Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Re: Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!
Someguy με απογοητεύεις... περίμενα κάτι καλύτερο από σένα.
Δεν πειράζει, εις στο επανιδείν...
Δεν πειράζει, εις στο επανιδείν...
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φαντάζει κλασσική περίπτωση αριστεροκάτι...
Με τις γνωστές φράσεις "εκπρόσωποι του 0,1%" (Ρε ΚΑΣΣΑΝΔΡΕ,θύμισε μου,το Μ-Λ ΕΕΟΑΚΚΕ Ν.Υ.Χ.Τ.Α. μ-λ δεν είναι αξ/κη αντιπολίτευση σε αυτή τη χώρα; )
Βγάζοντας τα συμπλέγματα με τα γνωστά υπονοούμενα περι "δειλίας του χώρου μου" (αυτοί που τόσο "γενναία" αυτοδιαλύουν στο άψε σβήσε προκλητική αντισυγκέντρωσή των 200 και βάλε ατόμων...)
Με τις γνωστές "επανασταστικές" κορώνες περι "νομιμοφροσύνης" (οι γλύφτες των θεσμών και του πολιτεύματος)
Πάντως,πολλά υπονοούμενα πετάς για "χούντες","νομιμοφροσύνες","πράκτορες του χώρου μου" κλπ κλπ. Χωρίς πλάκα,περισσότερο μου φέρνεις για "εθνικομπολσεβίκος" παρά για αριστεροκάτι!
Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου εδω,με βοήθησες να καταλάβω αρκετά!
Με τις γνωστές φράσεις "εκπρόσωποι του 0,1%" (Ρε ΚΑΣΣΑΝΔΡΕ,θύμισε μου,το Μ-Λ ΕΕΟΑΚΚΕ Ν.Υ.Χ.Τ.Α. μ-λ δεν είναι αξ/κη αντιπολίτευση σε αυτή τη χώρα; )
Βγάζοντας τα συμπλέγματα με τα γνωστά υπονοούμενα περι "δειλίας του χώρου μου" (αυτοί που τόσο "γενναία" αυτοδιαλύουν στο άψε σβήσε προκλητική αντισυγκέντρωσή των 200 και βάλε ατόμων...)
Με τις γνωστές "επανασταστικές" κορώνες περι "νομιμοφροσύνης" (οι γλύφτες των θεσμών και του πολιτεύματος)
Πάντως,πολλά υπονοούμενα πετάς για "χούντες","νομιμοφροσύνες","πράκτορες του χώρου μου" κλπ κλπ. Χωρίς πλάκα,περισσότερο μου φέρνεις για "εθνικομπολσεβίκος" παρά για αριστεροκάτι!
Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου εδω,με βοήθησες να καταλάβω αρκετά!
Γεια σας
Ουδέποτε έγινε δίκη κατά του Κουρή και για αυτό ποτέ ο Μιχαλολιάκος όσες φορές του ζητήθηκε να δείξει τη δικαστική απόφαση ή, έστω το δημοσιεύμα της Αυριανής έκανε γαργάρα. Η υπόθεση του Σοφιανόπουλου το 2003 σου είπα είναι διαφορετική. Αλλωστε για σκέψου λιγάκι. Το δημοσίευμα έγινε το 1984 είναι λογικό ο Μιχαλολιάκος να άφησε 19 χρόνια για να κινηθεί νομικά, προκειμένου αποκαταστήσει την τιμή του; Και όλα αυτά τα χρόνια ΚΥΠατζή να τον ανεβάζουν ΚΥΠατζή να τον κατεβάζουν;
Και το ότι δεν έγινε δίκη εναντίον του Κουρή το παραδέχεται ουσιαστικά και η ανακοίνωση που έβγαλε η Χ.Α το 1999 (3/12).
Πάμε παρακάτω. Σύμφωνα με την Χ.Α οι τέσσερις θιγμένοι απέσυραν τη μύνηση τους επειδή ο Γαβριελάτος τους ζήτησε συγνώμη. Αυτό θα είχε κάποια αξία, αν η συγνώμη ήταν έγγραφη στην εφημερίδα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε. Για αυτό και η ανακοίνωση δεν αναφέρει σε ποιο φύλλο της εφημερίδας αναφέρεται - επειδή δεν υπάρχει (όποιος έχει αντίρρηση όποτε έχει ελεύθερο χρόνο μπορεί να έρθει μαζί μου να ελέγξει ο ίδιος το αρχείο της Αυριανής). Και για αυτό ποτέ ο Μιχαλολιάκος δεν έδειξε έστω το απόκομμα της Αυριανής με την υποτιθέμενη συγνώμη.
Το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι ότι αν πράγματι αυτοί οι τέσσερις κινήθηκαν νομικά εναντίον του Κουρή, να δέχτηκαν εκβιασμό ότι θα τους βγάλει κι άλλα άπλυτα στη φόρα και να έκαναν πίσω. Ισως είναι αυτός ο λόγος που δημόσια η Χ.Α πήρε πρώτα φορά θέση, ύστερα από πολλά χρόνια το 1999 αφού στα πλαίσια της τότε φαγομάρας των ακροδεξιών ο Σοφιανόπουλος κατηγορούσε τον αρχηγό της για ΚΥΠατζή. Ισως και αυτός είναι ο λόγος που οι υπόλοιποι εξακολουθούν να κάνουν γαργάρα και όπως έλεγε η ανακοίνωση της Χ.Α.
Και το ότι δεν έγινε δίκη εναντίον του Κουρή το παραδέχεται ουσιαστικά και η ανακοίνωση που έβγαλε η Χ.Α το 1999 (3/12).
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Σύμφωνα με τη ΧΑ τέσσερις θιγμένοι έκαναν μήνυση, αλλά την απέσυραν. Συνεπώς ουδέποτε έγινε δίκη, συνεπώς ουδέποτε υπήρξε καταδικαστική απόφαση εναντίον του Κουρή, συνεπώς ουδέποτε αποδείχτηκε δικαστικά η πλαστότητα του εγγράφου. Γι' αυτό και ουδέποτε ο Μιχαλολιάκος έδειξε κάποια δικαστική απόφαση για αυτή την υπόθεση, όταν του το ζήταγαν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι χρυσαύγίτες.Το έγγραφο αυτό εμφανίστηκε το πρώτον το 1984 στην εφημερίδα Αυριανή, όταν ο εκδότης της εφημερίδος μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ήταν αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ. Κατόπιν μηνύσεως που υπεβλήθη από τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, από τον Γρηγόριο Μιχαλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τον Πολύδωρο Δάκογλου, ο υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο της εφημερίδος Αυριανή τότε Γαβριελάτος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατόπιν συγγνώμης, η οποία υπήρξε, απεσύρθη η μήνυση
Πάμε παρακάτω. Σύμφωνα με την Χ.Α οι τέσσερις θιγμένοι απέσυραν τη μύνηση τους επειδή ο Γαβριελάτος τους ζήτησε συγνώμη. Αυτό θα είχε κάποια αξία, αν η συγνώμη ήταν έγγραφη στην εφημερίδα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε. Για αυτό και η ανακοίνωση δεν αναφέρει σε ποιο φύλλο της εφημερίδας αναφέρεται - επειδή δεν υπάρχει (όποιος έχει αντίρρηση όποτε έχει ελεύθερο χρόνο μπορεί να έρθει μαζί μου να ελέγξει ο ίδιος το αρχείο της Αυριανής). Και για αυτό ποτέ ο Μιχαλολιάκος δεν έδειξε έστω το απόκομμα της Αυριανής με την υποτιθέμενη συγνώμη.
