο χωρίς να λένε όλη την αλήθεια, οτι δηλαδή τα επεισόδεια του πολυτεχνείου δεν εξέφραζαν τον Ελληνικό λαο. Αντιθέτως ακούμε τους παλιούς να λένε "Αχ, μια χούντα μας χρειάζεται" και "Που'σαι ρε Παπαδόπουλε". Έχετε ποτέ ακούσει να λέει "Αρε, μια δημοκρατία μας χρειάζεται";;;
και ποιοι γεροι τα λενε αυτα..
οι χουντικοι..
γιατι καποιοι αλλοι λενε " τα τομαρια οι φασιστες"
ειπαμε..αμα εχεις να κανεις με τετοια γεροντια τετοια ακους..
ειναι βλακας ο
50αρης πλεον που ειναι εναντια στην χουντα και εζησε τα γεγονοτα απο κοντα..
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- ABATTON
- Δόκιμος
Ευτυχως ο κόσμος χρόνο χρόνο απαξιώνει τη φιεστα του Πολυτεχνείου.
Έχει αρχίσει να ξυπνάει σιγά-σιγά απο το λήθαργο του παραμυθιού της μεταπολίτευσης που του φυτεψαν στο μυαλό τόσες και τόσες κυβερνήσεις, τόσες και τόσες δεκαετίες.
Η αθρώα είσοδος του κάθε καζαγκούγκου είναι ένα καλό μυνημα για ουσιαστικη πατριωτική αντίσταση.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, το μήνυμα της Χούντας σήμερα είναι ποιό επίκαιρο απο ποτέ άλλοτε.
Αρκετά με τα παραμύθια και όλες αυτές τις γιορτές μίσους.
Ένα μικρό δείγμα είναι το παράδειγμα της Ηλένιας που ΦΩΝΑΖΕΙ..
Έχει αρχίσει να ξυπνάει σιγά-σιγά απο το λήθαργο του παραμυθιού της μεταπολίτευσης που του φυτεψαν στο μυαλό τόσες και τόσες κυβερνήσεις, τόσες και τόσες δεκαετίες.
Η αθρώα είσοδος του κάθε καζαγκούγκου είναι ένα καλό μυνημα για ουσιαστικη πατριωτική αντίσταση.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, το μήνυμα της Χούντας σήμερα είναι ποιό επίκαιρο απο ποτέ άλλοτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Σάβ 08 Νοέμ 2008, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ABATTON
- Δόκιμος
Ευτυχως ο κόσμος χρόνο χρόνο απαξιώνει τη φιεστα του Πολυτεχνείου.
οχι δεν απαξιωνει απλα δεν ασχολειται αλλο το ενα αλλο το αλλο.οποιος γεννηθηκε την δεκαετια του 90 δεν ασχολειται αλλο με κατι που εγινε πριν 30+ χρονια οπως δεν ασχολουμασταν κι εμεις με τον εμφυλιο.ειναι απλο.Αντιθετα εσεις μιλατε ακομα για μεταξαδες και το αν ηταν καλη η κακη η χουντα ενω εχουμε μπροστα μας τα ουσιαστικα προβληματα στην ελλαδαABATTON έγραψε:Ευτυχως ο κόσμος χρόνο χρόνο απαξιώνει τη φιεστα του Πολυτεχνείου.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- seliniasmenos
Sulphur ειρωνικό ήταν το μηνυμά μουSulphur έγραψε: α καλα..
και ποιοι γεροι τα λενε αυτα..
οι χουντικοι..
γιατι καποιοι αλλοι λενε " τα τομαρια οι φασιστες"
ειπαμε..αμα εχεις να κανεις με τετοια γεροντια τετοια ακους..
ειναι βλακας ο
50αρης πλεον που ειναι εναντια στην χουντα και εζησε τα γεγονοτα απο κοντα..
If i go crazy, then will you still call me Superman?
