Κρίμα (από Acid{R.F.E})

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Κρίμα (από Acid{R.F.E})

Δημοσίευση από Acid{RFE} »

Posted: Mon Dec 11, 2006 1:07 am Post subject: Κρίμα
--------------------------------------------------------------------------------
από Acid{R.F.E}:

Κρίμα μόνο αυτό έχω να πω κρίμα σε αυτές τις ψυχούλες.

http://www.youtube.com/watch?v=OLtrqOdD ... ed&search=

Εάν δεν μπορείς να αναθρέψεις έναν σκύλο,μην τον πέρνεις!!!

Επίσης για τα παρεξηγημένα Pitbull

http://www.youtube.com/watch?v=mmwaHMzg ... ed&search=
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_
Φύλο: Γυναίκα

Re: Κρίμα (από Acid{R.F.E})

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 1:19 am
--------------------------------------------------------------------------------
από Nemesis:

αχ βρε συ Γιώργο με τσάκισες με αυτό το βίντεο ειλικρινά...
και να σκεφτείς ότι αυτά μας είναι πιστά και μας δίνουν την αγάπη τους και ούτε αυτό ξέρουμε να εκτιμήσουμε εμείς το "πολυτισμένο" ζωόν όλων των υπολοίπων... ναι είμαστε πολυτισμένοι ξέρουμε να βασανίζουμε και να τυραννάμε και να σκοτώνουμε με στύλ...
τι να πω ειλικρινά σοκαρίστηκα με αυτές τις εικόνες :(
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 1:25 am
από Acid{R.F.E}:

Αυτό που σε σπάει είναι οτι τα καιμένα είναι ανυπεράσπιστα,και γενιούνται με μια επιθυμία,να βρούν ένα φίλο,δεν ζητούν τίποτα άλλο,μόνο αγάπη,και εμείς τα σκοτώνουμε στην κυριολεξία.
Κρίμα ρε παιδιά,βλέπεις τα ματάκια τους και σπάς.
Δεν πονάω τόσο πολύ για τους ανθρώπους όσο γιάυτά τα πλάσματα,πείτε με χαζό αλλά έτσι είμαι.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 1:54 am
από month:

Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα; Ότι αρκετά άτομα αγοράζουνε σκύλους και μετά τα πετάνε στους δρόμους, γιατί δεν μπορούν να ζήσουνε μέσα στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στην Αμερική, αλλά υπάρχει και εδώ. Ανεγκέφαλοι. Όσο για αυτούς που βασανίζουνε τα ζώα, όχι μόνο σκύλους, κανονικά... θα έπρεπε να τους δείξουμε πως είναι να δέρνουν κάποιον, κάτι, που είναι ανυπεράσπιστο. Ίσως έτσι μάθουν και σταματήσουν.
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
από Acid{R.F.E} :

Σωστά,είναι και θέμα παιδείας,κοινωνίας,είναι πολλοί παράγοντες,δεν είναι μόνο με τα σκυλιά αλλά με όλα τα ζώα.
Πλέον είμαστε στο 2006 και αντί να είμαστε ποιό κοινωνικοί,γινόμαστε ποιό πρωτόγοννοι,και βάρβαροι συνάμα.
Πλέον εμείς χρήζουμε εξημέρωσης όχι τα ζώα,εμείς είμαστε κίνδυνος για τον τόπο που ζούμε όχι τα ζώα.
Έχω αυτήν την αντίληψει σαν Γιώργος,και την πιστεύω δεν την λεω σαρκαστικά.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
από Seliniasmenos:

Οτι και να πεις είναι λίγο :roll:
Είναι αυτό ακριβώς που λέω: Η "ανθρωπιά" που καυχιόμαστε οτι έχουμε. Περιπτώσεις που σκεύτηκα στα γρήγορα:

Ο Σκύλος ενος απο τα 5 παιδιά που σκοτώθηκαν στο Αγρίνιο, απο την στιγμή που σκοτώθηκε το αφεντικό του είχε 48 ώρες να φάει. Δεν γνωρίζω τελικά τι απέγινε

Ένας που είχε έναν σκύλο πέθανε. Ο Σκύλος δεν έτρωγε και δεν είχε όρεξη για πολλές μέρες. Τελικά πέθανε απο την στενοχώρια του πάνω στον τάφο του αφεντικού του

Ένα παιδί που δεν ήξερε μπάνιο έπεσε σε μια πισίνα και πνιγόταν. Το έσωσε ένα σκυλί.