Το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι ότι αν πράγματι αυτοί οι τέσσερις κινήθηκαν νομικά εναντίον του Κουρή, να δέχτηκαν εκβιασμό ότι θα τους βγάλει κι άλλα άπλυτα στη φόρα και να έκαναν πίσω. Ισως είναι αυτός ο λόγος που δημόσια η Χ.Α πήρε πρώτα φορά θέση, ύστερα από πολλά χρόνια το 1999 αφού στα πλαίσια της τότε φαγομάρας των ακροδεξιών ο Σοφιανόπουλος κατηγορούσε τον αρχηγό της για ΚΥΠατζή. Ισως και αυτός είναι ο λόγος που οι υπόλοιποι εξακολουθούν να κάνουν γαργάρα και όπως έλεγε η ανακοίνωση της Χ.Α.
Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι οι προαναφερόμενοι! Γιατί τώρα κάποιοι από αυτούς σήμερα σιωπούν είναι δικό τους θέμα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
x*****ε για τον τυπο που έφαγε ξύλο και είχε και την ελληνική σημαία σαν τατουάζ. .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Παρ 17 Οκτ 2008, 23:57, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Λόγος: Παρακαλώ όχι ύβρεις και τέτοιες φρασεολογίες, και Ελληνικά αντί για greeklish!
Λόγος: Παρακαλώ όχι ύβρεις και τέτοιες φρασεολογίες, και Ελληνικά αντί για greeklish!
την...ακούσαμε για τα καλά
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Kάποτε (προ μηνών) angiegr έγραψες...
Τότε μας γ...***ες , σήμερα μας έχ***σες.
Κι έχεις δυο ποστ όλα κι όλα!
Δεν ξέρω αν έρχεσαι όποτε σε πιάνει μια ιδιάζουσα διάθεση, πάντως θα σου'λεγα να μας έρχεσαι λίγο πιο χαλαρά και να το πάρεις αλλιώς αν θες.
Διαλόγους κάνουμε και οι διάλογοι εδώ στα ΙΔΕΟ πασχίζουμε να γίνονται με τρόπο ευπρεπή.
Αλλωστε αν έχει κανείς έρεισμα και ουσιώδες επιχείρημα, δεν χρειάζεται τέτοιου είδους τσιτάτα για να τραβήξει την προσοχή.
angiegr έγραψε:μπραβο οι γερμανοι
γαμ...σαν οι παπουδες τους και τωρα χειροκραταν τα εγγονια τους
μπραβο μπραβο
Τότε μας γ...***ες , σήμερα μας έχ***σες.
Κι έχεις δυο ποστ όλα κι όλα!
Δεν ξέρω αν έρχεσαι όποτε σε πιάνει μια ιδιάζουσα διάθεση, πάντως θα σου'λεγα να μας έρχεσαι λίγο πιο χαλαρά και να το πάρεις αλλιώς αν θες.
Διαλόγους κάνουμε και οι διάλογοι εδώ στα ΙΔΕΟ πασχίζουμε να γίνονται με τρόπο ευπρεπή.
Αλλωστε αν έχει κανείς έρεισμα και ουσιώδες επιχείρημα, δεν χρειάζεται τέτοιου είδους τσιτάτα για να τραβήξει την προσοχή.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
Πολύ στεναχωρήθηκα που χ..κες!angiegr έγραψε:x*****ε για τον τυπο που έφαγε ξύλο και είχε και την ελληνική σημαία σαν τατουάζ. .
Γεια σας
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
άστα να παν.. κι εγώ το διάβασα και από τότε νιώθω μεγάλη πίκρα.... δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε απ την στεναχώρια...
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- _XRHSTOS_
- Operator
Ενδιαφέρουσες οι απορρίες σου Ιφικράτη,ωστόσο,μπορεί να μην ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι "η περίπτωση με το Σοφιανόπουλο είναι εντελώς διαφορετική απο αυτήν την ΑΥΡΙΑΝΗΣ",σε ότι αφορά όμως το έγγραφο,πρόκειται αποδεδειγμένα για το ίδιο και το αυτό έγγραφο που είχε χρησιμοποιήσει η ΑΥΡΙΑΝΗ. Αυτό είναι το έγγραφο που είχε διαψευστεί το 2003 και που κάποια "πρόσωπα" που αναφέρονται σε αυτό,όπως ο "κλαδάρχης Νικόλαος Αεράκης",είναι ανύπαρκτα,όπως απεδείχθη απο τη δίκη του 2003 και η "σφραγίδα" αυτού του εγγράφου έχει ημερομηνίκα εισαγωγής την 21-12-81.
Αυτό είναι το έγγραφο που είχε δημοσιεύσει η ΑΥΡΙΑΝΗ,αυτό είναι το ένα και μοναδικό "έγγραφο" που επικαλούνται και δημοσιεύουν οι πολέμιοι του Μιχαλολιάκου και των άλλων,αυτό είναι το έγγραφο που είχε δημοσιεύσει και το "Κόμμα Ελληνισμού",αυτό είναι το έγγραφο που απεδείχθη πλαστό στο δικαστήριο το 2003.
Αυτό είναι το έγγραφο που είχε δημοσιεύσει η ΑΥΡΙΑΝΗ,αυτό είναι το ένα και μοναδικό "έγγραφο" που επικαλούνται και δημοσιεύουν οι πολέμιοι του Μιχαλολιάκου και των άλλων,αυτό είναι το έγγραφο που είχε δημοσιεύσει και το "Κόμμα Ελληνισμού",αυτό είναι το έγγραφο που απεδείχθη πλαστό στο δικαστήριο το 2003.
Γεια σας
Τίποτα δεν διαψεύστηκε το 2003. Ο Μιχαλολιάκος υποστήριζε ότι είχε κάνει μήνυση το 1999 για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Σοφιανόπουλου (όχι μόνο για το έγγραφο), ο οποίος δεν πρόλαβε καν να παρουσιάσει καλά - καλά το έγγραφο στην ΤΗΛΕΤΩΡΑ γιατί τον έκοψαν στον αέρα (αναφερότανε και το όνομα του Μιχαλόπουλου). Οταν μετά από καιρό τον ρώτησαν κάποιοι Χρυσαυγίτες τι έγινε αυτή η υπόθεση τους απάντησε ότι δεν βρήκε άκρη και την απέσυρε. Ετσι έλεγε τότε. Και μάλιστα, οι Χρυσαυγίτες τον ρώταγαν γιατί το έκανε αυτό αφού είχε το υπέρ του προηγούμενο με την Αυριανή όπως ισχυριζότανε. Εγώ αυτό ξέρω και μάλιστα, αγνοώ κάποια ανακοίνωση της Χ.Α που λογικά θα είχε εκδώσει αν είχε δικαιωθεί ο αρχηγός της, για μια υπόθεση που και καλά του ρίχνει λάσπη επί μια 20ετία. Αν εσύ γνωρίζεις Χρήστο θα ήθελα να την παρουσιάσεις.
Αυτό το είχε γράψει τον Ιανουάριο του 2004, ο γενικός γραμματέας της ΤΟ της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Είχαν περάσει ήδη 20 χρόνια από τότε που το πρωτοδημοσιεύσε ο Κουρής και ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί η πλεκτάνη. Λες να μην είχε πάρει χαμπάρι ότι λίγους μήνες πιο πριν ο αρχηγός του υποτίθεται ότι είχε δικαιωθεί; Δύσκολο.
Τέλος πάντων, εσείς ρε παιδιά έχετε σχέσεις με αυτούς τους τύπους ρωτήστε τους τι έχει γίνει. Εγώ σας είπα να πιάσετε τον Βορίδη που από ότι ξέρω είναι πολύ καλός γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου, αλλά και της πορείας του Μιχαλολιάκου για το αν είχε/ έχει σχέση με την ΕΥΠ. Να μην σας παραμυθιάζουν όμως με μαλακίες. Είδες Χρήστο την ανακοίνωση της ΧΑ που έγραφε ξεκάθαρα ότι απέσυραν τις μυνήσεις (αν ποτέ τις είχαν κάνει) κατά του Κουρή. Κάτι που σημαίνει πως ουδέποτε δικαιώθηκε σε δικαστήριο κάπου στη δεκαετία του 80, όπως ισχυριζόσουν εσύ, προφανώς επειδή έτσι σου τα είχαν πει.