Φυσικά και ασχολείστε με το συμοριτοπόλεμο, φυσικά και λετε ποσο κακό έκανε η χούντα στη χώρα. Κακο εκανε στους κουμουνιστές που επέμεναν στην ανταρσία τους.
Ειναι βλάκες τοσα εκατομύρα ρωσσοι και ανατολικοευρωπαίοι που δε θελουν να ξανακούσουν για κουμουνισμούς. Για πηγαίντε κάντε καντε κουβέντα μαζί τους να δείτε τι θα σας πουν. Γουσταρετε κουμουνισμό χωρις να εχετε ιδέα τι ειναι. Αμα το ειχατε ζήσει οπως αυτοι δε θα θελατε να το ξανακούσετε ποτε. Φυσικά ομως πορωμενος ανθρωπος δε καταλαβαίνει τιποτα.
Οσο για τα προβλήματα της Ελλάδας σημερα, που ανεφερε καποιος, η δημοκρατία τα δημιουργησε με τους μηχανισμούς της. Και δεν υπάρχει περίπτωση να τα λύσει, ποτε. Αυτο θα συμβαίνει για παντα στη μπανανία μας. Δε πιστευω σε θαυματα. Παντα το ιδιο σκηνικο, παντα οι ιδιες @@λακιες. Αηδία, τιποτε αλλο.
Ειναι βλάκες τοσα εκατομύρα ρωσσοι και ανατολικοευρωπαίοι που δε θελουν να ξανακούσουν για κουμουνισμούς. Για πηγαίντε κάντε καντε κουβέντα μαζί τους να δείτε τι θα σας πουν. Γουσταρετε κουμουνισμό χωρις να εχετε ιδέα τι ειναι. Αμα το ειχατε ζήσει οπως αυτοι δε θα θελατε να το ξανακούσετε ποτε. Φυσικά ομως πορωμενος ανθρωπος δε καταλαβαίνει τιποτα.
Οσο για τα προβλήματα της Ελλάδας σημερα, που ανεφερε καποιος, η δημοκρατία τα δημιουργησε με τους μηχανισμούς της. Και δεν υπάρχει περίπτωση να τα λύσει, ποτε. Αυτο θα συμβαίνει για παντα στη μπανανία μας. Δε πιστευω σε θαυματα. Παντα το ιδιο σκηνικο, παντα οι ιδιες @@λακιες. Αηδία, τιποτε αλλο.
- ABATTON
- Δόκιμος
Eίναι φυσικό να μη ενοχλείστε διότι αποτελείται μέρος του συστήματος.
Μαλιστα πολλοι κοινοβουλευτικοί απο εσας αντάλλαξαν την δηθεν αντι-δικτακτορική σταση τους με αξιώματα, να μην τα θυμόμαστε καλυτερα..
Τι να πρωτοπουμε για πρωην βομβιστες πρωθυπυργους ?
Για βολεμενους κομμουνιστες?
Θα μπορουσα να γραψω αρκετα βιβλία σχετικα αλλα δεν ειναι επι του παροντος .
Η μεταπολίτευση υπηρξε η απόλυτη ''δικαίωση'' της φιλοσοφίας σας βυθίζοντας την χώρα στο χάος και την παρακμή του αρχικού ναρκο-βίντεο που ανοίγει το θέμα ..
Μαλιστα πολλοι κοινοβουλευτικοί απο εσας αντάλλαξαν την δηθεν αντι-δικτακτορική σταση τους με αξιώματα, να μην τα θυμόμαστε καλυτερα..
Τι να πρωτοπουμε για πρωην βομβιστες πρωθυπυργους ?
Για βολεμενους κομμουνιστες?
Θα μπορουσα να γραψω αρκετα βιβλία σχετικα αλλα δεν ειναι επι του παροντος .
Η μεταπολίτευση υπηρξε η απόλυτη ''δικαίωση'' της φιλοσοφίας σας βυθίζοντας την χώρα στο χάος και την παρακμή του αρχικού ναρκο-βίντεο που ανοίγει το θέμα ..