Αν αρχίσουμε να λέμε τέτοιες ιστορίες είμαι σίγουρος οτι δεν θα τελιώσουμε ποτέ. Και αν στον "καλύτερο φίλο του ανθρώπου" φερόμαστε έτσι, σκευτείτε πόσο "άνθρωποι" είμαστε.
Προς το παρόν ξέρω οτι μόλις κατέβω κάτω η Λουλού θα αρχίσει να τρέξει να με γλύψει με τις ώρες και ο Αζορούλης, το τέρας μας, θα θέλει να του πετάω αντικείμενα,να μου τα φέρνει, και μετά να κρατάει αντιστάσεις για να μην του το πάρω απο το στόμα :D
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 2:18 am
από Acid{R.F.E}:

Φαντάσου,Σελ πλέον ο καλύτερος φίλος για τον άνθρωπο είναι η τηλεόραση,όσο και αν φαίνεται απίστευτο.
Κάποτε θα καταλάβουμε την αξία αυτών των καλοπροέρετων φίλον μας,και θα αισθανθούμε πολύ άσχημα.
Χαχα έχω και εγώ έναν σκύλο,μα απο την πολύ την αγάπη τον έκανα σαν βαρέλι,κάθε λίγο με ένα φιλέτο στο χέρι είμαι,αφού δεν σηκώνετε αν δεν τον πω την "Κωδική λέξη" ΜΑΜ,μόλις τον πείς ΜΑΜ τρέχει ο κερατάς,χεχε.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 2:38 am
από ΑρΕλα:

Κι έρχονται κάποιοι και μου λένε ότι ΑΥΤΑ δεν έχουν ψυχή!

Γιώργο, με τσάκισες...
'Ηταν και πιτ μπουλ...

Σ'ευχαριστώ όμως, γιατί εγώ είμαι απ'αυτές που δεν αποστρέφω το βλέμμα απ'τον πόνο, τη μιζέρια και την απανθρωπιά. Θέλω να τα βλέπω ΚΑΤΑΜΑΤΑ όσο κι αν με πονάνε, για να θυμάμαι πόσο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο άνθρωπος, να μάχομαι με ακόμα μεγαλύτερη λύσσα τους ΥΠΑΝΘΡΏΠΟΥΣ όλου του κόσμου, και να επιβεβαιώνεται η αντίληψή μου, ότι συχνά οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν έχουνε ψυχή, κι όχι τα ζώα!

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 2:42 am
από month:

Έλα μωρέ! Εδώ δεν τρέχουν για συνάνθρωπο, θα τρέξουν για τον σκύλο;
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 2:51 am
από ΑρΕλα:

Πες το ψέματα! :roll:

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 3:33 am
από Seliniasmenos:

Έρχεστε στα λογια μου! Εγω το φωνάζω συνεχώς, ποιος μ'ακούει είναι το θέμα...
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 9:14 am
από AVATARGR:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ
ΟΥΤΕ ΔΙΔΟΝΤΑΙ......

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 10:09 am
από ΑρΕλα:

Το κατά πόσο είναι μέσα μας (σ'όοοοοοοολους δηλαδή) δεν το ξέρω...

Αν κάνουμε υπόθεση εργασίας ότι είναι, πιστεύω ότι καλλιεργούνται... :rose:

ή κατακρεουργούνται. :axer:

Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 10:21 am
από AVATARGR:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... (Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ)

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΡΕΛΑ...

ΘΕΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...(ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΣΠΕΡΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 10:38 am
από Nemesis:

Αφότου διάβασα το ποστ του Γιώργου μας έψαχνα να βρω σαν τρελλή ένα διαφημιστικό που είδα στην Αγγλία και που ομολογώ το έβαζαν αρκετά συχνά όσον αφορά αυτό το θέμα.
Δεν θυμάμαι να το έχω δει στην τηλεόραση εδώ στην Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=dYL_lP2JWvQ
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 10:55 am
από _XRHSTOS_:

Θλιβερό και συγκλονιστικό το βίντεο. :(
Δυστυχώς,υπάρχουν και "άνθρωποι" που κακομεταχειρίζονται ζώα.
Γι' αυτά τα κτήνη,θα πρεπε να υπάρχουν αυτηρότατες ποινές.
Θλίβομαι επίσης,όταν βλέπω σκοτωμένα ζωάκια στο δρόμμο,πατημένα από αυτοκίνητα,σε αποσύνθεση και δε συμμαζεύεται.
Δυστυχώς,και στα σχολεία,δεν υπάρχει επαρκής διδασκαλία για τη φιλοζωία και για την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν υπάρχουν οι επαρκείς διδαχές επί αυτών.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 11:06 am
από Ωρωπιων:

Bλέπουμε γύρω μας το θλιβερό φαινόμενο,του απανθρωπισμού.Φυσικά και η γή είναι μεγάλη και μας χωράει όλους,όμως τα ιερατεία και οι λέσχες που μοιράζουν τις τύχες αυτού του κόσμου ,μας θέλουν πιονια στα σχέδιά τους.Τώρα αν κάτσω και μιλήσω για το τί πρέπει να γίνει,θα καταλήξω στην θεωρία του κομμουνισμού,και στην ανάγκη μόρφωσης κοινωνικής σχετικά με τον αλληλοσεβασμό στον άνθρωπο και την ανάγκη καταναγκαστικής εργασίας για την απόκτηση σοσιαλιστικής συνείδησης σε αμόρφωτους 'τύπου Φούκα' και αμόρφωτους και αρχάνθρωπους που σκοπό έχουν το κέρδος.Να θυμάστε,οπως ειπε και ο Αριστοτέλης,πώς οσο πιο θερμόαιμος είναι ένας οργανισμός,τοσο πιο εξελιγμένος είναι,και να υπάρχει παντα ,θέρμη στην καρδιά μας,αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωπου και όχι ζώα/νεοέλληνες :gun: :monkey: :monkey: :polybolo01: :polybolo02: :rocket:
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia »

Posted: Mon Dec 11, 2006 11:52 am
από Nemesis:
OROPION έγραψε: Bλέπουμε γύρω μας το θλιβερό φαινόμενο,του απανθρωπισμού.Φυσικά και η γή είναι μεγάλη και μας χωράει όλους,όμως τα ιερατεία και οι λέσχες που μοιράζουν τις τύχες αυτού του κόσμου ,μας θέλουν πιονια στα σχέδιά τους.Τώρα αν κάτσω και μιλήσω για το τί πρέπει να γίνει,θα καταλήξω στην θεωρία του κομμουνισμού,και στην ανάγκη μόρφωσης κοινωνικής σχετικά με τον αλληλοσεβασμό στον άνθρωπο και την ανάγκη καταναγκαστικής εργασίας για την απόκτηση σοσιαλιστικής συνείδησης σε αμόρφωτους 'τύπου Φούκα' και αμόρφωτους και αρχάνθρωπους που σκοπό έχουν το κέρδος.Να θυμάστε,οπως ειπε και ο Αριστοτέλης,πώς οσο πιο θερμόαιμος είναι ένας οργανισμός,τοσο πιο εξελιγμένος είναι,και να υπάρχει παντα ,θέρμη στην καρδιά μας,αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωπου και όχι ζώα/νεοέλληνες :gun: :monkey: :monkey: :polybolo01: :polybolo02: :rocket:

Συγνώμη να κάνω μία χαζή και εντελώς καλοπροαίρετη ερώτηση;... γιατί ειλικρινά αδυνατώ με το πτωχό μυαλλό μου (το πολύ οξυζενέ βλέπεις φταίει) να καταλάβω που σχετίζεται το ιερατείο, οι λέσχες (ποιες λέσχες αλήθεια)... η θεωρία του κομμουνισμού; η καταναγκαστική εργασία; η απόκτηση σοσιαλιστικής συνείδησης; οι αμόρφωτοι σαν τον Φουκά (ποιος είναι δεν με νοιαζει) και όλα γενικά με το γεγονός ότι είμαστε τόσο κακοί με τα άμοιρα τα ζωάκια...

να μου πεις ορισμένα ίσως να έχουν σχέση... αλλά π.χ. η εργασία και τα βάρβαρα ωράρια πρέπει να μας οδηγούν στο να βασανίζουμε ζωάκια; ο κομμουνισμός θα μας μάθει να είμαστε άνθρωποι και να μην βασανίζουμε ζωάκια; ή μήπως ο σοσιαλισμός; Μιλάμε για κοινωνικό φαινόμενο και όχι για πολιτικό...

ίσως από την άλλη να μην το ανέπτυξες τόσο όσο εγώ που δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά να μην μπορώ να το πιάσω το υπονοούμενο σου... αλλά γενικότερα ο Γιωργάκης μας πολύ όμορφα και τρυφερά άνοιξε ένα θέμα ανθρωπιάς... ο αριστοτέλης πολύ όμορφα ήρθε και κόλησε ο σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός δεν ξέρω εάν μου κολλάει...

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”