4. Σχετικά με τον αρχηγό μου Νικ. Μιχαλολιάκο και το
χαλκευμένο έγγραφο με το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η λάσπη
εναντίον αυτού καί της οικογένειας του, θα αποκαλυφθεί
στο τελος μέσα από τις δικαστικές αίθουσες η πλεκτάνη και οι
ένοχοι θα τιμωρηθούν καταλλήλως.
Αυτό το είχε γράψει τον Ιανουάριο του 2004, ο γενικός γραμματέας της ΤΟ της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Είχαν περάσει ήδη 20 χρόνια από τότε που το πρωτοδημοσιεύσε ο Κουρής και ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί η πλεκτάνη. Λες να μην είχε πάρει χαμπάρι ότι λίγους μήνες πιο πριν ο αρχηγός του υποτίθεται ότι είχε δικαιωθεί; Δύσκολο.
Τέλος πάντων, εσείς ρε παιδιά έχετε σχέσεις με αυτούς τους τύπους ρωτήστε τους τι έχει γίνει. Εγώ σας είπα να πιάσετε τον Βορίδη που από ότι ξέρω είναι πολύ καλός γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου, αλλά και της πορείας του Μιχαλολιάκου για το αν είχε/ έχει σχέση με την ΕΥΠ. Να μην σας παραμυθιάζουν όμως με μαλακίες. Είδες Χρήστο την ανακοίνωση της ΧΑ που έγραφε ξεκάθαρα ότι απέσυραν τις μυνήσεις (αν ποτέ τις είχαν κάνει) κατά του Κουρή. Κάτι που σημαίνει πως ουδέποτε δικαιώθηκε σε δικαστήριο κάπου στη δεκαετία του 80, όπως ισχυριζόσουν εσύ, προφανώς επειδή έτσι σου τα είχαν πει.
- _XRHSTOS_
- Operator
Μπορεί να μη θυμάμαι καλά και η δίκη να 'χε γίνει το 2004/2005 ή να είχε συνεχιστεί τότε η δίκη του 2003. Το σίγουρο είναι πάντως πως απο τη δίκη είχανε προκύψει τα παρακάτω:
1)Και το έγγραφο βγήκε πλαστό
2)Και ο "κλαδάρχης Αεράκης" απεδείχθη ανύπαρκτο πρόσωπο
3)Και ο Σοφιανόπουλος είχε καταδικαστεί
4)Και ανακοίνωση της ΧΑ υπήρξε τότε που ανέφερε όλα τα παραπάνω
1)Και το έγγραφο βγήκε πλαστό
2)Και ο "κλαδάρχης Αεράκης" απεδείχθη ανύπαρκτο πρόσωπο
3)Και ο Σοφιανόπουλος είχε καταδικαστεί
4)Και ανακοίνωση της ΧΑ υπήρξε τότε που ανέφερε όλα τα παραπάνω
Γεια σας
Χρήστο το να λέω εγώ πως δεν έγινε δίκη και εσύ ότι έγινε, δεν βγαίνει άκρη. Η μοναδική ανακοίνωση που γνωρίζω της Χ.Α είναι αυτή του 1999. Μην ξεχνάμε ακόμη ότι παρά τις κόντρες του 99, λίγο καιρό αργότερα όλοι είχαν βρει στέγη στο ΛΑΟΣ με τη Χ.Α να έχει τέσσερα μέλη της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη για τις νομαρχιακές, άσχετα αν μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές αποχώρησαν. Επίσης εσύ μπορεί να μην τον αποδέχεσε πλέον, αλλά ο πρώην υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου είχε ανοίξει το στόμα του και είχε πει πολλά για τον πρώην φύρερ του. Νομίζω ότι έγραψε κι ένα βιβλίο. Ύπάρχει, ωστόσο, και ένα ακόμη έγγραφο που είχαν βγάλει τα ΝΕΑ το 2004, σύμφωνα με το οποίο η ΕΛΑΣ έδινε στην Χ.Α γκλομπ και ασύρματους και ότι τα περισσότερα μέλη της οπλοφορούσαν αφού παρουσιάζονταν ως συνοδοί βουλευτών της ΝΔ.
- _XRHSTOS_
- Operator
Ο Χάρης Κουσουβρής είχε κόντρα με το Μιχαλολιάκο,ήτανε δηλαδή αντίπαλοι,κι όπως συνηθίζεται στον εθνικιστικό χώρο,στις ενδοοικογενειακές αντιπαλότητες,αναπαρράγονται πολλές φορές απο τους αντιπάλους και κυκλοφορούσες φήμες,με την "προσωπική τους επιβεβαίωση". Αλλοίμονο αν πίστευα όλα όσα ειπώνονται στις κόντρες. Θα πρεπε να πιστεύω τότε και τα όσα έλεγε ο Πλεύρης για το Μανωλάκο,και τα όσα έλεγε ο Βορίδης για τον Πλεύρη και ο ένας για τον άλλο,όταν βρισκόντουσαν σε περιόδους πολιτικής αντιπαλότητας. Πολλώ μάλλον όταν μιλάμε για ένα άτομο που δε ζει σε καθημερινές συνθήκες αλλα βρίσκεται φυλακή και αντιμετωπίζει δυσκολίες απο το κράτος για μια θολή υπόθεση. Ναι,αρκεί μια προβοκάτσια για να δημιουργήσει μερικές καχυποψίες και μια αντιπαλότητα που προκαλούν πόλεμο.
Όσο για το έγγραφο που είχε δημοσιευθεί στα "ΝΕΑ",επρόκειτο για κατασκευασμένο δελτίο της ΕΛΑΣ που είναι για γέλια και για κλάμματα...
Όσο για το έγγραφο που είχε δημοσιευθεί στα "ΝΕΑ",επρόκειτο για κατασκευασμένο δελτίο της ΕΛΑΣ που είναι για γέλια και για κλάμματα...
Γεια σας
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Μόνο και μόνο ότι ο Ιφικράτης λέει ότι:
"Ο Βορίδης είναι γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου!!!"
χαχαχαχαχ... οκ... ότι πεις Ιφικράτη...
Α! και σταμάτα επιτέλους να κάνεις copy-paste από άλλα φόρουμ... Αυτές είναι οι "πηγές" σου;
Εκτός και αν είναι κάποιος ημιπαράφρων γνωστότατος "φασιστοφάγος"...
Είναι μικρός ο κόσμος Ιφικράτη... και αυτοκαρφώθηκες...
Η Χ.Α δεν προσχώρησε ποτέ στον ΛΑ.Ο.Σ, όπως προσχώρησαν άλλα κόμματα του χώρου. Είχαν απλά συνεργαστεί προσωρινά στα πλαίσια των νομαρχιακών εκλογών του 2002 (3 χρόνια μετά το 1999, και όχι "λίγο καιρό αργότερα", όπως λες).
Και οι 4 υποψήφιοι της Χ.Α δεν αποχώρησαν από τις νομαρχιακές. Συμμετείχαν κανονικά. Απλά οι σχέσεις Χ.Α-ΛΑ.Ο.Σ είχαν ήδη ψυχρανθεί 2-3 εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Άντε, να μαθαίνεις και εσύ κάτι, διότι απ'ότι φαίνεται οι "φασιστοφάγοι" δεν στα λένε καλά.