- Τάλως
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Αληθεια ειναι αυτο....seliniasmenos έγραψε:Οι "Δημοκράτες" κάνουν πλύση εγκεφάλου στο σχολείο χωρίς να λένε όλη την αλήθεια, οτι δηλαδή τα επεισόδεια του πολυτεχνείου δεν εξέφραζαν τον Ελληνικό λαο. Αντιθέτως ακούμε τους παλιούς να λένε "Αχ, μια χούντα μας χρειάζεται" και "Που'σαι ρε Παπαδόπουλε". Έχετε ποτέ ακούσει να λέει "Αρε, μια δημοκρατία μας χρειάζεται";;;
Ετσι μου λεει και ο παππους μου ο οποιος μονο βελενος δεν ηταν....
Αλωστε παντα μαθαινουμε την αληθεια του νικητη
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
Divine shiner,
μίλησα για κομουνιστές, οχι απαραίτητα για εσένα. Ταμπελα χιτλερικη μου κολησες εσυ (κλασικη τακτικη αριστερών και αλλων οταν δε μπορούν να αντικρούσουν). Εγω δε σε ειπα κομουνιστη. Δε με χαλάει κάποιος να νομίζει οτιδήποτε διαφορετικό απο εμένα, με χαλάει με θράσσος ο εγκληματίας να προσπαθεί να πείσει οτι το έγκλημα του ηταν καλο. Αυτο ειναι χυδαίο.
Αν δε γεννήθηκες στην Ελλάδα και προέρχεσαι απο πρώην κομουνιστική χώρα, να σε νοιάζει η χώρα σου και οχι η Ελλάδα. Εκτός κι αν θεωρείς και την Ελλάδα χώρα σου κατα οποιοδήποτε τρόπο. Εγω γεννήθηκα εδω και με νοιάζει αυτη η χώρα. Τρόπος να λυθεί ο γόρδιος δεσμός ειναι ενας και μονο ενας. Δε τον βρηκα εγω, ειναι γνωστός απο την αρχαιότητα, που τοσα εχει να μας διδάξει. Διαπίστωσα το άτοπο της κατάστασης και εξέφρασα τα συναισθήματα μου.
Αν εχεις εσυ κάποια ιδέα για το πως μπορεί να λυθεί ο γόρδιος δεσμός στον οποίο έχουμε περιπέσει φώτισε μας, αντι να αντιδράς χωρίς να ξέρεις σε τι.
μίλησα για κομουνιστές, οχι απαραίτητα για εσένα. Ταμπελα χιτλερικη μου κολησες εσυ (κλασικη τακτικη αριστερών και αλλων οταν δε μπορούν να αντικρούσουν). Εγω δε σε ειπα κομουνιστη. Δε με χαλάει κάποιος να νομίζει οτιδήποτε διαφορετικό απο εμένα, με χαλάει με θράσσος ο εγκληματίας να προσπαθεί να πείσει οτι το έγκλημα του ηταν καλο. Αυτο ειναι χυδαίο.
Αν δε γεννήθηκες στην Ελλάδα και προέρχεσαι απο πρώην κομουνιστική χώρα, να σε νοιάζει η χώρα σου και οχι η Ελλάδα. Εκτός κι αν θεωρείς και την Ελλάδα χώρα σου κατα οποιοδήποτε τρόπο. Εγω γεννήθηκα εδω και με νοιάζει αυτη η χώρα. Τρόπος να λυθεί ο γόρδιος δεσμός ειναι ενας και μονο ενας. Δε τον βρηκα εγω, ειναι γνωστός απο την αρχαιότητα, που τοσα εχει να μας διδάξει. Διαπίστωσα το άτοπο της κατάστασης και εξέφρασα τα συναισθήματα μου.
Αν εχεις εσυ κάποια ιδέα για το πως μπορεί να λυθεί ο γόρδιος δεσμός στον οποίο έχουμε περιπέσει φώτισε μας, αντι να αντιδράς χωρίς να ξέρεις σε τι.