Τι άλλο διαβάσαμε; Α ναι... γκλομπ, ασυρμάτους... κτλ...
Έλεος ρε... συνέλθετε λίγο... τι είναι αυτά που λέτε και πιστεύετε κιόλας...
λέει πολλά για το πόσο σχετικός είναι..Εγώ σας είπα να πιάσετε τον Βορίδη που από ότι ξέρω είναι πολύ καλός γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου,
"Ο Βορίδης είναι γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου!!!"
Α! και σταμάτα επιτέλους να κάνεις copy-paste από άλλα φόρουμ... Αυτές είναι οι "πηγές" σου;
Εκτός και αν είναι κάποιος ημιπαράφρων γνωστότατος "φασιστοφάγος"...
Είναι μικρός ο κόσμος Ιφικράτη... και αυτοκαρφώθηκες...
Ούτε αυτά δεν ξέρεις καλά.Μην ξεχνάμε ακόμη ότι παρά τις κόντρες του 99, λίγο καιρό αργότερα όλοι είχαν βρει στέγη στο ΛΑΟΣ με τη Χ.Α να έχει τέσσερα μέλη της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη για τις νομαρχιακές, άσχετα αν μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές αποχώρησαν
Η Χ.Α δεν προσχώρησε ποτέ στον ΛΑ.Ο.Σ, όπως προσχώρησαν άλλα κόμματα του χώρου. Είχαν απλά συνεργαστεί προσωρινά στα πλαίσια των νομαρχιακών εκλογών του 2002 (3 χρόνια μετά το 1999, και όχι "λίγο καιρό αργότερα", όπως λες).
Και οι 4 υποψήφιοι της Χ.Α δεν αποχώρησαν από τις νομαρχιακές. Συμμετείχαν κανονικά. Απλά οι σχέσεις Χ.Α-ΛΑ.Ο.Σ είχαν ήδη ψυχρανθεί 2-3 εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Άντε, να μαθαίνεις και εσύ κάτι, διότι απ'ότι φαίνεται οι "φασιστοφάγοι" δεν στα λένε καλά.
Τι άλλο διαβάσαμε; Α ναι... γκλομπ, ασυρμάτους... κτλ...
Έλεος ρε... συνέλθετε λίγο... τι είναι αυτά που λέτε και πιστεύετε κιόλας...
Μήπως και για αυτό έκανε μήνυση ο Μιχαλολιάκος; Δεν νομίζω. Αλλωστε για τις σχέσεις ΧΑ και κράτους έχουν μιλήσει κατά καιρούς αρχηγοί αστυνομίας και υπουργοί δημοσίας τάξεως.Όσο για το έγγραφο που είχε δημοσιευθεί στα "ΝΕΑ",επρόκειτο για κατασκευασμένο δελτίο της ΕΛΑΣ που είναι για γέλια και για κλάμματα
Οσον αφορά τον Κάσσανδρο, για άλλη μια φορά δεν λέει απολύτως τίποτα, ειδικά για το θέμα των υποτιθέμενων μηνύσεων που έκανε ο Μιχαλολιάκος.
Ο Βορίδης είναι γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου!!!"
Ο Βορίδης γνωρίζει πολύ καλά και όχι μόνο για το έγγραφο. Από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο σχετικός είσαι.
Εσύ άλλωστε, είχες ισχυριστεί ότι είχε αποδειχτεί δικαστικά πως είναι πλαστό το έγγραφό και μετά, έλεγες πως απλά έτσι σου είπαν κάποιοι δικοί σου εμπειρογνώμονες.
Δεν είπα ότι προσχώρησε και τον «λίγο καιρό αργότερα» τον προσδιορίζω όταν αναφέρω τις νομαρχιακές εκλογές.Η Χ.Α δεν προσχώρησε ποτέ στον ΛΑ.Ο.Σ, όπως προσχώρησαν άλλα κόμματα του χώρου. Είχαν απλά συνεργαστεί προσωρινά στα πλαίσια των νομαρχιακών εκλογών του 2002 (3 χρόνια μετά το 1999, και όχι "λίγο καιρό αργότερα", όπως λες).
Η Χρυσή Αυγή είχε αποσύρει την υποστήριξη της στον Καρατζαφέρη, μια εβδομάδα άντε δέκα μέρες το πολύ πριν τις εκλογές, όταν ο ΛΑάρχης έκανε τη δήλωση πως έχει Εβραίους, τσιγγάνους και ομοφυλόφιλους στο ψηφοδέλτιο του. Οσον αφορά τους τέσσερις υποψήφιους της είχαν τυπωθεί ήδη τα ψηφοδέλτια και δεν γινότανε να διαγραφούν. Η Χ.Α είχε καλέσει τα μέλη της να μην ψηφίσουν τον Καρατζαφέρη, ουσιαστικά δηλαδή τους είχε αποσύρει.Και οι 4 υποψήφιοι της Χ.Α δεν αποχώρησαν από τις νομαρχιακές. Συμμετείχαν κανονικά. Απλά οι σχέσεις Χ.Α-ΛΑ.Ο.Σ είχαν ήδη ψυχρανθεί 2-3 εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Γνωρίζεις ποιος είναι ο Φασιστοφάγος;Εκτός και αν είναι κάποιος ημιπαράφρων γνωστότατος φασιστοφάγος
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Καλά... ότι πεις....Ο Βορίδης γνωρίζει πολύ καλά και όχι μόνο για το έγγραφο. Από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο σχετικός είσαι.
Για να είσαι τόσο σίγουρος, φαίνεται ότι μάλλον εσύ "σχετίζεσαι με τον Βορίδη"... και όχι εγώ όπως ατυχώς είπες πριν (σου είπανε μάλλον... ή κάνω λάθος;)
Δεν μίλησα για "εμπειρογνώμονες" (...) 'Αλλο πράγμα είπα.. Ξαναδιάβασέ το και ξαναέλα.Εσύ άλλωστε, είχες ισχυριστεί ότι είχε αποδειχτεί δικαστικά πως είναι πλαστό το έγγραφό και μετά, έλεγες πως απλά έτσι σου είπαν κάποιοι δικοί σου εμπειρογνώμονες.
Άδικη προσπάθεια διαστρέβλωσης εκ μέρους σου..
Μην το κουράζεις άδικα. Είπες:Δεν είπα ότι προσχώρησε και τον «λίγο καιρό αργότερα» τον προσδιορίζω όταν αναφέρω τις νομαρχιακές εκλογές.
Δεν "είχαν βρει όλοι στέγη" όπως ατυχώς είπες.Μην ξεχνάμε ακόμη ότι παρά τις κόντρες του 99, λίγο καιρό αργότερα όλοι είχαν βρει στέγη στο ΛΑΟΣ με τη Χ.Α να έχει τέσσερα μέλη της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη για τις νομαρχιακές
Τότε, το 2002, ούτε η Χ.Α, ούτε το Ελληνικό Μέτωπο, ούτε η Εθνική Συμμαχία είχαν προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ.
Που θα πάει, κάποτε θα μάθεις την ιστορία του εθνικιστικού χώρου...
Η Χ.Α είχε καλέσει τα μέλη της να μην ψηφίσουν τον Καρατζαφέρη, ουσιαστικά δηλαδή τους είχε αποσύρει.
Κάποιος που δεν γνωρίζει, είναι λογικό να το λέει αυτό.
Η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική, παρά την τότε επιφανειακή δήλωση της Χ.Α ότι δεν συμμετέχει στις νομαρχιακές.
Μπορεί βέβαια να ξέρεις καλύτερα. Ήσουνα τότε στην Χ.Α;
Κοίτα.. ο κόσμος είναι μικρός.Γνωρίζεις ποιος είναι ο Φασιστοφάγος;
Οι διάφοροι "ακραίοι" πολιτικοί χώροι είνα ακόμα μικρότεροι.
Το διαδίκτυο είναι μουρλοκομείο.
Η ηλιθιότητα είναι η πλέον διαδεδομένη ασθένεια, με αποτέλεσμα πολλοί να καρφώνονται από μόνοι τους.
Τα ψυχολογικά προβλήματα και τα ψυχοσωματικά απωθημένα ωθούν πολλούς σε πράξεις φαινομενικά ακατανόητες.
Βάσει όλων αυτών, δεν είναι δύσκολο να συμπεράνεις κάποια πράγματα από τα γραπτά κάποιου.
Εσύ τον γνωρίζεις;...
@@@@
Πάντα διακρινόσουν για αυτό το λεπτό χρυσαυγίτικο χιούμορ.Για να είσαι τόσο σίγουρος, φαίνεται ότι μάλλον εσύ "σχετίζεσαι με τον Βορίδη"...
Μήπως έγραψες...«επειδή έτσι έχω ακούσει και από ανθρώπους έμπειρους και σχετικούς με το θέμα». Αν οι έμπειροι και οι σχετικοί με το θέμα, δεν μπορούν να αποκληθούν και ως εμπειρογνώμονες, τότε ποιοι μπορούν;Δεν μίλησα για "εμπειρογνώμονες" (...) 'Αλλο πράγμα είπα..
Ο Σοφιανόπουλος δεν είχε προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ; Εννοώ τον Σοφιανόπουλο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος ναι μεν δεν είχε προσχωρήσει, αλλά είχε συνεργασία. Κοινώς ήτανε κάτω από το ίδιο κεραμύδι του Καρατζαφέρη.Τότε, το 2002, ούτε η Χ.Α, ούτε το Ελληνικό Μέτωπο, ούτε η Εθνική Συμμαχία είχαν προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ.
Η ανακοίνωση της Χ.Α ήταν ξεκάθαρη και μάλιστα, τέλειωνε με την προειδοποίηση ότι στη Χ.Α δεν θα γίνουν δεκτές αργότερα δηλώσεις μετανοίας. Αν τώρα εσύ τη κρίνεις επιφανειακή είναι δικό σου θέμα.Η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική, παρά την τότε επιφανειακή δήλωση της Χ.Α ότι δεν συμμετέχει στις νομαρχιακές
Ανεπανάληπτο χιούμορ από έναν εξπέρ του είδους. Οσον αφορά τον Φασιστοφάγο υποθέτω ότι από αυτά που έγραψες δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, απλά έχεις δει τι κατά καιρούς γράφει στο ιντυμίντια και έβγαλες τα συμπεράσματά σου.Μπορεί βέβαια να ξέρεις καλύτερα. Ήσουνα τότε στην Χ.Α;
Τρελογιατρέ μου εσύ !!! Αντε σου εύχομε σύντομα διορισμό στο Δαφνί, θα βρεις εκεί και άλλους Χίτλερ, Ναπολέωντες και ότι γουστάρεις.Τα ψυχολογικά προβλήματα και τα ψυχοσωματικά απωθημένα ωθούν πολλούς σε πράξεις φαινομενικά ακατανόητες.
- _XRHSTOS_
- Operator
Όχι,δεν έκανε. Άλλωστε,υποτίθεται ότι το έγγραφο που..."διέρρευσε"(;) στα ΝΕΑ υποτίθεται πως ήτανε "απόρρητο" απο ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ. Κοινώς,και στα δικαστήρια να πας..."ψάξε να βρεις τι κρύβει ο άνεμος"...Iφικράτης έγραψε:Μήπως και για αυτό έκανε μήνυση ο Μιχαλολιάκος; Δεν νομίζω. Αλλωστε για τις σχέσεις ΧΑ και κράτους έχουν μιλήσει κατά καιρούς αρχηγοί αστυνομίας και υπουργοί δημοσίας τάξεως.Όσο για το έγγραφο που είχε δημοσιευθεί στα "ΝΕΑ",επρόκειτο για κατασκευασμένο δελτίο της ΕΛΑΣ που είναι για γέλια και για κλάμματα
Όσο για τους Υπουργούς Δημοσίας Τάξεως,τί να πω... Υπαρχουν υπουργοί Δημοσίας Τάξεως και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που κατηγορούν τη ΧΑ για.."διασυνδέσεις με στελέχη της υπηρεσία τους". Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα "προοδευτικό" προφίλ,εξαπολύοντας μύδρους και συκοφαντίες εναντίων ενος πολιτικού κινήματος.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυτογελοιποιούνται αφου με την προπαγάνδα που κάνουν,πετυχαίνουν τελικά να περάσουν μια εικόνα ότι ήτανε άχρηστοι ως υπουργοί και αξ/κοί...
Γεια σας
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Στην προκειμένη περίπτωση, εμπειρογνώμονες θα λέγονταν αν ήταν τεχνοκράτες εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ή την αυθεντικότητα ενός εγγράφου.Μήπως έγραψες...«επειδή έτσι έχω ακούσει και από ανθρώπους έμπειρους και σχετικούς με το θέμα». Αν οι έμπειροι και οι σχετικοί με το θέμα, δεν μπορούν να αποκληθούν και ως εμπειρογνώμονες, τότε ποιοι μπορούν;
Οι άνθρωποι δεν είναι κάτι τέτοιο. Απλά γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από τον εθνικιστικό χώρο. Και κάποιοι εξ'αυτών δεν πρόσκεινται διόλου φιλικά πρός την Χ.Α.
Πάλι καλά που διόρθωσες το ανεκδιήγητο "όλοι είχαν βρει στέγη στον ΛΑ.Ο.Σ" , και είπες μόνο για τον Σοφιανόπουλο.Ο Σοφιανόπουλος δεν είχε προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ; Εννοώ τον Σοφιανόπουλο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος ναι μεν δεν είχε προσχωρήσει, αλλά είχε συνεργασία. Κοινώς ήτανε κάτω από το ίδιο κεραμύδι του Καρατζαφέρη.
Το ότι η Χ.Α συνεργάστηκε παρωδικά με τον ΛΑ.Ο.Σ, σε καμμία περίπτωση δεν την έθετε "κάτω από το ίδιο κεραμύδι του Καρατζαφέρη"...
Άλλο πράγμα η πρόσκαιρη συνεργασία και άλλο η προσχώρηση και η συγκατοίκηση κάτω από το ίδιο κεραμύδι..
Έλεος.. βασικά πράγματα..
Δεν την κρίνω εγώ επιφανειακή. Τα γεγονότα την έκριναν έτσι.Η ανακοίνωση της Χ.Α ήταν ξεκάθαρη και μάλιστα, τέλειωνε με την προειδοποίηση ότι στη Χ.Α δεν θα γίνουν δεκτές αργότερα δηλώσεις μετανοίας. Αν τώρα εσύ τη κρίνεις επιφανειακή είναι δικό σου θέμα.
Επεδή λοιπόν,
προφανώς δεν ήσουν τότε στην Χ.Α (οπότε και δεν γνωρίζεις εκ των έσω),
προφανώς δεν είχες μιλήσει με κάποιον εκ των 4 υποψηφίων (ο οποίος είναι ακόμα και σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χ.Α),
και επειδή προφανώς δεν θυμάσαι την τότε αρθρογραφία του Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα (έκανε ανοικτά αναφορά στους σταυρούς που συνέλεξαν οι 4 υποψήφιοί του, με την παράλληλη κριτική στον Καρατζαφέρη)
ε τότε.. μην το κουράζεις άδικα. Είναι φύσει αδύνατο να ξέρεις καλύτερα...
Μπορείς να υποθέσεις ότι θες. Ας το αφήσουμε εδώ προς το παρόν.Οσον αφορά τον Φασιστοφάγο υποθέτω ότι από αυτά που έγραψες δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, απλά έχεις δει τι κατά καιρούς γράφει στο ιντυμίντια και έβγαλες τα συμπεράσματά σου.
Ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι δηλαδή που επικαλέστηκες δεν εξειδικευμένοι, ώστε να να αναγνωρίζουν αν ένα έγγραφο είναι πλαστό. Ηταν έμπειροι και σχετικοί με το θέμα, αλλά όχι και ειδικοί περί αυθεντικότητας ενός εγγράφου που είναι το θέμα μας.Στην προκειμένη περίπτωση, εμπειρογνώμονες θα λέγονταν αν ήταν τεχνοκράτες εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ή την αυθεντικότητα ενός εγγράφου.
Οι άνθρωποι δεν είναι κάτι τέτοιο
Καλά τώρα ο Καρατζαφέρης σας έχει χώσει στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ, όπως ο ίδιος και τα στελέχη - παπαγαλάκια του δηλώνουν.Άλλο πράγμα η πρόσκαιρη συνεργασία και άλλο η προσχώρηση και η συγκατοίκηση κάτω από το ίδιο κεραμύδι..
Αν ρωτήσεις κάποιον Χρυσαυγίτη θα σε παραπέμψει στην ανακοίνωση. Με αυτά, όμως, που υποστηρίζεις ουσιαστικά εννοείς ότι οι άνθρωποι που φωνάζουν «Αίμα - Τιμή» είναι τόσο άτιμοι που άλλα λένε στις ανακοινώσεις τους και άλλα κάνουν.Δεν την κρίνω εγώ επιφανειακή. Τα γεγονότα την έκριναν έτσι.
Και περνώ στο Χρήστο. Κάνεις ένα λάθος. Αποδέχεσε με μεγάλη ευκολία ότι είναι υπέρ των εθνικιστών ή, αυτών που εμφανίζονται ως τέτοιοι και δεν ψάχνεις καθόλου να δεις τι ισχύει και τι όχι. Αντίθετα αν ακούσεις κάτι από την άλλη πλευρά αμέσως το απορρίπτεις χωρίς και πάλι να εξετάσεις πόσο βάσιμο μπορεί να είναι. Εγώ δεν σου λέω να δεχτείς τα όσα υποστηρίζω, όμως αυτά που σου λένε ψάξε τα καλύτερα.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ουφ... Μετά την αποτυχημέμνη απόπειρα διαστρέβλωσης της λέξης "εμπειρογνώμονας", συνεχίζεις να επιμένεις...Ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι δηλαδή που επικαλέστηκες δεν εξειδικευμένοι, ώστε να να αναγνωρίζουν αν ένα έγγραφο είναι πλαστό. Ηταν έμπειροι και σχετικοί με το θέμα, αλλά όχι και ειδικοί περί αυθεντικότητας ενός εγγράφου που είναι το θέμα μας.
Ξέχασες πάντως να παραθέσεις ολόκληρη την φράση μου, που ήταν η εξής:
Στην προκειμένη περίπτωση, εμπειρογνώμονες θα λέγονταν αν ήταν τεχνοκράτες εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ή την αυθεντικότητα ενός εγγράφου.
Οι άνθρωποι δεν είναι κάτι τέτοιο. Απλά γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από τον εθνικιστικό χώρο. Και κάποιοι εξ'αυτών δεν πρόσκεινται διόλου φιλικά πρός την Χ.Α.
Υπογράμμισα το κομμάτι που "ξέχασες" (κατά λάθος είμαι σίγουρος....) να παραθέσεις...
Τι αστεία παιδιάστικα κολπάκια είναι αυτά ρε Ίφι;...
Αφού ξέρεις ότι δεν πιάνουν, γιατι προσπαθείς αδίκως;
Ουδεμία σχέση με το θέμα. Μην σπεκουλάρεις αδίκως.Καλά τώρα ο Καρατζαφέρης σας έχει χώσει στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ, όπως ο ίδιος και τα στελέχη - παπαγαλάκια του δηλώνουν.
Προφανώς εσύ θα έχεις ρωτήσει αρκετούς και θα ξέρεις...Αν ρωτήσεις κάποιον Χρυσαυγίτη θα σε παραπέμψει στην ανακοίνωση. Με αυτά, όμως, που υποστηρίζεις ουσιαστικά εννοείς ότι οι άνθρωποι που φωνάζουν «Αίμα - Τιμή» είναι τόσο άτιμοι που άλλα λένε στις ανακοινώσεις τους και άλλα κάνουν.
Όσον αφορά τις ανακοινώσεις της Χ.Α, από την στιγμή που κάποιος σχηματισμός εμπλέκεται στην πολιτική, πρέπει να κινηθεί και αναλόγως. Δεν είμαι πάντως σε θέση να γνωρίζω το σκεπτικό των αακοινώσεων της Χ.Α.
Όπως υποθέτω και εσύ δεν θα είσαι σε θέση να απολογηθείς για την συμμετοχή ενός αναρχικού, του Κοροβέση, σε ένα 1000% αστικό κόμμα, σε εκλογές και στο ναό της αστικής πλουτοδημοκρατίας το κοινοβούλιο..
Κάσσανδρε παίζεις με τις λέξεις και επί της ουσίας μηδέν. Στην αρχή είπες σκέτο «έμπειροι και σχετικοί με το θέμα» και μετά διευκρίνησες πως δεν ήταν εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ενός εγγράφου. Οσον αφορά το έγγραφο δεν γνωρίζω αν είναι πλαστό ή, αυθεντικό, αλλά η στάση του Μιχαλολιάκου που ενώ δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια και ισχυριζότανε πως είχε δικαιωθεί, κάτι δείχνει. Αλλωστε εγώ σε αυτό το σημείο στάθηκα όταν είδα να λες πως αποδείχτηκε δικαστικώς η πλαστότητα του εγγράφου. Αν σου το είπαν αυτό το πράγμα οι «έμπειροι και σχετικοί», μάλλον δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι.
Μπορείς να ρωτήσεις την Αρέλα αν ξέρω και μάλιστα προσωπικά όχι από τα γραφόμενα στο ιντερνέτ ένα μέλος της Χ.Α.Προφανώς εσύ θα έχεις ρωτήσει αρκετούς και θα ξέρεις...
Αν είναι να ξεπουλάνε τόσα εύκολα θέσεις και στάσεις και άλλα να ανακοινώνουν και άλλα να πράτουν για λίγα επιπλέον ψηφαλάκια σε νομαρχιακές εκλογές, τότε που και να διακηβεύονταν μεγαλύτερα συμφέροντα.Όσον αφορά τις ανακοινώσεις της Χ.Α, από την στιγμή που κάποιος σχηματισμός εμπλέκεται στην πολιτική, πρέπει να κινηθεί και αναλόγως. Δεν είμαι πάντως σε θέση να γνωρίζω το σκεπτικό των αακοινώσεων της Χ.Α.
Το ίδιο ισχύει για σένα σχετικά με τη συμμετοχή του Βορίδη, του Πλεύρη, του Βελόπουλου σε ένα 10000% άστικο κόμμα, συγκάτοικο πλέον στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ σύμφωνα με τον αρχηγό του. Πάντως από ότι θυμάμε δεν πανηγύριζα εγώ για την είσοδο του Κοροβέση και του Κουράκη στη βουλή, κάποιοι άλλοι έκαναν χαρές και έλεγαν πως θα τρέμουν τώρα οι δημοκράτες και οι αντιρατσιστές.Όπως υποθέτω και εσύ δεν θα είσαι σε θέση να απολογηθείς για την συμμετοχή ενός αναρχικού, του Κοροβέση, σε ένα 1000% αστικό κόμμα, σε εκλογές και στο ναό της αστικής πλουτοδημοκρατίας το κοινοβούλιο..
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επειδή εύκολα "ξεχνάς" να σου θυμίσω ότι εξαρχής είχα πει για:Κάσσανδρε παίζεις με τις λέξεις και επί της ουσίας μηδέν. Στην αρχή είπες σκέτο «έμπειροι και σχετικοί με το θέμα» και μετά διευκρίνησες πως δεν ήταν εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ενός εγγράφου.
"ανθρώπους έμπειρους και σχετικούς με το θέμα, οι οποίοι ούτε είναι στην Χ.Α, ούτε είναι φιλικά προσκείμενοι προς αυτήν. Άρα δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να καλύψουν τον Μιχαλολιάκο."
Πάλι προσπάθησες να αποκόψεις 2-3 λέξεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Πάλι σου τόνισα αυτά που "ξέχασες".
Πότε θα μάθεις επιτέλους ότι αυτό είναι άδικος κόπος εκ μέρους σου;
Μετά εσύ μίλησες για "εμπειρογνώμονες".
Και γω σου έδωσα τον ορισμό της λέξης "εμπειρογνώμονες", λέγοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί δεν ήταν εμπειρογνώμονες...
Άντε να δω τι άλλο θα πεις.
Δεν έφτασε στα δικαστήρια;;;;;;;;Οσον αφορά το έγγραφο δεν γνωρίζω αν είναι πλαστό ή, αυθεντικό, αλλά η στάση του Μιχαλολιάκου που ενώ δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια και ισχυριζότανε πως είχε δικαιωθεί, κάτι δείχνει.
Και η δίκη με τον Σοφιανόπουλο που έγινε; Στην λαϊκή;
Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχω αντίγραφο της δικογραφίας... ούτε φωτοτυπία της απόφασης...
Αυτό δεν λέει κάτι, διότι λίγο πολύ το 90% των Ελλήνων (από τα 40-45 και κάτω) έχουν γνωρίσει κάποτε ένα μέλος της Χ.Α. Αλλά τέλοσπάντων.Μπορείς να ρωτήσεις την Αρέλα αν ξέρω και μάλιστα προσωπικά όχι από τα γραφόμενα στο ιντερνέτ ένα μέλος της Χ.Α.
Αφού ξέρεις (κάτι διόλου απίθανο), για να σε ρωτήσω:
Πρώην ή νυν;
Μέλος ή στέλεχος;
Αρσενικού ή θηλυκού γένους;
Το ότι ψήφισα ΛΑ.Ο.Σ στις προηγούμενες εκλογές, δεν λέει απολύτως τίποτα, ούτε βεβαίως σημαίνει ότι εμπιστευόμουν τον χοντρό (όπως είχα πει επανειλημμένως). Άλλωστε η άποψή μου για την κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι σαφής και χιλιοειπωμένη. Αντιθέτως εσύ, ποτέ δεν ξεκαθάρισες την θέση σου.Το ίδιο ισχύει για σένα σχετικά με τη συμμετοχή του Βορίδη, του Πλεύρη, του Βελόπουλου σε ένα 10000% άστικο κόμμα, συγκάτοικο πλέον στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ σύμφωνα με τον αρχηγό του. Πάντως από ότι θυμάμε δεν πανηγύριζα εγώ για την είσοδο του Κοροβέση και του Κουράκη στη βουλή, κάποιοι άλλοι έκαναν χαρές και έλεγαν πως θα τρέμουν τώρα οι δημοκράτες και οι αντιρατσιστές
Είσαι δημοκράτης; Ναι ή ου;
Ασφαλώς και χάρηκα για την εκλογή κάποιων ανθρώπων που προέρχονται από τον εθνικιστικό χώρο, ή είναι φιλικά προσκείμενοι. Αλλά μέχρι εκεί. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους, και κανείς δεν παίρνει "λευκή επιταγή".
Και επειδή για μία ακόμη φορά (3η στο παρόν νήμα) διαστρεβλώνεις, να σου θυμίσω τι είχα πει:
"ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!
Προς ανθέλληνες, αντφασίστες, αντιρατσιστές κτλ:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ"
ούτε σε δημοκράτες ανεφέρθην, ούτε σε "τρέμουλα"..
Στο έχω αποδείξει χιλιάδες φορές.. έχω καλύτερη μνήμη από σένα...
μην πας να μου την βγεις έτσι.. χάνεις τον χρόνο σου...
Βαριέμε να κάθομαι να παίζω με τις λέξεις και προχωράμε. Μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκε και πόσο έμπειροι και ειδικοί ήταν οι άνθρωποι που στηρίχτηκες στη γνώμη τους.
Παρατήσαμε βλέπω ότι την άποψη ότι ο Μιχαλολιάκος είχε δικαιωθεί σε δίκη με τον Κουρή και περάσαμε στο Σοφιανόπουλο. Δηλαδή 20 χρόνια από τότε που είχε δημοσιευτεί το έγγραφο και σε όλο αυτό το διάστημα ο φύρερ της Χ.Α και τα παπαγαλάκια του λέγανε πως είχε και καλά δικαιωθεί εναντίον του Κουρή. Κάποια στιγμή βέβαια, που αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση δεν μπορούσαν να πουν τέτοια ψέμματα και ισχυρίστηκαν πως ναι μεν είχαν κάνει μηνύσεις, αλλά τις απέσυραν.
Δημοκράτης βέβαια και να μην είναι αντιφασίστας δεν γίνεται, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.
Εχουμε γεμίσει τρεις σελλίδες και ακόμη να πάρω απάντηση πότε έγινε αυτή η δίκη. Κι άντε δεν έχεις τη δικογραφία, ούτε την απόφαση. Μήπως υπάρχει έστω η ανακοίνωση της Χ.Α για αυτή τη δίκη; Κάτι ρε παιδί μου που να διαψεύδει τον ισχυρισμό μου, ότι ποτέ ο Μιχαλολιάκος δεν κινήθηκε δικαστικά και ότι για το Σοφιανόπουλο έλεγε πως απέσυρε τη μήνυση γιατί δεν έβγαζε άκρη. Εννοείται ότι «έτσι μου είπαν έμπειροι και ειδικοί» μπορεί να πείθει κανέναν πιτσιρικά, αλλά θα γελάει ο κόσμος αν το πεις παραέξω.Δεν έφτασε στα δικαστήρια;;;;;;;;
Και η δίκη με τον Σοφιανόπουλο που έγινε; Στην λαϊκή;
Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχω αντίγραφο της δικογραφίας... ούτε φωτοτυπία της απόφασης...
Παρατήσαμε βλέπω ότι την άποψη ότι ο Μιχαλολιάκος είχε δικαιωθεί σε δίκη με τον Κουρή και περάσαμε στο Σοφιανόπουλο. Δηλαδή 20 χρόνια από τότε που είχε δημοσιευτεί το έγγραφο και σε όλο αυτό το διάστημα ο φύρερ της Χ.Α και τα παπαγαλάκια του λέγανε πως είχε και καλά δικαιωθεί εναντίον του Κουρή. Κάποια στιγμή βέβαια, που αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση δεν μπορούσαν να πουν τέτοια ψέμματα και ισχυρίστηκαν πως ναι μεν είχαν κάνει μηνύσεις, αλλά τις απέσυραν.
Βγάλαμε πάλι το ασφαλίτικο υφάκι. Ετσι είναι το χούι δεν κόβεται. Σιγά μην σου δώσω και λογαριασμό για το τι είναι και τι δεν είναι.Αφού ξέρεις (κάτι διόλου απίθανο), για να σε ρωτήσω:
Πρώην ή νυν;
Μέλος ή στέλεχος;
Αρσενικού ή θηλυκού γένους;
Ναι, αυτό είναι ακόμη πιο ωραίο. Πήραν κάτι υπογλώσσια οι «ανθέλληνες, αντιφασίστες και οι αντιρατσιστές» από τους συγκάτοικους της πολυκατοικίας της ΝΔ, τι να σου πω;ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!
Προς ανθέλληνες, αντφασίστες, αντιρατσιστές κτλ:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ"
Δημοκράτης βέβαια και να μην είναι αντιφασίστας δεν γίνεται, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Υπάρχει σχετική αναφορά στην εφημερίδα της Χ.Α, στις πρώτες σελίδες. Όχι, δεν θυμάμαι την ημερομηνία. Μπορείς να ψάξεις στο αρχείο τύπου και να την βρεις. Γύρω στο 2003 είναι, αν θυμάμαι καλά. Δημοσιογράφος είσαι... ψάξτο..Εχουμε γεμίσει τρεις σελλίδες και ακόμη να πάρω απάντηση πότε έγινε αυτή η δίκη. Κι άντε δεν έχεις τη δικογραφία, ούτε την απόφαση. Μήπως υπάρχει έστω η ανακοίνωση της Χ.Α για αυτή τη δίκη; Κάτι ρε παιδί μου που να διαψεύδει τον ισχυρισμό μου, ότι ποτέ ο Μιχαλολιάκος δεν κινήθηκε δικαστικά και ότι για το Σοφιανόπουλο έλεγε πως απέσυρε τη μήνυση γιατί δεν έβγαζε άκρη.
Είχα πει κάτι για τον Κουρή;Παρατήσαμε βλέπω ότι την άποψη ότι ο Μιχαλολιάκος είχε δικαιωθεί σε δίκη με τον Κουρή και περάσαμε στο Σοφιανόπουλο
Πάλι τα μπλεξες...
Επαναλαμβάνεσαι, άνευ ουσίας, αλλά γιατί δεν βλέπεις την υπόθεση και από την άλλη άλλη πλευρά;Δηλαδή 20 χρόνια από τότε που είχε δημοσιευτεί το έγγραφο και σε όλο αυτό το διάστημα ο φύρερ της Χ.Α και τα παπαγαλάκια του λέγανε πως είχε και καλά δικαιωθεί εναντίον του Κουρή. Κάποια στιγμή βέβαια, που αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση δεν μπορούσαν να πουν τέτοια ψέμματα και ισχυρίστηκαν πως ναι μεν είχαν κάνει μηνύσεις, αλλά τις απέσυραν
Το εγγράφο δημοσιεύτηκε το 1984, οκ;
Από το 1984 ως το 1999, ουδείς ασχολήθηκε με το έγγραφο ως τεκμήριο των σχέσεων Χ.Α-ΚΥΠ.
Και εντάξει, από το 1984 ως το 1986 η Χ.Α είχε αναστείλει την λειτουργία της, απ'ότι θυμάμαι.
Και εντάξει, από το 1986 ως το 1992 περίπου, η Χ.Α ήταν ουσιαστικά άγνωστη πέραν των στενών πλαισίων του εθνικιστικού χώρου.
Από το 1992 ως το 1999 όμως (οπότε και το έγγραφο επανήλθε στην επιφάνεια), η Χ.Α είχε μία πολύ έντονη παρουσία. Δημιούργησε πολλούς εχθρούς, κυρίως στον αναρχικό και αριστερό χώρο.
Κανείς όμως αναρχικός και αριστερός δεν χρησιμοποίησε ποτέ αυτό το έγγραφο σαν "απόδειξη" κατά της Χ.Α. Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο;
Η απάντηση ότι "Δεν το γνώριζαν", δεν ευσταθεί.
-Είχε δημοσιευτεί σε καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας της δεκαετίας του '80.
-Η εφημερίδα αυτή άνηκε στην ευρύτερη "δημοκρατική προοδευτική" παράταξη, και ειδικότερα στο ΠΑΣΟΚ, του οποίου δορυφόροι είναι κάποια αριστερίστικα κομματίδια με έντονη αντιεθνικιστική δράση (π.χ. ΣΕΚ, η πρώην ΟΣΕ)
-Στον δημοσιογραφικό χώρο οι αριστεροί είχαν και έχουν ισχυρότατες προσβάσεις.
-Εξίσου καλές προσβάσεις έχουν και στις κρατικές υπηρεσίες τύπου ΕΥΠ.
Βάσει των παραπάνω αναμφισβήτητων δεδομένων, ένας λογικός άνθρωπος συμπεραίνει ότι οι αναρχοαριστεροί γνώριζαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου εγγράφου.
Και όμως, παρά την έντονη αντιπαράθεσή τους με την Χ.Α, ουδέποτε το χρησιμοποίησαν.
Γιατί;
Και τι έκαναν; Περίμεναν από τον..... Σοφιανόπουλο (αρχηγό του μικροσκοπικού Κόμματος Ελληνισμού) να το βγάλει στον αέρα 15 χρόνια μετά;
Αλλά ούτε τότε του δόθηκε μεγάλη σημασία..
Ουσιαστικά από το 2003-2004 και μετά άρχισαν οι αναρχοαριστεροί να διαφημίζουν το συγκεκριμένο έγγραφο.....
Εσένα που ανήκεις στον αναρχοαριστερίστικο χώρο και είσαι και δημοσιογράφος, πως σου φαίνονται όλα αυτά;
Πως ερμηνεύεις την σχεδόν 20ετή σιωπή του πολιτικού σου χώρου γύρω από το συγκεκριμένο έγγραφο;
Η λογική λέει ότι δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα:
- Είτε γνώριζαν και δεν μιλούσαν. Οπότε εδώ πέρα υπάρχει ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ;
- Είτε ήξεραν ότι είναι πλαστό, και δεν ησχολούντο με υποθέσεις ανάξιες λόγου. Και πάλι όμως θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί ξαφνικά το έκαναν σημαία τους 20 χρόνια μετά;
Ασφαλίτικο υφάκι;;; χαχαχαχαχαχαΒγάλαμε πάλι το ασφαλίτικο υφάκι. Ετσι είναι το χούι δεν κόβεται. Σιγά μην σου δώσω και λογαριασμό για το τι είναι και τι δεν είναι.
Άντε, για να μην σε κρατάω σε αγωνία...
Σου είχε ξεφύγει και είχες αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο, σε μία ιδεο-συνάντηση....
Έχω μνήμη ελέφαντα... Νικολάκη...
Εσείς, σαν πολιτικός χώρος, ωρυόσασταν πριν τις εκλογές για τον "φασιστικό" κίνδυνο που εξέφραζε ο ΛΑ.Ο.Σ. Οπότε μετά την είσοδο των "φασιστών" (λέμε τώρα... θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μπάλμπο και του Φαρινάτσι), στην βουλή, σκέφτηκα ότι τα υπογλώσσια θα σας κάνουν καλό.Ναι, αυτό είναι ακόμη πιο ωραίο. Πήραν κάτι υπογλώσσια οι «ανθέλληνες, αντιφασίστες και οι αντιρατσιστές» από τους συγκάτοικους της πολυκατοικίας της ΝΔ, τι να σου πω;
Αν δεν τα χρειαστήκατε, τότε χαίρομαι, όπως χαίρομαι για κάθε συνάνθρωπό μου που διατηρεί την υγεία του...
Αν τα χρειαστήκατε, τότε πάλι χαίρομαι, γιατί έτσι αποφεύχθηκαν δυσάρεστες επιπτώσεις...
Δεν μου απάντησες.Δημοκράτης βέβαια και να μην είναι αντιφασίστας δεν γίνεται, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.
Είσαι δημοκράτης; Ναι ή ου;